#دکتر_فروتن
غریزه جنسی در افراد پیش از ازدواج باید به صورت نظاممند و منطقی به نحوی هدایت شود که او را از انحرافات اخلاقی محافظت کند.
تربیت جنسی یک فرد در سن بلوغ این است که اطلاعاتی را که برای رشد و تعالی شخصیتی وی لازم است به او ارائه دهیم تا با هنجارهای دینی و اخلاقی آشنا شده و از انحرافات دور شود.
باید بین #تربیت_جنسی و #آموزش_جنسی تفکیک قائل شد، در تربیت جنسی چگونگی کنترل غریزه به کودک آموزش داده میشود تا غریزه بی موقع بیدار نشود و در واقع یک مهارت کنترل و خویشتن داری جنسی است، اما در مقابل، آموزش جنسی، کنجکاوی جنسی کودک و نوجوان را افزایش میدهد و تنها برای جوانان در آستانه ازدواج و افراد متأهل توصیه میشود.
تربیت جنسی یک مثلث است که یک ضلع آن کودک و نوجوان، یک ضلع آن مربی و ضلع سوم خانواده است و تا زمانی که مربی و خانواده آموزشهای لازم را برای تربیت جنسی دریافت نکند، دانشآموز به خوبی تربیت نخواهد شد.
⚠️آموزشهای زودهنگام جنسی به کودکان و نوجوانان آنها را درگیر موضوعاتی میکند که رشد عقلی آنها نسبت به این آموزشها عقبتر است و همین مسئله با بروز هیجاناتی کودک و نوجوان را به سمت رفتارهای پرخطر سوق میدهد. افراد ناسالم که در جامعه کم هم نیستند، از این هیجان جنسی سوءاستفاده میکنند و آن را به مسیری که خود میخواهند، سوق میدهند.
باید به دانشآموزان یاد دهیم که مراقب حریم شخصی خود باشند و امنیت روانی نوجوان را در خانواده بهنحوی فراهم کنیم تا با والدین خود راحت بوده و تمام مسائل شخصی و پنهانی خود را برای آنها بازگو کند.
ارتباطات با افراد منحرف و سوءاستفادهگر به تدریج شکل میگیرد، لذا صمیمیت بین والدین و فرزندان میتواند این ارتباطات ناخوشایند را در ابتدای ایجاد از بین ببرد.
❌ غریزه جنسی نباید زودهنگام بیدار شود، در کنار اینکه نکات مراقبت از خویشتن باید به فرزندان آموزش داده شود اما نباید این آموزشها به سمتی برود که غریزه جنسی کودک را بیدار کند، تماشای ماهواره در جمع خانواده هیجانات جنسی کودکان را فعال میکند و این فعال شدن زمینه سوءاستفاده افرادی خارج از خانواده را فراهم میکند.
کنجکاوی جنسی با آموزشهای بی مورد نباید تشدید شود، باید کنجکاوی های جنسی به مسیر صحیح هدایت شود، ما در واقع نمیتوانیم جلوی این کنجکاویها را بگیریم، اما تربیت جنسی این است که اطلاعات لازم برای خویشتنداری و مراقبت از حریم شخصی به فرزندان ارائه شود.
📚 صاحبنظران تربیتی و جامعهشناسی کشور باید برای آموزش خانوادهها در حوزه تربیت جنسی برنامهریزی و تولید محتوا داشته باشند تا خانوادهها بدانند برای تربیت جنسی فرزندان خود دقیقا باید چه مسیری را طی کنند.
#تربیت_فرزند
#تربیت_جنسی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💎موقع اذان و اقامه گفتنِ آقا، گویی هانیه(نوه سردار شهید همدانی) در آغوش پدربزرگ جا خوش کرده... با محاسن آقا بازی میکند و حتی آنها را میکشد، دست روی لبهای آقا میکشد؛ آقا هم با لبخند مشغول اذان و اقامه خواندن، هستند؛ تمام که میشود با خنده میگویند: «هر کار دلت خواست با ما کردی.»
💎جمعیت میخندند. مهدی -پدر هانیه- میگوید: «بابا خیلی این بچه را دوست داشت». آقا میگویند: «خدا انشاءالله چند برابرشان کند.»
#فرزندآوری
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#فرزندآوری
#سختیها
#بارداری_بعد_از_35_سالگی
من یک کاردرمانگر هستم و در حوزه توانبخشی کودکان مشغول هستم و بسیار بسیار زیاد از شغلم لذت میبرم از اینکه مدت زمان زیادی کنار کلی بچه هستم و بزرگ شدندنشون و البته شادی ها و غم های خانواده هاشون رو میبینم.
بنده میخوام موضوع فرزندآوری رو از زاویه دید خانواده هایی مطرح کنم که تو خانوادشون ممکنه یکی از کوچولوهاشون بیماری داشته باشه که زندگی خانواده رو تحت تاثیر قرار داده و معمولا کلی انرژی از خانواده به خصوص مادر میبره و باعث میشه خیلی از خانواده ها علی رغم اینکه تمایل زیادی به فرزند بیشتر دارند ولی بعلت مسائل اقتصادی، بحث درمان، احتمال بیمار بودن فرزند های بعدی و ناامیدی و... به کل از بارداری مجدد منصرف بشوند.
یک بخش ماجرا برای اینکه خانواده ها به فکر فرزند بیشتر باشند به ارگان های دولتی برمیگردد مثلا خدمات توانبخشی و درمانی که این خانواده ها دریافت میکنند، خدمات گرانی هستند و متاسفانه تحت پوشش بیمه نیست. خب این برای خانواده ها سنگین هست.
مورد بعدی اینکه بسیاری از خانواده ها این ترس رو دارند که ممکنه بچه های بعدی هم بیمار باشند درحالی که بنده به عنوان یک متخصص کاردرمانی عرض میکنم این موضوع با بررسی های پزشکی و آزمایش های لازم مشخص میشود و لزوما فرزند های بعدی دچار مشکل نمیشوند و اینکه بنده بین مراجعینم خانواده های زیادی داشتم که دوباره باردار شدند و فرزندهای سالمی به دنیا آوردند و این موضوع بعد از چند سال برای خانواده ها بسیار کمک کننده هست، هم امید برای خانواده هاست و اینکه معمولا این مامان ها شادتر هستند و بچه هاشون کمی که بزرگتر میشوند به مامان هاشون در زمینه مراقبت از کودک بیمارشون کمک کننده هستند...
موضوع بعدی مربوط میشه به تجربه شخصی خانواده خودم ...
فاصله سنی من و مادرم خیلی کم هست همیشه هر جایی میرفتیم به مادرم میگفتن دوتا دختر داری خب یه پسر هم بیار و مادرم همیشه مخالفت میکردند. خود من همیشه مخالف بودم میگفتم نه همین دوتا کافیه تا اینکه من بیست سالم شد و مامانم یه توراهی داشت علی رغم مخالفت های شدیدم در گذشته خیلی خیلی خوشحال بودم و دیگه تفکرات اشتباه درباره اینکه فرزندآوری تو سن بالا حتما بچه مشکل دار و بیمار به دنیا می آید را نداشتم و خداروشکر مادرم در سن ۳۸/۳۹ سالگی خواهر کوچولوم رو به دنیا آورد یه دختر کوچولوی سالم و شیطون
الان بزرگترین خوشحالی زندگی ماست و جالبه که هم مادرم و هم منو مامان صدا میکنه سختی های خودشو داره ولی مطمئن باشید شیرینی ها خوبی هاش خیلی بیشتره ...
تمام تلاشمونم اینه که دخترمونو طوری تربیت کنیم که مادرمون حضرت زهرا (س) رو خوشحال کنه الآنم تا اسم امام حسین (ع) میاد شروع به سینه زدن میکنه
منی که انقدر مخالف فرزند بیشتر بودم الان مادرم رو تشویق میکنم که برای خواهرمون یه داداش کوچولو بیاره
آخرین نکته اینکه مامان های عزیز گمان نکنید بچه که به دنیا بیاد آرومه یا مثل یک انسان متمدن با گفت وگو آروم میشینه و شلوغ نمیکنه و چیزی رو بهم نمیزنه یا حتی از دیوار راست بالا نمیره...
بنده به عنوان کاردرمانگر عرض میکنم شیطنت ها و کنجکاوی های بچه ها تا حد خیلی زیادی طبیعی هست به خصوص با این سبک جدید زندگی ها که بچه ها هیچ فضا و شرایطی رو برای تخلیه انرژی ندارند. لطفا سریع روی بچه هاتون مارک بیماری های مختلف رو نزنید... بچه ها از طریق بازی کردن، کنجکاوی در محیط و... خیلی از مهارت ها رو یاد میگیرند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💥 نسل هتل نشین...
یکی از معضلاتی که این روزها اکثر خانوادهها با آن درگیرند و موضوعی که عموما مادران میپرسند و شاکی هستند این است که فرزندم در کارهای خانه کمک نمیکند یا فرزندم اتاقش را مرتب نمیکند!!
خب راه چاره چیست؟؟ حتما باید راهی غیر از غر زدن داشته باشد...
بیشتر دیدهام که مادران سر این موضوع غر می زنند و عموما نتیجهای هم نمیگیرند...
🔷 به فرزندتان وقتی کوچکتر است همکاری را آموزش دهید با واگذاری کارهای سبک و بی خطر به آنان، بازی کردن ، قصه گفتن و...
🔷 خواستهتان را مطرح کنید بدون غر زدن
🔷 قوانین خانه را مشخص کنید.
🔷 هر کس از قوانین پیروی نکرد، با محدودیت هایی روبه رو شود، مثل: محرومیت از دیدن کارتون، گردش و...
نکتهای که باید بگویم این است که والدین فکر میکنند وظیفه فرزندان فقط و فقط درس خواندن است و وظیفه والدین، سرویس دادن. اصلا اینطور نیست. فرزندان نیز جزو اعضای #خانواده هستند و باید در خانه کمک کنند.
👈 اگر خانه شما به هتل تبدیل شده، بدانید که مسؤولش شمایید و حالا این شما هستید که باید آن را از این وضع خارج کنید.
👌فرزند مستقل، علاوه بر داشتن اعتماد به نفس بیشتر، زندگی شادتری نیز خواهد داشت...
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
1_1672237573.pdf
3.32M
✅ پاسخ به سوالات و احکام مربوط به #بارداری ، #سقط ، #غربالگری، #ناباروری و...
📌کاری از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران قم
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#رزاقیت_خداوند
#حمایت_والدین
من سال ۸۰ بود که ازدواج کردم. ۲۴ سالم بود.
پدرم اصرار داشتند که ازدواج کنم و البته دختر مناسبی هم انتخاب کرده بودند. من می گفتم الان آمادگی ندارم و پولی هم ندارم. اجازه بدید حداقل یک سال دیگه...
ایشون می گفتن می ترسم عروس خوب رو از دست بدیم.
یه روز ایشون به من گفتند اصلا خونه بهت میدم و تا یک سال هم خرجت با من، نترس...
حالا قبول می کنی؟ من هم فکری کردم و گفتم قبول... (کور از خدا چی میخواد؟ دو چشم بینا)
طبق وعده هم عمل کردند و خدا می داند که بعد از ازدواج چطور خدا برامون تا به امروز ساخته...
الان هم فرزند چهارممون تو راهه ولی خدا میدونه که هر کدام آمدند، زندگیم بهتر شد.
چون واقعا معتقد بودم به فرموده امام صادق علیه السلام که رزق و روزی در گرو زن و فرزنده...
به هر حال به پدرها توصیه می کنم به فرزندانتون اطمینان بدید که کمکشون می کنید و ترسشون رو از بین ببرید.
قطعا خدا کمک خواهد کرد. البته حتما والدین آسان بگیرند، هم مهریه، هم جهیزیه، هم خرید و جشن رو...
جوانها هم نترسند، اصلا هنر مرد به اینه که با وجود سختیها زندگی رو اداره کنه. اگر بنا بود همه چیز آماده باشه که نیاز به مدیریت مرد نبود.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_محسن_پوراحمد
✅ نوبت جهاد ماست...
#فرزندآوری
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_مطهری
✅ مادری....
💎چه بسیار افرادی پاک دیده میشوند که محصول پاکی مادر در دوران حمل و شیرخوارگی میباشند و چه بسا مردان بد طینتی که آنها نیز ساخته دوران حمل و شیرخوارگی [خود هستند.]
💎 لهذا از نظر اسلام دستورهای مخصوصی برای لقمه پدر و برای مادر در دوران حمل و شیرخوارگی وارد شده است. تربیت فرزند از نظر اسلام از قبل از تولد، بلکه از قبل از انعقاد نطفه آغاز میشود.
💎 و از همین جا هم میتوان به اهمیت وظیفه مادران پی برد، و هم اهمیت مقام مادری که چه اندازه مادران قدرت دارند در بهبود و اصلاح نژاد و در فاسد کردن آن معلوم میشود، و معلوم میشود که مردان از این نظر واقعاً فرع و طفیلی هستند نسبت به زنان...
📚 یادداشتهای استاد مطهری
#مادری
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_عباسی_ولدی
💥تقویت معنوی خانواده...
بدون احترام به پدر و مادر، نمیشه پلههای معنویت رو طی کرد. هیچ بهونهای هم برا بیاحترامی به پدر و مادر پذیرفته نیست، حتی اگه ظالم یا مخالف اهل بیت علیهم السلام یا مشرک باشن.
بعضیا خیال میکنن اگه والدینشون فوت کرده باشن، دیگه وظیفهای در قبال اونا ندارن؛ در حالی که اگه کسی موقع زنده بودن پدر و مادر اهل نیکی کردن به اونا باشه ولی بعد از مرگ، اونا رو فراموش کنه، از معنویت محروم میشه.
✅ برخی از اصول اساسی نیکی به والدین عبارت است از:
▪️سپاس گذاری از زحماتشون
▪️اطاعت از اونا، البته تو کارایی که خدا لازم دونسته
▪️خیرخواهی برا پدر و مادر، چه آشکارا و چه پنهان
▪️نگاه محبت آمیز
▪️دعا کردن به اونا و...
محبت به همسر و فرزندان، عامل بسیار بزرگی برا پرورش روح معنوی ماست. بازی با فرزندان مخصوصاً فرزندان کوچک، عبادتی است که ما را به صورت ویژه به خدا نزدیک می کند.
تمام مسائلی که تو تقویت بنیان معنوی خونواده گفته شد، در صورتی میتونه مفید باشه که سفرۀ خونه از مال حرام خالی باشه.
بعضیا فکر میکنن که مال حروم فقط مال دزدیه، ولی مالی که خمس و زکاتش داده نشده، مال حاصل از ربا یا کم فروشی، همه حرومه.
📚تا ساحل آرامش
#خانواده_مستحکم
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌بحران خاموش باروری در ایران!!
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#فرزندآوری
#غربالگری
#جنایت_سقط_جنین
فرزند سومم رو باردار بودم، دکتر گفتن باید آزمایش غربالگری رو انجام بدید. حدودا ۳۳ ساله بودم. وقتی آزمایش ها رو انجام دادم، گفتن ریسک سندرم داون بالاست، به همین دلیل دوباره آزمایش غربالگری رو تکرار کردند، متاسفانه دوباره نتایج قبلی رو نشون داد.
پزشک هم گفت تا قبل از تمام شدن ۵ ماهگی جنین، آزمایش ژنتیک رو انجام بده تا بتونیم دستور سقطش رو بدیم چون اگر زمان بگذره دیگه نمی تونیم سقطش کنیم.
من هم بسیار مضطرب شدم و دوران خیلی بدی رو گذراندم و با تحمیل هزینه سنگین آمینوسنتز به همسر جان، آزمایش ژنتیک رو که خالی از خطر نبود، انجام دادم. البته همون اول یه رضایت نامه از ما گرفتن که هر مشکلی اعم از پارگی کیسه آب و آسیب دیدن و یا سقط بچه بشه، بیمارستان هیچ مسئولیتی در قبال این موضوع نداشته باشه.
برام جالب بود که توی مرکزی که آزمایش ژنتیک انجام میشد، تمام خانم های باردار بالای ۳۵ سال به دستور پزشک مراجعه کرده بودند و البته عده ای هم مثل من زیر ۳۵ سال بودند.
اونجا رفتم و از مسئول آزمایشگاه چندتا سوال پرسیدم. مثلا پرسیدم چه تعداد از خانم هایی که میان اینجا و آزمایش ژنتیک میدن، مشخص میشه که بچه شون مشکل ژنتیکی دارن؟ ایشون گفتن تا به حال یک مورد هم نداشتیم. خیلی برام عجیب بود چون با تعداد زیادی از خانم ها ی بارداری که مراجعه کرده بودن اونجا صحبت میکردم و شماره هامون رو به هم دادیم که بعدا از هم خبر بگیریم. که بعدا متوجه شدم همه ی اون خانم ها هم جواب آزمایش هاشون مثل من منفی بوده.
متصدی آزمایشگاه می گفت خانم هایی که اقوام درجه یک شون مشکل دارن و یا یکی از فرزند انشون مشکل دارند و یا با همسرشان رابطه ی فامیلی درجه یک دارند باید به اینجا ارجاع داده بشن، نه هر کسی که آزمایش غربالگریش مشکل داره، چون امکان خطا توی آزمایش غربالگری خیلی بالاست. این وسط فقط دلم برای مادرها و بچه هایی می سوخت که به محض گرفتن نتیجه ی غربالگری ها به خاطر اینکه هزینه آزمایش ژنتیک رو نداشتن، رفتن و به صورت غیر قانونی طفل معصوم هاشون رو از حق حیات محروم کردند. اون هم به خاطر آزمایشی که اینقدر درصد خطاش بالاست.
تا به حال این اتفاق برای افراد زیادی که در اطرافم هستند افتاده که گفتن غربالگری شون مشکل داره ولی شکر خدا همه شون بچه های سالمی به دنیا آوردن. وقتی دیدم که جواب این آزمایش ها قابل اعتماد نیست برای بچه ی چهارمم با توجه به اینکه سنم بالاتر هم رفته بود و حدود ۳۶ سالم بود، هیچکدوم از اون آزمایش ها رو ندادم چون هیچکدوم از علائم خطر (رابطه فامیلی و...) رو هم نداشتم بحمدالله محمدعلی نازم در کمال صحت و سلامت به دنیا اومد و دیگه از اون اضطراب ها هم خبری نبود.
متاسفانه این آزمایش ها، آفت آرامش خیلی از مادرها و منبع درآمد برای خیلی های دیگه شده...
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_شهید_مطهری
یک خصائص اخلاقی هست که انسان جز در مکتب تشکیل خانواده نمیتواند آنها را کسب کند. یعنی یک نوع علاقهمند شدن به سرنوشت دیگران.
تا انسان زن نگیرد و بچه پیدا نکند و آن بچه شدیداً عواطف او را تحریک نکند و مثلاً در مواقعی که مریض میشود، او را به هیجان نیاورد، یا مثلاً لبخند بچه در او اثر نگذارد، با مطالعه کتاب، این امر در او پدید نمیآید.
تجربه نشان داده است که اخلاقیون و ریاضتکشها که این دوران را نگذراندهاند، تا آخر عمر یک نوع خامی و یک نوع بچگی در آنها وجود داشته است.
📚 تعلیم و تربیت در اسلام
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#تاخیر_فرزندآوری
من حدود ۹ سال میشه که ازدواج کردم، از همون اول ازدواج به شدت دوست داشتم بچه دار بشم اما مدام به دلایل مختلف این مساله رو به تاخیر انداختم.
مثلا همون اوایل ازدواج الحمدلله خدا بهمون لطف کرد و قرار شد به سفر حج مشرف بشیم، گفتیم خوب پس باشه بعد از حج.
یک مدت کلاس خیاطی می رفتم، گفتم بذار تموم بشه بعدش. با خودم می گفتم من با اتوبوس میرم کلاس و تو کلاس هم شاگردها گاهی غیبت و ... میکنن دوست ندارم بچه ام تو این فضاها قرار بگیره!!!
بعدش میخواستیم برای درس همسرم بریم خارج از کشور، هرچی من گفتم همسرم گفتن اسباب کشی و جابجایی ها زحمت داره، یه وقت مشکلی پیش میاد یا بچه ات میفته بذار بعد از اینکه رفتیم خارج.
بعد از اینکه رفتیم و مستقر شدیم یک مدت باز به دلایل و عوامل مختلف دیگه اقدام نکردیم.
یک مدت تو خونمون بنایی داشتیم و روزها کارگر تو خونمون بود و فکرمون مشغول بود گفتیم بذار تموم بشه بعد!
بعد یک مدت یکی از اقوام مون که محرم من هستن برای کاری به این کشور میومد و زیاد میومد خونمون- شاید مثلا ماهی یه بار یا دوماهی یه بار و هر بار ده دوازده روزی میموندن - و چون خونمون کوچک بود و کلا دو تا اتاق بیشتر نبود و یک حیاط کوچیک، میگفتم خوب اینطوری که نمیشه اقدام کرد! و تا من بیام حساب کتاب کنم ببینم تخمک گذاریم کی میشه و ... فرصت از دست می رفت. ولی در واقع شاید کوتاهی از خودمون بود.
بعدش خونه خریدیم. میخواستیم بنایی کنیم در حد دوسه ماه، گفتیم خوب پس بذار کارامون تموم شه جابجا بشیم، بعدش. چون تنها هم هستم گفتم معلوم نیست کسی باشه برای اسباب کشی کمکم کنه، خودم تنهام اگر باردار باشم خطر داره پس دیگه ان شاءالله باشه رفتیم اون خونه اقدام میکنیم...
نشون به اون نشون که بنایی و جابجایی مون حدودا بیشتر از یک سال طول کشید!!! و اتفاقا برای بیشتر کارهای اسباب کشی هم خواهرشوهرم و شوهرش اومدن بهمون کمک کردن بعدش هم یک هفته پدرشوهر و مادرشوهرم اومدن و اونقدر ها دست تنها نموندم ...
و و و
و در این مدت، فرصت ها مثل ابر از دست رفتن! و حالا من موندم و پشیمانی این همه سال که چرا تو این مدت به دلایل بیهوده این امر مهم رو به تاخیر انداختم!
دغدغه رزق و روزی و مسایل مالی و رفاهی اصلا نداشتم چون معتقدم روزی رو خدا میده چه خانواده دو نفر باشه چه ده نفر و هیچ کس روزی کس دیگه ای رو نمیخوره!
بلکه مسایل معنوی و آرامش روحی و اثرش بر سلامت روح و جسم فرزند مدنظرم بود. اما وقتی فکر می کنم میبینم به خاطر مسایلی تا حالا بچه دار نشدم که خیلی هاش شاید به خاطر روحیه کمال گرایی بوده و قابل اغماض بوده.
همش با خودم فکر میکردم بذار در یک شرایط روحی و جسمی و فکری خیلی خوبی باشم که بچه ام سالم باشه ... اما حالا فهمیدم که این حالت معمولا خیلی پیش نمیاد و هر مرحله زندگی همیشه برای خودش یک برنامه ها و دغدغه هایی داره که روح و فکر آدم رو مشغول می کنه و اگر آدم بخواد منتظر یک شرایط خیلی ایده ال بمونه شاید هیچ وقت به اون موقع نرسه!
اون موقع دوست داشتم در بهترین شرایط روحی و معنوی و بهترین زمان اقدام کنم که بچه های خیلی خیلی صالح و عالی از نظر روحی و معنوی داشته باشم اما این تفکر باعث شده که بعد ۹ سال هنوز اصلا بچه ندارم...
البته هنوز برای داشتن بچه های خیلی صالح و عالی از لطف و رحمت خدا ناامید نیستم.
البته سوء برداشت نشه! نمیگم به مسایل معنوی بی توجه باشین؛ نه اتفاقا خیلی خیلی هم توجه کنین و مراقب باشین ... اما وسواس زیادی از حد به خرج ندین و کارهای غیر متعارف نکنین و فرصت ها رو ازدست ندین
شما وظیفه خودتون رو کامل کامل انجام بدین، یعنی کوتاهی نکنین! مراقبت ها و توجه هایی که در روایات توصیه شده مربوط به شرایط زمان و مکان و روحی و تغذیه ای و مال حلال و ... کاملا و با دقت و توجه رعایت کنید ؛ ولی بعدش دیگه بقیه اش رو دیگه به خدا بسپرید.
بعد از انجام وظیفه دیگه کار رو به خدا بسپرین و از او بخواین که فرزند صالح بهتون عنایت کنه و در توجهات و مراقبت های شما اثر قرار بده و فرزندتون و جنین تون رو از شرور روحی و یا احیانا اثار وضعی گناهان حفظ کنه
تازه من مشکل تخمدان پلی کیستیک هم دارم که تو این مدت سعی کردم با طب سنتی درمان کنم اما چون همیشه ایران نبودم بین درمان و دارو هم مدام فاصله میفتاد و روندش کامل نمیشد و همین باعث شده که قاعدگی های نامنطم دارم و حالا الان که میخوام بچه دار بشم با مشکل مواجه ام! و شاید همین تاخیر هم در شدید تر شدن مشکلم موثر بود!
دیگران بهم میگفتن که چرا بچه دار نمیشین اما متاسفانه کمتر کسی به این نکات اشاره میکرد. بیشتر حالت تیکه و کنایه و ... بود تا نصیحت عقلایی و جدی و عاقبت نگری!
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#حجت_الاسلام_عابدینی
✨ از امام حسین علیه السلام روایتی بسیار زیبا وارد شده است که میفرماید: «يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّمَا أَنْتَ أَيَّامٌ». تعبیر خیلی زیباست. امام حسین علیه السلام خطاب به ما میفرماید: ای فرزند آدم! تو خودت روزگاران هستی. تو خودت ایام هستی؛ یعنی هر روز، مرتبهای از وجود توست و روزبهروز در حال ساختن آجربهآجر این ساختمان وجودی هستی.
✨ در ادامه میفرماید: «كُلَّمَا مَضَى(ذَهَبَ) يَوْمٌ ذَهَبَ بَعْضُك». هر روزی که میگذرد، قسمتی از وجود تو رفته است؛ بعضی از تو رفته است که تکرارشدنی نیست. همانطور که هر لحظهای که از ما میگذرد، در عمرمان دیگر برگشتپذیر نیست.
📚 ادب عاشقی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ بیمه ناباروری همگانی شد
👤 «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:
🔻 بیمه ناباروری همگانی شد. با مصوبه دولت:
۱. بیمه ناباروری جزء خدمات بیمه پایه شد، بیمه سلامت همه زوجین نابارور فاقد بیمه پایه را بیمه میکند.
۲. پذیرش بیمه شرط تمدید پروانه مراکز ارائهدهنده خدمات بارداری شد.
۳. زایمان طبیعی در همه مراکز معادل صددرصد تعرفه دولتی بیمه میشود.
#ناباروری
#رویای_مادری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1