eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
305 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
بازیگری تأثیرگذار فاطمه رادمنش در نقش مادر شهید در برنامه عصر جدید https://www.aparat.com/v/bYVRE
هدایت شده از ارتباط موثر
در یک ارتباط انسان فقط در برابر گفته‌هایش مسئول نیست؛ بلکه در برابر سکوت‌هایش هم مسئول است. سکوت‌هایی که به علت‌های مختلف می‌تواند باشد مثل: 🔸قهر کردن 🔸 نه نگفتن 🔸اهمال کاری 🔸عدم ابراز احساسات 🔸بی‌توجهی به دیگری 🔸گوش نکردن به دیگری 🔸حدس‌ها و تخیلات خود 🔸 نگفتن خواسته‌های خود 🔸برداشت‌ها و ذهنیت‌های خود ✅ اما به خاطر داشته باشید، سکوت حاوی پیام یا پیام‌هایی است که مخاطب هر طور بخواهد محتوای آن را در نظر گرفته و از آن برداشت می‌کند. و بسیاری اوقات برداشت نهایی او با منظور شما از سکوت متفاوت است. 📌ارتباط آموختنی است. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🔹 موانع رفع استرس(۲) اگر بی‌نقص باشم. . . عامل بعدی در شکل‌گیری اضطراب‌های آزار دهنده، بی‌نقص گرا
🔹 موانع رفع استرس(۳) بازرسان مزاحم آخرین رفتار "تحلیل وسواسی" است. وقتی در مورد تحلیلِ کارها یا اتفاقات، به وسواس دچار می‌شوید، کار یا موضوعی را مدام تکرار می‌کنید. برای مثال می‌گویید: " اگر این مسئله را جزء به جزء وارسی نکنم، درباره‌اش مطالعه نداشته باشم، یا کاملا از آن باخبر نشوم، نمی‌توانم راحت و آرام باشم، به فعالیت هایم بپردازم و یا استراحت کنم. اگر استراحت کنم و راحت باشم و کارها را جز به جز وارسی نکنم کارها خراب خواهند شد." 📚 برشی از کتاب : ماهور زندگی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 تا وقتی که موانع وجود دارند اقدامات شما برای رفع نگرانی‌های گاه و بی‌گاه(استرس) به نتیجه نمی‌رسد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت‌گری آیت‌الله العظمی جوادی آملی از شهدای دفاع مقدس در کردستان 🔹 گریه خجالت 💠 زمستان شد؛ آن کوه‌های بلند که روز با اسب به زحمت می روند، شب که دیگر کسی نمی رود! و هوا هم سرد شده بود و نشانه برف هم بود. این عزیزان بالای کوه‌های کردستان در سنگرها، می توانستند پائین بیایند؛ (ماندند، ماندند، ماندند، ماندند)، یخ زدند و مُردند. نعش شریف شان را به قم آوردند‌. در مسجد اعظم مجلس ترحیم گرفتند. ما معمولاً در مجلس ترحیم که می رویم، یک فاتحه می خوانیم، قرآن می خوانیم و بر می گردیم؛ تا آخر نمی نشینیم. (تا آخر یعنی تا آخر)، تا آخر نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت! اینها بودند که حفظ کردند!! ✅ دیدار با وزیر آموزش و پرورش دماوند؛ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ @ertebatmoaserdini ؟
📌یک نکته برای تامل: چیزی غیرمفیدتر از این نیست که: « کاری را که نباید انجام بدهید به بهترین نحو انجام بدهید.» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما همه اکبر لیلازادیم! باز هم اول مهر آمده بود و معلم آرام اسم ها را می خواند: اصغر پورحسین! پاسخ آمد: حاضر قاسم هاشمیان! پاسخ آمد: حاضر اکبر لیلازاد .... پاسخش را کسی از جمع نداد بار دیگر هم خواند: اکبر لیلازاد! ... پاسخش را کسی از جمع نداد همه ساکت بودیم جای او اینجا بود اینک اما، تنها یک سبد لاله ی سرخ در کنار ما بود لحظه ای بعد، معلم سبد گل را دید شانه هایش لرزید همه ساکت بودیم ناگهان در دل خود زمزمه ای حس کردیم غنچه ای در دل ما می جوشید گل فریاد شکفت! همه پاسخ دادیم: حاضر! ما همه اکبر لیلازادیم! شعر: مرحوم استاد قیصر امین پور @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دانلود آهنگ روزی تو خواهی آمد از محمد اصفهانی { روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران }.mp3
4.87M
اللهم عجل لولیک الفرج روزی تو خواهی آمد از کوچه‌های باران تا از دلم بشویی غم‌های روزگاران تو روحِ سبز گلزار، گلِ شاداب بی‌خار مرا از پا فکنده شکستن‌های بسیار شعر: محمدعلی شیرازی با صدای : دکتر محمد اصفهانی @ertebatmoaserdini .
🔷قدرت کلمات كلمات بسيار قدرتمندند... می‌توانند کسی را خرد كنند يا برای او الهام‌بخش شوند روحی را شرمسار كنند يا سرشار رابطه‌ای را برقرار كنند يا بی‌قرار ديواری را بنا كنند يا ديوارها را فرو ريزند مراقبت کنیم و از كلمات، «عاقلانه» استفاده كنيم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ اگر سوءتفاهم، حل نشود... سوءتفاهم‌ها سرماخوردگی نیست که خودشون خوب بشود، اونا روی هم جمع می‌شوند و بعد از مدتی مثل بهمن رو سر شما مثل آوار می‌ریزند. و برای احیای ارتباط خود زحمت و تلاش مضاعفی لازم خواهید داشت. درباره سوتفاهم‌ها حرف بزنید. منتظر نشوید دیگری برای گفتگو پیش‌قدم شود. فرمان را به دست بگیرید و درباره آنچه باعث ناراحتی خودتان یا دیگری شده حرف بزنید و بدون این که دیگری را محکوم کنید نظر خودتان را بگویید و از او هم بخواهید حرف بزند و هر چه در دلش دارد را بیرون بریزد. @ertebatmoaserdini .
رعنا و ایستاده، جان‌ها به کف نهاده رفتند و مانده بر جا، ما خیل شرمساران... شعر:حسین منزوی @ertebatmoaserdini .
📋مقاله: فناوری چیزی را عوض نمی‌کند، مگر آنکه خودمان بخواهیم. 🔶 زندگی ما دشوار شده است و سرتاپایش را اینترنت فرا گرفته است. از این رو جای تعجب ندارد که خیلی‌ها از آن دلخور و خشمگین باشند. می‌گویند اینترنت ما را آدم‌های بدتری کرده است، خودشیفته و بی‌اخلاق و نفرت‌انگیز. می‌گویند سامان کارها را از دستمان خارج کرده است و آرامش و آسودگی برایمان جا نگذاشته است. اگر فناوری دیجیتال برایمان زمان می‌خرد، پس چرا بسیاری از ما همچنان در شتاب و عجله‌ایم؟ ✅ اما شاید بهتر باشد به جای نقدِ فناوری، فرهنگِ فناوری را به نقد بکشیم؛ یعنی همان‌چیزی که واقعاً گرفتارش هستیم. شکی نیست که گوشی‌های هوشمند انتظارات برای دسترس‌پذیری دائم را بالا می‌برند؛ اما اگر ما احساس می‌کنیم باید فوراً به پیام‌ها پاسخ دهیم نه به‌دلیل سرعت انتقال اطلاعات، که نتیجۀ هنجارهایی هستند که پیرامون زمان پاسخ مناسب شکل گرفته‌اند. متن کامل مقاله را اینجا بخوانید. @ertebatmoaserdini .
✳️ گفته اند: برای رشد شخصی آرزو نکن شرایط ساده‌تر بود، آرزو کن تو قوی تر باشی. آرزوی مشکلات کمتر نکن، آرزو کن مهارت‌های بیشتری برای عبور و غلبه بر آنها داشته باشی. آرزوی چالش‌های کمتر نکن، آرزو كن دانایی و توانایی بیشتری برای مواجهه موفق داشته باش. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔲 روش برخورد درست با افراد ناراضی یا دشوار 🔸چندی پیش که به مطب یک دکتر مراجعه کردم در یک کلاس عینی، روش درست برخورد با افراد ناراضی را به طور عملی دیدم. حدود یک ساعتی بود که به همراه چند نفر دیگر در اتاق انتظار نشسته بودیم و خبری از دکتر نبود. 🔻مردی که روبروی من نشسته بود از منتظر بودن کلافه شده بود و تمام مدت یک سری مجله‌ی پاره پوره را ورق می‌زد و دائم در صندلی‌اش وول می خورد. بی صبرانه پاهایش را تکان می داد و هر چند دقیقه یک بار به ساعتش نگاه می کرد. بالاخره صبرش تمام شده و به طرف متصدی پذیرش رفت و محکم به شیشه ی اتاقکش ضربه زد. او در را باز کرده و گفت: “بله آقا؟ می توانم کمکی کنم؟” مرد با تحکم گفت: “این چه وضعش است؟ من ساعت سه وقت داشتم. الآن ساعت چهار است و هنوز دکتر را ندیده ام!” متصدی به جای هر گونه توضیحی گفت: ۱) حق با شماست آقا. شما ساعت سه وقت دکتر داشتید…(ابراز موافقت) ۲) متاسفم که این قدر معطل شدید…(بیان عذر خواهی) ۳) دکتر درگیر عمل جراحی شده…(بیان علت یا عذر) ۴)اجازه دهید به بیمارستان تلفن کنم و بپرسم چقدر طول می کشد کارشان تمام شود…(اقدام یا راه حل) ۵) متشکرم که موقعیت را درک می کنید و ممنونم که این قدر صبور هستید.(قدردانی) خشم آن مرد بعد از مشاهده رفتار متصدی و شنیدن این جملات، فروکش کرد. البته در برابر چنین مهربانی و لطفی چه کار دیگری می توانست بکند؟ ✳️ در برخورد با افراد ناراضی به جای تلف کردن وقت با بحث و جدل و یا توضیح و توجیه، کار بهتری می توانیم انجام دهیم و آن روبه راه کردن اوضاع با بیان جملاتی درست و به موقع بر اساس تشخیص درست مسئله و همدلی با مخاطب است. مثال از کتاب روش برخورد با افراد دشوار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفته‌اند: معمولا غمگین‌ترین انسان‌ها کسانی هستند که برداشت دیگران برایشان بیش از حد مهم است... @ertebatmoaserdini .
🔷 زندگی هنر است. نه تنها پزشکی، مهندسی و نقاشی هنر است بلکه زیستن نیز خود هنر است و در حقیقت مهم‌ترین و در عین‌حال مشکل‌ترین و پیچیده‌ترین هنری است که انسان تجربه می‌کند. هدف این هنر، انجام کار به‌خصوصی نیست بلکه هدف آن زندگیِ شایانِ تحسین و پرورش استعدادهای ذاتی است. در پهنهٔ هنرِ زیستن، انسان هم هنرمند است و هم محصول هنر، هم پیکرتراش است و هم سنگ مرمر، هم پزشک است و هم بیمار. از کتاب انسان برای خویشتن/ اریک فروم @ertebatmoaserdini . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📋 به خاطر داشته باشید: برای آموختن هنرزندگی در موارد زیر نیازی به عذرخواهی و یا شرمندگی از کسی نیست: ۱. بیان احساسات‌مان ۲. نیاز داشتن به تنهایی ۳. ارزش‌ها و حد و مرزهایمان ۴. پاسخ به همه انتظارات دیگران ۵. حرکت در جهت تحقق علایق‌مان ۶. "نه‌گفتن" به چیزهایی که نمی‌خواهیم @ertebatmoaserdini .