eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍔🌭 🍕 نان تست ٨ عدد _سيب زمينى پخته و خرد شده ١ پيمانه _قارچ ورقه شده ١ پيمانه _ سس ١/٤ پيمانه _پياز حلقه شده كوچك١ عدد _گوجه فرنگى خرد شده كوچك ١ عدد _فلفل دلمه اى خرد شده نصف يك عدد_ پنير پيتزا ٢ پيمانه 🔴25 تا 30 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 🔴 می تونید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید 🔴 به جای ژامبون میشه از سینه ی مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کرد 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
29.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1عدد پیاز متوسط نگینی_میگو 100 گرم خرد شده_هویج 100 گرم رنده شده_ کلم سفید 100گرم خرد شده_ نمک_فلفل _ زردچوبه_نودل برنج یا نودل معمولی_ سویا سس1 تا 2 ق غ_خمیر فیلو یا خمیر یوفکا به میزان لازم_سس سوئیت چیلی یا سس دیگر برای سرو 🔴نمک رو کم بریزید چون سویا سس شور هست بعد از اماده شدن مواد ،بذارید خنک بشه. 🔴نودل رو پنج دقیقه در کاسه ای در آب جوش بریزید.بعد آبکش کنید و به مواد خنک شده اضافه کنید. 🔴این غذا با خمیر فیلو درست میشه یا خمیر یوفکا.هر کدوم که در دسترس دارید . 🔴به جای میگو میتونید از مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 🔸کلم سفید خرد شده + ژامبون خرد شده + ذرت بخارپز + هویج رنده شده ( درشت رنده بشه ) + انار دون شده ؛ همه با هم مخلوط میشه و در آخر چند قاشق سس فرانسوی اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه و مزه دار بشه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر ۱کیلو، نخودِپخته ۱ لیوان، لوبیا چیتی یاقرمز ۱لیوان پخته، بلغور گندم نصف لیوان، برنج 1/3 لیوان، گوجه ۱عدد بزرگ، رب۲ق غ، فلفل سبز تازه چندعدد.نمک، ماست چکیده ۵۰۰ گرم، سیرچند حبه نعنا داغ و پیاز داغ برای تزیین،عدس 4تا 5 ق غ خیس خورده 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍉 👆 نکات👇👇 🔴 یکی از نشانه های قوام آمدنِ شهدِ مربا اینه که کمی از شهد را با قاشق برداشته و در ظرفی تمیز قرار میدهیم صبر می کنیم خنک بشه بعد با همان قاشق، شهد را میریزیم داخلِ همان ظرف،وقتی قطره ی آخرِ شهد، مثلِ یک دانه مروارید،گِرد شد و خیلی آرام و کمی سخت از قاشق افتاد یعنی شهد قوام آمده. 🔴 من از آهک استفاده نکردم اگه استفاده کنید مربای شیشه ای وتُردی خواهید داشت. 🔴 میتوانید بجای زعفران درآخر از مقدار کمی رنگ سبز استفاده کنید کاملا سلیقه ای هست 🔴 مقدار شکرِمربا برای میوه های شیرین یک برابر و برای میوه های ترش یک ونیم برابر است.یعنی یک کیلو سیب یا به یا کدو حلوایی یا توت فرنگی و... یک کیلو شکر و یک کیلو آلبالو یک ونیم کیلو شکر میخواهد 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست، پنیر ورقه ای گودا، ژامبون مرغ، پودر سوخاری، تخم مرغ تعداد یا مقدار مواد بستگی به خودتون داره چند تا رول داشته باشین 🔴 اطراف برشته نون تست هاتون رو با چاقو ببرید و نون هارو وردنه بکشید تا نازک و منسجم شود یک ورقه پنیر رو روی نون تست بزارید به اندازه نونتون ژامبون رو برش بزنید و روی پنیر بزارید و رول کنید بعد از اینکه رول کردید رول ها رو داخل تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید . 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فلفل دلمه ای 8 عدد، گوشت چرخ کرده 500 گرم، سبزی دلمه 500 گرم، برنج 200 گرم، پیاز سرخ شده 2 تا 3 ق س، روغن مایع، رب گوجه1 ق س، ليمو عماني 3 عدد، نمک و فلفل 🔴 گوشت چرخ کرده و پیاز داغ را تفت می دهیم تا آب گوشت جمع شود. 1لیوان آب، نمک، فلفل و نصف قاشق رب گوجه اضافه و حرارت را ملایم کرده تا آب آن جمع گردد. سبزی(تره، جعفری، نعناع، ترخان و پیازچه) ریز خرد شده را در روغن تفت داده، گوشت را اضافه و مخلوط کرده، از روی حرارت بر می داریم. برنج پخته و آبکش شده را به مخلوط سبزی و گوشت اضافه می کنیم گوشت ليمو عماني را اضافه و مخلوط ميكنيم. سر فلفل را برمی داریم و داخلش را خالی می کنیم. با مایه دلمه پر می کنیم. در آن ها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیفتد. دلمه های آماده شده را در قابلمه بزرگ می چینیم و نصف ليوان آب و بقیه ی رب را مخلوط و روی آن ها می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بجوشد ولی دلمه ها له نشود. پس از این که دلمه ها کامل پخت و آب آن جمع شد، سرو می کنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ سُس سالاد سزار👈سس مايونز، سس خردل، پنیر پارمزان، سیر، آب‌لیمو،روغن زيتون، نمك و فلفل. در صورت حذف سس ميتوان از ماست یونانی استفاده كرد⁣ 🔴نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید ⁣ 🔴⁣روی نان های خردشده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن تکه های نان شده و تردی نان ازبین میرود.⁣ 🔴کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید انها را درشت تر خرد کنید⁣ 🔴سالاد را به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.⁣ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸 🌸 👆 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭 🔴 موادش گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و ادویه تند و آویشن هستش که حسابی سرخ کردم با پیاز ، بعد یه برش عمودی به نون ساندویچ زدم اگر نون ساندویچ تون تازه س نیازی نیست خمیر داخلش رو در بیارین من در نیاوردم از مواد سرخ شده لای نون گذاشتم و روشم پنیر پیتزا ریختم تو فر از قبل گرم شده گذاشتم فقط گریل کردم بعد داغ داغ با سس سرو کردیم. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شما صبح زیبایتان بخیر🌾🌸 امـیدوارم در این روز زیبـا🌾🌸 روزگارتان آکنده از امیـد ... دنیایتان لبریز از محبت و دوستی🌾🌸 رزقتان سرشار از خیر و برکـت لحظه هایتان مالامال از شور و شادی دلتان جایگاه صفا و پاکی🌾🌸 زندگیتان پر از آرامش و موفقیت و روزتان سراسر باشد از تندرستی🌾🌸 ❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐓 🍗🍗 رب گوجه فرنگی ،سس یا رب فلفل ، روغن مایع، آب ،ادویه و آویشن ،نمک روی ران مرغ ریخته پیاز ،سیر،هویج و سیب زمینی را اضافه کرده در آخرکرفس .مواد رو خوب مخلوط میکنیم تو کیسه فر میذاریم در فر 190 درجه به مدت 45 دقیقه کیسه فر نسوز رو لوازم قنادیا دارن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮🍮🍮🍮 👆 فوق العاده مقوی و خوشمزه 👌 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💜گاهے وقتا تو اوج دلتنگیا و ناامیدیا 🌸یهو یکے اروم و محکم بهت میگه "نترس" 💜من هواتو دارم ...💖🙃🙂 🌸هیچی تموم نشده ... 💜من بهت قول میدم ازت دفاع کنم ...🤝 🌸فقط بهم اعتماد کن ..✋🏻 💜باورم داشته باش ... 🌸بقیشو بسپار به من ....😇🤩 💜اون مخاطب خاص خداست و این پیغامم اینجاست. ..😍❤️ 🌸میتونی ارامشانہ های یهوییتو از اینجا برداری 👇🏻 آرامشانہ...♥ https://eitaa.com/joinchat/794362020Cc5edc74cde
🐟🐠 کنسرو تن ماهی ۱ قوطی _سیب زمینی ۳ تا متوسط_ گردو 1/3 پیمانه _خیار شور 1/2 پیمانه _پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 100 گرم _مایونز 1_2 ق غ _فلفل قرمز کمی_نون تست به تعداد لازم کنسرو تن ماهی رو بعد از جوشاندن روغنش رو جدا کنین و بذارین کاملا سرد بشه . سیب زمینی ها رو بپزین سرد که شد خرد کنین خیار شور و گردو رو هم خرد کنین و همه مواد غیر از مایونز رو با هم توی غذاساز بریزین و چند دقیقه بزنین تا کاملا یکدست بشن .مایونز رو کم کم اضافه کنین و بزنین تا غلظت مواد به حد مناسبی برسه. غلظتش باید طوری باشه که بتونین ماسوره کنین. حالا نون تست رو برش بزنین و مواد رو با قیف و ماسوره روی نونها بذارین. 1- همه مواد باید سرد باشن 2- نمک نزنین چون تن ماهی و خیار شور به اندازه کافی نمک دارن. 3-اگه مواد شل شد و نتونستین ماسوره بزنین با قاشق روی نون بمالین . 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲🍲 یک لیوان جو پوست کنده دو عدد هویج بزرگ دویست گرم قارچ یک عدد پیاز یک تکه سینه مرغ یک لیوان آب مرغ پنجاه گرم کره یک قاشق سوپخوری آرد چهار لیوان شیر جعفری خرد شده صد گرم ابلیمو کمی خامه برای تزیین ❌ این سوپ به خاطر وجود شیر یکم طعم رو به شیرین داره اگه دوست ندارید به جای نصف مقدار شیر از آب استفاده کنید. 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم دو و یک سوم پیمانه شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم حدود سه چهارم پیمانه شکر ۱۵ گرم یک ق غ سرخالی نمک ۶ گرم یک ق چ مایه خمیر فوری ۵ گرم یک ق چ تخم مرغ کوچک یک عدد روغن مایع ۲۵ گرم یک و نیم ق غ مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه طرز تهیه تمام مواد خشک آرد، نمک، شکر، خمیرمایه با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم) سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید. نوش جان 💖 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ژله را باید با یک و 3چهارم لیوان آب جوش درست کنید و یک چهارم. لیوان اب سرد تا ژله تان براق شود.. نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شیر......2لیوان خامه صبحانه........ 1/2لیوان شکر.....3/4 لیوان پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری وانیل...... 1/2قاشق چای خوری نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم آرد ۱ و۱/۲ پ سیب زرد۳ عدد دارچین ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم یا ۵ ق س شکر ۱ پ سر خالی وانیل۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م شیر۱/۲ پ طرز تهیه سیبها را پوست گرفته خلال کرده روی آن دارچین و شکر می پاشیم سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را باهمزن تمیز و خشک می زنیم تا اسفنجی شود بعد زرده ها را دانه دانه هر کدام حدودا یک دقیقه میزنیم وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و می زنیم شکر را اضافه کرده می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کرده و بعد شیر اضافه کرده میزنیم بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده سه بار الک کرده به زرده ها اضافه می کنیم در آخر سفیده را اضافه و آرام و دورانی مواد را مخلوط می کنیم قالب را چرب و کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب ریخته سیبها را دورتا دور روی مواد می گذاریم وداخل فراز قبل گرم روی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ یا تا زمانی که کیک آماده شود قرار می دهیم بعد از آماده شدن وسرد شدن کیک روی آن را در صورت تمایل پودر قند می پاشیم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه خمیر پای 1 عدد دارچین 1 قاشق چایخوری سیب 4 عدد بزرگ مخلوط داخل پای سیب 600 گرم چند سیب بردارید و قسمت بالایی آنها را برش دهید و جدا کنید. داخل سیب را با دقت توسط قاشق خالی کنید.آن را با پوره ی سیب و مقداری دارچین پر کنید.سپس خمیر پای را تکه تکه کنید و آن را روی سیب قرار دهید. همانطوری که رویه ی یک پای سیب معمولی را خمیر می کشید. سیب ها را در یک تابه بریزید که کف آن آب باشد و 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) بپزید تا رویه طلایی شود نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم برای مواد میانی رولت: 6 عدد سیب یه پیمانه سرخالی پودر قند نصف قاشق چایخوری پودر دارچین سیبا رو پوست میگیریم و رنده می کنیم و با دارچین پودر قند یک تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت میذاریم و مواد رو هم می زنیم تا مخلوط بشن و منتظر میشیم تا آب سیبها کشیده بشن و نرم و پوره ای و پخته بشن. مواد لازم برای خمیر کیک: 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1.5 پیمانه آرد 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد رو با هم مخلوط میکنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی میکشیم و موادو داخلش میریزیم و حدودا 20دقیقه میزاریمش داخل فر با دمای 180 درجه. بعد از پخت کیک سینی رو از فر بیرون میاریم و روی کیک کاغذ روغنی میذاریم و با استفاده از هر دو کاغذ روغنی اونو بر می گردونیم کاغذ روغنی روی سیبها رو بر می داریم. وقتی هنوز کیک گرمه مواد میانی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ روغنی رولش میکنیم و میزاریم سرد شه وقتی کیک سرد و خنک شد ، کاغذ روغنی رو بر می داریم و باز رول می کنیم نوش جان ‌💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯