eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪🍪🍪 این بیسکوییت بسیار خوشمزه و مقوی است،به جای زنجبیل میتوانید از پودر هل استفاده کنید که بسیار خوش عطر میشود.چون بافت منسجمی دارد میتوانید به هر شکلی که بخواهید قالب بزنید. این مقدار مواد، بیسکوییت زیادی به شما میدهد،من نصف این مقدار را درست کردم. مواد لازم: آرد قنادی ۵۸۰ گرم روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم(من از کره که دوغش را گرفته بودم استفاده کردم) پودر قند  ۱۲۵ گرم تخم مرغ یک عدد(اگر خواستید نصف مواد را درست کنید،یک تخم مرغ را بشکنید،با چنگال هم بزنید بعد وزن کنید و نصفش را استفاده کنید) سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری(در صورت تمایل برای ترد تر شدن بیسکوییت استفاده کنید) شیره انگور، توت یا خرما یا ترکیبی از این ها  یک پیمانه پودر زنجبیل یا پودر هل  ۲ و یک دوم ق چ پودر دارچین  یک و یک چهارم ق چ نمک یک دوم ق چ جوش شیرین یک و یک دوم ق چ طرز تهیه: روغن صاف قنادی را با پودر قند با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید ،بعد شیره و سرکه را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.(بستگی به نوع شیره رنگ بیسکوییت تیره تر یا روشن تر میشود) پودر زنجبیل یا هل و پودر دارچین و نمک و جوش شیرین را با صد گرم از آرد الک شده مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید.بقیه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.تا جایی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.(برای من تمام آرد استفاده شد) خمیر که آماده شد در نایلون گذاشته صاف کنید و یک شب در یخچال استراحت کند.حتی در فریزر هم چند ماه میتوانید نگه دارید.بعد بین دو تا کاغذ روغنی خمیر را با وردنه به قطر ۳ میل باز کنید و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.بیسکوییت ها را خیلی نزدیک هم نچینید چون کمی بزرگ تر میشوند.حتی میتوانید از سیخ چوبی هم استفاده کرده داخل شیرینی های کاتر زده فرو کنید(سیخ ها را کمی خیس کنید تا در فر نسوزند) با دمای ۱۷۰ به مدت حدودی ۱۰ دقیقه بیسکوییت ها را بپزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮🥮🥮 🥮🥮🥮 مواد لازم: آرد قنادی ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم شیر ۷۵ گرم روغن مایع ۴۰ گرم ب پ ۷ گرم وانیل کمی آب جوش یک ق س (این مواد در قالب گرد 20 سانت دو لایه کیک می‌دهد.برای چیز کیک در قالب گرد 23 سانت درست کنید تا یک لایه کیک متوسط داشته باشید) طرز تهیه: مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک بزنید و در نهایت یک ق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید). مواد و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت  ۳۰ دقیقه بپزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰🍌🍰🍌 با این روش میتوانید به مناسبت شب ،با میوه ی انار و ژله ی انار، درست کنید. برای درست کردن چیز کیک میتوانید از هر نوع کیکی که دوست داشتین استفاده کنین.فقط توجه کنین که کیک با ژله ای که برای روی آن در نظر می گیرید هماهنگی داشته باشد. به جای کیک میتوانید از مخلوط پودر بیسکوییت و کره هم استفاده کرده،ته قالب کمربندی فشرده کنید. من در قالب ۲۳ سانت گرد، درست کردم.حتما نباید قالبتون کمر بندی باشه ،داخل قالب معمولی هم میتونین بپزین. کیک را که از قالب جدا کردین و خنک شد،اگر سطح کیکتون صاف نیست،با چاقو قسمت های اضافه را ببرید و صاف کنید.من از اره کیک بری استفاده کردم.خوب حالا باید دور کیک را با تلق، دیواره ایجاد کرده و فیکس کنیم.تلق و از لوازم تحریر تهیه کنید اندازه دور کیکتون برش بدین،اگر دیدید یه تکه در نمیاد میتونین با چسب نواری دو تکه تلق و به هم بچسبونین و این دیواره را ایجاد کنین.مطمئن شوید که تلق محکم به دیواره کیک چسبیده. خوب حالا مواد خامه ای را درست کنین.در چیز کیک،معمولا از ترکیب خامه فرم گرفته وپنیرماسکارپونه(پنیر خامه ای که بی نمک است)استفاده میکنن. اگر خامه فرم گرفته نداشتین،خامه صبحانه را با پودر قند مخلوط کرده با همزن بزنید(شیرینی ش را خودتون بچشید) یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین(بستگی به حجم خامه ای که استفاده میکنین)را روی یک سوم پیمانه آب معمولی ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید.بعد بگذارید خنک شود و به ترکیب خامه و پنیر اضافه کنید.توجه کنید که این دو ماده باید هم دمای محیط باشند وگرنه ژلاتین در خامه میبرد. برای ترکیب بهتر این مواد میتوانید از میکسر استفاده کنید. (من در این کیک فقط از خامه قنادی استفاده کرده و پودر ژلاتین ذوب شده بهش اضافه کردم،چون همه طعم پنیر داخل کیک و دوست ندارن) مرحله ریختن مواد خامه ای روی کیک خیلی مهمه،مواد و که روی کیک می ریزین باید توجه کنید که قسمت دیواره ها با مواد خامه ای کامل کیپ شوند و راه نفوذی نداشته باشند.چون در مرحله بعدی که ژله میریزیم،اگر این مواد خوب به تلق که حکم دیواره را دارد،نچسبیده باشد،ژله به کیکتون نفوذ میکنه و کارتون خراب میشه.روی مواد خامه ای را با پالت کاملا صاف کنید.خوبی تلق این است که شما دیواره کیک و میبینید و خیلی خوب میتوانید لایه ی خامه ای را دور تا دور دیواره به یک اندازه ریخته و صاف کنید.کیک داخل یخچال یک ساعت استراحت کنه تا ژلاتین ببندد.در این فاصله ژله ی روی کیک و درست کنین چون ژله نباید داغ باشه.پودر ژله دلخواهتون و با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کرده روی بخار آب کتری ۵ دقیقه بزارین تا ذرات ژله حل شوند.(من از ۲ بسته ژله موزی و ۳ لیوان آب استفاده کردم،چون میخواستم ارتفاع کیک و ژله ام تقریبا یکی باشه)بعد بزارین ژله به دمای محیط برسه.کیک و که از یخچال بیرون آوردید روی لایه ی خامه ای به دلخواه میوه ی مورد نظرتون و بچینید و بعد از ژله ی به دمای محیط رسیده قاشق قاشق به اندازه ی یک لایه نازک روی میوه ها بریزید،و خیلی آرام کیک و داخل یخچال بزارین تا این لایه ی نازک ببنده و میوه ها جا بجا نشن.نیم ساعت که گذشت بیرون بیاورید و بقیه ژله را آرام روی کیک بریزین.اگر مرحله ی ریختن مواد خامه ای را درست انجام داده باشین نتیجه عالی میشه. که کامل داخل یخچال بست،کیک را بیرون آورده و تلق را به آرامی جدا کنید.روی چیز کیک هم اگه دوست داشتین میتونین خامه فرم گرفته شکوفه یا رزت بزنین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧁🧁🧁 مواد لازم:(برای ۹ عدد کاپ کیک بزرگ) تخم مرغ ۳عدد کره ۷۵ گرم روغن مایع ۵۰ گرم(یک چهارم لیوان) آرد قنادی ۲۲۵ گرم(یک و نیم لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر شکر ۱۶۰گرم(دو سوم لیوان) ب پ ۵ گرم(یک ق م) وانیل، پودر هل و دارچین کمی سیب درختی زرد یک تا دو عدد طرز تهیه: همه ی مواد را نیم ساعت قبل به دمای محیط برسانید.قبل از شروع کار سیب ها را پوست کنده حلقه های متوسط کنید و قسمت دانه ها را با کمک چاقو بگیرید،حلقه های سیب را با مقداری پودر قند و پودر دارچین آغشته کرده و کنار بگذارید. شیر و روغن را هم ترکیب کرده و با حرارت ملایم کمی گرم کنید. کره ی به دمای محیط رسیده و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا خوب ترکیب شوند،بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید،بعد شیر و روغن ولرم را اضافه کرده کمی بزنید و آخر کار نوبت آرد و ب پ و پودر هل و دارچین که ۳ بار الک کرده اید است،کم کم اضافه کنید و با لیسک فولدکنید،مواد کیک آماده است و نسبت به کیک های دیگه کمی سفت تراست. برای درست کردن پای سیب از قالب و کپسول مخصوص خودش استفاده میکنند ولی از قالب کاپ کیک هم میتوان استفاده کرد،کمی از مواد کیک داخل کپسول ریخته بعد یک حلقه سیب و بعد دوباره کمی از مواد کیک بریزید طوری که دو سوم قالب پر شود.فر را از یک ربع قبل روشن کنید و کاپ کیک ها را در درجه ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه سرد شد روی کاپ کیک ها را پودر قند الک کرده و پود پسته بپاشید. موقع سرو برای اینکه راحت تر سرو شود و سیب داخل کاپ کیک مشخص باشد با چاقوی اره ای از وسط نصف کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با کاور 🌺🌺🌺 مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد آرد قنادی  ۲ پیمانه شکر سه چهارم پیمانه آب لبو به همراه لبوی پخته و پوره شده  سه چهارم پیمانه روغن مایع  یک پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل مقداری طرز تهیه: تمام مواد هم دمای محیط باشند. شیرین را بدون پوست بپزید چون میخواهیم آب آن را هم استفاده کنیم،مقداری آب هم داشته باشد.مقدار سه چهارم پیمانه که برای لبو گفته شده،نیمی از آن را آب لبو و نیم دیگر لبوی پوره شده یا ریز رنده شده استفاده کنید. ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر و کرم رنگ شود.بعد لبو و آب لبو را بریزید و کمی بزنید،روغن را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و ب پ و پودر هل را که الک کرده اید، کم کم اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط کنید.مواد کیک آماده است. از قالب ۲۰ در ۳۰ استفاده کردم .ته قالب را کاغذ روغنی انداختم و مواد کیک را در قالب ریخته و صاف کردم، نمیخواستم ضخامت کیکم زیاد بشه چون قرار بود که به عنوان شیرینی سرو بشه و روش سس بریزم. قالب را چند بار روی سطح کار بزنید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از نیم ساعت با خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.از فر خارج کرده و از قالب جدا کنید و بگذارید سرد شود. مواد لازم سس لبو: آب لبو  یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت  یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: مواد را با هم مخلوط کنید(نشاسته ذرت در مایعات سرد یا هم دمای محیط حل میشود،حواستون باشه که آب لبو داغ نباشه)بعد روی حرارت ملایم بگذارید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و مثل فرنی غلیظ شود. سس بسیار خوشمزه و خوشرنگی است.(به همین روش میتوانید هم درست کنید و به جای اب لبو،آب بریزید و روی بریزید)بگذارید از دما بیفته بعد روی کیک خنک شده بریزید و صاف کنید.من برای اینکه خوشکل تر شود کمی سفید درست کردم داخل قیف ریختم کمی سر قیف را با چاقو بریدم و در عرض کیک خطهای سفیدرا ایجاد کردم ،بعد با یک خلال دندان با فاصله خطهای طولی از یک طرف کشیدم،سپس مابین خطهای طولی که کشیده بودم،از سمت مخالفش دوباره شروع کرم به خط کشیدن که مدل رفت و برگشتی بهم داد. برای برش زدن کیک چاقو حتما تیز باشه،چون کیک سس داره با احتیاط برش بزنید که شکلش خراب نشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍑🍪🍑 مواد لازم:(برای ۳۰ عدد ۲۵ گرمی) آرد قنادی ۱۳۰ گرم کره ۴۵ گرم شکر قهوه ای ۷۵گرم تخم مرغ یک عدد جوی دوسر پرک ۱۰۰ گرم گردوی خرد شده ۱۰۰گرم کشمش ۱۰۰گرم برگه زردآلو ۱۰۰گرم آب جوش ۵۰گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری(۵ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول برگه ی خشک زردآلو را با قیچی خرد کنید و به همراه کشمش با آب جوش دستور مخلوط کنید کنار بزارین تا نرم شود. کره ی هم دمای محیط و شکر قهوه ای را با دور تند همزن سه چهار دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید.سپس زردآلو و کشمش خیس خورده را همراه آبش به مخلوط اضافه کنید.در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و نمک که الک کرده اید و بعد جوی دوسر پرک و گردوی خرد شده را اضافه کنید(اگر جوی دوسر پرک درشت بود کمی با آسیاب خرد تر کنید)خمیر سفتی به دست میآید. خمیر را ۲ ساعت در ظرف دربسته در یخچال بزارین.و بعد گلوله های ۲۵ گرمی از خمیر بردارید در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید  بچینید.فاصله زیادی نیاز نداره چون بعد از پخت زیاد تغییر سایز نمیدهند.بهتر است که روی کوکی ها را با دست فشار بدین که کمی تخت تر شوند.کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
⭐⭐⭐ این تقریبا شبیه درست میشه ولی به جرات میتونم بگم که خیلی خوشمزه تر از باسلوق هست چون داخلش زعفران و مغز پسته دارد 🥰🥰 مواد لازم:(من نصف مواد و درست کردم) نشاسته گل  یک پیمانه آب ۲ و نیم پیمانه آب یک سوم پیمانه(برای حل کردن ژلاتین) پودر ژلاتین  دو قاشق غذاخوری شکر یک و نیم پیمانه کره  ۴۰ گرم پودر هل یک قاشق مربا خوری زعفران غلیظ  مقداری وانیل  کمی مغز پسته خرد شده  به دلخواه آبلیمو یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: ابتدا نشاسته گل را با آب و پودر هل و وانیل مخلوط کنید و ده دقیقه ای کنار بزارین تا نشاسته حل بشه.بعد از صافی رد کنید. پودر ژلاتین را روی یک سوم پیمانه آب معمولی بریزید بعد روی بخار آب کتری بن ماری کنید. مخلوط نشاسته و آب و هم چنین شکر را داخل تابه ی تفلون(ترجیحا تفلون رنگ روشن باشه که روی رنگ لوکوم تاثیر نزاره)ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.از همون اول تند تند هم بزنین چون نشاسته زود میبنده،حرارت از اول تا آخر ملایم باشه تا لوکوم با کیفیت تری داشته باشید و نشاسته به خوبی بپزد و بوی خامی از بین بده.ده دقیقه ای که گذشت ژلاتین بن ماری شده و آب زعفران را بیافزاید.و همچنان هم بزنید.(من با لیسک سیلیکونی هم زدم)مواد که به غلظت مناسب رسید تقریبا اواخر کار کره و آبلیمو را بریزید.کم کم مواد مانند حلوا وسط تابه جمع میشود.این حالت که شد لوکوم آماده است.مغز پسته خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.ته ظرف مستطیل شکلی که مناسب موادتون باشه را نایلون بندازین و مواد لوکوم را داخلش ریخته و صاف کنید.روی آن را هم با نایلون بپوشانید و در یخچال ۳،۴ ساعت قرار بدین تا خوب سفت بشه و قابل برش زدن باشه.از یخچال که بیرون آوردین به دلخواه برش بزنین در کمی پودر نارگیل بغلطانید و نوش جان کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍥🍥🍥 مواد لازم: آب  یک و نیم پیمانه شکر سه چهارم پیمانه نشاسته گل نصف پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه کره ۲۵ گرم پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پودر هل کمی گردوی دو نیم شده و پودر نارگیل  به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه در کاسه ای مقداری پودر نارگیل بریزید و وسطش را گود کنید،مقداری گردوی دو نیم شده هم کنارش بگذارید،چون وقتی شروع به درست کردن باسلوق کردید دیگر مجال این کار را ندارید،مرحله آخر نیاز به سرعت عمل دارد. خوب حالا پودر ژلاتین را با سه قاشق آب معمولی مخلوط کرده و روی بخار آب بگذارید تا ذوب شود. شکر را با یک پیمانه آب در ماهیتابه ی نچسب بریزید روی حرارت ملایم تا شکر ذوب شود.در این حین نشاسته گل را با نصف پیمانه آب معمولی مخلوط کرده از صافی رد کنید.کم کم به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با لیسک تند تند هم بزنید  چون نشاسته زود میبندد.همینطوری هم بزنید و ژلاتین حل شده را هم اضافه کنید.ده دقیقه ای با حرارت ملایم هم بزنید،بعد گلاب و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد شیشه ای رنگ شود،بعد کره را بریزید و آنقدر هم بزنید تا مواد مثل حلوا داخل تابه جمع شود و از تابه جدا شود.هر چه مدت زمان آماده شدن مواد بیشتر شود،کیفیت باسلوق بیشتر میشود،پس حرارت ملایم باشد.خوب حالا از مواد با قاشق غذا خوری بردارید و روی نصف گردو که داخل پودر نارگیل گذاشته اید بگذارید و به کمک دست رویش پودر نارگیل بریزید و حالا توی دستتان فرم دهید،سعی کنید باسلوق ها را یک اندازه در بیاورید. وقتی مواد گرم است قابل شکل دادن میباشد،پس تند تند باسلوق ها را آماده کنید.سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد آماده مصرف است. این مواد حدود ۱۲ تا باسلوق میدهد. برای باسلوق رنگی از آب زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید. اگر برایتان سخت است که باسلوق لقمه ای درست کنید،کف یک ظرف مستطیلی پودر نارگیل بریزید و صاف کنید بعد مواد باسلوق را تا گرم است رویش بریزید و دوباره پود نارگیل بپاشید و با فاصله رویش گردو بگذارید،وقتی در یخچال خنک شد،به دلخواه برش دهید. (باقیمانده پودر نارگیل را در ظرف در بسته نگه ندارید چون رطوبت باسلوق را به خود گرفته و کپک میزند.) ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 این کوکی بافتی شبیه کوکی براونی دارد و مزه ش فوق العاده ست،من که خیلی دوسش داشتم 😋😋 مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶عدد متوسط: کره هم دمای محیط  ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای  سه چهارم پیمانه آرد قنادی یک و نیم پیمانه شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذا خوری تخم مرغ یک عدد جوش شیرین یک قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده  سه چهارم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری وانیل کمی طرز تهیه: شکر قهوه ای و کره ی نرم را با همزن برقی پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود.بعد وانیل و تخم مرغ و شیره انگور را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.آخر کار مواد خشک که شامل آرد و جوش شیرین و نمک و پودر زنجبیل است را الک کرده به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید،مواد کوکی آماده است،مواد خیلی سفت نیست که بتوان با دست گرفت،داخل ظرف دربسته یک ساعت در یخچال استراحت کند بعد با قاشق از مواد بردارید روی ترازو وزن کنید.من گلوله های ۲۰ گرمی برداشتم در دست گرد کردم.همه ی گلوله ها که آماده شد در شکر بغلطانید و در سینی فر با فاصله بچینید.(اگر خیلی شیرین دوست ندارید،مرحله غلطاندن در شکر را حذف کنید) کوکی ها در فر کامل پهن میشوند و ترک میخورند. کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.(من ۹ دقیقه زمان میدم) از فر که خارج کردید صبر کنید کامل خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشود.کوکی در ظرف دربسته نرم نرم می ماند. نکته:اگر از پودر زنجبیل استفاده میکنید حتما تازه باشد و عطر و بوی خوبی داشته باشد. از پودر هل میتوانید به جای زنجبیل استفاده کنید. منظور از پیمانه،پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
قلمم به زبان امده وانگشتانم را با بی قراری تکان میدهد من که اخر این قصه را میدانم به اولش گیر داده ام! جوانه🌱
با 🍥🍥 من این بار، رول ها را کنار هم در قالب چیدم و بعد از پخت تا داغ بود سس پنیر خامه ای روش ریختم که خیلی خوشمزه شد. : خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای ۲قاشق غذاخوری پود قند یک قاشق غذاخوری وانیل کمی خامه و پنیر خامه ای را با همزن دستی مخلوط کنید و پودر قند و وانیل را اضافه کرده روی بخار آب کتری بزارین تا روون بشه،نان ها را که از فر درآوردید این سس را همه جای آن پخش کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فانوسی در دستم به این طرف به آن طرف قدم برمیدارم دلم رانمیدانم باخود کجا ببرم شاید دلم به سمت دریای شاد رود شاید هم جایی زیر شن های نرم دریا قایم شود، تا راز هایش را ندانم! شاید هم بخاطر تاریکی آسمان آبی رنگ، فانوسم نورش به دریا هم بخورد شاید هم به دلم بخورد و دلم را پیدا کنم! 🦋مهردخت✨