#کوکی_میوه_ای_رژیمی 🍪🍑🍪🍑
مواد لازم:(برای ۳۰ عدد #کوکی ۲۵ گرمی)
آرد قنادی ۱۳۰ گرم
کره ۴۵ گرم
شکر قهوه ای ۷۵گرم
تخم مرغ یک عدد
جوی دوسر پرک ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۱۰۰گرم
کشمش ۱۰۰گرم
برگه زردآلو ۱۰۰گرم
آب جوش ۵۰گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری(۵ گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول برگه ی خشک زردآلو را با قیچی خرد کنید و به همراه کشمش با آب جوش دستور مخلوط کنید کنار بزارین تا نرم شود.
کره ی هم دمای محیط و شکر قهوه ای را با دور تند همزن سه چهار دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید.سپس زردآلو و کشمش خیس خورده را همراه آبش به مخلوط اضافه کنید.در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و نمک که الک کرده اید و بعد جوی دوسر پرک و گردوی خرد شده را اضافه کنید(اگر جوی دوسر پرک درشت بود کمی با آسیاب خرد تر کنید)خمیر سفتی به دست میآید. خمیر را ۲ ساعت در ظرف دربسته در یخچال بزارین.و بعد گلوله های ۲۵ گرمی از خمیر بردارید در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.فاصله زیادی نیاز نداره چون بعد از پخت زیاد تغییر سایز نمیدهند.بهتر است که روی کوکی ها را با دست فشار بدین که کمی تخت تر شوند.کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لوکوم_ترکیه_ای⭐⭐⭐
#لوکوم
این #لوکوم تقریبا شبیه #باسلوق درست میشه ولی به جرات میتونم بگم که خیلی خوشمزه تر از باسلوق هست چون داخلش زعفران و مغز پسته دارد 🥰🥰
مواد لازم:(من نصف مواد و درست کردم)
نشاسته گل یک پیمانه
آب ۲ و نیم پیمانه
آب یک سوم پیمانه(برای حل کردن ژلاتین)
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره ۴۰ گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
زعفران غلیظ مقداری
وانیل کمی
مغز پسته خرد شده به دلخواه
آبلیمو یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته گل را با آب و پودر هل و وانیل مخلوط کنید و ده دقیقه ای کنار بزارین تا نشاسته حل بشه.بعد از صافی رد کنید.
پودر ژلاتین را روی یک سوم پیمانه آب معمولی بریزید بعد روی بخار آب کتری بن ماری کنید.
مخلوط نشاسته و آب و هم چنین شکر را داخل تابه ی تفلون(ترجیحا تفلون رنگ روشن باشه که روی رنگ لوکوم تاثیر نزاره)ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.از همون اول تند تند هم بزنین چون نشاسته زود میبنده،حرارت از اول تا آخر ملایم باشه تا لوکوم با کیفیت تری داشته باشید و نشاسته به خوبی بپزد و بوی خامی از بین بده.ده دقیقه ای که گذشت ژلاتین بن ماری شده و آب زعفران را بیافزاید.و همچنان هم بزنید.(من با لیسک سیلیکونی هم زدم)مواد که به غلظت مناسب رسید تقریبا اواخر کار کره و آبلیمو را بریزید.کم کم مواد مانند حلوا وسط تابه جمع میشود.این حالت که شد لوکوم آماده است.مغز پسته خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.ته ظرف مستطیل شکلی که مناسب موادتون باشه را نایلون بندازین و مواد لوکوم را داخلش ریخته و صاف کنید.روی آن را هم با نایلون بپوشانید و در یخچال ۳،۴ ساعت قرار بدین تا خوب سفت بشه و قابل برش زدن باشه.از یخچال که بیرون آوردین به دلخواه برش بزنین در کمی پودر نارگیل بغلطانید و نوش جان کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#باسلوق_لقمه_ای🍥🍥🍥
#باسلوق
#یلدا
مواد لازم:
آب یک و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
نشاسته گل نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
کره ۲۵ گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
پودر هل کمی
گردوی دو نیم شده و پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه در کاسه ای مقداری پودر نارگیل بریزید و وسطش را گود کنید،مقداری گردوی دو نیم شده هم کنارش بگذارید،چون وقتی شروع به درست کردن باسلوق کردید دیگر مجال این کار را ندارید،مرحله آخر نیاز به سرعت عمل دارد.
خوب حالا پودر ژلاتین را با سه قاشق آب معمولی مخلوط کرده و روی بخار آب بگذارید تا ذوب شود. شکر را با یک پیمانه آب در ماهیتابه ی نچسب بریزید روی حرارت ملایم تا شکر ذوب شود.در این حین نشاسته گل را با نصف پیمانه آب معمولی مخلوط کرده از صافی رد کنید.کم کم به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با لیسک تند تند هم بزنید چون نشاسته زود میبندد.همینطوری هم بزنید و ژلاتین حل شده را هم اضافه کنید.ده دقیقه ای با حرارت ملایم هم بزنید،بعد گلاب و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد شیشه ای رنگ شود،بعد کره را بریزید و آنقدر هم بزنید تا مواد مثل حلوا داخل تابه جمع شود و از تابه جدا شود.هر چه مدت زمان آماده شدن مواد بیشتر شود،کیفیت باسلوق بیشتر میشود،پس حرارت ملایم باشد.خوب حالا از مواد با قاشق غذا خوری بردارید و روی نصف گردو که داخل پودر نارگیل گذاشته اید بگذارید و به کمک دست رویش پودر نارگیل بریزید و حالا توی دستتان فرم دهید،سعی کنید باسلوق ها را یک اندازه در بیاورید.
وقتی مواد گرم است قابل شکل دادن میباشد،پس تند تند باسلوق ها را آماده کنید.سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد آماده مصرف است.
این مواد حدود ۱۲ تا باسلوق میدهد.
برای باسلوق رنگی از آب زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.
اگر برایتان سخت است که باسلوق لقمه ای درست کنید،کف یک ظرف مستطیلی پودر نارگیل بریزید و صاف کنید بعد مواد باسلوق را تا گرم است رویش بریزید و دوباره پود نارگیل بپاشید و با فاصله رویش گردو بگذارید،وقتی در یخچال خنک شد،به دلخواه برش دهید.
(باقیمانده پودر نارگیل را در ظرف در بسته نگه ندارید چون رطوبت باسلوق را به خود گرفته و کپک میزند.)
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_زنجبیلی🍪🍪🍪
این کوکی بافتی شبیه کوکی براونی دارد و مزه ش فوق العاده ست،من که خیلی دوسش داشتم 😋😋
مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶عدد #کوکی متوسط:
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده
سه چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
شکر قهوه ای و کره ی نرم را با همزن برقی پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود.بعد وانیل و تخم مرغ و شیره انگور را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.آخر کار مواد خشک که شامل آرد و جوش شیرین و نمک و پودر زنجبیل است را الک کرده به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید،مواد کوکی آماده است،مواد خیلی سفت نیست که بتوان با دست گرفت،داخل ظرف دربسته یک ساعت در یخچال استراحت کند بعد با قاشق از مواد بردارید روی ترازو وزن کنید.من گلوله های ۲۰ گرمی برداشتم در دست گرد کردم.همه ی گلوله ها که آماده شد در شکر بغلطانید و در سینی فر با فاصله بچینید.(اگر خیلی شیرین دوست ندارید،مرحله غلطاندن در شکر را حذف کنید) کوکی ها در فر کامل پهن میشوند و ترک میخورند.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.(من ۹ دقیقه زمان میدم) از فر که خارج کردید صبر کنید کامل خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشود.کوکی در ظرف دربسته نرم نرم می ماند.
نکته:اگر از پودر زنجبیل استفاده میکنید حتما تازه باشد و عطر و بوی خوبی داشته باشد.
از پودر هل میتوانید به جای زنجبیل استفاده کنید.
منظور از پیمانه،پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
قلمم به زبان امده
وانگشتانم را با بی قراری تکان میدهد
من که اخر این قصه را میدانم
به اولش گیر داده ام!
جوانه🌱
#رول_دارچینی با #سس_پنیر_خامه_ای🍥🍥
من این بار، رول ها را کنار هم در قالب چیدم و بعد از پخت تا داغ بود سس پنیر خامه ای روش ریختم که خیلی خوشمزه شد.
#سس_پنیر_خامه_ای
:
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای ۲قاشق غذاخوری
پود قند یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
خامه و پنیر خامه ای را با همزن دستی مخلوط کنید و پودر قند و وانیل را اضافه کرده روی بخار آب کتری بزارین تا روون بشه،نان ها را که از فر درآوردید این سس را همه جای آن پخش کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فانوسی در دستم
به این طرف به آن طرف قدم برمیدارم
دلم رانمیدانم باخود کجا ببرم
شاید دلم به سمت دریای شاد رود شاید هم جایی زیر شن های نرم دریا
قایم شود، تا راز هایش را ندانم!
شاید هم بخاطر تاریکی آسمان آبی رنگ،
فانوسم نورش به دریا هم بخورد شاید هم به دلم بخورد و دلم را پیدا کنم!
🦋مهردخت✨
#کمپوت_سیب_آناناسی🍎🥫🍎🥫
این روش کمپوت کردن میوه را میتوانید برای بقیه میوه ها هم انجام دهید و اگر نکاتش رعایت بشه شیشه های کمپوت و میتونین برای مدت طولانی تر خارج از یخچال نگهداری کنید.
ابتدا سیبها را شسته پوست بگیرید و بصورت حلقه های متوسط برش بزنید.وسط حلقه را با کاتر گرد یا به کمک چاقو خالی کنید،به این ترتیب هسته سیب هم گرفته میشود و شبیه کمپوت آناناس میشود.
شیشه های تمیز با درب فلزی سالم بدون زنگ زدگی انتخاب کنید.
سیب ها را داخل شیشه پر کنید بعد یک قاشق غذاخوری شکر،مقداری گلاب و زعفران بریزید و با آب جوشیده سرد شده پر کنید.دقت کنید که جایی از شیشه حباب هوا نباشد،با تکان دادن شیشه سعی کنید اگر بین سیب ها حباب افتاده خارج کنید.بعد درب شیشه را محکم ببندید و در قابلمه ای که تا نیمه با آب معمولی پر کردید بچینید(دقت کنید آب قابلمه و آب داخل شیشه هم دما باشد که شیشه نترکد)شعله را با حرارت متوسط روشن کنید تا آب قابلمه بجوش بیاد.بعد از جوشیدن آب قابلمه،نیم ساعت دیگر با حرارت متوسط بجوشد بعد خاموش کنید و شیشه ها داخل قابلمه بماند تا خنک شود بعد به آرامی آنها را برعکس کنید و روی کانتر آشپزخانه یک روز بماند.در پایان اگر درب شیشه فرورفتگی ایجاد شده بود یعنی اینکه شیشه بخوبی هواگیری شده و کمپوت شما بیرون از یخچال هم ماندگاری دارد ولی اگر اینطور نبود داخل یخچال نگه دارید و زودتر مصرف کنید.
نکته:برای میوهای مختلف نسبت به سفت یا نرم بودن میوه زمان پخت را کم و زیاد کنید.و همچنین نسبت به شیرین یا ترش بودن میوه مقدار شکر را تنظیم کنید.
برای کمپوت سیب از گلاب و زعفران استفاده کردیم،میوه های دیگه لازم ندارن.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فینگر_فود با #خمیر_هزارلا🍥🍥🍥
#بورک🍥🍥🍥
این فینگر فود را مدل های مختلف میتونید بپیچید.من دو مدل درست کردم.یه مدل حلزونی پیچیدم داخل قالب مافین گذاشتم.یه مدل هم رول کردم کنار هم داخل قالب مستطیل چیدم و بعد برش زدم که به صورت میله ای در اومد.
مواد گوشتی داخل فینگر فود به دلخواه خودتون هست.من پیاز داغ گرفتم و رب گوجه و گوشت چرخ شده و ادویه زدم.پنیر پیتزا نریزید چون خمیر نازک هست،پنیر پیتزا باعث میشه که حالت خمیری بگیره،این تجربه خودم هست.
یک لایه خمیر باقلوا را روی هم تا کنید و روی آن مخلوط کره و روغن مایع با برس بمالید.قسمت کم عرض تر خمیر را حدود سه سانت تا بزنید و مواد گوشتی را بریزید و رول کنید.
برای مدل حلزونی این رول را دور خودش بپیچید و داخل قالب مافین بزارین و روی فینگر فود ها را آخر کار از همون مخلوط کره و روغن بزنید که زیاد خشک نشه.
برای مدل میله ای،رول ها را کنار هم داخل قالب مستطیل بچینید،روش مخلوط کره و روغن با برس بکشید و بعد برش بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دیزاین_کیک_هویج با خامه و #کرم_لوتوس🎂🎂
من کیک هویج را در قالب گرد ۲۳ سانت درست کردم و بعد روی #کیک را صاف کردم و به دو لایه تقسیم کردم.یکی از لایه ها را روی زیر کیکی گذاشتم دورش تلق کشیدم و محکم کردم با چسب چسباندم.
به خامه ی قنادی فرم گرفته یک قاشق غذاخوری پر،کرم لوتوس یا هر کرم بیسکوییت دیگری اضافه کنید و یکدست کنید داخل قیف بریزید و روی لایه ی اول کیک پایپ کنید و با پالت صاف کنید.لایه ی دوم کیک را بزارین کمی فشار بدین که فیکس بشه،دوباره خامه پایپ کنید و صاف کنید و با سر پالت روی خامه را طرح بندازین.برای اینکار،زیر کیکی روی صفحه گردان باشه،از دور کیک شروع کنید،سر پالت و آهسته روی سطح خامه بکشید و همزمان صفحه گردان و بچرخانید و کم کم طرح را تا وسط دایره ادامه بدید.
لایه های کیک نیازی به خیس کردن ندارن و لابلای کیک هم چیزی لازم نیست بزارین خودش به تنهایی خوشمزه س.
کیک با تلق دورش چند ساعت تو یخچال بمونه تا خامه سفت بشه بعد به آرامی و به کمک پالت تلق را از دور کیک جدا کنید.
برای تزیین نهایی میتوانید دور تا دور کیک را گردوی خرد شده بریزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
برای منی که نیستم
برای منی که در تو گم شدم
گاهی بهانه ی مستی باش
مثلا نگاهت را روانه کن
چه می شود
در خانه ی دلت
اسیر بمانم و بمیرم ؟!
#کیک_هویج 🥮🥕🥮🥕
مواد لازم برای قالب گرد ۲۳ تا ۲۶ سانت:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سرخالی
آرد قنادی ۲ پیمانه
هویج خام ریز رنده شده ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
نمک کمی
گردوی خرد شده مقداری(در صورت دلخواه)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با هم زن بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود،بعد روغن را اضافه کرده کمی بزنید،#هویج رنده شده را اضافه کرده با لیسک زیر و رو کنید،آرد و ب پ و نمک را سه بار الک کنید پودر هل و دارچین را به آن اضافه کنید و به مواد کیک کم کم اضافه کرده و با لیسک خیلی آرام مخلوط کنید،مواد #کیک آماده هست در قالب دلخواه بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾