#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_عید
مواد لازم برای ۴۰ عدد #شیرینی کوچک:
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
پودر قند ۵۰گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳۰ گرم
عسل گرم ۳۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بریلو یا مارمالاد برای وسط شیرینی
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا پوک شود و رنگش روشن تر شود،به ترتیب تخم مرغ،عسل،شیر،وانیل را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کنید.خمیر به دست آمده را داخل نایلون گذاشته صاف کنید و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهید.از یخچال که بیرون آوردید و یک ربع در دمای محیط ماند،با وردنه بین دو تا نایلون خمیر را به ضخامت دلخواه قالب بزنید(شیرینی داخل فر تغییر سایز نمیدهد) ضخامت حدود ۳ میل مناسب است،خیلی نازک نگیرید چون زود میسوزه.وقتی شیرینی ها را قالب میزنید نیمی از آنها را ساده و نیم دیگر را حفره دار قالب بزنید،چون شیرینی ها دو به دو قرار است روی هم قرار گیرند و مابینشان مارمالاد بزنیم.شیرینی ها را در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از خنک شدن،اول شیرینی هایی که حفره دار هستند را تزیین کنید.میتوانید عسل بمالید و پودر مغزیجات بریزید،یا اینکه شکلات ذوب کنید و شیرینی را در شکلات بزنید تکان بدهید تا سطح روش صاف بشه،یا اینکه شکلات آب شده را به صورت خطی بریزید.
سپس روی شیرینی ساده را #بریلو یا #مارمالاد بمالید(توجه کنید مقدار مارمالاد را زیاد نریزید و همان وسط شیرینی مارمالاد بزارین کافیه،خودش پخش میشه.بیشتر بریزین از کناره های شیرینی میریزه.
من از شیره ی #مربای_به،که غلیظ بود استفاده کردم و اون رگه های پررنگ تر که میبینید مغز لیمو عمانی است که داخل شیره ی به بوده،و زیبایی خاصی به کار داده) بعد شیرینی تزیین شده را روی شیرینی که مارمالاد زدید بگذارید.
میتوانید شیرینی ها را به صورت ساده درست کرده،در ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید،موقع مصرف تزیین کرده و مارمالاد بزنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرم_بلوبری💙💙💙
مواد لازم برای این #دسر جذاب و خوشمزه:
#ژله بلوبری ۲ بسته
آب جوش ۲۲۰ گرم(یک پیمانه)
زرده تخم مرغ ۶ عدد(یا ۳ عدد تخم مرغ کامل)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
آرد ۲۰ گرم(۲ قاشق غذاخوری )
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب معمولی ۵۰ گرم(برای حل کردن پودر ژلاتین)
طرز تهیه:
ابتدا ۲ بسته #ژله_بلوبری را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب بزارین تا ذرات #ژله کامل حل شوند بعد کنار بزارین تا از دما بیفته.
پودر ژلاتین را به صورت بارانی روی آب معمولی بریزین و بزارین تا اسفنجی بشه بعد بن ماری کنین و کنار بزارین.
زرده های تخم مرغ را با شکر حدود ۵ دقیقه بزنید تا حالت کرمی و کش دار شود(میتوانید تخم مرغ کامل هم استفاده کنین ولی دسر با زرده تخم مرغ لطیف تر میشود) بعد وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید.سپس آرد الک شده را ریخته کامل مخلوط کنید.
این مواد تخم مرغی را روی حرارت ملایم قرار بدین،همان موقع ژله ی به دمای محیط رسیده را بریزین و مخلوط کنین تا با هم گرم بشن.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را هم اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا تخم مرغ ایجاد بیماری نکن.فقط مواظب باشین مواد نباید بجوشد.بعد از ۵ دقیقه حرارت و خاموش کنین و ژلاتین بن ماری را اضافه کنین و یکدست کنین(توجه کنین اگر مواد جوشیده باشد ژلاتین عمل نمیکند اگه هواستون نبود و جوشید حرارت و خاموش کنین از داغی زیاد بیفته بعد ژلاتین اضافه کنین) حالا رنگ دسر آبی روشن است اگر خواستین تیره تر بشه میتونین به مقدار کمی از دسر رنگ خوراکی آبی اضافه کنین و مخلوط کرده بعد آن را به تمام دسر اضافه کرده و یکدست کنین(رنگ و همینطوری توی همه دسر نریزین)دسر ما آماده است.
دوستان این دسر و هم میتونین توی جام ریخته تک نفره سرو کنین هم اینکه قالبی در بیارین.
از هر نوع قالب با هر جنسی میتونین استفاده کنین.فلزی،تفلون،پلاستیکی،سیلیکونی،..فقط کافیه داخل قالب مورد نظر را به کمک فرچه با روغن مایع کاملا چرب کنید.
قالب و که خوب چرب کردید مواد دسر و داخلش بریزین و در یخچال به مدت ۸ تا ۲۴ ساعت بزارین تا خوب ببنده.برای خارج کردن دسر از قالب هم کافیه با خلال دندان دور دسر را آزاد کنید و آن را در ظرفی که خیس کردین برگردانید تا اگر وسط نیفتاد بتوانید جابجا کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ناگت_مرغ🍱🍱🍱
مواد لازم برای ۳۰ عدد #ناگت:
سینه مرغ چرخ شده ۴۶۰ گرم(فقط از سینه مرغ استفاده کنید)
نشاسته گل ۲۰ گرم
آب سرد ۸۰ گرم
شیر خشک قنادی ۸ گرم
نشاسته ذرت ۴ گرم
نمک ۸ گرم
پودر سیر ۱۰ گرم
پودر پیاز ۱۰ گرم
پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
(جوز هندی را درسته تهیه کرده و موقع مصرف، به اندازه نیازتون رنده کنید)
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶۰ گرم
(پودر سوخاری، تخم مرغ و پودر پانکو برای سوخاری کردن به میزان لازم)
طرز تهیه:
سینه مرغ و اول چرخ کنید بعد با بقیه ی مواد داخل غذا ساز بریزید و در حد مخلوط شدن،میکس کنید.لازم نیست خیلی هم بخورد، در حد مخلوط شدن کافیست.
(نشاسته گل را در آب سرد دستور حل کنید بعد به مواد ناگت اضافه کنید)
مواد ناگت چسبنده هست، بهتر است چند ساعت در یخچال بماند تا مرغ کامل مزه دار شود، اگر وقت دارید از شب قبل مواد ناگت و درست کنید.
موقع سرخ کردن،، یک قاشق از مواد ناگت را در پودر سوخاری انداخته،، با غلطاندن، خودش شکل میگیره، بعد در تخم مرغ همزده شده و آخر کار در پودر پانکوی نارنجی بغلطانید. همه ی ناگت ها را که درست کردید و در سینی چیدید، یک ساعت دیگر در یخچال بماند تا موقع سرخ کردن کاملا خنک باشد.
من داخل تابه ی نچسب به اندازه کافی روغن ریختم و گذاشتم داغ شد بعد ناگت ها را کنار هم در تابه چیدم و اجازه دادم تا هر دو طرف ناگت سرخ بشه. (به نظر من روغن شناور نیاز نداره)
این ناگت بافت نرم و رویه ی کرانچی دارد، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد🥰
#ساندویچ
#فینگر_فود
#فست_فود
#روز_مادر
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوای_هویج🥕🥕🥕
مواد لازم برای تهیه ی یک دیس متوسط #حلوا:
آرد گندم یک پیمانه (آرد سنگک یا بربری باشد بهتر است چون سبوس دارند و حلوای بهتری به ما میدهد)
هویج پخته شده ۲۵۰ گرم
شیر یا آب نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه(کمتر هم میتوانید بریزید)
کره ۵۰ گرم
شیر عسلی یک قاشق غذاخوری(اختیاری)
پودر هل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه #هویج ها را پوست گرفته و بپزید و همانطور که گرم است به همراه شیر دستور و در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری #شیر_عسلی در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا خوب پوره شود.در قابلمه ی دیگری شکر و گلاب و پودر هل و زعفران را بریزید و مخلوط شیر و پوره هویج را به آن اضافه کنید روی حرارت ملایم بزارین تا مواد گرم شده و شکر حل شود،نیازی نیست خیلی مواد بجوشد.در این فاصله که مواد شربت آماده میشود،
آرد را در ظرف نچسب ریخته روی حرارت ملایم بزارین و هم بزنین تا بوی خامی آرد از بین برود.حدود یک ربع کافی ست،نمی خواهیم رنگ آرد زیاد تغییر کند.آرد بو داده شده را یک بار از الک رد کنید(حتما این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید گلوله ی آرد در حلوا نمی ماند)دوباره روی حرارت گذاشته کره و روغن را به آن اضافه کنید.دوباره کمی تفت دهید تا یکدست شود و بوی خامی روغن هم گرفته شود.بعد مخلوط شربت و پوره هویج را اضافه کرده تند تند هم بزنید تا حلوا یکدست شود.حرارت ملایم باشد و دائم هم بزنید تا حلوا جمع شده و از دیواره ظرف جدا شود.حالا میتوانید حلوا را گهواره کنید. یعنی دو طرف قابلمه را بگیرید و حلوا را از یک سمت به سمت دیگر قابلمه بیاندازید.اگر حلوا قابل گهواره کردن شود نشان دهنده آماده شدن حلواست.آن را تا گرم است در ظرف مناسبی ریخته و تزیین کنید.
نکته:حتما از ترکیب روغن مایع و کره استفاده کنید.اگر از روغن مایع به تنهایی استفاده کنید بعد از مدتی حلوا روغن را پس میدهد و شکل خوبی نمیگیرد.
تزیین حلوا:
داخل ظرف گردی مقداری حلوا ریخته و با لیسک سیلیکونی صاف کنید.وسط حلوا را میتوانید با هر وسیله ای که دوست داشتید طرح بیاندازید(من با سر ماسوره شکوفه طرح انداختم) برای رزت های دور ظرف،مقداری حلوای گرم داخل قیف که ماسوره شکوفه گذاشتید بریزید،رزت ها را از مرکز شروع کنید به پایپ کردن و یک دور دایره ای بزنید و تمام کنید،مابین رزت ها هم میتوانید شکوفه بزنید.من روی هر شکوفه یک مروارید خوراکی طلایی گذاشتم.
برای غنچه های گل محمدی هم گلی که مرکز قرار گرفته را مستقیم وارد حلوا کنید،گل های اطراف را اریب وارد کنید که زیباتر دیده شوند.
اون پودر پسته ها هم خیلی با دقت بریزین🥰
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک #اسلایس_سیب و گردو🍰🍎🍰🍎
(سپاس از دوست خوبم بابت دستور این کیک خوشمزه)
مواد لازم کیک برای قالب مستطيل ۲۰ در ۳۰ سانت:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر سه چهارم پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل کمی
پودر هل مقداری
زعفران مقداری
مواد لازم میانی:
سیب درختی ۳ عدد
شکر یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده مقداری
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی را درست کنید.
سیبها را پوست گرفته و رنده ریز کنید. به همراه شکر و پودر هل و دارچین روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و آب سیب کامل کشیده بشه، گردوی خرد شده را هم بریزید و حرارت و خاموش کنید کنار بزارید.
برای تهیه مواد کیک ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را چهار پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کشدار شود. شیر را با مقداری زعفران گرم کنید در حدی که ولرم شود و به همراه روغن به مواد تخم مرغی اضافه کنید و کمی هم بزنید. آخر کار آرد و بکینگ پودر و پودر هل الک شده را اضافه کرده و مواد را با لیسک فولد کنید.
ته قالب کاغذ روغنی بندازید و نصف مواد و داخلش بریزید و به آرامی صاف کنید. (به نظر من مقدار موادی که لایه اول میریزید کمی کمتر از نصف باشد بهتر است) حالا باید چند بار سینی را روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافه خارج شده و باعث پف بیش از حد کیک نشود. (تجربه شخصی دوستم این بود که ده بار قالب و روی سطح کار بکوبید)
قالب و توی فر از قبل گرم شده، ده دقیقه بزارین تا لایه رویی کیک خودش و بگیره و بتونین مواد سیب و بریزین. از فر که خارج کردین، مواد سیب را روی کیک ریخته و کاملا صاف کنید. از کناره های قالب، کمی فاصله بگیرید که سیب ها در فر نسوزن. همان موقع نیم دیگر مواد کیک را هم بریزید و صاف کنید و دوباره ده بار روی سطح کار بکوبید تا خوب هواگیری شود و در فر به مدت نیم ساعت دیگر بپزید.
(دمای فر همان دمای پخت کیک هاتون هست. من توی سولاردوم با دمای ۱۷۵ کیک میپزم)
کیک را که از فر خارج کردید بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب جدا کنید و اطراف کیک که خشک تر شده را ببرید و کیک را به دلخواه خودتون برش بزنید.
من برای زیبایی بیشتر روی کیک پودر قند الک کردم و پودر پسته پاشیدم.
چون نوعی #کیک_برشی محسوب میشه براحتی میتوانید برای مجالس استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_شکلاتی 🧁🧁🧁
#تزیین_یلدایی🍉🍉🍉
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شکر ۲۱۰ گرم
آرد قنادی ۲۵۰ گرم
شیر ولرم ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۵۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را به خوبی با همزن برقی بزنید(حدود ۵ دقیقه)بعد شیر ولرم و اضافه کنید کمی بزنید،سپس روغن و شکلات بن ماری شده را اضافه کنید و کمی بزنید و در نهایت مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر الک شده را کم کم بیافزایید و با همزن دستی مخلوط کنید.مواد کیک آماده است کپسول های کاپ کیک را تا نیمه از مواد کیک پر کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
این مواد و میتونید در قالب گرد ۲۰ سانت هم بپزید ولی زمان پخت بیشتر میشه.
به مناسبت #یلدا من از کپسول #مافین به شکل هندوانه استفاده کردم و #کاپ_کیک را داخلش پختم و بعد از سرد شدن با خامه فرم گرفته سبز کم رنگ و شکلات چیپسی تزئین کردم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوا_آرد_گندم🍘🍘🍘
مواد لازم:(برای ۲۰ عدد ظرف یکنفره)
آرد گندم ۳ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آب ۴ پیمانه
گلاب یک پیمانه
روغن مایع حدود یک پیمانه(من چشمی میریزم،بستگی به آردتون داره چقد روغن جذب کنه)
کره حیوانی ۱۰۰ گرم
پودر هل و زعفران آب کرده به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن شربت #حلوا،آب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل و با هم روی حرارت بزارین تا شکر آب بشه کافیه،در این فاصله آرد گندم و الک کنید و در تابه با حرارت ملایم بو بدید تا رنگش عوض بشه.روغن مایع و کره را اضافه کنید و یکدست کنید.همینطور که حلوا روی حرارت کم هست،شربت داغ و با احتیاط بهش اضافه کنین و کم کم هم بزنید تا حلوا به دست بیاد و قابل گهواره کردن بشه.
من حلوا را در ظرف های تک نفره ریختم و با مولد حلوا که شکل خوشه انگور بود کمی حلوا فرم دادم و روی حلوا را تزیین کردم.
برای آرامش و مغفرت درگذشتگانتون صلوات بفرستین🙏
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بیسکوییت_زنجبیلی 🍪🍪🍪
این بیسکوییت بسیار خوشمزه و مقوی است،به جای زنجبیل میتوانید از پودر هل استفاده کنید که بسیار خوش عطر میشود.چون بافت منسجمی دارد میتوانید به هر شکلی که بخواهید قالب بزنید.
این مقدار مواد، بیسکوییت زیادی به شما میدهد،من نصف این مقدار را درست کردم.
مواد لازم:
آرد قنادی ۵۸۰ گرم
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم(من از کره که دوغش را گرفته بودم استفاده کردم)
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ یک عدد(اگر خواستید نصف مواد را درست کنید،یک تخم مرغ را بشکنید،با چنگال هم بزنید بعد وزن کنید و نصفش را استفاده کنید)
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری(در صورت تمایل برای ترد تر شدن بیسکوییت استفاده کنید)
شیره انگور، توت یا خرما یا ترکیبی از این ها یک پیمانه
پودر زنجبیل یا پودر هل ۲ و یک دوم ق چ
پودر دارچین یک و یک چهارم ق چ
نمک یک دوم ق چ
جوش شیرین یک و یک دوم ق چ
طرز تهیه:
روغن صاف قنادی را با پودر قند با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید ،بعد شیره و سرکه را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.(بستگی به نوع شیره رنگ بیسکوییت تیره تر یا روشن تر میشود) پودر زنجبیل یا هل و پودر دارچین و نمک و جوش شیرین را با صد گرم از آرد الک شده مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید.بقیه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.تا جایی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.(برای من تمام آرد استفاده شد)
خمیر که آماده شد در نایلون گذاشته صاف کنید و یک شب در یخچال استراحت کند.حتی در فریزر هم چند ماه میتوانید نگه دارید.بعد بین دو تا کاغذ روغنی خمیر را با وردنه به قطر ۳ میل باز کنید و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.بیسکوییت ها را خیلی نزدیک هم نچینید چون کمی بزرگ تر میشوند.حتی میتوانید از سیخ چوبی هم استفاده کرده داخل شیرینی های کاتر زده فرو کنید(سیخ ها را کمی خیس کنید تا در فر نسوزند)
با دمای ۱۷۰ به مدت حدودی ۱۰ دقیقه بیسکوییت ها را بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شیفون_وانیلی🥮🥮🥮
#کیک_وانیلی🥮🥮🥮
مواد لازم:
آرد قنادی ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
ب پ ۷ گرم
وانیل کمی
آب جوش یک ق س
(این مواد در قالب گرد 20 سانت دو لایه کیک میدهد.برای چیز کیک در قالب گرد 23 سانت درست کنید تا یک لایه کیک متوسط داشته باشید)
طرز تهیه:
مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک بزنید و در نهایت یک ق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید).
مواد #کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چیز_کیک_موزی🍰🍌🍰🍌
#چیز_کیک
با این روش میتوانید به مناسبت شب #یلدا،با میوه ی انار و ژله ی انار، #چیز_کیک_انار درست کنید.
برای درست کردن چیز کیک میتوانید از هر نوع کیکی که دوست داشتین استفاده کنین.فقط توجه کنین که کیک با ژله ای که برای روی آن در نظر می گیرید هماهنگی داشته باشد.
به جای کیک میتوانید از مخلوط پودر بیسکوییت و کره هم استفاده کرده،ته قالب کمربندی فشرده کنید.
من در قالب ۲۳ سانت گرد، #کیک_شیفون_وانیلی درست کردم.حتما نباید قالبتون کمر بندی باشه ،داخل قالب معمولی هم میتونین بپزین.
کیک را که از قالب جدا کردین و خنک شد،اگر سطح کیکتون صاف نیست،با چاقو قسمت های اضافه را ببرید و صاف کنید.من از اره کیک بری استفاده کردم.خوب حالا باید دور کیک را با تلق، دیواره ایجاد کرده و فیکس کنیم.تلق و از لوازم تحریر تهیه کنید اندازه دور کیکتون برش بدین،اگر دیدید یه تکه در نمیاد میتونین با چسب نواری دو تکه تلق و به هم بچسبونین و این دیواره را ایجاد کنین.مطمئن شوید که تلق محکم به دیواره کیک چسبیده.
خوب حالا مواد خامه ای را درست کنین.در چیز کیک،معمولا از ترکیب خامه فرم گرفته وپنیرماسکارپونه(پنیر خامه ای که بی نمک است)استفاده میکنن.
اگر خامه فرم گرفته نداشتین،خامه صبحانه را با پودر قند مخلوط کرده با همزن بزنید(شیرینی ش را خودتون بچشید)
یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین(بستگی به حجم خامه ای که استفاده میکنین)را روی یک سوم پیمانه آب معمولی ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید.بعد بگذارید خنک شود و به ترکیب خامه و پنیر اضافه کنید.توجه کنید که این دو ماده باید هم دمای محیط باشند وگرنه ژلاتین در خامه میبرد.
برای ترکیب بهتر این مواد میتوانید از میکسر استفاده کنید.
(من در این کیک فقط از خامه قنادی استفاده کرده و پودر ژلاتین ذوب شده بهش اضافه کردم،چون همه طعم پنیر داخل کیک و دوست ندارن) مرحله ریختن مواد خامه ای روی کیک خیلی مهمه،مواد و که روی کیک می ریزین باید توجه کنید که قسمت دیواره ها با مواد خامه ای کامل کیپ شوند و راه نفوذی نداشته باشند.چون در مرحله بعدی که ژله میریزیم،اگر این مواد خوب به تلق که حکم دیواره را دارد،نچسبیده باشد،ژله به کیکتون نفوذ میکنه و کارتون خراب میشه.روی مواد خامه ای را با پالت کاملا صاف کنید.خوبی تلق این است که شما دیواره کیک و میبینید و خیلی خوب میتوانید لایه ی خامه ای را دور تا دور دیواره به یک اندازه ریخته و صاف کنید.کیک داخل یخچال یک ساعت استراحت کنه تا ژلاتین ببندد.در این فاصله ژله ی روی کیک و درست کنین چون ژله نباید داغ باشه.پودر ژله دلخواهتون و با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کرده روی بخار آب کتری ۵ دقیقه بزارین تا ذرات ژله حل شوند.(من از ۲ بسته ژله موزی و ۳ لیوان آب استفاده کردم،چون میخواستم ارتفاع کیک و ژله ام تقریبا یکی باشه)بعد بزارین ژله به دمای محیط برسه.کیک و که از یخچال بیرون آوردید روی لایه ی خامه ای به دلخواه میوه ی مورد نظرتون و بچینید و بعد از ژله ی به دمای محیط رسیده قاشق قاشق به اندازه ی یک لایه نازک روی میوه ها بریزید،و خیلی آرام کیک و داخل یخچال بزارین تا این لایه ی نازک ببنده و میوه ها جا بجا نشن.نیم ساعت که گذشت بیرون بیاورید و بقیه ژله را آرام روی کیک بریزین.اگر مرحله ی ریختن مواد خامه ای را درست انجام داده باشین نتیجه عالی میشه.
#ژله که کامل داخل یخچال بست،کیک را بیرون آورده و تلق را به آرامی جدا کنید.روی چیز کیک هم اگه دوست داشتین میتونین خامه فرم گرفته شکوفه یا رزت بزنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_سیب
#پای_سیب🧁🧁🧁
مواد لازم:(برای ۹ عدد کاپ کیک بزرگ)
تخم مرغ ۳عدد
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم(یک چهارم لیوان)
آرد قنادی ۲۲۵ گرم(یک و نیم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر شکر ۱۶۰گرم(دو سوم لیوان)
ب پ ۵ گرم(یک ق م)
وانیل، پودر هل و دارچین کمی
سیب درختی زرد یک تا دو عدد
طرز تهیه:
همه ی مواد را نیم ساعت قبل به دمای محیط برسانید.قبل از شروع کار سیب ها را پوست کنده حلقه های متوسط کنید و قسمت دانه ها را با کمک چاقو بگیرید،حلقه های سیب را با مقداری پودر قند و پودر دارچین آغشته کرده و کنار بگذارید.
شیر و روغن را هم ترکیب کرده و با حرارت ملایم کمی گرم کنید.
کره ی به دمای محیط رسیده و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا خوب ترکیب شوند،بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید،بعد شیر و روغن ولرم را اضافه کرده کمی بزنید و آخر کار نوبت آرد و ب پ و پودر هل و دارچین که ۳ بار الک کرده اید است،کم کم اضافه کنید و با لیسک فولدکنید،مواد کیک آماده است و نسبت به کیک های دیگه کمی سفت تراست.
برای درست کردن پای سیب از قالب و کپسول مخصوص خودش استفاده میکنند ولی از قالب کاپ کیک هم میتوان استفاده کرد،کمی از مواد کیک داخل کپسول ریخته بعد یک حلقه سیب و بعد دوباره کمی از مواد کیک بریزید طوری که دو سوم قالب پر شود.فر را از یک ربع قبل روشن کنید و کاپ کیک ها را در درجه ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از اینکه سرد شد روی کاپ کیک ها را پودر قند الک کرده و پود پسته بپاشید.
موقع سرو برای اینکه راحت تر سرو شود و سیب داخل کاپ کیک مشخص باشد با چاقوی اره ای از وسط نصف کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_لبو با کاور #سس_لبو🌺🌺🌺
مواد لازم #کیک:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد قنادی ۲ پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
آب لبو به همراه لبوی پخته و پوره شده سه چهارم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
طرز تهیه:
تمام مواد هم دمای محیط باشند.
#لبوی شیرین را بدون پوست بپزید چون میخواهیم آب آن را هم استفاده کنیم،مقداری آب هم داشته باشد.مقدار سه چهارم پیمانه که برای لبو گفته شده،نیمی از آن را آب لبو و نیم دیگر لبوی پوره شده یا ریز رنده شده استفاده کنید.
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر و کرم رنگ شود.بعد لبو و آب لبو را بریزید و کمی بزنید،روغن را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و ب پ و پودر هل را که الک کرده اید، کم کم اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط کنید.مواد کیک آماده است.
از قالب ۲۰ در ۳۰ استفاده کردم .ته قالب را کاغذ روغنی انداختم و مواد کیک را در قالب ریخته و صاف کردم، نمیخواستم ضخامت کیکم زیاد بشه چون قرار بود که به عنوان شیرینی سرو بشه و روش سس بریزم.
قالب را چند بار روی سطح کار بزنید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
بعد از نیم ساعت با خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.از فر خارج کرده و از قالب جدا کنید و بگذارید سرد شود.
مواد لازم سس لبو:
آب لبو یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مواد را با هم مخلوط کنید(نشاسته ذرت در مایعات سرد یا هم دمای محیط حل میشود،حواستون باشه که آب لبو داغ نباشه)بعد روی حرارت ملایم بگذارید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و مثل فرنی غلیظ شود.
سس بسیار خوشمزه و خوشرنگی است.(به همین روش میتوانید #سس_پرتقال هم درست کنید و به جای اب لبو،آب #پرتقال بریزید و روی #کیک_پرتقالی بریزید)بگذارید #سس از دما بیفته بعد روی کیک خنک شده بریزید و صاف کنید.من برای اینکه خوشکل تر شود کمی #گاناش سفید درست کردم داخل قیف ریختم کمی سر قیف را با چاقو بریدم و در عرض کیک خطهای سفیدرا ایجاد کردم ،بعد با یک خلال دندان با فاصله خطهای طولی از یک طرف کشیدم،سپس مابین خطهای طولی که کشیده بودم،از سمت مخالفش دوباره شروع کرم به خط کشیدن که مدل رفت و برگشتی بهم داد.
برای برش زدن کیک چاقو حتما تیز باشه،چون کیک سس داره با احتیاط برش بزنید که شکلش خراب نشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾