🔺گاردین و واشنگتن پست بررسی کردند؛
▫️آیا مواضع واتیکان در آرای ترامپ موثر بوده است؟
🔴رابطه بین واتیکان و دونالد ترامپ در 4 سال گذشته به تیرگی شدید گراییده بود و به نظر می رسد که این رابطه تیره در آرای ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا که بیش از 22 درصد جمعیت این کشور را کاتولیک ها تشکیل می دهند، نقش داشته است.
https://www.irna.ir/news/84099976/
@Feraghvaadyan
🔘تبعیض یا برابری؟!
🔻پشت پرده نقاب برابری زنان و مردان در فرقه بهائیت!!
🔸برابری حقوق زنان و مردان از جمله ادعاهای بهائیت است ، که به سبب آن ادیان الهی را مورد حمله قرار می دهند.
🔹این درحالی است که در خود بهائیت نه تنها زنان حق شرکت و عضویت در بیت العدل را ندارند، بلکه در سهم الإرث هم از مردان عقب ترند.
🔸یکی از عجایب این ادعا اینجاست که نه تنها میان زنان و مردان تساوی حقوق وجود ندارد، بلکه میان زن روستایی و شهری هم تفاوت وجود دارد ؛ مهریه زن روستایی برابر با نوزده مثقال نقره است و مهریه زن شهری نوزده مثقال طلا .
☑️پشت این نقاب خبر دیگریست!!!
@basaer_l
@Feraghvaadyan
🔺«کار تمام است. خدا ترامپ را انتخاب کرد»
👩مشاور دینی کاخ سفید: فرشتگان آفریقا برای ترامپ دعا میکنند
↙️بنظر می رسد احتمال باخت دونالد ترامپ به جو بایدن در انتخابات بیشتر و بیشتر میشود. دموکراتها تنها شش رای کالج الکترال به دستیابی به حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال برای ریاست جمهوری فاصله دارند و چهار ایالت نیز هنوز نتایج آرای خود را اعلام نکردهاند.
🗓روز چهارشنبه، پرزیدنت ترامپ با شتاب اعلام کرد در انتخابات تقلب شده بدون آن که در اثبات مدعایش مدرکی ارائه کند. او تهدید کرده شکایتش را به دادگاه خواهد برد و حتی از دیوان عالی ایالات متحده خواست وارد معرکه شده و از شمارش آراء جلوگیری کند.
🔸به دنبال آن، آقای ترامپ در توئیت هایش گفت «آراء (او) مخفیانه دور ریخته شده» است. این توئیت او توسط مدیریت سکوی توئیتر حذف شد. او همچنین «رودی جولیانی» وکیل خصوصیاش را به ایالت پر کشمکش پنسیلوانیا فرستاد تا شمارش آراء را متوقف کند.
🔸در این میان، هواداران آقای ترامپ در خارج از یک مرکز شمارش آراء در ناحیه «ماریکوُپا» در ایالت آریزوتا گردآمده و در تکرار موضع رئیس جمهور میگویند انتخابات توسط دموکراتها «دزدیده» شده است.
اما شاید غیرعادی ترین تلاش ها برای بازگرداندن آقای ترامپ به قدرت در اورلاندوی فلوریدا صورت گرفته باشد که در جریان آن «پولا وایت» مشاور مذهبی رئیس جمهور در محل موسوم به «مرکز مقدرات نوین مسیحی» (نیو کریستیَن دِستینی سِنتِر) ماراتونی از مراسم دعا و مناجات برگزار کرد و از پروردگار خواست در روند انتخابات دخالت کند.
🎥در ویدئویی که بصورت گسترده توسط نهاد «دیده بان راستگرا» (رایت وینگ واچ) در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد، این کشیش متعلق به گروه «انجیل سعادت» ، «حلقههای شیطانی» علیه آقای ترامپ تخطئه کرده و اعلام میکند که «فرشتگان از آفریقا و از آمریکای جنوبی» به کمک رئیس جمهور میشتابند.
🔸پولا وایت با «حلقه های شیطانی» که سعی در دزدیدن انتخابات ازترامپ دارند میجنگد.
خانم وایت از بالای منبری در یک کلیسای بزرگ میگوید: « هر دشمنی که علیه شما (ترامپ) ایستاده، بر زمین خواهیم زد.
«شما به ما پیروزی خواهید داد. صدای باران فراوان می شنوم. صدای پیروزی میشنوم. صدای فریاد و آواز میشنوم. صدای پیروزی می شنوم. صدای باران فراوان میشنوم. صدای پیروزی میشنوم. صدای باران فراوان می شنوم. صدای پیروزی می شنوم.»
🔸خانم وایت ادامه میدهد: «پروردگار میگوید کار انجام شده. پروردگار می گوید کار انجام شده. پروردگار میگوید کار انجام شده. زیرا من صدای پیروزی، پیروزی، پیروزی، پیروزی میشنوم. در گوشه و کنار بهشت. پیروزی، پیروزی، پیروزی، پیروزی،پیروزی، پیروزی.»
➕
👩خانم وایت پس از ادای عباراتی که برخی کشیشهای مسیحی به زبانی نامفهموم استفاده میکنند (توضیح: زبان گلاسوُلالیا) ، مجددا به زبان انگلیسی گفت: «به آن خاطر که هم اکنون فرشتگان از آفریقا، هم اکنون از آفریقا، هم اکنون از آفریقا. از آفریقا در این لحظه اعزام شده اند.»
↩️«آن ها به اینجا می آیند. آن ها به اینجا می آیند. به نام عیسی مسیح. از آمریکای جنوبی، به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآیند، آنها به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآيند.»
«از آفریقا. از آمریکای جنوبی. نیروهای آسمانی. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان.»
⭕️ظاهرا خانم وایت از سال ۲۰۰۲ و به دنبال آن که آقای ترامپ وعظ او را در تلویزیون دیده و تلفنی به او تبریک گفته، در حلقه نزدیکان آقای ترامپ بوده است.
او عضو هیئت مشاورات انجیلی او در کارزار انتخابات ۲۰۱۶ بوده و همچنان در مقام مشاور أمور مذهبی آقای ترامپ در کاخ سفید خدمت کرده است.
این کشیش ادعاهای خارق العادهای از جانب آقای ترامپ کرده است.
🔻او در جریان استیضاح آقای ترامپ در نوامبر گذشته گفت دشمنان سیاسی رئیس جمهور «دست به سحرو جادو» میزنند و «پرده از صورت هر فرد (یا نهادی) که علیه آقای ترامپ قرار گیرد برداشته شده و با خون برتر عیسی مسیح مجازات و سرنگون می شود.»
▫️هرچند آقای ترامپ از خانم وایت و دیگر کشیش های افراطی دیگر مثل رابرت جفرس که اظهارات یهود ستیز و ضد اسلامیش معروف است برای جلب حمایت مسیحیان افراطی آمریکا استفاده کرده، اما اعتقاد خودش به مذهب جای سئوال دارد.
🎤او بارها در مصاحبهها یا نتوانسته یا میل نداشته به بخش مورد علاقهاش در انجیل اشاره کند و حتی در موردی از اشاره به این که بخش «عهد عتیق» یا«عهد جدید» انجیل را ترجیح میدهد خودداری کرد و به مزاح گفت کتاب راهنمای «هنر معامله» (۱۹۸۷) خودش را بهترین کتابی میداند که تاکنون نوشته شده است.
🔰اخیرا «مک کی کاپینز» از نشریه آتلانتیک به داستانی از مایکل کوهن وکیل سابق آقای ترامپ اشاره کرد که در سال ۲۰۱۵ ضمن تحسین کشیش «کرفلو دلار» آتلانتا گفته بود او بتازگی با اعانات مومنان کلیسایش توانسته بوده یک جت خصوصی آخرین سیستم بخرد.
👤ظاهرا آقای ترامپ پس از شنیدن این داستان با تحسین و توصیف آن به عنوان یک «فریب» گفته بوده : «همه اشان کلاهبردارند.»
آقای کوهن در کتاب خاطرات اخیرش تحت عنوان «بی وفا» میگوید آقای ترامپ پس از ملاقات با این کشیش در سال ۲۰۱۱ که برای ترامپ دعا کرده بوده، بطور خصوصی به او گفته: «این چرندیات را باور میکنی؟»
📡منبع: ایندیپندنت فارسی/15 آبان
@feraghvaadyan
👨👩👧👦فرقهها و فروپاشی خانواده
🔺«فرقهها به دنبال تسخیر انسانها هستند. برای رسیدن به این هدف باید مانع بزرگی به نام #خانواده را از سر راه بردارند؛ زیرا خانواده، مهمترین رقیب رهبر #فرقه است. تا وقتی نهاد خانواده وجود داشته باشد که افراد نسبت به یکدیگر عشق بورزند و به هم متعهد باشند، رهبران فرقهها نمیتوانند در رسیدن به اهداف خود -جذب عضو بیشتر- موفق شوند. حمایتهای عاطفی و فکری خانواده، مانع مهمی است. فرقهها برای از میان برداشتن این مانع از پروسه مجابسازی بهره میبرند که از طریق تخریب فضای معنوی-عاطفی و محبت و عشق حاکم بر خانواده. صورت میپذیرد.»
⭕️بهطور کلی، فرقهها آسیبهای فراوانی بر خانوادهها وارد میکنند؛ چه کل اعضای خانواده پیرو #فرقه باشند و چه تنها یکی از اعضا. در هر دو حالت، از میان بردن شاکله اصلی خانواده یعنی پیوندهای عاطفی، مهمترین هدف فرقه است. در مورد اول که اساساً فرقهها ماهیت و ساختاری تازه –بر اساس اهداف و مبانی فکری خود- برای خانوادهها تعریف میکنند که فاصلهای بسیار از معنای اصلی آن دارد و در شق دوم نیز مغزشویی، کنترل ذهن، اختلالات روحی-روانی و... عضو فرقه بر ارتباط با اعضای خانواده سایه افکنده و تا جایی پیش میرود که طبق ادبیات فرقه، خانواده با عنوان «بیرونی»ها(دشمن) شناخته و مورد نفرت القایی فرقه قرار میگیرد. در این میان، #کودکان ناتوانترین قربانیان #فروپاشی خانواده به شمار میروند؛ قربانیانی خاموش که گاه هیچوقت صدایشان شنیده نمیَشود.
@feraghvaadyan
📛خطر مسیحیت #صهیونیزم بیشتر از #داعش است
✅معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق گفت: مسیحیت صهیونیزم یا اوانجلیست بسیار بدتر از گروهکهایی مانند القاعده و داعش هستند.
↙️روشنگر به نقل از خبرگزاری مهر، شیخ یوسف الناصری، دیروز در همایش مجازی بینالمللی «جهان در افق ظهور»، گفت: بین #شیعیان و برخی اهل سنت اختلافی راجع به تولد امام زمان (ع) وجود دارد، برخی اهل سنت بر این باور هستند که امام عصر هنوز متولد نشده است، این اختلاف بین #یهود و #مسیحیت نیز وجود دارد و برخی یهودیان نیز بر این باورند که #مسیح هنوز متولد نشده است.
👤معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق ادامه داد: بین مذاهب #اهل_سنت و #شیعه اشتراکات زیادی وجود دارد و اختلاف چندانی بین این دو نیست، لذا برای ظهور باید همدل و یکصدا بود.
⭕️وی همچنین افزود: #مسیحیان_صهیونیست در #آمریکا که حدود صد میلیون نفر جمعیت دارند، کنیسهای را در این کشور تأسیس کرده و بسیار به ظهور و منجی بشریت معتقد هستند.
🔺شیخال ناصری با بیان اینکه بسیاری از مشاوران سیاسی کاخ سفید نیز از همین مسیحیان صهیونیست هستند، اظهار کرد: آنها تسلط زیادی در سیاست کشور آمریکا دارند، این افراد از اسرائیل به شدت حمایت کرده و در پی آن هستند تا تسلط کافی را در خاورمیانه نیز داشته باشند.
➕وی همچنین گفت: این مسیحیان، بیشتر از آنچه که بهدنبال نفت و منابع طبیعی و مالی کشور عراق باشند، از نظر اعتقادی به دنبال تصرف این کشور هستند. مسیحیت صهیونیزم یا اوانجلیست بسیار بدتر از گروهکهایی مانند #القاعده و #داعش هستند.
↩️معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق همچنین افزود: آمریکاییها در زمان حضور در عراق شدیداً دنبال امام زمان (ع) و دستگیری یا کشتن ایشان بودند، آنها به دنبال سرنخ و شواهدی برای قتل ایشان بودند.
💢وی همچنین گفت: اوانجلیستها به شدت به آخرالزمان معتقد هستند تا جایی که اگر نتوانند با جنگ سخت و کشتار نظامی به اهداف خود برسند، از جنگ و کشتار بیولوژیکی انسانها استفاده کرده تا به اهداف شوم خود برسند.
@feraghvaadyan
💢حمله نیس؛ جوانان مسلمان فرانسوی از #کلیسا محافظت میکنند
🔪حمله با چاقو به کلسیای شهر #نیس که طی آن سه شهروند فرانسوی جان خود را از دست دادند #مسلمانان ساکن این کشور را بار دیگر در معرض سرخوردگی و تنگناهای تازه قرار داده است.
⭕️بسیاری از شهروندان مسلمان #فرانسوی حمله یاد شده را نشانه انحراف از دین #اسلام و شاخصه اسلامگرایی افراطی میدانند و با محکوم کردن حمله نیس و حملات مشابه آن معتقدند که نباید این اقدامات را آنطور که برخی جریانهای راست افراطی قصد دارند به حساب دین اسلام نوشت.
https://b2n.ir/678316
@feraghvaadyan
💠آموزه های پیامبر(ص) اساس رهبری جوامع اسلامی است/هدف از توهین به رسول اکرم (ص)؛ ایجادجنگ روانی علیه دین اسلام
🔹روشنگر به نقل از خبرگزاری تقریب/ شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در #اوگاندا پیرامون اهانتی که اخیرا در کشور #فرانسه علیه دین #اسلام و #پیامبر (ص) صورت گرفت و با حمایت رئیس جمهوری این کشور همراه بود، در دفاع از حقانیت دین اسلام به ماهیت آن اشاره کرد و گفت:«دین اسلام علاوه بر اینکه انسانها را به پيروي از خود دعوت مي نمايد، آنها را با استدلال های محكم و منطقي كه برای اثبات حقانيت خود ارائه مي دهد، آشنا مي کند. در این صورت هر فردی که در معرض آشنایی با این آموزه ها قرار می گیرد، می تواند به اندازه درك و تواني كه دارد با حقانیت دين اسلام آشنا شود و با هدایتی كه از طرف رهبران ديني و مذهبي، انجام می شود و نيروي تفكري كه به هر انساني از طرف خداوند داده شده، به واقعیت و اصل دين اسلام #ايمان بياورد».
🔹شیخ محمود ضمن اشاره به موارد فوق، هدف از #توهین به رسول اکرم (ص) را ایجاد یک #جنگ_روانی علیه دین اسلام دانست و افزود:«آموزه های پیامبرگرامی اسلام عملا اساس رهبری جوامع اسلامی است و به همین سبب باید از محبوبیت و مقبولیت فراوانی برخوردار باشد و از هر گونه تعرض و یا توهینی مصون باشد».
🔹او ادامه داد:« این یک حقیقت است که انسانها همیشه می توانند در کمال آزادی درباره دين بينديشد اما در اینجا منظور از آزاد انديشي درباره #دين اين است كه فرد با دوری کردن از تعصب و اغراض شخصي درباره دین اندیشه کند. تردیدی وجود ندارد که در چنین شرایطی آن فرد اندیشه ورز می تواند حقيقت و واقعيت را درك كند و از تعصبات کورکورانه و اهانت به سایر #ادیان بپرهیزد».
🔹شیخ محمود با افزودن اینکه از رهبران کشورها انتظار می رود که خود را در تفرقه افکنی تندروها نیاندازند، تصریح کرد:« ارزشهایی همچون صلح و دوستی و همزیستی مسالمت آمیز با سایر ادیان مذهبی در درجه اول باید از سوی رهبران مورد توجه قرار گیرد تا جایی برای سوء استفاده گروههای متعصب باقی نماند».
https://feraghvaadyan.com/?p=2691
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی(ره):
🔹ادعا میکنند که حضرت مسیح فرموده است، اگر کسی به شما سیلی زد، آن طرف صورتتان را بگیرید تا سیلی بزند.
🔹این دروغ است، پیغمبر بزرگ خدا یک همچو حرف غیر صحیح را نخواهد زد.
@Feraghvaadyan
👈دستور قطب خودخوانده به مبارزه سیاسی دراویش
🌀فرقه سلطانعلیشاهی؛ از سیاستگریزی تا سیاستگرایی
💢موضوع ارتباط #دراویش با سیاست، همواره در فرقه گنابادی سلطانعلیشاهی مطرح بوده و در هر برهه زمانی، شکل تازهای به خود گرفته، با وجود تأکید اقطاب سلف بر اجتناب از مداخله #دراویش درامور سیاسی، لیکن این مهم در عمل، دستخوش فراز و نشیبهای زیادی بوده و نمیتوان بر تحقق کامل آن، صحه گذاشت. بهخصوص در دهههای گذشته، این امر با چالشهای بسیاری همراه بوده که ماهیت و ساختار #فرقه را نیز متأثر ساختهاست. لیکن نکته قابلتأمل، اجتناب ظاهری وتأکید مؤکد #اقطاب و بزرگان بر دوری از سیاست، دستکم تا زمان قطبیت «#نورعلی_تابنده» است که به نظر میرسد با مرگ وی و ورود مدعیان جانشینی به میدان، پوسته ظاهری را شکسته و علناً تمایلات سیاسی را ابراز و در مورد اخیر، «وظیفه فقری» عنوان کردهاند. در این راستا، مروری بر این سیر داریم:
▪️«سلطان حسین تابنده»(رضا علیشاه) در کتاب «رفع شبهات» درباره رابطه #صوفیه و سیاست مینویسد: «سیاست مصطلح امروز که لازمه آن دروغ، تفنین، نقض، ظلم، آزار واذیت باشد، باید از آن دوری کرد.»[1]
▪️در کتاب «پند صالح»، نوشته «محمد حسن صالح علیشاه» از اقطاب #فرقه_گنابادی نیز به این قضیه اشاره شده است. وی در قالب نصیحت و دستور کلی به دراویش، مینویسد: «به کار خود پرداخته و در #سیاست دخالت نکنید که مبادا آلت دست و بهانه اجرای مقاصد دیگران گردید.»[2]
▪️«نور علی تابنده»، #قطب سابق فرقه گنابادی نیزدر این باب ابراز میدارد:« در مورد دخالت در سیاست از من سؤال میکنند و در اعلامیه ای که به تاریخ 7رمضان 1417 نوشته شده و همچنین دربرنامه های بعدی هم گفته شده که #درویش در سیاست دخالت نمیکند و نظر ندارد، ولی درويش بر طبق مقررات شرعی و با خلوص نيت محضاً لله اگر تصميم بگيرد، تصميم وی درست است؛ چرا كه درويش مانند ساير شهروندان مملكت بايد در سرنوشت خود دخالت بكند.» و بعد در ادامه می گوید: «از من راجع به مسائل سیاسی و اجتماعی سوال نکنید؛ چون من راجع به مسائل طریقتی نظر میدهم.»[4]
↩️«#اسمعیل_صلاحی»، متوهم قطبیت فرقه: « درحال حاضرطبق فرموده حضرت مجذوبعلیشاه قدس سره تاق طع دست مخالفین #تصوف از سیاست و حکومت سیاست ورزی وتوجه به امورسیاسی وتلاش برای آزادی جزء وظایف فقری محسوب میگردد به این مهم توجه فرمایید.»
📚پینوشت:
1. تابنده، حسین، رساله رفع شبهات،انتشارات حقیقت، چاپ ششم،1382،ص133.
2. صالح علیشاه، محمد حسن،پند صالح،انتشارات حقیقت،چاپ هفتم،،1376ص32.
3. تابنده، نور علی، کتابچه مکاتیب عرفانی، شماره شانزدهم،ص20.
4.بیانیه ۱۶ابان۱۳۹۹، صفحه اینستاگرام موسوم به صلاحی.
@feraghvaadyan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شناخت آتئیست ها در کمتر از دو دقیقه!
🔺مشاهده این کلیپ کوتاه را از دست ندید👌🏼
#نقدی_بر_آتئیسم /دروغها و خرافات ملحدین
@Feraghvaadyan
📛فرقه «خانواده» علیه #خانواده
↙️ فرقه خانواده یکی از بدنام ترین فرقههای مذهبی #استرالیا بود. «آن هملیتون بایرن»، یک معلم یوگای زیبا، کاریزماتیک، متوهم و البته #خطرناک بود که پیروانش را متقاعد کرده بود که او خداست. از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۵ او توانست کودکان بسیاری را از طریق شیادی در موارد حضانت، از طریق دیگر اعضای گروه و با #آدم_ربایی دور خود جمع کند. سپس وی آنها را بدور از جهان بیرون و مانند فرزندان خود بزرگ کرد. این کودکان موهای خود را رنگ کرده و لباسهای متحد الشکل میپوشیدند. آنها بر این باور بودند که آن مادر واقعی آن ها و #مسیح زنده است. این کودکان توسط زنان پیرو آن همیلتون که با نام «خالهها» شناخته میشدند مورد تنبیه قرار میگرفتند. این کودکان مجبور بودند داروهای روانگردان مانند ال اس دی بخورند و بدین ترتیب از لحاظ روانی بشدت آسیب دیده بودند. وجود این #فرقه تنها در اواسط دهه ۸۰ و بعد از این که یکی از اعضای اخراجی فرقه دست به افشاگری زد توسط #پلیس کشف شد. در طی یک عملیات بزرگ تمامی #کودکان نجات داده شدند هرچند خاطرات تلخ گذشته برای همیشه همراه آنان باقی ماند.
@Feraghvaadyan
🔮پاپکورنیزاسیون دین
💢یکی از تحولات #دین در عصر مدرن، گرایش به رویکردی مسرتجویانه است که از آن به «#پاپکورنیزاسیون دین» یاد شده. دراین رویکرد، دین در نظر انسان مسرتجو اصالتی را که در زندگی سنتی داشت، از دست داده و در حد مشغولیت اوقات فراغت فرومیکاهد. مشغولیتی که انتظار میرود با فارغ کردن انسان از فشار عقلانیت مدرن،به نحو چشمگیر، استرسها و آلام #مدرنیته را به طور موقت التیام بخشد.
⚠️بر اساس این نوع دینورزی، مؤلفههای پراکنده از #ادیان مختلف، صرفاً به دلیل کارکردشان به عنوان امری مسرتبخش مورد انتخاب و التقاط قرار میگیرند و بدون تناسب کنار هم مینشینند. دین پاپکورنیزه، با انسانی تناسب دارد که به دنبال فهم و تبیین جهان مشهود نیست، بلکه تنها میخواهد در این جهان، آزاد و خوش باشد.
🔚درواقع میخواهد خودش را که چیزی جز #آزادی و خودمختاری نیست، بسازد. برای چنین انسانی، همانند «#نیچه»، افسانه «مرگ خدا» مطرح است، با این تفاوت که او به رد وجود خدا نمیپردازد، بلکه به غایب بودنش قائل است. انسان معاصر، #خدا را غایب لحاظ میکند تا بتواند آزادی خود را تضمین کند، بنابراین دینورزی او بههیچوجه نمیتواند به معنی تعبد و بندگی باشد، بلکه گونهای غوطهوری در شادی ناشی از احساس آزادی تعبیر میشود.
📚منبع: حمیدیه، بهزاد،معنویت در سبد مصرف، تهران: سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، 1391، صص330-302.
@Feraghvaadyan
🔹لزوم توجه بیشتر به گذر ادیان شیراز؛ کانون همزیستی مسالمتآمیز ادیان گوناگون بهسازی میشود
💠گذر ادیان،کوی #ادیان یا گذر تمدنها یا همان کوچه نوبهار در کلانشهر #شیراز نماد #همزیستی_مسالمتآمیز ادیان و کانون هدف گردشگری منحصر به فردی است که اهمیت و توجه ویژهای را میطلبد. با پیادهروی در این گذر میتوانید آتشکده زرتشتیان، کنیسه ربیعزاده مربوط به کلیمیان شیراز، کلیسای شمعون غیور، کلیسای مسیحیهای شیراز و مسجد خیرات را در یک امتداد ببینید./ منبع: تسنیم
ادامه خبر: https://tn.ai/2386490
@Feraghvaadyan
🔷تصوف سیاسی
🔻#تصوف در سیر تطور خود پس از خروج ار قالب انزواگرایی، ابتدا به مکتبی علمی و در ادامه به جریانی #اجتماعی تبدیل شد و درست از این زمان به بعد بود که با حوزه #سیاست مرتبط گردید. درواقع، تبدیل شدن #تصوف به یک جریان اجتماعی - هرچند داعیه قدرت سیاسی هم نداشته باشد - موجب شد تا از نظر قدرت سیاسی به مثابه یک رقیب بالقوه نگریسته شود. موقعیت اجتماعی ویژه صوفیان و بهویژه قطبهای صوفی، حقیقتاً برای اهل قدرت و سیاست، خطرآفرین بود. یک قطب #صوفی را در نظر بگیرید که به هنگام ورود به هر شهری، دهها هزار نفر در بیرون شهر به استقبال وی میآیند. چنین شخصی حتی اگر داعیه قدرت سیاسی هم نداشته باشد - که به لحاظ تاریخی نیز در این مرحله، صوفیها کمتر چنین داعیهای داشتهاند – میتواند برای حکومت وقت، خطر بالقوه به حساب آید.
🔻از این زمان به بعد، میتوان و باید از ارتباط #تصوف و #سیاست دم زد؛ چراکه اساساً در هر اجتماعی، قدرت نهفته است و این برای نظام سیاسی، یک زنگ #خطر محسوب میشود. وقتی یک اندیشه به جریان اجتماعی تبدیل شده و بار عاطفی مییابد، حکم یک #شمشیر دو لبه را دارد که برخورد قهرآمیز با آن را به سبب پایگاه عاطفیاش، دشوار میسازد و در عین حال، از پتانسیل قدرتگیری برخوردار است و رقیبی برای یکی از مهمترین حوزههای قدرت یعنی سیاست.
@Feraghvaadyan
▫️در نشست «احترام به ادیان دیگر و آزادی بیان» مطرح شد؛
⚖️بیاحترامی به ادیان خلاف عقل و قانون است
↙️در پی اهانت به ساحت قدسی پیامبر اسلام (ص) نشست علمی مجازی با موضوع «احترام به ادیان دیگر و آزادی بیان» ۱۷ آبان ماه از سوی مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه و با مشارکت مجمع جهانی اهل بیت علیهم اسلام و مرکز اسلامی لندن برگزار شد.
📌در ابتدای این نشست که به زبانهای فارسی و انگلیسی برگزار و به صورت مستقیم از شبکههای آپارات و بیگ بلو باتن (BIGBLUEBUTTON) پخش میشد حجت الاسلام دریاباری، دبیر علمی نشست، احترام به ادیان دیگر را مسئله کلیدی عنوان کردند که در طول تاریخ نقش مهمی در همزیستی مسالمت آمیز بشر داشته است.
🔰در ادامه آیت الله رضا رمضانی، دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در سخنانی با موضوع اهانت به مقدسات و مخالفت اهانت با عقلانیت و اعلامیه جهانی حقوق بشر، با اشاره به اتفاقات یک دهه اخیر و اهانت به پیامبر اسلام (ص) و قرآن، افزودند: «بی احترامی به ادیان خلاف عقل و قانون است»./منبع: مهر
ادامه خبر: mehrnews.com/xT54X
@Feraghvaadyan
🔵آمادگی ایران برای گفتوگوی میان فرهنگها و ادیان در سراسر جهان
↙️با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه کاتولیک زیمبابوه، وبینار گفتوگوی بین دینی تحت عنوان «ما متحدیم چون همه ما مخلوق یک خدا هستیم» با حضور نمایندگانی از ادیان و مذاهب مسیحی، مسلمان، یهودی، بودیسم و نیز ادیان سنتی آفریقا برگزار شد.
🔸به گزارش روشنگر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،در این وبینار، هر یک از سخنرانان به معرفی نگاه دین خود نسبت به همزیستی مسالمت آمیز و صلح میان ابنای بشر پرداخت./منبع : ایسنا
ادامه خبر: https://www.isna.ir/news/99082114141/
@Feraghvaadyan
📛بهائیان در مسیر #نژادپرستی
🔺حمایت بهائیت از «دونالد ترامپ»
↙️فعالیتهای رسانههای #بهائی و بهائیان کشورهای مختلف، نشاندهنده حمایت آشکار این فرقه از «#ترامپ» است. بهائیان که عمدتاً با سلطنتطلبان همراهی داشتند، این بار هم در حمایت از ترامپ، با این جریان همگام شده اند.
این #فرقه در حالی سنگ ترامپ را به سینه میزند که وی به عنوان چهرهای نژادپرست، سخنان و اقدامات بسیاری علیه حقوق برابر انسانها و حتی محیط زیست داشته است و به باور بسیاری از کارشناسان، جریانهای نژادپرستی و خودبرتر پندار در آمریکا، بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، جان تازهای گرفته بود.
♦️تنها نمونهای از سخنان نژادپرستانه وی در ادامه ذکر شدهاست:
ترامپ در جلسهای، ضمن اشاره به مهاجرانی از هائیتی، السالوادور و بعضی از کشورهای آفریقایی به آمریکا، گفت: «چرا این مردم را از کشورهایی که چاه توالت هستند، به اینجا راه میدهیم؟»(1) رئیسجمهوری وقت #آمریکا در ادامه سخنان خود گفته بود که ترجیح میدهد مهاجرانی از کشورهایی مانند #نروژ به آمریکا بروند!
💬یا در جای دیگری از وی نقل شده که میگوید:«این سیاهها، پولهای من را میشمارند! چقدر نفرتانگیز! تنها آدمهایی که خوش دارم حسابِ پولهای من را داشته باشند آن کوتاه قدهای عرقچین به سر هستند [منظور یهودیها]... این شخص به نظرِ من خیلی تنبل است. البته تقصیرِ خودش نیست. تنبلی در ذاتِ #سیاهپوستان است. جداً میگویم. همینطور است. دستِ خودشان نیست.»(2)
🔻چنین سخنان و رفتارهایی به تعدد در کارنامه وی موجود است. اما شاید دلیل علاقه و سینهچاکی #بهائیان برای ترامپ، #ضداسلام بودن اوست. تا جایی که در سال ۲۰۱۵، ترامپ در جایگاه کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا، خواهان ممنوعیت ورود تمام مسلمانان به این کشور شدهبود! بعدتر نیز دولتش برای تحقق نسخه آسانگیرانهتری از این سیاست، تلاش بسیاری داشت که در دادگاههای آمریکا به چالش کشیدهشد.
⚠️واقعیت این است که برخلاف ادعای بهائیان بر صلحطلبی و اهمیت به وحدت عالم انسانی، تا جایی که قدرتی نداشته باشند، از سیاستمداران تبعیضگرا، #نژادپرست و #جنگ_طلب حمایت میکنند، وای به روزی که به آنها اجازه دادهشود تا قدرتی به دست آورند!
📚پینوشت:
1.با ترامپ، نژادپرستی در آمریکا دوباره جان میگیرد (در واکنش به توهین ترامپ به مردم کشورهای افریقایی)، سایت پارستودی.
2. روایت سابقه طولانی ترامپ در نژادپرستی؛از دهه ۱۹۷۰ تا سال ۲۰۱۸، جرمن لوپز.
@Feraghvaadyan
🔹نماینده یهودیان: اگر در فرانسه آزادی بیان است چرا درباره هولوکاست نمیتوان سخن گفت؟
↩️همایون سامهیح نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه ۲۱ آبانماه در نشست علمی و بینالمللی محکومیت اهانت به مقدسات دینی و پیامبران بزرگ ادیان توحیدی که به همت معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران و مرکز مطالعات ژرفا برگزار شد، اظهار داشت: اشتراکات بسیاری در #ادیان وجود دارد، اینکه در دین یهود شنبه تعطیل است، در #مسیحیت یکشنبه و یا در اسلام جمعه تعطیل است نشان از اختلاف نیست و باید برروی اشتراکات توجه کرد.
🔰وی افزود: اگر در کشور #فرانسه آزادی بیان وجود دارد چرا در خصوص مسئله #هولوکاست که اعتقاد #یهودیان است، نمیتوان سخن گفت؟ در فرانسه اگر دو نفر باهم درگیر شوند و در این درگیری، یکی به دیگری اهانت کند و ناسزا گوید، فرد میتواند از هتاک شکایت کند و او را محکوم کند، پس چرا در خصوص اهانت یک نشریه به شخصی که دو میلیارد پیرو دارد، سکوت کردهاند.
💬سامهیح گفت: این توهین برنامهریزی شده است و به دنبال اسلامستیزی هستند که در گذشته نیز تکرار شده بود. آنان به دنبال عکسالعمل مسلمانان هستند که در این اتفاق هم رخ داد تا بگویند #مسلمانان اینگونه هستند.
➕نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی افزود: تندروی در هر دینی وجود دارد، در یهودیت، صهیونیستها تندرو هستند و در اسلام نیز داعش تندروی دارد. این گروهها ایجاد شدهاند تا صلح را از میان بردارند در حالی که اگر بخواهیم #صلح در جهان ایجاد شود باید به حقوق یکدیگر احترام بگذاریم و رفتاری محترمانه باهم داشته باشیم. یکی از مشکلات بشریت قدرتطلبی است و این دستاویزی برای دشمنان بشریت است، درحالی که امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بارها برروی وحدت کلمه تاکید کردهاند.
📌وی اضافه کرد: زمانی که میان ما و جهانیان رفاقت وجود داشته باشد دشمن نمیتواند کاری از پیش ببرد و ما باید مراقب ایران خود هم باشیم. مقام معظم رهبری بارها فرمودند توهین به مقدسان دیگران حرام است و اخیرا نیز فرمودند توهین به خدمتگزاران حرام است. انتقاد مجاز است اما نباید توهین کرد امیدواریم نسبت به ایجاد تفرقه به هرشکلی در کشور مراقب باشیم.
متن کامل در وب سایت فرق و ادیان:
https://feraghvaadyan.com/?p=2733
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⭕️پراگامتیسم دینی در پساکرونا
👤مقصود فراست خواه، استاد مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی و محقق جامعهشناسی دین:
ایران با شتاب به سمت دنیای مابعدمدرن، مابعدسکولار و پسا#سکولار پرتاب و سوق پیدا میکند. میتوان آثارش را در امر #دین هم بررسی کرد. اینجاست که شاهد انواع دینداریها یا دینگراییهای متکثر خواهیم بود.
🚥در کنار انواع افکار غیردینی #مدرن و پستمدرن؛ یعنی رفتار مردم و الگوهای باورداشت، الگوهای گرایش، الگوهای عمل دینی و رفتار دینی و #فرهنگ دینی هم تحت تأثیر این روند بزرگ قرار خواهد گرفت و تغییراتی در آن رخ خواهد داد. جامعه ایران بر اثر این تغییرات که کانون مهمش، شیوع بیماری #کووید۱۹ است، احتمالاً به سمت یک نوع دین اقتضایی گرایش پیداخواهدکرد و گونهای #پراگماتیسم_دینی خواهد بود؛ یعنی دینداریای که پراگماتیکتر است.
⏱در گذشته،انواع دینداریهای جدی براساس فقه، ایدئولوژیک یا سنتی مبتنی بود و یک چارچوب برای دینداریشان قائل بودند. این دوره در ایران، گویا در حال تغییر است و ما شاهد یک نوع #دینداری بیشکل و اقتضایی هستیم. دینداری وجود دارد، اما به شکل پلورال، یعنی انواع روایتها و قرائتهای دینی و به تعبیری، یک نوع تکثر در دینداری بروز پیدا میکند، دینداریها کمی فردیتر میشوند، تنوعات آن بیشتر میشود و ارزشهای آیینی هم اندکی جای خود را به ارزشهای نمایشی میدهد. البته درست است که دینداری، پستمدرن و اقتضایی میشود، اما از بین نمیرود و آن ها را در شکلهای جدیدی مانند #معنویت_گرایی میبینیم.
📚منبع: رشد دینداری اقتضایی و پراگماتیسم دینی در پساکرونا، مصاحبه با مقصود فراستخواه، ایکنا، 24 شهریور 1399
@Feraghvaadyan
🔺کتابخانه دیجیتال واتیکان مورد حمله سایبری قرار گرفت
↙️این کتابخانه که در روزهای گذشته بارها مورد حمله آنلاین قرار گرفتهاست برای جلوگیری از خطرات بعدی با یک شرکت که هوش مصنوعی برای امنیت اطلاعات آنلاین را طراحی میکند آغاز به همکاری کرد.
📚این کتابخانه که در سال ۱۴۵۱ میلادی تاسیس شد، حدود ۸۰۰۰۰ سند و کتاب بی نظیر را در خود نگهداری میکند از سال ۲۰۱۲ شروع به #دیجیتالی کردن گنجینه خود کرد و بارها مورد تهدید هکرها قرار گرفت.
📝به گزارش هنرامروز، اولین نسخه شناخته شده #کتاب_مقدس و یکی از قدیمیترین نسخههای مصور دیوان شعر حماسی ویرژیل انهاید در این کتابخانه نگهداری میشوند.
⭕️از دیگر داراییهای این کتابخانه که نمی توان بر روی آنان قیمتی گذاشت، میتوان به تصویر سازیهای ساندرو بوتیچلی برای کتاب کمدی الهی دانته و درخواست لغو ازدواج هنری هشتم که به امضای ۸۱ نجیب زاده رسید، اشاره کرد.
📌تا کنون ۲۵ درصد از ۴۱ میلیون صفحه سند این کتابخانه، دیجیتالی شده است و حملههای آنلاین به سایت این مجموعه میتواند اطلاعات مجموعه را سرقت، دستکاری و یا مجموعه دیجیتال شده را یک جا پاک کند.
↩️مسوولان این کتابخانه معتقدند حمله سایبری به سایت کتابخانه همانند حمله فیزیکی به آثار این مجموعه خطرناک است و در زمانی که هر روز اخبار و اطلاعات جعلی منتشر میشود حفاظت از اطلاعات سایت این مجموعه برای حفاظت از اعتماد مردم و اخبار درست امری حیاتی است.
@Feraghvaadyan