eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
614 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🖤تا قیامت از قیامت در جهان غوغاست 🏴جان به قربانت حسین جان پرچمت بالاست 📜علامه امینى فرمودند: شب و روز تاسوعا و عاشورا براى سلامتى امام زمان (عج) صدقه دهید؛ چون قلبِ حضرت‌شان اندوهناک جَدِّ غریب‌شان، حضرت سیدالشهداء، است. 🥀آجرک الله یا صاحب الزمان🖤 ‌‌‌‎‌‌‎ ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمیریم ما آقا جان که دست دشمن جانب خلخال رفت 😭😭😭 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤💫 صبحتون بخیر 🏴💫خدایا به امید رحمت تو 🖤💫روزمان را آغاز می کنیم 🏴💫الهی به حق امام حسین(عليه‌السلام ) 🖤💫بهترینها را در دنیا و آخرت 🏴💫به همه ی ماعطا بفرما... 🖤💫دلتون مملو از یاد خدا 🏴💫روزتون پر از استجابت دعا 🖤💫 بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ 🏴💫الـــهـــی بـــــه امـــیـــد تـــو @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥤شربت انار و نعناع 🌿مواد لازم: آب انار و عرق نعناع به میزان دلخواه 🌿طرز تهیه: مقداری آب انار ترش و شیرین را با پیه آن بجوشانید تا نصف شود. به این جوشانده به اندازه‌ی نصف آن عرق نعناع اضافه کرده و با شکر به قوام شربت بیاورید. ✅این شربت برای تقویت معده مفید بوده و ضد تهوع و استفراغ است. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍛پیچاخ قیمه (استان اردبیل) 🥙مواد لازم: 🔸گوشت گوسفندی (۳۰۰ گرم) 🔸پیاز متوسط (۲ عدد) 🔸تخم‌مرغ (۴ عدد) 🔸خلال بادام (نصف استکان) 🔸ادویه خورشتی، زعفران، نمک و فلفل (به میزان لازم) 🥙طرز تهیه: گوشت را قیمه‌ای تکه کرده، پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت داده؛ وقتی رنگ گرفت، گوشت را به آن اضافه کرده و کمی سرخ کنید. نیمی از ادویه‌ها را اضافه کرده، تفت داده و حدود ۲ تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کرده تا گوشت‌ها بپزند. بادام را با یک استکان آب در یک قابلمه‌ی کوچک روی حرارت می‌گذاریم تا کمی نرم شوند. در انتهای پخت، کمی کره به بادام.ها اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در همین موقع کمی زعفران هم اضافه کنیم تا بادام‌ها رنگ بگیرند. گوشت پخته شده را همراه بادام در یک ماهیتابه ریخته، روی حرارت گذاشته تا با هم بجوشند و آب اضافه‌اش تبخیر شود. در این هنگام میزان نمک و فلفل و ادویه‌ها را اندازه می‌کنیم. بهتر است کمی آبغوره نیز اضافه شود. وقتی میزان خورش به اندازه دلخواه رسید، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی روی خورش می‌شکنیم. در انتها با زعفران و پیاز داغ غذا را تزیین می‌کنیم. ✅مناسب کودکان در سنین رشد، مادران شیرده، ورزشکاران، سالمندان، افراد کم‌خون و تقویت عمومی بدن است. ✅مفید در درمان ناباروری آقایان می‌باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim