eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
614 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
👁تدابیر و پرهیزات در حفظ سلامت چشم ❌پرهیز از خوردن حجم زیاد غذا در یک وعده ❌پرهیز از درهم خوری ❌پرهیز از مصرف غذاهای غلیظ که تولید بخار می‌کنند؛ مثل: پیاز، سیر، کلم، تره، کله‌پاچه، عدس، باقلا، بادنجان، حلیم ❌پرهیز از افراط در مصرف غذاهای شور ❌پرهیز از بیداری زیاد ❌پرهیز از پرخوابی زیاد ❌پرهیز از افراط در جماع ❌پرهیز از به پشت خوابیدن ⚠️رسیدن دود و گرد و غبار به چشم، افراط در مطالعه‌ی خط‌های ریز و نگاه کردن به چیزهای براق به خصوص که آفتاب بر آن‌ها تابیده باشد، مضر سلامت چشم هستند. ✅استفاده‌ی مداوم از مقویات چشم مانند هلیله‌ی پرورده یا تخم گشنیز و اطریفل گشنیزی و نیز خوردن شلغم و کشیدن سرمه سنگ اصفهانی با مروارید و توتیا، در تقویت و حفاظت چشم بی‌نظیر است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥕حلوای هویج ✴️مواد لازم: 🔸هویج یا زردک شیرین و رسیده 🔸شکر یا عسل 🔸مغز پسته و بادام 🔸هل و گلاب و زعفران 👈🏻مقدار همه بر حسب ذائقه به مقدار لازم ✴️طرز تهیه: زردک شیرین و رسیده را پوست کنده و از وسط به صورت طولی نصف کنید و قسمت سفت میانی آن را جدا کنید. سپس آن را رنده کرده و با آب و گلاب بپزید. شکر یا عسل را با هل و گلاب و زعفران به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. خلال مغز بادام و مغز پسته را در ماهیتابه‌ی دیگری با حرارت ملایم بو داده و به حلوا اضافه کنید. سپس حلوا را در سینی پهن کرده و با چاقو به شکل لوزی ببرید. ✅ادرار آور بوده و خارج کننده‌ی سنگ کلیه و مثانه، باز کننده‌ی انسدادهای کبدی و تقویت کننده‌ی نیروی جنسی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام 🙋‍♂ صبح آخر هفته تون بخیر و سلامتی امیدوارم زندگیتون غرق الطاف بیکران خداوندی باشه الهی که دل هاتون سرشار از آرامش و حس خوب خوشبختی باشه پنجشنبه تون عالی و زیبـا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥖نان یوخا (استان قزوین) 🌻مواد لازم: 🔅آرد (۵ پیمانه) 🔅شکر (۳ پیمانه) 🔅روغن کرمانشاهی (۳ قاشق غذاخوری) 🔅آب و مایه خمیر (به مقدار لازم) 🌻طرز تهیه: آرد، شکر و روغن را همراه مایه خمیر و آب مخلوط کرده و خمیر به دست آمده را به مدت ۳ ساعت در دمای اتاق استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را با چوب‌های مخصوص باز کرده، صاف می‌کنیم و بر روی ساج می‌پزیم. ✅مناسب کودکان در سنین رشد ⚠️نسبت به نان‌های معمولی غلظت و کالری بیشتری دارد و مداومت در مصرف برای افراد دارای غلبه‌ی خلط بلغم توصیه نمی‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍌بستنی موز 🍨مواد لازم: ✨موز رسیده ۴ عدد ✨عسل ۱ قاشق غذاخوری ✨پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری ✨گلاب ۲ قاشق غذاخوری ✨پودر ثعلب ۱ قاشق چای‌خوری ✨وانیل نصف قاشق چای‌خوری 🍨طرز تهیه: موزها را پوست بکنید و همراه پودر ثعلب، وانیل، عسل و گلاب در مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید، پودر پسته را هم به آن بیفزایید و آن را در فریزر قرار دهید. هر ۲۰ دقیقه بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید و دوباره داخل فریزر بگذارید. این عمل را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا بستنی خود را بگیرد و قوام پیدا کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟤حلوای سمنو (استان خراسان جنوبی) 🤎مواد لازم: 🍃آرد جوانه‌ی گندم (۱ پیمانه) 🍃آرد سفید (۲ پیمانه) 🍃شکر (۵ پیمانه) 🍃دارچین و زنجبیل (از هر کدام نصف پیمانه) 🍃زعفران دم‌کرده (۱ قاشق چای‌خوری) 🍃روغن کرمانشاهی (به مقدار لازم) 🍃پودر پسته و کنجد (به مقدار لازم) 📚طرز تهیه: ابتدا آرد گندم را با کمی روغن تفت داده؛ سپس آرد جوانه‌ی گندم را با شکر به آرد تفت داده شده اضافه کرده و آن‌قدر آب اضافه می‌کنیم تا آرد، شکر و آب به حالت مایع (مانند شیر) درآید. زعفران، دارچین و زنجبیل را هم همراه آب به مواد می‌افزاییم. حدود ۸ تا ۱۰ ساعت روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا به قوام برسد. بعد از آماده شدن در ظرف ریخته و روی آن را با پودر پسته و کنجد تزیین می‌کنیم. ✅مناسب برای کودکان در سنین رشد، مادران شیرده، ورزشکاران، سالمندان، افراد کم‌خون، تقویت عمومی بدن و جبران انرژی از دست رفته. ⚠️به دلیل غلظتی که دارد، برای افرادی که در بدن سردی و غلظت دارند، مناسب نیست؛ به ویژه اگر بی‌تحرک هم باشند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🚰آداب آشامیدن آب 🌀پیش از آشامیدن آب «بسم الله» و بعد از آن «الحمدلله» بگویید. 🌀به سه نفس آب بیاشامید. 🌀زمانی که عطش واقعی حاصل شد، آب بنوشید و آن هنگامی است که بدن در حال هضم غذا بوده و نیاز به رقیق نمودن و رسانیدن آن به سایر اعضاء باشد. 🌀در روز ایستاده و در شب نشسته آب بنوشید. 🌀از ظروف چینی و یا قدح سفالی صاف و سفید استفاده کنید. 🌀بعد از آشامیدن آب، حضرت ابی عبدالله (ع) و اهل بیت ایشان را یاد کنید و قاتلان آن حضرت را لعنت نمایید. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🖤خورشید جان مایی 🕯و دل در پناه تو 🖤قرآن ناطقی، 🕯ره عشق است راه تو 🖤ای آنکه جان گرفت 🕯ز تو دین احمدی 🖤جانم فدای 🕯تربت بی‌بارگاه تو 🏴 يا امام زین‌العابدین (ع)🏴 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا