eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
588 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧐چه خوابی تقویت کننده‌ی هضم است؟ 💤خوابی که به حد اعتدال باشد، تقویت کننده‌ی هضم است. 💤برعکس خواب زیاد و به خصوص خواب روز طولانی، با غلبه سردی بر بدن موجبات اختلال هضم را فراهم می‌آورد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝نکات استفاده از ظروف سفالی در طبخ غذا 🥣استفاده از ظروف سفالی جهت طبخ غذا اشکالی ندارد؛ به شرطی که فقط یک یا دو مرتبه مورد استفاده واقع شود. 🥣مگر اینکه ظروف سفالی لعاب‌دار باشند از جنسی که در رنگ آن‌ها از فلزات استفاده نشده باشد و لعابشان مخدوش نشده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌نکات استفاده از ظروف سنگی 🔖پخت غذا در ظروف سنگی برای دفعات محدود توصیه شده است. زیرا ظروف سنگی و همینطور ظروف سفالی بدون لعاب دارای تخلخل زیاد بوده و بقایای مواد غذایی در منافذ آن باقی مانده و فاسد شده و موجب رشد میکروب‌ها می‌شوند. 🔖لذا استفاده مکرر از آن‌ها آثار نامطلوب تماس این مواد فاسد با غذا را موجب می‌گردد. لذا از طبخ مکرر در این ظروف باید پرهیز شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️سـلام به خدای مهربان 🕊سـلام به دی ماه ❄️سـلام به شروع وتازگی 🕊سـلام به امید و زندگی ❄️سـلام به مهر و مهربانی 🕊سـلام به دوستان باوفا ❄️فصل جدیـد 🕊و مـاه جدیـد مبـارک ❄️ 🌺🍃‎‌‎﷽🍃🌺 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر که باشی... مهربانیت دست خودت نیست خوب می شوی حتی با آنان که چندان با تو خوب نبودند دل رحم می شوی حتی در مقابل آنان که چندان رحمی به تو نداشتند مادر که باشی زود می بخشی زود می رنجی زود می گریی زود می خندی چون سینه ات سرشار از مهر ومحبته 🌸پیشاپیش روز مادران سرزمینم مبارک @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥣ظروف آهنی 👈🏻پختن غذا در ظروف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠ظروف مسی 🔸بر اساس منابع طب سنتی طبخ غذا در ظروف مسی مناسب نیست؛ به خصوص اگر غذا روغنی، آبکی یا ترش باشد. سرکه نباید در ظروف مسی نگهداری شود. 🔸همچنین در صورتی که روغن یا غذای چرب به مدت طولانی در این ظروف بماند، دیگر قابلیت مصرف ندارد. 🔸هرچند اندودن ظروف مسی با قلع، عوارض آن را به میزان زیادی کاهش می‌دهد اما مضرات آن به طور کامل برطرف نمی‌شود. 🔸لذا در خصوص تجدید قلع اندود کردن ظروف مسی بسیار تأکید شده است و از استعمال ظروف مسی که قلع آن پاک شده باشد، به شدت نهی شده است. 🔸در برخی منابع اشاره شده است که مداومت پخت غذا در ظروف مسی با قلع مخدوش شده، موجب بروز جذام می‌گردد. 🔸استعمال ظروف رویی و سربی نیز همین حکم را دارد. 📚منبع: کتاب دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی نوشتهء دکتر فاطمه نجات‌بخش، متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، محمد احمدی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با مقدمهء دکتر محمد رضا شمس اردکانی و دکتر نفیسه حسینی یکتا ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
بهترین ظروف جهت طبخ غذا 🌿بر اساس منابع طب سنتی، بهترین ظروف جهت طبخ یا خوردن غذا ظروف چینی و شیشه‌ای می‌باشند. 🌿معادل امروزی ظروف شیشه‌ای را می‌توان ظروف پیرکس و آرکوپال در نظر گرفت. این ظروف دارای ترکیبات ثابت بوده و اجزای آن با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند. 🌿البته این خواص در خصوص ظروف شیشه‌ای یا چینی بدون رنگ صادق است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ماساژ نواحی مختلف بدن به وسیله انگشت، آرنج، مچ و کف دست ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‏‌سلام و درود😍✋ روز زمستونیتون زیبـا🕊🍎 بوم روزتــون رنگین 🕊🍎 طرح زمینه اش مهربانی لحظه هاتـون پـراز 🕊🍎 اتفاقات قشنگــــ و دلتـان بـه پاکی آسمـان🕊🍎 یکشنبه تون سرشار از شادی و عشق🕊🍎 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💐 میلاد دختر نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر تمام مسلمین جهان مبارک باد.💚 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍯مربای شقاقل 🚻خواص: مقوی نیروی جنسی ✍🏻طرز تهیه: شقاقل تازه را یک شبانه روز در آب بخیسانید، آب را دور ریخته و یک شبانه روز دیگر آن را بخیسانید، بعد پوست آن را بگیرید و بجوشانید تا نیم پخته شود. سپس عسل اضافه کرده تا به قوام آید و در ظرف شیشه ای نگه داری کرده و بعد از چهل روز مصرف نمایید. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💧خشک کردن رطوبات اضافی بدن 💧رطوبات اضافی بدن عامل ابتلاء به انواع عفونت ها می باشند. 📌ضرورت دارد ابتدا میزان خوردن و آشامیدن کاهش یابد؛ البته گرسنگی و خالی بودن معده به افراط نیز مضر است. توصیه می شود در این شرایط غذا با حجم کم ولی دفعات مکرر مورد استفاده قرار گیرد. همچنین از تشنگی طولانی مدت هم باید پرهیز شود. ❌از مصرف هر نوع غذای مرطوب که استعداد قبول عفونت دارد؛ مانند گوشت ها، ماهی، شیر و لبنیات و میوه های آب دار و مانند هندوانه و خربزه باید اجتناب شود. در صورت تمایل به مصرف گوشت بهتر است از گوشت پرندگان استفاده شود. ❌ مصرف گوشت گاو در این شرایط مضر است. ❗️ پختن گوشت ها با سرکه و ترشیجات می تواند عوارض آن ها را کم کند. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک باد 🌱🌸 🌸 (سلام الله علیها) 🌸 🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•