eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
588 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🟠تأثیر خواب یا بیداری بر هضم گوارشی 🔸خواب معتدل به هضم غذا کمک می‌نماید؛ زیرا جهت هضم گوارشی مناسب، وجود حرارت کافی لازم است. 🔸در حین خواب، حرارت و قوای بدنی به داخل متمایل شده و این امر موجبات تقویت قوه هاضمه را فراهم می‌آورد. 🔸از این روست که در منابع طب سنتی، خواب جهت درمان اختلالات هضم یکی از بهترین تدابیر درمانی برشمرده شده است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟡تأثیر بیداری بر هضم 🌼هنگام بیداری، قوا و حرارت غریزیّه به سوی ظاهر و خارج بدن متمایل می‌شود. لذا بیدار ماندن به مدت طولانی، ضعف هضم را به دنبال خواهد داشت. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁داريم به طولانی ترين شب سال نزديک ميشيم بعد از دعای فرج❄️ 💫برای يكديگر 🍎شادی و رفاه 🍎آرامش و آسايش 🍎 امنيت و سلامتی 🍎و دلخوشی و بركت 🍎و گشايش 🍎و خوشبختی بخواهيم 🍉 يلدا مبارک 🍉 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧐چه خوابی تقویت کننده‌ی هضم است؟ 💤خوابی که به حد اعتدال باشد، تقویت کننده‌ی هضم است. 💤برعکس خواب زیاد و به خصوص خواب روز طولانی، با غلبه سردی بر بدن موجبات اختلال هضم را فراهم می‌آورد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝نکات استفاده از ظروف سفالی در طبخ غذا 🥣استفاده از ظروف سفالی جهت طبخ غذا اشکالی ندارد؛ به شرطی که فقط یک یا دو مرتبه مورد استفاده واقع شود. 🥣مگر اینکه ظروف سفالی لعاب‌دار باشند از جنسی که در رنگ آن‌ها از فلزات استفاده نشده باشد و لعابشان مخدوش نشده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌نکات استفاده از ظروف سنگی 🔖پخت غذا در ظروف سنگی برای دفعات محدود توصیه شده است. زیرا ظروف سنگی و همینطور ظروف سفالی بدون لعاب دارای تخلخل زیاد بوده و بقایای مواد غذایی در منافذ آن باقی مانده و فاسد شده و موجب رشد میکروب‌ها می‌شوند. 🔖لذا استفاده مکرر از آن‌ها آثار نامطلوب تماس این مواد فاسد با غذا را موجب می‌گردد. لذا از طبخ مکرر در این ظروف باید پرهیز شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️سـلام به خدای مهربان 🕊سـلام به دی ماه ❄️سـلام به شروع وتازگی 🕊سـلام به امید و زندگی ❄️سـلام به مهر و مهربانی 🕊سـلام به دوستان باوفا ❄️فصل جدیـد 🕊و مـاه جدیـد مبـارک ❄️ 🌺🍃‎‌‎﷽🍃🌺 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر که باشی... مهربانیت دست خودت نیست خوب می شوی حتی با آنان که چندان با تو خوب نبودند دل رحم می شوی حتی در مقابل آنان که چندان رحمی به تو نداشتند مادر که باشی زود می بخشی زود می رنجی زود می گریی زود می خندی چون سینه ات سرشار از مهر ومحبته 🌸پیشاپیش روز مادران سرزمینم مبارک @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥣ظروف آهنی 👈🏻پختن غذا در ظروف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠ظروف مسی 🔸بر اساس منابع طب سنتی طبخ غذا در ظروف مسی مناسب نیست؛ به خصوص اگر غذا روغنی، آبکی یا ترش باشد. سرکه نباید در ظروف مسی نگهداری شود. 🔸همچنین در صورتی که روغن یا غذای چرب به مدت طولانی در این ظروف بماند، دیگر قابلیت مصرف ندارد. 🔸هرچند اندودن ظروف مسی با قلع، عوارض آن را به میزان زیادی کاهش می‌دهد اما مضرات آن به طور کامل برطرف نمی‌شود. 🔸لذا در خصوص تجدید قلع اندود کردن ظروف مسی بسیار تأکید شده است و از استعمال ظروف مسی که قلع آن پاک شده باشد، به شدت نهی شده است. 🔸در برخی منابع اشاره شده است که مداومت پخت غذا در ظروف مسی با قلع مخدوش شده، موجب بروز جذام می‌گردد. 🔸استعمال ظروف رویی و سربی نیز همین حکم را دارد. 📚منبع: کتاب دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی نوشتهء دکتر فاطمه نجات‌بخش، متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، محمد احمدی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با مقدمهء دکتر محمد رضا شمس اردکانی و دکتر نفیسه حسینی یکتا ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
بهترین ظروف جهت طبخ غذا 🌿بر اساس منابع طب سنتی، بهترین ظروف جهت طبخ یا خوردن غذا ظروف چینی و شیشه‌ای می‌باشند. 🌿معادل امروزی ظروف شیشه‌ای را می‌توان ظروف پیرکس و آرکوپال در نظر گرفت. این ظروف دارای ترکیبات ثابت بوده و اجزای آن با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند. 🌿البته این خواص در خصوص ظروف شیشه‌ای یا چینی بدون رنگ صادق است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ماساژ نواحی مختلف بدن به وسیله انگشت، آرنج، مچ و کف دست ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‏‌سلام و درود😍✋ روز زمستونیتون زیبـا🕊🍎 بوم روزتــون رنگین 🕊🍎 طرح زمینه اش مهربانی لحظه هاتـون پـراز 🕊🍎 اتفاقات قشنگــــ و دلتـان بـه پاکی آسمـان🕊🍎 یکشنبه تون سرشار از شادی و عشق🕊🍎 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•