⁉️آیا میدانید
🍃ریزهخواری و پرخوری عصبی یکی از عوامل چاقی است و درمانش هم جویدن است نه خوردن. مثلاً جویدن آدامس یا جویدن غذاهای شکم پرکن مثل هویج، کرفس، شلغم و یا خوردن شربت تخم بالنگو و گلاب.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، کارگاه چاقی و لاغری، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#ریزه_خواری #پر_خوری_عصبی #چاقی #جویدن_آدامس #هویج #کرفس #شلغم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️آیا میدانید
❇️یکی از عوامل موفقیت در رژیم لاغری این است که چراغ خاموش حرکت کنید و از رژیم گرفتن و تصمیم برای لاغر شدن به کسی چیزی نگویید.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، کارگاه چاقی و لاغری، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#لاغری #رژیم_لاغری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🤔آیا در فصل زمستان باید میزان غذای مصرفی زیاد شود؟
⛄️اگر سرمای زمستان واقعی باشد، تدابیر افزایش غذا ضروری است.
⛄️در غیر این صورت زیاد کردن غذا ضروری نیست؛ اما به جهت آن که در این شرایط رطوبات بسیاری بر بدن غلبه مینماید و استعداد ابتلا به عفونت در بدن افزایش مییابد، نیاز به ورزش و فعالیت بدنی زیاد میگردد تا این رطوبات زائد تحلیل روند.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#فصل_زمستان #زمستان #تدابیر_زمستان #میزان_غذای_مصرفی #ورزش #فعالیت_بدنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔵تدابیر دفع رطوبات زائد بدن
🔹در صورتی که رطوبت در بدن زیاد باشد، کم کردن غذا به منظور تقلیل تولید فضولات و کاهش بروز عفونتها در بدن مطلوب است.
🔹مصرف ترشیها و اضافه کردن چاشنیهای ترش به غذاها نیز از راههای کم کردن رطوبات بدنی و کم کردن احتمال ابتلا به عفونتهاست.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تدابیر_دفع_رطوبات_زائد_بدن #کم_کردن_غذا #ترشی #چاشنیهای_ترش #عفونت
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌸ســــلام
🍎به آخـرین پنجشنبه
🌸آذرمـاه خوش آمـدید
🍎یک روز بی نظیـر
🌸یک صبح دلنشین
🍎یک لبخنـد از ته دل
🌸یک خدای
🍎همیشه همراه
🌸با هـزار
🍎آرزوی زیبـا
🌸تقدیم لحظه هاتان
صبح پنجشنبه تون زیبـا 🍎🌸
🌺🍃﷽🍃🌺
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
⏰فاصلهی زمانی خواب با غذا
✅بهترین فاصلهی زمانی بین خواب با غذا آن مقدار زمانی است که غذا از دهانهی معده گذشته باشد و به قعر آن رسیده باشد.
💢علامت رسیدن غذا به قعر معده، سبکی سردل و بخش فوقانی شکم میباشد.
😴خوابیدن فرد قبل از استقرار غذا در قعر معده موجب اختلال در هضم میگردد که ایجاد نفخ و کشیدگی و اختلال در کیفیت خواب را به همراه خواهد داشت.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواب #غذا #دهانه_معده #سبکی_سر_دل #نفخ #کیفیت_خواب
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
💤تأثیر خواب روز بر اشتها
📔در منابع طب سنتی خواب روز به مدت طولانی به خصوص در افراد با مزاج رطوبی و بلغمی مضر و نامناسب دانسته شده است.
🛏خواب روز به خصوص در زمستان باعث اختلال در هضم، کاهش اشتها و تشدید بیماریهای رطوبی میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواب_روز #اشتها #افراد_با_مزاج_رطوبی #زمستان #اختلال_در_هضم #کاهش_اشتها #بیماریهای_رطوبی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠تأثیر خواب یا بیداری بر هضم گوارشی
🔸خواب معتدل به هضم غذا کمک مینماید؛ زیرا جهت هضم گوارشی مناسب، وجود حرارت کافی لازم است.
🔸در حین خواب، حرارت و قوای بدنی به داخل متمایل شده و این امر موجبات تقویت قوه هاضمه را فراهم میآورد.
🔸از این روست که در منابع طب سنتی، خواب جهت درمان اختلالات هضم یکی از بهترین تدابیر درمانی برشمرده شده است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواب #بیداری #هضم_گوارشی #هضم_غذا #حرارت #قوای_بدنی #قوه_هاضمه
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟡تأثیر بیداری بر هضم
🌼هنگام بیداری، قوا و حرارت غریزیّه به سوی ظاهر و خارج بدن متمایل میشود. لذا بیدار ماندن به مدت طولانی، ضعف هضم را به دنبال خواهد داشت.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#بیداری #هضم #حرارت_غریزی #ضعف_هضم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁داريم به طولانی ترين
شب سال نزديک ميشيم
بعد از دعای فرج❄️
💫برای يكديگر
🍎شادی و رفاه
🍎آرامش و آسايش
🍎 امنيت و سلامتی
🍎و دلخوشی و بركت
🍎و گشايش
🍎و خوشبختی بخواهيم
🍉 يلدا مبارک 🍉
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧐چه خوابی تقویت کنندهی هضم است؟
💤خوابی که به حد اعتدال باشد، تقویت کنندهی هضم است.
💤برعکس خواب زیاد و به خصوص خواب روز طولانی، با غلبه سردی بر بدن موجبات اختلال هضم را فراهم میآورد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواب #تقویت_کننده_هضم #خواب_زیاد #خواب_روز #اختلال_هضم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📝نکات استفاده از ظروف سفالی در طبخ غذا
🥣استفاده از ظروف سفالی جهت طبخ غذا اشکالی ندارد؛ به شرطی که فقط یک یا دو مرتبه مورد استفاده واقع شود.
🥣مگر اینکه ظروف سفالی لعابدار باشند از جنسی که در رنگ آنها از فلزات استفاده نشده باشد و لعابشان مخدوش نشده باشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#ظروف_سفالی #طبخ_غذا #ظروف_سفالی_لعاب_دار #فلزات
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📌نکات استفاده از ظروف سنگی
🔖پخت غذا در ظروف سنگی برای دفعات محدود توصیه شده است. زیرا ظروف سنگی و همینطور ظروف سفالی بدون لعاب دارای تخلخل زیاد بوده و بقایای مواد غذایی در منافذ آن باقی مانده و فاسد شده و موجب رشد میکروبها میشوند.
🔖لذا استفاده مکرر از آنها آثار نامطلوب تماس این مواد فاسد با غذا را موجب میگردد. لذا از طبخ مکرر در این ظروف باید پرهیز شود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#ظروف_سنگی #ظروف_سفالی #میکروب
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim