#شله_زرد 😋😋😋
آب👈 هفت برابر برنج (بهترهست برنج نیم دانه باشه در اینصورت پنج برابر آب کافی هست و زودترهم شکفته میشه و درضمن به صرفه تر هست)
(من برای این سه کاسه یک پیمانه برنج نیم دانه خیس کردم )
شکر👈 دو تا سه برابر برنج بنا به ذائقه
(شکر هم دو لیوان و نیم ریختم)
کره یا روغن مایع👈حداقل ۵۰ گرم
گلاب و زعفران وخلال بادام 👈به میزان دلخواه (هرچه بیشتر بهتر😉)
خلال پسته ودارچین برای تزئین
برنج رو از قبل چندساعتی خیس بدید.
بعد با آب بگذارید بپزه.
بعد که برنج پخت و کاملا شکفته شد(در حدی که در مرحله نهایی دوست دارید که شله زرد نرم باشه چون بعد از اضافه کردن شکر برنج نرمتر نخواهدشد) شکر و مقداری روغن مایع و یا حداقل ۵۰گرم کره اضافه کنید.
درنهایت هم زعفرون و گلاب و اگه دوست دارید خلال بادام
اگه شله زرد سفت دوست دارید آخر کار دم کنی بگذارید یه ربع یا اینکه اجازه بدید بیشتر آبش خشک بشه ولی زیرش کم باشه و مدام هم بزنید چون درانتهای کار شله زرد قُل میزنه و ممکن هست به اطراف قابلمه بریزه
نوش جان😘😘😘
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥣 هم زدن و ورز دادن بیش از اندازه باعث فعال شدن گلوتن در آرد می شود که این امر باعث سفت شدن دونات 🍩 یا کیک 🍰 می شود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔸هنگامی که گوشت 🍖را از فریزر خارج می کنید، مقداری سرکه🍾 روی آن بریزید.
👌 این کار نه تنها گوشت را ترد می کند بلکه باعث زودتر آب شدن یخ گوشت می شود.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک👇
کیک شیفون قهوه دستور خانوم رماح عزیز خدا بهشون سلامتی بده
تزیین روشم خامه قنادی با شکلات بنماری شده قاطی کردم ماسوره زدم و با بریلو نوشتم😊
با این دستور
یـــ زهراء ـــــا:
#کیک_شیفون_قهوه👇
تخم مرغ ۴عدد
وانیل مقداری
شکر ۲۰۰گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
پودر قهوه یک ونیم قاشق سوپخوری
آب جوش یک سوم پیمانه
آرد ۱و ۱/۳پیمانه(یک و یک سوم پیمانه)
بکینگ پودر ۱ق چایخوری
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن بزنید تا کمی کف کنه بعد بهش سه ق غذاخوری از شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره. وبگذارید یخچال .بعد زرده ها را با شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن مایع را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و بعد پودر قهوه مخلوط شده با آبجوش را اضافه کنید و بعد آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و درآخر سفیده ها را از یخچال خارج کنید و در دو مرحله با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید.بعد مواد را داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختیم (قالب با قطر بیست سانتی متر)میریزیم بصورت دورانی و یکنواخت به همه جای قالب.وداخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰به مدت ۴۵دقیقه .بعد از طی شدن این مدت زمان با خلال دندان تست میکنیم اگه مواد به خلال نچسبید کیک پخته
میخواستم کیک خامه ای درست کنم ولی متاسفانه خامه قنادیم تموم شده بود منم تصمیم گرفتم از گاناش استفاده کنم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
🍃دو راه سریع برای #اتصال به امام زمان (عج(
⭕️#محدث_نوری:
🔸دست گیری مومن
🔸گریه برای#ابا_عبدالله_الحسین ع
💠 امام زمان صد و هشتاد تا لقب دارد.
💠توصیه ائمه به امام حسین ع
💠کشتی نجات
@sofrebanovanbeheshti
اسماء الحسنی - مشاری عفاسی - @TelavatZibaQuran.mp3
4.48M
#افطارانه
یا خالقنا یا رب
لعبیدک انر الدرب
و املاء عالمنا الحب
یا ذا الاسماء الحسنی
یا خالقنا سبحانک ...
💛 لحظات افطار با اذکار زیبا و دلنشین اسماء الحسنی با صدای مشاری العفاسی 💚
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء هشتم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی - میرداماد.mp3
8.35M
#مناجات_سحر
#ماه_رمضان
🍃من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی
🍃تو کی به دین کرامت از خود مرا برانی
🎤 #سید_مهدی_میرداماد
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
#زولبیا👇
آرد ۲۵گرم
ماست ۲۵۰گرم
نشاسته ۲۵۰گرم
کره ۲۵گرم
بیکینگ پودر ۱چهارم ق چ
وانیل+زعفران یا رنگ زعفرانی+
آب به مقدار لازم
شربت برای شیرین کردن به میزان لازم
#شربت_بامیه_زولبیا
آب250گرم حدود یک لیوان/
شکر1کیلو حدود ۴ لیوان/
گلاب یک چهارم پیمانه/
وانیل1ق غذاخوری/
جوهرلیمو1دوم ق چایخوری.
تقریبی
۱.ماست ونشاسته را درکاسه ای مناسب میریزیم
۲.ماست ونشاسته رو باقاشق کاملا باهم مخلوط میکنیم
۳.در کاسه راگذاشته دردمای آشپزخانه به مدت حداقل۵ساعت استراحت میدهیم
۴.بعداز زمان استراحت آرد الک شده و کره به دمای محیط رسیده رااضافه کرده باهمزن برقی میزنیم
۵.باهمزن میزنیم تا کاملا یکدست شود
۶.زعفران وبیکینگ پودر راهم اضافه کرده هم میزنیم
۷.اگر مایه زولبیا خیلی سفت بود یک قاشق گلاب اضافه کرده هم میزنیم
۸.مایه زولبیا آماده شد👌
۹.مقداری ازمایه را داخل قیف یکبارمصرف ویاظرف سس میریزیم
۱۰.شربت راگرم کرده روبه داغی تقریبا
روغن را هم داغ کرده حرارت را متوسط میکنیم
۱۱.مایه را به صورت دایره دایره کنارهم درروغن ریخته واجازه میدهیم تاسرخ شود برمیگردانیم تاطرف دیگر هم سرخ شود
۱۲.زولبیای سرخ شده را ازروغن خارج میکنیم
۱۳.وسریع درشربت گرم قرارمیدهیم تاشربت به خورد زولبیا برود
این مرحله برای من خیلی جذابه شمامیتونین حرکت شربت رو داخل بافت زولبیاببینید😍😍😍
۱۴.زولبیا را ازشربت خارج کرده ودرصافی قرارمیدهیم
زولبیاهای ما آماده شد😋😋😋
البته بامقدار موادی که براتون میفرستم تقریبا دوبرابر این مقدار زولبیا خواهیدداشت😍
شهد یا شربت زولبیا😋👇
آب وشکررو روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش اومدجوهرلیمواضافه کرده میگذاریم سه دقیقه بجوشه خاموش میکنیم
بعدولرم شدن وانیل وگلاب رومیریزیم.
برای زولبیا اگه دوست داشتین چندتادونه هل بندازین توشربت
✅دوستان تجربه خودم اینه که ماست ونشاسته روخوب مخلوط کنید بگذارید۵ساعت بمونه بعدکره وآرد وبیکینگ پودر روبهش اضافه کنیدوباهمزن بزنید اگه خیلی سفت بودکمی گلاب بزنید😉
زولبیای پروانه ای شکل رو هم باهمین مواد وباقالب نان پنجره ای آماده میشه به این صورت که قالب را درروغن گذاشته تا گرم شده سپس درمایه زولبیا زده وبعدقالب را در روغن داغ زده تکان داده تازولبیا ازقالب جداشده وسرخ شود
👌👌👌👌
غلظت مایه زولبیا رو در پست بعدی بصورت کلیپ ببینید👇😍😍👏👏
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti