eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 سوره_نازعات ☘ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســـــــــ✋ـــــــــــلام بانوان مومن و بهشتی🤩 صبح زیبای یکشنبه تون پر از رحمت الهی🌈☀️ کمتر از دو روز به آغاز ماه_رجب مانده، به بارش ابر مهربانی خــــــــــدا💦☁️☀️ برای ورود به این بزم آماده ای یا نه⁉️ برای نزدیک شدنی که پر از شرمساری است 🤭😥 برای از نو شروع شدن،😌 برای از نو عاشق شدن،😍 برای از نو عاشق تر شدن،❤️ برای عزم دوباره،💪 برای خسته نشدن و ادامه دادن...🏃‍♀ رجب در راه است ...🤩 ساده‌تر بگویم؛ رمضان در راه است، باید برایش خود ِ خودمان را بشوییم و بیاراییم آمــــــــــــــــــــاده ای ⁉️ پس تصمیم نو بگیر برای ماه_رجب امسال🏃‍♀ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترش و شیرین👇 شیوه ی پخت هر دومزه یکجور هست.انارهای دون شده رو بدون اضافه کردن آب یکساعتی پختم.بعد عصاره شون رو از آبکش استیل رد کردم.و اون عصاره رو دوباره پختم تا حسابی غلیظ شد و وقتی حباب میزد دیگه آب نداشت.البته اواخر پخت باید زودبه زود با کفگیر چوبی خوب هم زده بشه. تجربه و نکته ی مهمی که میخوام براتون بگم در مورد تفاوت پختشون هست. دونه های انارشیرین من تقریبا نصف دونه های ترش بود.هر چند صاف کردنش سخت تره،چون گوشتش سخت تر از هسته ها جدا میشه ولی غلیظ تر بود و تقریبا نصف زمان پخت انار ترش رو داشت. درحالیکه انارهای ترش راحت تر صاف میشن،دیرتر تبدیل به رب میشن و حجم کمتری رب خالص به ما میدن. انار ترش حدود۷_۸کیلو بوده و انار شیرین ۴-۵کیلو @sofrebanovanbeheshti
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
👇 ارد 2 تا 3 پیمانه اب ولرم یک دوم پیمانه تخم مرغ 1 عدد خمیر مایع فوری یک دوم ق غذاخوری شکر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه نمک نوک ق چ عسل یک ق غ بکینگ پودر یک دوم ق م وانیل یک چهارم ق چ اول یک ق چ شکر و با آب ولرم و خمیر مایه مخلوط سرش رو بگذارید و اجازه بدید به عمل بیاد تو این فاصله اول دو پیمانه آرد و با بکینگ پودر الک کنید ( بعد اگر نیاز بود مابقی کم کم اضافه میشه) تو ظرف گودی نمک شکر وانیل روغن تخم مرغ و مخلوط بعد خمیر مایه به عمل‌اومده اضافه کرده و بعد ارد و اضافه کنید حالا کم کم ارد اضافه تا خمیر لطیفی بدست بیاد و خوب ورز بدید خیلی ارد نزنید کیفیتش کم نشه بعد تو ظرفی بگذارید سرش رو بپوشونید و حجمش دوبرابر بشه تو این فاصله بریم برای مواد میانی👇 خرما 20 عدد گردوی خرد شده نصف پیاله دارچین یک دوم ق چایخوری هل یک دوم ق چ یک ق غذاخوری کره اب شده برای راحتی خرما رو تو ظرفی بگذارید آب جوش بریزید روش دو دقیقه بعد راحت پوستش رو جدا کنید هسته اش رو دربیارید با گردو و کره و هل و دارچین مخلوط کنید با پشت ق خوب نرم و له کنید بعد دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و گلوله های مساوری دربیارید تا آماده باشه خمیر که آماده شد پیش رو بگیرید و چونه های مساوی تقسیم کنید پهنش کنید یه گلوله خرمایی وسطش بگذارید و لبه هاش رو جمع کنید بعد کمی با دست روش رو فشرده کنید و با قیچی برش بدید به هشت قسمت و فرمش بدید و بچینید تو سینی فر روش رو یه پارچه یا نایلون بگذارید تا آخر کار قبلی ها که آماده شده سطحش خشک نشه بعد فر رو روشن کنید بعد فر رو روشن کنید تا گرم بشه تو این فاصله خمیر ها ده دقیقه ای استراحت میکنه در آخر روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید فر با دمای 180 درجه حدود 25 تا 30 دقیقه آماده است 👩‍🍳من به جای آب ولرم از شیر استفاده کردم 👩‍🍳میتونید شکرش رو کمتر بریزید چون خرما داره @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم 👇🏻👇🏻 بیسکویت پتی بور خامه صبحانه 50گرم پنیر خامه ای 100 گرم پودر قهوه یا کاکائو به میزان لازم وانیل اندکی شکر (1 یا 2 قاشق غذا خوری ) نکته: توی این دستور من بجای پودر قهوه از قهوه وانیلی آماده استفاده کردم . طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور👇🏻 خامه و پنیر خامه رو با هم ترکیب میکنیم . به اندازه یک تا دو قاشق بنا به ذائقه شکر میریزیم. وانیل هم انداره نصف قاشق چای خوری اضافه کنین اینارو خوب هم میزنیم تا شکر بخوبی حل بشه . یه مقدار بچشین تا اندازه شیرینیش دستتون بیاد. قهوه وانیلی رو با آب جوش ترکیب کنین بیسگوییت هارو داخل محلول بزنین و کف سینی بچینین. سپس یه لایه خامه آماده شده روی بیسگوییتا بگذارین . من روی خامه ها موز و گردو هم گذاشتم. بعد مجدد بیسکوییت و خامه ...تا زمانیکه موادتون تموم بشه . لایه اخر حتما باید خامه باشه . بعد پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم. من از قالب کمربندی استفاده کردم تا بتونم از قالب دربیارم و روش شکلات بریزم .ولی چون شکلات تخته ای روش داشت نشد. تو هر ظرفی میشه درست کرد. نووووش جااان😍😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم  🔴اگه میخواهید گرد و توپی بشه قابلمه کوچیک بگیرین روغن بیشتربریزین موادوباقاشق آروم بریزین طوری که پخش نشه روی هم ریخته بشه بعدباقاشق روغن روش بریزین تاخوب پف کنه حرارت ملایم باشه که توش بپزه 🔴موادش هم نبایدشل باشه اگه حس کردین شله آردبیشتری بریزین 🔴به جای شیر هم از ماست می تونید استفاده کنید من حدود ۳۰تا کیک داشتم بااین دستور و با همین مقدار روغنی که میبینید همه شو سرخ کردم😉 لازم به ذکره حرارت حتما ملایم باشه تا مغزپخت بشه 👌 مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باد کردن دانه های انگور🍇 ⁉️ مقداری انگور در مقابل آفتاب گذاشته شده است تا پس از خشک شدن مویز شود. اکنون دانه های آن باد کرده است و نه به آنها مويز گفته می شود و نه انگور. آیا خوردن آن دانه ها جایز است⁉️ ✅- با شک در جوش آمدن، خوردن آن ها هم اشکال ندارد✅   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
با شیر عسلی چی میشه درست کرد؟ غیر از حلوا شعریه و کارامل درست کنید https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32474 تو چایی ، کافی نسکافه یا شیر بریزید خیلی عالی میشه. شیرعسلی با پودر نارگیل قاطی کنید بشه خمیر مانند با دست یا قالب بهش شکل بدین بندازید داخل شکلات اب شده خارج کنید تا شکلاتای اضافه اش ازش جدا بشه بزارید داخل یخچال خنک بشه بعد هم نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
واسه اینکه ترشی مخلوط رنگش زرد پررنگ بشه چکار کنیم ؟ من همیشه یه کم زردچوبه میزنم خوب میشه رنگش البته زیاد نزنی. مواد رو خرد کنید در لگن با زردچوبه مخلوط کنید بعد انتقال بدین ظرف مورد نظر و سرکه یا آب سرکه بریزید.   @sofrebanovanbeheshti
گوی شکلاتی درست کردم ولی هنگام جدا کردن از قالب سیلیکونی شکلات خرد شده ،دلیلش از چیه اینطوری شده؟ البته اینم بگم که شکلات رو بدون روغن مایع بنماری کردم.خودم احتمال میدم به خاطر نریختن روغن اینجوری شده. لینک درست کردن گوی شکلاتی👇  https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/29447 نازک زدین؟ نباید نازک باشه حتی دوبار معمولا شکلات توی قالب میریزن ، یه بار میریزن میذارن بگیره ، مجدد یه لایه دیگه میزنن مخصوصا به لبه هاش که کامل محکم و کلفت بشه. شکستگی معمولا از نازک بودن جداره هست. روغن هم خواستید بزنید ،خیلی خیلی کم بزنید که شل نشه خیلی. بعد بزارین فریزر اگه حس میکنی بازم لبه ها نازکه تا ۳ دفعه تکرار کنی.   @sofrebanovanbeheshti
مربای هویج طبق دستور درست کنم آبلیمو هم زدم چرا شکرک زده؟ احتمالا آبش خیلی کشیده شده بود و غلیظ شده بود بریزید تو قابلمه یکم آبجوش اضافه کنید اجازه بدید چند تا قل زد رقیق شد درست میشه بعدش که خنک شد در یخچال قرار بدید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا