#مرزبندی_با_دشمن
#یمن
#دشمن_شناسی #بصیرت
✅ اقتدار اطلاعاتی و عملیاتی یمن در دریای سرخ
🔶 آن چیزی که آمریکاییها را در مواجهه با پرونده یمن بیش از هر چیز آشفته و پریشان کرده، برتری قاطع یمن در اشراف اطلاعاتی و فقر اطلاعاتی غرب است.
🔶 آنها اکنون سه سوال عمده دارند:
1⃣ یمنیها اطلاعات مشخصات کشتیهای عبوری را با وجود تمهیدات فریب فراوان از کجا و چگونه به دست میآورند؟ و چگونه باید آن را مسدود کرد؟
2⃣ اهداف واقعی یمنیها کجاست؟ به عبارتی کجا را باید زد تا تاثیرگذار بوده و تجربه ۸ ساله عربستان و امارات در بمباران ۲۴ ساعته یمن و سپس انهدام آرامکو تکرار نشود؟!
3⃣ بمبارانهایی که انجام میشود دقیقا چه تاثیری برجای میگذارند؟ (ارزیابی پس از عملیات).
🔶 گفتنی است که غربیها هیچگاه نخواهند توانست پاسخ دقیق این سوال را بیابند. زیرا تا وقتی فکر کنند که "آنها تنها قدرتهای جهانی هستند که اطلاعات و فناوری همه چیز را دارند و بقیه عددی محسوب نمیشوند، بالاخص یمنیها که عدهای بیابانگرد و چوپانِ پابرهنه هستند" آش همین آش است و کاسه همین کاسه.
از این پس هدف قرار دادن کشتی با ملوانهای آمریکایی، انگلیسی و صهیونیست، فصل تازهای از اقتدار اطلاعاتی ارتش و کمیتههای یمن را خواهد گشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای نورالدین قدیمی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#دشمن_شناسی #امنیت
✅ شمارش معکوس؛ ۹ روز تا انتخابات
🔶 رای دادن و انتخابات چه کمکی به ما و نظام ما می کند؟ در اهمیت رای دادن باید توجه داشت که دشمن خودش را با میزان مشارکت ما تنظیم می کند، باید معنای رای را واقعا از اینکه تقی یا نقی انتخاب می شود و یا اینکه مجلس دست کدام جناح می افتد عبور بدهیم، اینها اولویت های بعدی هستند، اساس موضوع این است که انتخابات و مشارکت برای ما امنیت بیاورد و دشمن با یک مشارکت بالا عقب نشینی کند.
🔶 مثلا انتخابات ۷۶ مشارکت بالا بود مقام معظم رهبری فرمودند: دشمن عقب نشینی کرد، یک حماسه بزرگ بود، دشمن را به عقب نشینی وا داشت، در عین حال دشمن نمی خواهد ما یک مشارکت بالا داشته باشیم لذا برای همان بالابودن هم مبارزه می کند.
🔶 دشمن از دریچه انتخابات به امنیت ما نگاه می کند، وقتی می خواهد بگوید نظام پشتوانه مردمی دارد به انتخابات نگاه می کند نه به ۲۲ بهمن، نگاه می کند ببیند مردم چقدر رای دارند و آن را ملاک جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی می دانند این موضع بسیار مهمی است برای ما، بنابراین انتخابات تنظیم کننده دشمن است مثلا یک مشارکت بالا دشمن را وادار می کند بیایند بر سر هسته ای و جاهای دیگر به ما امتیاز بدهد و از براندازی ناامید می شوند، اما اگر مشارکت پایین باشد طبیعی است که جلو می آید و پشتوانه مردمی را لاغر می بینند، پس این یکی از معانی مهم رای است که ما باید درک درستی از انتخابات و رای دادن داشته باشیم.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مردمسالاری_دینی #پیشرفت
#وحدت #مشارکت_حداکثری
✅ چرا مشارکت حداکثری؟
🔶 «مردمسالاری دینی» یکی از راهبردهای انقلاب اسلامی در اداره نظام اسلامی است. حضور و مشارکت مردم از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون نقش قابل توجه و بیبدیلی بوده است. مشارکت مردم در انتخابات متعدد اعم از انتخابات ریاستجمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراها، گواهی بر این مدعاست.
🔶 حضور در این انتخابات نشاندهنده وفاداری ملت شریف ایران اسلامی به اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی ایران است و موجب حفظ کشور، استمرار امنیت ملی، تضمین پیشرفت، اقتدار ملی، عزت و شکوه کشور، وحدت و... خواهد شد؛ البته در این شرایط که دشمنان انقلاب اسلامی در جنگ شناختی و ترکیبی به دنبال ایجاد تحریف و تفرقه در بین امت اسلامی هستند و از رهاورد این جنگ با توطئههای خود میخواهند باعث کاهش سرمایه اجتماعی کشور شوند؛ از این رو انتخابات پیشرو در اسفندماه و مشارکت حداکثری مردم بنا به دلایل زیر از اهمیت ویژهای برخوردار است:
1⃣ مشارکت حداکثری در انتخابات، پشتوانهای قوی برای پیشرفت، اعتلا و موفقیت ایران اسلامی در عرصههای گوناگون است.
2⃣ مشارکت حداکثری موجب افزایش قدرت دیپلماسی و سطح اقتدار بینالمللی و جهانی ایران در عرصههای ملی و بینالمللی و جهانی خواهد بود. به هر میزان که مشارکت مردم در مقاطع انتخاباتی افزایش یابد، به همان میزان به اقتدار کشور و نقشآفرینی آن در سطوح گوناگون جهانی افزوده خواهد شد.
3⃣ حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات سبب افزایش اعتماد عمومی در کشور خواهد شد و این اعتماد عمومی منجر به ایجاد وحدت در سطح کشور خواهد شد و وحدت آحاد ملت موجب شکوفایی، پیشرفت، عزت و... در ایران اسلامی میشود.
4⃣ مشارکت حداکثری زمینه تحقق مردمسالاری دینی و مقوله مهم مقبولیت را در کشور فراهم میکند و نتیجه آن استمرار بیشتر انقلاب اسلامی خواهد بود.
5⃣ مشارکت حداکثری موجب تحقق اهداف انقلاب، تقویت و تثبیت بیش از پیش ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی میشود.
6⃣ مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سبب میشود ظرفیتهای متنوع کشور به فعلیت برسد و زمینه اشتغالزایی، استفاده بهینه از منابع، بهبود وضعیت معیشتی مردم، افزایش قدرت پول ملی، پیشرفت و... را در کشور فراهم کند.
7⃣ حضور مردم در انتخابات باعث ایجاد یأس و ناامیدی دشمنان و کاهش طمع آنها در کشور خواهد شد.
8⃣ مشارکت حداکثری موجب ایجاد یک نوسازی در اداره کشور میشود و این نوسازی زمینه پیشرفت کشور را در عرصههای گوناگون میسر میکند. مشارکت حداکثری مردم موجب کاهش اشتباهات مسئولان میشود و نظارت جمعی را افزایش میدهد و در نتیجه فساد کاهش مییابد.
9⃣ مشارکت حداکثری باعث حفظ و تحقق منافع ملی خواهد شد و همه آحاد مردم از این موضوع بهرهمند خواهند شد و موجب افزایش اعتماد عمومی در جامعه میشود.
🔟 مشارکت حداکثری میتواند پایه تحول باشد و تأثیر جدی در سرنوشت و آینده درخشان کشور داشته باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#افول_آمریکا #مصر
#دشمن_شناسی
✅ پشت پرده خبر کذب ارسال ۴۰۰ موشک ایرانی به روسیه چیست؟
🔶 اکنون، همه چیز دوباره در حال تغییر است، اما نه در جهت حل مسائل، بلکه برای ایجاد یک بحران هسته ای جدید که انتظار میرود پیامدهای آن کل مسئله غزه را به یک موضوع پیش پا افتاده تبدیل کند. در حالی که هیچ اتفاق جدیدی در فعالیتهای هستهای ایران رخ نداده است، تمایل فزایندهای از سوی اسرائیل برای افزایش فشار دیپلماتیک بر ایران پیش از نشست بعدی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی که قرار است در ۶ مارس (۱۶ اسفند) برگزار شود، وجود دارد.
🔶 تهران تایمز به اطلاعاتی دست یافته است که نشان میدهد اسرائیل، به ایالات متحده، برای یک بحران هستهای جدید فشار میآورد و این بار ایران را به غنی سازی اورانیوم در سطح 90 درصد، سطح خلوص درجه یک سلاح، متهم میکند.
🔶 آنها با طرح چنین اتهامات خطرناکی علیه تهران به دنبال ایجاد فضایی خصمانه با هدف نهایی محکومیت ایران در نشست شورای حکام آژانس هستند.
🔶 اسرائیل در این زمینه با آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) تماس گرفته است، اما بر اساس اطلاعاتی که تهران تایمز مشاهده کرده است، سیا برنامههای اسرائیل برای بحران جدید هستهای را مورد تردید قرار داده است. سیا گفته است که در تلاشهای اسرائیل شرکت نمیکند.
🔶 در سفر برنز به تل آویو نتانیاهو، شخصاً بر سرمایه گذاری هستهای جدید، اصرار کرد که بینتیجه بود. تهران تایمز دریافته است که نتانیاهو گفته که از طریق هیاهو به بحران برنامه ریزی شده ادامه خواهد داد و در مقطعی در آینده سیا را متقاعد خواهد کرد.
🔶 نتانیاهو که در باتلاق غزه گیر افتاده است، با توجه به جنگ فاجعه بار خود در غزه، احساس میکند که به طور فزاینده ای در سطح داخلی و بین المللی منزوی شده است. آسیب سیاسی جنگ غزه به حدی بود که حتی رئیس جمهور جو بایدن، که خود را صهیونیست میخواند، نتانیاهو را متهم به طولانی شدن کشتار غزه برای فرار از مرگ سیاسی خود کرده است.
🔶 آخرین مورد اختلاف نتانیاهو و بایدن، حمله اسرائیل به منطقه پرجمعیت رفح بود که اسرائیل را بیشتر منزوی کرد و تنش ها را با مصر به شکلی بی سابقه تشدید کرد.
🔶 در حالی که اختلافات بر سر رفح همچنان تل آویو را آزار میدهد، نتانیاهو ایده شعله ور کردن یک بحران هستهای با ایران را مطرح کرد، طرحی که هدف آن منحرف کردن توجه جهانی از غزه و تضعیف دولت بایدن با نشان دادن ضعف و ناتوانی آن در مورد برنامه هستهای ایران است.
🔶 این که آیا رژیم صهیونیستی موفق به ایجاد یک بحران جهانی با ایران از طریق دسیسه میشود یا خیر را باید منتظر بود اما ایران تاکنون از هرگونه اقدام تحریک آمیز خودداری کرده و اخیراً حتی ابراز امیدواری کرده است که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که اکنون از بین رفته است، به حیات خود بازگردد.
🔶 همچنین، ایران مقدمات سفر آتی رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران را فراهم کرده است که انتظار میرود به چندین موضوع مورد علاقه دوجانبه رسیدگی شود. با این حال، تشدید تنشها در نشست بعدی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ممکن است تلاشهای جاری برای تحکیم تنشهای هستهای را خنثی کند.
🔶 بنابراین به نظر میرسد با توجه به پاسخ منفی واشینگتن به تلآویو در خصوص بحرانسازی جدید پیرامون پرونده هستهای ایران و اصرار نتانیاهو برای تداوم این روند، صهیونیستها دست روی نقطه حساستری گذاشتهاند که آن نقاط انرژی بیشتری برای تحریک غرب به اقدامات ضد ایرانی داشته باشد که با توجه به افزایش تدریجی تنش در جبهه اوکراین، این مسئله میتواند دستاویز مناسبی برای دشمنان باشد. البته همواره باید مراقب پیوستهای امنیتی پسینی این نوع خبرسازیها نیز بود. باید دید آیا اروپا و آمریکا در تله تلآویو خواهند افتاد یا خیر؟ توجه به این نکته مهم است که برخی رفتارها و بیتوجهی به نصایح، میتواند برخی امور خیالی را واقعی کند!
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #تمدن_اسلامی
#ظهور #دین
✅ «وجوب شرعی» حضور در انتخابات
🔶 برخی میگویند: چرا مسئله انتخابات را گره میزنید به دین و اسلام و ظهور امام زمان (عج)؟
🔶 برای آنکه دین گوشه ای از زندگی ما نیست که هر مقدار از زندگی را که دلمان خواست به دستش بسپاریم. دین همه زندگی را در بر میگیرد. اگر «اطاعت از خدا»، «اطاعت از امام زمان (عج)»، «اطاعت از دین» شامل همه زندگی میشود، پس «حضور در انتخابات» هم از این قاعده مستثنی نیست.
🔶 ظهور امام عصر عج یک پدیده بی ارتباط با ما و هدایت شدن ما نیست. چنین ادعایی معنایش آن است که غیبت امام عصر (عج) ربطی به امامت او و هدایت کردن ندارد. و نتیجه این حرف هم آن است که او را در زمان غیبت، امام ندانیم. ولی امام هر کاری میکند برای هدایت ماموم است و بنابراین «اطاعت از خدا و امام و دین» به ظهور او گره خورده. پس مهم است که بدانیم حضور در انتخابات به ظهور او گره خورده. برخی میگویند: حضور در انتخابات ربطی به تقلید از فقها ندارد، هیچ فقیهی هم چنین فتوایی نداده. در رساله ها هم چنین عنوانی نیامده.
🔶 در فقه وقتی میگویند فلان موضوع واجب است یا حرام، یا آن موضوع را خود دین طراحی میکند (مثل نماز و وضو) یا نه، ناظر به یک امر حقیقی در خارج است. گاهی آن موضوع به روشنی قابل تطبیق و اشاره است (مثل آب، وجه الارض، جد، پدر) یا آن موضوع برای تطبیق در خارج نیاز به بررسی های دقیقتر و کارشناسی تر دارد (مثل غنا، طرب، بیع). موضوعات فقهی باید در خارج تطبیق داده شوند یا ایجاد شوند، تشخیص و تحقق مصادیق برای امتثال و اطاعت از احکام دینی، نیاز به بررسی متشرعین و مکلفین دارد. حالا باید دید، حضور در انتخابات، مصداق چه عنوانی در فقه است.
🔶 مثلا همه فقها «اعانه و کمک به ظالم» را حرام میدانند، همه فقها «سپردن سرنوشت خود به دیگران» را حرام میدانند، همه فقها «کمک به جبهه دشمن» را حرام میدانند، همه فقها «تضعیف قدرت اسلام» را حرام میدانند و امثالهم. اینکه آیا حضور در انتخابات مصداق این عنوان ها هست یا نه، کار مکلفین است. ممکن است در زمانهایی مثل امروز که هم دشمن و هم تصمیماتش برای ما روشن است، به صرف توجه به دشمن و اراده و تصمیمات او مسئله به راحتی روشن شود. اما ممکن هم هست در برخی زمانها بین مکلفین اختلاف نظر وجود داشته باشد. اختلاف نظر در مکلفین در کارهایی که ربطی به دیگران ندارد مهم نیست. اما جایی که نیاز به تصمیم جمعی داریم چه باید کرد؟
🔶 ببینید، عنوان های احکام گاهی به گونه ای است که امتثال آنها نیاز به «جمع مکلفین» دارد. مثلا «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه». در تعامل و تقابل با دیگر کشورها در مبارزه با دشمن در تصمیم گیری برای کل جامعه، در همه این موارد نیاز به تشخیص واحد داریم برای جمع، چه باید کرد؟ روشن است در این موارد اگر هر کس به فهم خود عمل کند، هیچ یک از عناوین امتثال نمیشود. هیچ فعلی محقق نمیشود. پس چه باید کرد؟ اینجا باید راهی برای «تشخیص جمعی» قرار داد. برخی از نادانان در فقه اینجا را مسکوت میگذارند. فقهشان فرد را میبیند با جمع کاری ندارد. نتیجه این سکوت هم، حکومت کفر و ظلم است چون او معطل ما نمیماند. اما در فقه شیعه این مسئله از ابتدا پاسخ روشنی داشته. پاسخی ضروری و عقلی.
🔶 عقل میپذیرد که بدون فقیه جامع الشرایطی که «مامون دین و دنیا»ی مردم باشد، این مسئله حل نمیشود و مسئله اطاعت تمام نمیشود. ضرورت اطاعت از حکم چنین فقیه ولی جامعه، عقلی است، همان طور که ضرورت اطاعت از فتوای فقها هم عقلی است نه تقلیدی. عمل به فتوای فقها با ضرورت عقلی رجوع جاهل به عالم تمام میشود عمل به حکم ولی نیز با ضرورت عقلی اقامه توحید و نفی شرک و نفی اطاعت از غیر خدا تمام است، با ضرورت عقلی حفظ نظام تمام است و ...
🔶 خلاصه آنکه حضور در انتخابات، وجوبش هم به حکم فقها و هم ولی جامعه و هم عقل روشن است. و عدم حضور در انتخابات حرام قطعی است. لذا هر یک رای در انتخابات که عمل به فقه و دین است، کمک به تعجیل ظهور امام عصر (عج) است. یعنی شما میگویید تمام کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند، گناهکارند و مستحق عقاب؟
🔶 خیر. گناه کردن و استحقاق عقاب داشتن، به شرط علم داشتن و عمد داشتن و عدم تقصیر است. اکثریت افراد نه به آن احکام علم دارند، نه از این لوازم عملشان مطلعند. نسبت به این امور غفلت دارند. تقصیری هم ندارند. اکثر قریب به اتفاق این مردم مومنند و معتقد و عاشق امام عصر (عج). اما وقتی مسئله برایشان «تبیین» نشده، غفلت دارند و نمیدانند. اما حتما دانایان جامعه که تبیین نمیکنند، در قبال نتایج این سکوت مرگبارشان، مسئول هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#معیشت #بودجه
#پیشرفت #تورم #ارز
✅ مهمترین اقدامات مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در دوره یازدهم چه بود؟
🔶 حل مشکلات معیشتی مردم نیازمند تحولات زیرساختی است تا مشکلات بهصورت اصولی رفع شود. در کنار آن باید راههای کوتاهمدت را نیز انجام داد. دراینباره مجلس یازدهم که وظیفۀ قانونگذاری را به عهده دارد، برای هر دو حوزه به وظیفۀ خود عمل کرده است که خلاصۀ این موارد به شرح زیر است:
🔶 الف- قانونگذاریهای زودبازده؛ مجلس یازدهم برای سروسامان دادن مشکلات معیشتی مردم در کوتاهمدت، کارهای متنوعی انجام داده است که مهمترین آن اجرایی شدن کالابرگ الکترونیک برای کالاهای اساسی و کالاهای جهیزیهای است. مجلس معتقد است اجرایی شدن این قانون باعث آرامش معیشتی برای مردم شده و باعث میشود یارانه بهجای اینکه به جیب ویژهخواران برود، سر سفرۀ مردم برود و دولت هم بتواند قیمت ارز را که ریشۀ بسیاری از گرانیهاست، کنترل کند و هم فرصت اصلاحات زیرساختی و پیشرفت کشور را فراهم میکند. کالابرگ الکترونیکی در بودجۀ ۱۴۰۱ تصویبشده که بر اساس آن کالاهای اساسی مردم در سال ۱۴۰۱ بر مبنای قیمت شهریور ۱۴۰۰ باشد و سالهای بعد نیز قیمت کالاهای اساسی نسبت به شهریور ۱۴۰۰ تنها به میزان افزایش حقوق افزایش پیدا کند، نه بیشتر و همین مصوبه در برنامۀ پنج سالۀ هفتم توسعۀ کشور نیز تکرار شده است که امیدواریم به اجرا منتهی شود. البته روند اجرایی آن هرچند با کندی، ولی در حال پیشروی است و دولت نیز در حال تلاش برای تدارک مقدمات انجام این مصوبه است تا قدرت خرید مردم حفظ شود. مصوبات دیگر مجلس ازجمله تصویب قانون رتبهبندی معلمان، اجرایی شدن بخشی از همسانسازی حقوق بازنشستگان، افزایش ۱۲ برابری حقوق سربازان، پلکانی شدن مالیات بر حقوق و دستمزد و ... که هدف کمک به معیشت مردم و حفظ قدرت خرید آنها بوده است.
🔶 ب- قانونگذاریهای زیرساختی؛ برای اصلاح زیرساختی مشکلات معیشتی هم، قوانین راهبردی که میتواند ریلگذاری برای حل مشکلات مردم باشد، طی یک نقشۀ راه در مجلس یازدهم تصویب شده است. البته اگر بسیاری از این قوانین تحول اقتصادی که از مجلس یازدهم شروع شده است، در مجالس قبل تصویب میشد و به آن اهتمام جدی داشتند، امروزه شاهد برخی از مشکلات معیشتی مردم نبودیم. ازجملۀ این قوانین اصلاح ساختار بودجه که پس از تصویب آن در سال ۱۴۰۰ اثر خود را در بودجهریزی کشور گذاشت؛ تا جایی که بر اساس اعلام «سیدمسعود میرکاظمی»، رئیس وقت سازمان برنامهوبودجه، ۹۷ درصد منابع بودجۀ ۱۴۰۱ محقق شد که تأثیر مستقیم این مصوبۀ مهم مجلس بر قانون بودجه و بهخصوص تغییر نکردن سقف بودجه را نشان میدهد.
🔶 از دیگر قوانین زیرساختی میشود به قانون اصلاح ساختار بانک مرکزی پس از حدود ۵۰ سال باهدف از کار انداختن موتورهای تولید تورم و قدرت بخشی به این بانک انجام شد، تصویب طرح مالیات بر سوداگری، اصلاح قانون مالیات بر ارزشافزوده برای معافیت کالاهای اساسی از مالیات و حمایت از تولید ملی و.... اشاره کرد که در صورت اجرا، در فاصله زمانی معقول میتواند بهتدریج به آرامش معیشتی در کشور بینجامد.
🔶 عناوین دیگر قوانین زیرساختی مصوب مجلس یازدهم عبارتند از: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (مصوب ۱۴۰۰/۱۱/۱۰)، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار (مصوب ۱۴۰۱/۰۲/۰۵)، قانون جهش تولید دانشبنیان (مصوب ۱۴۰۱/۰۲/۰۵)، قانون مالکیت صنعتی، اصلاح قانون حمایت از توسعۀ صنایع پاییندستی نفت خام و میعانات گازی (مصوب ۱۴۰۰/۰۳/۰۵)، قانون مانعزدایی از صنعت برق(مصوب ۱۴۰۱/۰۸/۱۵)، اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی (۱۳۹۹/۰۸/۰۵)، قانون جهش تولید مسکن (مصوب ۱۴۰۰/۰۵/۱۷)، طرح نقلوانتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی (۱۴۰۲/۰۲/۱۱)، قانون حمایت از خانواده و جوانیجمعیت (مصوب ۱۴۰۰/۰۷/۲۴) و قانون نظام رتبهبندی معلمان.(مصوب ۱۴۰۰/۱۲/۱۴)
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#افول_آمریکا
#دشمن_شناسی #روسیه
✅ شطرنج پوتین در سیاست آمریکا
🔶 مقارن ریاست جمهوری گورباچف و فروپاشی شوروی، بوش پدر (جمهوریخواه) در آمریکا حکومت می کرد. تحقیر شوروی به جایی رسید که گورباچف، تبلیغاتچی پیتزا فروشی شد. پس از فروپاشی، "استراوب تالبوت" مدير دفتر مجله تايم در مسكو (و معاون بعدی وزارت خارجه آمريكا) فاش کرد: "نقش ها بين كاركنان دفتر رياست جمهوري آمريكا تقسيم شده بود. عدهاي با گورباچف و برخي با يلتسين در تماس بودند. به گورباچف اطمينان مي دادند كه در نهايت غرب طرف او را خواهد گرفت و همزمان يلتسين را تشويق ميكردند كه اگر بر ضعف هاي ساختاری، تاكيد كند غرب از او حمايت خواهد كرد.»
🔶 آمریکا در جنگ اوکراین نشان داد به اندازه کافی پای متحدانش نمی ایستد، بلکه بحران را ابزار دوشیدن آنها می داند؛ مانند پنج برابر کردن قیمت گاز صادراتی به اروپا. آمریکا در خاورمیانه هم بد بازی کرد. خسارت و تلفات داد و در مقابل، نفوذ ایران و چین و روسیه گسترش یافت. ماجرا به روند ضعیف شدن مستمر آمریکا در حوزه راهبرد و سیاستمداران توانمند باز می گشت.
🔶 پوتین به خود جرئت داده وارد دستکاری در افکار عمومی آمریکا شود و تحقیرهای قبلی را جبران کند. او در پاسخ گزارشگر تلویزیون روسیه که پرسیده "برای ما چه کسی بهتر است، بایدن یا ترامپ؟"، گفت: "بایدن! او تجربه بیشتری دارد و قابل پیشبینی است". این پاسخ، بایدن را چنان عصبانی کرد و از کوره به در برد که با ادبیاتی نامتعارف گفت: "ما با یک دیوانه حرمزاده روبرو هستیم و باید نگران درگیری هستهای باشیم".
🔶 پس از این اظهارات، پوتین مجددا گفت: "ما آماده همکاری با هر رئیس جمهوری هستیم. اما معتقدم بایدن، ارجح است. سخنان او نشان میدهد من کاملا درست می گویم. شما از من پرسیدید کدام بهتر است و من گفتم، بایدن. هنوز هم همان را می گویم. ما درک میکنیم که در سیاست داخلی آمریکا چه میگذرد و این نشان میدهد که من درست میگویم". اظهارات پوتین، ترامپ را هم به واکنش وا داشت: اظهارات او، یک تعارف است. من رابطه خوبی با پوتین دارم، اما او من را نمیخواهد. بایدن برای روسیه خوب است، زیرا همه چیز را پیشکش می کند.
🔶 ترامپ قبلا هم گفته بود: "هیچکس به اندازه من به روسیه سخت نگرفته. وقتی رئیس جمهور شدم، خط لوله نورداستریم ۲ را متوقف کردم. به آلمان و اروپا گفتم نباید قرارداد با روس ها را داشته باشید. وقتی بایدن آمد، کار من را وتو کرد. من تحریم هایی وضع کردم که هیچکس نکرد. پوتین از هر ۵ رئیس جمهور اخیر به جز من، زمین گرفت. حالا هم رفته سراغ بزرگترینش، یعنی اوکراین". شوروی در دوره ریاست جمهوریخواهان فرو پاشید. اما دو دهه بعد، کار را به جایی رسید که رسانه ها نوشتند پوتین از طریق دستکاری در افکار عمومی آمریکا، در پیروزی ترامپ نقش آفرین بود.
🔶 ترامپ هم به دشمنان آمریکا کم خدمت نکرد؛ از جمله به واسطه دو قطبی سازی حادّ و تعمیق شکاف های اجتماعی- سیاسی- نژادی در آمریکا. ترجیح پوتین کدام است؟ ترامپ دیوانه که ساختار سیاسی و انسجام اجتماعی آمریکا را به تحلیل می برد، یا بایدن که دائما با زوال بیشتر هوش و حافظه دست و پنجه نرم می کند؟
🔶 پوتین توانسته بایدن را زیر علامت سوال ببرد و عصبانی کند. آیا هدف او، بالا آوردن ترامپ است، یا تحقیر بایدن؟ یا این که می خواهد بلایی را که آمریکا با مداخله و دو قطبی سازی، بر سر اتحاد جماهیر شوروی آورد، سر ایالات متحده آمریکا بیاورد؟
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#دشمن_شناسی #یمن
✅ شکست اسرائیل، هزیمت آمریکا!
🔶برخی مقامات آمریکا اذعان کرده اند حملاتشان به مواضع انصارالله در یمن بی فایده بوده و نتوانسته یمنی ها را وادار کند به کشتی ها از و به مقصد اسرائیل حمله نکنند. این حملات یمنی ها را محتاط تر کرده؛ و آنها تسلیحاتشان را به زیر کوه برده اند.
🔶 از آنجایی که برای آمریکا، در ادامه ی حملات دریایی و زمینی علیه یمن چشم انداز خوبی وجود ندارد، تنها گزینه باقیمانده پیاده کردن نیروی زمینی به این منطقه است؛ مسیری که به گواه تاریخ، هر آن مهاجمی که تا کنون انتخابش کرده به در بسته خورده و آنجا را با شکستی سخت ترک نموده است.
🔶 یمن به وضوح گلوی اسرائیل و راه تنفس آن را فشرده؛ تلاش های آمریکا و متحدانش نیز علیرغم هزینه های هنگفت تا کنون کارگشا نبوده است. یمن شرط توقف حملات را پایان جنگ غزه عنوان کرده است. توقفی که اگر حاصل شود علاوه بر شکست اسرائیل در غزه، هزیمت آمریکا در دریای سرخ هم لقب خواهد گرفت!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#انقلاب_اسلامی
#انتظار_فرج
#ظهور #اسلام_ناب
✅ مأموریت تاریخیِ انقلاب اسلامی در تحقق «قیام قائم»
🔶 با انقلاب اسلامی، عالَمیّتِ عالَم ارتقا پیدا میکند و جهان انسانی در مرتبه وجودیِ برتری قرار میگیرد و یک گام در قوس صعود به جلو میروَد. انقلاب اسلامی در سطح تمدّنی این مأموریت بزرگ تاریخی را بر دوش دارد.
🔶 برای فهم درستِ نسبت انقلاب اسلامی با مسئله «انتظار فرج»، باید این سؤال را پاسخ دهیم که؛ چه چیزی باعث شده غیبت امام عصر (عج) تا امروز ادامه یابد و این امر تا چه زمان قرار است طول بکشد؟ پاسخ باید حاوی وظیفه عملی برای ما باشد چرا که در معروفترین حدیثی که درباره دوران غیبت میشناسیم، «انتظار فرج» اساساً بر «عمل» عنوان شده است (أفضل الأعمالِ إنتظارُ الفَرَج).
🔶 خواجه نصیرالدین طوسی، متکلّم بزرگ شیعه، تمام فلسفه غیبت را در این جمله خلاصه کرده: «وُجُودُهُ لُطْفٌ وَ تَصَرُّفُهُ لُطْفٌ آخَرُ وَ عَدَمُهُ مِنّا» وجود امام عصر در عالَم دنیا، لطفی از سوی خداوند و تصرّف او در امور عالَم هم لطفی دیگر است؛ اما اینکه در حال حاضر غایب است به دلیل وجود مانع از سوی ماست. شاگرد ایشان علامه حلّی در شرح عبارت «عَدَمُهُ مِنّا» میفرماید «وظایفی بر مردم واجب بوده که در انجام آنها کوتاهی کردند و این، موجب غیبت ایشان شد.»
🔶 آیتالله العظمی خامنهای در تحلیل حرکت تاریخیِ ائمه هدی و شرح موقعیّت حسّاسِ دوران امام باقر (ع) به بشارتهای ایشان نسبت به قریبالوقوع بودنِ «قیامِ قائم» اشاره کرده و تحلیلی فقهالحدیثی از معنای «قائم» ارائه میدهد که فهمِ را ما نسبت به مسئله غیبت ارتقاء میدهد.
🔶 «قیام در عرف ائمّه و شیعه، دارای همان مفهومی است که امروز از این کلمه فهمیده میشود: قیامکننده کسی است که بر ضدّ قدرت مسلّط، قدرتمندانه کمر میبندد و بهپا میخیزد؛ این مفهوم نمایشگر یک تعرّض و هجوم است؛ نمایشگر اقدام به کاری سنگین و خطیر است؛ در زمینه فعّالیّتهای فکری، یا سازندگی افراد، یا ایجاد تشکّل و تَحَزُّب و رهبری یک نهضت پنهانی، ولی بههرصورت آمیخته با قهر و تعرّض.» آن وظایفی که کوتاهی در آنها باعث شد امام عصر (ع) غیبت کنند، مسلّماً از سنخ واجبات و محرّماتِ فردی نیست؛ چرا که اگر چنین بود، بیتردید غیبت تا امروز طول نمیکشید.
🔶 بنابراین باید از وظایفی جستجو کنیم که «از سنخی دیگر» هستند؛ وظایفی که تناسبِ معناداری با «انتظار فرج» و «قیام قائم» داشته باشند. «انقلاب اسلامی ایران» دقیقاً برای همین رخ داد. حضرت خمینیِ بزرگ (ره) با تکّیه بر میراث معارفیِ شیعه، توانست با این انقلاب، بستر و امکانی متفاوت برای «شیوه مُنتظربودن» را طراحی و به شیعیان و بلکه عالَمیان پیشنهاد دهد. انقلاب اسلامی در واقع مهمترین «اقدامِ تشکیلاتیِ کلان» برای زمینهسازیِ ظهور بود که در کلّ دوران غیبت سابقه نداشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا ملااحمدی
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش
#هوش_مصنوعی
#جنسیت
✅ شناخت زنانه، شناخت مردانه: یافتهی جدید هوش مصنوعی
🔶 پژوهشگرانی که در حوزهی تفاوتهای مغزی و شناختی زنان و مردان کار میکنند با مشکلات اجتماعی زیادی مواجهاند چرا که پیشفرضهای نظری به مشاهداتشان جهت میدهد. هر دو دستهی پژوهشگران زن و مرد، هریک به نحوی، متأثر از پیش فرضهای فرهنگیاند. با پژوهشگران مرد آغاز کنیم که دو دستهاند:
1️⃣ مردانی که میزان بیشتر برخورداری از حقوق اجتماعیِ مردان را به تواناییهای شناختی آنها نسبت میدهند، در مشاهدهی برخی تفاوتها، ذهنیتی سودار دارند. این دسته تفاوتهای زیستی را ارزشگذاری فرهنگی میکنند و ارزش بیشتر را به شناخت مردانه میدهند و بنابراین برخورداری بیشتر مردان، مثلا در شغلهای مدیریتی را موجه میدانند.
2️⃣ در آن سو، مردان پژوهشگری که نسبت به برتریهای اجتماعی مردان اعتراض دارند. ذهنیت آنها در نادیده گرفتن این تفاوتها است و معمولاً عدمتفاوتهای شناختی را بین زنان و مردان گزارش میکنند.
🔶 اما زنان پژوهشگر نیز با اینکه عموماً به نابرابریهای اجتماعی و فرهنگی میان زنان و مردان اعتراض دارند از این قاعده مستثنی نیستند و متأثر از پیشفرضها، دادههای مربوط به تفاوت شناختی زنان و مردان را به نحوی متفاوت گزارش میکنند، که البته متفاوت با گزارشهای مردان است.
1️⃣ مثلاً زنانی که خواهان افزایش تعداد زنان در شغلهای مدیریتی و ریاستی هستند به همان دادههای مردان دستهی نخست اشاره میکنند و میپذیرند که تفاوتهایی در ساختارهای شناختی میان زنان و مردان وجود دارد اما معتقدند خود همین شواهد نشان میدهد که همدلی به نحو معناداری در زنان بیشتر است و زنان برای شغلهای مدیریتی مناسبترند. این دسته ارزشگذاری متفاوتی برای مشاهدهی تفاوتهای شناختی در زنان و مردان دارند.
2️⃣ دستهای از زنان نیز همانند مردان دستهی دوم تفاوت فاحشی در ساختارهای شناختی زنان و مردان نمیبینند و گزارشهایی که تفاوتها را نشان میدهند دارای جهتگیریهای اجتماعی میدانند. نوع ارزشگذاری این دسته مشابه مردان دستهی دوم است.
🔶 در پژوهشی که دیروز نتایج آن در مجموعه مقالات آکادمی علوم آمریکا منتشر شد از هوش مصنوعی بهره گرفتند تا به این پرسش بسیار مناقشهبرانگیز پاسخ دهند که آیا مستقل از پیشفرضهای متعارض پژوهشگران، میتوان تفاوتهایی را در الگوهای شناختی زنانه و مردانه رصد کرد؟ برای این کار کافی است الگوها را بدون مشخص کردن جنسیت در اختیار هوش مصنوعی قرار دهیم و ببینیم با چه میزان دقتی میتواند جنسیت صاحب الگوها را مشخص کند. نتیجه آن بود که در بیش از ۹۰ درصد موارد تشخیصهایش درست بود.
🔶 به عبارتی نظر مردان و زنان پژوهشگرِ دستهیِ دوم، که تفاوتی را در الگوهای شناختی مردان و زنان رصد نمیکردند، تقریباً کنار نهاده میشود. احتمالاً این عده در اعتراض خواهند گفت که برنامهای که هوش مصنوعی به کار گرفته ممکن است خود مشحون از پیشفرضهای تفاوت جنسیتی باشد. علم همواره خطاپذیر است. بااینحال بهنظر میرسد که با این پژوهش و بهویژه باتوجه به بالابودن دقت پیشبینی، آنان که تفاوتها را در الگوهای شناختی زنان و مردان تشخیص میدهند دست بالا را دارند.
بنابراین اکنون، در سطح فرهنگی و اجتماعی، مجادلهی اصلی میان مردان دستهی اول و زنان دستهی اول خواهد بود. به نظر پذیرفتنی میرسد که تفاوتهای شناختی وجود دارد. حالا دو پرسش مطرح است:
🔶 آیا این تفاوت چنانکه برخی مردان میپندارند توجیهکنندهی نابرابریهای جنسیتی موجود است؟ (کسانی که پاسخ مثبت میدهند باید توضیح دهند که چگونه از مشاهدهی وجود تفاوت، که امری توصیفی است، به توجیه نابرابری، که امری هنجاری است گذار کردهاند.) یا در مقابل، مشاهدهی تفاوتهای شناختی در زنان و مردان توجیهکنندهی آن است که باید به زنان سهم بزرگتری از ادارهی جامعه را متناسب با تفاوتهای شناختی ایشان داد، بهویژه در مشاغلی که در آنها نیاز به در نظر گرفتن دیگری بیشتر است؟ ( کسانی که به این پرسش پاسخ مثبت میدهند به لحاظ معرفتشناختی مشکل کمتری دارند. زیرا اگر دادههای تجربی گواهی میدهند که در زنان دگرخواهی به نحو معناداری بیشتر از مردان است، پس اگر درنظر گرفتن دیگران مقومِ شغلی باشد، زنان در آن شغل موفقتر از مردان خواهند بود.)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای هادی صمدی
🆔 @tahlil_shjr
انتظار، مقاومت، استواری.pdf
105.4K
#معنویت
#انتظار_فرج
#ظهور #اسلام_ناب
✅ انتظار، مقاومت، استواری
🔶 از جمله وظایف منتظران در عصر غیبت بعد از خوداندیشی و خودسازی، دیگراندیشی و دیگرسازی است. یکی از کارهای مهمی که درخصوص زمینهسازی ظهور باید انجام شود تربیت و پرورش یاران امام زمان (عج) است که منتظران با انجام آن به نوعی اعلان آمادگی برای تحقق ظهور مینمایند. بر اساس دادههای روائی اهتمام به باورداشت انتظار به حدی است که قبولی اعمال و رفتار دینی ما موکول به پایبندی به انتظار و اجرای آن در زندگی شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجتالاسلام حسین الهینژاد؛ رئیس پژوهشکده مهدویت و آیندهپژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#ظهور
#انتظار_فرج
✅ اجتماع دل ها؛ مطلوب گمشده اولیا
🔶 "اجتماع قلب ها"، فقط همّ و غمّ آخرین حجت خدا روی زمین نیست؛ که جدّ شریف او امیر مومنان (ع)، از "اندکی اجتماع قلوب پیروان" شِکوِه داشت. مردم را گرد آورده بود و به جهاد برمی انگیخت؛ اما آنها همچنان، مُهر سكوت بر لب، پاسخ نمى دادند. امام فرمود: "إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَةِ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّةِ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. همانا در زیادی شمار شما سودی نیست، در حالى كه اجتماع دل هاي شما اندك است". (خطبه ۱۱۹ نهج البلاغه).
🔶 در خطبه ۲۷ نهج البلاغه فرمود: "وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ ... أَفْسَدْتُمْ عَلَيَّ رَأْيِي بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ... به خدا سوگند، دل را میمیراند و همّ و غمّ را به سوی انسان جلب میکند، اجتماع دشمنان بر باطل خویش و تفرقه شما از حق خود... تدبيرم را به نافرمانى و ترک يارى، تباه كرديد".
🔶 در خطبه ۱۲۷ هشدار داد: "وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنان كه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ". در روزگار امام محمد باقر (ع)، وقتی از حضرت خواستند قیام کند، گلّه ای انگشت شمار را نشان داد و فرمود اگر به تعداد آنها یار داشتم قیام می کردم.
🔶 سهل بن حسن در روزگار امام صادق (ع)، از خراسان به محضر امام در مدینه رفت. اموالی را هم تقدیم و عرض کرد: «"چرا قیام نمی کنید در حالی که فقط در خراسان ، صدهزار شیعه پا به رکاب دارید و اینها هم خمس و زکات آنهاست؟". حضرت سکوت کردند. به اطرافیان فرمودند هیزم بریزند و تنور را روشن کنند. شعله ور که شد، به سهل فرمودند برو و در تنور بنشین ... سهل به دست و پا افتاد. "مولای من! ...از من بگذرید"...
🔶 هارون مکی وارد شد و سلام کرد. امام پاسخ گفت و فرمود: ای هارون! در تنور داخل شو! آتش زبانه می کشید. اما هارون اطاعت کرد و درِ تنور را گذاشتند.... "خراسان چه خبر؟ شیعیان ما چه می کنند؟". امام می پرسید و سهل اگر چه پاسخ میداد، اما فکرش داخل تنور بود...امام از او خواست برخیزد و در تنور بنگرد.... هارون را دید که آرام در دل آتش نشسته. "ای سهل که ما را به قیام فرا می خوانی! در خراسان چند شیعه، این گونه اطاعت ما می کنند؟". سرش را پایین انداخت.
🔶 محمّد بن منصور و او از پدرش روایت کرده که امام جعفر صادق (ع) فرمود: "نه، به خدا سوگند آنچه که شما دیدگان خود را بدان دوختهاید، پدید نمیآید، مگر بعد از ناامیدی. نه به خدا سوگند آنچه چشمان خود را به آن دوخته اید، آشکار نمیگردد؛ مگر اینکه غربال شوید. نه به خدا سوگند کسی که شما چشم به او دارید، نمیآید؛ مگر بعد از اینکه از هم تمیز داده شوید. نه به خدا سوگند امری را که شما به آن چشم دوختهاید، به وقوع نمیپیوندد تا آنکه شقّی از سعادتمند معلوم شود».
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#غرب_شناسی #رسانه
#آمریکا #ارمنستان
✅ ترس رسانه آمریکایی از افتادن ارمنستان در دامن ایران!
🔶 واشنگتن اگزماینر در مطلبی به قلم پارکر میلر هشدار داده ارمنستان بعنوان قدیمی ترین ملت مسیحی جهان که همسایگیِ پر تنشی با آذربایجان دارد، اکنون بدلیل نادیده گرفته شدن توسط روسیه و غرب در لبه پرتگاه قرار دارد.
🔶 این رسانه آمریکایی می افزاید: مسکو بعنوان همپیمان نظامی ایروان، به دلیل جنگ اوکراین دست از حمایت های خود از ارمنستان کشیده است و آن سو نیز اروپا به دلیل نیاز به منابع انرژی دریای خزر، جانب آذربایجان را گرفته و منابع این کشور را جایگزین خوبی برای نفت و گاز روسیه میداند.
🔶 از آن طرف اسرائیل هم تجهیزات نظامی اش را با نفت جمهوری آذربایجان مبادله میکند. نویسنده با ابراز نگرانی از این وضعیت می نویسد، این شرایط باعث میشود که ارمنستان برای نجات خود به ایران روی بیاورد.
🔶 وی پیشنهاد میکند آمریکا ضمن حمایت از ارمنستانِ مسیحی در این شرایط، به یک سنگر ژئوپلیتیکی دیگری نیز علیه ایران دست یابد! هرچند پیشنهاد نویسنده واشنگتن اگزماینر در ظاهر برای آمریکا جذاب به نظر میرسد، اما واقعیت این است که در سایه گرفتاری های روسیه، و مواجهه ایالات متحده با ده ها مشکل اساسی از جنگ اوکراین گرفته تا غزه و مصیبت های داخلی خود، و نیز اروپای بحران زده ای که بیش از آنکه مخالف آذربایجان باشد به علی اف چراغ سبز نشان میدهد، تنها مسیر نجات ارمنستان احتمالا از تهران میگذرد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_اوکراین
#دشمن_شناسی #روسیه
✅ جنگ اوکراین و سرگردانی اروپا..!
🔶 جنگ روسیه و اوکراین هفتصد و سی و یکمین روز خودش را هم دید و علیرغم ورود به سال سوم هنوز هیچ چشم اندازی برای پایانش وجود ندارد. زلنسکی در حالی میگوید میخواهیم پوتین را بطور کامل شکست دهیم که از یک طرف به دلیل کمبود منابع، کاسه گدایی به دست گرفته، و از طرف دیگر روسیه هر روز پیشرفت های بیشتری را به نام خود ثبت میکند!
🔶 به غیر از آمریکا، اروپا متحد دیگری است که رئیس جمهور اوکراین روی کمکش حساب باز کرده است؛ همان اروپایی که البته پس از جنگ اوکراین و محرومیت از منابع هیدروکربوریِ ارزان روسیه، حالا در حوزه های مختلفی، از جمله صنعت با مشکلات عدیده ای مواجه شده و کمبودهای زیادی احساس میکند.
🔶 یکی از بزرگترین نگرانی های کشورهای اروپایی تامین مواد لازم برای صنعت اسلحه سازی است. صنعتی که پیش بینی میکنند با این وضعیت اگر پیش برود و روسیه بخواهد به اروپا نیز حمله کند، با نارسایی مواجه خواهد شد. حمله احتمالی روسیه به ناتو و کشورهای اروپاییِ عضو آن، البته چیزی است که استراتژیست های غربی پیش بینی کرده اند و امکان آن پس از شکست اوکراین را دور از ذهن ندانسته اند.
🔶 اروپا اکنون بر سر دو راهی قرار دارد؛ باید تصمیم بگیرد در این شرایط سخت اولویت را به انباشت تسلیحات در انبارهای خود برای مقابله با حمله احتمالی روسیه اختصاص دهد، یا اینکه با تقویت اوکراین، روسیه را در آنجا زمینگیر کند. تجربه ۷۳۱ روز جنگ علیرغم تمام کمک های اروپا و آمریکا به ارتش زلنسکی نشان میدهد این کشور در مهار روسیه موفقیت چندانی نداشته است؛ حال آنکه گفته میشود روسیه نیز با تمام ظرفیت خود وارد این کارزار نشده و بخش اصلی توان خود را برای تقابل احتمالیِ مستقیم با ناتو کنار گذاشته است.
🔶 اروپا اکنون مانده چه کاری انجام دهد. با تمام توان اوکراین را تقویت کند که تا آخرین سرباز برایشان بجنگد و سپر بلای آنها شود، یا اینکه بجای کمک به کیِف خودش را تقویت، ارتشش را تجهیز و انبارهایش را پر کند؟ از سوی دیگر اگر اوکراین تقویت نشود، سریع تر شکست میخورد و فاصله جنگی که استراتژیست های غربی پیش بینی کرده اند به اروپا کمتر و کمتر میشود!
🔶 از این رو حسابی سر در گم هستند و در جلسه اخیر سران گروه ۷ نیز علیرغم وعده های شفاهی گفته میشود که بیانیه مکتوبی مبنی بر کمک صادر نشده است. همچنین اخیرا برخی کشورهای غربی از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان پیمانی نظامی با اوکراین امضا کرده اند که بر خلاف بسیاری از پیمانهای نظامی که شامل کمک های نظامی و لجستیکی در جبهه ها نیز میشود، بیشتر بر کمک های مالی تاکید دارد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مجلس #زن
#مشارکت_حداکثری #هویت
✅ زن و انتخابات
🔶 در جریان فتنه ۱۴۰۱ دشمن تلاش کرد با ایجاد دوگانه های سوری ارزش و منزلت زن را در جامعه ایرانی کم اهمیت نشان دهد. در همین زمینه تبلیغات رسانه ای دشمن با شدت بیشتری دنبال شد. سرویس اطلاعاتی، امنیتی محور دشمن با ایجاد کلید واژه های حجاب اجباری، آزادی زن و ... بدنبال آن بود که زن ایرانی را مقابل نظام اسلامی قرار دهد. این در حالی است که اسلام، برای زنان جایگاهی والاتر و بالاتر از نگاه کنونی بشری متصور شده است و آن جایگاه؛ انسانسازی است و وجود این اعتقاد و این نگاه در بیانات امامین انقلاب اسلامی چه معمار کبیر حضرت امام رحمةالله و چه رهبر معظم انقلاب به وفور به چشم می خورد. زنان در دوره های حساس تاریخی- اگر نگوییم تأثیرگذارترین- اما برای اسلام و اعتلای آن جزو مؤثرترینها بودهاند و در برهههای تاریخی این ملت نیز نقش پیشبرنده و مؤثر داشتهاند؛ چه در شکلگیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در کنار و دوشادوش مردان مبارز زنان مبارزی چون مرضیه حدیدچی دباغ و بانو طاهره سجادی را میبینیم که باوجود تحمل شکنجههای پرشمار، باز از راه و هدف خود چشم نمیپوشیدند. در برهه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و نهال نوپای انقلاب اسلامی نیز این زنان بودند که خوش درخشیدند و نام جاودان خویش را بر تارک پرفروغ این مرز و بوم هک کردند؛ زنانی همچون شهیده نسرین افصل، بانو حیدرپور، شهیده ناهید فاتحی کرجو و بسیاری دیگر از شیرزنان این مرز و بوم. رهبر معظم انقلاب بر این مهم تأکید دارند که زن مسلمان ایرانی دارای هویت والایی است و بر این اساس میتواند پشتیبان و پیشران جامعه در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی باشد؛ چرا که مهمترین و کلیدیترین نقش در خانواده برعهده او است.
🔶 زن ایرانی در مسیر پیشرفت توانست علم و تقوا را در هم آمیزد و سرآمد سرعت بخشی نظام در عرصههای مختلف شود. از جمله ارکان اساسی جمهوری اسلامی ایران در سیاستگذاری و سیاستسازی از ابتدای انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی به عنوان نهاد نظارت و قانونگذاری است که در نگاه معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران در رأس امور قرار دارد؛ بنابراین میتوان گفت حضور حداکثری در انتخابات مجلس و همچنین انتخاب انسانهای وارسته میتواند گامی بلند در مسیر پیشرفت ایران اسلامی باشد؛
🔶 پس لازم است که برای این دو مهم کوشید:
1⃣ حضور حداکثری: مجلس پیشبرنده نظام است و مشارکت بالا، حمایت جدی برای پیگیری مجدانه اهداف را میسر میکند.
2⃣ انتخاب انسانهای وارسته؛ چراکه قداست و تأثیرگذاری یک مجموعه به حضور افراد آن است و یک مجموعه بدون حضور افرادی متقی، مردمی، کارآمد و دلسوز، بصیر و حافظ منافع ملی، صادق و اهل خدمت به مردم نمیتواند منشأ اثر و خیر باشد.
🔶 چنانچه رهبر معظم انقلاب فرمودند: "آنچه که برای مردم در این انتخابات و همه گزینشهای ملی و انتخابات مهم است، این است که سطح کارآمدی نظام روزبهروز ارتقا پیدا کند، این اساس مسئله است" و این مهم باید بر اساس چهار خصوصیت شکل گیرد: 1⃣ مشارکت قوی 2⃣ رقابت واقعی 3⃣ سلامت 4⃣ امنیت.
🔶 بر مبنای بیانات امام خامنهای بانوان در هر دو عرصه میتوانند نقش ایفا کنند و مؤثر باشند؛ هم در حضور حداکثری و مشارکت پایدار و هم در انتخاب انسانهای وارسته. بانوان با القای فکر و اندیشه صحیح خود میتوانند عزم اعضای خانواده خود را برای حضور پررنگ در روز انتخابات جزم کنند و این میتواند مهمترین نقش او باشد؛ یعنی تهییج و ترغیب همسر و فرزندان و همکاران و دانشجویان به فعال بودن در انتخابات؛ که این نقش در امتداد نقش آفرینی آنان در سالیان جنگ و مبارزه است. از سوی دیگر با توجه به آنکه زنان در برخی مسائل از جمله شناخت اشخاص و راهبردها و جریانها، دقیقتر و ظریفتر از مردها به صحنه نگاه میکنند؛ بنابراین میتوانند در شناخت نامزدهای اصلح انتخاباتی موشکافانهتر ورود کنند و با ورود جدی، آرمانهای خود را مطالبه کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم فاطمه حدادی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مجلس #معیشت
#سرباز #حقوق
✅ آیا مجلس برای بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی سربازان که عمدتاً از قشر جوان هستند اقدامی انجام داد؟
🔶 اصلاح قانون سربازی یکی از دستور کارهای جدی مجلس یازدهم بود و غیر از تصمیماتی که مجلس با اختیارات خود برای اصلاح سربازی انجام داد، نقش اصلی را برای پذیرش اصلاح در فرآیند سربازی ایفا کرد. بر این اساس دریافتی سربازان تا سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ حقوق سربازان حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومان بود. وضعیت معیشتی آنان و دریافتیهای ناچیزی که حتی جوابگوی رفتوآمد و حداقلیترین هزینههای آنها نبود، سالها بیتغییر مانده بود و تحول جدی و کوتاهمدت در آن وضعیت، دور از دسترس به نظر میرسید و البته یکی از مطالبات درست مردم بود.
🔶 مجلس یازدهم طی سه سال گذشته، حقوق سربازان متأهل را نزدیک به حداقل دریافتی کارمندان و میانگین حقوق سایر آنها را بیش از ۱۲ برابر افزایش داد. این کار سبب شده است تا فرار از سربازی به شدت کاهش پیداکرده و به دلیل درآمد مناسب سربازی، افراد بسیاری ترجیح دهند پس از سالها خود را برای گذراندن دورۀ خدمت بهنظام وظیفه معرفی کنند.
🔶 همچنین ستاد کل نیروهای مسلح با پیگیریهای مجلس حداقل سربازی سربازانی را که در مناطق عادی مشغول به خدمت هستند از ۲۴ ماه به ۲۱ ماه و میزان خدمت سربازان غیربومی هم از ۲۱ ماه به ۱۸ ماه کاهش پیدا کرد.
🔶 همچنین مجلس در برنامۀ هفتم توسعه پیگیر کسریهایی برای متأهلان به میزان دو ماه، فرزند اول سه ماه و فرزند دوم چهار ماه و سایر کسریها نیز هست تا خدمت را به کمتر از ۱۴ ماه هم کاهش دهد. البته در این زمینه نظر نیروهای مسلح مهم است و فعلا موافقتی صورت نگرفته است. معافیت افراد دارای چند فرزند هم در این طرح وجود دارد که در صورت تصویب نهایی، اقدامی تحولی در مسیر سربازی است.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مجلس #معیشت
#بازنشستگان
✅ مجلس یازدهم چه اقداماتی در راستای مطالبات چندین ساله بازنشستگان انجام داد؟
🔶 بازنشستگان جزء اولویتهای مهم مجلس یازدهم بودهاند. از مهمترین اقدامات مجلس در راستای پاسخ به مطالبات بهحق بخشی از بازنشستگان ارجمند، تعیین تکلیف وضعیت همسانسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بود که با پیگیریهای ویژه مجلس پس از سالها به نتیجه رسید.
🔶 البته در یک اقدام مهم و ضد تبعیض در حمایت از بازنشستگان، مجلس یازدهم در اولین اقدام خود در سال ۱۴۰۰ با اختصاص ۹۰ هزار میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ نیز حدود صد هزار میلیارد تومان برای استمرار همسانسازی و متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری در نظر گرفت. این اعتبار در سالهای آتی ادامه خواهد داشت.
🔶 البته به دلیل کمبود منابع، دولت بهحق در اجرایی کردن مصوبات مجلس با محدودیتهایی مواجه است و لذا نه اینکه نخواسته است، بلکه نتوانسته با برخی از مصوبات مجلس همراهی کند و به همین دلیل، یعنی تأمین نشدن منابع آن (وفق اصل ۷۵ قانون اساسی) برخی از مصوبات بودجهای مجلس برای بازنشستگان به تأیید شورای نگهبان نرسید؛ اما موارد مهم ذکر شده به نتیجه مؤثر رسیده است.
🔶 همچنین مجلس با موافقت دولت در برنامۀ هفتم توسعه، همسانسازی دریافتی بازنشستگان با کارکنان دولتی همتراز را به تصویب رسانده است. به همین منظور دولت موظف شده است هرسال رقم افزایش حقوق بازنشستگان را بیشتر از کارکنان دولت در نظر بگیرد؛ بهگونهای که طی سه سال اول برنامۀ هفتم توسعه، دریافتی بازنشستگان به ۹۰ درصد دریافتی کارکنان دولتی همتراز برسد که چون دولت نیز با این تصمیم موافق است، اجرایی خواهد شد. گفتنی است، این موضوع از مطالباتِ پرتکرار بازنشستگان در دهۀ گذشته از مجالس مختلف بود که سرانجام مجلس یازدهم بر قانونی کردن آن جامۀ عمل پوشاند.
🆔 @tahlil_shjr
ورود یمن به فاز جدید و ابهامات پیش روی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی.pdf
71.5K
#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه #یمن #آمریکا
#طوفان_الاقصی #مقاومت
✅ ورود یمن به فاز جدید و ابهامات پیش روی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی
🔶 این روزها آمریکا دومین شکست دریایی خود را بعد از جنگ جهانی دوم در حالی تجربه میکند که خبرهای تازهای از ورود یمن به فاز جدید جنگ منتشر شده و ابهامات زیادی را پیش روی آمریکاییها قرار داده است. اشراف اطلاعاتی یمن که تیتر یک رسانهها شده است، نشان از تغییر معادلات در دریای سرخ، خلیج عدن و تنگه باب المندب دارد از طرفی چند سوال مهم را پیش روی غربیها قرار داده است. یکی از مهمترین سوالها به چگونگی دستیابی مقاومت یمن به اطلاعات و مشخصات کشتیها با وجود عملیات فریب ائتلاف آمریکایی-انگلیسی و تأثیری که این اشراف اطلاعاتی بر روی افکار عمومی جهان دارد، مربوط است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#ظهور #انتظار_فرج
#اسلام_ناب #تاریخ_صدر_اسلام
✅ مبارزه به مانند روز نخست
🔶 باید برای ما سوال باشد نخستین، اصلی ترین و شاید بیشترین امری که امام زمان (عج) فردای روز ظهور با آن مبارزه خواهند نمود چیست؟ مبارزه با بی دینی مردم؟ دوری از حرام و دعوت مردم به دین؟ فراخواندن به نماز و عبادات؟ مبارزه با مستکبران و یا جنگ با منافقان؟
🔶 و دهها مورد دیگر که به ذهن ما می رسد و هم می توان گفت قابل پیش بینی هستند، بدون شک همه این موارد می توانند در دسته بندی و اولویت قرار گیرند. اما روایت اهل بیت و معصومین علیهم السلام چیز دیگری می گویند. اولویت با کدام معضل است؟
🔶 بگذارید با این مقدمه کوتاه وارد حدیث شویم. از دوره جاهلیت عرب در صدر اسلام و سختی های پیامبر (ص) فراوان شنیده ایم. آنچه پیامبر (ص) با آن مبارزه کرد نادانی بود. اعمال و رفتار مردمی که در تاریخ کم سابقه بود. اما با این وجود جهل از بین نرفت. طبیعی هم همین است، جهل هیچگاه از بین رفتنی نیست. اما اسلام ابزاری برای مبارزه با جهل به مردم معرفی نمود: قرآن، اهل بیت و عقل.
🔶 امام صادق (ع): قائم ما که قیام می کند از نادانی مردم بیش از آنچه رسول خدا (ص) از نادانی جاهلیت برخورد کرد برخورد میکند. گفتم این چگونه ممکن است؟ فرمود: رسول خدا (ص) در حالی به سوی مردم آمد که آنان سنگ و کلوخ ها و چوب های تراشیده را می پرستیدند و قائم ما هنگامی که بسوی مردم می آید در حالیکه همه مردم کتاب خدا را علیه او تاویل می کنند و با آن بر او احتجاج می نمایند. سپس فرمود: هان که به خدا قسم دامنه عدالت او به میان خانه های آنان راه میابد همانطور که گرما و سرما نفوذ می نماید. کتاب غیبت نعمانی باب 17 روایت 2 صفحه 350
🔶 از روز نخست ظهور امام عصر (عج) با نادانی مبارزه خواهند نمود شاید دلیل عدم ظهور هم همین جهل باشد. تا جهل جولان دهد کسانی هستند که از جاهلان سواری گیرند. عصر ما، عصر مدرنیته و تکنولوژی، عصر فریفتگی ماست. انسانِ مدرن به خود متکی ساخته گردیده و معتقد است که انسان راه حل همه چیز را میداند و اساسا "انسان" راه حل است. افراط در انسانگرایی (اومانیسم) این بلا را بر سر بشرِ امروزی آورده که از جهل مرکب خود اطلاع ندارد (فرصت پرداختن به جهل مرکب در این مطلب نیست)
🔶 باید بدانیم: مهمترین ویژگی جامعه جاهل، امام کُشی است. تا با جهل مبارزه نشود آرمانها و دولت عدل امام زمان (عج) هم مستقر نخواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#مردمسالاری_دینی #رای_اولی
✅ ماموریت ویژه رای اولی ها
🔶 گذشت دورانی که برخی رای اول را رای مجانی می دانستند. امروز رای اولی ها، رای پرقدرت اند. رای پر قدرت فراتر از یک رای است چون هم متعصب است و هم رای ساز. واقعیت اینست که به ۳ دلیل رای اولی ها، رای پرقدرت اند و اگر موتورشان روشن شود قدرت اثرگذاری و موج آفرینی بیشتری دارند.
1⃣دلیل اول: آرای آرمانی
رای اولی ها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانی ترند. آرمان خواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند تا واقع گراهای رخوت زده.
2⃣دلیل دوم: آرای امیدوار
رای اولی ها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی آینده را روشن تر می بینند و امیدوار ترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است نه مثل چریک های پیر و افسرده به گل نشسته و خسته.
3⃣دلیل سوم: آرای تغییر
نوجوان و جوان اهل تغییر است. اهل متوقف نشدن. اهل اصلاح و تحول. آرای تغییر، آرای نه به وضع موجود است. آرای معترض و بسنده نکردن به آنچه هست.
🔶 رای اول، بروز دوران اعتماد به نفس سیاسی و اجتماعی است. اگر به ظرفیت رای اولی ها واقف باشیم و این استعدادهای درونی را زنده کنیم، قدرت برانگیختگی اجتماعی شان شورانگیز است.
🔶 رای اول، جشن تکلیف سیاسی است و یوم الله. باید قدر دانست. ماموریت ویژه این اعتماد به نفس جمعی و جشن تکلیف اجتماعی- سیاسی، فراتر از رای دادن، رای ساختن است. با این ۳ ویژگی کلیدی در رای اولی ها، می توان انتظار شگفتی داشت.
این چند روز باقی مانده با لشکر رای اولی ها می توان نهضت توزیع و انتشار محتوای انتخاباتی مجازی و گفت وگوهای چهره به چهره و خیابانی راه انداخت. این ماموریت را بدست رای اولی ها برسانید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری #بصیرت
✅ مخاطب پیام «رای نمیدهم» قرار است چه کسی باشد؟
🔶 اگر مخاطب «داخلی» است، تجربه نشان داده عدم مشارکت قشری از مردم در انتخابات در نهایت به روی کار آمدن جناحی منتج میشود که با آن بیشترین تضاد فکری، ایدیولوژیک و سلیقهای را دارد. برای جناحی هم که با رأی پایین به قدرت رسیده، اینکه «با رأی پایین به قدرت رسیده» به هیچ وجه عاملی نیست که باعث شود در مواضع و تصمیماتش سر سوزنی مسامحه یا ملاحظه کند! به عبارت دیگر، رأی ندادن تنها منجر به تحکیم و تثبیت نگرش و سیاستهایی میشود که «تحریمکننده انتخابات» از آن بیشترین گلایه را دارد!
2️⃣ اگر مخاطب «خارجی» است، تردیدی ندارم تنها تاثیر مشارکت پایین مردم این خواهد بود که قدرتهای خارجی در اِعمال فشار اقتصادی و تحریم و تعرضات گوناگون به کیان کشور مصممتر شوند و دیپلمات و مذاکرهکننده ایرانی را- در پروندههای مختلف ملی - در تنگنای بیشتری قرار دهند. در این راستا، با توجه به مناسبات کنونی در منطقه و جهان، و با توجه به احتمال بازگشت تحریمهای شورای امنیت در سال آینده، تضعیف دستگاه دیپلماسی کشور نیز میتواند تا سالها برای کشور هزینهساز و دردسر ساز باشد.
3️⃣ اگر هم تحریم انتخابات مخاطبی ندارد و صرفاً ناشی از این تحلیل است که «فرق نمیکند چه کسی بر سر کار باشد»، باز هم تجربه نشان میدهد میان قانونگذار جبهه های مختلف تفاوت بسیار است. یعنی هم در حوزه قانونگذاری (در موضوعات اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی)، هم در حوزه گزینش وزیر، هم در حوزه پرسشگری و استیضاح و هم در حوزه همکاری با دولت در پروندههای بینالمللی (مانند پرونده هستهای) بین این جناحها تفاوت چشمگیری وجود دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رضا نصری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#نخبگان #دانش_بنیان
#پیشرفت #بودجه
✅ آیا مجلس در راستای حمایت از نخبگان و تولید دانشبنیان، قانونی وضع کرد؟
🔶 بر اساس سیاستهایی که رهبر معظم انقلاب تعیین کردهاند، یکی از راهبردهای تحول در اقتصاد کشور، توجه جدی به تولید دانشبنیان است. بر همین اساس قانون جهش تولید دانشبنیان یکی از مهمترین قوانین برای تحول در قوانین اقتصادی کشور است. این قانون با هدف کمک به شرکتهای نوآفرین و توسعۀ فعالیتهای دانشبنیان و نیز فراهم کردن زمینۀ فعالیت نخبگان در کشور و در راستای تحول قوانین اقتصادی کشور در تاریخ 11/12/1401 به تصویب رسیده است.
🔶 از اهداف این قانون میتوان به ایجاد اشتغال و حمایت از نخبگان، کمک به استارتاپها، توسعۀ فعالیت شرکتهای دانشبنیان، مقابله با آثار سوء تحریمها و حمایت از کالاهای ایرانی اشاره کرد.
🔶 طبق این قانون تعهدات مالی معوق دستگاهها به شرکتهای دانشبنیان از سوی سازمان برنامهوبودجه پرداخت خواهد شد و امکان هزینه بخشی از درآمد و امکانات مؤسسهها، دستگاهها و نهادها برای شرکتهای دانشبنیان نیز فراهم شده است.
🔶 بر اساس این قانون مهم، امکان تأسیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری از طریق پارکهای علم و فناوری و مؤسسات پژوهشی وجود دارد و صدور سند مالکیت اعیانی برای ساختمانهای ساختهشده به وسیله بخش خصوصی در اراضی پارک علم و فناوری در دستور کار قرارگرفته است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#بصیرت #مجلس
#مشارکت_حداکثری #پیشرفت
✅ کارنامه درخشان و برنامه پیشران
🔶 با اعلام نهایی اسامی بیش از ۱۵۲۰۰ نفر برای رقابتهای انتخاباتی مجلس و ۱۴۴ نفر برای خبرگان رهبری، در این روزهای باقی مانده (چهار روز) تا موعد حضور پرشور و شعور مردم در پای صندوقهای رأی در یازده اسفند برای خلق حماسهای دیگر، هر چه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک میشویم، این سؤال مهم که «چه کسی یا کسانی را انتخاب کنیم؟» پررنگتر مطرح میشود.
🔶 مطابق با باورهای دینی و اعتقادی، بر انتخاب اصلح از میان نامزدان تأکید فراوان شده است؛ اما شرایط یک نامزد اصلح و تراز انقلاب برای نمایندگی ملت ایران در این دو مجلس با توجه به بیانات امامین انقلاب برای امروز ایران چیست؟
🔶 مردم وظیفه دارند از بین افراد واجدِ کف صلاحیتها کسانی را انتخاب کنند که اصلح از همه باشند؛ این وضعیت هم با بررسی کارنامه موفق گذشته و برنامه متقن برای امروز و فردا حاصلشدنی است و اگر کسی قدرت تحلیل و دانش تشخیص اصلح را نداشت، وظیفهاش این است که به تعبیر امامین انقلاب از آگاهان و آدمهای موثق بپرسد و فرصت رأی خود را هدر ندهد.
🔶 حضرت امام خمینی(ره) بارها و در سخنان خود ویژگیهای نماینده اصلح را تبیین کرده و مضاف بر تعهد اسلامی بر تخصص هم تأکید دارند: «مجرد اینکه این آدم یک آدم خوبى است خیلى، اول وقت نمازش را میخواند و نماز شب میخواند. این براى مجلس کفایت نمىکند. مجلس اشخاص سیاسى لازم دارد، اشخاص اقتصاددان لازم دارد، اشخاص سیاستمدار لازم دارد، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد. باید تعهد به اسلام باشد و موافقت با جمهورى اسلامى باشد لکن این مسائل هم باشد.»
🔶 رهبر معظم انقلاب هم همواره در دیدارهای خود بر شاخصههای نامزد اصلح نمایندگی ملت ایران در پستهای مهم انتخابی تأکید کردهاند که مبتنی بر این بیانات برخی از مهمترین این شاخصهها عبارتند از؛
1⃣ قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور
2⃣ دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل
3⃣ خستگیناپذیر و دارای همت بسیار
4⃣ حاضر در بین مردم و دانای نیازهای جامعه
5⃣ بصیر، هوشمند، با تدبیر و با برنامه
6⃣ اهل اجرای عدالت و مبارزه با بیعدالتی
7⃣ حرکت در جهت آرمانها و پیشرفت کشور... .
🔶 البته میتوان به این فهرست ویژگیهایی، نظیر پایبندی به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت، صمیمی بودن با مردم و خود را خدمتگذار مردم دانستن، استکبارستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن، مؤمن، با تقوا و متوکل به خدا و راستگو، سادهزیست و دوری از اشرافیگری، امانتدار، پاکدامن و به دور از فساد و ایمان به نظرات و تواناییهای مردم را نیز افزود.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آمریکا #حقوق_بشر
✅ سیاست دوگانه بایدن در فلسطین!
🔶 ۱۴۲ روز است که جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غیر نظامیان فلسطینی ادامه دارد و آتش جنگ و خشم و خشونت به معنای واقعی کلمه فروکش نکرده است. مسئولیت ادامه جنایات و اقدامات ضد حقوق بشری نتانیاهو و دولت جعلی اسرائیل مستقیماً بر عهده ایالات متحده و شخص جو بایدن است؛ چرا که با وجود موضعگیریهای شفاهی دولت بایدن مبنی بر لزوم توقف جنگ و ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین، اما در عمل با ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی و همچنین ممانعت نکردن از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و مهمتر از همه مخالفت با هرگونه طرح صلح و آتشبسی که کشورهای مختلف ارائه دادهاند، در حال همراهی با این جنایات رژیم صهیونیستی است. اگر با عینک واقعبینی به مسائل نگاه کنیم، متوجه میشویم که بدون هیچ شک و شبههای تسلیحات ارسالی از سوی آمریکا، دقیقا برای قتل عام و نسلکشی فلسطینیها استفاده شده است.
🔶 کمیته عفو بینالملل در گزارش ماه دسامبر ۲۰۲۳ نوشت: «تکههایی از بمبهای ساخت آمریکا در آوار خانههای فلسطینیهایی که توسط اسرائیل ویران شده بودند، یافت شد. این سازمان تأکید کرده است که اسرائیل هیچ هشداری را پیش از پرتاب بمبهای مرگبار نداده بود.» همچنین، عفو بینالملل به طور ضمنی اشاره کرده است که این حملات میتواند جنایت جنگی تلقی شود و اگر دیوان بینالمللی دادگستری رسما اسرائیل را به نسلکشی متهم کند، این موضوع نشاندهنده مسئولیت مستقیم ایالات متحده در نسلکشی و جنایات اسرائیل در غزه خواهد بود.
🔶 آمار سرسامآور عبور تعداد شهدای فلسطینی از مرز سی هزار نفر این سؤال جدی را در اذهان متبادر کرده است که آیا واقعاً دولت بایدن توانایی توقف ماشین کشتار صهیونیستی را ندارد یا این توانایی را دارد، اما عزم و اراده واقعی برای انجام آن را ندارد؟ پاسخ را میتوان در کمک چهار میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی که سالیانه انجام میشود پیدا کرد، همچنان که همین الان بحث تصویب دو بسته کمکی ۱۴/۳ میلیارد دلاری و ۱۷/۶ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی برای ادامه جنایاتش در مجلس نمایندگان آمریکا مطرح است.
🔶 اما گفتار درمانی جو بایدن نمیتواند مانع از ادامه و تشدید تنشها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان شود و اقدامات مؤثر و واقعبینانهای را میطلبد؛ اقداماتی همانند قطع کمک به رژیم صهیونیستی و محکومیت این رژیم در مجامع بینالمللی و تصویب قطعنامههای آتشبس و توقف جنگ و در کنار آن همراهی نکردن مخفیانه با جنایات رژیم صهیونیستی میتواند راهکارهای مؤثرتری برای توقف جنایات حقوق بشری در سرزمین فلسطین علیه غیر نظامیان فلسطینی قلمداد شود.
🔶 بنابراین، پرواضح است که بایدن و دولتش توانایی لازم را به منظور تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ دارند، اما قصد و اراده جدی برای انجام چنین کاری را ندارند.
🆔 @tahlil_shjr
مشارکت بالا در انتخابات؛ ترسیم کننده راه پیشرفت.pdf
66K
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #پیشرفت
#مجلس #مردمسالاری_دینی
✅ مشارکت بالا در انتخابات؛ ترسیم کننده راه پیشرفت
🔶 مجلسی که از مشارکت بالاتر مردم فراهم آمده باشد، از پشتوانه مردمی و مقبولیت بیشتری برخوردار است، زبان دشمنانمان را کوتاه و خیالشان را از توطئه علیه کشورمان منصرف میکند، چون متوجه میشوند این مجلس که مظهر مردمسالاری و در جمهوری اسلامی مظهر مردمسالاری دینی است. وقتی مجلس دارای نمایندگی اکثریت قاطع مردم باشد، مشکلات و نیازهای کشور در تصمیماتش انعکاس بیشتری پیدا میکند و راهحلهای جامعتری به دست میآید. ما یک کشور انقلابی هستیم و باید انقلابی بمانیم. یعنی هنوز راه زیادی در پیش داریم تا با تحول کمبودهای خود را جبران کنیم. جبران نقصهای علمی، کمبودهای ساختاری، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و همه اینها به تحول احتیاج دارد ولی تصور من این است که یکی از ابعاد تحول در مجلس شورای اسلامی امر قانونگذاری است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهندس سیدمرتضی نبوی؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیأت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه
🆔 @tahlil_shjr