به نام خداوند روزی دهنده...
💜اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💜
همراهان گرامی کانال زن روز، سلام! صبحتون بهخیر. سهشنبهتون پر از اتفاقات خوب ان شاالله🌷🍃
«فَلَمَّا جَنَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ رَأَىٰ كَوْكَبًا ۖ قَالَ هَٰذَا رَبِّي ۖ فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لَا أُحِبُّ الْآفِلِينَ. هنگامی که (تاریکی) شب او را پوشانید، ستارهای مشاهده کرد، گفت: «این خدای من است؟» امّا هنگامی که غروب کرد، گفت: «غروبکنندگان را دوست ندارم!» (سوره مبارکه انعام، آیه ۷۶)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#جریان_شناسی
مذاکره به پا شد
نفیسه زارعی
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بزرگ ترین قدرت جهان، آمریکا در مقابل جمهوری اسلامی قرار گرفت خیلی ها آن موقع فکر می کردند جمهوری اسلامی ایران نمی تواند با شیب تقابلی با استکبار جهانی پیش برود؛ بنابراین یکی از بزرگ ترین چالش های ایران در حوزه ی سیاست خارجی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، موضوع نوع رابطه با آمریکا بوده است. هر چند دولت های مختلف پس از انقلاب همگی به گونه ای متفاوت در موضوعی با طرف آمریکایی مذاکره داشته اند؛ اما گاهی این دولت ها همه ی امور خود را می خواهند با مذاکره پیش ببرند چالش ارتباط ایران و آمریکا در طول این چهل و چند سال، هیچ گاه حل نشده و در دوره هایی حتی تشدید هم شده است. در این شماره به بررسی جریان مذاکره در تاریخ انقلاب اسلامی می پردازیم.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جریان_شناسی
بعد از پیروزی انقلاب، پیش بینی افزایش تنش میان دولت آمریکا و دولت جدید ایران دور از انتظار نبود. از آنجایی که مهندس مهدی بازرگان و بیشتر اعضای دولت موقت، میانه رو و مخالف تندروی و رادیکالیسم بودند؛ با روی کار آمدن دولت او، امید آمریکا برای حفظ منافعش افزایش یافت. آمریکایی ها خیلی زود حکومت جدید ایران را به رسمیت شناختند؛ اما فضای جامعه انقلابی به لحاظ جامعه شناسی پذیرش آمریکا را نداشت و نمی شد پیش بینی دقیقی از آن ارائه کرد. با اینکه امام خمینی ره در همان روزهای اول پیروزی از انقلابی ها خواستند تا از حمله به سفارت خانه های خارجی پرهیز کنند، تنها سه روز پس از وقوع انقلاب، در ۲۵ بهمن ماه، چریک های فدایی خلق به سفارت آمریکا در تهران حمله کردند که با پیگیری ابراهیم یزدی معاون نخست وزیر و با دخالت پلیس از سفارت بیرون رانده شدند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
علامه حسن زاده(ره):
نفس انسانی خو پذیر است، انسان به هر چه رو کند آن میشود. چطور یک قطعه زغال در اثر مجاورت با آتش برافروخته میشود، انسان هم بر اثر مراقبه و همنشینی با ملکوت، الهی میشود
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
میزان اهمیت توجه به سلامت دست ها و کبد
کارشناسان بر این باورند که دقت به سلامت دست ها یکی از بهترین مشخصه های ظاهری در تشخیص بیماری های تهدیدکننده ی کبدی است. در واقع این التهاب و قرمزی مربوط است به اتساع و گشادی مویرگ های خونی و هر چقدر این میزان درجه التهاب بیشتر باشد، (البته در صورت وجود بیماری) دلیل شدت هر گونه بیماری پایه است.
طی انجام تحقیقاتی، برخی افراد که دچار حالت شدید التهاب و قرمزی کف دست بودند، اظهار داشتند که این التهاب و قرمزی دست هایشان منوط است به عواملی چون میزان دما، قرار گرفتن در شرایط احساسی، فشار دادن دست ها یا قرار گرفتن بازوها در جهت بالا که البته باید گفت این گونه عوامل موجب بروز التهاب خیلی شدید نمی شوند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#جریان_شناسی
بعد از خرداد ۷۶ و پس از انتخاب کلینتون، رفتارهای دولت اصلاحات امیدها برای بهبود روابط ایران و آمریکا را افزایش داد. از ایران صدای تنش زدایی با غرب به گوش می رسید و از آمریکا اظهار تأسف و عذرخواهی به علت رفتارهای گذشته در قبال ایران شنیده می شد. وزیر خارجه ی دولت بیل کلینتون در فروردین ماه ۱۳۷۷ طی گزارشی از سیاست خارجی آمریکا به کنگره از وضعیت جدید در روابط ایران و آمریکا تمجید کرد.
فضا تا حدود زیادی نسبت به قبل تلطیف شده بود و انتظار اقدام های عملی دور از انتظار نبود. جیمز روبین سخنگوی وقت وزارت خارجه آمریکا در اوایل سال ۱۳۷۸ رسما اعلام کرد آمریکا برای استقرار کنسول گری در تهران برای تسهیل صدور ویزای ایرانیان آمادگی دارد و خواستار همکاری دولت ایران در این مورد است. اما ایران به هیچ کدام از قدم های آمریکا برای از میان برداشتن دیوار بی اعتمادی جواب مساعدی نداد. با گذر از این مقطع و به دنبال پیروزی اصلاح طلب ها در مجلس ششم آمریکا بار دیگر ایران را به انجام مذاکرات مستقیم دعوت کرد. در همین ایام انفجار برج های آمریکایی الخُبَر در عربستان و نامه ی محرمانه کلینتون به خاتمی مبنی بر مداخله ایران در این اتفاق که منجر به کشته شدن ۱۹ نظامی آمریکایی شد کار مذاکره را تمام کرد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جریان_شناسی
با روی کار آمدن بوش پسر مسیر سوءتفاهم ها بین ایران و آمریکا پیچیده تر شد، راهبرد دولت بوش در قبال ایران صریحاً تغییر حکومت بود، حملات یازده سپتامبر و حمله به افغانستان نیز در راستای همین سیاست اتفاق افتاد. بوش پسر در همین ایام ایران را محور شرارت نامید. قرار دادن نام ایران در محور شرارت توسط دولت آمریکا، اوج فشارهای این دولت را پس از اشغال عراق متوجه ایران کرد و سایت های هسته ای نطنز و اراک مورد توجه جدی قرار گرفت. نمایندگان سازمان مجاهدین خلق در آگوست سال ۲۰۰۲ در هتلی در واشنگتن مطالبی را درباره ی برنامه هسته ای ایران منتشر کردند و در این رابطه عکس های ماهواره ای از مراکز هسته ای ایران در شبکه های خبری منتشر شد. بر این اساس آمریکا که با لشکرکشی به دو همسایه غربی و شرقی ایران در حال پرداخت هزینه های سنگین جنگ در عراق و افغانستان بود برای مهار ایران از تلاش برای اجماع بین المللی به بهانه ی برنامه ی هسته ای ایران استفاده می کرد. در پاییز و زمستان سال ۲۰۰۲ ایران را متهم کرد که تعهدات خود را در قبال پیمان منع گسترش هسته ای نقض کرده و در صدد تولید سلاح های هسته ای است. ایران با رد این اتهام ها اعلام کرد فقط آژانس انرژی هسته ای حق قانونی پرداخت به مسائل هسته ای ایران را دارد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ترفند
ترفند و روش نگهداری سبزی خوردن تازه به مدت یک هفته
🌱سبزی ها را همیشه بعد از تهیه سریع پاک کنید تا برگ های زرد و پلاسیده بین سبزی ها باعث نشوند بقیه سبزی ها زود خراب شوند.
🌱بعد از پاک کردن آن ها را با آب سرد خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضدعفونی کردن سبزی ها بهتر است از مواد طبیعی مانند سرکه یا نمک استفاده کنید تا سبزی ها زمان بیشتری تازه بمانند.
🌱مایع ظرف شویی یا هر ضد عفونی کننده دیگر طول عمر سبزی ها را کاهش می دهد.
🌱برای تمیز کردن و گل زدایی سبزی ها مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کافیست چون اگر زمان بیشتری در آب بمانند تغییر رنگ می دهند و زودتر پلاسیده می شوند.
🌱سبزی ها را در آبکش قرار دهید و حدود یک ساعت صبر کنید تا آب آن برود. سپس سبزی های شسته شده را بر روی یک پارچه نخی پخش کنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ ساعت روی پارچه بمانند. هر نیم ساعت سبزی ها را بالا پایین کنید تا آبشان کاملا گرفته شود. چون اگر سبزی کمی هم آب داشته باشد سریع پلاسیده می شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مشاوره_حقوقی
❓اظهارنامه چیست؟
❕اظهارنامه، نوشته ای است که طبق مقررات قانونی تنظیم می شود و راهی رسمی و قانونی، برای بیان خواسته و مطالبه حق، از طرف مقابل، قبل از طرح دادخواست نزد مراجع حقوقی است.
برخی مواقع ممکن است، افراد نتوانند یا امکانش را نداشته باشند که برای به دست آوردن حقشان یا طلبی که از دیگران دارند در مراجع قضایی حضور پیدا کنند و در عین حال بخواهند قبل از رفتن به دادگاه، این روند را با مصالحه طی کنند و درخواست خود را به طرف مقابل اعلام کنند. در این حالت راهکاری که وجود دارد، ارسال اظهارنامه برای طرف مقابل است.
کارشناس: نفیسه خانی
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
راه طولانی
مریم جهانگیری زرگانی
توی جعبه ی طلاهایم می گردم. چیز خاصی ندارم. یک پلاک و زنجیر، یک انگشتر ظریف و دست بندی به نازکی یک نخ! تنها تکه طلای سنگینم یک جفت گوشواره ای است که مادر محمد سر عقد گوشم کرد. هم دلم می خواهد تکه ای طلا به مردم لبنان کمک کنم و هم دلم نمی خواهد طلاهایم را از دست بدهم. جنگی است در درونم! طلا زیاد داشتم. شب عروسی ام همه ی فامیل من طلا دادند، النگو، سکه، گردنبند... فقط هفت تا سکه ی تمام گیرم آمد. اما محمد پیرشده همه اش را از چنگم درآورد. نشست زیر پایم که خیری توی کارمندی نیست و آخرش باید چشم مان به مستمری بخورنمیر بازنشستگی باشد و آدم تا جوان است باید خودش را جمع و جور کند و این حرف ها. ماشین خودش و طلاهای من را فروختیم، یک وام سنگین هم گرفتیم تا توانست یک کامیون باری بخرد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
بسم الله الرحمن الرحیم...
💜اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💜
سلام! صبح زیبای چهارشنبه پاییزیتون بهخیر و نیکی ان شاالله🌼🌿
«فَلَمَّا رَأَى الْقَمَرَ بَازِغًا قَالَ هَٰذَا رَبِّي ۖ فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لَئِنْ لَمْ يَهْدِنِي رَبِّي لَأَكُونَنَّ مِنَ الْقَوْمِ الضَّالِّينَ. و هنگامی که [ابراهیم] ماه را دید که (سینه افق را) میشکافد، گفت: «این خدای من است؟» امّا هنگامی که (آن هم) غروب کرد، گفت: «اگر پروردگارم مرا راهنمایی نکند، مسلّماً از گروه گمراهان خواهم بود.» (سوره مبارکه انعام، آیه ۷۷)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#گزارش
این ها واقعیت نیست
نفیسه زارعی
برایم جای سؤال است که چطور پدربزرگ و مادربزرگ ها سالیان درازی در کنار هم
گزندگی کردند و بدون اینکه یک خال به زندگی شان بیفتد نسبت به توسعه ارتباط و همین طور ادامه ی محترمانه ی یک رابطه فکر می کردند، به سراغ یکی از دوستانم می روم که به لحاظ سنی از من خیلی بزرگ تر است و حالا جزو دسته ی مامان بزرگ ها به حساب می آید، حاج خانم ملکی که یکی از بچه هایش در دوره ی دفاع مقدس به شهادت رسیده و حالا نوه ها دوروبرش را شلوغ پلوغ کرده اند می گوید: «احترام آن قدیم ها حرف اول و آخر را می زد، فقط هم مخصوص شوهر به زن یا زن به شوهر نبود، خانواده ها از همان ابتدا به بچه ها یاد می دادند پدر و مادر طرف مقابل عین پدر و مادر خود عروس است، البته یک جاهایی زندگی توی آن دوره زمانه سخت بود شاید اگر شماها در آن زمان زندگی می کردید نمی توانستید با بعضی از رفتارهای شوهر یا خانواده اش بسازید و همان اول کار می گفتید «مهرم حلال جونم آزاد.» این جمله را که می گوید لبخند می زند و بعد با این عبارت که: «البته ماها صبرمان بیشتر از شماهاست و این چیزهایی که امروز توی این موبایل ها می بینید واقعیت ندارد» طعنه ای شیرین می زند که در یک رابطه باید فهم و ادب متقابل حاکم باشد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#گزارش
تکرار و دیگر هیچ!
نفیسه زارعی
از آقای همسر که این روزها مثل همیشه خوشحال و سرحال نیست بعد از کلی بالا و پایین شدن از دفتر کار مشترک مان خارج شده ایم می خواهیم با هم برای رفع خستگی هم که شده سری به سینما بزنیم و کنار هم دیگر فیلم ببینیم، می دانم این روزها به خاطر مشکلاتی که برایش پیش آمده درگیری ذهنی دارد سعی می کنم او را از فکر بیرون بیاورم برای همین از هر ترفندی استفاده می کنم، خیلی محترمانه می گوید: «عزیزم، من الان بیشتر از هرچیز به بودن توی خونه احتیاج دارم.» ذهنم فرمان می دهد که یک غُر ریز زنانه بزنم و بگویم: هروقت من پیشنهاد دادم تو یه طوریت بود. اما کمی منطقی با قضیه برخورد می کنم و می گویم: باشه عزیزم، خونه می مونیم. شاید یه فیلم خوب همون جا ببینیم» این جمله انگار معجزه می کند درحالی که می شد یک دعوای تمام و کمال راه بیفتد و بعد برای خواباندنش هم یک عالمه تلاش کرد، با همین عبارت او می فهمد که من درکش می کنم و به نیاز روحی اش احترام می گذارم. خیلی ها گمان می کنند باید کلی پول بابت تراپیست بدهیم تا بتواند دو سه کلمه حرف درست و درمان یادمان بدهد و تازه یادآوریمان کند که روابط سالم بر پایه ی درک، همدلی و احترام متقابل شکل می گیرد. در چنین رابطه ای، هر دو طرف تلاش می کنند نه تنها نیازهای خود بلکه نیازهای شریک زندگی شان را هم درک کنند و به آن ها پاسخ دهند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
علامه طباطبائی(ره):
کسی که میخواهد اهل معرفت شود باید معاشرتش را مخصوصا با اهل غفلت و اهل دنیا کم کند و فرش هر مجلسی نباشد و کار شبانه روزی او در مجالس بیهوده صرف نشود و از معاشرتهای بیفایده و بی مغز تا میتواند اجتناب نماید و طوری نشود که با همه و در هر مجلسی حاضر شود. هم چنین برای کسی که می خواهد اهل معرفت شود لازم است در خوردن حتی حلال میانهرو باشد و افراط نکند و شکمو و پرخور نباشد بلکه تا گرسنه نشده سر سفره حاضر نشود و تا اشتها دارد دست از غذا خوردن بردارد و از لحاظ خواب و سخن گفتن نیز باید حد اعتدال را مراعات نماید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مجازیست
آتش بس اعلام شد! صدای مارو از صور میشنوین!
مردم دارن برمیگردن جنوب سمت خونه هاشون
ولی یه صهیونیست نمیبینی برگرده شمال فلسطین!
این یعنی پیروزی! رژیم گفته کسی نیاد جنوب
ولی از حجم زیاد ماشینا خیابونا قفل شده
ما برگشتیم ولی شما آواره اید!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
کدام نان سالمتر است؟
دکتر نوروزی متخصص تغذیه، ویژگی های نان سالم را چنین توصیف می کند: «گندم حاوی سبوس است و برای اینکه نان خوب پخته شود و زمان نگهداری بیشتری هم داشته باشد، باید سبوس گیری شود. سبوسی که از آرد گرفته می شود بین ۸ تا ۱۶ درصد است به طوری که برای پخت نان سنگک ۸ درصد سبوس گیری و برای نان های سفید ۱۶ درصد انجام می شود. البته در آردهایی که به نام آرد قنادی به فروش می رسد، سبوس گیری تا بالای ۲۵ درصد هم انجام می شود، حال برای داشتن نان کامل باید میزان سبوس گیری کاهش یابد و به حدود ۶ درصد برسد.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#گزارش
چالش های کوچک یا احترام های بزرگ
نفیسه زارعی
بین جمع دوستانم از وقتی وارد فضای زندگی دونفره شده ام، به این معروفم که بیشتر از اندازه به همسرم توجه می کنم و این ممکن است در آینده به رابطه مان آسیب برساند. تینا برخورداری مشاور خانواده و زوج درمان می گوید: «مفهوم توجه در رابطه زناشویی همیشه یکی از ارکان مهم و حیاتی است، اما مانند هر جنبه ی دیگری از زندگی مشترک، تعادل در این امر نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. توجه بیش از حد یا کم توجهی می تواند به مرور زمان پیامدهایی برای هر دو طرف داشته باشد. اگر به دنبال رابطه ی سالم و توأم با احترام هستید باید چند اصل را رعایت کنید اول اینکه از سلامت رابطه با ایجاد تعادل در توجه مراقبت کنید توجه زیاد به همسر، هرچند نشان دهنده ی عشق و علاقه است، اما در برخی موارد ممکن است باعث ایجاد وابستگی یا احساس خفگی در طرف مقابل شود. این احساس می تواند منجر به کاهش حس استقلال و حتی گاهی ایجاد فاصله عاطفی شود. از سوی دیگر، کم توجهی هم ممکن است حس نادیده گرفته شدن و بی ارزش بودن را در رابطه تقویت کند. بنابراین، مهم است که به جای تمرکز صرف بر میزان توجه، به کیفیت آن توجه کنیم.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#گزارش
کلید حل یک مشکل
نفیسه زارعی
تعادل در توجه یکی از کلیدهای موفقیت در هر رابطه ای است. این تعادل به معنای یافتن نقطه ای میانه بین توجه بیش از حد و کم توجهی است. زمانی که توجه به صورت متعادل در رابطه اعمال شود، هر دو طرف احساس می کنند که نیازهایشان دیده و برآورده می شود، بدون آن که تحت فشار یا کنترل قرار گیرند. این تعادل نه تنها به ایجاد حس امنیت و اطمینان در رابطه کمک می کند، بلکه به رشد و تقویت ارتباط عاطفی نیز منجر می شود. برای برقراری این تعادل، باید به نکاتی توجه کرد. مواردی مثل گوش دادن فعال و هم دلانه که می توان آن را این طور تعریف کرد؛ توجه به همسرصرفا به معنای انجام کارهای روزمره برای او نیست. گاهی گوش دادن به صحبت های او با دقت و بدون قضاوت، بهترین نوع توجه است. این کار باعث می شود همسرمان احساس کند که شما واقعا به او اهمیت می دهید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
نفرت مردم فرانسه از مکرون
۸۰ درصد فرانسوی ها بازی تیم ملی کشورشان با اسرائیل در پاریس را به خاطر انزجار از صهیونیست ها تحریم کردند تا این بازی کم تماشاگرترین بازی تاریخ تیم ملی فرانسه لقب بگیرد. فرانسوی ها از هفته ی پیش مخالفت خود را برای میزبانی از صهیونیست ها اعلام کرده بودند ولی دولت فرانسه بر خلاف خواسته ی مردم از اسرائیلی ها تحت تدابیر شدید امنیتی میزبانی کرد. رسانه ی عربی مراتنا در گزارش خود نوشته: «رئیس جمهور فرانسه در این بازی به دنبال سرپوش نهادن به جنایت های اسرائیل در غزه بود اما «مردم فرانسه با بیعت مجدد با مسئله ی فلسطین سیلی محکمی به او زدند».
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97