eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد این سمبوسه شامل👇 سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا نمک و فلفل ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم. واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 برای درست کردنش کافیه ... ۱ پیمانه شیر پرچرب میهن ۱ پیمانه خامه رقیق شده ۱/۲ پیمانه پودر شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری نمک رو با هم مخلوط کنین و برای لایه‌های رنگی رنگی هم... ۱ پیمانه توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری آب داغ ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 😋😍 ▫️نون تست ۲عدد ▫️تخم مرغ درشت ۲عدد ▫️نمک نوک ق چ ▫️روغن مایع مقدار لازم(خیلی روغن نیاز نیست درحد ۵ قاشق غ خ) ▫️پنیر پیتزا مقدار لازم ▫️سس واسه روی نون ۲ ق غ مواد روی پیتزا به سلیقه خودتونه از هرچی دوست داشتید میتونید استفاده کنید. من از کالباس رنده شده .قارچ خوردشده ویکم فلفل دلمه استفاده کردم از مقدار روغنی که تودستور گفتم ۳ قاشقشو اول استفاده میکنیم واسه کف تابه...۲قاشق باقی مونده رو وقتی خواستیم بزاریم پنیر آب بشه ونون طلایی بشه از کناره ها بهش اضافه میکنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 * 500 گرم گوشت چرخ کرده * پیاز 2 عدد *تخم مرغ 1 عدد * 2 حبه سیر * 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری * جعفری * بادمجان (بلند) 5 عدد * نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، چاشنی کوفته * برای سس: 1قاشق رب گوجه + 1 لیوان بزرگ آب گرم + نمک 1. ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. 2. پیاز، جعفری و سیر را برای کوفته هایمان ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را در ظرفی ریخته و ورز دهید. 3. بادمجان ها را ریز خرد کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن روغن زیتون بریزید و با برس آن را پخش کنید. در فر 190 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 4. کوفته هایمان را روی سیخ پهن کنیم. بادمجان هایمان را روی آن بپیچیم. 5. کوفته هایمان را در سینی فر قرار میدهیم. 6. سس رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا طلایی شه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه 🥮😋😍 ⬅️مواد لازم 🍰 ▫️تخم مرغ : ۴ عدد ▫️شیر : ۱ پیمانه ▫️شکر : ۱ پیمانه ▫️روغن : ۱ پیمانه ▫️بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری پر ▫️وانیل : ۱ ق چایخوری ▫️آرد سفید :۲/۵ پیمانه ✨تخم مرغ ها وشکر رو با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم . شیر وروغن رو هم اضافه می کنیم. مواد خشکمون رو الک کرده وبا هم مخلوط می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم . با دور کند همزن طی ۲ الی ۳ مرحله به موادمون اضافه می کنیم .توی قالب از قبل چرب شده می ریزیم .ودر فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه می پزیم.🥧 ⬅️مواد سس🍫 ▫️شیر داغ : ۲ پیمانه ▫️روغن : ۱/۴ پیمانه ▫️پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری ▫️شکلات شیری (منظور تلخ نباشه ): ۸۰ گرم ▫️شکر ۱/۲قاشق ✨شیر رو داغ کرده وشکر ،روغن ،پودر کاکائو ، وشکلات رو داخلش ریخته وخوب هم می زنیم تا گوله نشه.سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ می کنیم .سس ولرم رو آروم آروم روی کیک سرد شده می ریزیم🥧 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝مواد لازم: ⬅️۵ عدد سیب‌زمینی تقریبا درشت ⬅️کره، آرد، شیر و‌نمک و‌فلفل برای سس بشامل ⬅️پنیر پیتزا و‌ پیازچه ⬅️پنیر پارمسان دلخواه ⬅️آب و یخ به میزان زیاد 💟نکته👇 ⏹ضخامت سیب‌زمینی خیلی‌خیلی باید کم باشه تا در عرض یک ساعت بپزه🍲 ⏹سس بشامل کم نباشه🧉 ⏹روی سیب زمینی ها قبل از ریختن سس بشامل نمک‌و فلفل سیاه مجددا بریزین تا مزه دار بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ ۵ عدد پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم نان تست ۱ بسته نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم. طرز تهیه🔻 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه. دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک هارو برداشتم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 یک معجزه آسا برای تمیزی مایکروویو😍 ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط گرمش میچسبه 😋 ترکیب پنیر پیتزا و نیمرو هم که دیگه فوق العادست 👍😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمش هست ولی خیلی شبیه به همون خودمونه 😅 🥢4 تا 5عدد سیب زمینی یا1 کیلو، 🥢 300 گرم گوشت چرخ کرده، 🥢 1 عدد تخم مرغ، 🥢 1 عدد پیاز رنده شده، 🥢جعفری ریز خرد شده، 🥢 4 تا 5 ق غ پودر سوخاری، 🥢1 ق غ پاپریکا، 🥢 1/2 ق چ فلفل سیاه، 🥢1/4 ق چ زیره سبز 🔷سیب زمینی ها را رنده می کنیم و آبش رو میگیریم. با گوشت چرخ کرده و مواد دیگر خوب ورز می‌دیم. اگر مواد به دست می‌چسبید آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید. از مواد به شکل کوفته درآورید و در روغن داغ زیاد سرخ کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم 🥢 پیازدرشت یک عدد 🥢 نمک وادویه به میزان لازم 🥢 برنج ۴ پیمانه 🥢 زعفران به میزان لازم 🥢 سماق دوقاشق مرباخوری 🔷ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡