eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️ طرز تهیه ◀️ مواد لازم زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چای‌خوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل. ⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍹طرز تهیه 🍹 : توت سیاه : ۱ کیلوگرم شکر قهوه ای : ۱ کیلوگرم آب : ۲ لیوان آب لیمو ترش: چند قطره 📝 1️⃣ ابتدا توت ها را تمیز کرده می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای توت ها را می ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم. 2️⃣ پس از حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج و آب را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود. 3️⃣ صبر کنید تا شربت به جوش بیاید، کف های ایجاد شده روی شربت را با جمع می کنید .تا رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود. 4️⃣ پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، میتوان در آخر چند قطره آبِ لیموی طبیعی به شربت اضافه کرد. درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند. 5️⃣ پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می ریزیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
💎 ، یک استخوانساز عالی و طرز تهیه آن 👨🏻‍🍳 کله جوش 👌 مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن ارده کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک محلی به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد. 👌 کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود مواد استخوانساز بدن بسیار مناسب است. طبیعت آن گرم می باشد و برای افراد با مزاج بلغمی مناسب است. لبنیات حاصل از پرورش صنعتی دام ، استخوانسازی و عضله سازی که در روایات اشاره شده را ندارند . اما کله جوش با کشک طبیعی دام چرا، برای جذب مواد استخوانساز بسیار مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
♻️ ۱- سیر تازه (۷۰ حبه یا کمتر برحسب نیاز) ۲- شیرگوسفند یا شیرشتر یا شیرگاومیش (یک کیلو گرم) ۳- روغن حیوانی (یک کیلوگرم) ۴- زعفران آسیاب شده (یک قاشق چایخوری) ۵- هل آسیاب شده (یک قاشق چایخوری) ۶- میخک آسیاب شده (یک قاشق چایخوری) ۷- عسل طبیعی (یک کیلو گرم) 🔴طرز تهیه حلوا:👇 💥ابتدا حبه های سیر را از وسط نصف کنید. سپس آن ها را در ظرف بزرگی ریخته و به اندازه ای شیر بریزید که ارتفاع شیر به اندازۀ دو انگشت چسبیده به هم بالای سیرها برسد. حالا حرارت ملایمی را زیر ظرف روشن کنید تا شیر و سیر کاملاً با هم ممزوج شده و مقدار زیادی از شیر کم شود، به حدی که در ته ظرف، مایع زرد رنگی باقی بماند. 🔹حالا روغـن حیـوانی را که اندازۀ آن به اندازۀ شـیر است، به آن اضــافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا عسل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه کاملا هم بزنید.دقت کنیدکه بیشتر از دو دقیقه طول نکشد تا عسل، خاصیت خود را ازدست ندهد. سپس زیر آن را خاموش کنید. 🔹در مرحلۀ آخر و در حالیکه مواد هنوز گرم است، بلافاصله هل و زعفران و میخک آسیاب شده را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا همۀ مواد با هم ممزوج شوند. 🔹 می‌توانید هر روز یک قاشق غذاخوری، صبح یا شب، قبل ازجماع بخورید و مداومت کنید تا شاهد اثر اعجاز انگیز این نسخه باشید! 🔵نکات مهم: ۱- شیر مورد استفاده حتماً باید شیرشتر یا گوسفند یا گاومیش باشد و از شیر گاو یا بز استفاده نشود. ۲– این نسخه باعث گرمی می‌شود. اگر تحمل گرمی را نداشتید، برای خنک کردن از کاسنی یا شاهتره استفاده کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🟢 ✅ مواد لازم 1⃣ انجیر خشک 👈 12 عدد 2⃣ بیسکوییت تیک تیکی 👈 100 گرم 3⃣ فندق 👈 سه چهارم لیوان 4⃣ دارچین 👈 یک قاشق چای خوری 5⃣ گرد نارگیل 👈 سه چهارم فنجان 6⃣ پسته 👈 نصف لیوان ✅ طرز تهیه ◀️ انجیرها را کوچک خرد کنید و به همراه فندق در مخلوط کن بریزید و به شکل خمیر در بیاورید. ◀️ بیسکوییت ها را در ظرف گودی خرد کنید و مخلوط انجیر و دارچین را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید و سپس مقدار کمی از مواد را برداشته و در کف دست گرد کنید. ابتدا در گرد نارگیل، سپس در مغز پسته بغلتانید. ◀️ می توانید به جای فندق، از بادام درختی یا گردو استفاده کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
. 👈 طبــــــیعت گرم و تر دارد 🌸گل قنــــد معده، مغــــــز و رحم را تقـــــــویت مــــی کند 🌸گل قند رطوبت های زائـــــد بدن را خشک کرده و مصــــرف آن خــــصوصا بعد از غذا مانـــــع صـــــعود بخـــــارهای نامناسب معده به سمـــــت مغـــــز می شود 🌸بنابرایــــــن برای افـــــرادی که مشکلات معده دارند ، یبوســـــت ، سردرد، سردرد عصبی و ســـــردرد میگرنی بسیار مفید است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat 🌸 دستور طبیب👇👇 🥣 🔺گل محمدی یک پیمانه 🔻عسل دو پیمانه 🌸در یک شیشه دهانه گشاد لایه لایه ، گل محمدی خرد شده و عسل بریزید تا شیشه کاملا پر شود چند قاشق گلاب هم اضافه کنید در شیشه را محکم ببندید و در معرض آفتاب مستقیم قرار دهید هر 4_5 روز در ظرف را باز کنید ؛ محتویات شیشه را زیر و رو کنید اگر عسل یا گل نیاز است اضافه کنید و دوباره در آفتاب قرار دهید بعد از ۳۰ تا ۴۰ روز گلقند آماده است 🌸اغلب گل محمدی شیراز ، کاشان و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارد ؛ ملین و بر عکس گل زنجان ، اردبیل و تبریز که شیرین تر است گاهی حتی قابض است 🌸 برای تهیه گلقند می توانید از گل تازه یا خشک استفاده نمایید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🔰 آذربایجان 🔰 مواد لازم: ✔️ گندم پوست كنده: دو پيمانه ✔️ نخود پخته: نصف پيمانه ✔️ كشك محلي: نصف پيمانه ✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري ✔️ شيره انگور: به مقدار لازم ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥘 گندم را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم. 🥘 سپس نخود و كشك را اضافه نموده و مي گذاريم تا كاملاً بپزد. 🥘 در انتها روغن را افزوده و پس از اينكه خوب جا افتاد، در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با شيره انگور مصرف مي شود. 🔰 نكته: ☑️ افراد مبتلا به ديابت، به جاي شيره انگور از شيره توت استفاده كنند. 🔰 نظر متخصصين تغذيه: 🟡 اين غذا فيبر بالايي دارد و در پيشگيري از يبوست و سرطان روده بزرگ سودمند است. 🟡 به دليل دارا بودن غلات و حبوبات، اسيد آمينه هاي ضروري بدن را بدون نياز به منابع پروتئين حيواني فراهم مي كند. 🟡 كشك سرشار از كلسيم بوده و براي رشد و استحكام استخوان ها و دندان ها، پيشگيري از پوكي استخوان و تعديل فشار خون مناسب است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🔰طرز تهیه ◀مقداری سیر و پیاز را خرد کرده  و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد. 🍵🍲 بعد هم دستامونو میشوریم بعد بانام یادخدا باروش اصول تغذیه شروع به خوردنش میکنیم🍴☺😋امیدوارم مورد استفاده همگان قراربگیرد وهمیه خانوم هایه کدبانو 👩هنرشونو توپخت غذاهایه سالم نشون بدن 🔰 ♻️حرارت درونی را افزایش می دهد ♻️برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است. ♻️وطبیعت آن گرم می باشد🔥 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
کانال آشپزی اسلامی: @Afiyat با کلیک و ضربه زدن روی هشتک های زیر بصورت خودکار دستور غذاها را در کانال جستجو کنید👌 طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها طبع خوراکی ها ها غذای اقسام غذا اقسام غذا شیرینی درمنزل طرزدرست کردن ادویه ها طبخ درطب اسلامی چه بخوریم صبحانه مواد سالم در دسر را چطور میل کنیم؟ کلیپ کلیپ مزیت ظروف
🌱دمنوش دارای طبع می باشد. * تقویت و آرامبخش اعصاب * تقویت قلب و آرامبخش خواب * مفید در تقویت حافظه * مفید در کاهش استرس * مفید در افزایش اشتها * مفید در درمان ورم روده و معده * مفید در افزایش شیر مادر * مفید در تسکین سر دردهای میگرنی * مفید در تسکین دردهای قاعدگی * مفید در کاهش عوارض یائسگی * مفید در کاهش دردهای عضلانی * مفید در دفع سنگ های کلیه و مثانه * مفید در درمان تکرر ادرار * مفید در درمان کم خونی - بابونه شیرازی یک قاشق مرباخوری - بهارنارنج یک قاشق مرباخوری - آب دو لیوان ابتدا آب را جوش آورده و داخل قوری چینی بریزید و مواد را اضافه کرده به مدت 20 دقیقه با شعله بسیار ملایم دم کنید، پس از اینکه دمنوش کمی حرارت از دست داد، عسل به میزان کافی اضافه و از دمنوش لذت ببرید. 1 الی 2 فنجان در روز - این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
هدایت شده از سلامت منتظران
اگر روزتان را با و و شروع کنید، بخاطر اسپایک، را به و و افت کارایی مغز و بدن تبدیل میکنه 🥚یک صبحانه پیشنهادی بسیار مفید: 👈 تخم مرغ آب آبپز و نان قهوه ای 👌میل کنید و معجزشو بييند! join🔜 @salamatemontazeran 🚫هرنوع استفاده بدون‌ذکرلینـــک‌حــلال‌نـیــســـت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪یک ترکیب قوی و میان وعده سالم 🔥طبع گرم 🧊مناسب بلغمی ها میتونید دارچین و زردچوبه هم اضافه کنید تا از خواصش بهره ببرید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مايونز پروتيينى ، خونگى ، سالم و رژيمي 💛🥗👌🏽 🥚٣ عدد تخم مرغ آبپز 💧آب ١/٤ كاپ 🫒روغن زيتون ١/٢ كاپ (دوست داشتيد ميتونيد يكم بيشتر بريزيد ) 🍇سركه ١/٣ كاپ 🧂نمك ١ ق.چ 🍋آب ليموترش ( اگر از بوى تخم مرغ بدتون مياد ميتونيد نصف برش آب ليموترش هم اضافه كند) همه رو با هم ميكس كنيد و اين سس رو ميتونيد به مدت 4 الي 5 روز داخل يخچال نگه داريد . بسته به سليقه خودتون ميتونيد به اين سس ادويه هاي مورد علاقتون رو مثل : پودر سير🧄، جوز هندي, فلفل سياه و غيره اضافه كنيد😋👌🏽) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
هدایت شده از طب همسران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺امروزه که مردم به مبتلا هستند، این غذا👆 از جهت جنسی خیلی است. 👈در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است: پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور. 📚 المحاسن،ج‏2،ص481 📚 الکافی،ج‏6،ص325 📚 وسائل الشیعة،ج‏25،ص79 📚 بحار الأنوار،ج‏14،ص460 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص46 📚 بحار الأنوار،ج‏110،ص80 ✅روغن زرد، پیاز محلی، گوشت گوسفندی +گوشت شتر، نمک دریا، تخم مرغ محلی ╔════════════╗ ☘@Teb_Hamsaran☘ ╚════════════╝ کانال طــبــــی همـ🩺ــسران کپی حرام است⛔️ نشرسلامتی فقط بالینکـــ
✴️ طرز تهیه 📌جهت زیاد شدن 📌یکی از درمان‌های 📌 افزایش و حرکت الف) یک عدد پیاز متوسط سفید(نه سبز) ریز ریز شود.(رنده نشود) ب) در روغن زیتون (اصل بودار، نه تصفیه شده) سرخ شود. ج) سه عدد تخم مرغ ترجیحاً محلی(از سه عدد کمتر نشود) در یک کاسه شکسته و مقداری نمک (دریا) روی آن ریخته و سپس تخم مرغ‌ها را به پیاز و روغن زیتون سرخ شده اضافه و با هم مخلوط کرده و پخته شود. د) این برنامه به عنوان صبحانه استفاده شود. هـ) به همین ترکیب فوق، مقداری گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده و به عنوان شام میل نمایید. اگر خوردن این مقدار برایتان مقدور نیست از مقدار نان کاسته و سعی کنید آن را خالی خالی میل نمائید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
📝مواد لازم سینه‌ و ران بوقلمون مخلوط 700 گرم روغن ارده کنجد یا روغن زیتون 50 گرم تخم مرغ محلی1 عدد آب و یخ100 گرم شکر قهوه ای1 قاشق چای‌خوری آرد سبوس دار 75 گرم سیر1 تا 2حبه بستگی به سلیقه خودتون داره 📝ادویه‌جات مورد نیاز در تهیه‌ کالباس خانگی میخک1 عدد فلفل سفید1/2 قاشق چای‌خوری پودر سیر1 قاشق چای‌خوری زنجبیل1/5 قاشق چای‌خوری هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری آویشن1 قاشق چای خوری پودر ریشه‌ی جوز1/4 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری نمک دریا 4 تا 5 قاشق چای خوری طرز تهیه‌ ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود. گوشت منجمد شده را با دو حبه سیر سه بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از گوشت ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و سپس چرخ کنید.) گوشت، روغن ارده کنجد یا روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید بدین صورت که چندین بار آب را در فریزر بذارید یخ بزند بعد بشکنید و دوباره یخ بزند تا شبیه یخ در بهشت شود آرد سبوس دار را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.) سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. در این مرحله می‌توانید به جای استفاده از چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید.به این ترتیب که سلفون را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با کمک سلفن خمیر کالباس را رول کرده به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود. سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دید و سر دیگر را نیز گره زده یا با سیم بسته بندی محکم ببندید. کالباس را بخارپز کنید؛ در یک ظرف بزرگ حاوی آب در حال جوش بگذارید به نحوی که تا دو سانتی‌متر زیر آب قرار بگیرد تا همه اطراف آن به خوبی پخته شود.  حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم رول کالباس را بخارپز کنید. اگر از حرارت مستقیم استفاده می کنید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافی است اکنون رول آماده شده از کالباس‌ را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید و در صورت تمایل برش بزنید. پس از آن می‌توانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. ✅نکات👇 🔸 اول که این دستور صددرصد امتحان شده هست با خیال راحت درست کنید و لذت ببرید. 🔸بگذارید کالباس مدتی در دمای بیرون سرد شود وقتی کامل سرد شد میتوانید از محفظه مخصوص یا سلفون خارج کنید. 🔸در طرز تهیه کالباس خانگی می‌توانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینه‌ی مرغ استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید. 🔸در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید. 🔸اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس  استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید. 🔸توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس  باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید 🔸به شخصه استراحت خمیر کالباس رو گذاشتم برای بعد از اضافه کردن ادویه و همه مواد لازم و اون موقع فریزر گذاشتم که مزه ها بیشتر به خرد یکدیگر برود. 🔸 به جای روغن ارده از روغن زیتون استفاده کردم 🔸به نظرم یک حبه بزرگ سیر هم کفایت میکنه ولی شما بنا به ذائقه تون حداکثر تا سه حبه سیر جا داره استفاده کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله ی شیره ی انگور🍇 🥧 سالم یک چهارم لیوان شیره ی انگور دوعدد سفیده ی تخم مرغ نوک ق چ خ نمک سالم مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی حدود ۷،۸ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و به غلظتی شبیه کف برسیم. داخل کاسه هایی که مقاوم در برابر حرارتن میریزیم و داخل فرم از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت۹،۱۰ دقیقه میپزیم.کافیه سوفله مثل ویدئو پف کنه. ✅اگر خواستین داخل فر هم بپزین،دمارو روی ۱۸۰ بزارین به مدت ۶،۷ دقیقه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ جایگزین های سالم و مقوی این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهدارید درسش کنید و تو کیک و دسر استفاده کنید. برای بچه ها عالی و مقویه که تو سن رشد هستن. سه روش خشک کردن در فیلم هست تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد روی بخاری پنج روز نکته مهم در خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ترخینه 250 گرم . نخود 1/2 لیوان . لوبیا 1/2 لیوان . عدس 1/2 لیوان . پیاز 4 عدد(خلالی خردشود) سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ) یک کیلو (شسته وخردشده) . نعنا خشک و کشک مقدار لازم نمک وزردچوبه وفلفل:به میزان دلخواه طرزتهیه : آش ترخینه جزو غذاهای اصیل ایرانی و غذای سنتی کرمانشاه محسوب میشود ، ترخینه به شکل خمیری خشک است که از ترکیب بلغور گندم ، دوغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، گل زرد و نعنا خشک تهیه میشود ، نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازهای خردشده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم وطلایی شوند ؛حالادوقاشق پیازسرخ شده رابرای تزیین درظرفی جداکنید. نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهیدوزردچوبه وفلفل سیاه اضافه کنید وچندباربهم بزنیدتا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید وپس ازبجوش آمدن موادشعله راملایم کرده و، اجازه دهید آش جا بیفتد . سپس در ظرف بکشید و با کشک وپیازو نعنا داغ تزیین کنید. ــــــــــــــــــــــــــــــ🩺🩸🩺ــــــــــــــــــــــــــــــ ✨ جهت نجاتِ ميليونها نفر و آشناسازی مردم با نسخه‌ها وعجايب درمانِ کانال سلامت منتظران، لینک را نشر دهید⬇️ http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 🚫استفاده بدون لینک حلال نیست
موادلازم 📌بلغور جو یا برنج نیمه معطر: دو پیمانه 📌سبزی دلمه، جعفری، نعناع، گشنیز، شوید و ترخون: ۴۰۰ گرم 📌بادمجان، کدو سبز، پیاز، و فلفل دلمه: هر کدام دو عدد. 📌رب انار: دو قاشق غذا خوری 📌گوشت: ۳۰۰ گرم 📌نمک، فلفل، زردچوبه: بمقدار لازم روش تهیه: ⏮پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید سپس فلفل و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید. ✍سپس گوشت را ریز کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 🍆بادمجان‌ها را پوست بکنید بطوریکه پوست بدون آسیب جدا شود. داخل بادمجان ها را با چاقوی مخصوص خالی کنید و مواظب باشید دیواره آن آسیب نخورد. ⚠️پوست کدوها را بتراشید و داخل کدو هم خالی کنید. 🧅پیاز را بمدت ده دقیقه بکوبید تا کاملا نرم شود و با ایجاد شکاف لایه های پیاز از هم جدا کنید یا شکاف در پیاز ایجاد کنید و مدتی بپزید تا لایه های پیاز از هم جدا شوند. 🫑داخل فلفل دلمه ها هم خالی کنید. 🍀سبزی‌ها را شسته و ریز خرد کنید و تمام موادی که از خالی کردن داخل بادنجان و کدو بدست آمده خرد کنید و همراه با سبزی و برنج به پیاز و گوشت اضافه کنید و همه را مخلوط کنید و رب انار هم اضافه کنید. 🔹بادمجان و کدو و فلفل دلمه و پیازها را از مخلوط پر کنید البته کامل پر نکنید و جایی برای برنج هم بگذارید. 🔻دلمه ها را داخل قابلمه مرتب بچینید و روی هر کدام آن‌ها از جنس خودش دری درست کنید و بگذارید. 🔹روی مواد سه پیمانه آب همراه با آبغوره و نمک بریزید و روی شعله دوساعت بگذارید. ✅برای رنگارنگ کردن دلمه میتوانید از فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده کنید.
▫️طرز تهیه کاهش التهاب و بهبود هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی، تصفیه کننده طبیعی و... 🥤مواد لازم: سماق خشک: 2 قاشق غذاخوری 🌿 آب: 2 لیوان 💧 عسل طبیعی : دلخواه 🍯 طرز تهیه: 1. دم‌کردن سماق: سماق خشک را در یک قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید سماق حدود 10-15 دقیقه بجوشد. 🔥 2. صاف کردن: مایع را از صافی عبور دهید تا دانه‌های سماق جدا شود و فقط عصاره آن باقی بماند. 🥣 سپس کمی خنک شد عسل اضافه کنید و سرو شود. نکته‌ها: برای طعم بهتر می‌توانید کمی به شربت اضافه کنید. 🌹 اگر شربت را در یخچال نگهداری می‌کنید، قبل از مصرف آن را خوب هم بزنید. ❄️ منع مصرف ⭕️ فقط اگر افت فشار دارید ممکنه باعث تشدید آن شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae کپی ممنوع⛔️
برای کودکان بالای 7 ماه 🍃مواد لازم🍃 🌿شلغم👈یه عدد متوسط 🌿برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای 👈 یک قاشق غذاخوری 🌿بلغور گندم(دلخواه) 👈 یک قاشق چایخوری 🌿نخود 👈 5 تا 10 عدد 🌿زردچوبه 👈 نصف قاشق چایخوری 🌿نمک دریا 👈 نوک قاشق چایخوری 🌿آب 👈 به مقدار لازم 🌿روغن حیوانی 👈 یک قاشق غذاخوری 🍂 طرز تهیه 🍂 نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید. 🍁خواص🍁 🌾ضد جذام 🌾مقوی 🌾ضد سرماخوردگی 🌾برای هر دردی درمان است 🌾اشتهاآور 🌾مفید برای رشد و نمو استخوانها 🌾ضد عفونت 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔴 ♻️ از این حریره می‌توانید علاوه بر مواقع سرماخوردگی در بیماران دچار ضعف قوای بدنی و نقص سیستم ایمنی نیز استفاده کرد: 🔹 ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم کامل را در دو لیوان آب حل کنید و روی حرارت بگذارید سپس شکر و کمی گلاب و یک قاشق روغن زیتون اضافه کرده و با حرارت ملایم به قوام فرنی برسانید. 🔹 اگر بیمار دچار سرفه است به جای گلاب، چند عدد بادام یا شیره بادام استفاده کنید. 🔹 این ترکیب می‌تواند جایگزین غذای فرد سرماخورده شود و برای همه افراد از جمله بالای یک سال و مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat