ببین و بپز( آشپزی)
#خاگینه 🍲 @bebinobepaz
#خاگینه
امروز اومدیم با اموزش خاگینه بسیار خوشمزه و مدرن که بسیار شیک و خیلی راحت میتونید برای مجالستون به راحتی استفاده کنید.
✅این خاگینه رو میتونید به دو صورت تهیه کنید:
1- اولین روش میتونید درست کنید بعد روش شربت بریزید بعنوان خاگینه برای مجالستون سرو کنید
2- دومین روش بعد از سرخ شدن میتونید روشون خاکه قند بریزید و مثل شیرینی پنجره ایی سرو کنید
✅مواد لازم:
ارد قنادی: 300گرم
نمک: نصف ق چ
کره اب شده: 60 گرم
اب: 125 گرم
برای باز کردن : نشاسته ذرت
✅شربت :
شکر: 3 پیمانه
اب : 2 پیمانه
لیمو یا جوهر لیمو : 1/2 عدد
هل: 2عدد
✅طرز تهیه:
عزیزانم ابتدا شربت رو درست میکنیم شکر و اب را به مدت یک ربع بجوشانید بعد اب لیموترش و هل را بیندازید و بعد ده دقیقه خاموش کنید بزارید سرد بشود.((اگر خواستید زعفران دم کرده هم بیفزاید))
✅عزیزان برای تهیه خمیر:
🌹ارد نمک و کره ذوب شده را باهم مخلوط میکنیم در این قسمت ارد گلوله گلوله خواهد شد
🌹 نترسید اب را کم کم اضافه میکنیم با همزن برقی هم بزنیدبعد خوب ورز بدهید یک خمیر نرم بدست میاد.
بعد روی خمیر رو بپوشونید بگذارید 5دقیقه بماند.
🌹خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم روشو بپوشونید
و مجددا بزارید بیست دقیقه دیگر استراحت بخورد.
🌹دوستان هر گلوله را بصورت نازک با وردنه باز میکنیم اطرافش رو برش بدهید روش نشاسته ذرت بریزید بعد رول کنید طبق شکل.
🌹بعد برش بدهید طبق عکس انگشت سبابه تان رو ی خاگینه قرار داده .
🌹سپس در روغن کاملا داغ بیندازید تا سرخ شود عجله نکنید روغن باید زیاد بشود و داغ
کم کم شکل رولی خودش را نشان خواهد داد.
🌹بعد بزازید داغی خاگینه برود بعد در شربت ولرم بیندازید بعد در بیاورید و در کاغذ قنادی بگذارید اماده سرو هست .
دومین روش میتونید در مرحله اخر پودر قند بیفزایید روی خاگینه ها به مانند شیرینی خانگی سرو کنید.
نوش جانتون ❤
🍲 @bebinobepaz
برای بامیه شربت بار باید خنک باشه ولی برای زولبیا باید گرم باشه(داغ نه ها❌) مثل شیری که به نوزاد داده میشه.
موادلازم برای
#شربت_بار
شکر ۲لیوان
آب ۱لیوان
جوهر لیمو ۱/۲ق چ
زعفران دم کرده ۱ق غ
هل چند عدد
گلاب ۱/۴پیمانه
گلوکز یا بادکا ۱ق غ سرپر
گلوکز یا بادکا رو میتونید از لوازم قنادیها تهیه کنید.
#شربت_بار_فرشته_پز
در یک قابلمه مناسب شکروآب وگلاب را مخلوط کنید وروی حرارت ملایم قرار دهید تابه جوش بیاد وشکر داخل آب حل شه.نصف ق چ جوهر لیمو رابا۲ق غ آب حل کنید وبابرس چندین بار اطراف ظرف رو به وسیله این محلول تمیز کنید این کار بخاطر جلوگیری از شکرک زدن شربت بار هستش.به هیچ وجه تا پایان کار شربت را با قاشق هم نزنید ⛔وقتی آب شروع به جوشیدن کردزعفران وچند دانه هل وگلوکز را اضافه کنید .زمانی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتید تا پایان کار وقوام آمدن شربت من تایم گرفتم ۲۳دقیقه زمان برد .البته با حرارت ملایمممم وگرنه شربت شما شکرک میزنه اگر حرارت زیاد باشه.
درانتها باقیمانده محلول جوهر لیمو را هم اضافه کنید واز رو حرارت بردارید وبزارید کنار خنک شه.غلظت شربت تو کلیپ مشخصه باید مثل عسل روان باشه بعد از خنک شدن.
نکات:۱.اگر میخواهید شربت بارتون کیفیت خوبی داشته باشه به هیچ وجه آبلیمو راجایگزین جوهر لیمو نکنید❌
۲.گلوکز یا بادکا رو حتما داخل شربت استفاده کنیدچون شربت باری که درآن گلوکز یابادکابکار نرفته باشه نمیتواند زولبیا وبامیه شما رو شفاف کند❌همچنین درقوام آمدن شربت موثره.
۳.چگونه تشخیص دهیم شربت قوام کافی رو داره؟با قاشق تست کنید قطره های آخری که از قاشق میچکه باید کشدار باشه نه روان .
✔با قاشق فلزی به هیچ وجه شربت راهم نزنید
۴.اگر شربت بار به قوام کافی نرسه زولبیا وبامیه تون ترد نمیشه وزود نرم میشه
بنظر من همیشه یک روز قبلش شربتتون رو آماده کنید اینطوری بهتره اگه خنک شد ودیدید قوام کافی نداره میتونید دوباره یکم بجوشونید.
🍲 @bebinobepaz
#اسپاگتی با #نودlل 🍝
مواد لازم:
ماکارونی
نصف سینه مرغ خردشده
1/4 فلفل دلمه ای نازک ورقه شده 1/2 کدو سبز بزرگ خرد شده
1/4 پیاز قرمز ریز خرد شده
3 حبه سیر ریز خرد شده
1 عدد سیر
روغن کنجد
.
مواد سس:
6 قاشق غذاخوری سس سویا
1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری سس فلفل
1/4 فنجان آب
1قاشق روغن کنجد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت + 2 قاشق غذاخوری آب حل شود
طرز تهیه:
1. روغن کنجد را به یک تابه بزرگ اضافه کنید، سینه مرغ را خردکرده و به مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و هر چند وقت یکبار هم بزنید.
2. در همین حین پیاز، سیر، فلفل و کدو سبز را خرد کنید. پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید وچند دقیقه تفت دهید سپس فلفل و کدو سبز را اضافه کنید. هم بزنید، و بپزید.
3. در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، رشته ها را طبق دستور بسته ها بپزید و آبکش کنید و سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سس را با سینه مرغ پخته و به تابه سبزیجات اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید یک دقیقه حباب تا غلیظ شود، سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید.
4. هم بزنید و سرو کنید، روی آن را با دانه های کنجد و سس فلفل ریخته و سرو کنید
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
بامیه جنوبی
🥴خورشت بامیه دلبر و خوشمزه
مواد لازم(برای ۳ نفر)
-بامیه خورشتی ۴۰۰ گرم
-گوشت تکه شده گوسفندی ۳۰۰ گرم
-پیاز ۲ تا درشت
-سیر ۲ یا ۳ حبه(درصورت تمایل)
-رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
-عصاره تمرهندی ۱ لیوان
-نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه به میزان لازم
-زعفران دم شده ۱/۲ استکان
-روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرزتهیه
پیازها رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه تکه های گوشت + زردچوبه رو اضافه کنید دوباره تفت بدید آب جوش اضافه کنید در قابلمه رو ببندید ۲ تا ۳ ساعت زمان بدید تا با شعله کم گوشت بپزه
انتهای دم بامیه ها رو با چاقو جدا کنید تو تابه بامیه ها رو با کمی روغن سرخ کنید + رب گوجه رو اضافه کنید با بامیه ها تفت بدید تا رنگ رب باز بشه
گوشت های پخته شده رو کنار بامیه ها بریزید نمک + فلفل سیاه + حبه های سیر رو اضافه کنید نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان بدید تا بامیه ها بپزن
اواخر پخت خورش ، عصاره تمرهندی + زعفران دم شده رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه زمان بدید تا خورش حسابی جابیفته و غلیظ بشه
نوش جان❤
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ با ماکارونی چیپس درست کرد 😳🤦♀
دوست جونا سلام چطور مطورین؟😘
من اومدم با چیپس ماکارونی 🍝😋
🍲 @bebinobepaz
گوشفیل خانگی... 👌👌👌
البته تاحدودی شبیه زولبیا و بامیه هست. ولی تهیه و خوردنش، مخصوصا با دوغ ترش، واقعا لذت بخشه.
مواد لازم ↘️↘️↘️
آرد قنادی : 1.5 پیمانه
زرده تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
شربت : یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
شیر کم چرب : نصف پیمانه
طرز تهیه ↘️↘️↘️
🔹ابتدا زرده های تخم مرغ رو توی ظرفی با همزن دستی زده و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم.
🔹شربت رو اضافه و مخلوط کرده و بعد شیر رو هم به مواد اضافه و با همزن دستی میزنیم تا مواد خوب یکنواخت بشن.
🔹آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و چند بار الک می کنیم. اول نصف آرد رو مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و بعد کم کم بقیه آرد رو اضافه کرده و با دست مخلوط کرده و ورز میدیم. تا زمانی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
🔹وقتی خمیر لطیف و نچسبی به دست آمد، روی ظرف رو پوشانده و تقریبا دو ساعت در دمای محیط، استراحت میدیم.
بعد از استراحت روی سطح کار، کمی آرد پاشیده و خمیر رو با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن میکنیم.
🔹با چاقو یا کاتر، خمیر رو به اشکال مربع یا لوزی برش می زنیم. یا به کمک کاتر های موجود و آماده.(کاملا سلیقه ایه)
🔹توی ماهیتابه روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا کاملاً داغ بشه. وقتی داغ شد خمیر ها رو داخلش میندازیم. خمیرها پف میکنن و بالا میان.خمیرها رو مرتب داخل روغن زیر و رو می کنیم تا کاملا مغز پخت و سرخ بشن.
🔹زمانیکه هر دو طرف گوشفیلها رنگ گرفت از روغن خارج کرده و توی شربت ولرم میندازیم (چند دقیقه) و بعد داخل صافی قرار داده تا شربت اضافیش گرفته بشه.
نوش جان 😍
🍲 @bebinobepaz
#فینگرفود_پنیر_و_سوسیس
👈مواد لازم:
ماده A:
300 گرم آرد
60 گرم شکر
5 گرم مخمر
10 گرم شیر خشک
2 عدد زرده تخم مرغ
40 گرم خامه سرد
200 گرم شیر مایع
ماده B:
کره 30 گرم
2 گرم نمک خوب
فیلینگ:
سوسیس
پنیر چدار
سس مایونز
سس گوجه فرنگی
جعفری خشک
روش تهیه:
همه مواد A را با هم مخلوط کنید، با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد B را اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید تا کشسان شود. خمیر را گرد کنید، در ظرفی که با مارگارین آغشته شده است نگهداری کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید. بگذارید 45-60 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود بماند.
بعد از باز شدن خمیر را خالی کنید سپس خمیر را به اندازه 50 گرم به صورت گرد تقسیم کنید و 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس سوسیس و پنیر را در خمیر پهن شده قرار دهید و بپیچید، سپس به سلیقه خودتان فرم دهید. دوباره 45-60 دقیقه استراحت دهید.
روی آنها سس مایونز و گوجه فرنگی بریزید و سپس جعفری های خشک شده بپاشید.
در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
🍲 @bebinobepaz
#لوکوم_نارنگی
مواد لازم: 2 لیوان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 70 گرم) 1 قاشق مرباخوری کره
1 پاکت وانیل شکری به دلخواه(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی لوکوم:
1 لیوان پودر نارگیل
پودر پسته
آب نارنگی ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود. باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید. مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال بذارید. وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت بیرون آورید و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریختید بذارید. اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد. تمام قسمتها را در پودر نارگیل بزنید و به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید.داخل ظرف سرو بذارید و به دلخواه با پودر پسته و یا هرچیزی.
🍲 @bebinobepaz
درسته که الان زمستون نیست ولی میتونه پیش غذای سبک و خوشمزه ایی برای مهمون باشه 😍😍،مخصوصا برای افطار
.
🌱به نظر من، این یکی از سادهترین و خوشمزهترین مدلهای سوپ جو قرمزه😋
.
😋برای مهمونی و شام شبهای سرد زمستونی هم عالیه🥰 پس بریم باهم درستش کنیم😋
.
.
🌱مواد لازم برای ۴ نفر👇
.
پیاز متوسط ۲عدد
روغن ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری هرکدام نصف ق چ
پودر زنجبیل یکچهارم ق چ
رب گوجهفرنگی ۲ ق غ سرخالی
جو پوست کنده سهچهارم لیوان
هویج متوسط ۲ عدد
سینه مرغ یک نصفه
آب سرد ۴ تا ۵ کاسه آبگوشت خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده نصف لیوان
قرهقروت ۱ ق غ
.
🌱میتونید قرهقروت رو حذف کنید و آخر سر فقط لیمو ترش تازه کنار سوپ سرو کنید
.
🥰 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😘
.
.
🍲 @bebinobepaz
#حلوا_مرمری
این #حلوا به علت بافت شبیه سنگ های مرمر به این اسم مشهور شده.
مواد اولیه :
آرد سفید ۲۵۰گرم
آرد نخودچی ۱۲۰گرم
کره ۱۰۰گرم
پودر شکر یا پودر قند ۱۲۰گرم
دارچین ۱ق چ
پودر زنجفیل ۱و۱٫۲ق چ
شکلات تلخ ۱۵۰گرم
شکلات سفید ۱۷۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا آرد سفید را الک و با حرارت ملایم حدود ۲۵ دقیقه، تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد تغییر نکند. با قاشق چوبی هم بزنید.
در حین تفت دادن آرد، کره را از فریزر خارج کرده تا به دمای محیط برسد و شکلاتها را نیز بن ماری کنید و کنار بگذارید.
آرد را از تابه خارج کرده و حالا آرد نخودچی را حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید.
سپس هر دو آرد را مخلوط کنید و الک کرده و دوباره به تابه برگردانید و روی شعله ملایم بگذارید و کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند. اینجا آرد حالت پودری درمیاد. در این مرحله، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید.
حلوا را با ترازو وزن کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی شکلات سیاه بن ماری شده و پودر دارچین و به دیگری شکلات سفید بن ماری شده و پودر زنجفیل اضافه و مخلوط کنید.
هردو حلوا را با قاشق، دو یا سه بار به آرومی هم بزنید و سپس تند تند جوری که شره کنه تو قالب بریزید تا اینجوری لایه لایه تشکیل شود و لایه ها روی هم بیوفتد و طرح مرمری ایجاد شود.
زیاد هم زدن، باعث میشود تا دو رنگ نشود و مرز رنگها، زیاد پیدا نشود.
سرعت عمل بالایی باید داشته باشید چون اگه موقع ریختن داخل قالب، مواد سفت شود دیگه این لایه ها تشکیل نمیشود. رمز اصلی همون شل بودن حلواس.
اگر قالب سیلیکونی نداشتین، یه قالب مستطیلی بردارید و داخلش را با پلاستیک بپوشانید به طوریکه از لبه های قالب بیاد بیرون و سپس حلوا را داخلش بریزید و یکم ضربه بزنید تا حلوا کاملا فیکس و سطحش صاف شود.
حالا حلوا را برای چند ساعتی داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال خارج کنید و برای یکی دو ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی از حالت سفتی خارج شود و سپس برش دهید.
ولی اگر قالب سیلیکونی داشتین، بعد از اینکه حلوا را داخل قالب ریختین حتما یکی دو بار ضربه بزنید تا کاملا جا بیوفتد و یکدست شود و سپس در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و بعد به راحتی از قالب جدا کنید و داخل محیط خانه بگذارید تا نرم شود.
🍲 @bebinobepaz
#ایرادات_بامیه
🚫#بامیه🚫
🌹برای درست کردن بامیه اگر از ارد #قوی برای پخت بامیه استفاده کنید #شهد به سختی به داخل بامیه نفوذ پیدا میکنه و بامیه ترد تر خواهد بود و اگر از ارد ضعیف استفاده کنید شهد بیشتری به داخل بامیه نفوذ پیدا میکنه و در نتیجه بامیه پر شهد میشود و حالت #خمیری داره 🌹پخت خمیر بامیه (داغ زدن) بسیار مهمه اگر به خوبی انجام نشه و آب اضافی در خمیر باشه، هنگام سرخ کردن، روغن سریع کف میکنه 🌹#شربت_بار که به خمیر اضافه میشه باعث رنگ گرفتن بامیه میشه، حذف نکنید. 🌹در اضافه کردن #تخم_مرغ دقت کنید، تخم مرغ بیش از حد باعث شل شدن خمیر و ترک خوردن بامیه ها هنگام پخت میشه دونه دونه نریزید همه تخم مرغ و در ظرفی جدا هم بزنید بعد کم کم اضافه کنید 🌹بیش از حد بامیه در تابه #قیف نزنید تا فضای کافی برای پف کردن بامیه ها باشه 🌹#روغنی که برای سرخ کردن بامیه استفاده میشه بهتره ولرم باشه زیرا روغن داغ باعث میشه یک لایه نازک روی بامیه به سرعت پخته و برشته بشه و مرکز بامیه خام باشه و این لایه اجازه نفوذ شربت به بامیه را نمیدهد و مرکز بامیه ها خمیر میشه 🌹از روغن سرخ کردنی استفاده کنید. 🌹#شربت بامیه باید سرد باشد. 🌹بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ باید خوب خمیر را بزنید، خمیر ابتدا گلوله گلوله میشود و با زدن بیشتر صاف و یکدست میشود
حتما تست کنید بین دو انگشت شاید ارد شما تخم مرغ کمتر ببره 🌹اگر خمیر به خوبی داغ زده نشده و آب اضافی داشته باشه یا میزان تخم مرغ زیاد باشه یا از ماسوره نامناسبی استفاده نکنید خط روی بامیه از بین میره 🌹اگر بیش از حد شربت بار داخل خمیر بریزید یا شربت به غلظت نرسیده و خیلی داغ باشه یا شعله گاز هنگام سرخ کردن زیاد باشه بامیه نرم میشه 🌹اگر شربت بار شل و رقیق باشه و یا #گلوکز نزنید بامیه مات میشه و براق نیست 🌹اگر دمای روغن زیاد باشه یا شربت بار بسیار غلیظ باشه و بامیه بعد از پخت بلافاصله به شربت منتقل نشه بامیه شربت و جذب نمیکنه
🌹 اگر شربت بار بیش از حد جوشیده و غلیظ شده و حین پخت هم زده شده باشه یا از جوهرلیمو و گلوکز استفاده نشه بامیه شکرک میزنه
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
اسپاگتی ، ماکارونی 🍲 @bebinobepaz
برای من که عاشق ماکارونیِ سبک ایرانی هستم، هر وقت پاس اسپاگتی بیاد وسط، اولین گزینهای که میرم سراغش ماکارونیه. اما این بار دیگه واقعا هوس پاستا داشتم و دوست داشتم به سبک ایتالیایی باشه، پس دوباره رفتم سراغ رسپیِ بوکاتینی آل آماتریچانای شف طیبه که قبلا امتحان کرده بودم و دوسش داشتم 😍
•
برای درست کردن سس من یکم متفاوت عمل کردم، چون دوست دارم سس گوجهایم غلیظ و پرطعم باشه، پس اول یه دونه پیاز رو تو روغن زیتون تف دادم، بعد بهش سه حبه سیر له شده اضافه کردم، بعد پورهی شش هفت تا گوجه رو به همراه یکی دو قاشق سس کچاپ اضافه کردم و کمی نمک و فلفل سیاه زدم و هم زدم تا آب گوجهها کمی خشک شه و سسم غلیظ شه، در نهایت بهش مقداری ریحون و جعفری تازهی خرد شده اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم
•
تو این فاصله کوفتهها رو طبق دستور شف طیبه درست کردم، یه پیاز کوچیک، دو حبه سیر بزرگ و دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو ریختم تو غذاساز و چند پالس زدم، بعد دویست گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم، وقتی مخلوطم خوب یه دست و خمیری شد، یه تخممرغ، یک سوم پیمانه پنیر پارمزان، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ، دو قاشق آرد سوخاری و مقداری نمک و فلفل اضافه کردم و چند پالس زدم تا یه مخلوط خمیری خوش عطر به دست بیاد. فر رو گذاشتم رو درجهی ۲۱۰ درجه سانتیگراد تا داغ بشه. تو سینی فر یه کاغذ روغنی گذاشتم و میتبالها رو قلقلی کردم و تو سینی چیدم و گذاشتم تو فر به مدت یه ربع، بیست دقیقه بپزن
تو این فاصله تو یه قابلمه آب جوش و نمک ریختم و اسپاگتیها رو پختم، بعد اسپاگتیها رو آبکش کردم و ریختم تو سس گوجهای و بهشون مقداری ترکیب پنیر پارمزان و پنیر رومانو اضافه کردم، میتبالها رو هم ریختم تو ظرف و هم زدم و بعد تو دیس کشیدم، دوباره روش کمی پنیر رومانو و پارمزان و جعفری خورد شده ریختم و بدین طریق یکی از خوشمزهترین پاستاهای ممکن رو درست کردم 🤩😋 امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرین ❤️
•
۱. خیلی مهمه که از گوجههای خوش طعم برای درست کردن سس استفاده کنین، چون الان زمستونه و ممکنه گوجهها بیمزه باشن، میتونین به سستون کمی رب یا سس کچاپ اضافه کنین
•
پ.ن.۲. ترشی قرمز، خودمپزه که البته با این پاستا خورده نشد 😁 اینقد خوشمزه بود که هیچی به همراهش نخوردیم 😁
•
🍲 @bebinobepaz
..
ایشون هم #پلوسبزیجات به همراه جوجه زعفرانی هستند😋
.
#پلو_سبزیجات به همراه #جوجه_زعفرانی
یک عدد پیاز بزرگ پوره شده و سرخ شود..
سیب زمینی، هویج نگینی ریز شود..
و با نخود سبز ب پیاز اضافه شود و سرخ شود..
(میتونید از ساقه سیر سبز، کرفس، قارچ، فلفل دلمه ای های رنگی و ذرت هم استفاده کنید،،)
و بعد ادویه ها نمک و فلفل سیاه و قرمز و دارچین و زردچوبه و کاری اضافه میکنیم،،
و دو الی سه ق غ رب گوجه هم اضافه میکنیم ..کمی تفت میدهیم و از روی حرارت بر میداریم..
کمی زیره هم خوشمزه میکنه این مواد و ..
برنج و کمی زنده تر ابکش میکنیم،، چون خود این مواد در حین پخت اب پس میدهند برنج خمیر میشود..
داخل ابی ک برنج در ان در حال جوش هست میتونید مقدار کمی زردچوبه بریزید تا برنج خوشرنگ شود..
برنج و ک ابکش کردیم، از مایه ای ک بالا درست کردیم باهم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم در حرارت پایین دم بکشد..
.
برای جوجه زعفرانی:
یک پیاز بزرگ و پوره میکنیم و سرخ میکنیم..
ادویه نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه و اضافه میکنیم..
تکه های مرغ یا جوجه و اضافه میکنیم و تفت میدهیم..
یک الی دو ق غ زعفران دم کشیده و هم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا تکه های جوجه طعم دار شوند و کمی سرخ شوند..
چند تکه کرفس اضافه میکنیم و بعد یک لیوان اب جوش...
حرارت کم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد و یک ربع قبل سرو دو الی سه ق غ اب نارنج اضافه میکنیم..
..
و ب این صورت سرو میکنیم،
بدون گوشت هم به تنهایی عالیه،، البته ک این غذا باید کمی تند باشد😋
..
جاتون سبز🍃👩🏻🍳
🍲 @bebinobepaz
#رولت خرما
💖
موادلازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه💖نوش جان💖لایک فراموش نشه💖
🍲 @bebinobepaz
سالاد گل کلم تنوری با تزیین چیپس سیب زمینی☘☘☘🌶🌶🌶🍟🍟🍟🍠🍠🍠🍜🍜🍜🍜🍾🍾🍾🍾🍾
گل کلم
جعفری وپیاز چه خردشده
فلفل دلمه ای زرد وقرمز خردشده
پیاز داغ
چیپس نواری سیب زمینی
سس:ماست یونانی ومایونز وسیر رنده شده ونمک وفلفل
گل کلم را گل گل کنید.نمک وپول بیبر وروغن زیتون را با کل کلم مخلوط کرده وروی کاغد روغنی در سینی فر ریخته ودر فر قرار دهید تا کمی نرم شوند.گل کلم را بعد از نرم شدن با سبزیجات خردشده وفلفل خردشده مخلوط کنید.در ظرف سالاد ریخته وبا پیاز داغ وچیپس سیب زمینی نواری وسس تزیین کنید.
🍲 @bebinobepaz
ناهار خوشمزه #رژیمی# 🤩
مواد لازم :
4 عدد سینه مرغ هم اندازه و متوسط
1 قاشق چایخوری پودر سیر
2 قاشق چایخوری ادویه خشک ایتالیایی
1قاشق رب گوجه فرنگی
۲قاشق فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده، آبکش شده
سیر تازه یا بو داده 4 حبه
2 قاشق غذاخوری آب مرغ
2 قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه
دستورالعمل ها
فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک تابه ورق پخت را با کاغذ روغنی و/یا اسپری پخت و پز آماده کنید.
سینه های مرغ را بین کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید.
سینه های مرغ را به آرامی و با احتیاط به قطعات نازک/یکنواخت «پنکیک مانند» برش دهید.
با پودر سیر و چاشنی های ایتالیایی مزه دار کنید و ادویه ها را از هر طرف به گوشت بمالید.
پوره در مخلوط کن یا غذاساز:
رب گوجه و فلفل سرخ شده (خوب آبکش شده یا خودتان کباب شده) و سیرتان. در صورت لزوم، کمی آب مرغ (یا آب) اضافه کنید تا پوره سس غلیظ و خوبی ایجاد شود.
یک لایه نازک از پوره (حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری) را روی یک طرف سینه مرغ پخش کنید و روی آن را با کمی جعفری خشک یا تازه ایتالیایی بپاشید.
مرغ را حلقه حلقه کنید، همانطور که در تصویر نشان داده شده است، پوره را بپوشانید، با استفاده از خلال دندان هر کدام را کنار هم نگه دارید، و رول ها را روی تابه صافی که کمی اسپری کرده اید قرار دهید.
در دمای 375 درجه گرم شده خود بپزید. درجه فر را برای حدود 30-35 دقیقه یا فقط تا زمانی که مرغ پخته شود، با یک جوش سریع (1-2 دقیقه) تمام کنید تا رویه ها قهوه ای شوند.
، چند تکه اسفناج تازه یا کلم پیچ اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
زولبیا اوردم لوله ای ،پفکی ،با تمام نکته های ریز به ریزش 😉👌
تازه اگه خودمون درست کنیم که چه بهتر 👌
امروز میخواهم اموزش زولبیا رو براتون بزارم البته به یه روش دیگه هم درست میکنم که اگه خوب شه اونم براتون میزارم این که خیلی عالی شد 👌👌😋
#زولبیا_خانگی
نشاسته گل :ا(ز این دونه درشتا ) نصف لیوان
ارد نصف لیوان
ماست ۳ یا ۴ق غ ( ماستون سفت باشه زیاد حساسیت نشون ندید پر چرب باشه یا ترش یا شیرین )
پودر خمیر مایه :یک ق چ
گلاب یک ق چ
زعفران دم کرده غلیظ یک الی دو ق چ
روغن جامد :۱ ق چ
نصف لیوان اب جوش که دست رو نسوزونه
شکر یک ق چ
اگه پودر خمیر مایه فوری نبود به این شکل عمل میاریم
نصف لیوان اب جوشی که دست رو نسوزونه با شکر مخلوط پودر خمیر مایه رو میپاشیم روش درش رو میزاریم ده دقیقه اجازه میدیم تا عمل بیاد یعنی پف کنه و بالا بیاد
نکته 💥اگه خمیر مایه اتون فوری بود مستقیم بریزید داخل بقیه مواد که در این صورت شکر رو حذف کنید و اب باید معمولی باشه 💯
نشاسته گل رو با ماست ترکیب تا نشاسته کامل داخلش حل بشه اگه دیدید سفته دوباره یه قاشق دیگه ماست بزنید
هم میتونید با همزن برقی بزنید هم با همزن دستی و قاشق
خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید،روغن، ارد و زعفرون و گلاب
در اخر غلظت مواد باید طوری باشه که وقتی از قاشق پایین میاد سخت پایین نیاد و یه سره بریزه یعنی چند تیکه پایین نیاد ،در ظرف رو سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بهش استراحت بدید تا عمل بیاد بعد پفش رو میگیرم و یکدست میکنیم میریزیم داخل قیف که سرش رو قیچی کردیم یا جای سس و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم با حرارت متوسط
به محض ریختن داخل روغن باید سریع بیاد بالا و حفره حفره بشه و لوله ای اگه دیدید تخت شد بدونید خمیر مایه خوب عمل نیومده که در این صورت به موادتون کمی بکینگ پودر بریزید یک ق چ
بعد اینکه دوطرفش سرخ شد مستقیم میزاریم داخل شربت داغی که دست رو نسوزونه مثل شیری که برای بچه درست میکنید 😁
یک یا دو دقیقه داخل شربت بمونه تا به خوردش بره و بعد داخل سبد که اضافه شربت خارج شه و بعد هم با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و با چای داغ روزه اتون رو باز کنید 🙏ومنم سر سفره افطارتون دعا کنید 🙏😍
دوستتون دارم خیلی زیاد ،حال دلتوون خوب ❤️
🍲 @bebinobepaz