لقمه استيك و پنير
من عاشق غذاهايي هستم كه به سبك فست فوده ولي از مواد مغذي به جاي سوسيس و كالباس توش استفاده شده مثل همين غذاي ساده و هيجان انگيز و سسش كه هيجان انگيزتره 🙈😍
مواد لازم :
خمير هزارلا : به ميزان لازم
پياز درشت خرد شده: ١ عدد
فلفل دلمه رنگي: ١ عدد
گوشت استيك نواري خرد شده : ١٥٠ گرم
پنير خامه اي : نصف ليوان
پنير موتزارلا : نصف ليوان
نمك، فلفل سياه، پودر سير و پونه : هركدام نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ : ١ عدد
مواد سس : شير تغليظ شده: نصف ليوان ( ميتوانيد بجاي شير غليظ شده از مخلوط شير و كمي آرد استفاده كنيد)، سس قرمز تند: ١ قاشق غذاخوري، پنير چدار: نصف ليوان، فلفل چيلي خرد شده: به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا خمير هزار لا را به شكل مثلث هاي باريك برش بزنيد و داخل يخچال بگذاريد تا خنك بماند، داخل يك تابه پياز را كمي تفت دهيد در حدي كه نرم و سبك شود و كنار بگذاريد، فلفل دلمه اي ها را هم همينطور كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد، استيك هاي نواري را با نمك و فلفل سياه و پودر سير مزه دار كنيد و داخل تابه سرخ كنيد و با كمي آب بپزيد حدود نيم ساعت طول ميكشد تا گوشت نرم شود، روي كاغذ روغني خميرهاي مثلثي را كنار هم بچينيد( ويديو را ببينيد)، داخل يك كاسه پياز، فلفل دلمه اي، گوشت، پونه، پنير خامه اي و پنير موتزارلا را مخلوط كنيد و روي خميرها به شكل دايره قرار دهيد، يك تخم مرغ را بزنيد تا از حالت لختگي در بيايد حالا لبه هاي خمير ها را به تخم مرغ آغشته كنيد و نوك تيز خمير را به سمت داخل بپيچيد تا خمير به شكل يك حلقه گرد در بيايد، روي خمير را با تخم مرغ رومال بزنيد و در فر گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه بپزيد تا خمير پف كند و ترد شود، براي تهيه سس: شير غليظ شده را روي حرارت بگذاريد، اگر شير تخمير شده در دسترس نبود نصف ليوان شير را با نصف قاشق آرد روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و كمي غليظ شود ، حالا فلفل خرد شده، سس تند و پنير چدار را اضافه كنيد و مخلوط كنيد، از روي حرارت برداريد، لقمه هاي ترد گوشتي را داخل سس بزنيد و نوش جان كنيد.
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_چوبی
سینه مرغ......1عدد
پیاز داغ.....2 قاشق
زردچوبه وفلفل و آویشن و عصاره مرغ
گشنیز و جعفری......3 قاشق
تخم مرغ......2 عدد
پنیر چدار......نصفه پیمانه
سیر......1 حبه
کره......2 قاشق حدودا 20 گرم
مواد لازم برای سس پنیری:
پنیر خامه ای......200 گرم
سس کچاپ.....3 قاشق
سس فلفل تند.....1 قاشق
رشته کادایف......به مقدار لازم
چوب بستنی😊😊😊
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و یک حبه سیر بپزید.یا می تونید سینه مرغ رو مکعب ریز کنید بزارید با حرارت ملایم با در بسته بپزه.بعد بزارید خنک بشه.داخل خرد کن بریزد.بهش پیاز داغ و گشنیز و جعفری و سیر ادویه ها پنیر چدار اضافه کنید.بزارید چند پالس بزنه تا خوب مخلوط بشه.در آخر کره رو اضافه کنید.یه کیسه فریز پهن کنید.از مواد دو قاشق بردارید.روی مواد یه کیسه دیگه بزارید با دست کامل حالت بدید.بهتره ضخامت مواد خیلی قطور نباشه.یه چوب بستنی را داخلش بزارید.حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار بدید.
نکته: از نمک استفاده نکنید هم عصاره مرغ شور هست و هم پنیر.😊
رشته کادایف کامل خرد کنید.حدود 30 ثانیه در روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده.دقت کنید کادایف سریع میسوزه.پس ازش غافل نشید.😐
پنیر و سس کچاپ و سس تند مخلوط کنید.بزارید کنار.
بعد دو عدد تخم مرغ با چنگال می زنیم.مرغ های چوبی رو داخل تخم مرغ می زنیم.سپس در روغن سرخ می کنیم.بزارید روی حوله روغن اضافش گرفته بشه.بعد از خنک شدن از سس پنیری روی مرغهای چوبی می زنیم.سپس روش هم از رشته ها می ریزیم.
🍲 @bebinobepaz
ریگاتونی قارچ😍
مواد لازم:
2 لیوان پاستا
1 هویج متوسط خرد شده
1 لیوان شیر
2 لیوان کدو حلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده
1/4 لیوان پودر پنیر پارمسان
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری سویا سس
1 لیوان قارچ ، خرد شده
چند برگ اسفناج یا کلم
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،همزمان کدو حلوایی و هویج را با مقداری آب بپزید(یا بخار پز کنید) تا کاملا نرم شود،اجازه دهید تا مقداری خنک شوند،سپس در یک مخلوط کن کدو،هویج،شیر،نمک،پودر پنیر،سرکه سیب،پاپریکا،زیره و سس گوجه را بریزید و کامل مکیس کنید تا یک سس خامه ای و یکدست داشته باشید،در یک ماهیتابه روغن ریخته و قارچ ها و اسفناج را با سویا سس تفت دهید تا قارچ ها مقداری نرم شوند،سپس سس و پاستا را به ماهیتابه اضافه کنید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و گرم سرو کنید،نوش جان
🍲 @bebinobepaz
سس قارچ 🍄🍄
یه سس آسون و در عین حال بسیار خوشمزه برای استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی...
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
🍲 @bebinobepaz
#لوکوم فقط در پنج دقیقه 🤩
.
⬇️لوکوم صورتی ⬇️
.
⏺️موادلازم
.
✔️شیر 1 لیتر ✔️شکر 11 ق غ ✔️رنگ خوراکی نوک ق چ ✔️ آرد سمولینا 10 ق غ ✔️کره 25 گرم✔️ پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ
.
⏺️طرزتهیه
.
شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
تارت توت فرنگی
👈آرد :230 گرم
👈کره :120 کرم
👈شکر : 60 گرم
👈وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
👈زرده تخم مرغ : یک عدد
👈ماست یا خامه صبحانه : 30 گرم
👈توت فرنگی : 500 گرم
آرد ، شکر ، وانیل و کره را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را چند بار روشن کنید تا مخلوط مثل خرده نان بشه
زرده و ماست را افزوده و دستکاه را دوباره روشن کنید تا مخلوط منسجم و خمیری بشه
خمیر را به ظرف منتقل و با نوک انگشت کمی ورز بدید تا خمیری بشه
2/3 از خمیر را داخل قالب تارت 20 سانت پهن کنید و بزارید داخل یخچال
1/3 باقیمانده از خمیر را سلفون بپیچید و بزارید داخل فریزر
برای تهیه کرم
👈تخم مرغ : 2 عدد
👈شکر : 50 گرم
👈وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
👈نشاسته درت : 35 گرم
👈شیر : یک لیوان
تخم مرغ ، شکر ، وانیل ، نشاسته را قاطی و شیر را اضافه کنید روی حرارت ملایم با همزن دستی مرتب هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه
کرم را داخل ی ظرف دیگه بریزید و روشو با نایلون بپوشونید تا سرد بشه
قالب تارت را از یخچال خارج کرم را روی خمیر بریزید بعد توت فرنگی خرد شده و بقیه خمیر را از فریزر خارج و روی توت فرنگی رنده کنید
قالب را داخل فر گرم با دمای 180 30 دقیقه بپزید
بعد از پخت کامل سرد بشه بعد از قالب جدا کنید
🍲 @bebinobepaz
#حلوای_تافی
یا #حلوا_کارامل
مواد لازم #حلوای_کاراملی
آردسفید یک چهارم پیمانه
شیر خشک یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
کره 75 گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آب 400 میلی لیتر
زعفران دم کرده در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری
مرحله اول
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری در صورت تمایل
برای تهیه حلوای کاراملی تافی ابتدا شکر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و به رنگ کارملی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل تغییر رنگ پیدا کرد، آب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد بجوشند. در این مرحله شکر کمی سفت می شود که با جوشیدن آن مجددا ذوب می شود.
مرحله سوم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کارامل به غلظت رسید آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کره را به همراه روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود و رنگش کاراملی شود، سپس کارامل آب شده که کنار گذاشته بودیم را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا باید صبر کنیم تا حلوا کمی غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس حلوای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. برای تزیین این حلوای خوشمزه به سلیقه خود می توانیم از پودر دارچین و مغزیجات استفاده کنیم.
🏵️نکته ها
میزان رنگ کارامل شکر و یا آرد تفت داده شده با خود شماست
هر چه شکر تیره تر شود و آرد را بیشتر تفت دهید حلوای تیره تری خواهید داشت❤️❤️❤️❤️
🍲 @bebinobepaz
#نون_عدس
اما به اندازه مصرف یک وعده بپزیدش و گرم و تازه با غذا نوش جان کنید.
مواد لازم: ✅۱ پ آب ولرم، ✅۱ ق غ خمیر مایه فوری✅۱ ق غ شکر یا عسل، ✅۳ پ آرد (۲ پ همه منظوره +۱ پ کامل)، ✅۱/۳ پ عدس پخته شده، ✅۱/۴ پ ماست ✅۱/۴ پ روغن زیتون، ✅۱ عدد تخم مرغ ✅۱ ق غ نمک
مواد میانی : دلخواه ( مثل پوره عدس ، سبزیجات تازه یا سرخ شده )
طرز تهیه: شکر را در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو روش بپاشید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که خمیر مایه تون فعال شد، تخم مرغ، نمک و ماست و بعد از آن هم آرد، عدس و روغن رو را اضافه کنید تا زمانی که خمیر یکپارچه بشه و به دست نچسبه ورز دهید. خمیر را شکل بدهید و در یک ظرف با درپوش پلاستیکی بگذارید و به آن استراحت دهید. در صورت تمایل به تو پر بودن نون، در این فاصله مواد میانی را تهیه کنید. (من عدس اضافی رو با پیاز داغ و ادویه تند به شکل پوره در آوردم ). مواد میانی رو به شکل توپک در بیاورید. مثل دستور اولیه ضرورتی برای تو پر بودن نون هم وجود ندارد. بعد از دو تا سه ساعت پف خمیرتان که دوبرابر شده را بگیرید و به هشت قسمت تقسیمش کنید. دوباره به چونه ها نیم ساعت استراحت بدهید. چونه ها را باز کنید، توپک ها رو در داخل چونه ها قرار دهید، جمع شان کنید و رویشان وردنه بکشید. نون ها رو روی تابه داغ بپزید، پخت هر طرف حدود دو تا سه دقیقه زمان می برد .
🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه سالاد جوانه ها 🥗
و کوکوی ریشه جوانه ها
این سالاد را می توانید با جوانه سویا جوانه ماش درست کنید
نکته مهم ما جوانه را چند ثانیه داخل آب جوش و نمک ریخته و بعد صاف میکنیم برای استفاده داخل سالاد
مواد سالاد 🥗
۲ عدد پیازچه سبز و کامل
۲ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق پودر فلفل قرمز فلکس
یک قاشق کنجد تفت داده
دو قاشق روغن کنجد
مواد را مانند تصویر آماده کرده مخلوط می کنیم و با جوانه های زیبا مخلوط و در ظرف مناسب میریزیم این سالاد 🥗
بهداشتی مقوی و خوشمزه است
بریم با هم بخاطر این سالاد
یه پیمانه ماش یا سویا هر کدومو داشتیم داخل آب خیس کنیم
طرز تهیه کوکو با ریشه جوانه ها
🤔🤔😍😋
بعد از پاک کردن جوانه ها ریشه ها را در بشقاب یک بار شستشو کرده کنار گذاشته
این مواد را اضافه می کنیم:::
یک قاشق غ روغن زیتون
یک حبه سیر درشت ریز شده
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق مرباخوری شهد عسل
یک قاشق کنجد تفت خورده
و کمی روغن کنجد
طرز تهیه این مواد را با ریشه جوانه ها داخل ظرف مخلوط کرده در تابه نچسب داغ صاف کرده مانند کوکو هر دو طرف را کمی طلایی کنید کوکوی ما آماده است
دوستان میتونید این کوکو رو با خود جوانه ها درست کنید
لطفاً امتحان کنید
چقدر لذیذ و مقویه
نوش جانتان 😋💪
🍲 @bebinobepaz
#یاغلاما
#غذای_ترکیه
👈مواد لازم
1 کیلوگرم آرد برای خمیر
1.5 لیوان شیر ولرم
1.5 لیوان آب ولرم
3 ق غ روغن مابع
1 ق غ شکر
1.5 ق غ نمک
1 پاکت خمیر مایه خیس (42گرم) یا 1.5ق غ خمیر مایه خشک فوری
👈برای داخل یاغلاما
700 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز متوسط
3 عددگوجه فرنگی
3 عدد فلفل سبز
1 ق غ رب گوجه فرنگی
2 ق غ کره
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ فلفل قرمز
1 قاشق مرباخوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی
1 ق چ نمک
1 لیوان آب
👈طرز تهیه
نکته:اگر خمیرمایه تون معمولیه با شیرولرم و شکر دستور مخلوط کرده ،ده دقیقه صبر کنید تا کف کند و فعال شود و در ادامه دستور به دیگر مواد اضافه کنید در غیر ابن صورت خمیر مایه خیس و خشک فوری نیاز به استراحت ندارند.
برای خمیر شیر ولرم ، آب ولرم ، نمک، خمیر مایه ، شکر و روغن مایع را در مناسبی بریزید و مخلوط کرده و سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم به دست آوردید که حداقل چسبندگی را داشته باشدو در آخر ، 2 ق غ روغن مایع روی خمیر بریزید و خمیر را جمع و گرد کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت 35-40 دقیقه استراحت بدید.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی میز بزارید و
از خمیر 33چانه کمی بزرگتر از گردو درست کنیدو روی آنها را با دستمال یا حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید.روی میز را کمی آرد پاشی کنید و از اولین چانه شروع کنید و با وردنه چانه ها را یکی یکی بازکنید
تابه نچسب روی اجاق گاز قرار دهید و آن را به خوبی و بدون روغن گرم کنید.
دو طرف خمیری هایی را که باز کرده اید در تابه گرم شده بپزید و تمام خمیر ها را به همین شکل پخته و آماده کنید.
👈برای داخل یاغلاما
گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس کره و پیاز را اضافه کرده و تفت بدید.وقتی وقتی پیازها تفت داده شد ،گوجه فرنگی پوست کنده شده و رنده شده و رب را اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. سپس آب را اضافه کنید و 2تا 3 دقیقه دیگر بپزید ، سپس از روی حرارت بردارید و کناره های نان را در مایه گوشتی بزنید و داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید بزارید و از مایه گوشتی روی نان بریزید و دوباره روی مواد گوشتی نان بزارید و به همین صورت نانها را گذاشته و بین آنها مواد گوشتی بزارید و در آخر روی یاغلاما ماست سیردار بریزید و سرو کنید.نوشجان❤
🍲 @bebinobepaz
#دسر_عربی
.
مواد لازم:
پتی بور یک بسته
پودر کارامل یک بسته
شیر دو لیوان
خامه یک لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ (قابل حذف)
نسکافه یک ق غ
.
طرز تهیه:
شکر و کارامل و شیر رو با هم مخلوط کنید و بزارید رو گاز تا آروم آروم حل شه. خامه رو هم بزارید رو بخار کتری تا شل شه و وقتی شکر داخل شیر حل شد به شیر اضافه کنید . ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و بزارید رو بخار کتری تا حل شه . بیسکویت رو هم کاملا خرد کنید تا یکدست شه اگر با دست خرد میکنید دقت کنید تیکه های بزرگ نمونه .
حالا بیسکوییت و ژلاتین و نسکافه رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شه میتونید بریزید داخل مخلوط کن . بریزید تو قالب و برای ۴ ساعت بزارید یخچال . نوش جان😋
🍲 @bebinobepaz
چوربا یایلا با سبزیجات
مواد لازم:
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد کدوی متوسط
1 عدد هویج متوسط
نصف استکان روغن مایع
2 لیتر آب جوش
عصاره مرغ یا نمک
7 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پر آرد
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
طرز تهیه:
پوست سیب زمینی و هویج را بکنید و با قسمت درشت رنده ، رنده کنید. کدو را با پوست رنده کنید. سیب زمینی رنده شده را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود سپس با فشار دادن آب سیب زمینی را بگیرید .
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید و سبزیجات رنده شده را داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط تا وقتی که سبزیجات نرم شوند هم بزنید و تفت بدید. سپس آب جوش بریزید نمک و یا عصاره مرغ را اضافه کنید. تا وقتی که سبزیجات نرم شوند حدود ده دقیقه بجوشانید.
در ظرف دیگری ماست ، زرده تخم مرغ و آرد را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. چون ماست سرد است گلوله گلوله نمیشود. یک ملاقه از مواد چوربا را داخل مخلوط ماست بریزید و هم بزنید باز یک ملاقه دیگر از مواد چوربا داخل ماست بریزید و مجدد هم بزنید. مخلوط ماست ولرم شده را به چوربا اضافه کنید و هچ بزنید و یک قل بجوشانید سپس با بلندر مواد را میکس کنید. قوام چوربا به خودتان بستگی دارد اگر غلیظ است میتوانید آب جوش بریزید برای من این مقدار آب کافی بود.
کره را داخل ماهیتابه کوچکی گذاشته روی اجاق بذارید نزدیک به آب شدن کامل کره نعناع خشک را اضافه کنید و یک دو بار هم بزنید و روی چوربا بریزید. چوربا برای سرو آماده است. نوش جان
🍲 @bebinobepaz
چيزكيك انجيري
مواد لازم👇
🔺نصف ليوان مخلوط بادام و فندق خام
🔺يك ليوان جودوسر
🔺٩ عدد خرما
🔺٤-٣ قطره عصاره وانيل يا نوك ق چ پودر وانيل
براي قسمت پنيري:
🔺٢٠٠ گرم پنير لبنه
🔺١ ق غ عسل
🔺١ ق غ آلبالو( چند عدد آلبالو را داخل غذاساز ريز كنيد)
🔺نوك ق چ پودر وانيل يا يك ق چ وانيل شكري
تزيين:
چند عدد انجير
طرز تهيه:
👈🏻اگر خرما هاي سفتي داريد ، داخل آب ٥ دقيقه استراحت داده و سپس داخل عذاساز به حالت پوره در بياريد.
👈🏻فندق و بادام هاي خام و بعد از اينكه داخل غذاساز ريز كرديد، با جودوسر و پوره خرما و وانيل مخلوط كنيد.
👈🏻لايه زيري كه آماده كرديد و داخل قالب هاي مافين به صورت مساوي پخش كرده و صاف كنيد و داخل يخچال بگذاريد تا استراحت كنه.
👈🏻براي قسمت پنيري ، پنير لبنه و عسل و آلبالو رو هم بزنيد
و بهش وانيل اضافه كنيد
و به صورت مساوي روي لايه زيري بريزيد
و حداقل ٢ ساعت داخل يخچال استراحت بديد .
👈🏻قبل از سرو ، روش از انجير هايي كه برش داديد براي تزيين استفاده كنيد.
🍲 @bebinobepaz
اسپاگتی و سبزیجات😍🥦🍝
مواد لازم:
* 2 بسته ماکارونی فوری (نودلیت)
* 1/3 فنجان آب مرغ
* 1/4 فنجان سس سویا
* 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
* 1 قاشق چایخوری فلفل
* 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان ، بدون پوست ، به صورت خرد شده
* 1 و نیم فنجان کلم بروکلی خردشده
* 1 فنجان پیاز شیرین خرد شده
* 1 فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
* 1 فنجان قارچ خردشده
* 3 حبه سیر ، خرد شده
* 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
* 2 پیازچه نازک خرد شده
* 1/2 قاشق چای خوری دانه کنجد
جهت ها:
1. در یک قابلمه بزرگ آب جوش ، رشته های ماکارونی را بپزید تا نرم شود ، حدود 3-4 دقیقه. با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
2. در یک کاسه متوسط آب مرغ ، سس سویا، سرکه و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا حدوداً 4-6 دقیقه طلایی و پخته شود. کنار گذاشته
4- کلم بروکلی ، پیاز ، فلفل دلمه ای و قارچ را بزنید تا نرم شود ، حدود 4 - 5 دقیقه.
5. سیر و زنجبیل را هم بزنید تا معطر شود ، حدود 1 دقیقه.
6. مخلوط آب مرغ را مخلوط کرده ودر کف قابلمه بریزید.
7. ماکارونی و مرغ را اضافه و هم بزنید تا گرم شود و در سس به طور مساوی پوشانده شود ، حدود 1-2 دقیقه.
8. در صورت تمایل ، بلافاصله سرو کنید ، با پیازچه و دانه کنجد تزئین کنید.
🍲 @bebinobepaz
چوب شور 😋
رسپی یه چوب شور خونگی و سالم رو براتون آوردم😋
☄مواد لازم:
✅ ۱۲۵ گرم کره(همدمای محیط)
✅ ۲/۵ لیوان آرد(۳۷۵ گرم)
✅ ۱ قاشق غذاخوری ماست
✅ نصف لیوان آب
✅ ۱ قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک
✅ ۱ قاشق مرباخوری شکر
✅ ۱ قاشق مرباخوری نمک
✅ ۱ عدد سفیده تخم مرغ برای رویش
☄طرز تهیه :
خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند.
آرد را داخل ظرفی بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.کره، ماست و مایه آماده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
از خمیر چونه های کوچکی بگیرید(برای من ۱۷ گرم شد)، سپس رویشان را بپوشانید تا نیم ساعت استراحت کنند و ور بیایند.
چونهها را مانند ویدیو شبیه چوب کنید و در سینی فر بچینید. رویشان سفیده تخم مرغ بمالید. بسته به ذائقه خود روی آنها شوید خشک، کنجد، سیاهدانه یا تخم خرفه بپاشید و در فر با دمای ولرم بگذارید.
در فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید.
با ماست خوشمزه میشه😉👌
نوش جان🌾⚘
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍
در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰
مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕
به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت #1میلیون میگیرم😟😰
باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه #مدللباسایی اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃
وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌
منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال #مدللباس بودم🤦♀😰 مدلای اینترنت همش #تکراری بودن😕 به ط
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #150 تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #8۰تومان تا #200 تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
#کیک_حلوای_ایرمیک
آرد ایرمیک یا سمولینا ۲پ لوازم قنادی ها دارند
شکر ۲پ
کره ۱۵۰گ
روغن مایع ۱/۲پ
(برای شربت شیر)
شیر ۲پ
شکر ۲پ
آب ۲پ
وانیل ۱۰گ
(برای ملحبی)
شیر ۲پ
شکر ۲پ
آرد ۳ق.غ
نشاسته ذرت ۳ق.غ
کره ۸۰گ
وانیل مقداری
درقابلمه دیواره بلندروغن و کره روی حرارت گذاشته کمی که گرم شد آردایرمیک بهش اضافه میکنیم ومیگذاریم آردروی حرارت ملایم ۱/۵ساعت پختشه ودراین فاصله هر۵دیقه بهش ی هم میزنیم که آردنسوزه بعداز گذشت زمان پخت آردوتغییررنگ اون شربت شیرودرست میکنیم همگی موادبغیرازوانیل درقابلمه ریخته روی حرارت میگذاریم تاشکر حل شودکمی قوام بیاید وقتی آردآماده شدوانیل به شربت زده وبه حلوا اضافه میکنیم مراقب تاولهای حلوا باید خیلی پرتابهای بلندی داره کمی حلوا آرام شدهم میزنیم تاکه به غلیظ برسه دراین مرحله حرارت خاموش کرده پارچه یا دمکنی روی حلوا میگذاریم ودرمحیط آشپزخانه بهش استراحت میدیم ودراین فاصله ملحبی درست میکنیم همگی مواد بغیراز کره وانیل درقابلمه ریخته هم میزنیم یکدست که شد روی حرارت میگذاریم تا به غلظت فرنی برسه کره ووانیل اضافه کرده از روی حرارت برداشته روی حلواهم برداشته هم میزنیم وکف قالب موردنظر میریزیم ویکدست میکنیم بعدملحبی اضافه میکنیم یکدست میکنیم ومجددحلوا ریخته و فیکس میکنیم اگر روی حلواترک داره طبیعیه چون ملحبی زیرلایه هست خوب انسجام نداره،، هم میتونی همون زمان گرم سروکنید هم نیم ساعت داخل یخچال بگذاریدبعد درآورده دورقالب آزادکرده قالب برداشته حلوا تزیین کرده برش میزنیم حتما برای برش ازچاقوی تیزاستفاده کنیدوهرباراستفاده برای برش بعدی چاقو وپاک کنید👍🏼👍🏼
🍲 @bebinobepaz
#رنگینک
#رنگینک_مجلسی 🍃🍂🍃🍂🍃
مواد لازم :
_آرد شیرینی پزی ت۸ تا ۹ قاشق غذا خوری سر پر ( آرد سفید)
_آرد نخودچی ۲تا ۳ قاشق غذا خوری
_پودر قند ۳ قاشق غذاخوری سر پر (یا شکری که خوب آسیاب شده )
_دارچین نصف قاشق چای خوری
_پودر هل ۱/۴قاشق چایخوری
_کره ۱۲۰ گرم
و اما عزیزان روش کار به این صورت هست
آرد را در تابه ی نچسب ، ریخته و روی حرارت قرار میدهید و کمی تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و آن را هم به همین ترتیب کمی تفت میدهید در مرحله بعد کره را اضافه کرده وتا وقتی مواد نسکافه ی رنگ شود به تفت دادن آن ادامه میدهیم .با حرارت ملایم اگر دیدید مواد خیلی سفت هست یکی دو قاشق به آن روغن جامد اضافه کنید تا مواد روان شود حتما بایید روغن جامد باشد
در مرحله ی آخر پودر قند و دارچین و هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
مواد را از روی حرارت بردارید
کف و اطراف یک ظرف مستطیل یا مربع را ارتفاع داشته باشه(من از یک ظرف مستطیل پیرکس استفاده کردم ) را پلاستیک یا سلفون بکشید مواد را داخل آن بریزید و صاف کنید حدود یک تا یک و نیم سانت ارتفاع داسته باشه بعد داخل یخچال قرار دهید تا سفت بشه حدود یک ساعت
سپس در این فاصله مواد خرمایی را تهیه کنید
حدود ۳۰ تا ۳۵ عدد خرما را له کنید و با ۵۰ گرم کره را روغنجامد یا نیمه جامد روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا بپزد و حالت خمیری به خودش بگیره و دست به هم بده من کمی در آخر پودر نارگیل هم بهش اضافه کردم (با یک قاشق مرتب تفت بدید )سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدید از حرارت بیافته دیس را از یخچال بعد از حدود یک ساعت خارج کنید و این مواد خرمایی را روی آن بریزید و کاملا پهن کنید ارتفاع مواد در همه ی قسمتهای ظرف بهتر هست یکسان باشد و بعد روی آن را مغز گردو ی خورد شده بریزید من کمی کنجد و پسته ی خرد شده هم ریختم
دیس را در یخچال قرار دهید حدود یک ساعت و بعد خارج کنید الان مواد به راحتی از پلاستیک جدا میشه از ظرف خارج کنید و با بک چاقوی تیز برش مربع بزنید
نوش جان
🍲 @bebinobepaz