eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
43.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر یا صبحانه عالی و خوشمزه هست که خاگینه تبریزی هم گفته میشه😋 مواد اولیه در اخر فیلم مشخصه👉🏼 تخم مرغ و ماست آرد باهم هم تراز هستند یعنی میتونید قیقاناختون رو با دوتا تخم مرغ دوتا قاشق غذا خوری ماست و‌دو‌قاشق آرد درست کنید .بیکینگ پودر رو بعضى ها نميريزند و یل بیشتر میریزن و همین باعث بیشتر شدن پف خاگینه میشه ‌، من یک قاشق مربا خوری ریختم در تمامى مراحل خوب مواد رو هم بزنيد میتونید در فر هم درست کنید .زیر تابه شعله پخش کن بزارید یا حرارت و کم کنید کمی کره کف تابه بمالید🧈 نصفی از مواد رو بریزید، درب تابه رو‌بزارید تا کمی خودش و‌بگیره بعد گردو، دارچین، پودر گل و هل رو بریزید روی مواد مجدد درب تابه رو‌بزارید🙂 بعد مجدد باقی مواد رو به آرومی بریزید و بازهم درب رو‌ببندید تا خوب روش بسته بشه .خاگینه هست رو برگردوندن تا طرف دیگه هم برشته بشه در تبريز بيشتر رسمه يك شربت با شكر و اب و گلاب درست ميكنند و روى قيقاناخ ميريزند ولی پیشنهاد من به شما این هست که حتما با شیره انگور قیقاناخ رو میل کنید🍇 برای تزیین از خلال یا پود پسته و‌بادام و‌گل سرخ میتونید استفاده کنید⭐️ صبحانه مقوی و‌خوشمزه شما آماده است ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای درست کردن این نوع سیب زمینی خوشمزه کف تابه یا قابلمه یک بسته نمک بریزین سیبب زمینی شسته و خشک شده رو روی نمک بچینید درب قابلمه رو گذاشته و روی شعله متوسط می گذاریم تا مغز پخت بشن فقط چند بار سیب زمینی رو بچر خونید تا تمام اطراف سیب زمینی پخته بشه ،با کره و نان سنگک داغ ویک لیوان دوغ محلی واقعا میچسبه 😋شما می تونید با انواع پنیر هم نوش جان کنید 👌🏼😋😋 . . .نکته:اگر سیب زمینی درشت بود از وسط نصف کنید . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ از یک کیلوگرم راسته بره استفاده کردم،می‌تونین از گوشت گوساله/گوسفند/مرغ هم استفاده کنید و با 1 ق چ نمک و 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق غ گلپر کاملا ورز دادم و مزه‌دار کردم.⁣ ⁣در ظرفی دیگر،مخلوطی از سبزیجات معطر شمال که شامل چوچاق(زلنگ)،انارجی،خالواش(خنش)،نعناع،گششنیز،جعفری و تره که جمعا 4 قاشق غذا خوری بود ریختم و بهش 200 گرم مغز گردو آسیاب شده،2 عدد پیاز رنده شده،1 بوته سیر رنده شده،1 ق غ رب انار جنگلی،2 ق غ رب انار ملس،1 ق غ ریحان محلی خشک،1 ق چ پودر هسته انار ترش ریختم و کاملا مخلوط کردم،عطرش تو این مرحله فوق‌العاده‌ست.... و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و ورز دادم و یه کیسه روی گوشت گذاشتم تا 5 ساعت در یخچال استراحت کنه،و بعد هم به سیخ کشیدم و با کته زعفرونی و زیتون پرورده خونگی خودم و ماست و نعناع سرو کردم.⁣ ⁣❌سبزیجات رو چه تر چه خشک اضافه کنین مانعی ندارد.⁣ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍋 بالنگ ها رو بشورید و نازک پوست بگیرید و میوه ی داخلشو خارج کرده و آبشو بگیرید و نگه دارید،بالنگو به دلخواه خرد کنید و حالا بالنگ ها رو وزن کنید و برابر مقدار اونا شکر اماده کنید بالنگ های خرد شده رو داخل آب سرد بریزید و به مدت 12 الی 24 ساعت بذارید بمونه تا تلخیش گرفته بشه....بعد آروم بالنگ ها رو فشار بدید تا آبش خارج بشه (میتونید قبل خردکردن هم بخیسونید که بهتره داخل یک قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارید و بالنگ ها رو داخلش بریزید و یک جوش که خورد داخل آبکش بریزید و تو آب سرد قرار بدید و باز آب رو جوش بیارید و همین مراحل را چهار بار تکرار کنید و در اخر باز اروم فشار بدید تا ابش خارج بشه شکر و یکی دو لیوان آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا بجوشه و قوام بیاد، مقداری از اب صاف شده ی بالنگ اضافه کنید(برای جلوگیری از شکرک زدن شهد)،سپس بالنگ ها رو اضافه کنید و بذارید اروم بجوشه تا بپزه(زمان زیادی نمیخواد)و حرارت رو خاموش کنید....خنک که شد داخل شیشه بریزید و در یخچال بذارید. (میتونید در اخر کمی زعفران و گلاب بزنید من نزدم) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 فلفل دلمه ای سبز، 1 فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی کوچک، 5 تخم مرغ، 1 ق غ کره، 2 ق غ روغن زیتون، پنیر چدار، نمک، فلفل قرمز و سیاه 🔴 به خاطر فلفل دلمه ای خیلی خوشبو میشه. حتما امتحان کنید. ساده ولی خوشششمزه😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزای دلم براتون دستور سوپ کدو حلوایی خوشمزه آوردم. همچنین دارای ویتامین های زیادی است که خیلی مقویه🤩 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج3پیمانه پلوپز، سینه مرغ 1عدد، تخم مرغ2عدد، ماست 1ل، گلاب1ق غ، پودرهل نصف ق چ، دارچین، پاپریکا، نمک، زعفران دم شده 1استکان، روغن1 استکان، آبلیمو 1ق غ، زرشک و خلال پسته در صورت دلخواه، بادمجان 3عدد 🔴 بادمجانها رو پوست بکنید و سرخ کنید برنج روبشورید و بذارید روی حرارت یکی دوجوش بزنه برنج باید زنده تر از حالت معمول باشه که آبکش کنید🥰👌 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مزه دار کردنش من از نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه،پیاز،سیر، فلفل دلمه ،آب لیمو‌ترش تازه و در آخر روغن زیتون یا اگر نبود روغن مایع استفاده کردم بعد از 24 ساعت که ادویه ها به خرد مرغ رفت برای پختش میتونید از انواع سبزیجات در دسترس تون استفاده کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیموناد نعنایی لیوناد تمشک و هلو لیموناد توت فرنگی لیموناد انبه و آناناس 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
هدایت شده از ارشیو غذا سه سوته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : 600 گرم سیب زمینی پخته شده معادل 3 عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ درشت نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار دلخواه نشاسته ذرت 20 گرم حدود یک و نیم قاشق غ خ یک سوم لیوان شیر ولرم معادل 70گرم طرز تهیه : سیب زمینی های اب پز که کاملا داغه را با گوشتکوب یا چنگال حسابی بکوبید تا کاملا نرم شوند ادویه ها و تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید و حسابی ورز دهید باید مایه خیلی خیلی نرم باشه و اصلا گلوله گلوله نباشه میتونید داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید یا از الک رد کنید‌ اگر مایه ،سفت بود کمی تخم مرغ همزده اضافه کنید ‌‌و اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید. داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نیم سانت برش بزنید‌.نباید قطر برش زیادی پهن باشه چون ترد نمیشن. داخل روغن داااااغ نواری بزنید و سرخ کنید روی دستمال بگذارید تا کاملا روغن آنها کشیده و خنک شوند روی هم نگذارید چون نرم میشوند با سس دلخواه سرو کنید نوش جان 💖 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له) و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش پنیرپیتزا ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم یعنی به شکل نیم دایره در بیاد و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم نوش جان💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
«صَباح الخير لوجهك لعَيناك لَصوتك ثُم للحيَاة...» صبح بخیر به روی ماهَت، به چشمانت، به صدایت، سپس به زندگی...🤍🌱❣
✔️دوحبه سیر رنده شده رو داخل روغن تفت بدین. دوقاشق رب گوجه بریزین. و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و پودر پیاز. پونه و ریحان و رزماری خشک هرکدومو داشتین بریزین و تفت بدین. بعد یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر و روغن زیتون هم بریزید و بذارید چند جوش بخوره و غلیظ بشه و برای پیتزا درست کردن روی خمیرش قبل از ریختن مواد ازین سس بزنید عااااااالی میشه. اگر سفت بود کمی آب جوش بریزید. برای سرو خود پیتزاهم این سس خیلی خوشمزه تر از سس های بیرون هست. مقدار سرکه و شکر و نمک وادویه هارو طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنید. 💠فلفل دلمه رنده شده هم میشه همراه سیر تفت داد. میشه بجای رب گوجه. خود گوجه رو رنده کنید و بریزید و سرخ کنید. آخر سر هم میشه داخل مخلوط کن بریزید تا صاف ویکدست و پوره بشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸ولادت با سعادت باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) خجسته باد
لوبيا چيتي 2 ليوان_قارچ1 بسته كوچك _ گندم يا جوويا بلغورگندم ،جو 2 ق غ_ پيازداغ طلايي، 1 عدد سيب زميني_ نمك، فلفل،گلپر 🔴لوبيا وگندم يا جورو كه ازشب قبل خيس كردين ،ابكش كنين،بذارين روي حرارت، اب بريزين، جوش كه اومد دوباره ابكش كنين ودوباره اب بريزين بذارين بپزه بعدازپخت، 1 عددپياز رو نگيني خردكنين وبذارين تا طلايي بشه وسيب زميني روهم بريزين داخلش وتفت بدين، دوسه قاشق رب گوجه، نمك وفلفل بزنين ،قارچ رو ورقه كنين، همه ي موادرو بريزين داخل خوراك، بذارین رو حرارت بمونه تا خوب جا بيفته خوراك روداخل ظرف سرو بريزين وبا روغن زيتون و ليموترش تازه وكمي گلپرنوش جان كنين . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 لوبيا سبز 1 كيلو سير 2 بوته فلفل ‏سبز 5 عدد ترخون تازه بميزان لازم زردچوبه،نمك بميزان لازم سركه بميزان لازم ابتدا لوبيا سبز رو پاك كرده بشكل دلخواه برش داده و شسته با يك ليوان اب و نصف ليوان سركه ميزاريم روي حرارت تا رنگ عوض كردن لوبياها ميزاريم بپزه بعد سير و فلفل رو خرد كرده همراه نمك و زردچوبه خوب قاطي ميكنيم لوبياهارو هم از صافي رد كرده ب مواد اضافه ميكنيم ترخون را خرد كرده اضافه ميكنيم همه اين مواد رو خوب قاطي كرده حالا مواد را داخل ظرفاي مورد نظر ريخته و روش سركه ميريزيم درشو محكم بسته جاي خنك نگهداري شود. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک عدد سینه مرغ پخته شده، 100 گرم پنیر لبنه، 2 عدد فلفل قرمز کباب شده، 10 تا خیارشور، یک کاسه گردو، کمی شوید، سس مایونز، 2 حبه سیر، نمک، خمیر یوفکا 🔴 مرغ ها را با پیاز و برگ بو و هویج پخته ریش ریش کنید فلفل دلمه ای های قرمز را روی شعله پخش کن گاز یا داخل فر یا آتش کبابی کنید پوستشو بگیرید و خرد کنید بقیه مواد را خرد کرده مخلوط کنید ورقه های یوفکا اگه یوفکای ایرانی بود چون ضخیمه یک ورق را با کره چرب کنید و داخل قالب های کیک یزدی انداخته داخل فر قرار دهید تا سرخ شود ( اگه خمیر یوفکا نازک ترکیه ای استفاده کردید دو لایه هم می توانید استفاده کنید ) سالاد آماده را هنگام سرو داخل یوفکاها بریزید اگه زود داخل کاسه ها بریزید خمیر نرم می شود . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لوبیا سبز خرد شده و ابپز شده نیم کیلو، ذرت نیمه آماده مقداری، 1عدد پیاز کوچک، سیب زمینی1 عدد بزرگ، نمک، فلفل پودر سیر، زردچوبه پودر خردل، تخم مرغ 4 عدد، آرد سفید 2 ق غ 🔴 سیب زمینی و پیازو رنده ریز کردم ورز دادم. ابشونو گرفتم، تخم مرغ، ادویه جات و آرد رو اضافه و مخلوط کردم در اخر لوبیا هارو ریختم و مخلوط کردم این کوکو هر چه تند تر باشه خوشمزه تره. کف تابه نسوز روغن ریختم و مواد رو داخلش یکدست صاف کردم از ابتدای پخت با دمکنی پوشونده،تقریبا1 ساعت و نیم گذاشتم اروم سرخ و مغز پخت بشه؛ وقتی خودشو گرفت برگردونین طرف دیگه رو سرخ کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مخلوط گل کلم1عدد کوچک _هویج 3عدد متوسط_ بادمجان گوشتی6 عدد_فلفل سبز تند6 عدد_سیر 1 بوته_سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا) بدون آب و خرد شده 5ق غ_سیاه دانه1ق غ_نمک _زردچوبه1ق غ سرخالی _ سرکه 🔴 گل کلم و هویج و سیر رو شسته شب تا صبح بذارین روی پارچه تا کامل کامل آبش خشک بشه. در ظرف بزرگی گل کلم و فلفل و سیر رو ریز خورد کردیم هویج رو با رنده درشت رنده و اضافه میکنیم. بادمجون رو بعد از شستن خوب خشک و بعد کبابی میکنیم پوستش رو جدا و خوب له میکنیم وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 1 بسته ژله آلورا رو با 1 و نیم لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف بشه. نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده ای که خریدین بریزین تو آبکش آبش بره به ژله ای که در قالب هست اضافه و بذارین یخچال نیم بند بشه. به بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی و مقداری فالوده اضافه کنید و روی ژله ی قبلی بریزین. دوباره داخل یخچال بزارید. 1بسته ژله بلوبری رو در 1و نیم لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف بشه نصف کنید در یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین. مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده اضافه و مخلوط کنین روی ژله ی قبلی بریزید حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده. 📍رنگبندی ژله اختیاریه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنم و میذارم یخچال، بعد به مقدار لازم سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ میکنم. یه دونه پیاز نگینی رو تفت میدم وقتی سبک شد گوشت رو بهش اضافه و خوب تفت میدم و بهش رب گوجه اضافه کرده و زعفران و کمی پودر دارچین و پودر گل سرخ اضافه میکنم و سیب زمینی سرخ شده رو مخلوط کرده و موقع سرو لابه لای برنج میریزم زرشک رو با کمی کره و گلاب تفت میدم و با برنج زعفرونی مخلوط کرده و روی پلو می ریزم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 کلم قمری ها رو خلالی خرد و تفت دادم. زردچوبه، فلفل ونمک زدم با1 لیوان آب پختم. سبزی های کلم پلو ( 400 گرم ریحون،200 گرم شوید،200 گرم تره،100گرم ترخون) رو خرد و اضافه کردم بعلاوه یه پیاز داغ و یک استکان آبلیمو تازه و گذاشتم به خورد هم بره 300 گرم گوشت رو با 2 ق غ آرد نخود چی، زنجبیل، زردچوبه، فلفل و پیاز ورز دادم و قلقلی کردم و سرخ کردم. 1ق سبزی کلم پلو هم به کوفته ها میزنم خیلی لطیف میشه. 4پیمونه برنج با زردچوبه و نمک گذاشتم بپزه و آبکش کردم تو قابلمه لایه به لایه برنج و مواد کلم پلو و کوفته قلقلی ریختم و دم کردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه مرغ 400 گرم، سیر 3 حبه، روغن زیتون 2 ق غ، پنیر پیتزا 300گرم،خامه صبحانه 1بسته، پیازچه خرد شده 2 ق غ، سیب ‌زمینی متوسط 5 عدد، نمک و فلفل، روغن 🔴 سیب زمینی را درشت رنده کنید و فشار دهید تا آبش گرفته شود. نمک و فلفل بزنید. سیر رنده شده را با روغن تفت دهید. مرغ پخته و ریش ریش شده، نمک، فلفل، پنیر پیتزا و خامه را اضافه و تفت دهید درآخر پیازچه خرد شده را اضافه و تفت دهید. تابه ی نچسب را چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید مواد مرغ را اضافه و پنیر پیتزا بریزید.بقیه ی سیب زمینی را روی آن پهن کنید و کمی فشار دهید تا منسجم تر شود درب تابه را ببندید روی حرارت ملایم بپزید. بعد برگردانید طرف دیگر را سرخ کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا تابه ای😋😋 سیب زمینی 4 عدد روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری جعفری 2 قاشق غذا خوری سیر 1 حبه نمک ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پاپریکا ،پودر سیر ،آویشن ( هرکدام 1 قاشق چای خوری ) مواد سس قارچ شیر نصف لیوان خامه 2 قاشق غذا خوری پنیر گودا 2 ورقه نمک و فلفل سیاه و اویشن ( هر کدوم نصف قاشق چای خوری جعفری برای تزیین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت 1 کیلو، سیب زمینی 2 عدد، پیاز 2 عدد بزرگ، به 1 عدد، هویج 3 عدد، روغن زیتون 2ق غ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 🔴 سیب زمینی، هویج و پیاز را حلقه‌ای ببرید. به را به صورت قاچ هندوانه برش دهد.در قابلمه روغن بریزید. به ترتیب 1ردیف پیاز و تکه‌های گوشت را بگذارید. آب جوش اضافه کنید در قابلمه را ببندید 1ساعت و نیم بپزد. به ترتیب فلفل و زردچوبه بپاشید، هویج، به و در آخر سیب زمینی را قرار دهید. نصف پیمانه آب و نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید تا سبزیجات بپزند. اگر آب غذا تمام شد مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد. ‌در آخر کمی رب گوجه را در روغن تفت دهید و اصافه کنید بگذارید جا بیفتد. اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی‌آید می‌توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯