eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شما صبح زیبایتان بخیر🌾🌸 امـیدوارم در این روز زیبـا🌾🌸 روزگارتان آکنده از امیـد ... دنیایتان لبریز از محبت و دوستی🌾🌸 رزقتان سرشار از خیر و برکـت لحظه هایتان مالامال از شور و شادی دلتان جایگاه صفا و پاکی🌾🌸 زندگیتان پر از آرامش و موفقیت و روزتان سراسر باشد از تندرستی🌾🌸 ❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐓 🍗🍗 رب گوجه فرنگی ،سس یا رب فلفل ، روغن مایع، آب ،ادویه و آویشن ،نمک روی ران مرغ ریخته پیاز ،سیر،هویج و سیب زمینی را اضافه کرده در آخرکرفس .مواد رو خوب مخلوط میکنیم تو کیسه فر میذاریم در فر 190 درجه به مدت 45 دقیقه کیسه فر نسوز رو لوازم قنادیا دارن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮🍮🍮🍮 👆 فوق العاده مقوی و خوشمزه 👌 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💜گاهے وقتا تو اوج دلتنگیا و ناامیدیا 🌸یهو یکے اروم و محکم بهت میگه "نترس" 💜من هواتو دارم ...💖🙃🙂 🌸هیچی تموم نشده ... 💜من بهت قول میدم ازت دفاع کنم ...🤝 🌸فقط بهم اعتماد کن ..✋🏻 💜باورم داشته باش ... 🌸بقیشو بسپار به من ....😇🤩 💜اون مخاطب خاص خداست و این پیغامم اینجاست. ..😍❤️ 🌸میتونی ارامشانہ های یهوییتو از اینجا برداری 👇🏻 آرامشانہ...♥ https://eitaa.com/joinchat/794362020Cc5edc74cde
🐟🐠 کنسرو تن ماهی ۱ قوطی _سیب زمینی ۳ تا متوسط_ گردو 1/3 پیمانه _خیار شور 1/2 پیمانه _پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 100 گرم _مایونز 1_2 ق غ _فلفل قرمز کمی_نون تست به تعداد لازم کنسرو تن ماهی رو بعد از جوشاندن روغنش رو جدا کنین و بذارین کاملا سرد بشه . سیب زمینی ها رو بپزین سرد که شد خرد کنین خیار شور و گردو رو هم خرد کنین و همه مواد غیر از مایونز رو با هم توی غذاساز بریزین و چند دقیقه بزنین تا کاملا یکدست بشن .مایونز رو کم کم اضافه کنین و بزنین تا غلظت مواد به حد مناسبی برسه. غلظتش باید طوری باشه که بتونین ماسوره کنین. حالا نون تست رو برش بزنین و مواد رو با قیف و ماسوره روی نونها بذارین. 1- همه مواد باید سرد باشن 2- نمک نزنین چون تن ماهی و خیار شور به اندازه کافی نمک دارن. 3-اگه مواد شل شد و نتونستین ماسوره بزنین با قاشق روی نون بمالین . 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲🍲 یک لیوان جو پوست کنده دو عدد هویج بزرگ دویست گرم قارچ یک عدد پیاز یک تکه سینه مرغ یک لیوان آب مرغ پنجاه گرم کره یک قاشق سوپخوری آرد چهار لیوان شیر جعفری خرد شده صد گرم ابلیمو کمی خامه برای تزیین ❌ این سوپ به خاطر وجود شیر یکم طعم رو به شیرین داره اگه دوست ندارید به جای نصف مقدار شیر از آب استفاده کنید. 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم دو و یک سوم پیمانه شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم حدود سه چهارم پیمانه شکر ۱۵ گرم یک ق غ سرخالی نمک ۶ گرم یک ق چ مایه خمیر فوری ۵ گرم یک ق چ تخم مرغ کوچک یک عدد روغن مایع ۲۵ گرم یک و نیم ق غ مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه طرز تهیه تمام مواد خشک آرد، نمک، شکر، خمیرمایه با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم) سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید. نوش جان 💖 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ژله را باید با یک و 3چهارم لیوان آب جوش درست کنید و یک چهارم. لیوان اب سرد تا ژله تان براق شود.. نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شیر......2لیوان خامه صبحانه........ 1/2لیوان شکر.....3/4 لیوان پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری وانیل...... 1/2قاشق چای خوری نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم آرد ۱ و۱/۲ پ سیب زرد۳ عدد دارچین ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم یا ۵ ق س شکر ۱ پ سر خالی وانیل۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م شیر۱/۲ پ طرز تهیه سیبها را پوست گرفته خلال کرده روی آن دارچین و شکر می پاشیم سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را باهمزن تمیز و خشک می زنیم تا اسفنجی شود بعد زرده ها را دانه دانه هر کدام حدودا یک دقیقه میزنیم وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و می زنیم شکر را اضافه کرده می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کرده و بعد شیر اضافه کرده میزنیم بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده سه بار الک کرده به زرده ها اضافه می کنیم در آخر سفیده را اضافه و آرام و دورانی مواد را مخلوط می کنیم قالب را چرب و کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب ریخته سیبها را دورتا دور روی مواد می گذاریم وداخل فراز قبل گرم روی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ یا تا زمانی که کیک آماده شود قرار می دهیم بعد از آماده شدن وسرد شدن کیک روی آن را در صورت تمایل پودر قند می پاشیم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه خمیر پای 1 عدد دارچین 1 قاشق چایخوری سیب 4 عدد بزرگ مخلوط داخل پای سیب 600 گرم چند سیب بردارید و قسمت بالایی آنها را برش دهید و جدا کنید. داخل سیب را با دقت توسط قاشق خالی کنید.آن را با پوره ی سیب و مقداری دارچین پر کنید.سپس خمیر پای را تکه تکه کنید و آن را روی سیب قرار دهید. همانطوری که رویه ی یک پای سیب معمولی را خمیر می کشید. سیب ها را در یک تابه بریزید که کف آن آب باشد و 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) بپزید تا رویه طلایی شود نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم برای مواد میانی رولت: 6 عدد سیب یه پیمانه سرخالی پودر قند نصف قاشق چایخوری پودر دارچین سیبا رو پوست میگیریم و رنده می کنیم و با دارچین پودر قند یک تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت میذاریم و مواد رو هم می زنیم تا مخلوط بشن و منتظر میشیم تا آب سیبها کشیده بشن و نرم و پوره ای و پخته بشن. مواد لازم برای خمیر کیک: 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1.5 پیمانه آرد 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد رو با هم مخلوط میکنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی میکشیم و موادو داخلش میریزیم و حدودا 20دقیقه میزاریمش داخل فر با دمای 180 درجه. بعد از پخت کیک سینی رو از فر بیرون میاریم و روی کیک کاغذ روغنی میذاریم و با استفاده از هر دو کاغذ روغنی اونو بر می گردونیم کاغذ روغنی روی سیبها رو بر می داریم. وقتی هنوز کیک گرمه مواد میانی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ روغنی رولش میکنیم و میزاریم سرد شه وقتی کیک سرد و خنک شد ، کاغذ روغنی رو بر می داریم و باز رول می کنیم نوش جان ‌💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم 2عدد تخم مرغ 1لیوان شکر (لیوان دسته دار) 1استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) 3ق غ پودر کاکائو 1/5لیوان آرد 1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) طرز تهیه تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید نوش جان 💖 🍫🧁🍫🧁🍫🧁🍫 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد سه و نیم لیوان نمک یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک ق چ کره یک لیوان ( دویست و بیست و هفت گرم.) شکر نصف 1 لیوان ( سیصد گرم...) تخم مرغ دو عدد وانیل دو ق چ طرز تهیه : کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهیدفر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود .سپس با آیسینگ شوگر تزیین کنید . بعد از آمادا کردن کوکی ها شکلات را با روش بنماری ذوب کنید و سر کوکی ها را آغشته کنید و سپس داخل ترافل رنگی فرو کنید و اجازه دهید خشک شوند نوش جان 💖 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کردی یه جاروبرقی پنج دقیقه ای میکشی لباساتم میندازی لباسشویی شدی خانوم خونه دار 😒😏 نه جانم بیا تواین کانال👇ببین خونه داری یعنی چی🤗 تمیزکاری هر چیزی قلق داره 🧐 نگی نگفتما 🙄 بیا تو کانال شو👌 ‌http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌ سینه مرغ 500 گرم_به متوسط 2 عدد_ پیاز متوسط 1 عدد_رب گوجه‌ فرنگی 2 ق غ_آبلیمو 3-4 ق غ_آلو بخارا ½ پیمانه_ روغن ¼ پیمانه_ کره 50 گرم_ نمک1 ق چ_ زعفران_ دارچین ½ ق چ_ فلفل 1 پنس ‌ ⭕️چاشنی این غذا آبلیمو است که بایستی زمان سرو اضافه کنید. ⭕️ به جای مرغ می تونین از گوشت استفاده کنین ✅ نکته ای که باید بگم اینه که این خورشت به خاطر وجود به و آلو جزو غذاهای ملس هست و البته خیلی خوش عطر و خوشمزه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت چرخ کرده 100 گرم_قارچ 10 عدد درشت_نصف یک عدد فلفل دلمه ای _ جعفری تازه1 مُشت_نمک، فلفل، زرد چوبه ، پاپریکا، پنیر پیتزا_پیاز1 عدد_ سیر2 حبه_ خمیر یوفکا مثلثی 15 عدد (ماست 1 قاشق غذاخوری+روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری) برای رومال کردن ورقه های خمیر_رب 1 ق غ . 🔴پیاز رو رنده و تفت بدید، گوشت رو اضافه و تفت بدین ادویه ها و سپس فلفل دلمه ای ریز خورد شده رو اضافه کنید. زمان بدید تا کمی پخته بشه، قارچ و جعفری رو اضافه کنید با هم خوب مخلوط کنید و اجازه بدید تا آبش کشیده بشه. در آخر رُب رو اضافه و خوب بهم بزنید تا یکدست بشه. ورقه های یوفکا رو دونه دونه از بسته در بیارید و روشو با مخلوط ماست و روغن زیتون رومال کنید و یک قاشق از مواد گوشتیُ بریزید و روشو کمی پنیر و از دوطرف خمیر به داخل تا کنید و رول کنید ✅میتونید هم سرخ کنید هم بزارید داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه ✅اگه داخل فر گذاشتید با زرده تخم مرغ رومال کنید و از کنجد و سیاه دونه برای تزیین روش استفاده کنید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸🍃 500 گرم قارچ_1/2 ق چ پودر سیر _ 1/2 ق چ پودر پیاز _ 1.5 فنجان آرد_1 ق س آرد ذرت_ 1.5 فنجان آب _1/2 ق چ نمک_1 ق چ فلفل_1/2 ق چ پودر کاری _ 1/2 ق چ بکینگ‌ پودر 🔴آرد ،آرد ذرت ،نمک ،فلفل ، بکینگ‌پودر و پودر کاری را مخلوط کنید .آب را اضافه و هم بزنید و10 دقیقه کنار بگذارید. پودر سیر و پیاز را اضافه کرده و قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. روغن را داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و حدود 5دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند. قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید. کنار مرغ سوخاری چه شود 😋 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ مروری بر چهار دهه اتفاقات کشورمان
2پیمانه گندم . گوشت گوسفندی یا سینه مرغ به مقدار لازم که من از مرغ استفاده کردم روغن یا کره ای کرده 3ق غذاخوری پیاز 1عدد نمک 1ق چایخوری روغن، شکر، کنجد، دارچین.....برای تزئین 🔴 گندم رو ازچندساعت قبل بزارین خیس بخوره و بعد با مقداری آب بزارین پخته بشه. در ظرفی جداگانه گوشت مرغ یا گوسفندی تون و بزارین با پیاز و کمی نمک پخته بشه. وقتی گندم شکوفه زده و حالت پوره گرفت از روی حرارت برمی‌داریم کمی که سرد شد با غذاساز یا گوشت کوب برقی له میکنیم بعد روی حرارت میزاریم. حالا گوشتی که پخته شده و ریش ریش شده رو به گندم اضافه میکنیم آب گوشت یا آب مرغ را از صافی رو میکنیم و به حلیم اضافه میکنیم از این مرحله به بعد مداوم باید هم بزنیم تا حلیم ته نگیرد غلظت حلیم نباید زیاد شل باشه نه زیاد سفت.بعد پخت اگه دوست داشتین کمی کره اضافه کنین و با دارچین و کنجد و شکر میل کنین.. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هویج رنده شده1 لیوان_گوشت چرخ کرده 300 گرم_ پیاز3 عدد_ آرد برنج 2ق غ_ آرد نخودچی2 ق غ_ نمک و فلفل_ تخم‌مرغ1 عدد_زرشک یا کشمش: 4 ق غ_ آلو1فنجان_گردو1 فنجان_رب گوجه 3 ق چ 🔴 1پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید. هویج‌ ریز رنده شده و گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را اضافه و داخل دستگاه بریزید تا مواد یک‌دست شود. به میزانی که کوفته باید سفت شود،از آرد نخودچی و آرد برنج اضافه کنید.یک پیاز دیگر را نگینی خرد و سرخ کنید و در صورت تمایل با کشمش یا زرشک شیرین شده مخلوط کنید. از مواد کوفته کف دست پهن کنید، از مواد داخلی به همراه گردو وسط کوفته بگذارید و آن را ببندید و گرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد از خارج کردن کوفته‌ها پیاز دیگری را خرد کنید و داخل همین روغن بارب گوجه و نمک و فلفل تفت دهید.2 لیوان آب به مواد اضافه کنید تا جوش بیاید. کوفته‌ها را آرام داخل سس کوفته بیندازید و 40 دقیقه روی شعله کم بپزید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
‍ ‍ یک عدد پیاز بزرگ پوره شده حرارت داده میشود تا ابش کشیده بشه. کمی روغن اضافه میشه و نمک و فلفل سیاه و قرمز و دارچین و زردچوبه. یک ق غ رب گوجه اضافه میشه و کاملا سرخ میشه. و دو عدد گوجه بزرگ پوره میشه و اضافه میشه و کاملا اجازه میدهیم تا سرخ بشه، و بعد تکه های مرغی ک با پودر سیر و زعفران مزه دار کرده بودیم برای چند ساعت اضافه میشه و ی تفت میدهیم و دو عدد لیمو عمانی و یک عدد سیر سبز و از وسط برش میدهیم و ب مواد اضافه میکنیم .. و در اخر اب جوش اضافه میکنیم ب مقداری ک کاملا روی تکه های مرغ و بگیره و بعد حرارت کم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد،، بادمجان ها و دو ساعت در آب نمک استراحت میدهیم و بعد خشک میکنیم و سرخ میکنیم، خورشت که جا افتاد، بادمجان ها و اضافه میکنیم و نیم الی چهل دقیقه با حرارت کم اجازه میدهیم تا بادمجان ها بپزد و مزه دار شود... بسیار خوشمزه و خوش طعم هست این غذا،، این دفعه مرغ و ها به سبک مرغ فری درست کردم، و کنار هم سرو کردم، یعنی مرغ و قاطی خورشت نکردم ، تمام مراحل بالا و انجام دادم فقط مرغ و حذف کردم.‌ لیمو عمانی و میتونید حذف کنید و ب جاش مقداری غوره اضافه کنید یا آب نارنج نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱