🟠حلوا با آرد برنج
🧡مواد لازم:
🔸آرد برنج (ایرانی): یک لیوان
🔸روغن زرد کرمانشاهی: دو قاشق غذاخوری
🔸آب: دو لیوان
🔸شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🔸زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🔸گلاب: نصف استکان
🧡طرز تهیه:
آرد الک شده را با حرارت ملایم کمی تفت دهید؛ روغن را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، شکر و زعفران شربتی تهیه کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا خمیر حلوا کاملا منسجم شود؛ سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🧡آرد برنج را زیاد تفت ندهید، تلخ میشود.
🧡میزان شربت را با توجه به آرد و شلی یا سفتی حلوا میتوانید کم یا زیاد کنید.
🧡میتوانید کمی پودر هل نیز به حلوا اضافه کنید.
🧡افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر، از عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند.
🧡جایگزین روغن کرمانشاهی میتوانید از کره حیوانی استفاده کنید.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_برنج #آرد_برنج #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_کرمانشاهی #شکر #زعفران #گلاب
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟤حلوا با آرد گندم
🤎مواد لازم:
🍃آرد گندم: یک لیوان
🍃روغن زرد حیوانی یا روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی: دو قاشق غذاخوری
🍃گلاب: نصف استکان
🍃زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🍃شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🍃آب: دو لیوان
🤎طرز تهیه:
آرد الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد؛ روغن را اضافه کرده و مجدد تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، زعفران و شکر شربت تهیه کنید و به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد؛ سپس در ظرف بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🤎بسته به ذائقه کمی پودر هل هم میتوانید اضافه کنید.
🤎میزان شربت بسته به شلی و سفتی حلوا با توجه به ذائقه میتواند کم یا زیاد شود.
🤎اگر میخواهید رنگ حلوا تیره شود، از آرد سبوسدار گندم استفاده کنید.
🤎افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر از عصاره گیاه اِستِویا استفاده کنند.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_گندم #آرد_گندم #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_حیوانی #روغن_کرمانشاهی #کره_حیوانی #گلاب #زعفران #شکر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
#سلام_امام_زمانم
هرصبح بہ رسم نوڪرے از ما تورا سلام
اے مانده در میان قائله تنها، تو را سلام
ما هرچہ خوب و بد، بہ درِخانہے توییم
از نوڪران مُنتظر آقا تو را ســلام
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧠تدابیر کلی اقسام بیماریهای مغز
📝لینت مزاج با مصرف شورباها یا اسفیدباجهای چرب (غذاهایی با طعم ملایم، رطوبت بخش، لطیف، دارای خلط خوب و موافق تمام مزاجها خصوصا مزاج سودا)، برای افراد دارای سرفه و زخم ریه میتواند شامل: گوشت، پیاز، برنج، روغن زیتون و سبزیجات مثل: گشنیز و کرفس باشد.
📝در بیماریهای مغزی که یکی از اخلاط (سودا، صفرا، بلغم و دم) حضور دارد، مالیدن یا دَلک دست و پا و برداشتن فشار از روی سر بعد از غذا خوردن مؤثر است.
📝مصرف غذای مناسب بیماری
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#بیماریهای_مغز #تدابیر__کلی_بیماریهای_مغزی #شوربا #اسفیدباج #سرفه #زخم_ریه #لینت_مزاج #دلک_دست_و_پا #غذای_مناسب_بیماری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⛔️پرهیزات کلی برای بیماریهای مغز
🔺مصرف ترشیها ممنوع؛ خصوصا اگر همراه با بیماریهای مغز، سرفه و ترشحات پشت حلق هم وجود داشته باشد.
🔺پرهیز از نوشیدن آب سرد و مایعات
🔺پرهیز از مصرف لبنیات، ماهی، غذاهای بسیار چرب به استثنای شوربای چرب
🔺پرهیز از مصرف تمام طعمها و غذاهای ترش خصوصا سرکهها
🔺پرهیز از مصرف شکر سرخ
🔺سوءهضم (بسیار مراقب گوارش و معده باشیم).
🔺پرهیز از مصرف مشروبات الکلی (مصرف مشروبات الکلی در تمام بیماریها تشدید کننده عامل بیماری است).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#پرهیزات_کلی_برای_بیماریهای_مغز #بیماریهای_مغز #ترشی #سرفه #ترشحات_پشت_حلق #آب_سرد #لبنیات #ماهی #شکر_سرخ #مشروبات_الکلی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔥تدابیر بیماریهای ناشی از گرمی مزاج مغز
✅توصیهها:
🔸مصرف غذاهای دارای مزاج سرد مثل غذاهایی که با ماش، جوی پوست کنده و اسفناج تهیه شوند.
🔸مصرف سبزیجات سرد مثل: کاهو، خرفه، خیار و کدو
🔸به جای آب، شربتها و عرقیات مناسب استفاده شود. مثل: گلاب، آب انار شیرین، جلاب قندی یا نصف لیوان آب سرد + نصف لیوان گلاب جرعه جرعه میل شود.
آب میوههای سرد مثل: فالوده خیار و سکنجبین، فالوده خیار و کدو، فالوده هندوانه و سکنجبین، شربت آلو و شربت تمرهندی بسیار مفید است.
❌پرهیزات:
🔸پرهیز از مصرف غذاهای گرم و سرد بخارزا مثل: عدس، گوشت گاو، گاومیش، شتر، کلم، شاهی، سیر و موسیر
🔸غذاهای ترش
🔸تا حدی پرهیز از شیر (حرارت موجود در مزاج، شیر را دچار فساد میکند).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#گرمی_مزاج_مغز #بیماری_ناشی_از_گرمی_مزاج_مغز #تدابیر_گرمی_مزاج_مغز #اسفناج #کاهو #فالوده_خیار_و_سکنجبین #شربت_آلو #شربت_تمرهندی #شیر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim