eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
607 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️روز زیبای تو، پر بار از امید ☃️روزگار و بخت تو ، بادا سپید ☕️لحظه‌هایَت باد، سرشاراز یاد خدا ☃️مژده‌ٔ رحمت، تو را بادا نوید ☕️سلام دوستان خوبم ☃️روزتون بخیر و شادی ☕️زندگی تون سرشار از ☃️عشق و سلامتی و نیکبختی💖 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵غذاهای مولد خلط بلغم 🔹مزاج خلط بلغم، سرد و تر بوده و طعم آن مایل به شیرینی و قوام آن، مابین رقّت و غلظت است. 🔹در حقیقت بلغم از تأثیر حرارت کم در ماده غلیظ و تر ایجاد می‌شود. به عبارتی وقتی دستگاه گوارش ضعیف بوده و حرارت آن کم باشد، از هضم مواد غذایی بلغم تولید می‌شود. 🔹با غلبه بلغم بر بدن، شیوع بیماری‌های سرد و تر افزایش می‌یابد. همچنین تولید بلغم در مزاج سرد و تر و سنین پیری و فصل زمستان بیشتر می‌شود. 🔹استفاده از اغذیه سرد و تر، باعث ایجاد بلغم بیشتر می‌گردد. غذاهای سرد و تر و نیز غلیظ و لزج مانند ماهی و خیار، موجب تولید زیاد بلغم می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥗غذاهای مولد بلغم 🧊ماهی 🧊لبنیات 🧊شیربرنج 🧊میوه‌های سرد و تر مانند هندوانه 🧊سبزی‌های سرد و تر مانند خیار، خرفه، اسفناج 🧊کله‌پاچه 🧊حلیم 🧊نان فطیر 🧊حلوای نشاسته و آرد گندم 🧊موز 🧊لوبیا 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔴غذاهای مولد خلط خون 🔺نخستین و بهترین اخلاط، خون است و مزاج آن گرم و تر می‌باشد. 🔺هرگاه حرارت معتدل در معده در یک ماده مناسب لطیف که حاصل غذاهای گرم و شیرین است تصرف نماید، خلط خون متولد می‌شود. 🔺به عبارتی سبب مادی خلط خون، غذاها و نوشیدنی‌های با مزاج معتدل و گرم و صالح الکیموس هستند که بهترین نمونه آن، گوشت بره و نان گندم می‌باشند. 🔺به طور کلی غذاهای گرم و تر در حد اعتدال که سریع الهضم و دارای کیفیت مناسب باشند، موجب تولید خون می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🍱غذاهای مولد دم (خون) 🍭زرده تخم‌مرغ نیم‌برشت یا عسلی 🍭گوشت بره و بزغاله 🍭جوجه مرغ 🍭شوربای گوشت بره و پرندگان 🍭آب گوشت 🍭شیره انگور 🍭خرما 🍭حلوا 🍭پسته 🍭شکر 🍭مویز 🍭حلوای زردک 🍭انواع مغزها 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 اگر طلوع خورشید☀️ با سلامی از جنس مهربانی همراه شود❤️ زیباییش چندین برابر خواهد بود این زیبـایی تقــدیم شمــا مهـربانان 🌷 ❣شنبه تون سرشاراز عشق و مهربانی 💕 🌷 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
غذاهای مفید در افراد دارای مزاج سرد و خشک و خلط سودا 🔆گوشت‌ها به خصوص گوشت بره 🔆پاچه بزغاله و بز 🔆جوجه مرغ با پرندگان 🔆زرده تخم‌مرغ نیم‌برشت 🔆بادام و روغن بادام 🔆انگور، کشمش، مویز، شیره انگور 🔆انجیر، زردک 🔆ماءالشعیر طبی و سوپ جو 🔆نخوداب، آبگوشت، ماءاللحم (عصاره‌ی گوشت) 🔆شیر گاو با عسل یا خرما 🔆شیربرنج، حلوای زردک 🔆انواع شورباها با گوشت پرندگان 🔆روغن گاو 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim