🌙🌸رژیم روز هجدهم ماه رمضان🌙🌸
🌞افطاری:
1 لیوان آب جوشیده ولرم + یک قاشق غذا خوری توت خشک
+ یک کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3-2 قاشق غذاخوری حلیم
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 عدد میوه🍓 + 5 عدد بادام + یک پیاله ماست🥣
🌓شام تا سحر:
7 عدد مغز + یک لیوان آب هویج🥕
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق آب مرغ + یک عدد ران🍗 کوچک مرغ + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی
@shirini71
#کلوچه_پرتقالی 🍩🍩🍩
مواد اصلی :
🍪🍪🍪🍪 ماست شیرین ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان و یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
آرد سفید حدود ۲ تا ۳ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
وانیل (اختیاری) ۱/۴ق چ
۲ ق غ شهد یا عسل و رنده پوست یک عدد پرتقال
طرز تهیه :
ماست وشکر عسل رامخلوط کنیدوباقاشق یا همزن دستی خوب خوب هم بزنید تادانه های شکر کاملا حل بشه ،سپس روغن مایع را اضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یا هل و رنده پوست پرتقال را هم بیفزایید ،
آردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست آخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تا خمیربسیارلطیفی داشته باشیم. خمیر با این میزان آرد بسیار لطیفه،اگردرحدکمی هم چسبنده بود اشکالی ندارد (این خمیر چسبنده هست کمی) دستتان را با آرد و یا روغن آغشته کنید تا بتونید راحت پهن کنید ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورز ندارد
،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازآماده شدن ،آن راپهن کنید. کف قالب یاسینی کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید خمیرآماده شده را پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید ،من با قالب شیرینی قالب زدم روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کردم ودر فر از قبلگرم شده بادرجه ۲۵۰ مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که روی کلوچه طلایی بشه بپزید
@shirini71
#کلوچه_حلوا_شکری🥠🍪
یه کلوچه عالی و مقوی مخصوصا برای بچه
1.کره 30 گرم
2.تخم مرغ یک عدد
3.پودر شکر 50 گرم
4.شیر دو ق س
5.ارد یک و نیم تا دو پیمانه
6.بیکینگ پودر 1 ق چ
7.نمک 3 پنسه
8.حلوا شکری 50 گرم
9.سفیده تخم مرغ یک عدد
10.کنجد مقداری
11.وانیل نوک ق چ
_1.ابتدا کره رو میزاریم به دمای محیط برسه و بعد پودر شکر رو روش الک کرده و با دور تند همزن به قدری میزنیم تا پف دار بشه
_2.وقتی کره و پودر شکرکاملا پفدارشد در حال همزدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و بعد مخلوط شدن درحال همزدن شیر رو اضافه میکنیم و بعد مخلوط شدن همزن رو خاموش میکنیم.
_3.یک پیمانه از ارد رو با بیکینگ پودر و نمک سه بار الک میکنیم و به مخلوط زده شده اضافه میکنیم و با قاشق ارد و به خورد مواد میدیم.
_4.مابقی ارد رو کم کم اضافه میکنیم.تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بهمون بده.ممکنه تمام ارد به کار نره(من یک و نیم پیمانه استفاده کردم)
_5.حلواشکری رو با دست خورد کرده و با نوک انگشتان(دقت کنید فقط نوک انگشتان)حلوا شکری رو به خورد خمیر میزدیم(همین که مخلوط بشه کافیه)
_6.خمیر رو با وردنه به قطر 3 الی 4 میل باز میکنیم و مثل دونات قالب میزنیم.تو سینی که از قبل کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم.
_7.روی کلوچه هارو با سفیده تخم مرغ(که کمی با وانیل به وسیله چنگال زدیم و از حالت لختگی در اومده) رومال میکنیم و بعد روشون کنجد میپاشیم.
_8.سینی رو در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کردیم،به مدت یک ربع(نهایتا 18 دقیقه) قرار میدیم.
*نکته:
توجه داشته باشید روی کلوچه ها نیاز نیست طلایی بشه
@shirini71
#کلوچه_خرمایی
#کلوچه_دزفولی
طرز این کلوچه مخصوص استان خوزستانه و توی شوشتر و دزفول از قدیم پخته میشده الان توی اکثر شهرای خوزستان این کلوچه رو میتونین بخرین.من از بچگی یادمه مامانم این کلوچه رو میپخت و ما عاشقش بودیم.مامانم دو نوع کلوچه شکری و خرمایی میپخت و هر دوش عالین.اما من نوع خرماییش رو دوست دارم چون شکر نداره و طعم خرما،بی نظیرش میکنه.اصل این کلوچه،به این شرح👇
آردسنگک 500 گرم(اگه نبود آرد سفید قنادی).
زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق سوپخوری(ما زیره سبز میزنیم).
روغن جامد300 گرم(یا350گرم کره)
.آب یک دوم پیمانه.
که ابتدا آرد و زیره و روغن را باهم مخلوط کرده و رویش رو پوشانده و یک شب در دمای محیط استراحت داده،بعد آب رو افزوده و خمیر رو ورز داده و روی اون رو پوشانده و یک ساعت استراحت داده تا ور بیاد.دویست وپنجاه گرم خرمای هسته و پوست گرفته رو با یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل(یا کمی کمتر) و یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری آب و 100 گرم گردو ریز خرد شده کمی تفت داده و کنار میذاریم. ازخمیر گلوله هایی اندازه گردو برداشته و گرد کرده و در مرکزش حفره ایجاد کرده و کمی از مخلوط خرما توش قرار داده و خمیر رو کامل بسته و با دست پهن کرده و با چنگال سوراخ سوراخ کرده و درسینی چرب شده قرار داده و سپس روی کلوچه ها مخلوط زرده و شیر و خرفه زده(دو عدد زرده تخم مرغ+دو قاشق سوپخوری شیر+دو قاشق سوپخوری تخم خرفه) و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمان طلایی شدن، میپزیم.جای همگی خالی
👩🍳دوستان این دستور مایه خمیر نداره
@shirini71
سه تا کلوچه راحت و خوشمزه و مقوی برای مامانهایی که دنبال خوراکیهای سالم و مقوی برای بچه هاشونن 👆👌
نیاز به مخمر ندارن
🔴از توستر استفاده می کنید 20 درجه کمتر فر ,طبقه وسط( از المنت فاصله داشته باشه) المنت بالا فقط برای رنگ گیری روی کاره
نوش جان ❤️🌸
#کلوچه_خونگی👆
منوی ماه رمضان 😍😍😍👇👇👇
https://eitaa.com/shirini71/14463
زولبیا
https://eitaa.com/shirini71/14472
بامیه ترکی
https://eitaa.com/shirini71/14627
بامیه عسلی
https://eitaa.com/shirini71/14692
شله زرد
https://eitaa.com/shirini71/14413
شیر برنج
https://eitaa.com/shirini71/14708
لیقمات
https://eitaa.com/shirini71/14752
فرنی
https://eitaa.com/shirini71/14758
رنگینک
https://eitaa.com/shirini71/14762
نان تبریز ویژه رمضان
https://eitaa.com/shirini71/14806
آش رشته
https://eitaa.com/shirini71/14816
حلیم
https://eitaa.com/shirini71/14430
فرنی خرما
https://eitaa.com/shirini71/14375
گوشفیل
منوی ماه مبارک رمضان😍😍😍
#حلوا_رشته_فرنگی
رشته فرنگی (ورمیشل) یک لیوان
شکر یک استکان پر
آب دو لیوان
زعفران دم کرده غلیظ یک ق م
پودر هل نیم ق چ
روغن مایع به اندازه ی لازم .
ابتدا رشته فرنگی را به همراه کمی روغن مایع روی حرارت سرخ می کنیم تا رنگش کاراملی شود
بعد دو لیوان آب را را اضافه می کنیم (مراقب باشید چون روغن و رشته داغ است آب را که اضافه کنید ممکنه کمی بپاشه)وبعد از مخلوط کردن آن درب ظرف را گذاشته و آب که جوشید شعله را کم کرده تا رشته ها پخته شود و آب آن تبخیر شود .
وقتی آب درون ظرف تمام شد شکر(مقدارشکر بستگی به ذائقه داره ) و زعفران حل شده را به مواد اضافه می کنیم و بدون هم زدن آن درب قابلمه را گذاشته و باز روی حرارت کم منتظر میشیم تا شکر ها حل شود و آب اضافی آن تبخیر شود آنگاه پودر هل را اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم و بعد از یک الی دو دقیقه حلوا آماده است
.
آن را در دیس کشیده و با پودر پسته ،پودر نارگیل خلال بادام یا ....تزیین کنید البته می توانید درون قالب های سیلیکونی حلوایی هم بریزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و تزیین کنید .
@shirini71
#حلوا_نارگیلی
#حلوا_مدرن
آرد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
ترکیب روغن و کره ۱۳۰ گرم( من ۶۰ گرم روغن مایع و ۷۰ گرم کره زدم)
پودر هل یک قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آرد را روی حرارت ملایم نیم ساعت تفت میدیم، یا تا زمانیکه خامی آن گرفته بشه و تغییر رنگ بده، کره و روغن را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم، به ترتیب پودر هل،پودر قند و پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درآخر هم گلاب، بادست خوب ورز داده و داخل قالب سلکونی پرس میکنیم،نیم ساعت داخل فریزر گذاشته و تمام.
@shirini71
#حلوا_بوتیکی
#حلوا_مدرن
#حلوا_گل_سرخ
آرد: نصف لیوان،
روغن و کره:یک سوم لیوان،
پودر گل سرخ :یک سوم لیوان،
گردو یا بادام پودر شده ,یک سوم لیوان،
پودر قند: یک سوم لیوان،
گلاب :یک سوم لیوان ،
پودر هل :نصف قاشق چ
طرز تهیه:
ابتدا درون يك تابه آرد رو الک كرده، در روغن با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، بعد پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره حدود چهار دقيقه تفت داده تا بوی خامی بادام يا گردو از بين برود. مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد.
این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد.
نکات:
*پودر گردو رنگ حلوا را تيره تر از پودر بادام ميكند.
*حتما اجازه داده آرد كاملا خنك شود، بعد پودر قند را اضافه ميكنيم، چون اگر داغ باشد حلوا خشك ميشود و مجبور ميشويم گلاب بيشتری را اضافه كنيم.
*ممكن است تا نصف پيمانه گلاب استفاده شود و اين بستگی به نوع آرد و رطوب خمير دارد.
*پودر گل سرخ را باید حتما آسیاب و الک کرد.
@shirini71
حلوا تو سفره افطارمون از قدیم خیلی مرسوم بوده , خانمای امروزی یکم دست بردن تو حلوای سنتی و یکم شکیل ترش کردن شده حلوا مدرن
خودتون طبق سلیقه خودتون با کم و زیاد کردن مواد و یا افزودن یه ماده دیگه می تونید یه حلوای جدید بسازیید
#حلوا_مدرن
#حلوا_بوتیکی👆
@babolharam.ir_Miradamad-Shab_19_Ramazan1396-003_(www.rasekhoon.net).mp3
4.62M
❤️ مراسم قرآن بر سر گذاشتن #شبهایِ_احیا
🎤🎤 سید مهدی میرداماد
شهادت #امام_علی علیه السلام
🌺 #ماه_رمضان #شب_قدر
@mojtahedie71
پیراشکی پنیری
مواد لازم #خمیر پیراشکی :
تخم مرغ ................ 1 عدد
ماست .................... 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ............ 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ............ 1 قاشق چای خوری
آرد ........................ دو و نیم تا سه لیوان
نمک ....................... به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل پیراشکی :
پنیر سفید ................ 1 فنجان(خرد شده)
پنیر چدار ................. 1 فنجان(رنده شده)
جعفری تازه .............. 1 فنجان(خرد شده)
..
طرز تهیه:
در #ظرف گود مناسبی، #تخم_مرغ ، #ماست ، #روغن_زیتون ، بیکینگ پودر و #نمک را ریخته و همه ی #مواد را به خوبی با هم #مخلوط می کنیم. #آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری #پنیر #سفید (صبحانه)، پنیر #چدار و #جعفری #تازه ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن ِ داغ ، سرخ می کنیم و به صورت گرم ، سرو می کنیم.
..
#تن تون سالم، #دل تون شاد و #سفره تون پر برکت.
@shirini71