#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_نهم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان آب هویج+۲۰ گرم حلوا ارده+یک کف دست نان بربری(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۵ قاشق برنج+۴ قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان شیر +دو عدد میوه+۶ عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۳ ق غذاخوری املت+ دو کف دست نان سنگک(270کالری)
#خاگینه_مغزدار
پنج قاشق غذاخوری ماست ،
پنج قاشق غذاخوری آرد ،
نصف قاشق چایخوری پودر گل محمدی ، یک لیوان شکر ،
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ، پنج عدد تخم مرغ ،
یک چهار قاشق چایخوری زعفران دم کرده ،
دو لیوان آب ، روغن ، مغز گردو و پودر هل به میزان لازم
طرز تهیه :پیش از انجام هر کاری میبایست شیره ی خاگینه را تهیه کنید بدین منظور آب و شکر را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا شکر در آب حل شود ، حرارت را کم کرده و زمان دهید تا شیره غلیظ شده و به اصطلاح قوام بیاید در نهایت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و با یک چنگال خوب هم بزنید آرد را الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ماست و مابقی مواد را هم بیفزایید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست شود-
سپس داخل یک تابه کمی روغن را داغ کنید و مایع خاگینه را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا سرخ شود ، پس از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد آنرا برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید داخل یک صافی یا روی یک دستمال تمیز قرار بدهید تا روغن آن کم شود
در مرحله آخر شیره را هم اضافه کرده برش بزنید و داخل ظرف مناسب بچینید و با گردو و دارچین تزیین کنید نوش جان 😋
@shirini71💛
🥘آشپزی
🔷#شيرينى_پِرِسى_شكلاتى😍😍
مواد لازم:
كيك شكلاتى سيصد و بيست گرم، نسكافه فورى كلاسيك يك و نيم قاشق مرباخورى، خامه صبحانه شكلاتى صد ميلى ليتر، شكلات تخته اى تلخ شصت درصدى صد گرم، گردو خرد شده سه قاشق غذاخورى، پودر كاكائو يك دوم قاشق مرباخورى.
شكلات را به روش بن مارى روى بخار، آب مى كنيم، نسكافه را به آن اضافه كرده، پس از برداشتن از روى بخار خامه را نيز با آن مخلوط مى كنيم.
كيك را توسط چنگال كاملاً ريز و پودر مى كنيم، گردو خرد شده و مواد شكلاتى را اضافه و با قاشق مخلوط مى كنيم تا مواد يكدست شود.
سپس مواد را با دست به صورت يك استوانه در آورده و روى يك كيسه فريزر از وسط باز شده يا سلفون قرار مى دهيم، كيسه را روى آن كشيده و با دست به آن شكل مى دهيم.
چهار سمت آن را صاف كرده و به صورت يك مكعب مستطيل در مى آوريم، سپس دو طرف آن را بسته و چهار ساعت در يخچال قرار مى دهيم.
پس از بيرون آوردن از يخچال با چاقو برش مى زنيم و روى آنها پودر كاكائو مى پاشيم و به شكل دلخواه تزئين مى كنيم. نوش جان.
@shirini71💛
#سالاد_گندم_ترکیه_ای 🥗 😋
گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.
حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم.
بانوی باسلیقه
@shirini71
👧قند تزیینی 🍬
یه قاشق چایخوری گلاب رو به یه فنجون شکر اضافه کن و هم بزن تا شکل شن بشه اگهمقدار گلاب کمه باز یهکوچولو اضافه کن رنم دلخواهتو با خلال دندان بهش اضافه کن و توی سینی پهن کن و با قالب فشاری قالب بزن و بزار روی کاغذ روغنی تا خشک بشه 😋
@shirini71💛
🥘آشپزی
🔷 #ژله_خرده_شیشه😍😍
اول دوبسته ژله انار رو با سه ونیم لیوان آب جوش درست کردم و داخل قالب مستطیل ریختم و گذاشتم یخچال بعد که خودش رو گرفت از قالب درآوردم و همه رو به اندا زه های یکسان برش زدم و داخل قالب مورد نظرم ریختم وقتی قالب کاملا پر شد ،یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کردم رو روی ژله های خرد شده ریختم و گذاشتم یخچال
@shirini71💛
#نان_شیرمال (گــل)😍
@shirini71❤️
موادلازم:
گوشت 200گرم
پیاز 3عدد
نان خشک 2قاشق غذاخوری
بلغور گندم 150گرم
عدس 200گرم
کشک 1لیوان
نعنا (خشک) 2قاشق غذاخوری
سیر 1بوته
خیار چنبر 1کیلو
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد۴پیمانه یابه میزان لازم
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شڪر نصف پیمانه
آب ولرم یڪ پیمانه
تخم مرغ یڪ عــدد
خمیرمایه یڪ ق سوپخوری
شڪر یڪ ق غذاخوری
تخم مرغ ڪنجد سیاه دانه براے تزیین
طــرزتــهیــه:
ابتداخمیرمایه ویڪ ق غذاخوری شڪر رادرآب ولرم ریخته هم میزنیم ڪنارمیگذاریم تاعمل بیاید.
درڪاسه اے بزرگترشیر،شڪر،روغن وتخم مرغ راباهمزن دستــے هم میزنیم بعدخمیرمایه عمل آمده رااضافه ڪرده هم میزنیم سپس آردراالڪ ڪرده ڪم ڪم اضافه میڪنیم وبادست ورزمیدهیم وحدودا ۴۰ضربه به خمیرمیزنیم(خمیررابرداشته وداخل ڪاسه میڪوبیم)
روی ڪاسه سلفون ڪشیده وپارچه یاپتوپوشانده درجاے گرم ۱ساعت استراحت میدهیم.
سپس خمیرراورزداده تاهواے آن خارج شده وبه شڪل هاے دلخواه چانه گیرے میڪنیم وحدود ۱۰دقیقه داخل سینــے استراحت میدهیم رومال ڪرده ڪنجدوسیاه دانه میپاشیم ودرفر ازقبل گرم شده باحرارت ۱۷۰درجه بمدت ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم.
✅برای اینڪه نانهاے نرم ترے داشته باشیم بهتراست خمیر راکمــے شل تر بگیریم
✅داخل یڪ ظرف فلزے یاقابلمه آب ریخته وداخل فر زیر سینــے نان قــرارمیدهیم تابخارشده ونانها نرم تر شوند.
این خمیربه همین صورت هم خوش طعمه ولی اگه دوست داشتین میتونین ازهل ساییده داخل خمیراستفاده کنین
وهم چنین کشمش برای اینکه شیرین تر بشه😋
#قورمه _سبزی_کوفته _قلقلی🥩
پیاز خرد کردم وسرخ کردم مقداری زردچوبه وفلفل زدم سبزی قورمه رو خرد کرده وکاملا سرخ کردم ریختم داخل قابلمه وآب ریختم وگذاشتم بپزه و گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده ونمک وفلفل ورز دادم وکوفته قلقلی درست کردم یک ساعت گذاشتم یخچال بعد یکم سرخ کردم کوفته قلقلیها و لوبیا هامو ریختم چون قبلا پخته شده بودن حرارت وکم کردم یه کم بعد لیمو عمانی هم با چنگال سوراخ کردم وانداختم داخل خورشت وکمی هل وزعفران هم اضافه میکنم ونمک غذا راهم.میریزم ومیزارم خوب جا بیفته
نکته.
اگه دیدید قورمه سبزیتون جا نیفتاده یه تکه یخ بندازید تو خورشت تا روغن غذا را بکش بالا وخورشتتون جا افتاده معلوم بشه.
نکته.
همیشه یک قاشق شنبلیله خشک و پودر شده بریزید تو خورشت خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه خورشتتون من رب هم میریزم یکم 😁
نکته.
سبزی من شامل، تره، جعفری، شنبلیله، یکم هم اسفناج
@shirini71💛
#آش_الوى_اردبيلى 🍜 😋
🔸يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين.
پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين
بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته.
♦️نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريخت@shirini71💛
#سوپ_اسفناج 🍵 😋
🔸دو سه قاشق پیازداغو نصف پیمونه جو پرک رو با دو پیمونه آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات بذارین رو گاز یه ده دقیقه بمونه تا جو پرکا لعاب بدن حالا صد تا صدوپنجاه گرم اسنفاج خام بریزین توشو و بعد دو سه دقیقه سوپو پوره کنین بعدش یک تا دو پیمونه دیگه آب هر چی دوست دارین، بسته به غلظتی که میخواین به سوپتون اضافه کنین و بذارین یه ده دقیقه ای جا بیوفته، اگه دوست داشتین آخر کار یکم شیرم میتونین توش بریزین
@shirini71💛
نون شکلاتی با خمیر جادویی به روش خودم😁
روغن مایع ۱۲ ق غ
ارد ۳ونیم لیوان
شیر ۱ لیوان
خمیر مایع ۲ ق چ
شکر ۴ ق چ
نمک ۱ ق چ
تخم مرغ ۲تا
کره ۵۰ گرم
خمیر مایه و۱ ق شکر رو با شیر ولرم که دست رو نمیسوزونه مخلوط میکنیم باید برای خوب عمل امدن خمیر مایه از ق پلاستیکی وظرف شیشه ای یا پلاستیکی استفاده بشه وروی خمیر مایه باید پوشونده بشه و۵تا ۱۰ دقیقه طول میکشه تا عمل بیاد .درظرف دیگه ای سفیدهای تخم مرغ شکر نمک روغن رو کمی میزنیم بعد ۲ق ارد رو به خمیر مایه اضافه میکنیم وهم میزنیم به تخم مرغ اضاف میکنیم وبعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم درهمین حین کره نرم شده رو هم هم اضاف میکنیم ممکنه ارد کمتر یا بیشتر از دستور لازم بشه ووقتی خمیر نرم شد میزاریم جای گرم ۲ ساعت استراحت کنه بعد هم باهاش به هر شکل که خواستید میتونید نون درست کنید من خمیر رو گرد باز کردم به ۸قسمت تقسیم کردم وتوی هر قسمت کمی شکلات ریختم پیچیدم و با زردهای تخم مرغ زعفرون وشیر سرد رومال زدم ودرفر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه پختم وبعد نوش جان میکنیم😉
@shirini71💛
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_چند_غذا_ساده_برای_مدرسه_بچه_ها
@shirini71💛
#کیک_بهار_نارنج👇
🔻مواد لازم : 📝
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️شکر سه چهارم پیمانه
▫️روغن یک دوم پیمانه
▫️مربای بهار نارنج یک دوم پیمانه
▫️عرق بهار نارنج یک هشتم پیمانه
▫️شیر یک پیمانه سرخالی
▫️آرد دو و نیم پیمانه
▫️بکینگ پودر دو ق چ
✍ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم بعد تخم مرغ رو با شکر با دور تند همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد مربای بهار نارنج و عرق بهار نارنج رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ترکیب آردو بکینگ پودر که الک شده رو به همراه شیر متناوبا به مواد فوق اضافه کرده و با لیسک زیرو رو میکنیم بعد مواد داخل قالب ریخته و در پنجره وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم .
@shirini71💛
#ماکارونی_با_سبزیجات
طرز تهیه:
پیاز بزرگی رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد سویا رو که از قبل یک ساعت در آب ولرم خیس کرده بودیم به پیازاضافه میکنیم فلفل دلمه ای در چند رنگ هم ریزخوردمیکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم قارچ هم ورقه ایی خورد میکنیم وکمی بهش آبلیمو میزنیم وتفت میدیم وبه همراه نخود فرنگی ورب گوجه به باقی مواد اضافه میکنیم وتفت میدیم ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر آویشن هم میزنیم
ماکارونی رو با روغن ونمک میزاریم تا بپزه وبعد از آبکشی در قابلمه برمیگردونیم ومواد سبزیجات رو به ماکارونی اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودر آخر پنیرپیتزا روی ماکارونی میریزیم وروی پنیر هم مقداری از قارچ وفلفل دلمه ایی ونخود فرنگی ومیریزبم و ماکارونی رو دم میکنیم ونوش جان
@shirini71💛
#کیک _یزدی -طعم دار 😍
تخم مرغ 4عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1لیوان سرخالی
ماست 1لیوان سرخالی
روغن مایع 1فنجان سرخالی
عسل دوقاشق سوپخوری
گلاب سه قاشق سوپخوری
هل نصف قاشق چایخوری
پکینپودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاش چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
ابتدا پکینپودر رو با ماست مخلوط کنید بزارید کنار.
تخم مرغ وانیل رو با همزن یکم بزنید بعد شکر رو اضافه کنید دوباره خوب بزنید بعد ماست رو اضافه کنید هم بزنید بعد عسل رو با گلاب و هل مخلوط کنید بعد بریزید داخل مواد و روغن مایع رو هم بریزید دوباره هم بزنید بعد آرد رو بانمک مخلوط کنید و سه بار الک کنید و در دومرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد مایع رو بریزید داخل قالبها و روشون خلال بادام یا هرچیزی دوست دارید بریزید بعد بزارید داخل فر از قبل داغ شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه البته حرارت فرها فرق میکنه خودتون حتما چککنید.کیک یزد های فوقالعاده خوش عطر و خوشمزه ای هستند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 😍
نکته. اگه میخواین کیکتون کله قندی و ترک برداره موقعی که مایع کیک رو ریختین قالب روشون رو بانوک کارد روغنی یه ضربدر بزنید بزارید تو فر با حرارت 200 درجه بعد ده دقیقه کمش کنید من عجله داشتم وقت نشد اینکار رو بکنم. 😁
نکته. میتونید هل رو زیاد بریزید.
لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون
@shirini71💛
#چیز_کیک_ژاپنی
پنیر خامه ای نصف پیمانه ( همدمای اتاق )
شیر از نصف پیمانه یکم بیشتر
تخم مرغ 5عدد ( زرده از سفیده جدا شده )
کره 50 گرم 3 قاشق غذاخوری ( همدمای اتاق )
شکر ,تقریبا ٣/٤ پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی از نصف پیمانه یکم بیشتر
نمک نوک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت که سفید رنگه تقریبا ٣ قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر تارتار ۱/4 قاشق چایخوری (من یک قاشق چایخوری آبلیمو زدم)
اول پنیر خامه ای و شیر رو با هم قاطی میکنیم و همچنین کره که همدمای اتاق هست رو اضافه کنیدبریزید تو ظرفی به روش بن ماری بگذارید روی سر بخار کتری یا قابلمه ای که آب داخلش در حال جوش هست مثله دم کردن چای اما مواد مون نباید جوش بزنه همین که مخلوط بشن و روان کافیه از روی بخار برش دارید اما آب جوش و بگذارید روشن بمونه که نیازش داریم.
تخم مرغ هامونو سفیده رو از زرده جدا میکنیم.سفیده اصلا توش زرده نریزه حتی یک ذره چون فرم نمیگیره با آبلیمو کمی میزنیم وقتی حالت پفکی گرفت نصف شکر رو اضافه میکنیم با دور تند انقدر میزنیم تا مثل خامه ی قنادی فرم بگیره میذاریم یخچال تا آب نندازه میریم سراغ زرده رو با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا خوب شکر و تخم مرغ مخلوط بشه. مخلوط شیر و پنیر خامه ای ، کره ای که درست کردیم و احتمالا تا الان سرد شدن رو اضافه میکنیم. یه کوچولوهم میزنیم. آرد و نشاسته رو الک میکنیم روی مخلوط مایع ای که درست کردیم.
نکته مهم اینجاست که باید حتما از قبل آرد رو خوب با نشاسته ونمک مخلوط کنیدوالک کنید. یه کوچولو با همزن دستی مخلوط میکنیم بعد یه ۵ثانیه هم باهمزن برقی میزنیم تا آرد کاملا مخلوط بشه سفیده تخم مرغ رو به آرومی و بمقدار کم در سه مرحله مخلوط میکنیم با مایع کیکی که آماده کردیم, دورانی مخلوط میکنیم .خیلی لطیف این مرحله رو انجام میدیم چون نباید پف سفیده تخم مرغ بخوابه و از طرفی سفیده کاملا با مخلوط مایع یه دست بشه
وقتی همه سفیده رو مخلوط کردیم یک مایع لطیف و پف کرده ای رو خواهیم داشت. قالبمون رو که از قبل آماده کردیم ک بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید. ارتفاع کاغذ روغنی رو بیشتر ببرید تا طول بیشتری داشته باشه چون کیکمون خیلی پف میکنه. استفاده از کاغذ روغنی به این خاطره که اطراف کیک صاف صاف باشه و وقتی پخته میشه به راحتی از کاغذ جداشه و اطراف کیکمون خراب نشه.
مخلوط کیکمون رو تو قالب میریزم . قالب رو چند بار تکون میدیم تا کاملا مایع کیک پخش بشه. سینی فر رو در حدود ١ تا تا ٢ سنتمیمتر همون آب جوشی که گفتم روی شعله باشه رو میریزیم و قالب رو میزاریم توی سینی که آب داغ توشه .
میزاریم تو طبقه وسط طبق معمول از نیم ساعت قبل باید فرتون رو روشن کنیدو رو درجه حرارت ١۶٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ درجه فارنهایت میزاریم.
کیک به مدت ١ ساعت و۳۰ دقیقه تو فر میمونه,این کیک باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر با فر دماش فرق میکنه.
نکات پخت :
۱. یکی از دلایل بافت نرم این کیک نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا ...
٢. از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشید که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید
۳. برای این که کیک بعد پخت پوفش رو از دست نده و پوفش نخوابه وقتی کیک پخت از تو فر بلافاصله بیرون نیارید. فر رو خاموش کنید و در فر رو نیمه باز کنید بزارید کیک به مدت ١٠ دقیقه بمونه تو فر و بعد بیرون بیارید, حواستون باشه نباید بیشتر از ١٠ دقیقه بمونه چون اون وقت خیلی مرطوب و خیس میشه.
۴. ميتونيد از قالب کمربندی هم استفاده کنید اما باید زیرشو با فویل خوب پوشش بدید تا آب نره داخل قالب.
@shirini71💛
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری)
@shirini71❤️
#خرمای_ضیافتی
مواد اولیه :
شکر 5 ق غ
آرد 4و نیم ق غ
شیر 2 لیوان
خرما یک قوطی
وانیل نوک ق چ
طرزتهیه :
خرما را نیم ساعت در آب خیس دهید ترجیحا از خرماى نیمه سفت استفاده کنید چون خرماى سیاه زود له میشود دیگر قابل استفاده نیست مگر اینکه در آب خیس نداده مستقیم پر کنید
مواد حریره را باهم و مخلوط کرده روى حرارت بپزید وقتی مواد به غلظت کافی رسید زیرشو خاموش کنیدوقتى کمى خنک شد داخل قیف خامه زنى بریزید.هسته وسط خرما را بیرون آورده با حریره پر کنید یک عدد گردو روى حریره وسط خرما بگذاریدو با پودر پسته تزئین کنید.
نکته. داخل خرما رابا بستنى یا خامه فرم گرفته هم میتوانید پر کنید.
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
@shirini71❤️
#كاچى_مخصوص
ارد ١ پيمانه
نبات ١ پيمانه
اب ٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
زعفران دم كرده ٢ ق غ
كنجد ٢ ق غ
زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست )
مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ
هل درسته ٤ عدد
گلاب نصف استكان
ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم .
در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود .
در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم .
@shirini71❤️
#ژله رولى دسته گى
نصف بسته ژله رو با نصف ليوان اب جوش مخلوط و روى حرارت كترى بنمارى كنين،از رو كترى بردارين،بستنى وانيلى رو از فريزر در بيارين به اندازه نصف ليوان بندازين داخل ژله كه هنوز گرمه،با قاشق به تيكه هاى كوچيك تر اندازه يه حبه قند تقسيم كنين بزارين با گرماى ژله آب بشه،بعد كه آب شد به مقدار خيلى جزعى در حد يك بار با قاشق هم بزنين بيشتر نشه داخل سينى ٢٠*٣٠ مشما فريزر پهن كنين،(بايد قطر ٣-٤ميل بشه)،بزارين داخل يخچال روى سطح كاملا صاف ٤٥-٥٠دقيقه بمونه بعد بيارين بيرون رول كنين
@shirini71❤️
#پیراشکی_پیچی
واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم 🌼یک ق غ پودر خمیر مایه🌼شکر و نمک از هرکدوم ی
ک ق چ🌼آرد تا حدی که بدست نچسبد🌼روغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غ🌼تخم مرغ یک عدد🌼
شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد
@shirini71❤️
#بادمجان_پلو_قزوینی
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد و داخل روغن سرخش میکنیم،سپس دو عدد بادمجان رو به صورت حلقه ای بریده و سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و سرخ میکنیم،دو عدد گوجه متوسط رو هم نگینی خرد و به مواد اضافه و سرخ میکنیم،یک ق سر خالی رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم،و خوب مواد رو هم میزنیم(من یک ق غ رب نارنج هم ریختم)شما میتونید دو ق غ آبغوره هم بریزید،مواد برنج آماده س
میریم سراغ پلو🚶♀️
برنجمون رو آبکشی میکنیم،کاملا آبش رو که کشید،برنج داخل ظرف گود ریخته بهش زعفرون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،سپس ته و دیواره قابلمه رو با روغن چرب کرده،و یک لایه برنج زعفرونی ریخته و خوب فشار میدیم و با دست صافش میکنیم،سپس موادمون رو میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم،و بقیه ی برنج زعفرونی رو اضافه میکنیم،و برنج رو روی شعله پخش کن،با شعله کم میذاریم بپزه
پ ن:میتونید برنجتون رو با شوید بپزید که من ترجیح دادم زعفرونی باشه
@shirini71❤️
#میگو_پلو
#مچبوس_میگو🍤
طرز تهیه:
برنج سه پيمانه
ميگو يك كيلو(يا ٨٠٠ گرم)
ابتدا پياز نگيني شده رو با روغن و مقداري كره تفت ميديم به همراه سير و زنجبيل رنده شده بعد زيره ، برگ بو و برگ كاري و ليمو اماني(هر كدوم دو سه دونه) رو كمي تفت ميديم سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم بعد دو عدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم حالا نوبته ادويه جات زردچوبه و ادويه كاري و پودر فلفل قرمز، پودر دارچين، زعفرون هر كدوم يك ق چ بعد هل و ميخك هر كدوم دو سه دونه همه رو با هم تفت ميدهيم ( نصف عصاره سبزيجات اليت در صورت تمايل ) و فلفل سبز تند يكعدد ، بعد ميگو ها رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر گشنيزه تازه خردشده و شويد تازه خرد شده هر كدوم نصف فنجان به موادمون اضافه ميكنيم و باز هم كمي تفت ميديم به اندازه كافي آبجوش روي مواد ميريزيم تا ميگو ها پخته بشن حالا نوبت برنج خيس خورده ست برنج رو اضافه ميكنيم تا بصورت كته دم بكشه و براي تزيين از گشنيز تازه و پياز داغ استفاده ميكنيم💝
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71❤️
#سالاد_انار
البته ساندویچ مرغم هم کنارشه، که مطمئنا بلدید، ولی برای عزیزانی که تازه شروع به آشپزی کردن میگم، ابتدا مرغ رو با ادویه و نمک پختم، و ریش کردم بعد ماهیتابه رو روغن ریختم و زردچوبه توی روغن ریختم کمی که داغ شد مرغ های ریش شده رو بهش اضافه کردم و سرخ کردم، خب حالاد سالاد خوشرنگ ما، کلم بنفش رو بعد از تمیز کردن رنده درشت کردم و انار دون شده رو بهش اضافه کردم، یدوه پیاز قرمز رو هم خلال کردم بهش نمک، آویشن زدم و با سس مایونز و یا سس سالاد فرانسوی مخلوط کردم
پ. ن. پیاز، گوجه، جعفری رو با هم خرد کنيد و با ساندویچ مرغ نوش جان کنید
@shirini71❤️
#کیک_کاسترد
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر کاسترد : نصف لیوان
شکر : ۱ لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
بکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
ابتدا
. طبق معمول نیم ساعت قبل شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کردم تا موادبه دمای محیط برسه
آرد و بکینگ پودر و کاسترد را سه بار الک کردم
قابلمە را چرب کردم
تخم مرغ ها،شکر و وانیل رو در کاسه ای ریختم هم زدم تا کرم رنگ و کشدار شه
شیر رو اضافه کردم و سی ثانیه هم زدم
روغن رو اضافه و سی ثانیه دیگه هم زدم
حالا ارد،کاسترد وبکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله به مایه اضافه کردم فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم زدم (بیشتر هم نزنید چون هوای داخل تخم مرغها از بین میره و کیک پف نمیکنه)
مایه ی کیک رو تو قابلمە ریختم و دم کنی گذاشتم
اجاق من چون برقیه روی درجه یک بمدت یکساعت و نبم گذاشتم و روی گاز روی حرارت کم بزارید باهمین مدت زمان در نهایت با سیخ چوبی چک کنید اگه بهش نچسبید امادست.
چهل دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابه.
پودر کاسترد رو میتونید از سوپرمارکتا و لوازم قنادیا تهیه کنید
@shirini71❤️
#فینگر_فود :
سوسیس 🍅🌶🍞🌭🍕
فلفل دلمه رنگی
پنیر گودا رنگی
@shirini71❤️