eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💟چگونه به کودک حس ارزشمندی بدهیم؟ ✅بگذارید کودکان با شما کنند. انجام کارهایی مانند آشپزی، باعث می‌شود که آن‌ها احساس خاص بودن و داشته باشند. ❇️درست است که زمانی که می‌خواهید چیزی را به هم بزنید، سخت است – اما سعی کنید کاری به آن‌ها بدهید که انجام دهند (شستن سبزیجات، قالب زدن خمیر ، تکان دادن کاسه و غیره) برای اینکه آن‌ها در تهیه غذا کمک کنند. ممکن است برای شما کوچک به نظر برسد، اما برای آن‌ها بزرگ است آنها احساس بودن می کنند... 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 تدبیر 😊 پائیز فصلی است که از دیدگاه طب سنتی طبیعتی سرد و خشک دارد توصیه های زیر میتواند پاییز دلچسب تری برایتان به ارمغان بیاورد ✅ در این فصل میوه ها و غذاهایی با طبع گرم توصیه می شود (مرکبات شیرین مستثنا هستند) ✅ مصرف غذاهای کنسروی و منجمد و مانده درهمه فصول مضر است در این فصل ضرر بیشتری خواهند داشت ✅ مصرف غذاهایی با طبع گرم وخشک و ادویه جات با گرمی زیاد به افراد با مزاج سرد وخشک توصیه نمی شود ✅ برای جلوگیری از خشکی پوست از ، و جهت چرب کردن پوست استفاده شود ✅ در این فصل ورزش کردن به دلیل برقراری تعادل در بدن سردی مزاج را کاهش می دهد. ✅ در پاییز از اقداماتی نظیر: بی دلیل، خوابیدن با شکم پر، خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد و حمام یا نشستن در پرهیز کنید 😊قدر سلامتی تون رو بدونین😊 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_مدادی👇 آرد۱۷۵گرم کره۱۲۵گرم پودر شکر ۶۰گرم یک عدد تخم مرغ یه کم وانیل همه مواد رو بغیر از آرد باهم مخلوط کنید باهمزن بزنید و آخر سر آرد رو روی آن الک کنید. بعد مدت نیم ساعت بگذارید یخچال فر ۱۷۰درجه مثل مداد بهش شکل بدید به این علت بهش میگن مدادی . ۲۵تا ۳۰دقیقه تو فرباشه . ولی میشه کاکایی هم درست کرد دو رنگ بشه. بعضی از بیسکویت ها رو با قالب زدم و یک ربع تو فر بود. @sofrebanovanbeheshti
#دوپیازه_شیرازی👇 سیب زمینی آبپز 4عدد پیاز 2عدد زردچوبه ،نمک ،دارچین و نعنا خشک پیازها را سرخ میکنیم بعد سیب زمینی آبپز و تمام ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و میکوبیم و اینقدر هم میزنیم که کش دار بشه و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم @sofrebanovanbeheshti
#آش_برنجی👇 برنج نصف پیمانه بلغور گندم یا خود گندم نصف پیمانه عدس ۱/۴ پیمانه روباهم میگذاریم بپزه بعد ۱ لیوان آب قلم اضافه میکنیم ونصف پیمانه گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و۱ قاشق گوجه رنده کرده اضافه میکنیم ویه پیاز درشت خورد کرده با زردچوبه ونعنا سرخ میکنیم به آش اضافه میکنیم وسبزی آش هم بسته به دلخواه اضافه میکنیم و۱ ق نمک هم میزنیم میگذاریم جا بیفته @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 شنبه 🍴🍵 كتلت😋انواع كوكو 😋سالاد الويه 😋كشك بادمجان😋ميرزا قاسمي😋ماكاروني😋املت😋اسنك با سالاد سبزيجات 😋كوفته جعفري با سالاد😋پيراشكي گوشت با سالاد😋 يكشنبه🍴 و سالاد🍚 برنج و مرغ😋خورش الو😋مرغ پرتقالي😋خورش قيمه😋خورش بادمجان😋خورش كوفته قلقلي ساده يا با باميه😋خورش گوشت چرخ كرده😋كباب تابه اي😋خورش ماست😋مهارجه😋 دوشنبه🍴🍕 لازانيا😋پيتزا😋سيب زميني سرخ كرده با مرغ😋ميگو سوخاري با قارچ ساده يا سوخاري😋 مرغ سوخاري با سيب زميني و قارچ سوخاري وسالاد كاهو(اختياري)😋استيك با پوره و سالاد كلم با تخم مرغ😋 سه شنبه🍴 و انواع سالاد🍲 لوبيا پلو😋استامبولي😋هويج پلو😋عدس پلو😋رشته پلو😋مرصع پلو😋كلم پلو😋دمي پلو با لوبيابلبلي😋ماهي پلو(مخلوطش)😋دمي زيره😋پلو هندي😋شيرين پلو😋ميگو پلو😋 چهار شنبه🍴🍜 ديزي😋عدسي😋انواع سوپها😋اش رشته😋كوفته برنجي 😋مرغ ترش ابكي😋 پنج شنبه🍴غذاهاي با انواع دلمه و شكم پر🍶 دلمه برگ بو😋دلمه كلم😋دلمه فلفل دلمه اي😋بادمجان شكم پر😋كدو شكم پر 😋 جمعه 🍴 و چلو خورشت🍢🍚 اينم يه برنامه غذايي براي خانمايي كه نميدونن چي درست كنن🙌🙌🙌🙌 به خانمها اطلاع بدهیدتا هی نپرسند چی درست کنم : ۱-شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوجه چینی ۸-مرغ و آلو ۹-مرغ شکم پر ۱۰-ته چین مرغ ۱۱-ساندویج مرغ ۱۲-کوکوسبزی ۱۳-کوکو سیب زمینی ۱۴-کوکو کدوسبز ۱۵-کوکواسفناج ۱۶-کوکوذرت ۱۷-کتلت ۱۹-عدس پلو ۲۰-لوبیا پلو ۲۱-نخودپلو ۲۲-ماش پلو ۲۳-کلم پلو ۲۴-سبزی پلو با ماهی ۲۵-ماهی شکم پر ۲۶ماهی کبابی ۲۷-قلیه ماهی ۲۸-قیمه ۲۹-قرمه سبزی ۳۰-استانبولی ۳۱-دمپختک ۳۲-الویه ۳۳-سالادماکارونی ۳۴-سالاد سیب زمینی ۳۵-ماکارانی ۳۶-اش رشته ۳۷-اش چغندر ۳۹-اش گندم ۴۰-سوپ ۴۱-ابگوشت ۴۲-اشگنه ۴۳-کله جوش ۴۴-کله گنجشکی ۴۵-شیرین پلو ۴۶-رشته پلو ۴۷-قیمه ریزه ۴۸-کوفته تبریزی ۴۹-کوفته برنجی ۵۰-دال عدس ۵۱-عدسی ۵۲-خوراک لوبیا و قارچ ۵۳-پیتزا ۵۴-لازانیا ۵۵-سوفله سبزیجات ۵۶-به الو ۵۶-آلبالو پلو ۵۷-تاس کباب ۵۸-بادمجون ۵۹-خورشت کدو ۶۰. کشک بادمجون ۶۱-سمبوسه ۶۲-پیراشکی گوشت ۶۳-ساندویج فلافل ۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات ۶۵-هویج پلو ۶۶-دلمه ۶۷-شوید باقالی پلو... ۶۸-میرزا قاسمی ۶۹-شامی ۷۰-مرصع پلو ۷۱-خورشت کنگر ۷۲-خورشت فسنجون ۷۳-خورشت کرفس ۷۴-میگو ۷۵-بادمحون شکم پر ۷۶-کتلت مرغ ۷۷-خورشت بادام ۷۷-خورشت گوجه سبز ۷۸-خورشت چاقاله بادام ۷۹-کوکوی گل کلم ۸۰-اب دوغ خیار ۸۱-اش ماست ۸۲-اش جو ۸۳-اش گوجه ۸۴-اش بلغور ۸۵-کباب تابه ای ۸۶-الواسفناج ۸۷-کباب ترکی ۸۸-مرغ ترش ۸۸-واویشکا ۸۹- جغوربغور ۹۰-پلومکزیکی ۹۱-قارچ پلو ۹۲-کراکت ۹۳-آش کلم سنگی یا قنبیت ۹۴-آش دوغ ۹۵-باقالی پلو با گوشت ۹۶-املت قارچ ۹۷-رشته پلو ۹۸-دلمه برگ مو ۹۹- دلمه کلم ۱۰۰-کوفته نخودچی دیگه نپرسیناااااااااااا چی بپزم؟!اینارو بپزید 👆😋☺️☺️ 😍😍😍یه برنامه غذایی واسه خانومای خوب خانه دار 😍😍😍 🌀شنبه ها نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر 🌀یک شنبه ها نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت - شامی - کتلت و ... شام: کشک بادمجان-خوراک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان 🌀دوشنبه ها نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو.. شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز 🌀سه شنبه ها نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان شام: آش شله قلمکار –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم 🌀چهارشنبه ها نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- کباب تابه شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت 🌀پنج شنبه ها نهار:بیف استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ... شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – مرغ سوخاری - چیپس و پنیر 🌀جمعه ها نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت-لوبیا پلو شام:نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی لیست غذا
گل کلم ها را گل گل میکنیم و در مقداری آب جوش و نمک و سرکه میریزیم و میگذاریم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشد بعد در آبکش میریزم کنار گذاشته تا خنک شود حالا یک عدد تخم مرغ را با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی خارج شود بعد نصف لیوان شیر سرد را اضافه کرده بعد نمک و فلفل و پودر سیر میریزیم و هم میزنیم بعد یک قاشق چایخوری بیكینگ پودر و ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا مایعی به غلظت ماست به دست آید بعد گل کلم های خنک شده را داخل این مایع میزنیم و میغلطونیم تا همه ی قسمتها با مایع پوشیده شود بعد در روغن داغ سرخ میکنیم میتونیم با این مایع بنیه به جای گل کلم از قارچ یا پیاز حلقه شده هم استفاده کنیم و یا درست کنیم نوش جان 😋😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 پودر کرم کارامل : 1 بسته شیر : 2 لیوان بیسکویت پتی بور : 1 بسته 20 عددی خامه صبحانه : 2 قاشق غذاخوری پودر قهوه یا پودر نسکافه : 1 قاشق چای خوری ابتدا پودر کرم کارامل را در شیر جوش ریخته و 2 لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید . ظرف شیرجوش را روی حرارت پایین بگذارید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید . اجازه دهید مخلوط کارامل 3 دقیقه بجوشد و بعد از آن از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن بریزید . سپس بیسکویت را اضافه کنید و پودر نسکافه را بریزید . بعد از این که مواد خوب با هم مخلوط شد خامه را بریزید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد با هم میکس شود . دسر را در قالب مورد نظرتان بریزید و برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید . می توانید بنا بر سلیقه و ذائقه خود میزان خامه را کم یا زیاد کنید . نکته دیگر این که اگر مخلوط کن تان تحمل حرارت بالا را ندارد بعد از این که مخلوط را از روی حرارت برداشتید بیسکویت را اضافه کنید تا نرم شود و بعد از این که از حرارت افتاد در مخلوط کن بریزید و میکس کنید . بعد از این مدت دسر خوشمزه عربی آماده سرو است . @sofrebanovanbeheshti
#رب_سیب👇 سیب هارو آبشو گرفتم میشه صاف کرد ولی به نظرم بهتره صاف نکرد... گذاشتم جوشید تا یکم غلیظ شد... اگه زیاد غلیظ بشه بعد از خنک شدن خیلی سفت میشه و چون خیلی شیرینه حالت کشدار میشه... به همین راحتی @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای محلی بختیاری 👇 این گیاه را باساقه میچینیم میشوریم خوردمیکنیم میگذاریم توآب جوش توقابلمه وقتی ساقه که خوردکردیم نرم شد میکشیم پیازوسیر سرخ میکنیم آب توله که کشیده شد توله رو به پیاز وسیر اضافه میکنیم کمی هم ناردون بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل این غذاهم با نان و هم با برنج سرومیشود😋 توضیحات در مورد این گیاه پرخاصیت را در پست بعد حتما دنبال کنید👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
#توله_در_کتاب_ابن_سینا👇 توله گیاهی است که در اطراف کوهها و دشتهای بختیاری وخصوصا در اراضی غیر مزروع می روید. رویش آن زیاد وحدود40 تا60 سانتیمتر رشد می کند ونام علمی و فارسی آن پنیرک است. ولی در لری به میوه ی آن پنیرک می گویند . توله حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C است، ضد سرفه و مرهم سینه است، خاصیت مسهل ونرم کننده دارد و جوشانده ی آن برای عفونت های مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و موثر است. در آشپزی لری و شهرهای خوزستان چندین نوع غذا ازآن تهیه می شود. خیلی ها توله را به صورت معمولی و متداول خرد می کنندوسپس آن را با سیر فراوان، پیاز، ترشی ناردون و ... سرخ کرده وتفت می دهند و با نام توله تُرشی که شوشتریها همیس میگن مورد استفاده قرارمی دهند. این غذا در زمان قدیم معمولا با نان تیری محلی و به همراه ماست شیرین وماست موسیر به عنوان یک عصرانه مقوی استفاده می شد. برخی دیگر نیز توله را شستشو می دهند، خرد می کنند و بعد آب پز کرده و به آن سیر(که معمولا پوست آن را جدا می کنند) و فلفل شاخ بزی استفاده می کنند. یک غذای دیگر که از توله به دست می آید،آش توله است که بجای سبزیجات معطر در آن فقط توله استفاده می شود. همچنین غذای دیگر پلو توله (آش توله ای)است که باز هم بجای سبزیجات مرسوم مورد استفاده در آن از توله استفاده می شود و بسیار مقوی است و طبع گرم مزاجی دارد. در کتاب های ابوعلی سینا خوردن هفت مرتبه توله در سال به دلیل اینکه بهترین داروی معده است، تاکید شده چرا که پرزهای موجود در معده را شستشو می دهد. @sofrebanovanbeheshti
👇 بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور برمیداریم یکی یکی شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کردیم میریزیم روی بیسکوییت، وروش دونه انار وخلال پسته قرارمیدهیم نون حلوا هم لوازم قنادی ها دارن از وسط نصف میکنیم میگذاریم روی کاکائو آب شده قبل از اینکه کاکائو ببنده @sofrebanovanbeheshti
#دسر_فرنی_با_بیسکویت_پتی_پور 👇👇 -بیسکوییت پتی پوری که من واسه این دسر درست کردم : 2 بسته - فرنی رو هم که خودتون دستورش رو می دونید و میشه سه رنگش کنید. فرنی من دو رنگ هست زرد و سفید. - موز به اندازه دلخواه - پودر گردو یا پودر پسته هم به دلخواه اگه دوست داشتید. کف ظرفتون باید صاف و پهن باشه . من تو مرغ خوری درست کردم. من اول ته ظرف رو بیسکویت چیدم بعد به اندازه، فرنی رو ریختم و بعد حلقه موز و پودر گردو ریختم و بعد دوباره بیسکویت روی مواد چیدم و دوباره فرنی و بقیه مواد. می تونید چند طبقه درست کنید و این مراحل رو همین طور انجام بدید. روی دسرتون هم هرطور که دوست دارید می تونید تزیین کنید و تو یخچال بگذارید. اگه 4 یا 5 ساعت تو یخچال بمونه بهتره و سفت تر میشه چون اگه کم بمونه شل میشه و از هم وا میره. 🌹🌹مسعودی🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
#گوشت_ترشی👇 گوشت گوسفندی که همراه با استخوان باشه ۱کیلو ترشی انار(دونه انار خشک شده) دوسوم لیوان رب انار ۴الی ۶ ق غ پیاز بزرگ ۳عدد سیب زمینی متوسط ۲عدد گردو خرد شده ۸عدد نمک،شکر،ادویه به مقدار لازم روی دونه انارها به اندازه آبی که میخواستم رو خورشتم بریزم آب ریختم،روی گاز گذاشتم تا دو الی سه دقیقه جوش بخوره پیازها رو نگینی ریز خرد کردم با روغن دنبه بره که خودم گرفتم تفت دادم تا نرم شد(روغن پخت وپز هم میتونین استفاده کنید) بعد گوشت رو اضافه کردم وخوب سرخ کردم بعد ادویه زدم آب دونه انار رو از صافی رد کردم وروی گوشت ریختم دوقاشق از دونه انارها هم روش ریختم با نصف یکی ازسیب زمینی ها نزدیکای پخت کامل گردو رب انار نمک وکمی شکر بسته به ذائقه اضافه کردم ومابقی سیب زمینی رو نگینی خرد کردم واضافه کردم. نصف سیب زمینی رو هم که اول کار اضافه کرده بودم له کردم تا خورشت آبکی نشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا