🍽 دستور مافین دارچینی فیت فسای
✅ مواد لازم:
🎈مواد مورد نیاز :
یک و نیم فنجان آرد بادام یا سویق جو یا سنجد
نصف فنجان سبوس گندم یا برنج
دو ق چ بکینگ پودر
1 ق غ پودر دارچین
نصف ق چ نمک دریا
مقدار کمی شیره توت یا عسل
6 عدد تخم مرغ بزرگ
نصف فنجان روغن نارگیل
نصف فنجان شیر پرچرب یا آب
پوست رنده شده ی یک لیمو ترش زرد
1 ق چ پودر وانیل
1/4 فنجان گردو (برای تزئین)
✅ طرز تهیه:
1️⃣ فر را تا حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) داغ کنید، و 12 عدد قالب کاغذی مافین آماده نمایید.
2️⃣ ابتدا مواد خشک را در کاسه ای متوسط ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
3️⃣ در کاسه ای بزرگ تخم مرغ ها، روغن نارگیل، رنده ی پوست لیمو و وانیل را به خوبی با همزن دستی هم بزنید. سپس مخلوط مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شوند به همزدن ادامه دهید.
4️⃣خمیر بدست آمده را در قالب های مافین بریزید، روی هر مافین را با گردو ها تزئین کنید.
5️⃣مافین ها را برای مدت 22 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی آنها طلایی رنگ شود.
6️⃣پس از پخت مافین ها آنها به مدت 30 دقیقه کناری بگذارید تا سرد شوند᯾❁ @fast_food ❁᯾
#برنج_فیت_فستی
طرز تهیه:اول گل کلم ها رو که شستید با رنده درشت رنده کنید یا توی غذاساز بریزید و خرد کنید بعد توی ماهیتابه بریزید یکی دو قاشق کره یا روغن حیوانی بریزید و یه ملاقه هم آب گوشت یا آب قلم بریزید و کمی نمک ، اگر شوید پلو درست می کنید شوید اضافه کنید و اگه سبزی پلو که سبزی پلو بعد در ماهیتابه رو بزارید تا کلمها بپزه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا میتونید نوش جان کنید با گوشت و ماهی سرخ شده
#پلو
#سبزی_پلو
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کباب_لقمه🍱🍱🍱
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم(بهتره که ترکیب ۳۵۰ گرم سردست گوساله و ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوساله باشه)
پیاز متوسط رو به کوچک ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۶۰ گرم
نمک یک و نیم تا ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ و پودر سوخاری و ادویه ها خوب با هم مخلوط کنید و با دست ورز بدهید تا بخوبی با هم مخلوط شوند.
این مواد را داخل دو تا کیسه فریزر ریخته و خوب صاف کنید(در هر کیسه حدودا ۴۵۰ گرم مواد گوشتی بریزید)یک سینی زیرش بزارین و در فریزر گذاشته تا نیمه منجمد شود.
بعد قسمت روی کیسه فریزر را با قیچی ببرید و کباب را به کمک چاقو و پیتزا بر ببرید.اندازه هاش دیگه دلخواه خودتونه.بعد همونطوری که نیمه منجمد هست در تابه ی گرم شده که روغن ریختید سرخ کنید.هر طرف حدود ۳ دقیقه سرخ شود.
#کباب های برش زده را قبل از سرخ کردن میتوانید برای مصرف های بعدی یک ماه در فریزر نگهداری کنید.دقت کنید بین کباب ها حتما نایلون باشد که بهم نچسبند.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#نان_گاتا
#سینامون_رول
#رول_دارچینی 🍥🍥🍥
این نان به اسامی مختلف نامگذاری شده ولی پایه ی اصلی همه به یک صورت هست.
این نان ها را هم میتوانید به صورت رول های جداگانه تهیه کنید یا اینکه در قالب کنار هم بچینید تا بعد از پخت به هم بچسبند.
مواد لازم خمیر:
آرد نان فانتزی ۳ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم حدود یک پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
پودر مایه خمیر فوری یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
پودر هل مقداری
طرز تهیه:
آرد و نمک و پودر خمیر مایه و شکر و پودر هل را در کاسه ای ترکیب کنید وسطش و گود کنید و یک تخم مرغ همزده و شیر ولرم و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود.شیر را کم کم بریزید ممکن است بستگی به آبخور آردتون از یک پیمانه کمتر یا بیشتر احتیاج باشد.آخر کار روغن را بریزید و خمیر را روی سطح کار ده دقیقه ورز دهید بعد در ظرف دربسته دو ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.سپس پف خمیر را بگیرید،روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به صورت مستطیل به ضخامت نیم سانت باز کنید.
روی سطح خمیر ۲۵ گرم کره ی به دمای محیط رسیده بمالید و مقداری شکر قهوه ای و پودر دارچین تمام سطح خمیر بپاشید،اگر مایل بودید آخر کار گردوی خرد شده هم بپاشید.
حالا خمیر را به صورت نوارهای دو سانتی برش دهید(۱۲ تا نوار ) و هر نوار را رول کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بطوری که قسمت مارپیچ به سمت بالا قرار گیرد، بچینید.توجه کنید اگر خواستید رول ها جداگانه باشن،قسمت انتهایی رول را نزدیک دیواره قالب بزارید تا موقع پخت باز نشود.روی قالب را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگه در دمای محیط استراحت کند.اگر مایل بودید نان ها را با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کنید(من رومال نزدم)بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_قهوه ی فرانسوی🍪☕🍪☕
مواد لازم:(برای ۲۳ تا #کوکی ۲۵ گرمی)
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۷۵ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکلات سفید خرد شده ۸۰ گرم
(از شکلات تلخ یا شیری هم میتوانید استفاده کنید)
پودر نسکافه فوری ۴ گرم(یک قاشق سوپخوری)
آب جوش ۳۰ گرم(۲ قاشق سوپخوری )
بکینگ پودر ۲ گرم(نصف قاشق چایخوری )
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره ی هم دمای محیط و شکر سفید و قهوه ای را با دور تند همزن سه چهار دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود.بعد تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید.سپس پودر نسکافه فوری را که با آبجوش مخلوط کردید و هم دمای محیط شده را اضافه کنید و با همزن کمی بزنید.بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کنید و خمیر را با لیسک یکدست کنید.آخر کار شکلات خرد شده را بریزید و مخلوط کنید.خمیر کوکی سفت نیست و حتما باید حدود ۲ ساعت در ظرف دربسته توی یخچال استراحت کند.
بعد از خمیر کوکی گلوله های ۲۵ گرمی بگیرید در دست گرد کنید و با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.بعد سینی را نیم ساعت در یخچال بزارین تا کوکی ها نیم ساعت دیگه استراحت کنن و در فر زیادی پهن نشوند.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ بپزید.
به محض خنک شدن در ظرف دربسته نگه دارید که خشک نشود.
کوکی را در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
حتما حتما دو مرحله استراحت یخچالی انجام شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کراکر_بالشتی🥟🥟🥟
یه #میان_وعده سالم برای بچه ها که همراه ماست یونانی یا ماست سون خیلی خوشمزه میشه،کنار سینی مزه هم میتونین استفاده کنین.
مواد لازم:
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نمک و زردچوبه هر کدام نصف قاشق مربا خوری
خمیر مایه خشک فوری یک قاشق چایخوری سرصاف
شوید خشک یک قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک و زردچوبه و مایه خمیر و شوید خشک را خوب مخلوط کنید.(تمام مراحل کار را میتوانید با دست یا با استند میکسر سری خمیر زن انجام دهید)
پنیر خامه ای و نصف آب را بریزید و مخلوط کنید،بقیه آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود،آخر کار روغن مایع را بریزید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر یکی دو میل باز کنید و بعد مربعی برش بزنید(اگه با پیتزا بر انجام بدین راحت تر هستین)
توی سینی فر بچینید،روش و با نایلون بپوشانید،نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند بعد در فر از قبل گرم شده ،با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
روی نان های من زودتر رنگ گرفت،برگرداندم و گریل را روشن کردم تا طرف دیگه هم طلایی بشه.
برای بچه ها درست کنین حتما خوششون میاد👌👌
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیر_کاکائو سرد غلیظ🍶🍶🍶
مواد لازم:
شیر ۳ پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
شکر و پودرکاکائو و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط کرده، شیر سرد را اضافه کنید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایع یکنواخت شود بعد از صافی رد کنید و روی حرارت بزارین در حدی که شیر گرم بشه خیلی نجوشه، دائم باهمان مفتول دستی هم بزنید، یک بار دیگر از صافی رد کنید و داخل شیشه یا پارچ ریخته در یخچال بزارین تا کامل سرد بشه،
قبل از استفاده شیر کاکائو را هم بزنید بعد مصرف کنید.نوش جان🥰
᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کلوچه_کنجدی🍪🍪🍪
#کلوچه🍪🍪🍪
مواد لازم برای تهیه ۱۸ عدد #کوکی ۲۵گرمی :
تخم مرغ یک عدد درشت
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
روغن مایع کمی کمتر از نصف پیمانه
پودر شکر یا قند نصف پیمانه
ماست یک و نیم ق غ
ب پ نصف ق غ
پودر هل و وانیل کمی
نمک یک پنس
کنجد برای غلطاندن کلوچه مقداری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا کرمی شود،بعد روغن مایع را بریزید و کمی هم بزنید.
ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند دقیقه صبر کنید تا پف کند،بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. آرد و نمک و پودر هل را که جدا گانه الک کرده اید کم کم اضافه کنید. در این مرحله غلظت مواد باید از مواد کیک سفت تر باشد،و شبیه حلوا بشود.نیم ساعت توی ظرف در بسته در فریزر بگذارید.یا اگر عجله ندارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد با دست چرب از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید در #کنجد سفید بغلطانید(برای اینکه راحت تر باشید اول گلوله ها را در دست گرد کنید،همه ی خمیر که گلوله گلوله شد بعد در کنجد بغلطانید) و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید،چون بعد از پخت بزرگتر میشوند. کمی روی کلوچه ها را با دست فشار دهید که تخت تر شوند.سینی را در فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط بگذارید و کلوچه ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید.از داغی که افتاد سریع داخل ظرف دربسته نگهداری کنید که خشک نشود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاستا با #سس_پستو🍲🍲🍲
مواد لازم #سس_پستو:
دانه کاج یا گردو یا بادام زمینی یا بادام هندی ۳ قاشق غذا خوری
(من از ۵ عدد گردو استفاده کردم)
ریحان تازه یک پیمانه
سیر تازه ۵ حبه متوسط
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون حدود ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری
نمک
طرز تهیه:
اول از همه دانه ی مورد نظر را در تابه بدون روغن تفت بدین یا توی فر تست کنید.
بعد که خنک شد به همراه ریحان تازه و سیر تازه و آب لیمو با گوشکوب برقی بکوبید یا در مخلوط کن بریزید.کم کم روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه.
آخر کار #پنیر_پارمسان و نمک را اضافه کنید.
سس آماده شده در ظرف دربسته داخل یخچال ۲ هفته ماندگاری دارد.
اگر نخواستید سس را همان موقع مصرف کنید میتوانید پنیر پارمسان را موقع مصرف به سس اضافه کنید.
برای پاستا هم کافیست پاستای مورد نظرتون را جوشانده و آبکش کنید و آب سرد بگیرید و با سس پستو مخلوط کرده نوش جان کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشگاه #رایگان قنادی
#آموزش کیک بدون فر🥧
#آموزش انواع شیرینی_دانمارکی...😋
#کیک قاشقی🥮
#تزیین کیک تولد🎂
#کیک_قابلمه_ای
🔴آموزش باتمام مراحل ازمبتدی تاحرفه ای😍😍👇👇فقط دراین کانال
زود بزن رولینک تاباطل نشده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1306198152C079ee55437
#کرم_بیسکوییت🍯🍯🍯
مواد لازم:
پودر بيسکوئيت ۲ پیمانه
شیر خشک قنادی شیرین نصف پیمانه
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم(بستگی به آبخور بیسکوییتتون بیشتر هم میتونید بریزید)
پودر قند دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
(قابل حذف)
سیروپ کارامل یک قاشق غذاخوری
(#کارامل هم میتونید استفاده کنید)
طرز تهیه:
از هر مدل بیسکوییت ساده که مزه شو دوست دارین میتونین استفاده کنین.رنگ کرم کاملا بستگی به رنگ بیسکوییتتون داره،پس اگه بیسکوییت شکلاتی استفاده کنین،رنگ کرمتون تیره تر میشه. #بیسکوییت را با دستگاه پودر پودر کنید و شیر خشک و پودر قند و پودر دارچین را بهش اضافه کنین خوب با دستگاه مخلوط کنید. آخر کار خامه صبحانه و سیروپ کارامل را بریزین،اینقد با دستگاه بزنین تا خمیری شکل شود.(برای اینکه به دستگاه آسیب نرسه، چند ثانیه بزنید و چند ثانیه صبر کنید) بستگی به نوع بیسکوییت ممکنه خامه بیشتری نیاز باشه که میتونین کم کم اضافه کنین.(من حدود ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ریختم)
غلظت کرم را برای مورد مصرفی خودتون به دلخواه میتونین انتخاب کنین.این کرم مانند #کرم_لوتوس برای مغزی #کاپ_کیک،مغزی #کوکی،فیلینگ #کیک و داخل #دسرها و روی #چیز_کیک استفاده میشه.
در ظرف دربسته یک هفته توی یخچال ماندگاری داره و برای مدت طولانی تر میتونین فریز کنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_نیویورکی🍪🍪🍪
مواد لازم :(برای 40 عدد #کوکی 25 گرمی)
آرد قنادی ۳۲۰ گرم
تخم مرغ یک عدد درشت یا دو عدد کوچک
کره ۱۱۵ گرم
شکر سفید ۴۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۶۰ گرم
شکلات تخته ای خرد شده ۲۵۰گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکرها را با همزن برقی در حدی بزنید که مواد خوب با هم مخلوط شده بافت کشدار و کرمی پیدا کنه. همزن دور تند باشه تا کره زیادی گرم نشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگه بزنید. اگه دو تا تخم مرغ داشتین دونه دونه اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر سفتی به دست میاد. شکلات های خرد شده را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به گلوله های ۲۵ گرمی تقسیم کنید و هر گلوله را در دست به خوبی گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. سینی فر را نیم ساعت در یخچال بزارین تا خمیر کوکی خنک شود و توی فر زیادی پهن نشود. فر را از قبل گرم کنید و سینی کوکی ها را بلافاصله که از یخچال درآوردید، در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
بعد از پخت تا زمانی که کوکی ها از داغی بیفتد بهشون دست نزنید چون هنوز نرم هستن.همین که از داغی افتادن در ظرف دربسته نگه دارید، زیادی در مجاورت هوا باشه خشک میشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شیر_داغ🥮🥮🥮
این #کیک با بافت بسیار نرم و لطیفش مناسب عصرانه است.
اگه با خامه فرم گرفته تزئین بشه مناسب مهمانیها و دور همی ها میباشد.
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک و نیم پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
شیر یک پیمانه
مخلوط گلاب و زعفران یک چهارم پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
وانیل کمی
پودر هل مقداری
بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دقت کنید کاملا مطابق با دستور عمل کنید تا بافت مطلوب حاصل شود.مراحل تهیه این کیک کمی با کیک های دیگه تفاوت دارد.
شیر را جداگانه کمی گرم کنید و گلاب و زعفران و روغن مایع را به آن اضافه کنید تا ولرم بشه کافیه.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود سپس آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کنید.این جا، مایه کیک سفت میشود.حالا مخلوط شیر و روغن که ولرم شده را به مواد کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه.مایه کیک در نهایت از کیک های معمولی شل تر است.
قالب مناسب این مقدار مواد:
۲۶ سانت گرد
یا قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰
من از قالب ۲۶ سانت شارلوت استفاده کردم،روغن جداکننده زدم،مواد کیک و داخلش ریختم،چند بار روی سطح کار کوبیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با درجه ۱۷۰ پختم.
دقت کنید دمای فر و مدت زمان پخت کاملا بستگی به فر شما دارد.
نکته:
اگر خواستید #کیک با طعم #کافی_میکس داشته باشید.گلاب و زعفران و پودر هل را حذف کنید.مقدار شیر را یک و یک چهارم پیمانه در نظر بگیرید و موقع گرم کردن شیر، دو تا بسته کافی میکس به شیر اضافه کنید.در این صورت رنگ #کیک_نسکافه_ای میشه و عطر خوبی میگیره.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#یک_عاشقانه_کوتاه 📃🌿
در محل حرف افتاده بود
كه دايی عاشق شده است
سنم كم بود؛ نمیفهميدم چه میگويند!
از مادرم پرسيدم
با كلی اخم و تخم گفت:
هيچی نيست ؛ دايیات زده به سرش
ديوانه شده!
با خودم فكر كردم ای بابا؛ بيچاره دايیام ديوانه شد!
كمی كه گذشت؛ فهميدم دخترِخان
هم ديوانه شده درست مثل دايیام
همزمان با هم ديوانه شده بودند!
دايیام دير به خانه میآمد؛ هر وقت هم میآمد حسابی بهم ريخته بود.
دلم برای مادربزرگم میسوخت؛ تک پسرش ديوانه شده بود؛ چند ماه بعد فهميديم برای دخترِ خان خواستگار آمده... تعجب كردم ؛ آخر مگر ديوانهها هم ازدواج میکنند؟! شب كه دايیام به خانه آمد؛ از دهانم پريد و گفتم...
بايد میبوديد و میديدید
خودش را به در و ديوار میزد!
درست مثل همان كبوتری كه با پسرِ اصغر نانوا در حياط با تيركمان چوبیاش زديم و كبوتر طفلكی وقتی به زمين افتاد؛ هنوز جان داشت ولی از حركاتش معلوم بود درد دارد...
دايیام انگار كه درد داشت هی به خودش میپیچيد ؛ با خودم گفتم:
ای وای ديوانه شدن هم مكافاتی دارد!
بايد مواظب باشم ديوانه نشوم ؛ خيلی طول كشيد تا بفهمم دايیام از اين ناراحت بود كه میخواستند دختر ديوانه خان را شوهر بدهند. با خود گفتم :
خب حق با دايیام هست؛ میخواهند مردک را بدبخت كنند كه چه!؟
شب عروسی دختر خان كه رسيد
مادرم و مادربزرگم و پدرم دايی را در اتاقش زندانی كردند؛ تا نيايد و عروسی دختر ديوانه را خراب كند.
دايیام مدام خودش را به در میکوبيد
و فحش میداد ؛ به عروسی رفتيم
دخترک ديوانه بود؛ برعكس همه عروسها كه میخنديدند اين ديوانه گريه میکرد و تمام زحمات شمسی آرايشگر را به باد داده بود!
مادرم هم ناراحت بود ؛ فکر كنم همه دلشان برای پسرک میسوخت! آخر از رفتارش معلوم بود ديوانه نيست و سالم است. شب كه به خانه برگشتيم ؛
مادرم با اضطراب كليد انداخت
و در اتاق دايی را باز كرد ؛ دايی كف اتاق خوابش برده بود! مادرم هراسان بالای سرش رفت دايی رنگ صورتش شده بود گچ ديوار... مادرم جيغ میزد و به سر و صورتش میکوبيد؛ همسايهها آمدند... قلب دايیام ايستاده بود آن روز بود كه فهميدم ؛
ديوانهها قلب ضعيفی دارند!(:♥️
#فیله_مرغ_پرتقالی🍊🍗🍊
#مرغ_پرتقالی🍊🍗🍊
اول از همه بگم که اگه امتحانش نکنی بدجور ضرر کردی😋
من با #فیله_مرغ درست کردم ولی با ران و سینه هم میشه درست کرد.
از شب قبل #مرغ و با پیاز خلالی شده و نمک و ادویه دلخواه خودتون و آبلیمو مزه دار کنید و توی یخچال بزارین تا بوی زهم مرغ گرفته بشه.
موقع پخت، مرغ ها را از پیاز جدا کرده و در تابه ای با مقداری کره تفت بدین تا گوشت مرغ خودش و جمع کنه،بعد به جای آب جوش، آب پرتقال تازه که از صافی رد کردین به مرغ اضافه کرده، مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنین و درب تابه را بزارین تا مرغ بپزه. فیله که زود میپزه ولی اگه ران و سینه استفاده کردین بیشتر زمان بدین.
من آخر کار #سس_پرتقالی آماده شده را جدا کردم و فیله ها را کمی در تابه سرخ کردم تا زیباتر سرو بشه.
این مرغ پرتقالی با #زرشک_پلو و خلال پسته و بادام خیلی خوشمزه میشه👌👌
نکته:
#پرتقال خیلی ترش یا خیلی شیرین نباشه، از پرتقال های ملس استفاده کنید.
حتما #آب_پرتقال را از صافی رد کنید تا در اثر گرم شدن تلخ نشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_پرتقالی🍊🍊🍊
مواد لازم:
آب پرتقال یک پیمانه
شکر ۶۵ تا ۹۰ گرم(بستگی به ترش یا شیرین بودن پرتقال دارد)
پودر ژلاتین یک ق غ
آب ۳۵ میلی لیتر
خامه صبحانه ۱۱۵ گرم
وانیل کمی
رنگ خوراکی نارنجی به دلخواه(من کمی ریختم)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب معمولی بریزید و روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین ذوب شود.در همین حین یک سوم مقدار #آب_پرتقال را با شکر روی حرارت ملایم بزارین تا شکر حل شود(همه آب پرتقال را گرم نکنید چون ممکن است دسر تلخ شود)داخل ظرفی خامه و وانیل را با هم زن بزنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط باشد.(این کار را حتما انجام دهید که خامه یکدست باشد و بعدا دسر آب نیاندازد) ژلاتین ذوب شده را به آب پرتقال و شکر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید هم بزنید و بعد کم کم بقیه آب #پرتقال را هم اضافه کنید.این مواد و خامه که کنار گذاشتید باید هم دمای محیط باشند بعد به هم اضافه کنید،چون خامه حساس هست اگر مواد تان داغ باشد خامه بریده بریده میشود.در صورت دلخواه کمی رنگ نارنجی بزنید که خوشرنگ تر شود.#دسر آماده است در قالب مورد نظر بریزید.
من در قالب سیلیکونی ریختم، قالب را در فریزر گذاشتم تا دسر کامل یخ بزنه بعد از قالب جدا کردم.
این دسر را میتوانید در پیاله یا بستنی خوری هم بریزید و در یخچال گذاشته، دسر که کاملا خودش را گرفت، سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_شکلات_بادام🍪🍪🍪
مواد لازم:(برای ۲۳ عدد #کوکی ۲۵ گرمی)
کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم(یک پیمانه سرخالی)
تخم مرغ یک عدد
شیر هم دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری
پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری
آرد قنادی ۱۶۵ گرم(یک و نیم پیمانه)
خلال بادام ۵۰ گرم(سه چهارم پیمانه)
شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
اول از همه خلال بادام ها را داخل فر یا داخل تابه روی گاز کمی بو بدید تا از خامی در بیاد، بعد بزارید خنک بشه.
کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شوند،آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید،آخر کار شکلات خرد شده و بادام بو داده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد کوکی خیلی سفت نیست و حتما باید در ظرف دربسته توی یخچال دو تا سه ساعت استراحت کند تا قابل گلوله کردن شود.بعد از استراحت، از مواد گلوله های ۲۵ گرمی بردارید گرد کنید در سینی فر با فاصله بچینید.اگر خیلی به دستتان میچسبید موقع گلوله کردن کمی دستتان را آرد بزنید. با دست روی گلوله ها را فشار دهید تا پهن تر شوند.کوکی ها داخل فر حدودا یک سانت پهن تر میشوند.
دوباره باید کوکی ها را یک ربع داخل یخچال استراحت داده و بعد بلافاصله توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
(طریقه مغز دار کردن #کوکی)
مواد لازم #مغزی_پنیری:
پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای لبنه کاله) ۱۲۵گرم
پودر قند ۴۰ گرم
طرز تهیه:
پنیر و پودر قند را با لیسک مخلوط کنید داخل قیف ریخته و قالب های سیلیکونی نیم دایره کوچک را از مواد پنیری پر کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه. اگر قالب نداشتید، روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز به مقدار کم و با فاصله از مایه پنیری پایپ کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه و از این گلوله های کوچک برای مغز انواع کوکیها میتوانید استفاده کنید.
به جای مغزی پنیری، به همین روش میتوانید #نوتلا(یا هر شکلات صبحانه دیگر)، #کرم_لوتوس(یا هر کرم بيسکوییت دیگر)، و انواع #کانفیت_میوه های مختلف، #کره_بادام_زمینی را برای مغزی کوکی ها آماده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکو_سیب_زمینی 🥔🥔🥔
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه به غیر از مواد اصلی که #سیب_زمینی پخته و تخم مرغ و سیر و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه هست،کمی پودر زیره،پودر تخم گشنیز ،ریحان یا نعناع خشک،یکی دو قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و به خوشمزگی این #کوکو اضافه کنید.به خاطر داشتن پودر سوخاری در ریختن نمک و فلفل احتیاط کنید.
من برای اینکه کوکو ها اندازه هم در بیان، از #کتلت گیر استفاده کردم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لازانیا با #پاستا_آشیانه_ای
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
پاستا آشیانه ای یک بسته ۵۰۰ گرمی
(پاستای من سبزیجات بود)
مواد گوشتی #ماکارونی که داخلش قارچ،آویشن و سیر و پودر کاری،پاپریکا حتما باشه.من رب گوجه نزدم ولی شما دوست داشتین میتونین بزنین.(مقدارش دلخواه خودتونه)
پنیر پیتزا
سس بشامل
طرز تهیه:
#پاستا رو در آب نمک بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بگیرین.توی ظرف مناسب موادتون،نصف پاستا رو بریزین(احتیاج به چرب کردن نیست)بعد مواد گوشتی را بریزین. بعد نصف سس بشامل و سپس بقیه ی پاستا را بریزین،بعد بقیه ی سس بشامل و در آخر با پنیر پیتزا پوشش بدین.در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بزارین تا مواد بپزه و پنیر طلایی بشه.#لازانیا آماده ست، با انواع #سس، مخصوصا #سس_فرانسوی میل کنید.
#سس_بشامل:
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم لیوان
نمک و فلفل
کره و آرد و کمی تفت بدین و شیر گرم و اضافه کنین و دائم هم بزنید تا گلوله نشه،کمی که غلیظ شد نمک فلفل بزنید و تمام.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_کچاب
#سس_مایونز
مواد لازم برای تهیه یک کاسه #سس_کچاب:
گوجه فرنگی نیم کیلو
نشاسته ذرت نصف قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
گلوکز نصف قاشق مرباخوری (اختیاری)
ادویه:پودر سیر،فلفل پاپریکا،فلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک،آویشن به میزان دلخواه
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کنید در قابلمه ای ریخته و بدون آب بگذارید بپزد تا آب خود گوجه تمام شود،بعد از صافی رد کنید تا پوست و تخمه های گوجه جدا شود.
دوباره پوره گوجه را روی حرارت بگذارید شکر و سرکه و ادویه ها را اضافه کنید،نشاسته ذرت را در ۲ قاشق آب معمولی حل کنید و اضافه کنید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد،سس که غلیظ شد گلوکز را اضافه کنید.اضافه کردن گلوکز اجباری نیست برای کشدار شدن سس است.مزه کنید و ادویه ها را اندازه کنید.سس داخل یخچال که میرود غلیظ تر میشود. داخل ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید.
نکته:
از گوجه های خوشرنگ و خوشمزه برای تهیه #سس استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بستنی_زعفرانی_بدون_ثعلب
#بستنی_زعفرانی
این مدل #بستنی، بدون ثعلب درست میشه و نیازی به هم زدن های متوالی نداره.
مواد بستنی رو که درست کردین میتونین به هر روشی که دوست دارین سرو کنین حتما نباید چوبی باشه و روکش شکلات داشته باشه.
مواد لازم برای تهیه ۶ تا #بستنی_چوبی:
شیر یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته گل یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
شکلات سفید،روغن مایع و خلال پسته برای روکش بستنی
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد و شکر و نشاسته گل را با هم خوب ترکیب کنید تا نشاسته توی شیر باز بشه، بعد روی حرارت ملایم بزارین و دائم هم بزنید تا مواد کمی غلیظ بشه و بوی خامی نشاسته از بین بره،بعد زعفران و گلاب و بریزین و حرارت و خاموش کنین.چند قاشق از مواد بستنی که داغ هست با خامه صبحانه به دمای محیط رسیده،ترکیب کنید تا خامه هم تقریبا گرم بشه بعد خامه را به کل مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد بستنی آماده است و غلظتی شبیه بستنی آب شده دارد.
اگر خواستید توی قالب سیلیکونی درست کنید فقط کافیه چوب بستنی را تعبیه کنید و مواد و داخل قالب بریزید.یک شب تا صبح توی فریزر بمونه تا خوب ببنده.
برای روکش کردن بستنی:
#شکلات سفید را روی بخار آب ذوب کنید و با روغن مایع رقیق تر کنید،کم کم روغن مایع بریزید تا شکلات از سفتی در بیاد و کمی روان تر بشه،خلال پسته هم اضافه کنید و داخل یک لیوان بلند بریزید.
بستنی که کامل یخ زد را از قالب جدا کرده و داخل لیوان شکلات فرو کنید و بیرون بیاورید.چون بستنی سرده،شکلات زود میبنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیتزا_رژیمی🍕🥒🥩🍕
#پیتزا_بدون_نان🍕🥒🥩🍕
این پیتزا یه جورایی شبیه #خوراک هست که من با #کدو_سبز و گوشت #همبرگر درست کردم.
برای مواقعی که نمی خواهید #پیتزای سنگین بخورید گزینه ی مناسبی است،چون به جای #نان_پیتزا، از کدو سبز استفاده شده.ضمنا بقیه اعضای خانواده میتوانند با #نان میل کنند.
ابتدا کدو سبز ها را از طول ورق های متوسط رو به نازک کنید که زود پخته شوند.در مقدار کمی روغن کمی سرخ کنین تا کدو ها نرم تر بشن.کدو ها را مانند تصویر کف ظرف مورد نظر بچینید،من کف سینی سولاردوم چیدم که بعدا همونطوری داخل فر گذاشتم.
برای تهیه گوشت های همبرگر:
گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل پاپریکا(زردچوبه نزنید) و یکی دو قاشق آرد سوخاری و مقداری سس خردل و کمی جعفری ساطوری شده ترکیب کنید.خوب که گوشت با مواد ترکیب شد گلوله هایی اندازه گردو از مواد برداشته و گرد کنید و کف دستتان صاف کنید و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم بگذارید .اول آب میاندازد و بعد به روغن افتاده و سرخ میشود.عطری که موقع سرخ شدن از این همبرگر بلند میشه بی نظیره😊😊😊همبرگر های کوچک که آماده شد روی کدو ها بچینید به دلخواه میتوانید قارچ ورقه ای شده که در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم گذاشتید وآبش جمع شده و فلفل دلمه ای هم بریزید و در نهایت کمی #پنیر_پیتزا ریخته و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بزارین،نیاز به پخت خاصی نداره همین که پنیر آب بشه کافیه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پن_کیک🥞🥞🥞
پن کیک در لغت به معنای کیک تابه ای است.این پن کیک بافتی شبیه #کیک داره و اصلا لاستیکی نیست.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳عدد
شکر نصف پیمانه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری(قابل حذف)
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کشدار و حجیم شود.بعد شیر ولرم و خامه و روغن مایع را اضافه کرده،یکی دو دور با همزن بزنید.آخر کار مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کردید کم کم اضافه کرده و یکدست کنید.مواد پن کیک آماده است.
ماهیتابه ی نچسب صاف که بدون خط و خش باشد را انتخاب کنید،بدون روغن روی حرارت متوسط بزارین تا ماهیتابه داغ بشه. از مواد پن کیک یک ملاقه ی کوچک توی تابه ریخته،در تابه را بزارین،یکی دو دقیقه صبر کنین تا سطح پن کیک شروع به حباب زدن کند،در تابه را بردارید و پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.معمولا طرف دیگر پن کیک به قشنگی روی آن نمیشود.
بعد از هر بار که پن کیک را از تابه خارج میکنید،تابه را با دستمال کاغذی کامل تمیز کنید بعد پن کیک بعدی را بریزید.این کار باعث میشه که تمام پن کیک ها خوشکل در بیاد.
برای #صبحانه بچه ها خیلی مناسبه و از خوردنش مخصوصا با شیر یا شیر کاکائو لذت میبرن.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاستیل_خونگی
🍑🍓🍍🍌🍊
مواد لازم :
پودر ژله ی میوه ای یک بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز ۲ قاشق غذاخوری
آب معمولی یک لیوان
طرز تهیه:
مواد را با هم مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین و پودر ژله حل شوند،کف سفید روی آن را با قاشق بگیرید تا #پاستیل شفاف تری داشته باشید.بعد از صافی رد کنید و با قاشق یا سرنگ تمیز، داخل قالب سیلیکونی های کوچک بریزید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید تا ببندد.به راحتی میتوانید در قالب ها از دو رنگ #ژله استفاده کنید تا خوشکل تر شوند.
اگر نخواستید از #پودر_ژله ی آماده استفاده کنید به جای آن میتوانید از انواع #آبمیوه ها یا حتی #نوشابه استفاده کنید،به این ترتیب که به جای یک لیوان آب یک لیوان آبمیوه بریزید،مزه ی آبمیوه را با اضافه کردن شکر اندازه کنید.مقدار پودر ژلاتین را هم یک قاشق دیگر اضافه کنید.و مواد را روی بخار آب کتری بن ماری کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.
با انواع شربت های مورد علاقه تون هم میتونین درست کنین،مزه ی شربت را قبل از اضافه کردن ژلاتین اندازه کنین بعد ژلاتین و گلوکز اضافه کنین،من با شربت #آبلیمو هم درست کردم، ترش و خوشمزه شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾