معرفی دوره:
دوره ها و سیرهای فراوانی در گوشه و کنار براساس آثار شهید مطهری برگزار شده و با توجه به توصیه های اکید امام و رهبری بر این آثار، بیش از اینها هم شایسته است.
ولیکن بنظر میرسد برخی آثار شهید مطهری اصلا و یا کمتر مورد توجه مدرسین کتب شهید مطهری قرار گرفته اند.
یکی از این آثار کمتر دیده شده، مقاله «وظایف حوزه های علمیه» از کتاب «آینده انقلاب اسلامی ایران» شهید مطهری می باشد که با اینکه برنامه شهید مطهری برای یکی از مدارس علمیه می باشد اما درواقع بازتابی از دیدگاه های شهید مطهری درباب علوم انسانی اسلامی و وظایف طلاب و دانشجویان در این باره است که با وجود گذشت سالیان،همچون نوع آثار شهید مطهری هنوز طراوات و تازگی خود را دارد.
در این مجال یک ساعته با متن خوانی و توضیح مختصر این مقاله در خدمت شما مخاطبین گرامی خواهیم بود.
لازم بذکر است که گرچه مخاطب خاصتر این مباحث طبیعتا طلاب هستند اما این مطالب متوجه تمامی طلاب و دانشجویان دغدغه مند علوم انسانی اسلامی و تحول در حوزه و دانشگاه می باشند.
مزایای حضور در وبینار:
-آشنایی با دیدگاهی کمتر دیده شده از شهید مطهری درباب علوم انسانی اسلامی و تحول در حوزه و دانشگاه
-آشنایی با مهمترین عناوین و سرفصلهایی که پرداختن به آنها برای تحول حوزه و دانشگاه و تحقق علوم انسانی اسلامی ضروری است.
مخاطبان وبینار:
شرکت در این کارگاه به تمامی دانشجویان و طلاب و اساتید حوزوی و دانشگاهی علاقه مند به پیگیری مباحث علوم انسانی اسلامی و تحول در حوزه و دانشگاه پیشنهاد میشود.
اطلاعات بیشتر و خرید دوره:👇🏻👇🏻👇🏻
https://vdars.com/21172
@sajjadmirzaei_ir 👈
درباره القرعه لکل امر مشکل- آیت الله مددی.mp3
2.55M
🔺چرا "القرعة لکل امر مشکل" در فقه کمتر استفاده میشه؟
🎤آیت الله سید احمد #مددی
خارج اصول ۱۴۰۱/۹/۲۲
#اصول
#روش_شناسی_اجتهاد
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
هدایت شده از طلاب پاسخگو
💥مسئلۀ قیمت مسکن و اجاره بهای آن به مشکل بغرنجی تبدیل شده و افزایش چند برابری پیدا کرده است که دولت باید برای آن تدبیری بیندیشد
حضرت #آیت_الله_مکارم_شیرازی در دیدار با رئیس جمهور، با تسلیت ایام عزاداری ماه محرم و صفر، ایجاد امید در جامعه را سبب پیشرفت دانسته و خطاب به رئیس جمهور فرمودند: اینکه شما در تمام مسائل، با امید و اتکال به خداوند صحبت می کنید، نکتۀ ارزنده ای است.
ایشان تورم و معیشت را از دغدغه های اصلی مردم بیان کرده و فرمودند: مردم می خواهند آثار فعالیت های دولت را در سفره شان ببینند.
معظم له قیمت های ناپایدار کالاها، وابستگی به دلار و بی انصافی برخی از کسبه را از جمله عوامل گرانی برشمرده و تأکید کردند: باید وابستگی قیمت ها به دلار را از بین برد و هر چه اتکاء به دلار کمتر شود، آثار آن بر سفره مردم نمایان و سبب رضایت می شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی به مشکل مسکن اشاره کرده و فرمودند: مسئلۀ قیمت مسکن و اجاره بهای آن به مشکل بغرنجی تبدیل شده و افزایش چند برابری پیدا کرده است که دولت باید برای آن تدبیری بیندیشد. دولت باید به وعده ای که در زمینۀ ساخت مسکن داده، عمل کند که اگر این وعده ها به سرانجام برسد، بسیاری از مشکلات حوزۀ مسکن حل خواهد شد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به مسئلۀ حجاب پرداخته و تأکید فرمودند: باید آنچه مربوط به فرهنگ اسلام است، در کشور رعایت شود.
معظم له افزودند: با وجود تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور، مردم پایبند به دین، اصل نظام و کشور هستند لذا باید در جهت حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی آنان تلاش و کوشش نمود.
🚩 @Tollabe_pasokhgoo ▪️
برکت انس با قرآن- آیت الله عابدی.mp3
2.31M
🔺نقل چند خاطره درباره برکت انس با قرآن
🎙آیت الله احمد #عابدی
#خاطرات_علما
#تفسیر
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
پخش مستند #فیضیه_تهران
مروری بر تاریخ #مدرسه_مروی که به نحوی مروری بر تاریخ دویست ساله معاصر است.
سهشنبه ۳۱ مرداد، ساعت ۲۲
چهارشنبه ۱ شهریور ساعت ص۱۵
جمعه ۳ شهریور ساعت۱۶
از شبکه مستند
#علمای_تهران
@tarikh_hawzah_tehran
@kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
❓با جوان امروز و نسل جدید چگونه برخورد کنیم؟ 🎤حجت الاسلام #زیبایی_نژاد، رئیس مرکز تحقیقات زنان و خ
بررسی حکمتهای جواز ازدواج موقت در مقایسه با آسیبهای همباشی و دوستی دختر و پسر.pdf
808K
📕 #مقاله "بررسی حکمتهای جواز ازدواج موقت در مقایسه با آسیبهای همباشی و دوستی دختر و پسر"
چکیده
واقعیتهای زندگی اجتماعی نشان میدهد که همواره برای همۀ افراد، شرایط تشکیل زندگی مشترک دائمی فراهم نمیشود. مضاف بر این ممکن است مردی با وجود داشتن همسر دائم، به سبب وجود برخی از موانع، نتواند نیاز جنسی خود را بهصورت رضایتبخشی تأمین کند. مسئلۀ دیگر وجود زنانی است که به سبب طلاق، مرگ همسر و یا بازماندن از ازدواج دائم، نتوانستهاند نیاز جنسی خود را از راه ازدواج دائم ارضا کنند. نظام فقهی اسلام برای رفع چنین تنگناهایی ازدواج موقت را، بهعنوان بهترین جایگزین، پیشنهاد کرده است. برخی از مخالفان ازدواج موقت، آن را با زنا همگن دانسته و با کرامت زن ناسازگار خوانده و ازاینرو روابط آزاد مبتنی بر عشق زن و مرد (ازدواج سفید) را بر ازدواج موقت برتری دادهاند. در پژوهش حاضر با تکیهبر مباحث حقوقی و روانشناختی نشان دادهایم که اولاً ازدواج موقت از هویتی کاملاً متمایز از زنا برخوردار است و ثانیاً به سبب وجود حکمتهای متعدد، بر روابط آزاد زن و مرد (همباشی و دوستی دختر و پسر) برتری دارد. روش این پژوهش توصیفی ـ تحلیلی و گردآوری داده به روش کتابخانهای انجامشده است.
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
نکاتی درباره برخی کتب اصولی و کلامی- آیت الله مددی.mp3
8.57M
🔺نکاتی درباره برخی کتب اصولی و کلامی + نکات متعدد تاریخ علم اصول و کلام
🎤آیت الله سید احمد #مددی
#اصول
#تاریخ_کلام
#معرفی_کتاب
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
💥القول في حقيقة الروح
✍ #شیخ_بهایی (ره)
و الأقوال في حقيقتها متكثّرة، و المشهور أربعة عشر قولا ذكرناها في المجلد الرابع من كتابنا الموسوم بالكشكول.
و الذي عليه المحقّقون أنّها غير داخلة في البدن بالجزئيّة و الحلول، بل هي بريّة عن صفات الجسمية منزّهة عن العوارض المادية، متعلّقة به تعلّق التدبير و التصرّف فقط، و هو مختار أعاظم الحكماء الإلهيّين و أكابر الصوفيّة و الإشراقيين، و عليه استقر رأي أكثر متكلّمي الإمامية كالشيخ المفيد و بني نوبخت و المحقّق نصير الملّة و الدين الطوسي و العلّامة جمال الدين الحلّي، و من الأشاعرة الراغب الإصفهاني و أبي حامد الغزالي و الفخر الرازي، و هو المذهب المنصور الذي أشارت اليه الكتب السماوية، و انطوت عليه الأنباء النبوية، و عضدته الدلائل العقلية، و أيّدته الأمارات الحدسيّة و المكاشفات الذوقية.
📚الأربعون حديثا، ص: 502
#کلام_اسلامی
#انسان_شناسی
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
حاج آقای مؤیدی (ساکن بابل) دچار سانحه ای شدند ، جهت شفای عاجل و عافیت کامل ایشان حمد شفایی بخوانیم🤲
استاد مؤیدی (ساکن قم) بحمدلله در صحت و سلامتی کامل قرار دارند و تشابه اسمی برخی را دچار اشتباه کرده بود.
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
❓اشتقاق صغیر و کبیر چیست؟ اشتقاق بر دوگونه است: الف) اشتقاق صغیر: در این اشتقاق، مشتقّ و مشتق منه
💥فایده حرف جر زائده
و معنی زيادة الباء و نحوه : عدم اختلال المعنی بحذفه ، لا عدم إفادة المعنی ، و الا لم تقع الحروف الزائدة فی کلام الله تعالی ، فانها تفيد فائدة لفظیة کتحسین اللفظ و رعاية السجع ، و معنویة کالتأکید...
شروح العوامل، ج ۲، ص ۴۰۵
#ادبیات
🔰کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥عروسی حضرت قاسم در کربلا؟! (۳) ✍آیت الله محمدباقر بیرجندی(ره): بدان كه حكايت عروسى (قاسم بن الحسن
💥عروسی حضرت قاسم در کربلا؟! (۴)
✍شیخ ذبيح الله محلاتي عسکری(ره):
چندان كه كتابهاي معتبر و روايتهاي قابل اعتماد را سير كردم، اثر و اطلاعي از اين عروسي به دست نياوردم و اين مطلب در آثار مثبته و كتب معتبره وجود ندارد و شكي نيست كه فاطمه بنت الحسين، زوجه ي حسن مثني بود و شوهرش در كربلا حاضر بود. چگونه ممكن است اين نقل اصلي داشته باشد، حال آنكه در كربلا دختر ديگري، به نام فاطمه، از امام حسين عليه السلام نبوده است.
📚فرسان الهيجاء، ج 2، ص 31
#عروسی_قاسم
#تاریخ_اسلام
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥عروسی حضرت قاسم در کربلا؟! (۲) ✍مرحوم علامه سید عبدالرزاق مقرّم: هر چه در عروسی قاسم میگویند، نا
💥عروسی حضرت قاسم در کربلا؟! (۵)
سؤال 2184: ما تقول فيما اشتهر في ألسن الناس و جرى عليه المأتم و التعزية باسم تزويج قاسم ابن الحسن عليهما السّلام في الكربلاء؟
✍پاسخ حضرت آیت الله شیخ محمد #فاضل_لنکرانی(ره):
كل ما يذكر في عرس السيد الممتحن القاسم بن الحسن عليهما السّلام غير صحيح، و لم يرد به نص صحيح من المحدثين و المورخين في الكتب المعتبرة، مع عدم بلوغه سن الزواج.
نعم، نقل في منتخب الطريحى رحمه اللّه بعض الأمور المناسبة للزواج، لكن الظاهر (كما قال المقرّم رحمه اللّه فى مقتله) انها مدسوسة في كتابه، و الّا فهو اجلّ من أن يذكر هذه القضية غير المناسبة لوقعة يوم العاشوراء مع اشتمالها على امور غير مناسبة لسيد الشهدا، عليه آلاف التحية و الثناء. مضافا الى أن المنقول فيه ليس بهذه الكيفية الخرافية. و على اىّ حال لا تصح النذورات المذكورة. و بديهى انّ وظيفة العلماء و الخطباء الكرام بيان الحوادث الواقعة من الكتب المعتبرة، مثل كتاب كامل الزيارة و اللهوف و نفس المهموم و مقتل المقرّم و امثالها. و ايضا من وظيفتهم ارشاد الجهلاء العوام، و أمرهم بالمعروف و نهيهم عن المنكرات. عصمنا اللّه و إياكم و جميع المؤمنين من الزلل و الهفوات.
📚جامع المسائل ج1 ص585
#عروسی_قاسم
#تاریخ_اسلام
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
✍مقدمه مهم آیت الله میرجهانی(ره) بر کتاب تفسیر ام الکتاب خود
بر ارباب بينش و دانش پوشيده نماند امروز كه انواع فتن و محن و شدائد و ابتلاءات در جامعه بشر صورت بحرانى به خود گرفته و جامعه منتحلين بتشيّع غالبا به پيروى از هواهاى نفسانى به ماديگرى و هواپرستى سوق داده شده اند و نواميس دينى و مذهبى اهميّتى نمى دهند و اصول عقايد دينيّه كه نورانى كننده دلهاى اهل توحيد و ايمان و ميراننده دلهاى اهل كفر و شرك و نفاق و اعداء دين مبين و دشمنان ائمه طاهرين صلوات الله عليهم اجمعين است مورد توجّه عامه مردمان نيست مگر عده كمى از ايشان لذا مى توان گفت كه اشرف عبادات و افضل طاعات دعوت كردن خواص ايشان است عوامشان را بسوى خداى تعالى از طريقى كه قرآن مجيد راه دعوت بحق را نشان داده چنانچه فرموده اُدْعُ إِلىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جٰادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ اعم از اينكه اين دعوت بزبان باشد
يا بقلم و تذكر دادن به اين كه ساير خيرات و مبرّات و صفاتى كه متعلق بامور و لوازم دنيويّه است در معرض زوال و تغيير و تبديل است خصوص در اين زمان دندان گيرى كه مانند شتر مست اهل ايمان بخصوص را بدندان گرفته و مى توان گفت كه نوشتن كتب و انتشار دادن آن در ميان مردمان بمراتب اهميّتش از تبليغ بزبان زيادتر است زيرا تبليغات زبانى ممكن است تاثير آن براى عده خاصى كه حاضرند و مى شنوند باشد و عموما از آن بهره نبرند ولى اگر بصورت جمع و تاليف درآمد و كتابى شد و منتشر گرديد سالها باقى مى ماند و در دسترس مردمان در شهرها و قصبه و دهكدهها گذارده مى شود از خارج و داخل در كرور دهور طبقه اى پس از طبقه اى از آن استفاده كنند چنانچه خداى تعالى فرموده وَ الْبٰاقِيٰاتُ الصّٰالِحٰاتُ خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّكَ ثَوٰاباً
📚مقدمه تفسیر ام الکتاب، آیت الله سیدحسن میرجهانی طباطبائی رحمه الله علیه
#تفسیر
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
به علت حضور در مراسم پیاده روی اربعین امکان بارگزاری مطالب وجود ندارد
ان شاء الله چند روزی بعد از اربعین فعالیت کانال دوباره آغاز خواهد شد
دعاگو و نائب الزیاره اعضای محترم کانال خواهم بود
قال بعض الحكماء لأبي هذيل العلاف أقم الدليل على حدوث العالم من غير تمسك بالحركة و السكون فقال يا هذا إن مثلك مثل من يقول لخصمه اثبت دعواك عند القاضي من غير أن تحضر شاهديك.
📚الكشكول، #شیخ_بهایی ، ج3، ص: 295
#کلام_اسلامی
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
نظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی درباره هوکشیدن در هیئات
#آسیب_شناسی_هیئات
#مکارم_شیرازی
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
📚 #کتاب "اسلام و تشیع" ✍آیت اللّٰه #یحییٰ_نوری (ره) 🖨بنیاد علمی و اسلامی مدرسة الشهداء؛ تهران ای
آیت الله #یحییٰ_نوری(ره) از علمای تاثیرگذار و مهم تهران در تاریخ معاصر
انتشار به مناسبت حادثه واقعه خونین میدان ژاله(شهدا) در ۱۷شهریور
آیت الله یحیی نوری اندیشمند بروز و دغدغه مندی بود که برای حل مسائل و مشکلات فرهنگی و دینی زمانه خود تلاش های زیادی کرد و تالیفات جالبی دارد...👉
#تراجم_علما
⭐️ کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
آیت الله #یحییٰ_نوری(ره) از علمای تاثیرگذار و مهم تهران در تاریخ معاصر انتشار به مناسبت حادثه واقع
خاطرم هست روزی از همین سالهای آخر حیات مبارک آيت الله العظمی #صافی_گلپایگانی قدس سره به یاد علامه حاج شیخ #یحییٰ_نوری افتادند و امر فرمودند آقازاده ايشان را پیدا کنیم تا با ایشان تلفنی صحبت و احوالشان را بپرسند.
توسط یکی از دوستان شماره آقای دکتر سعید نوری فرزند مرحوم علامه را پیدا کردم و آقا با ایشان احوالپرسی کردند و ضمن تجلیل از والدشان، برای آن مرحوم طلب رحمت الهی نمودند. رضوانالله تعالی علیهما
✍حجت الاسلام اکبری شاهرودی
تصویر: از سمت چپ مرحوم آیت الله یحیی نوری در کنار استادش مرحوم آیت الله سید ابوالحسن #رفیعی_قزوینی ره در بین جمعی از طلاب و مردم
#خاطرات_علما
⭐️ کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
هدایت تحصیلی - جایگاه فقه و اصول در منظومه علوم اسلامی - جلسه 1.mp3
17.11M
💥نشست طلبگی "اهمیت فقه و اصول و روش صحیح تحصیل آن"
🎤آیت الله ابوالقاسم #علیدوست
🕌 دوره فقه و اصول مدرسه شهیدین دی ماه 1398
#مشاوره_طلبگی
⭐️ کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
آیت الله #یحییٰ_نوری(ره) از علمای تاثیرگذار و مهم تهران در تاریخ معاصر انتشار به مناسبت حادثه واقع
🔺آیت الله یحیی نورى ۱۳۵۱ - ۱۴۲۹ ق
آقاى حاج شيخ #یحییٰ_نوری ، يكى از علماى مشهور تهران و از انديشمندان جهان تشيع بود.
معظم له در سال ۱۳۱۱ ش (۱۳۵۱ ق) در بلده نور، در خاندان علم و فضيلت زاده شد. پدرش حاج شيخ اسماعيل و عموى پدرش آيت اللَّه حاج ميرزا يحيى نورى و جدّ مادرى اش حجةالاسلام شيخ محسن سلطان احمدى نورى بوده است. آن فقيد سعيد، از كودكى، خواندن رآن را فراگرفت و تحت نظارت نياى مادرى اش حاج شيخ محسن نورى مقدمات، ادبيات و منطق را آموخت. سپس در سال ۱۳۲۳ ش به حوزه علميه قم مهاجرت كرد و سطوح عاليه را نزد اساتيد بنام آموخت و پس از آن در دروس خارج آيات عظام: #بروجردى و حجت كوهكمرى شركت نمود. پس از وفات آيت اللَّه حجت در سال ۱۳۷۲ ق، رهسپار نجف اشرف شد و چند سال در دروس آيات عظام: #خويى و سيدعبدالهادى شيرازى حاضر شد و مبانى علمى اش
را استوار نمود. سپس به تهران آمد و در درسهاى آيت اللَّه شيخ #محمدتقى_آملى و آيت اللَّه سيدابوالحسن #رفيعى_قزوينى شركت نمود و به غير از آن به تأليف و تدريس و تحقيق و ارشاد مؤمنان پرداخت.
وى در تهران، مؤسسه علمى سيدالشهدا را بنيان نهاد و ساليان فراوان به ارائه خدمات بزرگ دينى، به ويژه راهنمايى غيرمسلمانان و هدايت آنان به اسلام نمود و موفق شد هزاران نفر را با گفتار مستدل و منطقى و شيرين خويش مسلمان نمايد، كه يادگار نوشته هاى ايشان در دفاتر مخصوص موجود است.
او در اوان تحصيل در حوزه علميه قم، به دانشكده الهيات دانشگاه تهران رفت و دوره ليسانس و دكترى آن را با رتبه ممتاز گذراند و ساليانِ چند به تدريس تفسير، مناهج تفسيرى، آيات الاحكام، فقه الحديث، تاريخ اديان، و تمدن اسلامى پرداخت.
او در طول اقامت خويش در تهران، با مجامع فرهنگى كشورهاى غربى ارتباط برقرار نمود و به تبادل فرهنگى و ارسال كتابهاى اسلامى به زبانهاى گوناگون به آن ديار پرداخت. در طول انقلاب اسلامى، حضور فعال داشت و پس از سخنرانى پرشور او بود كه واقعه عظيم جمعه سياه - ۱۷ شهريور ۱۳۵۷ ميدان ژاله (شهدا) اتفاق افتاد.
📕برخى از آثار آن مرحوم عبارتند از:
۱. اسلام و عقايد و آراء بشرى (يا: جاهليت و اسلام)
۲. حكومت اسلامى و تحليلى از نهضت حاضر
۳. ريشه هاى انقلاب اسلامى ايران و شرحى از ۱۷ شهريور
۴. حقوق زن در اسلام و جهان
۵. تحقيق در تشيع، امامت و مهدويت
۶. اسلام، دين برتر
۷. ماركسيسم و كمونيسم از ديدگاه علم و اسلام
۸. آئين يهوديت و مسيحيت
۹. پژوهش در مكتب شيخيه
۱۰. امتيازات و ويژگى هاى اسلام
۱۱. ضرورت مذهب و بيان عوامل الحاد
۱۲. سيستم حكومت اسلامى
۱۳. خاتميت پيامبر اسلام و ابطال تحليلى بابى گرى و قاديانى گرى
۱۴. نقش علماى اسلامى در تطور علوم جهانى
۱۵. تحقيقى كوتاه درباره شيعه
۱۶. خداشناسى و افكار روز
۱۷. ستارگان فروزان (تذكره علماى اسلام)
۱۸. تفسير قرآن (۲۲ جلد، تفسير ۳۲ سوره قرآن)
۱۹. فلسفه ثورة الحسين
۲۰. توضيح المسائل
۲۱. مناسك حج و عمره
۲۲. وصول به كرامت انسانى
۲۳. نه ۷۲تن بلكه ۲۲۸ تن از شهداى كربلا
۲۴. فلسفه دعا و ضوابط و شرايط آن
۲۵. معرفة اللَّه، معرفت نفس
۲۶. شناخت تحليلى اسلام
۲۷. مطارحات مع قادة الفكر الاسلامية
۲۸. تحقيق در آئين يهود، مسيحيت و زردشتى
۲۹. كلياتى از حكومت و صابئين اسلامى
۳۰. خدا و دلائل ايمان و اقرار
۳۱. خاطرات (شرح زندگى علمى و اجتماعى)
۳۲. هزار پاسخ
سرانجام آن عالم بزرگ و مدافع غيرتمند دين، در ۷۵ سالگى در روز يكشنبه ۳۰ دى ماه ۱۳۸۶ ش (ظهر عاشوراى ۱۴۲۹ ق) بدورد حيات گفت و پيكر پاكش پس از تشييع در تهران، به زادگاهش انتقال يافت
و در كنار اجداد و نياكانش به خاك سپرده شد.
📚اختران فضیلت: زندگی و درگذشت علمای شیعه، ناصرالدین انصاری قمی، ص ۶۳۴
#تراجم_علما
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
نظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی درباره هوکشیدن در هیئات #آسیب_شناسی_هیئات #مکارم_شیرازی ✔️کشکول ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو نمونه از ترویج اشعار مشتبه و گمراه کننده در زبان مداحان نسبتا معروف
امام رضا(علیه السلام) می فرماید :
«مَنْ تَجَاوَزَ بِأَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ(ع) اَلْعُبُودِيَّةَ فَهُوَ مِنَ اَلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ مِنَ اَلضَّالِّينَ»
کسی که امیرالمؤمنین(علیه السلام) را از مرز عبودیت خدا فراتر برد، از شـمار کسانی است که مورد خشم خدا و از گمراهان است.
بحارالانوار، مجلسی، ج۸۹، ص۲۵۲
پ.ن: متاسفانه برخی اهل منبر نیز از این اشعار و مطالب می گویند ، وظیفه ماست که مقابل این انحرافات بیاستیم
#آسیب_شناسی_هیئات
#غلو
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab