263.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💓ســلام
🌺صبح آدینتون
💓بهاریتون شـاد و زیبـا
🌺آخر هفتـه ای سرشار از
💓سلامتی، لبخنـد ، امیـد
🌺آرامش، مهـربانی
💓موفقیت و دلی پر از
🌺مهـر و صفـا و دوستی
💓همـراه با خیـر و برکـت
🌺براتـون آرزومنـدم
صبحتون درپناه مهدی فاطمه
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
#سلام_امام_زمانم✋
✨صدای آمدنت را به گوش ما برسان
زمان غیبت خود را به انتها برسان...
✨نگاه نافذ خود را بر این گدا انداز
برای درد نهفته کمی دوا برسان...
✨اگرچه بهر ظهورت نکرده ام کاری
بیا و بر لب ما فرصت دعا برسان...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک✨🕊
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔵جوارش چیست؟
🌀جوارش معرب گوارش ترکیبی شیرین، خوشبو، خوش طعم و لذیذ است که خاصیت هضم کنندگی و قطعه قطعه کردن اخلاط را دارد و گرم کننده و لطیف میباشد.
🌀جوارشها نباید زیاد پودر شوند تا در معده توقف داشته باشند؛ حرارت آتش هم نباید به آنها برسد. در فصل زمستان با ۳ برابر عسل و در فصل تابستان با ۲ برابر عسل مخلوط میشوند.
🌀در ظروف طلا، نقره، قلع، چینی و یا شیشهای باید نگهداری شوند؛ ظرف نباید پر شود (قسمت بالایی ظرف باید خالی باشد) تا فضا برای خروج بخارات باشد.
🌀قوت جوارشان تا ۳ سال است و زمان عملآوری هم یک ماه تا ۴۰ روز است. مدت زمان استفاده هم حداقل یک ماه تا ۴۰ روز است.
🌀ادویهها در هاون سنگی جداگانه کوبیده میشوند.
ادویههای برنجی در هاون برنجی یا آهنی کوبیده میشوند.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#جوارش #هضم_کننده #گرم_کننده #ظرف_طلا #ظرف_نقره #ظرف_قلع #ظرف_چینی #ظرف_شیشهای #هاون_سنگی #ادویههای_برنجی #هاون_برنجی #هاون_آهنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥤شربت نانخواه (زنیان)
در درمان نفخ معده مفید است.
🌿طرز تهیه:
۱۷۵ گرم زنیان + ۷۵ گرم شکر سفید
👈🏻زنیان سه روز در آب خیسانده شود، با همان آب ساییده و صاف کرده، شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا به قوام برسد.
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بعد از هر وعده غذا یا به هنگام نفخ میل شود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#شربت_زنیان #نفخ_معده #شکر_سفید
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟡جوارش عود
🌻خواص: مقوی معده و اعضای رئیسه، مفرح و تحلیل برنده بادهای بدن.
🌻طرز تهیه:
عود اصل و خشک کرده و پودر کرده پوست زرد اترج (بالنگ) از هر کدام حدود ۱۶ گرم، میخک و مصطکی اصل هر کدام ۱۰ گرم، قاقله، سنبل و دارچین هر کدام ۳ گرم
کوبیده شوند (پودر نشوند)، باهم مخلوط شوند با ۲ تا ۳ برابر وزن مجموع با عسل مصفی کامل ترکیب شوند تا جوارش آماده شود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#جوارش_عود #تقویت_معده #تقویت_اعضای_رئیسه #مفرح #تحلیل_برنده_بادهای_بدن #پوست_زرد_بالنگ #میخک #مصطکی #قاقله #سنبل #دارچین
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📝علاج نفخ و قراقر یا همان صدای شکم
۱. رفع سوءمزاج
۲. پرهیز از غذاهای نفاخ
۳. پرهیز از آب سرد و ترشیها
۴. ورزش بیشتر و شدیدتر
۵. تحمل گرسنگی و تشنگی
۶. ضماد و گرم کردن شکم با ارزن، سبوس گندم و نمک معدنی به صورت ترکیبی یا جداگانه (گرم کرده و روی شکم گذاشته میشود).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#نفخ_شکم #علاج_نفخ_شکم #صدای_شکم #سوء_مزاج #غذاهای_نفاخ #آب_سرد #ترشیها #ورزش #گرسنگی #تشنگی #گرم_کردن_شکم #ارزن #سبوس_گندم #نمک_معدنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim