eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
720 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
263.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💓ســلام 🌺صبح آدینتون 💓بهاریتون شـاد و زیبـا 🌺آخر هفتـه ای سرشار از 💓سلامتی، لبخنـد ، امیـد 🌺آرامش، مهـربانی 💓موفقیت و دلی پر از 🌺مهـر و صفـا و دوستی 💓همـراه با خیـر و برکـت 🌺براتـون آرزومنـدم صبحتون درپناه مهدی فاطمه @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✋ ✨صدای آمدنت را به گوش ما برسان زمان غیبت خود را به انتها برسان... ✨نگاه نافذ خود را بر این گدا انداز برای درد نهفته کمی دوا برسان... ✨اگرچه بهر ظهورت نکرده ام کاری بیا و بر لب ما فرصت دعا برسان... ✨🕊 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵جوارش چیست؟ 🌀جوارش معرب گوارش ترکیبی شیرین، خوشبو، خوش طعم و لذیذ است که خاصیت هضم کنندگی و قطعه قطعه کردن اخلاط را دارد و گرم کننده و لطیف می‌باشد. 🌀جوارش‌ها نباید زیاد پودر شوند تا در معده توقف داشته باشند؛ حرارت آتش هم نباید به آن‌ها برسد. در فصل زمستان با ۳ برابر عسل و در فصل تابستان با ۲ برابر عسل مخلوط می‌شوند. 🌀در ظروف طلا، نقره، قلع، چینی و یا شیشه‌ای باید نگهداری شوند؛ ظرف نباید پر شود (قسمت بالایی ظرف باید خالی باشد) تا فضا برای خروج بخارات باشد. 🌀قوت جوارشان تا ۳ سال است و زمان عمل‌آوری هم یک ماه تا ۴۰ روز است. مدت زمان استفاده هم حداقل یک ماه تا ۴۰ روز است. 🌀ادویه‌ها در هاون سنگی جداگانه کوبیده می‌شوند. ادویه‌های برنجی در هاون برنجی یا آهنی کوبیده می‌شوند. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥤شربت نانخواه (زنیان) در درمان نفخ معده مفید است. 🌿طرز تهیه: ۱۷۵ گرم زنیان + ۷۵ گرم شکر سفید 👈🏻زنیان سه روز در آب خیسانده شود، با همان آب ساییده و صاف کرده، شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا به قوام برسد. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بعد از هر وعده غذا یا به هنگام نفخ میل شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡جوارش عود 🌻خواص: مقوی معده و اعضای رئیسه، مفرح و تحلیل برنده بادهای بدن. 🌻طرز تهیه: عود اصل و خشک کرده و پودر کرده پوست زرد اترج (بالنگ) از هر کدام حدود ۱۶ گرم، میخک و مصطکی اصل هر کدام ۱۰ گرم، قاقله، سنبل و دارچین هر کدام ۳ گرم کوبیده شوند (پودر نشوند)، باهم مخلوط شوند با ۲ تا ۳ برابر وزن مجموع با عسل مصفی کامل ترکیب شوند تا جوارش آماده شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝علاج نفخ و قراقر یا همان صدای شکم ۱. رفع سوءمزاج ۲. پرهیز از غذاهای نفاخ ۳. پرهیز از آب سرد و ترشی‌ها ۴. ورزش بیشتر و شدیدتر ۵. تحمل گرسنگی و تشنگی ۶. ضماد و گرم کردن شکم با ارزن، سبوس گندم و نمک معدنی به صورت ترکیبی یا جداگانه (گرم کرده و روی شکم گذاشته می‌شود). 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim