🍡رنگ غذا و ارتباط آن با مزاج
با رنگ خوردنی ها هم تا حدی می توان مزاج آن ها را تعیین کرد؛ اما باز هم مثل رایحه کلیّت ندارد.
⚪️معمولاً رنگ سفید، نشانهء سردی مزاج خوراکی است؛ مثل ماست.
⚫️رنگ سیاه، معمولاً نشانهء گرمی مزاج است؛ مثل انجیر سیاه، فلفل سیاه.
🔴رنگ سرخ، نشانهء اعتدال مزاج است.
🟢رنگ سبز، نشانهء سردی مزاج است؛ مثل گوجه سبز.
رنگ زرد، نشانهء گرمی مزاج است؛ مثل انگور زرد و انجیر زرد.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#رنگ_غذا #مزاج_غذا #اعتدال_مزاج
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍱غذاهای معتدل
خون تولید شده از برخی غذاها از نظر غلظت و رقت معتدل است که به آن ها، غذاهای معتدل گفته می شود.
🥕🍗مانند گوشت بره یک ساله، شلغم، گوشت بچه شتر و هویج.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معتدل #غذای_معتدل #شلغم #بچه_شتر #هویج
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥙غذاهای لطیف و غلیظ
غذاها از نظر غلظت و رقت خونی که تولید می کنند نیز با هم متفاوت هستند. بعضی از غذاها خون رقیق تولید می کنند که به آن ها غذاهای لطیف می گوییم.
🍳🧄مثل: زردهء تخم مرغ عسلی، انار، سیب، کاهو، نان گندم، ترب، پیاز و مواد تند و تیز.
بعضی از غذاها خون غلیظ تولید می کنند که اصطلاحاً این غذاها را غذاهای غلیظ یا غذاهای کثیف می گوییم.
🧀🥦مانند تخم مرغ سرخ شده در روغن، پنیر تازه، کلم، گوشت گاو و گوساله.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#غذای_لطیف #غذای_غلیظ #خون_غلیظ #پیاز #کلم #گوشت_گاو
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
546.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام مهربانان ✋❤️
🌸 صبح آدینه تون گلبارون
☘امیدوارم خداوند
☘به زندگیتون برکت
☘به رابطه هاتون محبت
☘به قلبتون مهربانی
☘و به روحتون آرامش بده
☘و از نعمتهای بیکرانش
☘بی نیاز تون کنه...
🌸 ان شالله در کنار عزیزان
🌸 و خانواده محترمتان
🌸 جمعه تون پر از بهترینها
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
از عالمۍ پرسیدند:🍃
براۍ "خوب بودن" ڪدام🌹
روز بهتر است؟
عالم فرمود:
یڪ روز "قبل از مرگ"
گفتند:
ولى مرگ را
"هیچڪس" نمیداند...
عالم فرمود:
پس هر روز زندگۍ
را روز ِآخر فڪر ڪن
و "خوب باش"🍃
شاید فردایۍ نباشد...🌹
♡• •♡
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧂چشیدن اندکی نمک قبل و بعد از غذا
♦️این کار باعث گرم شدن معده و آمادگی بیشتر آن برای هضم میشود. کلر موجود در نمک طعام، موجب فعال شدن آمیلاز بزاقی شده و روند هضم نشاسته را تسریع میبخشد.
♦️یکی از ویژگیهای طعم شور، منع تعفّن است. بنابراین چشیدن کمی نمک باعث پیشگیری از فساد و عفونت غذا میگردد.
👈🏻بهترین نمک، نمک اندرانی یا نمک معدنی است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#نمک #گرم_شدن_معده #هضم #کلر #طعم_شور #نمک_اندرانی #نمک_معدنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🫕لزوم جویدن کامل غذا
✅توصیه میشود که هنگام غذا خوردن، لقمههای کوچک برداشته شود و هر لقمه به خوبی جویده شود.
✅تعداد دفعات جویدن هر لقمه به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ مرتبه است. این قاعده یکی از مهمترین و موثرترین قوانین غذا خوردن میباشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#جویدن_غذا #لزوم_جویدن_کامل_غذا #قوانین_غذا_خوردن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim