فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷💗یکشنبه تون عالی
🌸✨الهی زندگیتون
🌷💗بی گره بافته بشه
🌸✨نقش آرامش
🌷💗طرح شادی
🌸✨درقالب خوشبختی
🌷💗به صدهـزار رنگ
🌸✨خوشگلتـر از
🌷💗گلهـای باغچـه
🌸✨صبحتون تون شاد
🌷💗و سرشار از زیبـایی
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
#سلام_امام_زمانم🤚
سلام بر مولایے ڪہ
تنها نشان باقیمانده از دین
و حجّت هاے خداست.
سلام بر او ڪہ
گنجینہ علم الهے است...
بہ امید دیدن روز ظهور
روزے ڪہ دین و ایمان
جانے تازه می گیرد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج✨🕊
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
اعمال شب قدر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡موسیر در طب سنتی
🌻مزاج: درجه سوم گرم و خشک
🌻خواص: موجب افزایش ادرار و جاری شدن حیض میشود و خاصیت ضد سمی دارد و در باقی خواص از سیر قویتر است.
✅مصلحات: پختن در آب و نمک و افزودن روغن بادام یا کره، مصرف با گشنیز، سکنجبین یا آب انار ترش و شیرین
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#خواص_موسیر #حیض #جاری_شدن_حیض #روغن_بادام #سکنجبین
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟢کاسنی در طب سنتی
🍀مزاج: درجه اول سرد و تر
🍀خواص: مسکن صفرا، خون و تشنگی است.
🍀باید تازه و نشسته مصرف شود؛ چون در اثر شستن جزء لطیف آن از بین میرود.
🍀برای کبد گرم و سرد مفید بوده و هرچه تلختر باشد، در رفع بیماریهای کبدی مفیدتر است.
🍀اگر آن را بجوشانید، تا ساقه و برگ آن پاره شده و آب رقیق از آن جدا شود، سپس با نبات یا ترشی مصرف کنید؛ در تصفیه خون بیهمتاست.
🍀ضماد برگ آن با سرکه جهت سردرد گرم و خشک مفید است.
✅مصلحات: شکر سرخ، شربت بنفشه، سکنجبین، دارچین، هل
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#خواص_کاسنی #مسکن_صفرا #تشنگی #بیماریهای_کبدی #تصفیه_خون #سردرد_گرم_و_خشک
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴قارچ در طب سنتی
🍄مزاج: درجه سوم سرد و تر
🍄خواص: آبی که در اثر بریان کردن آن باقی میماند، برای رفع آب مروارید نافع است.
دیر هضم، تولید کننده خون بلغمی و نفاخ میباشد.
⚠️زیاد خوردن آن موجب سکته، فلج، سنگینی زبان و تنگی نفس میشود.
✅مصلحات: خردل، پختن با نمک و شوید، روغن کنجد و زیتون، پونه، آویشن، فلفل، زنجبیل، زیره
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#قارچ #خواص_قارچ #آب_مروارید #نفاخ #سکته #فلج #سنگینی_زبان #تنگی_نفس
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠کُنار در طب سنتی
🔸مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم خشک
🔸خواص: نارس آن جمع کننده، نفاخ و رسیدهی آن دیر هضم است.
مسکن حرارت غیر طبیعی بدن بوده و مانع صعود بخارات به مغز میشود.
🔸آب شیرین آن گشایندهی گرفتگی عروق و مجاری کبدی و ضد انگل میباشد.
✅مصلحات: سکنجبین، گلنگبین، مصطکی
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#خواص_کُنار #نفاخ #دیر_هضم #مغز #گرفتگی_عروق #گرفتگی_مجاری_کبدی #ضد_انگل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅آرزو میکنم هر چه صفای دل❤️
🟡سلامت تن,عشق پاک
🔅و اجابت دعاست
🟡از آن شما مهربانان باشد
🔅روز خوبی در کنار
🟡عزیزانتان داشته باشیـد🍀
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡شله زرد
🫕مواد لازم برای هر نفر:
✨برنج نیم دانهء ایرانی: یک قاشق غذاخوری
✨آب: یک لیوان
✨شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری
✨گلاب: نصف استکان
✨خلال بادام: یک قاشق مرباخوری
✨زعفران دم کرده: نصف قاشق چایخوری
✨پودر هل: نوک قاشق چایخوری
✨کره: به اندازه یک حبه قند
🫕طرز تهیه:
برنج از قبل خیس شده را همراه آب و شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا برنج پخته و شکفته شود؛ کف رویش را با قاشق جمع کنید و دور بریزید؛ گلاب، کره، هل و زعفران را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود؛ سپس خلال بادامی که از قبل در مقداری گلاب خیس کردهاید را اضافه کرده، هم زده و از روی حرارت بردارید، در ظرف بکشید و رویش را با پودر دارچین، خلال پسته یا پودر پسته و خلال بادام به دلخواه تزئین کنید.
🫕افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر از یک یا دو قطره عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند.
#ماه_رمضان #شله_زرد #عصاره_گیاه_استویا #طرز_تهیه_شله_زرد #برنج_نیمدانه_ایرانی #شکر #گلاب #خلال_بادام #زعفران #پودر_هل #کره
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠حلوا با آرد برنج
🧡مواد لازم:
🔸آرد برنج (ایرانی): یک لیوان
🔸روغن زرد کرمانشاهی: دو قاشق غذاخوری
🔸آب: دو لیوان
🔸شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🔸زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🔸گلاب: نصف استکان
🧡طرز تهیه:
آرد الک شده را با حرارت ملایم کمی تفت دهید؛ روغن را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، شکر و زعفران شربتی تهیه کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا خمیر حلوا کاملا منسجم شود؛ سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🧡آرد برنج را زیاد تفت ندهید، تلخ میشود.
🧡میزان شربت را با توجه به آرد و شلی یا سفتی حلوا میتوانید کم یا زیاد کنید.
🧡میتوانید کمی پودر هل نیز به حلوا اضافه کنید.
🧡افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر، از عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند.
🧡جایگزین روغن کرمانشاهی میتوانید از کره حیوانی استفاده کنید.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_برنج #آرد_برنج #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_کرمانشاهی #شکر #زعفران #گلاب
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟤حلوا با آرد گندم
🤎مواد لازم:
🍃آرد گندم: یک لیوان
🍃روغن زرد حیوانی یا روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی: دو قاشق غذاخوری
🍃گلاب: نصف استکان
🍃زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🍃شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🍃آب: دو لیوان
🤎طرز تهیه:
آرد الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد؛ روغن را اضافه کرده و مجدد تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، زعفران و شکر شربت تهیه کنید و به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد؛ سپس در ظرف بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🤎بسته به ذائقه کمی پودر هل هم میتوانید اضافه کنید.
🤎میزان شربت بسته به شلی و سفتی حلوا با توجه به ذائقه میتواند کم یا زیاد شود.
🤎اگر میخواهید رنگ حلوا تیره شود، از آرد سبوسدار گندم استفاده کنید.
🤎افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر از عصاره گیاه اِستِویا استفاده کنند.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_گندم #آرد_گندم #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_حیوانی #روغن_کرمانشاهی #کره_حیوانی #گلاب #زعفران #شکر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim