✴️تغذیه در دوران جوانی
🔆جوانی مزاج گرم و خشک دارد؛ بنابراین جوانان باید از افراط در مصرف غذاهای با طبیعت گرم که تولید صفرا مینمایند و غذاهای تند مثل سیر و پیاز و خردل پرهیز نمایند.
🔆از گرسنگی بسیار پرهیز کنند.
🔆از نوشیدنیهای خنک به قدر اعتدال استفاده کنند.
🔆سیب، انار، به، آلو، شفتالو و امثال اینها برایشان سودمند است.
📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی
#جوانی #تغذیه_در_دوران_جوانی #تغذیه #غذاهای_گرم #صفرا #غذاهای_تند #سیر #پیاز #خردل #گرسنگی_بسیار #نوشیدنیهای_خنک #سیب #انار #به #آلو #شفتالو
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
💚یا رب الحُسين، بحق الحُسين، اِشف صدر الحُسين، بظهور الحُجُّة ، يا رب الحُجُّة، بحق الحُجُّة، اشف صدر الحُجُّة، بظهور الحُجُّة
🖤سَلامٌ عَلى قَلبِ زَينَبَ الصَّبور"...
🥀گفت ای مصطفای عاشورا
🥀ای فدای تو زینب کبری
🥀تو علی هستی و منم زهرا
🥀همه دار و ندارم از دنيا
🥀سر خواهر فدای این سر تو
🥀بچههايم فدای اکبر تو
🕯من هوای تو را به سر دارم
🕯به هوای تو بال و پر دارم
🕯از غریبیِ تو خبر دارم
🕯دو پسر نه، دو تا سپر دارم
🕯در دل خیمه خستهاند این دو
🕯دل به لطف تو بستهاند این دو
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
صبحتون بخیر و شادی
براتون روزے پراز نشاط
شادے وخوشبختے آرزو میکنم
صبحتون بخیر
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟠مربای میوهی آقطی
🔸مواد لازم:
✨میوه آقطی ۵۰۰ گرم
✨عسل یک کیلو
🔸طرز تهیه:
عسل را در مقداری آب ریخته و به قدری حرارت دهید تا به قوام آید. سپس میوه آقطی تازه دم گرفته را همراه با کمی آب داخل شربتی که درست کردهاید، بریزید و خوب هم بزنید تا میوه آقطی پخته شود و به قوام آید.
📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی
#مربای_میوه_آقطی #میوه_آقطی #عسل_یک_کیلو
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥩ماءاللحم (عصارهی گوشت)
👈🏻ماءاللحم عرقی است که از گوشتها گرفته میشود که بهترین گوشت هم گوشت بره است.
🍀طرز تهیه:
گوشت را از استخوان و چربی جدا کرده، تکه کرده و خوب بپزید؛ به حدی که کاملا له شده و آب غلیظ گردد. سپس عرق آن را بکشید و اگر بخواهید اثر تقویت کنندگی آن بیشتر شود، مقدار مناسبی از به یا سیب و ادویه معطر اضافه کنید.
به دلیل اینکه تقطیر در منزل ممکن نیست، توصیه میشود گوشت را ریز ریز کرده و همراه چند تکه به یا سیب، یک تکه چوب دارچین و چند عدد هل کوبیده و یا چند پر زعفران در شیشهای ریخته و در آن را محکم ببندید. سپس شیشه را در ظرف پر از آبی گذاشته و بگذارید چند ساعت بجوشد. سپس در شیشه را باز کرده و عصاره را از محتویات جدا کنید و بگذارید چند ساعت بجوشد. سپس در شیشه را باز کرده و عصاره را از محتویات جدا کرده و بگذارید چند جوش بزند. سپس عصاره به تنهایی میل شود.
⭕️یک ساعت قبل و یک ساعت بعد از مصرف عصاره چیزی میل نشود.
✅خواص:
لطیف و مقوی، برطرف کنندهی ضعف و زیاد کنندهی خون و شیر و منی
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#ماءاللحم #عصاره_گوشت #گوشت_بره #به #سیب #ادویه_معطر #تقطیر #چوب_دارچین #هل #زعفران #لطیف #مقوی #برطرف_کننده_ضعف #زیاد_کننده_خون #زیاد_کننده_شیر #زیاد_کننده_منی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟡روغن پسته
💛یکی از خواص روغن پسته، جلوگیری از چروک شدن پوست و همچنین حفظ شادابی و نرم شدن پوست است.
💛همچنین برای افزایش حافظه و افزایش اشتها در سنین مختلف روغن پسته تاثیرگذار است.
💛قلب را تقویت میکند.
💛خوشبوکننده دهان است.
💛این روغن در عطرسازی مصرف فراوان دارد.
💛چکاندن چند قطره روغن پسته در بینی برای تقویت حافظه و دفع سموم مؤثر است.
💛مانع شکستگی ناخن میشود و گوشتهای زائد کنار ناخن را از بین میبرد.
#روغن_پسته #جلوگیری_از_چروک_شدن_پوست #حفظ_شادابی_پوست #نرم_شدن_پوست #افزایش_حافظه #افزایش_اشتها #تقویت_قلب #خوشبو_کننده_دهان #عطرسازی #تقویت_حافظه #دفع_سموم #شکستگی_ناخن #گوشتهای_زائد_کنار_ناخن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی امروز تون
پراز برکت
خوشحالی
آرامش
سعادت
موفقیت
اوقات
خوبی
داشته باشید 💐🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•