eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
🍉🍉🍉🍉 بادستور دوست عزیزم خانم رماح عزیز😘😘👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491 من همیشه توی این کیک به جای قهوه از نسکافه استفاده میکنم که عالیه کیک رو بعد پخت وخنک شدن سلفون کشیدم وگذاشتم کنار .فرداش کیک رو سه لایه کردم با فیلینگ موز وگردو وخامه .کیک رو کامل خامه کشی کردم وگذاشتم چند ساعتی یخچال تاخامش کمی سفت بشه وآماده برای مراحل بعدی(یک ساعت هم کفایت میکنه). روی سطح کیک با استفاده از خلال دندون خیلی آروم یه گردی بکشید تا محدوده ریختن ژله بریلو قرمز مشخص بشه وکارتون صاف وخوشکل از آب دربیاد.جای تخمه های هندونه که من اینجا از شکلات اشکی استفاده کردم رو هم با خلال مشخص کنید تاکارتون راحت‌ترو زیباتربشه.شکلات اشکیها رو با کمک دست یا میتونید از مقاش استریل شده هم کمک بگیرید با حوصله جاهای مشخص شده بچینید.یکی دوقاشق ژله بریلوی قرمز (که هم‌میتونید خودتون درست کنید هم با قیمت مناسب از لوازم قنادی تهیه کنید )رو با یه قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید وهم بزنید تا کمی روون بشه دقت کنید زیاد آب نزنید چون نمیخوایم روون بشه باید کمی روون باشه تا حالت شره ردی کیک نگیره.بریزید توی قیف سرشو یه کوچولو قیچی کنید واز وسط به صورت‌ دایره وار روی سطح کیک تو محدوده مشخص شده بریزین.وبا پالت صافش کنید.لبه کیک هم یه نوار سفید زیبا باقی میمونه. حالا برای دیواره کیک نوک قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی رو توی یه قاشق آب حل کردم وبا برس یا قلمو به صورت عمودی از پایین تا بالای کیک با حوصله کشیدم تا خطوط پوست هندوانه روی دیواره کیک تشکیل بشه.وقتی دور تادور کیک رو کشیدیم حالا برعکس از اون طرف هم به همین روش میکشیم تا خطوط زیباتری داشته باشیم.سه قاشق ژله بریلو ی سبز رو(من بیرنگ داشتم که باچند قطره رنگ خوراکی سبزش کردم)با کمی آب جوش حل کنید وهم بزنید تا کاملا یکدست بشه وبه غلظت مناسب برسه.بریلو رو در قیف بریزین ونوکشو کمی قیچی کنید واز پایین لبه کیک دور تادور کیک باحوصله بریزین وبا پالت به آرومی صافش کنید. من با بریلوی صدفی که کمی رقیقش کردم وتوقیف ریختم یلدا مبارک روي کیک رو نوشتم.به همین راحتی یه کیک خوشگل برای شب یلدا داریم که سفره مارو زیباتر میکنه.مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti
یه دونه پیاز نگینی شده رو با روغن تفت دادم تا سبک شد، سینه بوقلمون نگینی رو که ازقبل با زعفرون نمک فلفل آبلیمو طعم دار کرده بودم بهش اضافه و تفت دادم(میتونید مرغ رو جدا بپزید و ریش ریش کنید) زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کردم ، دوسه قاشق گشنیز ساطوری بهش اضافه کردم و در اخر دونه های انار ریختم و خاموش کردم. برنج خیس خورده رو پخته و آبکش کردم ، کف قابلمه سیب زمینی گذاشتم و لایه لایه برنج، مواد اماده شده و یکم دیگه گشنیز ساطوری رو ریختم و روش زعفرون دمکرده دادم و گذاشتم دم بکشه. داخل بشقاب کشیدم و روش رو با دونه های انار و خلال پسته و بادوم و برگهای گشنیز تزیین کردم.   @sofrebanovanbeheshti
😍😍😋😋 برای ۱۳ عدد شیرینی کره ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) نشاسته ۴۰ گرم (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) پودر قهوه ۱ ق چ آب جوش ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۲ ق چ همه مواد نیم ساعت قبل در دمای محیط باشه . کره نرم و پودر قند الک شده رو ۵ دقیقه با همزن بزنید و تخم مرغ رو اضافه کرده و وانیل رو بریزین . نشاسته رو اضافه کرده و مخلوط کنید از هر نوع قهوه و پودر قهوه میشه استفاده کنین . اینجا از قهوه اسپرسو استفاده شده و دم کرده و دو قاشق داخلش ریخته شده . اگر پودر قهوه فوری هست داخل آب جوش حل کنین و داخلش بریزین . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و داخلش ریخته بشه. خمیر شیرینی ها ورز دادن نمی خواد و الا به روغن میفته . فقط آرد تا جایی ریخته بشه که خمیر به دست نچسبه . میزانش تقریبی هست ممکنه بیشتر هم لازم بشه . بعد از خمیر به اندازه یه قاشق بردارید و توی دست بیضی کنیدو داخل سینی فر بچینید و با چاقو روش خط بندازین. فر از یک ربع قبل گرم شده و سینی رو در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا روزی که صدایتان میکنم مادر دلم خوش است به عاقبتی که بخیرش میکنید . . .   @sofrebanovanbeheshti
14010809-چادری که رو سر خواهرامونه.mp3
11.13M
🔷 سرود و هم خوانی منتخب مدارس درایام (س) 🔶 لطفا جهت فضا سازی مدارس 🏴💔🏴💔🏴💔🏴💔🏴💔🏴 🌱چادری که رو سر خواهرامونه هدیه فاطمه به مادرامونه 🌱خانومیه همه دخترامونه هدیه فاطمه به مادرامونه 🌱چادر بهشته رو سر فرشته های دنیا بهترین وسیله است برای شادی دل زهرا چادر مشکی نوره مثل پرچم مشکی هیئت 🌱مثل نور چشمای شهیده توی لحظه سرخ شهادت 🌱فاطمه جان قسم به پاکی تو بیرق ما چادر خاکی تو 🌱کاشکی به فاطمه دلا رو بسپاریم زندگیامونو بهش بدهکاریم 🌱حرمت این امانتو نگه داریم کار چادر فاطمه جز عقیله پروری نیست 🌱تو کلام زینب چیزی جز رجز حیدری نیست دختر زهرا باید نا امید کنه دشمن دینو 🌱روی قله دنیا بکوبه پرچم امیرالمومنینو فاطمه جان قسم به پاکی تو 🌱بیرق ما چادر خاکی تو 🏴💔🏴💔🏴💔🏴💔🏴💔🏴   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خوردن تخم های ماهی قزل آلا 🔺 حجت الاسلام طباطبایی نماینده آیت الله خامنه‌ای پاسخ می‌دهند.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨ترشی خوری در فصل پاییز یعنی تحریک اخلاط سرد در بدن 🔰به فصل ترشی اندازی و ترشی خوری رسیدیم ، لازم است هشدارهای لازم را در مورد عوارض این ماده غذایی نه چندان سودمند بدهیم 🍁در فصل پاییز و زمستان بخاطر سردی هوا، معمولا بی اشتهایی ایجاد می شود که از قدیم الایام به اشتباه گمان میکردند مصرف ترشی با تحریک سودا و دیگر اخلاط فاسد، باعث تحریک اشتها و کمک به مصرف غذاهای مقوی در این فصل میشده است. 🔺اما متاسفانه گاهی مصرف ترشی به صورت افراطی دیده می شود و در تمامی فصلها و کنار تمام غذاها و به میزان زیاد مصرف میشود که قطعا عوارضی در پی خواهد داشت. 🚫عوارض مصرف زیاد ترشیجات : 🔹ترشی قاتل اعصاب است. یعنی هر مزه ی ترشی(مخصوصا اگر گزنده و زننده باشد) باعث ضعف اعصاب میشود. 👈🏼افرادی که از بیماری های عصبی رنج میبرند(از انواع سردرد گرفته تا فراموشی پارکینسون و درد های سیاتیک و …)، باید از مصرف ترشیجات اجتناب کنند. 🔸باعث آسیب به معده می شود معده عضوی عصبانی است(یعنی عصب گیری زیادی دارد) آسیب به عصب، باعث ضعف معده میشود. 👈🏼افرادی که دچار سوزش سر دل ، ریفلاکس ، درد معده و نفخ هستند از مصرف ترشی اجتناب کنند. 🔹پیری زودرس: ترشی جات با ماهیت سردوخشک، باعث سرعت یافتن روند پیری بدن میشوند. افزایش میزان و عمق چین و چروکها، حس خشکی پوست، کم شدن الاستیسیته پوست از عوارض قابل لمس این روند است. 🔸اگر عصبی و پرخاشگر هستید و یا زود اضطراب و استرس سراغ شما می آید بهتر است از مصرف ترشی مخصوصا ترشی فلفل شدیدا پرهیز کنید. 🔹طعم تند و ترش و گزنده باعث افزایش خشکی می شود که یکی از عوارض آن تغییرات خلقی مخصوصا عصبانیت، اضطراب و بی قراری است 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش [و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی]،به تعداد آنچه دانش توبرآن احاطه دارد به رسم ادب، هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیســــــــــــــــــــلام و صد سلام به مامانای پرانرژی❤️😍😌 به خانومی که همیشه خونه اش پُراز نور محبته پُرازنور اهل بیت علیهم السلام .. ..🌟 سفره تون پربرکت 🥗🌯🥙 بانوجان همواره باش و یکرنگ😌 سعی کن بمانی.. حتی اگردردنیایی زندگی میکنی که مردمش برای پررنگ شدن، حاضرند هزار رنگ باشند... برای ساختن یکشنبه ای پر از انرژے مثبت آماده ای😉 بزن بریــــــــــ🏃‍♀ــــــــــم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج ایرانی رو خیس کنید وبه صورت کته بپزید (توی اب روغن نمک وزعفران ریخته شود واینکه اب برنج کمی بیشتر ازمعمول باشه که دونش نرمتربشه ) بعداز دم اومدن بلافاصله باگوشت کوب برنج رو خوب نرم کنید( بعضیابرنج وبعداز پخت چرخ میکنن) پیازوسرخ کنید گوشت چرخ شده روبهش اضاف کنید زرشک وگردو اضافه شودوهمینطور قارچ، کشمش ونخود وپخته شده( مواد میانی کمه سلیقه ای میباشد من گوشت وزرشک وگردو وکمی قارچ خیلی ریزشده میزنم) َهمه روباهم مخلوط میکنیم و نمک، زردچوبه، اویشن، اضاف میکنیم کمی تفت میدیم وشعله روخاموش میکنیم از برنجی که نرم کردیم یه مقداربرمیداریم گرد میکنیم یه حفره کوچیک باانگشت درست میکنیم وازمواد کمی میزاریم وبعد دوباره برنج وجمع میکنیم مثل تصویر وتوی روغن داغ سرخ میکنیم من پنیر پیتزاهم کمی میزنم   @sofrebanovanbeheshti
کیک ساده من با دستور خانم رماح عزیز👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33451 البته من آخر مواد که دو.سه قاشق مونده بود یکم پودر کاکائو ریختم قاطی کردم.پراکنده روی بقیه ی مواد ریختم.خیلی کمم کشمش ریختم روی کیک.خیلی خوشمزه بود.   @sofrebanovanbeheshti
کاپ کیک های خوشمزه مون😋 بااین دستور پختم: کاپ کیک کیوی مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی تخم مرغ ۳ عدد پوره کیوی ۱ لیوان آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱/۲ لیوان مواد لازم رویه کیک خامه فرم گرفته به مقدار لازم کیوی برش خورده به مقدار لازم ترافل رنگی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- تخم مرغ وشکر ووانیل را ۲-۳ دقیقه خوب هم بزنید ، سپس یک لیوان پوره کیوی به روش ساده( نصف لیوان آب وچند عدد کیوی پوست گرفته داخل مخلوط کن ریخته وبعد حدود یک لیوان پوره برای این کاپ کیک کنار گذاشتم )، ۲- سپس روغن مایع ،وبعد ارد که دوسه مرتبه الک کرده بودم ،با بکینگ پودر ،مواد به آرامی با لیسک هم میزنیم ، ۳- سپس قالب کاپ کیک را یه ذره با روغن مایع چرب وبا مواد کیک پر کنید ،طوریکه یک بند انگشت جا بماند ،بعد کاپ کیک ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ ،به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه . ۴- بعد از پخت تا کامل کاپ کیک ها سرد بشه ،برای تزیینش از خامه فرم گرفته ،تکه های برش کیوی وترافل رنگی تزیین کردم .   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا