eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💟 #آیا_میدانید 📝•⇦ مصرف قند #دندان و #کبد را از بین برده و خون را آلوده کرده که اینکار باعث ضعف اعصاب می شود 📝•⇦ بهتر است به جای قند از خرما،توت خشک و عسل استفاده کنید😍👌 بجای چای هم دمنوش های گیاهی میل کنید 😁 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کوفته_برنجی👇 برای دونفر
👇برای دو نفر گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم برنج نصف پیمانه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط ماش نصف پیمانه شوید یک ق غ زیره دو ق م آلوچه خشک ۵ تا ۱۰ عدد گردو به دلخواه برنج رو حداقل یک ساعت قبل آب میکنیم ماش هم جدا میگذاریم بپزه سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و خوب آبش رومیگیریم آب سیب زمینی و پیاز هم دور نریزید کنار بگذارید لازم میشه 😉 برنج که آب کرده بودیم توآبکش میریزیم که هیچ آبی نداشته باشه نصف مقدار برنج رو با تمام گوشت تو یک دوسه میریزیم چرخ میکنیم بعد با نصف دیگه برنج ، ماش پخته که آبش روکامل جدا کردیم ، شوید ، زیره ، نمک ، ادویه و سیب زمینی و پیاز آب گرفته ، کامل مخلوط میکنیم و با دست حسسابی ورز میدیم مواد رو با حوصله ورز بدید چون مهمترین قسمت کار هست بهتره مواد رو از شب قبل آماده کنید کاسه رو داخل پاکت فریزر بگذارید و تو یخچال بمونه حداقل ۱۲ ساعت استراحت کنه تا مواد به خوبی جا بیفتن از وارفتن جلوگیری میکنه کف قابلمه رو سیب زمینی میچینیم کوفته هاروگرد میکنیم و روی سیب زمینی ها میگذاریم لابلای کوفته ها آلوچه میچینیم میتونیم وسط کوفته ها آلوچه خشک یا گردو بذاریم و بپیچیم که اختیاری هست حالا به حدی آب میریزیم که روی کوفته ها رو کاملا آب بگیره آب سیب زمینی و پیاز رو که جدا کرده بودیم هم اینجا اضافه میکنیم البته اگر مواد رو یک شب استراحت دادید دیگه آب سیب زمینی پیاز قابل استفاده نیست و باید دور بریزید 😀 وقتی جوش آمد کم میکنیم تا بپزه روی کوفته ها میتونید آب سرد بریزید یا آب داغ اما با آب داغ ، نگرانی درباره وارفتنش کلا برطرف میشه 😀 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نعلی_یا_اشکی 👇 کره یاروغن قنادی 100گرم پودرشکر60گرم زرده تخم مرغ 1عدد وانیل نوک قاشق م آرد 200گرم اول کره رابگذاریددردمای محیط تانرم بشه بعدپودرشکروبهش اضافه کنیدوباهمزن 2دقیقه بزنیدتاپوک وسبک بشه بعدزرده تخم مرغ ووانیل را اضافه کنیدودوباره 1دقیقه بزنید بعد همزن را کناربگذارید وآردواضافه کنیدوآروم آروم بانوک انگشتاتون ورزش بدید دقت کنیداین موادزیادورزدادن نمیخادچون به روغن میفته وموقع پخت سفت میشه بافتش بعدخمیروبگذاریدتوپاکت وبگذاریدنیم ساعت تویخچال تواین مدت فروروشن کنیدتاگرم بشه بعدخمیروبیاریدبه اندازه یه گردوگلولش کنید بعدبادست رولش کنید وکجش کنیدبچینیدش توقالب این قالب نیازبه کاغذروغنی نداره چون شیرینی خشک است راحت برداشته میشه موقع پخت بگذاریدتوفررودما180درجه به مدت 10دقیقه بعدم باپودرنارگیل رنگی وکاکائو ذوب شده تزیینش کنید. @sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی👇 گوشت چرخ کرده یک پیمانه ، برنج نیم پزنصف پیمانه، سبزی نصف پیمانه، پیاز رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد، لپه پخته ۱/۳پ ، نمک وفلفل وهر ادویه ای که دوست دارید همه رو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم یکی دو ساعت استراحت میدیم بعد به هر اندازه که دوست داریم بر میداریم و وسطش الو میگذاریم ودر قابلمه ای که پیاز سرخ کردیم ورب زدیم وآب ریختیم وجوش امده میندازیم نیم ساعت اول شعله باید متوسط باشه و در قابلمه رو هم نباید بگذاریم @sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_برنجی_یا_کبه👇 مواد لازم برای۵ نفر برنج ۲ پیمانه سیب زمینی متوسط ۲ عدد گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده ۲۰۰ گرم زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری کشمش ۵۰ گرم زرشک گردو نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم پیاز ۱ عدد ۱- برنج را دو سه ساعت خیس کنید ۲- سپس آن را بدون روغن به صورت کته ای بپزید زعفران را به اب برنج اضاف کنید و دم کنید (بهتر است کمی نرم تر برنج را دم کنید ) ۳- سیب زمینی ها رو آب پز کرده و رنده میکنیم ۴- گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده و کشمش زرشک وگردو را با پیاز و نمک فلفل و ادویه تفت میدهیم. ۵- برنج را بعد از پخت تا داغ است با گوشت کوب برقی یا دستی له میکنیم. ۶- سیب زمینی را به برنج اضافه کرده و خوب چنگ میزنیم تا مخلوط شود ۷- از مخلوط برنج و سیب زمینی یک گلوله برداشته و کف دستمان پهن میکنیم و از موادمان وسط آن گذاشته و گلوله را میبندیم و به شکل کلوچه فرم میدهیم (بهتر است یه کاسه آب کنار دستمان بگذاریم تا فرم دادن به کلوچه راحت تر شود) ۸- حالا کلوچه ها را در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم تا طلایی شوند. سایر نکات زعفران اختیاری می باشد و فقط به جهت خوش رنگترشدن @sofrebanovanbeheshti
👇 ۱۰ تا خرما پوست گرفته با ۱۰ گرم کره میگذاریم روی گاز چند دقیقه تو کره تفت میدیم وبا پشت قاشق له میکنیم بعد از روی گاز بر میداریم وکمی دارچین و۱۰ تا بیسکویت پتی بور پودر شده اضافه میکنیم وبا دست خوب ورز میدیم به هر اندازه که دوست داشتیم بر میداریم گرد میکنیم وتوی هر پودری که داریم میغلتونیم واقعا عالی وخوشمزه هست البته من ۵تا بیسکویت ریختم ۲ قاشق سویق کودک😉 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_سویق👇 مواد لازم: ۳ عدد تخم مرغ ۱ پيمانه شير يا آب ۱ پيمانه سرخالی شیره ۳/۴ پيمانه روغن ۲/۵ پيمانه سویق ۲ ق چايخوری بكينگ پودر ۱/۸ ق چايخوری وانيل روغن و شیره رو با همزن دو دقيقه ميزنيم (ميتونين با همزن دستي هم اينكارو كنين) بعد تخم مرغها رو دونه دونه أضافه ميكنيم و حدودا سه دقيقه ديگه هم ميزنيم (با همزن) شير و وانيل رو اضافه ميكنيم سویق و بكينگ پودر رو كم كم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، فقط زياد هم نميزنيم چون پف كيك ميخوابه مواد رو در قالب ميريزيم و توي فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت چهل دقيقه قرار ميديم  @sofrebanovanbeheshti
#کیک_آلمانی_بدون_روغن👇
👇 کیک بدون روغن این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد تخم مرغ ۵ عدد شکر ۳۰۰ گرم آرد ۳۰۰ گرم آرد برنج۵۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ق سوپخوری وانیل ۱/۴ق چ شیر سرد ۱ لیوان شربت ۱و ۱/۲ق سوپ خوری(برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه آب و۱/۲ پیمانه گلاب و۱/۲شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در آب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه) حتما اجازه بدین شربت سرد بشه. میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیک را تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید. سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره زرده رو به همراه وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید البته من بجای شربت تو کیکم از عسل استفاده کردم و در آخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید. آردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید سفیده زده شده و آردها رو به تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید حتما با لیسک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید آرد داخل مواد گلوله گلوله بشه نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید و بازم با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر ۲۵ سانت بریزید با فر از پیش گرم شده در دمای ۱۸۵ درجه بمدت تقریبی ۵۵ دقیقه لطفا در آخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود ۱۰ دقیقه دیگه بهش زمان بدین این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید ته مزه آرد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه آرد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. البته من با ۴ تخم مرغ کیکم رو درست کردم @sofrebanovanbeheshti
:👇 سیب زمینی خام۴عدد کوچک رنده درشت شده/ سیب زمینی آبپزورنده درشت شده۱عدد کوچک/ پیاز خام رنده درست شده۱عدد متوسط/نمک،فلفل قرمز،پاپریکا،زردچوبه لازم/ تخم مرغ۲عدد کوچک/ آرد سوخاری۲تا۳ ق غذاخوری همه مواد را خوب باهم مخلوط کرده و در روغن داغ قاشق قاشق ریخته وسرخ کرده چیپس سیب زمینی خلالی:سیب زمینی را رنده درشت کرده ودر آبکش ریخته وآن راشسته وگذاشته تا آبش برود و روی دستمال پهن کرده خشک شود ودر روغن داغ ریخته به همراه نمک و مدام هم زده تا به هم‌نچسبد و برشته شود. نوش جونتون😁😁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💟چگونه به کودک حس ارزشمندی بدهیم؟ ✅بگذارید کودکان با شما کنند. انجام کارهایی مانند آشپزی، باعث می‌شود که آن‌ها احساس خاص بودن و داشته باشند. ❇️درست است که زمانی که می‌خواهید چیزی را به هم بزنید، سخت است – اما سعی کنید کاری به آن‌ها بدهید که انجام دهند (شستن سبزیجات، قالب زدن خمیر ، تکان دادن کاسه و غیره) برای اینکه آن‌ها در تهیه غذا کمک کنند. ممکن است برای شما کوچک به نظر برسد، اما برای آن‌ها بزرگ است آنها احساس بودن می کنند... 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 تدبیر 😊 پائیز فصلی است که از دیدگاه طب سنتی طبیعتی سرد و خشک دارد توصیه های زیر میتواند پاییز دلچسب تری برایتان به ارمغان بیاورد ✅ در این فصل میوه ها و غذاهایی با طبع گرم توصیه می شود (مرکبات شیرین مستثنا هستند) ✅ مصرف غذاهای کنسروی و منجمد و مانده درهمه فصول مضر است در این فصل ضرر بیشتری خواهند داشت ✅ مصرف غذاهایی با طبع گرم وخشک و ادویه جات با گرمی زیاد به افراد با مزاج سرد وخشک توصیه نمی شود ✅ برای جلوگیری از خشکی پوست از ، و جهت چرب کردن پوست استفاده شود ✅ در این فصل ورزش کردن به دلیل برقراری تعادل در بدن سردی مزاج را کاهش می دهد. ✅ در پاییز از اقداماتی نظیر: بی دلیل، خوابیدن با شکم پر، خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد و حمام یا نشستن در پرهیز کنید 😊قدر سلامتی تون رو بدونین😊 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_مدادی👇 آرد۱۷۵گرم کره۱۲۵گرم پودر شکر ۶۰گرم یک عدد تخم مرغ یه کم وانیل همه مواد رو بغیر از آرد باهم مخلوط کنید باهمزن بزنید و آخر سر آرد رو روی آن الک کنید. بعد مدت نیم ساعت بگذارید یخچال فر ۱۷۰درجه مثل مداد بهش شکل بدید به این علت بهش میگن مدادی . ۲۵تا ۳۰دقیقه تو فرباشه . ولی میشه کاکایی هم درست کرد دو رنگ بشه. بعضی از بیسکویت ها رو با قالب زدم و یک ربع تو فر بود. @sofrebanovanbeheshti
#دوپیازه_شیرازی👇 سیب زمینی آبپز 4عدد پیاز 2عدد زردچوبه ،نمک ،دارچین و نعنا خشک پیازها را سرخ میکنیم بعد سیب زمینی آبپز و تمام ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و میکوبیم و اینقدر هم میزنیم که کش دار بشه و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم @sofrebanovanbeheshti
#آش_برنجی👇 برنج نصف پیمانه بلغور گندم یا خود گندم نصف پیمانه عدس ۱/۴ پیمانه روباهم میگذاریم بپزه بعد ۱ لیوان آب قلم اضافه میکنیم ونصف پیمانه گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و۱ قاشق گوجه رنده کرده اضافه میکنیم ویه پیاز درشت خورد کرده با زردچوبه ونعنا سرخ میکنیم به آش اضافه میکنیم وسبزی آش هم بسته به دلخواه اضافه میکنیم و۱ ق نمک هم میزنیم میگذاریم جا بیفته @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا