#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
✅ برکات انتخابات 15 تیر 1403!
🔶 سخن از زیباییهای این حماسه با شکوه است. به پنج دلیل، انتخابات 15 تیر ماه، انتخاباتی برکتآور است: دلیل اول: این انتخابات مایه عزت و حیثیت ملی شد. این همانی بود که رهبر معظم انقلاب (حفظهالله) در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اشاره به برخی گزارشها مبنی بر افزایش شوق و علاقه مردم در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری فرمودند: «خدا کند این جور باشد. اگر اینگونه باشد خرسندکننده است.» بعد از مشخص شدن میزان مشارکت در پیام خود، حرکت بزرگ مردم در رویارویی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات را کاری درخشان و فراموشنشدنی دانستند.
🔶 دومین دلیل: مشارکت دور دوم به 50 درصد رسید. مشارکت دور اول 40 درصد، انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند 1402) 42 درصد و انتخابات دولت سیزدهم (خرداد 1400) مشارکت حدود 49 درصد بود، یعنی روند نزولی کاهش مشارکت متوقف شد و دوباره اوج گرفت. پیام افزایش مشارکت 10 درصدی ظرف یک هفته این است که مردم ایران اهل انتخابات و حضور در صحنه هستند و این حضور وابسته به میزان لمس حساسیت شرایط متفاوت میشود.
🔶 سومین دلیل این است که پنج انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از اسفند 1402 تا 15 تیر 1403 برگزار شده است. پیام این پنج انتخابات در همان نگاه اول اهمیت رأی مردم در حاکمیت است. از نگاهی دیگر قدرت مجموعه اجرایی کشور برای تحقق چنین امر گستردهای را نوید میدهد، به ویژه در شرایطی که شهادت آیتالله رئیسی رقم خورده و زمان مناسبی برای تدارک شرایط مهیا نبود.
🔶 دلیل چهارم مربوط به سیاسیون تحریمکننده انتخاباتهای قبلی است. پیام حضور تحریمکنندگان داخلی در انتخابات 15 تیرماه این است که ناخواسته تمام ادعاهای قبلی خود درباره شورای نگهبان، ارزش رأی مردم، سلامت انتخابات، کارکرد صندوق رأی و... را پس گرفتهاند و آخرین دلیل، امنیت مثال زدنی انتخابات است. دشمن از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به عنوان یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگیرد تا بتواند نوعی ناامنی را رقم بزند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات 15 تیرماه خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد.
🔶 در نهایت، با اتمام انتخابات و تأیید صحت آن از سوی شورای نگهبان، دوکلید واژه «رفتار رقابتی» و «هنجار رفاقتی» چراغ راه کشور در پسا انتخابات است. ضروری است همگان رفتارهای رقابتی را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنند و نکته پایانی اینکه رئیس جمهور منتخب در برنامههای تبلیغاتی بسیار بر سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و در سخنرانی در مرقد امام (ره) نیز از عنایات و تدابیر رهبری تشکر ویژه کرد. عمل به توصیههای قبل و بعد از انتخابات رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور منتخب درباره انتخاب همکاران و نوع نگاه به ظرفیتهای بزرگ در اختیار و پیش رو، میزان و گواه روشنی بر این قدرشناسی خواهد بود انشاءالله.
🆔 @tahlil_shjr
آخرین مقاومتهای بایدن.pdf
63.3K
#انتخابات
#آمریکا
#دموکرات
✅ رئیسجمهور ناکام در منگنه/ آخرین مقاومتهای بایدن
🔶 در حالی که بسیاری از رایدهندگان دموکرات و مستقل، کمترین امیدی نسبت به تکرار پیروزی جو بایدن رئیس جمهور این کشور در سال ۲۰۲۴ میلادی ندارند، وی همچنان اصرار دارد که در صحنه رقابت با ترامپ باقی بماند و وی را بار دیگر شکست دهد. با این حال به نظر میرسد کمتر کسی در حزب دموکرات با او هم نظر و همگام است؛ و بایدن بعد از عملکرد بد در مناظره هفته پیش با دونالد ترامپ و درحالی که گزارش میشود سرگرم سبکسنگین کردن گزینههایش است، سعی کرده است به چهرههای ارشد حزب دمکرات و پرسنل کارزار انتخاباتی خود اطمینان خاطر دهد. با این حال به نظر میرسد این اطمینان خاطر کسب نشده و حتی سران حزب دموکرات در محافل خود به دنبال آلترناتیوی برای بایدن میگردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#جهاد_تبیین
#شهید_جمهور #گفتمان_سازی
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
✅ لزوم تبیین ویژگی های شخصیتی و دستاوردهای شهید جمهور
🔶 به نظر می رسد یکی از مهمترین اولویتهای جریان انقلابی تمرکز بر معرفی ویژگی های شخصیتی و دستاوردهای شهید جمهور باشد. موضوعی که بعد از شهادت شهید رئیسی به دلیل درگیر شدن در فضای انتخابات فرصت نشد به آن پرداخته شود. از الان بخش جدایی ناپذیر فعالیت های جریان انقلابی به خصوص در رسانه ها و فضای مجازی تبیین ویژگی های شخصیتی و دستاوردهای این شهید عزیز با این اهداف باید باشد.
1⃣ کارآمدی گفتمان و تفکر اصیل انقلاب در حل مشکلات مردم
2⃣ جلوگیری از تحریف و کم رنگ نشان دادن دستاوردهای بزرگ شهید جمهور
🔶 رویکردی که امروز امام خامنهای مدظلهالعالی عزیز یک تنه آنرا دارد پیش می برد و تقریباً بعد از شهادت شهید رئیسی در هر سخنرانی و دیداری که داشتند به بیان ویژگی ها و دستاوردهای شهید رئیسی پرداختند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حمید جعفری
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#افول_آمریکا
#غرب_شناسی
✅ آمریکای واقعی
🔶 نخستین مناظره «جو بایدن» و «دونالد ترامپ» برگزار شد. این مناظره به دلیل اختلافهای دو نامزد انتخاباتی آمریکا درباره بسیاری از موضوعهای مهم به مشاجرههای جدی منجر شد. مهمترین مباحث بایدن شامل این موارد بود: من یک اقتصاد در حال فروپاشی را به دست گرفتم که ترامپ آن را بسیار ضعیف مدیریت کرد. دولت ترامپ منجر به هرجومرج و مشکلات اقتصادی بزرگ شد. ترامپ کسری بودجه را افزایش داد و سیستم بهداشتی را ویران کرد. ترامپ بزرگترین بدهی تاریخ آمریکا را بر جای گذاشت. ایران در دوره ترامپ به سربازان آمریکایی حمله کرد، ولی ما از اسرائیل در مقابله با ایران حمایت کردیم. تمایل ترامپ برای خروج از ناتو احمقانه است. ترامپ مهاجمان به ساختمان کنگره را تشویق کرد.
🔶 ترامپ به صراحت گفت که اگر در انتخابات آینده شکست بخورد، «حمام خون» راه خواهد افتاد؛ تنها کسی که مقصر است ترامپ است. جرایمی که ترامپ به آنها محکوم میشود بسیار است و او مردی متجاوز و جنایتکار است که پروندههای زیادی دارد و تنها چیزی که به آن فکر میکند، انتقام است. ترامپ تورم را بالا نگه داشت و نتوانست با همهگیری کرونا مقابله کند. دونالد ترامپ نیز در این مناظره گفت: تورم در حال حاضر آمریکا را میکُشد. چین در دوره بایدن برتری داشته و او هیچ حرکتی در این رابطه نکرده است. من قصد داشتم افغانستان را با عزت ترک کنم، اما برعکس آن در دولت بایدن اتفاق افتاد. دولت بایدن بدترین دولت در تاریخ آمریکاست.
🔶 آمریکا در دولت بایدن به کشور جهان سومی تبدیل شده است. بایدن سیستم بهداشت را تا حد مرگ شکست داد. اتفاقی که در دولت بایدن برای کشور ما افتاد شرمآور است، کاری که بایدن در دوران ریاستجمهوری خود انجام داد، جنایتکارانه است. بایدن مرزها را به روی «قاتلان» باز کرد، مرزهای ما قبل از ریاستجمهوری بایدن امنتر بود. اگر آمریکا رئیسجمهوری محترم داشت، روسیه به اوکراین حمله نمیکرد، همچنین خروج بینظم از افغانستان باعث شد سیزده سرباز آمریکایی جان خود را از دست بدهند. کشورهای ناتو بسیار کمتر از آمریکا برای حمایت از اوکراین هزینه کردند. اگر سیاست مالیاتی بایدن ادامه یابد، چین مالک آمریکا خواهد شد. ما در حال حاضر به خاطر بایدن یک دولت شکست خورده هستیم که به جنگ جهانی سوم نزدیکتر شدهایم.
🔶 این وضعیت آشفته از سوی مخالفان آمریکا، رسانههای انقلاب و محور مقاومت ترسیم نشده است؛ بلکه اعترافات صریح رؤسایجمهور فعلی و سابق آمریکاست. این چهره آمریکای واقعی و بدون روتوش است که با آرمانشهری که غولهای رسانهای غرب و پیاده نظام آنها روایت میکنند، فاصله زیادی دارد. رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «گفتیم آمریکا در حال ضعیف شدن است، این یک شعار نیست، این یک واقعیت است و حرفی است که خود آنها میزنند؛ خود آنها میگویند، شاخصهای اقتدار آمریکا در دنیا رو به تنزل است.»
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اخلاق
#انتخابات
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
✅ الگویی برای رئیس قوه مجریه
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#ولایت_فقیه #نشریه #خط_حزب_الله #اخلاق #انتخابات #روایت_کفایت #شهید_جمهور ✅ الگویی برای رئیس
شماره ۴۵۲ نشریه خط حزبالله.pdf
1.18M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اخلاق
#انتخابات
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
✅ الگویی برای رئیس قوه مجریه
🔶 خط حزبالله به مناسبت دیدار پایانی هیئت دولت سیزدهم با حضرت آیتالله خامنهای، در یادداشت هفته خود، نگاهی به خصوصیّات مثبت رئیسجمهور شهید، «آیتالله سیّدابراهیم رئیسی»، بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی داشته است.
🔶 گزارش هفته خط حزبالله با عنوان «شکست غوغای دستساز تحریم» با بررسی روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در مهلت قانونی ۵۰ روزه، به این سؤال پاسخ داده است که «چگونه ملت ایران در یک آزمون ناگهانی، صحنهای گرم و پرشور آفریدند؟»
🌹این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، مصطفی صدرزاده تقدیم میشود.
🔸خط حزب الله؛ شماره ۴۵۲
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#جنگ_ترکیبی #بصیرت
#دشمن_شناسی
✅ پیروز انتخابات کیست؟
🔶 در همه انتخاباتی که در کشورهای گوناگون برگزار میشود، در نهایت یک فرد یا یک حزب پیروز و رقیب آن حزب و فرد پیروز، بازنده انتخابات اعلام میشود. پرسش اصلی آن است که آیا از این قاعده، برای انتخابات ایران در مقطع کنونی میتوان استفاده کرد یا نه؟ نگارنده بر این اعتقاد است که انتخابات ایران از این قاعده به نوعی مستثنی بوده، و با تحلیل راهبردی از رویارویی جمهوری اسلامی و ملت ایران با جبهه استکبار میتوان از منظر دیگری انتخابات ایران را برای مشخص کردن طرف پیروز و طرف ناکام تحلیل کرد. واقعیت آن است که ملت ایران در یک رویارویی ۴۵ ساله با جبهه استکبار به موفقیتهای بزرگ و شگفتانگیزی دست یافته است، موفقیتهایی که دشمنان به دلیل توطئهها و فشارهای تحمیلی بر جمهوری اسلامی طی این سالها هرگز تصور نمیکردند برای ایرانیان حاصل شود.
🔶 آمریکاییها و دیگر دشمنان انقلاب اسلامی به دلیل شکستها و ناکامیها علیه جمهوری اسلامی در دهههای گذشته، در سالهای اخیر به یک جنگ ترکیبی تمامعیار با تمرکز بر جنگ شناختی علیه ملت ایران روی آورده و در این مسیر انتخابات در ایران را فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی برآورده کردهاند. بنابراین، انتخابات در داخل کشور ایران، قبل از آنکه رقابت بین افراد، احزاب، گروهها و جریانهای سیاسی باشد، یک عرصه کارزار جدی بین نظام سلطه و دنبالههای آن از یکسو، با نظام اسلامی و ملت ایران از دیگر سوی است. در این کارزار و رویارویی، دشمنان به دنبال ناامن کردن ایران برای جلوگیری از برگزاری انتخابات و همچنین ناسالم و غیر رقابتی معرفی کردن انتخابات برای جلوگیری از مشارکت مردم هستند.
🔶 تصور دشمنان اینگونه است که اگر بتوانند مشارکت در انتخابات ایران را به زیر ۳۰ درصد برسانند، به سهولت میتوانند با یک اجماع بینالمللی، فشارهای بیشتری را به جمهوری اسلامی وارد کنند. بر همین اساس، در چند انتخابات گذشته و از جمله در انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، ملت ایران شاهد شکلگیری یک جبهه گسترده تحریمی علیه انتخابات بود؛ جبههای که ساماندهی و مدیریت آن در دست آمریکاییها و شرکای اروپایی و صهیونیستی آنان بود و جریان ضد انقلاب از قبیل منافقین و سلطنتطلبها و عدهای هم در داخل کشور، بازیگران این صحنهگردانان بودند.
🔶 از زمان مشخص شدن موضوع انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری به دلیل شهادت آیتالله رئیسی، دشمنان تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از برگزاری یک انتخابات مطلوب و قابل قبول در جمهوری اسلامی به کار گرفتند، اما با توجه به راهبردهای چهارگانه از قبل تعیین شده از سوی رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای انتخابات، شامل راهبرد «امنیت»، «سلامت»، «رقابت» و «مشارکت»، این انتخابات برخلاف برنامههای دشمن مبتنی بر این چهار راهبرد به یک موفقیت بزرگ برای ملت ایران تبدیل شد.
🔶 بنابراین، پیروز اصلی و واقعی در این انتخابات، نظام اسلامی و رهبری حکیم آن به همراه ملت بصیر ایران و تمامی جریانها و کاندیداهای فعال در عرصه انتخابات هستند. بازنده و شکست خورده اصلی در انتخابات هم، دشمنان کینهتوز، آمریکاییها و متحدانش به همراه جریان ضد انقلاب و تمامی تحریمکنندگان انتخابات هستند.
🔶 با چنین نگاهی باید به تمامی مسئولان کشور و تمامی فعالان سیاسی و اصحاب رسانه، به ویژه نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، این پیروزی بزرگ و موفقیت ارزشمند را تبریک گفت. آری، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان در این انتخابات، موفق به کسب رأی بیشتر شد و به عنوان منتخب ملت ایران در جایگاه ریاستجمهوری قرار گرفت و باید این موفقیت را به ایشان تبریک گفت، لکن موفقیت اصلی و پیروزی واقعی همان غلبه بر توطئه دشمنان در این انتخابات است. این پیروزی بزرگ نظام اسلامی و مردم ایران در پیام صادره از سوی رهبر حکیم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات اینگونه توصیف شده است: «این حرکت بزرگ در رویارویی با غوغای دستساز تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموشنشدنی است و همه نامزدهای محترم و همه کسانی که برای پیروزی هر یک از آنان تلاش کردند، در افتخار و ثواب آن شریک هستند.»
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای یدالله جوانی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#جامعه_اسلامی
#تاریخ_صدر_اسلام
#امامت #محرم
✅ عواقب ریاست طلبی
🔶 امام حسین (ع)، یکی از یاران خود به نام «بریر بن حضیر» را نزد «عمر بن سعد» فرستادند تا او را نصیحت کند. عمر سعد در پاسخ به نصایح بریر گفت: «می دانم هر کسی که با حسین بجنگد و او را بکشد در آتش است !» بریر پرسید: «پس چرا می خواهی با او بجنگی؟!» عمر سعد پاسخ داد: «ای بریر! آیا می خواهی حکومت ری را رها کنم تا آنجا به کس دیگری برسد؟!» بریر نزد امام حسین برگشت و گفت: «عمر سعد می خواهد برای رسیدن به حکومت ری، شما را بکشد!» الفتوح ، جلد ۵ ، صفحه ۱۷۱
🔶 حُب و شهوتِ ریاست آخرین و قدرتمندترین شهوت انسان است که او می تواند بر آن مسلط شود، فهمیدن محرم و امام حسین (ع) یعنی در جامعه اسلامی جاه طلبی و ریاست خواهی معنا ندارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#افول_آمریکا
#غرب_شناسی
✅ آمریکای واقعی
🔶 نخستین مناظره «جو بایدن» و «دونالد ترامپ» برگزار شد. این مناظره به دلیل اختلافهای دو نامزد انتخاباتی آمریکا درباره بسیاری از موضوعهای مهم به مشاجرههای جدی منجر شد. مهمترین مباحث بایدن شامل این موارد بود: من یک اقتصاد در حال فروپاشی را به دست گرفتم که ترامپ آن را بسیار ضعیف مدیریت کرد. دولت ترامپ منجر به هرجومرج و مشکلات اقتصادی بزرگ شد. ترامپ کسری بودجه را افزایش داد و سیستم بهداشتی را ویران کرد. ترامپ بزرگترین بدهی تاریخ آمریکا را بر جای گذاشت. ایران در دوره ترامپ به سربازان آمریکایی حمله کرد، ولی ما از اسرائیل در مقابله با ایران حمایت کردیم. تمایل ترامپ برای خروج از ناتو احمقانه است. ترامپ مهاجمان به ساختمان کنگره را تشویق کرد.
🔶 ترامپ به صراحت گفت که اگر در انتخابات آینده شکست بخورد، «حمام خون» راه خواهد افتاد؛ تنها کسی که مقصر است ترامپ است. جرایمی که ترامپ به آنها محکوم میشود بسیار است و او مردی متجاوز و جنایتکار است که پروندههای زیادی دارد و تنها چیزی که به آن فکر میکند، انتقام است. ترامپ تورم را بالا نگه داشت و نتوانست با همهگیری کرونا مقابله کند. دونالد ترامپ نیز در این مناظره گفت: تورم در حال حاضر آمریکا را میکُشد. چین در دوره بایدن برتری داشته و او هیچ حرکتی در این رابطه نکرده است. من قصد داشتم افغانستان را با عزت ترک کنم، اما برعکس آن در دولت بایدن اتفاق افتاد. دولت بایدن بدترین دولت در تاریخ آمریکاست.
🔶 آمریکا در دولت بایدن به کشور جهان سومی تبدیل شده است. بایدن سیستم بهداشت را تا حد مرگ شکست داد. اتفاقی که در دولت بایدن برای کشور ما افتاد شرمآور است، کاری که بایدن در دوران ریاستجمهوری خود انجام داد، جنایتکارانه است. بایدن مرزها را به روی «قاتلان» باز کرد، مرزهای ما قبل از ریاستجمهوری بایدن امنتر بود. اگر آمریکا رئیسجمهوری محترم داشت، روسیه به اوکراین حمله نمیکرد، همچنین خروج بینظم از افغانستان باعث شد سیزده سرباز آمریکایی جان خود را از دست بدهند. کشورهای ناتو بسیار کمتر از آمریکا برای حمایت از اوکراین هزینه کردند. اگر سیاست مالیاتی بایدن ادامه یابد، چین مالک آمریکا خواهد شد. ما در حال حاضر به خاطر بایدن یک دولت شکست خورده هستیم که به جنگ جهانی سوم نزدیکتر شدهایم.
🔶 این وضعیت آشفته از سوی مخالفان آمریکا، رسانههای انقلاب و محور مقاومت ترسیم نشده است؛ بلکه اعترافات صریح رؤسایجمهور فعلی و سابق آمریکاست. این چهره آمریکای واقعی و بدون روتوش است که با آرمانشهری که غولهای رسانهای غرب و پیاده نظام آنها روایت میکنند، فاصله زیادی دارد. رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «گفتیم آمریکا در حال ضعیف شدن است، این یک شعار نیست، این یک واقعیت است و حرفی است که خود آنها میزنند؛ خود آنها میگویند، شاخصهای اقتدار آمریکا در دنیا رو به تنزل است.»
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#نقدینگی #روسیه
✅ تسهیل تجارت خارجی و نقل و انتقالات مالی با روسیه نتیجه اتصال شبکه شتاب به پرداخت کارت میر
🔶 محمدرضا فرزین رئیسکل بانک مرکزی از امضای نخستین قرارداد پیمان پولی دوجانبه بهمنظور تأمین (معاوضه) نقدینگی به پولهای ملی برای تبادلات تجاری میان ایران و روسیه خبر داد و نسبت به الزامات اتصال شبکه پرداخت کارتی میر روسیه به شبکه شتاب ایران به تجار، گردشگران و دانشجویان اطمینان خاطر داد. در این زمینه محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد که در نشست دوجانبه هیات تخصصی دو طرف، ضمن نهایی سازی الزامات اتصال شبکه پرداخت کارتی میر روسیه به شبکه شتاب ایران، این پروژه وارد مرحله عملیاتی شد که فاز اول آن تا اواخر ماه آینده میلادی (ابتدای شهریور ماه) برای اتباع ایرانی قابل استفاده خواهد بود.
🔶 در این مرحله کارتهای بانکی شبکه شتاب ایران در قالب طرح کارت هوشمند همراه بانکی (کهربا) در کلیه خودپردازهای کشور روسیه قابل استفاده خواهد بود و اتباع ایرانی خواهند توانست با کارتهای بانکی خود از خودپردازهای روسیه اسکناس روبل دریافت کنند و عواید و دستاوردهای این راهبرد مهم بانک مرکزی برای تسهیل نقل وانتقالات مالی بین ایران و روسیه را بررسی کرده است.
🔶 همچنین در خصوص سفر اخیر رئیس بانک مرکزی به روسیه و دیدار با همتای خود در راستای انعقاد پیمان پولی و نهایی شدن استفاده از شبکه بانکی ایران و روسیه برای تجار و گردشگران باید گفت بنا بر اخبار منتشر شده تا ماه آینده میلادی شبکه میر در روسیه و شتاب در ایران به هم متصل میشوند. بی شک این رویداد مهم را میتوان یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت شهید رئیسی در حوزه دیپلماسی متوازن با رویکرد اقتصادی عنوان کرد.
🔶 به نتیجه رسیدن پیمان تبادلات مالی ایران و روسیه با اینکه از ده سال گذشته مورد توجه بود، اما متاسفانه تحقق و اجرای این طرح بنا به دلایلی در دولت قبلی معطل ماند و به نتیجه نرسید حاصل توجه ویژه دولت سیزدهم به دستاوردهای چنین طرحهایی است. تعمیق روابط بین ایران و روسیه و ایران و اعضای اوراسیا و سایر کشورهای منطقه توسط دولت شهید رئیسی باعث شد مناسبات بین تهران با سایر کشورها از جمله روسیه نسبت به قبل محکمتر شود بنابراین نتیجه این روند دستیابی به دیپلماسی متوازن است.
🔶 دیپلماسی متوازن منجر به رفع بسیاری از موانع همکاری ایران با روسیه شده است که نتیجه آن را در وصل شدن شبکه شتاب بانکی ایران به شبکه میر رویه شاهد هستیم چرا که کمک شایستهای به تسهیل فعالیتهای تجار دو کشور است. اتصال شبکه میر روسیه به شتاب ایران نه تنها در فعالیتهای تجاری و بازرگانی بسیار مورد توجه است بلکه کمک شایان توجهی به تسهیل پرداخت و تبدیل ارزهای گردشگران دو کشور است.
🔶 علاوه بر تجار و گردشگران، دانشجویان ایرانی در روسیه نیز از این روند منفعت میبرند. با توجه به اینکه بیش از ۷ هزار دانشجوی ایرانی در روسیه در حال تحصیل هستند بیشک اتصال شبکه بانکی دو کشور به هم منجر به تسهیل تبادلات مالی آنها میشود بنحوی که میتوانند مبلغ ۱۵۰ هزار روبل را از طریق کارت روسیه بعد از عملیاتی شدن این طرح به صورت فوری و آنلاین جا به جا کنند. گردشگران نیز میتوانند به محض سفر به روسیه با کارتهای خود از صرافیها روبل دریافت کنند و حتی امکان خرید و در فروشگاهها را با کارتهای پول ایرانی خود خواهند داشت. این موضوع بدین جهت حائز اهمیت است چرا که به توسعه گردشگری کمک میکند و منجر به رونق تجاری میشود.
🔶 تلاشهای رئیس بانک مرکزی از این جهت حائز اهمیت است چرا که تجار ایرانی همواره در بحث تبادل و جابجایی پول در روسیه مشکلات عدیدهای داشتند حتی با تاسیس میر بیزینس بانک در روسیه که تماماً ایرانی است، اما آنها همچنان با چالشهایی دست و پنجه نرم میکردند اینک اتصال شبکه میر و شتاب به یکدیگر زمینهساز تسهیل تجارت کلان بین دو کشور خواهد شد ضمن اینکه دست دلالان را از واسطهگری در بخشهای مختلف کوتاه میکند.
🔸 #گفنگو_با_اساتید: آقای روحاله مدبر؛ کارشناس و تحلیلگر مسائل روسیه و سیاست خارجی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
✅ روسیاهان انتخابات
🔶 حماسه بزرگ انتخابات ۱۵ تیرماه که توانست شور انتخاباتی را در پای صندوق رأی ایجاد کند و ۵۰ درصد واجدان شرایط را به میدان بیاورد، رخداد حائز اهمیتی بود که با پیروزی ملت ایران و نظام اسلامی به پایان رسید. در این میان، بازندگانی نیز در معرکه انتخابات سرشان بیکلاه ماند:
1️⃣ بزرگترین روسیاهان این انتخابات را باید منادیان تحریم انتخابات دانست که همواره چشم طمع به انتخابات داشته و تلاش دارند تا کمرنگی و ناکامی انتخابات ایران را ببینند. همانها که مدتهاست خط تحریم انتخابات را در پیش گرفتهاند تا امیدی در جامعه ایران شکل نگیرد و کسی پای صندوق رأی نیاید! آنگاه با اعتبارزدایی از صندوق رأی، مردمان این سرزمین را در خیابان به جان هم بیندازند! بدون شک، ریخته شدن ۵۵ میلیون رأی در فاصله یک هفته در صندوقهای رأی باطلکننده همه شگردهای اغواگری این جریان بود؛ جریانی که به مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی دل خوش کرده بود!
2️⃣ دسته دیگر از روسیاهان این انتخابات آنهایی بودند که فتنهافکنی در انتخابات و تبدیل آن به معرکه نزاع و درگیری را دنبال میکردند؛ در این انتخابات آنان نیز سرشان بیکلاه ماند، چرا که انتخابات در آرامش کامل برگزار شد و رقابت انتخاباتی و دوقطبیهای حاصله نیز کنترل شده و با عقلانیت کامل پیش رفت و هیچ گاه به زد و خورد خیابانی بدل نشد و انتخابات ۱۴۰۳ از این لحاظ نمره بیست گرفت!
3️⃣ دسته دیگر از روسیاهان انتخابات بداخلاقانی بودند که تلاش کردند با لجنپراکنی و تخریب، صحنه انتخابات را به نحوی سیاه کنند که چهره انتخابات کشور کریه شود! تلاشهای آنها که با در اختیار داشتن رسانههای مختلف در فضای مجازی و تخریب نامزدهای انتخاباتی و تحریک هواداران دنبال میشد، به لطف خدا بیثمر ماند و انتخابات با آنکه حسابی رقابتی و دوقطبی بود، هیچگاه به توهین و تحقیر و تخریب رقیب نینجامید و سطح منازعه کاملاً کنترل شده و در چارچوب قرار داشت و روسیاهی برای بدخواهان ماند!
4️⃣ دسته دیگر مدعیانی هستند که همواره سلامت انتخابات در کشور را زیر سؤال برده و از عدم سلامت در انتخابات ایران و تقلب در آن سخن میگویند! اوج این فتنهگری آنان در انتخابات سال ۱۳۸۸ نمایان شد که پس از شکست از مردم، تسلیم رأی ایشان نشدند و به اردوکشی خیابانی دست زدند! در این انتخابات هیچ گاه ادعای تقلب مطرح نشد و در نهایت رقبای رئیسجمهور منتخب و هواداران با وجود نزدیکی آرا، نتیجه را پذیرفتند و در همان ساعات اولیه با صدور پیام تبریک نقشه بدخواهان را نقش بر آب کردند!
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#معنویت_و_اخلاق
#شهید_جمهور
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
✅ الگویی برای رئیس قوه مجریه
🔰 قسمت اول
🔶 نگاهی به خصوصیّات مثبت رئیسجمهور شهید، «آیتاللّه سیّدابراهیم رئیسی»، بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی
🔹رهبر انقلاب، در آخرین دیدار اعضای دولت سیزدهم، برخی از خصوصیّات شهید رئیسی را بیان کردند و فرمودند: «من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّهی مجریهی یک کشور است، میتواند مجموعهی این خصوصیّات عملی و فکری و قلبی و مانند اینها را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند ــ میشود، میتواند ــ که ایشان بحمداللّه داشت.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔸مردمی بودن
🔹«یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی مردمی بودن بود. برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد. ... محور برنامهریزیها و اقدامها و کارها و شاخصهایی که مورد نظر ایشان بود، حلّ مشکلات مردم بود.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔶 البتّه «مردمی بودن مقولهی گستردهای است و جلوههایی دارد. یک جلوه ... رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است؛ این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که ... جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم، با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند.» ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🔶 همچنین یکی از توفیقات ایشان سفرهای استانی بود: «این خیلی حادثهی درخشانی است، حادثهی مهمّی است. اینکه ۳۱ سفر در ۱۱ ماه انجام بگیرد به سرتاسر کشور، نقاط محروم، دورافتاده، صحنههای کمنظیری اتّفاق بیفتد و دیده بشود از همدلی صادقانهی با مردم و نظارت میدانی به مسائل گوناگون مردم، خیلی چیز مهمّی است.» ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
🔸رعایت تعامل و عزّتمندی در سیاست خارجی
🔹یک نکتهی برجستهی دیگر ایشان این است که «در سیاست خارجی دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود. ... به اصل ارتباط، ایشان عقیده داشت. ... اولویّتها را در این زمینه رعایت میکرد؛ مثلاً یکی از اولویّتها همسایگی بود که ایشان به مسئلهی همسایگی اهمّیّت میداد.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔶 علاوهبراین، ایشان «در مسائل خارجی، از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد. اینهمه تحرّک خارجی و سفر خارجی آثار ارزشمند و بابرکتی برای کشور داشت، هم برای امروز کشور، هم برای فردای کشور. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد. انقلاب اسلامی را، ملّت ایران را، در بیانات خود و در اظهارات خارجی خود، درست تعریف کرد و شناساند.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
🔸معتقد به تواناییهای داخلی و دارای اهتمام به طرحهای بزرگ
🔹خصوصیّت دیگر این بود که «ایشان به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. ... یعنی قبول داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا اکثر مشکلات کشور را یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.» ۱۴۰۳/۴/۱۷ بر همین اساس بود که دولت ایشان «جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد؛ از این حالت که همیشه منتظر باشیم ببینیم دیگران دربارهی ما چه میگویند، چه تصمیم میگیرند، چه کار میخواهند بکنند.» ۱۴۰۱/۰۶/۰۸ یک ویژگی دیگر ایشان «اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً فرض کنید مثل همین انتقال آب از دریا به چند نقطه یا مثلاً در همین مسئلهی آب، انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئلهی شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد. طرحهای گوناگونی از این قبیل داشت.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#سبک_زندگی #معنویت_و_اخلاق #شهید_جمهور #دستاوردهای_دولت_سیزدهم ✅ الگویی برای رئیس قوه مجریه 🔰
#سبک_زندگی
#معنویت_و_اخلاق
#شهید_جمهور
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
✅ الگویی برای رئیس قوه مجریه
🔰 قسمت دوم
🔸زنده کردن امید و اعتماد در مردم و اهتمام به طرحهای بزرگ
🔹ویژگی دیگر ایشان «زنده کردن امید و اعتماد در مردم» ۱۴۰۱/۰۶/۰۸ بود. «مجموع عملکرد دولت ــ چه شخص رئیسجمهور محترم، چه مسئولین در بخشهای مختلف ــ به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند، میخواهد خدمترسانی بکند؛ این [کار]، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد.» ۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ویژگی بعدی شهید رئیسی اهتمام به طرحهای بزرگ بود؛ «که آقای مخبر هم بحق اشاره کردند ــ اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔸صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی
🔹یک خصوصیّت درسآموز که در شهید رئیسی وجود داشت «صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود. دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد.» ۱۴۰۳/۴/۱۷ و «به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد. اینها ارزش است، اینها درس است؛ هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آیندهی ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملّت قرار میگیرند، یک سرمشق است.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔸خستگیناپذیری از کار و تلاش بیوقفه در خدمت به مردم
🔹یک نقطهی برجستهی دیگر ایشان «خستگیناپذیری از کار بود.» ۱۴۰۳/۴/۱۷ «همهی مدّت مسئولیّت این انسان بزرگوار و فداکار، چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد. رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت.» ۱۴۰۳/۰۲/۳۱ «من مکرّر ایشان را توصیه میکردم به اینکه یک قدری استراحت کند. ... ایشان همیشه میگفت من از کار خسته نمیشوم، واقعاً هم کأنّه خسته نمیشد؛ آدم تعجّب میکرد. نصفهشب از سفر خارجی برگشته، صبح در فلان نقطهی مثلاً کرج یا فلانجا با مردم دیدار عمومی دارد یا جلسه میگذارد برای مسائل مختلف!» ۱۴۰۳/۴/۱۷ به طوری که «همه اعتراف کردند که مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود ... شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
🔸ناسپاسیها و زخمزبانها مانع تلاش شبانهروزی ایشان نمیشد
🔹خصوصیّت ممتاز دیگر ایشان «مأیوس نشدن از زخمزبانها بود. این نقطهضعفِ خیلی از ماها است که تا یک کسی زبانش به انتقاد از ما میچرخد، فوراً یا دلمان میشکند یا اوقاتمان تلخ میشود یا بدمان میآید که چرا مثلاً از ما ناسپاسی شد، و از کار میمانیم؛ خیلی اوقات اینجور است؛ همیشه دوست داریم از ما تعریف کنند. ایشان نه؛ زخمزبان هم زیاد به ایشان میزدند، [امّا] مأیوس نمیشد.» ۱۴۰۳/۴/۱۷ چون «برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است، بر همه چیز ترجیح داشت؛ ازاینرو، آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانهروزیاش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.» ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
🔸منش اخلاقی داشتن و اهل ذکر و دعا بودن
🔹یک نکتهی دیگر در خصوصیّات رئیسجمهورِ شهید «منش اخلاقی ایشان بود؛ جدّاً متواضع بود، جدّاً بردبار بود. ... اهل مدارا بود با کسانی که اختلاف نظر داشتند؛ چه اختلاف نظری، چه اختلافات نظریای که منتهی میشد به اختلاف عملی در عرصه... ایشان میآمد به بنده هم میگفت، مطرح میکرد، مواردی را ذکر میکرد، اوقاتش هم تلخ میشد، امّا در عین حال ایشان با آن طرفهای مورد نظر با مدارا رفتار میکرد.» ۱۴۰۳/۴/۱۷ و «به کسانی که به خود او بدی کرده بودند، با کرامت برخورد میکرد؛ به کسانی که حتّی به او اهانت کرده بودند، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی نمیداد.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
🔶 یک خصوصیّت دیگر هم این است که «ایشان اهل ذکر و توسّل و دعا بود ... اهل گریه بود و دلش روشن بود و قلباً با عالم غیب مرتبط بود؛ و همینها است که انسان را نجات میدهد، انسان را پیش میبرد.» ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
شهید رئیسی اقتصاد را چگونه تحویل گرفت و چگونه تحویل داد؟.pdf
87.9K
#اقتصاد
#شهید_جمهور #معیشت
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
#تورم #برجام
✅ شهید رئیسی اقتصاد را چگونه تحویل گرفت و چگونه تحویل داد؟
🔶 دولت سیزدهم که اقتصادی درگیر با انواع ناترازیها را تحویل گرفته بود امروز اقتصاد کشور را در شرایطی مناسب و آماده جهش به دولت جدید تحویل میدهد. همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار کابینه شهید رئیسی، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند، شهید رئیسی و کابینه او با تلاش شبانهروزی توانستند یک اقتصاد بحران زده که در حال حرکت به سمت دره بود را با وجود انواع ناترازیهای بودجهای و انرژی و... به سمت تعادل تغییر جهت بدهند. دولت سیزدهم در تابستان سال ۱۴۰۰ در شرایطی مستقر شد که باید برای تورم به جامانده از دهه نود، بدهی سنگین دولت دوازدهم، کاهش سرمایهگذاری و رکود و شرطیشدن اقتصاد، با قید فوریت کاری میکرد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #طوفان_الاقصی
#رئیس_جمهور #مقاومت
#رژیم_صهیونیستی #منطقه
✅ پزشکیان و جریان فلسطین
🔶 مواضع همین چند روز دکتر پزشکیان بعنوان رئیس جمهور منتخب مردم درباره مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین و تبادل نامه و پیام با رهبران آنها، اولا نگرانی های اغراق شده و بی انصافی های گذشته برخی درباره ایشان را برملا کرد و ثانیا نشان داد الحمدلله اکثر جریانات سیاسی کشور ما بر اصولی مشترک ایستاده اند که از مهمترین آنها دفاع از حق تعیین سرنوشت فلسطینی هاست.
🔶 نیم نگاهی به روابط گذشته دولت های مختلف ج.ا.ا در نسبت با مقاومت نشان میدهد که گرچه میزان تمایلات و حمایت ها یکسان نبوده ولی در اصل لزوم حمایت از مقاومت در برابر رژیم موقت اشتراک رویه وجود داشته است.
🔶 حاجی در زمان دولت سید محمد خاتمی روی کار آمد که درگیر جنگ های متعدد شد و برخی اتفاقات مهم مقاومت، زمان دولت وی و حسن روحانی روی داد که اقلا نشانگر همراهی حداقلی آنهاست. اینکه بگوییم این مسائل دست رهبری و نیرو هست هم صحیح نیست چون همه کشور درگیر پرونده های منطقه ای هستند.
🔶 البته حتما دنیای پس از طوفان الاقصی اجازه نمیدهد که کسانی حتی در داخل ایران -که جو عمومی به اندازه سایر کشورها فعال نیست- نیز زمزمه های دیگری بکنند و این خود عامل موثری در موضع گیری هاست.
🔶 نهایتا باید یاد بگیریم بر سر مشترکات در کشور وفاق ایجاد کنیم والا دامن زدن به نزاع ها یا لولوسازی دروغین در همه موضوعات به نفع هیچ کس نیست. انصاف هم در قبال رقیب یا دشمن معنا می شود نه با رفقا!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#پیشرفت
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
✅ مهمات پیش روی دولت چهاردهم
🔶 با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، شاید بتوان به دو وظیفه اصلی، یکی در حوزه سیاست داخلی و دیگری در حوزه سیاست خارجی را پیش روی دولت چهاردهم دید. رهبر معظم انقلاب با تأکید مداوم بر مکتب حکمرانی که شهید رئیسی اجرا کرد، به طور عمده به دو تکلیف مهم اشاره داشتند. در ترازی که شهید رئیسی در حوزه سیاست خارجی مشخص کرد، صراحت موضع در مقابل بدخواهان جمهوری اسلامی یک اصل لازمالرعایه شناخته میشد.
🔶 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با اقشار مردمی در روز عید غدیر به این مهم نیز اشاره فرمودند: «بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.» از این رو یک اصل مهم برای رئیسجمهور منتخب این است که از تجارب دولتهای گذشته بهره ببرد و ضمن رعایت تعامل و اصل عزتمداری، موضع محکم و شفافی درباره ارتباط با غرب در پیش بگیرد؛ موضعی که تضمینکننده ارزشهای دینی و منافع ملی باشد. شاید بتوان این مسئله را یک اصل کلیدی برشمرد؛ چرا که تکلیف دیگر در حوزه سیاست داخلی نیز وابسته به همین رویکرد و نوع عملکرد است.
🔶 لذا در ادامه کلام رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با اقشار مردمی در روز عید غدیر، معظمله فرمودند: «این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفاده از آنها نمیکنند. جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیه به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوه الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.»
🔶 از اینرو مسئلهای که تکلیف را در حوزه سیاست داخلی مشخص میکند، استفاده از ظرفیتهای داخلی برای حل مسائل کشور است. چنانکه در دولت شهید رئیسی از ظرفیتهای آبی جنوب کشور برای حل مشکل آب برخی شهرها، از جمله یزد و کرمان بهره برده شد و ضمن تقویت زیرساختهای کشور، با افزایش فروش نفت و ارزآوری برای کشور بدهیهای دولت قبل پرداخت شد. بنابراین، ثمره این مدل سیاستورزی در کارنامه شهید رئیسی، خود گواه بر کارآمدی این مدل حکمرانی است؛ چنانکه رهبر حکیم انقلاب در بیاناتی دیگر فرمودند: «اگر دولت شهید رئیسی تداوم پیدا میکرد بسیاری از مشکلات مردم و عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.» از اینرو دولت آینده میتواند با پیش رو قرار دادن راه شهید رئیسی، تکمیلکننده مسیر او شده و به تدریج کشور را به سمت آبادانی و امید حرکت دهد.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#استعمار #بریکس
#غرب_شناسی #منطقه
✅ غرب؛ بین توهم و واقعیت
🔶 غربیها همچنان در رویا و توهم میخواهند برای تأمین منافع خود بر جهان تسلط داشته باشند و این در حالی است که تغییرات هژمونی و تقسیم قدرت از شمال به جنوب و از شرق تا غرب در این کره خاکی به صورت تعادلی در حال تقسیم شدن است.
🔶 در واقع نظام چند قطبی بر سه محور غرب، شرق و جنوب در حال شکل گیری است. در مشرق زمین، قدرتهایی همچون چین، ایران و روسیه را شاهد هستیم که با خلق سازمانهای بینالمللی همچون شانگهای، بریکس و اوراسیا عملاً ابتکار عمل را از غرب گرفته اند. در قاره آفریقا نیز شاهد کاهش نفوذ کشورهایی همچون فرانسه، آمریکا و حتی آلمان هستیم.
🔶 نمونه آن، اخراج نظامیان آمریکایی و آلمانی از نیجر پایتخت اورانیوم جهان می باشد که با تأسیس چندین پایگاه نظامی در آنجا جا خشک کرده بودند و از ثروتهای خدادادی آن کشور بهره برداری استعماری می نمودند. در جنوب جهان که اکثریت قریب به اتفاق جمعیت دنیا را در خود جای داده است و از آسیای جنوب شرقی و جزایر اقیانوس آرام تا آمریکای لاتین امتداد دارند کشورهایی مانند هند، برزیل، آفریقای جنوبی و ونزوئلا تکاپوی بین المللی آنها افزایش یافته است که نمونه آن را در عضویت این کشورها در سازمانهایی همچون بریکس، به همراه روسیه، چین، ایران و ... شاهد هستیم. البته ونزوئلا ممکن است در نشست بعدی بریکس در مهر یا آبان امسال، بطور رسمی عضو این سازمان گردد. جنبشعدم تعهد و جی – ۷۷ را که قبلاً هم بوده اند می توان از دیگر تحولات جنوب جهان برشمرد.
🔶 در این میان، ایران اسلامی ما نیز به عنوان یک قدرت منطقهای و همچنین پایتخت مقاومت اسلامی، در حال افزایش نفوذ بین المللی خود در اقصی نقاط جهان میباشد که البته شتاب این نفوذ در دولت سیزدهم مشهود بوده است. لذا انتظار می رود دولت چهاردهم در این راستا در عرصه سیاست خارجی همان نقش فعال و هژمونی خود را ادامه دهد و اگر در جا بزند و رویکرد منفعلانه و ملتمسانه در قبال غرب را در پیش بگیرد دوباره به عقب برخواهیم گشت. با همه این اوصاف، رئیس جمهور فنلاند هم اخیراً اشاره نمود که غرب دو راه بیشتر ندارد یا اینکه همچنان در این توهم باشد که میتواند مثل سابق در جهان سلطه داشته باشد یا اینکه واقعیت تغییر را بپذیرد و سیاست خارجی تعاملی غیرسلطه گری را در پیش بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#فضای_مجازی
✅ همه پیشبینی های پر خطا
🔶 حرف های باقی مانده از انتخابات بسیار است؛ اما یکی از مهمترین های آن پیش بینی هاییست که خطا از آب در آمد. دقت کردید؟ رفتید مجدد رجوع کنید؟ چندتائی را مرور کنیم.
🔹پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت رئیسی از انتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
🔹پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه باعث رشد مشارکت اصلاح طلبان می شود و باز هم نشد. تکرار 1400
🔹پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود 50 درصد جریان غیراصلاح طلب پیروز میدان است و نشد.
🔹پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت می شود اما نشد.
🔹پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
🔹پیشبینی غالب این بود که سبد رای پزشکیان از جریان اصلاحات پر میشود اما از سبد رئیسی گرفت.
🔹پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای 1400 به سبد جلیلی ریخته می شود اما حدود 8 میلیون جدا شد. چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. اینرا کنار آشفته بازار نظرسنجی ها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
🔶 یک جمله ای اش اینست: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث میشود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیش بینی نشوند و حتی نظرسنجی ها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟ مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست می کند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست. مردم با تصویری که برای شان ساخته می شود زندگی می کنند. یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ پایش روی زمین است اما دل و ذهنش در فضای مجازی.
🔶 مهم نیست در واقعیت چه می گذرد، مهم اینست که در مجازی چه چیز ساخته میشود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست. مهم بازنمایی آنست در تصویرمجازی. مهم خبر نیست، مهم روایت از خبرست. اما در روایت سازی چه کسی دست برتر دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پر قدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار می شود؟ روایتی که در شبکه ها و گعده ها و حلقه های متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چه کسی می تواند به این گروه ها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقه سازی بیشتر داشته باشد و یا نظام زیرساختی حلقه ها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت می تواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
🔶 روشن است؟ انشالله عمق دردناک ماجرا حس شده است. یعنی مهم نیست مرزهای شما امن است. مهم نیست جسم ها صیانت می شود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم اینست که ذهن ها در اختیار حقیقت نیست و بدور از واقعیت است. با این توضیح با قواعد دنیای واقعی نمی شود جامعه را پیش بینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقت ها به خطا می رود.
🔶 چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته می شود؟ به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در 24 ساعته منتهی به صندوق تغییر کرد. از انتخابات عبور کنیم. رای مردم به چشم ماست. اما مساله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دو زانو مقابل دنیای پلتفرمی نشسته اند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#جهاد_تبیین
#روایت
#جنگ_شناختی
✅ دانشمندان پاسخ میدهند؛ روایت چه ربطی به شناخت دارد؟
🔶 حالا مدتهاست که روایت برای مطالعات شناختی به موضوعی جذاب تبدیل شده و تاثیر روایت بر مغز و فرایندهای شناختی توجه بسیاری از دانشمندان را به خود جلب کرده است. در این پست نظرات برخی دانشمندان را در این باره میبینیم.
🔶 پروفسور پائول ب. استرانگ، متخصص ادبیات انگلیسی، در این باره میگوید: داستانها به مغز کمک میکنند تا در مورد تعارض بیپایان بین نیاز به الگو، ترکیب و ثبات و نیاز به انعطاف پذیری، سازگاری و گشودگی نسبت به تغییر مشکلی نداشته باشد.
🔶 پروفسور مارک ترنر، متخصص علوم شناختی، معتقد است ادبیات را نباید از دیگر جنبههای شناخت جدا کرد؛ چرا که ادبیات همان شناخت است و ذهن کاملا ادبی است و جدایی بین این دو واقعیت ندارد.
🔶 همچنین دیوید هرمن، نظریه پرداز روایت، روایت را ابزاری برای فکر کردن میداند که کارکردهای گوناگونی مثل استراتژی حل مسئله را به همراه دارد. این فقط بخشی از اظهار نظر متخصصان در اهمیت روایت بود. بررسی چنین نظراتی به خوبی نشان میدهد که چرا راه روایت از شناخت میگذرد و چگونه شناخت بدون روایت ناقص است.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#وحدت #محرم
#گفتمان_سازی
#دشمن_شناسی
✅ خطوط روشن
🔶 باید به پزشکیان کمک کرد. از دهه هفتاد فشار فرهنگی و رسانه ای دشمن، مردم ما را دچار یک گسل و دو قطبی وارداتی کرده، جمع زیادی از مردم از یکدیگر احساس دوری میکنند، پزشکیان این امکان را فراهم میکند بتوانیم این دو قطبی را مداوا کنیم.
🔶 فراموش نکنیم او یکی از مهمترین دغدغه هایش وحدت اجتماعی بود، این خواسته غلطی نیست، جدایی و دوری از او و تخریب او و بد دلی نسبت به او باعث میشود عملا او نتواند در این جهت موفق باشد.
🔶 سخنان رهبری در ابتدای کار دولت روحانی را درباره همدلی با دولت مرور کنید، رهبری معتقد است این سخن او درباره هر دولتی صادق است، اگر این همدلی آسیب ببیند، عملا دولت قدرت تصمیم گیری و حل مشکلات نخواهد داشت و دودش به چشم همه خواهد رفت.
🔶 چه کار کنیم یعنی؟
🔻اولا سعی کنیم غل و غش نسبت به او را از دلهای خودمان بزداییم.
🔻ثانیا حتما از جمع ها و جریانات انقلابی که دوقطبی ساز و وحدت شکنند و مسئولین را راحت تخریب میکنند، توهین میکنند، دوری کنیم.
🔻ثالثا از فرصت محرم بهره ببریم. رفتار مهم پزشکیان در حضور در هیات امام حسین (ع) و رفتار هوشمندانه شیخ حسین عزیز را یک اقدام مهم راهبردی بدانیم. محرم وقت همدلی و الفت قلوب ما است. در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم.
🔻رابعا به هیچ وجه از گفتمان و راهبرد خود کوتاه نیاییم. رهبری همان سال که بحث همدلی با دولت را مطرح کرد، بحث تفاوت دو راهبرد توجه به اراده غرب و خارج و توجه به توان داخل را هم مطرح کرد، این دقت راهبردی و شش دانگ بودن در بحث های سیاسی منافاتی با همدلی و کمک به دولت ندارد.
🔻خامسا قدر این جمعیت سیزده چهارده ملیونی جبهه انقلاب را باید بدانیم. اجازه نباید داد جریانهای اتهام زننده، بداخلاق، اختلاف ساز رهبری این جریان را به دست بگیرند یا آن را تکه تکه کنند، هم جلیلی عزیز هم قالیباف بزرگوار هم زاکانی و هم همه عزیزان این جبهه را قدر بدانیم. این جریان میتواند رشد کند و بالنده شود و ممکن هم هست خدای نکرده ضربات جدی بخورد.
🔻سادسا توجه کنیم پزشکیان از ابتدای انتخابات تا امروز ثابت کرده با بسیاری از غربگراها تفاوتهای جدی دارد. این تفاوتها را بیابیم و روی آنها سرمایه گذاری کنیم.
🔻سابعا حاج قاسم عزیز حتی از روحانی هم اگر نکته مثبتی می یافت، به چشم می آورد، رهبری در دولت خاتمی بارها کمترین قوت های او را برجسته می کرد، این روش درستی است.
🔻ثامنا اصل و فرع ها را گم نکنیم. ملاک اصل و فرع راهبرد دشمن و راهبرد رهبری است.
🔻تاسعا حواسمان به مردم باشد، احساس نشاط سیاسی، اعتماد عمومی به نظام، احساس حضور شان را کمرنگ نکنیم.
🔻عاشرا حواسمان به دشمن باشد. طرح دشمن را بدانیم پازل دشمن را تکمیل نکنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#انقلاب_اسلامی
#انقلاب_حسینی
#گام_دوم_انقلاب
#استکبار #مکتب_امام
✅ ایران امام حسین (ع)
🔰 قسمت اول
🔶 بیانیه گام دوم انقلاب، که در سالگرد پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۷ توسط رهبر معظم انقلاب معرفی شد، نمادی از تجدید میثاق با ملت ایران، به ویژه جوانان است که میتوان آن را به عنوان یک منشور برای دوران جدید خودسازی اجتماعی و تمدن سازی تعریف کرد. این بیانیه، که به گام دوم انقلاب معروف شده است، به عنوان راهنما و الگویی برای بهبود وضعیت جامعه مورد توجه قرار گرفته و نکته اینجاست که مبنای آن بر اساس معنای عاشورایی قیام امام حسین (ع) است، که در طول تاریخ به عنوان نماد مبارزه با ستم و استبداد و تلاش برای عدالت و حق معرفی شده است. در همین راستا میتوان گفت انقلاب اسلامی نیز انقلاب حسینی محسوب میشود که با تأسی و رهروی از راه امام حسین (ع) به دست آمده است و این همانا رمز پیروزی نهضت، ماندگاری انقلاب اسلامی، استیصال دشمنان، پیروزی در دفاع مقدس و عامل ایجاد امید و پیوند دهنده قلبهای ماست.
🔶 امام خمینی احیاگر نهضت عاشورا
همانطور که گفته شد؛ انقلاب اسلامی ما از قیام عاشورا الهام گرفته است. امام خمینی (رحمه الله) با حمایت ملت شریف ایران، به مقابله با استکبار جهانی پرداخت و بار دیگر نهضت عاشورا را در ایران اسلامی زنده کرد، اما این بار مردم در قیام علیه استکبار جهانی نگذاشتند که امام خمینی به شهادت برسد. همه شهیدان ما افتخارشان این است که پیرو امام حسین (ع) هستند. به تعبیر حاج قاسم سلیمانی، همه ما ملت امام حسین (ع) هستیم و هرگز از جهاد و مبارزه با دشمنان خدا دست نمیکشیم. حاج قاسم سلیمانی نه تنها در شعار بلکه در عمل ولایتمدار بود. او در تمامی صحنههای سخت دفاع مقدس و جبهه مقاومت حضور داشت تا از ولایت فقیه و دستاوردهای آن دفاع کند و احکام نورانی اسلام و مکتب اهل بیت (ع) را ترویج دهد.
🔶 همچنین رشادتها و جانفشانیهایی که در ۸ سال جنگ تحمیلی شاهد بودیم؛ بیانگر این است که این دفاع مقدس سراسر از نهضت عاشورای حسینی الهام گرفته بود. این جنگ در برابر رژیم تا بن دندان مسلح بعثی و نظام استکبار جهانی، شباهتهای زیادی با قیام عاشورا و حرکت نجاتبخش امام حسین (ع) در زنده نگهداشتن احکام و ارزشهای دینی داشت و از این جهت یک دفاع مقدس به شمار میآید.
🔶 نکته مهم دیگر این است که نقش امام خمینی (ره) در احیای تفکر دینی، متأثر از فرهنگ عاشورایی بود که منجر به انقلاب اسلامی شد. همانگونه که پیروزی ایران در جنگ تحمیلی نیز متاثر از مکتب امام حسین (ع) بود. مقاومت، خودکفایی و پیشرفت در حوزههای مختلف، با وجود سختیها، به دلیل وجود شور حسینی و سیره امامان در جامعه است. باید دانست امام حسین (ع) به شهادت رسید، اما اسلام و معنویات را ماندگار کرد و ظلم ظالمان را به گوش جهانیان رساند تا بیدار شوند و زیر بار ستم نروند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم انسیه ربیعی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انقلاب_اسلامی #انقلاب_حسینی #گام_دوم_انقلاب #استکبار #مکتب_امام ✅ ایران امام حسین (ع) 🔰 قسمت اول
#انقلاب_اسلامی
#انقلاب_حسینی
#گام_دوم_انقلاب
#استکبار #مکتب_امام
✅ ایران امام حسین (ع)
🔰 قسمت دوم
🔶 نقش فرهنگ عاشورایی در سیاست خارجی ایران
در سیاست خارجی ایران، به ویژه در موضوع هستهای، نقش فرهنگ شیعی-عاشورایی پررنگ است. گفتمان این فرهنگ با تأکید بر حقگرایی، نفی سازش و ذلت، ایستادگی در برابر زور و... به وضوح بر مطالبات و استراتژی ایران تأثیرگذار بوده است. این فرهنگ و نماد عاشورا بر مواضع مقامات ایران تأثیر گذاشته و به ایستادگی در برابر غرب، اثبات حقانیت ایران، نفی سازش و سلطهپذیری در برابر آمریکا منجر شده است. تأثیر فرهنگ و شاخصهای آن در نوع ساختار حکومتها و تعامل آنها با سایر کشورها، جایگاه آنان را در سیاستگذاری خارجی و نوع همکاری نهادهای تصمیمگیر نشان میدهد. بنابراین، فرهنگ تأثیر بنیادینی بر دیپلماسی به عنوان ابزار سیاست خارجی و روش حل و فصل مسائل مربوط به روابط خارجی دولتها دارد. این فرهنگ شامل سنتهای ملی و مؤلفههای دینی کشور است و عنصر هویتساز جمهوری اسلامی، اسلام شیعی است. اسلامگرایی در نظام جمهوری اسلامی ایران به این معناست که اسلام مهمترین عنصر قوامبخش نظام سیاسی بوده و نقش و کارکردهای آن را در حوزههای داخلی و خارجی تعیین میکند.
🔶 در سیاست خارجی، این فرهنگ منجر به حمایت ایران از دولتهای اسلامی و جهان سوم و فشار بر جامعه بینالملل برای نگاه عادلانه به همه دولتها شده است. در داخل، مهمترین کارکرد این فرهنگ، بسیج عمومی در حمایت از نظام اسلامی است. رهبران انقلاب اسلامی ایران با الگو قرار دادن رخداد عاشورا- کربلا، چارچوب استراتژیک جنبش اجتماعی جامعه مسلمان ایرانی را پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ترسیم کردند. شعار «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» شاخصترین نماد این تصویر است. ارزشهای انسانی، وحدت اجتماعی، مقابله با سلطه استکبار، پیوند مستمر با آرمانهای انبیایی، بیداری و روشنگری، همگی از عاشورا الهام میگیرند و به عنوان یک ایدئولوژی برتر به جامعه امروز ارائه میشوند. انقلاب اسلامی ایران تجسم و تحقق این ایدئولوژی در دنیای معاصر است.
🔶 مکتب عاشورا، مکتب امام خمینی و انقلاب اسلامی
از سوی دیگر حیات اجتماعی ما کاملاً به نهضت عاشورا و زنده نگه داشتن عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) وابسته است. رفتار و منش هر یک از شهدای واقعه عاشورا برای همه افراد جامعه، بهویژه نسل امروز، به عنوان الگویی بینظیر محسوب میشود. بنابراین، ایام عزای سید و سالار شهیدان (ع) را باید فرصتی ارزشمند برای بهرهگیری از معارف اصیل دین اسلام بدانیم. مکتب عاشورا و در ادامه آن، مکتب امام خمینی و انقلاب اسلامی، باعث شده تا جوانان جمهوری اسلامی ایران با الگو گرفتن از ۷۲ شهید کربلا، با وجود تحریمها و محدودیتهای ناجوانمردانه، با عزت و اعتماد به نفس عرصههای مختلف علمی و فناوری را پشت سر بگذارند. حضور و نقشآفرینی ملت و جوانان ما در دفاع مقدس، دفاع از حرم اهل بیت، دفاع از سلامت و دفاع از امنیت، تجلی وفاداری مردم مسلمان ایران به مکتب عاشورا و الگوپذیری از این مکتب جاودانه است. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، امروز جمهوری اسلامی تجسم اسلام ناب محمدی است؛ بنابراین پاسداشت و ترویج این شعائر مهم و حیاتی یکی از وظایف اساسی ماست. امروز باید معارف عمیق نهضت عاشورا را به شیوهای فصیح به جوانان و نوجوانان منتقل کنیم تا همچنان رویشهایی همچون مکتب حاج قاسم سلیمانی که دارای همان ارزشها و اهداف مکتب عاشورا است، در نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم. ایران اسلامی توانسته با تکیه بر مدیریت جهادی و انقلابی و فرهنگ عاشورایی در تمامی حوزهها، خصوصاً در حوزههای رزم زمینی، هوایی، دریایی، موشکی، راداری و پدافندی، به دستاوردها و پیشرفتهای خیرهکنندهای در لبه فناوریهای روز دنیا دست یابد.
🔶 یقینا حضور اقشار مختلف مردم، بهویژه جوانان، در مراسم عزاداری امام حسین (ع) باعث کاهش چشمگیر آسیبهای اجتماعی و هجمههای ضد حجاب و عفاف خواهد شد. هرچه ارتباط انسان با اهل بیت و نهضت عاشورا عمیقتر شود، دستیابی به سعادت دنیا و آخرت برای فرد محتملتر خواهد بود. هدف متعالی انقلاب اسلامی که در آرمانهای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تجلی یافته، چیزی جز این نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم انسیه ربیعی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#فلسطین #طوفان_الاقصی
#مقاومت
✅ آیا رژیم صهیونیستی به لبنان حمله میکند؟
🔶 گذشت بیش از نه ماه از جنگ غزه و سردرگمی رژیم جعلی صهیونیستی در این جنگ سبب شده است تا بعضاً گزارههایی بعید در رسانهها و صحبتهای مقامات این رژیم مطرح شود. یکی از این گزارهها، طرح حمله همهجانبه به لبنان و نابودی حزبالله از سوی رژیم صهیونیستی است؛ اما آیا این اتفاق خواهد افتاد؟
🔶 پس از عملیات «طوفانالاقصی» عملاً هفت جبهه اصلی در برابر رژیم صهیونیستی گشوده شد. به اذعان همگان، در همه این هفت جبهه عملاً فقط پنج درصد از توان نظامی جبهه مقاومت به میدان آمده است؛ در حالی که در مقابل، رژیم صهیونیستی از تمام توان نظامی و اطلاعاتی خود بهرهمند است. از سوی دیگر، انجام مستمر و بدون توقف بیش از هزار عملیات موفق نظامی در شمال سرزمینهای اشغالی و جنوب لبنان از سوی حزبالله در این مدت سبب شده است عملاً تا عمق پانزده کیلومتری سرزمینهای اشغالی خالی از سکنه و کاملاً ناامن شود. بنابراین، یکی از آرزوها و خواستههای اصلی یهودیت افراطی در سرزمینهای اشغالی حمله به حزبالله و نابودی آن است؛ اما اگر واقعاً رژیم صهیونیستی توانایی آن را داشت، لحظهای تردید به خود راه نمیداد.
🔶 از سوی دیگر، اختلافات به وجود آمده در حزب لیکود و اعتراضات گسترده شهرکنشینان نسبت به عملکرد کابینه مستقر سبب شده است به نوعی استیصال و سردرگمی فزاینده در میان مقامات حاکم بر سرزمینهای اشغالی مشهودتر از همیشه باشد. بنابراین، دادن وعده حمله به حزبالله و نابودی آن به عنوان یک مسکّن در برابر خواستههای شهرکنشینان است و مصرف داخلی دارد، نه توان اجرایی.
🔶 همچنین، پیامدهای گسترده شروع چنین جنگی برای رژیم صهیونیستی بسیار زیاد است. فعال شدن همه جبهههای مقاومت علیه این رژیم جدای از اینکه ممکن است حتی پای ایران، پاکستان، یمن و... را به صورت مستقیم به جنگ باز کند، امکانات بسیار بالای موشکی و پهپادی حزبالله را نیز به صورت صد درصدی به میدان خواهد آورد و به واقع میزان خسارات و آسیبهایی که ممکن است متوجه رژیم صهیونیستی شود، به مراتب بسیار بیشتر از خسارات طوفانالاقصی خواهد بود.
🔶 نکته آخر اینکه شروع جنگ و باز کردن یک جبهه دیگر اگر چه امروز آرزو و خواسته یا حتی شاید ضرورت نتانیاهو و رژیم صهیونیستی برای ادامه حیات و نشان دادن قدرت پوشالی خود برآورد میشود، اما وقوع آن هر چند ممکن است، ولی بسیار بعید و دور از انتظار است؛ چراکه نه اقتصاد، نه روحیه سربازان، نه اجماع جهانی و نه توان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی به میزانی است که خود را وارد چنین اشتباه حیاتی و استراتژیکی کند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#فلسطین #طوفان_الاقصی
#مقاومت
✅ آیا رژیم صهیونیستی به لبنان حمله میکند؟
🔶 گذشت بیش از نه ماه از جنگ غزه و سردرگمی رژیم جعلی صهیونیستی در این جنگ سبب شده است تا بعضاً گزارههایی بعید در رسانهها و صحبتهای مقامات این رژیم مطرح شود. یکی از این گزارهها، طرح حمله همهجانبه به لبنان و نابودی حزبالله از سوی رژیم صهیونیستی است؛ اما آیا این اتفاق خواهد افتاد؟
🔶 پس از عملیات «طوفانالاقصی» عملاً هفت جبهه اصلی در برابر رژیم صهیونیستی گشوده شد. به اذعان همگان، در همه این هفت جبهه عملاً فقط پنج درصد از توان نظامی جبهه مقاومت به میدان آمده است؛ در حالی که در مقابل، رژیم صهیونیستی از تمام توان نظامی و اطلاعاتی خود بهرهمند است. از سوی دیگر، انجام مستمر و بدون توقف بیش از هزار عملیات موفق نظامی در شمال سرزمینهای اشغالی و جنوب لبنان از سوی حزبالله در این مدت سبب شده است عملاً تا عمق پانزده کیلومتری سرزمینهای اشغالی خالی از سکنه و کاملاً ناامن شود. بنابراین، یکی از آرزوها و خواستههای اصلی یهودیت افراطی در سرزمینهای اشغالی حمله به حزبالله و نابودی آن است؛ اما اگر واقعاً رژیم صهیونیستی توانایی آن را داشت، لحظهای تردید به خود راه نمیداد.
🔶 از سوی دیگر، اختلافات به وجود آمده در حزب لیکود و اعتراضات گسترده شهرکنشینان نسبت به عملکرد کابینه مستقر سبب شده است به نوعی استیصال و سردرگمی فزاینده در میان مقامات حاکم بر سرزمینهای اشغالی مشهودتر از همیشه باشد. بنابراین، دادن وعده حمله به حزبالله و نابودی آن به عنوان یک مسکّن در برابر خواستههای شهرکنشینان است و مصرف داخلی دارد، نه توان اجرایی.
🔶 همچنین، پیامدهای گسترده شروع چنین جنگی برای رژیم صهیونیستی بسیار زیاد است. فعال شدن همه جبهههای مقاومت علیه این رژیم جدای از اینکه ممکن است حتی پای ایران، پاکستان، یمن و... را به صورت مستقیم به جنگ باز کند، امکانات بسیار بالای موشکی و پهپادی حزبالله را نیز به صورت صد درصدی به میدان خواهد آورد و به واقع میزان خسارات و آسیبهایی که ممکن است متوجه رژیم صهیونیستی شود، به مراتب بسیار بیشتر از خسارات طوفانالاقصی خواهد بود.
🔶 نکته آخر اینکه شروع جنگ و باز کردن یک جبهه دیگر اگر چه امروز آرزو و خواسته یا حتی شاید ضرورت نتانیاهو و رژیم صهیونیستی برای ادامه حیات و نشان دادن قدرت پوشالی خود برآورد میشود، اما وقوع آن هر چند ممکن است، ولی بسیار بعید و دور از انتظار است؛ چراکه نه اقتصاد، نه روحیه سربازان، نه اجماع جهانی و نه توان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی به میزانی است که خود را وارد چنین اشتباه حیاتی و استراتژیکی کند.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#شهادت
#محرم #رسانه
✅ تکلیف و نتیجه
🔶 تکلیف امام حسین (ع) شهادت نبود! شهادت فرع بر تکلیف است. شهادت پاداش آن تکلیف گرایی است. تکلیف امام حسین (ع) احیا دین جدش و قیام علیه حاکم طاغوت بود.
🔶 اما آیا نتیجه و کیفیت ادای این تکلیف برای حضرت اهمیت داشت؟ یا با هر کیفیت روش ممکن به سمت قتلگاه شهادت رهسپار بود؟
🔶 امام در کاخ حاکم مدینه با زیرکی و کیاست توانست بیعت را به تعویق بیاندازد و از کاخ خارج شود. دستور داده بودند اگر حسین (ع) بیعت نکرد در همان مدینه گردن او را بزنید! البته حاکم مدینه هم توان این کار را نداشت. پس اگر بنا بر شهادت بود، در همان مدینه شرایط شهادت مهیا بود. اما حضرت نباید نتیجه کارش به یک شهادت بی سر و صدا ختم شود.
🔶 موقعیت دوم حضور در مکه است. در مکه عمّال حکومت زیر لباس احرام به دنبال ترور حضرت بودند. امام با خبر شد. حرمت کعبه باید رعایت میشد درست است اما حضرت دنبال شهادت بی سر و صدا نیست. شهادت مخفیانه در مکه از طریق ترور پروژه رسواسازی حکومت بنی امیه را تکمیل نخواهد نمود.
🔶 حضرت علم به وقایع داشت. جدش رسول خدا (ص) و پدر گرامیشان در کلام و رویا به آن کیفیت شهادت بشارت داده بودند. حضرت لحظه ای از عمل به تکلیف فاصله نگرفت، اساسا استدلال بستگان و برخی از دلسوزان در مدینه همین بود که به دلایل روشن که ختم به سرکوب میشود از این سفر صرف نظر کنید.
🔶 امام حسین (ع) در مسیر ادای تکلیف آن چنان هوشمندانه طراحی نمودند که نتیجه حاصل شود. یک بال این هوشمندی کیفیت و ترکیب افراد حاضر در کاروان بودند. کاروانی که یک پیوست رسانه ای داشت، یعنی اجازه ندادند فاجعه عظیم کربلا در کربلا بمانند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr