بیسکوییت کرم دار
آرد سفید۲٫۵ لیوان
کره۱۲۵ گرم + ۸۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
پودر قند۱ لیوان + ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
وانیل۵ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
دستور پخت
ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس ۱۲۵ گرم از کره نرم شده را به همراه ۱ لیوان پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
در ادامه روغن مایع را به همراه تخم مرغ، نشاسته، نصف وانیل و پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. حالا آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، سپس دو تا سه مرتبه الک می کنیم.
حالا آرد را کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۵ میلی متر به صورت یکدست باز می کنیم.
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ قالب زدن بیسکوییت ها می رویم. اگر قالب بیسکوییت دارید روی بیسکوییت طرح بزنید، سپس با کاتر گرد یا مربعی خمیر را قالب می زنیم.
حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و بیسکوییت های قالب زده شده را داخل سینی فر می چینیم. حالا سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا بیسکوییت ها به طور کامل بپزند.
پس از پخت بیسکوییت ها را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند، سپس برای تهیه کرم بیسکوییت ها کره باقیمانده را به همراه وانیل یک دقیقه با همزن می زنیم، سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را می زنیم.
پس از اینکه بیسکوییت ها کاملا خنک شدند، کرم تهیه شده را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم و بین هر دو بیسکوییت کمی کرم می زنیم و با فشار دست بیسکوییت ها را به هم می چسبانیم، سپس در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.
زمانی که بیسکوییت ها را با کاتر برش زدید، تا زمان قرار دادن در سنی فر روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید تا خشک نشوند. این خمیر اصلا نیاز به ورز دادن ندارد و اگر زیاد ورز داده شود در پایان ممکن است بیسکوییت ها شما ترک بخورند و خراب شوند.
🍲 @bebinobepaz
کراکت سیب زمینی 😉👌
🔴 مواد لازم : 👇
✅ ۶ عدد سیب زمینی آب پز
✅ نصف لیوان پنیر پیتزا
✅ یک عدد پیاز
✅ یک حبه سیر
✅ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
✅ یک قاشق چای خوری نمک(مقدار نمک بستگی به خودتان دارد)
✅ یک چهارم لیوان روغن مایع
✅ دو عدد تخم مرغ
✅ یک لیوان آرد سوخاری
✅ نصف لیوان آرد
🔴 طرز تهیه : 👇
در یک تابه روغن را بریزید و بگذارید داغ شود. پیاز ریز خرد شده و سیر رنده شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند.
سیب زمینی های آبپز را با چنگال له کنید و پیاز و سیر پخته شده را روی آن بریزید و هم بزنید. نصف لیوان پنیر پیتزا و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد با دستانتان به آنها شکل دهید و ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
در این فاصله دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید و در کاسه دوم مقداری آرد و کاسه سوم آرد سوخاری بریزید.
سیب زمینی ها را ابتدا به آرد و سپس به تخم مرغ و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید در یک تابه مناسب روغن فراوان بریزید و بگذارید داغ شود. هر طرف سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید(زیاد سرخ نکنید چون احتمال دارد پف کند و ترک بردارد) کراکتها سریع سرخ می شوند با دقت آنها را برگردانید و سرخ کنید. نوش جان🌹
🍲 @bebinobepaz
#كيك_بيبي
مواد لازم
ارد سفيد ٢ پيمانه
شكر ٢ پيمانه
تحم مرغ ٢ عدد
كره ٦ قاشق غذاخوري
اب ٢ پيمانه
شكلات تلخ تقريبا ١١٣ گرم
بيكينگ پودر٢ قاشق چايخوري
جوش شيرين٢ قاشق چايخوري
نمك ١ قاشق چايخوري
وانيل ١/٢ قاشق چايخوري
طرز تهيه:
فر رو روي ١٧٠ درجه روشن كنيد، دو تا قالب ٢٠ سانتي رو چرب و ديواره ها رو ارد پاشي كنيد و كفشو رو كاغذ روغني بندازيد.
مواد خشك رو با هم مخلوط و الك كنيد.
شكر و اب رو روي حرارت ملايم قرار بديد تا شكر اب بشه، بعد برش داريد و شكلات و كره رو اضافه كنيد و اجازه بديد تا هر دو با حرارت اب و شكر حل بشن بعد مخلوط كنيد و بذاريد سرد بشن.
تخم مرغ رو بزنيد يكم تا رنگشون تغيير كنه. حالا به مواد شكلاتتي تون اضافه كنيد و باز مخلوط كنيد.
مواد خشكتونو توي مواد شكلاتي بريزيد و با سرعت كم همزن به هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشن.
مواد رو توي قالب بريزيد و توي فر از قبل گرم شده به مدت ٢٥ دقيقه يا تا زماني كه تستر تميز دربياد ، بذاريد.
مي تونيد اين #كيك رو با #گاناش تزيين كنيد يا خامه یا هر جور که دوست دارید
🍲 @bebinobepaz
#دسر_شکلاتی 🍮
#دنیای_مزه_ها
دسر شکلاتی با موز و کاکائو 🍌🍫
👈مواد لازم:
موز: ۱۷۰ گرم
پنیر کاتیج (دلمه) 5-9٪ : ۱۵۰ گرم
خامه 33٪ : ۱۰۰ گرم
کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری با یک اسلاید
ژلاتین: ۸ گرم پودر در ۴۰ میلی لیتر آب
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
👈طرز تهیه:
⠀
ژلاتین را در آب خیس کنید. موز، پنیر دلمه، خامه، کاکائو، کره بادام زمینی و شکر را با مخلوطکن یا با استفاده از غذاساز به صورت یک توده همگن مخلوط کنید. توده شکلات - موز را در قابلمه بریزید و داغ کنید، مرتباً هم بزنید (تا ۶۰ درجه). کاکائو و شکر خوب حل شده و به توده شکلاتی زیبا تبدیل میشود.
در این مرحله ژلاتین ذوب شده به روش بنماری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس قالب ها را با موس پر کنید. تعداد آنها به حجم قالب بستگی دارد. میتوان آن را در فنجان یا کاسه یا هر قالب سیلیکونی دیگر بریزید.
برای اینکه راحتتر دسرها را بیرون بیاورید، آنها را منجمد کنید. یخ زدایی طی ۲-۳ ساعت در یخچال انجام میشود. اگر داخل لیوان یا کاسه بریزید، دیگر نیازی به یخ زدن نیست!
فقط یک ساعت در یخچال نگهداری کنید.
یک دسر خوشمزه و سالم آماده است!
کودکان مطمئنا حدس نمیزنند که پنیر کاتیج داخل آن وجود دارد! امتحان کنید؛ حتماً خوشتون میاد🥰
🍲 @bebinobepaz
کته شوید با خورش بندری
ابتدا ۳ پیمانه برنج (به ازای هر نفر یک پیمانه) رو از قبل خیس داده با یک پیمانه شوید خرد شده ، زردچوبه ، دو یا سه قاشق روغن و کمی نمک کته میکنیم.
برای خورش بندری هم یک پیاز درشت را خلال ریز می کنیم به همراه ۴ یا ۵ حبه سیر ریز خرد شده سرخ می کنیم دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده به همراه پیاز و سیر تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه سپس یک لیوان تمبر هندی آب شده ، نمک ، و فلفل (این خورش باید تند باشه و میتونید از فلفل شمشیری هم استفاده کنید) اضافه کرده اجازه میدیم
با شعله ی کم جا بیفته و در مرحله ی آخر پخت دو عدد تن ماهی رو که از قبل ۲۰ دقیقه جوشوندیم پس از خالی کردن روغن تن به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده به خورش اضافه میکنیم و به همراه کته شوید سرو می کنیم.
پ.ن : اصل این خورش بندری تند و خوشمزه با ماهی سرخ شده تهیه میشه که من از تن ماهی استفاده کردم.
🍲 @bebinobepaz
.
خورشت دال عدس🧡😌
.
دال عدس هم می تونه خورشت باشه و هم سوپ🤷🏻♀️😍 بعضیا اینجوری دوست دارن و بعضی ها هم اونجوری😉
القصه که این عدسای ریز نارنجی سرشار از پروتئین و آهن هستن و خوردنشون عجیب توصیه میشه حالا میخواد سوپ باشه یا با برنج خورده بشه😋😜
راستی می دونستین که دال عدس از غذاهای محلی جنوب کشور خودمون و کشور های عربی و هند هست ولی تو کل دنیا حسابی محبوب هستش؟
.
مواد لازم(برای 2 نفر):
🔸دال عدس 1 پیمانه
🔸پیاز متوسط 1 عدد
🔸سیب زمینی متوسط 1 عدد
🔸گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
🔸رب گوجه 1 ق غ
🔸نمک و فلفل، زردچوبه، کاری، پودر سیر، آویشن و دارچین
🔸سیر رنده شده 4 حبه
🔸آب
.
طرز تهیه:
🔹عدس ها رو می ریزیم تو قابلمه و دو سه لیوان آب هم بهش اضافه می کنیم و میذاریم رو حرارت متوسط بجوشه و نیم پز بشه(عدس دال خیلی سریع می پزه)
🔹پیاز رو ریز خرد می کنیم و تو یه مقدار روغن یه تفت کوچولو می دیم تا طلایی بشه. سیب زمینی نگینی، گوجه، سیر، رب و ادویه جات رو هم بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم... و به دال عدس اضافه می کنیم(وقتی نمک و رب و... رو وسط پخت اضافه می کنیم کمک می کنه که عدس دال له نشه و تقریبن خوش فرم باقی بمونه)
🔹اجازه می دیم همه چیز بپزه و دال عدسمون جا بیفته(اما خیلی له نشه) و بعد تو ظرف مورد نظرمون سروش می کنیم و با پلو و با آب لیموی تازه و پیاز می زنیم تو رگ🤤🤪😍 راستی سیب زمینی سرخ شده هم خیلی کیف میده باهاش😋
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_آلمانی
#شیرینی_مشهدی
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق غ.خ
شیر ۴ قاشق غ.خ
وانیل ۱/۳ قاشق چ.خ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۶۰۰ گرم
مارمالاد یا مربا یه مقدار لازم 💥طرز تهیه:
در ابتدا اگر قصد دارین از مربا استفاده کنید مربا با طعم دلخواه رو در غذاساز بریزید و کاملا له کنید .
خب بریم سر خود شیرینی...
ابتدا روغن جامد و پودر قند را سه الی پنج دقیقه با همزن بزنید.
سپس به ترتیب عسل و شیر و تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید و آرد را کم کم بریزید و با همزن به هم زدن ادامه دهید (فقط در حد مخلوط شدن کافیست) این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد و اگر ورز داده شود شیرینی ترد نمیشود.
دو ساعت در یخچال استراحت دهید..سپس میز کار را سلفون بکشید و خمیر را روی سلفون به قطر دو میلی باز کنید و قالب بزنید و وسط نصف شیرینی هارا را با قالب کوچک تر قالب بزنید (اینکار دلخواهه...میتونین انجام ندین)و در فر با دمای ۱۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید...(دمای فرها و مدت زمان پخت متفاوته...وقتی زیر شیرینی ها کمی تیره شد برشون دارین.) بزارید خنک بشه و بعد از آن روی شیرینی های ساده کمی مربا ریخته (میتونین مربا رو در پلاستیک بریزید و یکم سر پلاستیک رو سوراخ کنید تا کار راحت تر و تمیز باشه) و شیرینی های سوراخ دار را روی آن ها بگذارید... میتوانید از شکلات آب شده و پودر پسته و شکلات سنگی و... برای تزئین استفاده کنید... نوش جان ❤
با این مقدار مواد حدود 20 تا شیرینی میتونین درست کنید.... این شیرینی 10 روز الی سه هفته در ظرف دربسته قابل نگه داری هست
🍲 @bebinobeoaz
#کیک_قهوه ☕🍰
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر قهوه فوری 3 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
گردو خرد شده (اختیاری) دو سوم پیمانه
.
.
طرز تهیه :
.
● اول فر رو روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم.
تو یه ظرف دیگه شکر، وانیل، پودر قهوه و تخم مرغ رو حدود هفت دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه.
بعد روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد یکدست بشن.
.
● مخلوط آرد رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک هم می زنیم تا کاملا مخلوط بشن. در آخر گردو رو اضافه کرده و آروم هم میزنیم.
قالب رو چرب کرده و خمیر رو توی قالب ریخته و میذاریم تو فر به مدت حدود 45 دقیقه تا کیک بپزه.
.
مواد لازم کرم پنیری قهوه 🍮:
پنیر خامهای (ماسکارپونه) 200 گرم
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
پودر شکر 100 گرم
پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
.
طرز تهیه :
● همه مواد رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه. هم برای وسط کیک و روی کیک میتونین استفاده کنید و با چند تا گردو تزیین کنید. 😉
.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_پاناکوتا
👈مواد لازم:
👈کیک وانیلی :
1/4 فنجان آرد کیک * 150 گرم
1/3 فنجان شکر انتخاب * 65 گرم
بیکینگ پودر 1/2 ق چ
1/4 ق غ جوش شیرین
1/8 ق غ نمک.
ماست غیر لبنی 1/4 لیوان * 62 گرم
1/2 فنجان شیر سویا * 125 گرم
85 گرم کره غیر لبنی ذوب شده
2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل.
👈کمپوت توت:
1 فنجان انواع توت
1/3 فنجان آب
2-3 ق غ شربت افرا
1 ق غ پودر ژلاتین
👈پاناکوتا:
1 فنجان بلوبری
1/3 لیوان توت سیاه
1/3 فنجان آب
1/4 فنجان شربت افرا
1 لیوان شیر نارگیل پرچرب ، 400 میلی لیتر
1/3 لیوان شیر سویا
2 ق غ پودر آکای بری
1 و 1/2 ق چ پودر ژلاتین
👈دستور تهیه:
کیک:
فر خود را با دمای 175 درجه گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مخلوط را با یک لیسک بخوبی ترکیب کنید.
خمیر را در قالب آماده که کف آن را کاغذ روغنی گذاشته آید بریزید. 25 دقیقه آن را بپزید. بگذارید خنک شود و آن را حلقه حلقه برش بزنید. برای برش به 6 تکه، از قالب کوچک استفاده کنید.
کمپوت:
توت ها ، آب و شربت افرا را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید. توت ها را به محض شروع شدن به حرارت دادن ، له کنید. پودر ژلاتین را اضافه کرده و بپزید تا حل شود. مخلوط باید به قوام سس برسد. سپس از روی حرارت بردارید. کمپوت توت را در قالب بریزید. در صورت نیاز در یخچال آن را سرد کنید.
پاناکوتا:
انواع توت ها ، آب و شربت افرا را در یک قابلمه مخلوط کرده و آنرا به جوش آورید. گرما را کم کنید و برای چند دقیقه ادامه دهید. مخلوط را از یک صافی ریز عبور دهید. از پشت قاشق برای فشار دادن استفاده کنید.
در یک قابلمه ، شیر نارگیل ، شیر و شربت توت آماده شده را به جوش بیاورید. سپس پودر ژلاتین را اضافه کرده و به طور مداوم هم بزنید تا حل شود. حرارت را کم کنید و بگذارید 1 دقیقه بجوشد و سپس گرما را خاموش کنید.
یک حلقه کیک را در حلقه کمربندی قرار دهید. حدود 1/2 فنجان پاناکوتا را درون حلقه کیک بریزید. اطمینان حاصل کنید که مواد به طرفین جریان داشته و شکاف ها را پوشانده است. برای تنظیم 5-10 دقیقه در فریزر قرار دهید. یک تکه دیگر کیک ، کمپوت توت را در بالای پاناکوتا ریخته و قسمت دیگری از پاناکوتا را درون حلقه کیک بریزید. این کار را برای لایه نهایی تکرار کنید. در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
🍲 @bebinobepaz
❤️شیرینی مارمالادی❤️
مواد خمیر👇
۱۲۵ گرم مارگارین نرم هم دمای محیط
✔️در این رسپی نمیشه از کره به جای مارگارین استفاده کرد چون امتحان کردم خمیرم خرد میشد (اینو رسپی اصلی نوشته بود☝️ولی از روغن صاف قنادی میشه استفاده کرد.
نصف لیوان پودر قند
۲ ق غ سر پر پودر نشاسته ذرت
نصف بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (معادل ۵ گرم یا کمی بیشتر از ۱ ق چ)
۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ ق چ)
نصف فنجان چایخوری روغن مایع (معادل یک چهارم لیوان فرانسوی)
۱ عدد زرده تخم مرغ
آرد به میزان لازم (تقریبا ۲ تا ۲/۵ لیوان) اما کنترل شده و کم کم اضافه کنید تا قوام خمیر مثل نرمه گوش شود.
.
مواد میانی👇
هر نوع مارمالاد دلخواهتان فقط دقت کنید قوامش غلیظ باشد من از سس میوه ای حاضری برند dr.oetker استفاده کردم که با یک لیوان آب پخته میشه ولی من برای اینکه غلیظ بشه نصف لیوان آب استفاده کردم.
طرز تهیه👇
برای تهیه خمیر، مارگارین نرم و روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر قند و وانیل و نشاسته ذرت را با دست مخلوط کنید و سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را هم کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید که قوامش مانند نرمه گوش باشد.
روی میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را روی میز انتقال دهید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانت باز کنید و با کاتر گرد مخصوص شیرینی و یا لبه لیوان برش های گرد بزنید و برش های گرد خمیر را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید انتقال دهید سپس قسمت وسط نصف خمیر های گرد را با در بطری و یا کاتر گرد کوچکتری برش بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید (قبل از اینکه رویش تغییر رنگ دهد و برشته و طلایی شود باید از داخل فر خارج کنید یعنی باید سفید بماند)
بعد از خارج کردن از فر و وقتی که کمی از حرارت افتاد روی شیرینی هایی که وسطش را به شکل گرد برش زدید، پودر قند بپاشید و روی شیرینی های گرد ساده مارمالاد دلخواهتان را به میزان لازم بریزید و یا میتوانید شکلات آب شده یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید و رویشان را با شیرینی که قسمت وسطش به شکل گرد برش خورده بپوشانید و دومرتبه قسمت خالی وسطش را با موادتان پر کنید و این شیرینی ها را در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان😍
🍲 @bebinobepaz
توپ پنیری با تزیین انار
پنیر خامه ای 220 گرم
پنیر چدار 200 گرم
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده 1/3 فنجان
انار 1 عدد بزرگ
مغز گردوی خرد شده(اختیاری) 1/2 فنجان
توپ پنیری با تزیین انار
توپ پنیری با تزیین انار روشی ابتکاری و منحصربفرد برای تهیه یک میان وعده خوشمزه است. این توپ پنیری خوشمزه با روکش دانه های یاقوتی انار علاوه بر طعمی لذیذ، جلوه زیبا و خاصی نیز دارد.
برای تهیه توپ پنیر و انار، ابتدا یک دستمال آشپزخانه را به صورت یک لا، کف یک بشقاب پهن کنید.
دانههای انار را روی دستمال بریزید و لایه دیگر دستمال را روی انارها قرار دهید.
به آرامی، با کف دست روی دستمال فشار آورید تا آب اضافه انارها گرفته شود.
سپس بشقاب را داخل یخچال قرار دهید و به سراغ درستکردن توپ پنیری بروید.
طرز تهیه: پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل قرمز را در غذاساز بریزید و بزنید تا خوب ترکیب شود. پیازچه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا یکدست شود.
مایه پنیری را خارج کنید و با دست شبیه یک توپ شکل دهید. توپ پنیری را روی ظرف سرو قرار دهید. انار را دان کنید و دانه های انار را یکی یکی روی توپ قرار دهید و کمی فشار دهید. به همین ترتیب کل سطح آن را با دانه های انار بپوشانید. سپس روی توپ پنیری را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
حداقل نیم ساعت قبل از سرو، توپ پنیری را از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود. بدلخواه می توانید با چند پیازچه روی توپ اناری را تزیین کنید. این توپ پنیری خوشمزه را با چیپس، کراکر یا نان نوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_چندرنگ
#طرزتهیه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید قنادی (دو و نیم لیوان)
شیر ( یک و یک چهارم لیوان)
میتونید از یک پیمانه شیر و ۱/۴ پیمانه آب استفاده کنید
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
رنگ غذا ژله ایی به دلخواه
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم . مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم
بههر کدام پودر کاکائو،زعفران و رنگ غذا به دلخواه میزنیم
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کنید.
(روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .)
بعد مواد رو داخل قالب میریزیم فقط کافیه موقع ریختن مواد توی قالب،کمی قالب رو کج کنید و یه مواد رو بریزید و بلافاصله بعد از صاف کردن طرف دیگه مواد رنگ دیگه رو بریزید.
و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم.
دما و زمان تو فرهای مختلف باهم فرق دارن
نوش جان💙
🍲 @bebinobepaz
سبد پاستا یک فینگر فود جذاب برای میز تولد. مهمونی و...
ماکارونی رشته ای به مقدار لازم
رنگ خوراکی (هر رنگی که دوست داشتین)
سالاد سرد
ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بزارید بجوشید.
بعد از ۵ دقیقه ابکش کنید بذارید کمی خشک بشه داخل قالب مافین بزارید(مانند فیلم) فشرده کنید وسطش رو کمی گود کنید بزارید داخل فر ۱۸۰ درجه تا وقتی که برشته بشه و فرم بگیره تقریبا ۴۵ دقیقه .
بعد از سرد شدن داخلش رو با انواع سالاد سرد الویه،ماکارونی،انارو....پر کنید.
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_سیب_زمینی_با_مرغ_و_سس_خردل
مواد لازم؛
2 عدد سیب زمینی
1 سینه مرغ
2 پیمانه ماست سیر
1 پیمانه ذرت
5-6 قطعه خیارشور
نصف پیمانه شوید
1 قاشق چایخوری خردل
نمک
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو خرد و آب پز میکنیم.سینه مرغ رو میجوشونیم و چرخ میکنبم.توی یه کاسه سیب زمینی آب پز ، مرغ ، خیارشور ، شوید ریز خرد شده ، ذرت و نمک مخلوط میکن. ماست سیر و خردل رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میریزیم و به دلخواه تزیینش میکنیم.
🍲 @bebinobepaz
#چیز_کیک_شکلات_تلخ_و_توت_فرنگی♥ ️
#دسر_لاکچری
👈مواد لازم
▪️کیک
مواد خشک :
آرد کیک: ۱۳۵ گرم
پودر کاکائو: ۲۸ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری: ۱ قاشق چایخوری
گلاب: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
مواد مرطوب:
ماست : ۱۰۰ گرم
کره: ۶۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
شیر بادام: ۱۵۰ گرم
▪️چیز کیک
بادام زمینی خیس خورده: ۱۲۰ گرم
خامه نارگیل زده شده: ۲۰۰ میلی لیتر
شکلات تلخ ذوب شده: ۱۰۰ گرم
شربت افرا : ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
▪️لایه توت فرنگی
1 فنجان توت فرنگی : ۱ فنجان
آب: ۱/۲ فنجان
شربت افرا: قاشق غذاخوری
پودر آگار آگار: ۱ قاشق چایخوری
..............
👈طرز تهیه
کیک:
فر خود را با دمای ۱۷۵درجه گرم کنید.
در یک کاسه مخلوط کردن، مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید.
خمیر را در قالب چرب شده بریزید و بمدت حدودا ۲۵ دقیقه بپزید، بگذارید کاملاً خنک شود. برای برش کیک از حلقه کیک استفاده کنید.
چیز کیک:
تمام مواد لازم را در یک غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل شیرین کننده بیشتری اضافه کنید. مخلوط را روی کیک بریزید و درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.
لایه توت فرنگی:
توت فرنگی، آب و شربت افرا را در یک قابلمه بر روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه ها آزاد شوند و توت ها نرم شوند. بعد با کمک صافی و پشت قاشق مخلوط را خوب فشار دهید تا همه ی آب و عصاره توت فرنگی خارج شود.
در یک قابلمه، آب توت فرنگی را به جوش آورده و پودر آگار آگار را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پودر کاملا ذوب شود، حرارت را کم کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشد. کمی که خنک شد، ژله را روی لایه کیک پنیر بریزید. برای ۱۵ الی ۳۰ دقیقه تا زمانی که لازم است کیک در یخچال یا فریزر گذاشته شود تا ژله خوب منسجم و سفت شود.
در انتها با یک گارنیش شیک و مناسب چیز کیک توت فرنگی را سرو کنید. نوش جونتون🥰
🍲 @bebinobepaz
شیرینی تر#اکلر
موادلازم :👇👇
۱_.آردنان فانتزی یا آردقنادی ۱۵۰ گ (من از آردنان فانتزی ۲۱درصد بنام ستاره استفاده کردم ).
۲_آب ۱۲۵ گ
۳_شیر ۱۲۵گ
۴_کره ۱۲۰گرم
۵_وانیل ۱/۴ق چ
۶_شکر ۱۰گ
۷_ تخم مرغ با احتساب پوست ۲۵۰گ .بستگی به ریزی ودرشتی تخم مرغ داره حدودا ۴تا۵ عدد ولی حتما باید وزن کنید . (به دمای محیط رسیده )
۸- خامه فرم گرفته ۷۰۰گرم (خامه منجمد را از فریزر خارج کنید وبرای راحتی کار به ۲قسمت مساوی ۳۵۰گ تقسیم کنید و حتما در یخچال بگذارید تا کاملا آب شودومغز خامه وظرف خامه باید حتما سرد ویخچالی باشد .وبعد یکی از خامه هارا خارج کنید وبا دور تند همزن برقی بزنید درعرض ۲تا ۳ دقیقه کاملا فرم میگیره ،نیمی از اکلرهارو پر کنید.ومابقی خامه رو هم مجددا به همین صورت فرم دهید وبقیه اکلرها رو پر کنید ).
طرزتهیه:👇👇
۱_درقابلمه ای کوچک، شیر +آب + کره +شکر را بریزید وروی حرارت قرار دهید به محض خال جوش زدن از کف ودیواره های قابلمه آرد را یکمرتبه اضافه کنید وسریعا هم بزنید تا مثل گلوله وسط قابلمه یکجا جمع شود و حالا حرارت را کم کنید و۵ دقیقه روی حرارت داغ بزنید ومرتب خمیر را زیر ورو
کنید (به این عمل در قنادی ، داغ زدن گفته میشود ).
وبعدازداغ زدن از روی حرارت بردارید وسریعا محتوای قابلمه را به ظرف دیگر انتقال دهید ومرتب خمیر را زیر و روکنید تا کمی از داغی اولیه بیفتد ولی همچنان داغ باشد (حدودا ۲تا۳دقیقه کافیست ) حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وبا همزن برقی با دور کند بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر برود .توجه داشته باشید باید یکی یکی اضافه کنید .وهرتخم مرغ را ۳۰ ثانیه باید بزنیدوسپس با آخرین تخم مرغ ،وانیل را هم اضافه کنید .(اگر موادتان سرد شود ویاولرم رو به خنکی باشد تخم مرغ ها را بخود جذب نمی کند درنتیجه مایه تان بسیار شل میشود ).
خمیر چسبناک وبراقی خواهیم داشت ،آنرا داخل قیف یکبارمصرف باسر ماسوره متوسط آچاری بریزید ودایره های ۶ سانتی روی کاغذروغنی بکشید وبصورت نیم دایره .پایپ کنید .
این مقدار مواد ،۲۴ عدد اکلر میدهد .
فر روی آخرین درجه روشن کنید (۲۲۰یا ۲۳۰درجه سانتیگراد )تقریبا از نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه قبل .تا فر کاملا داغ داغ شود سپس شیرینی ها راداخل فر بگذارید وحدودا ۱۵ دقیقه دراین دما بماند تا کاملا حجم بگیرد وپف کند وبعد حرارت را روی ۱۷۰درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت یک ربع دیگر تا کاملا رنگ بگیرد .
وبعد از پخت کامل از فر خارج کنید و دو سر اکلر را با چاقو اره ای برش دهید واز خامه قنادی پر کنید و کمی پودرپسته بزنید .
🍲 @bebinobepaz
#کیک_انار
مواد لازم کیک:
۶ عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
۱/۲ فنجان آب ولرم
از ۱ لیوان ۱ انگشت کمتر آرد
۱ لیوان نشاسته
۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ لیوان پودر قند
۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مواد لازم کرم:
می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اگه در دسترس دارین:
۲ بسته کرم اوله شیرین
شیر
۱ بسته کرم شانتی
مواد لازم روی کیک:
۱ عدد انار و ژله انار
طرز تهیه:
۱. اول تخم مرغ ها رو با دور تند همزن می زنیم وقتی روش حبابی شد شکر رو کم کم اضافه می کنیم.
۲. آب ولرم رو اضافه می کنیم و دوباره تا به قوام کرم برسه می زنیم(حدودا ۱۰ دقیقه)
۳. توی یه ظرف دیگه آرد، نشاسته، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط می کنیم و این ترکیب رو به تخم مرغ هم زده و حبابی شده کم کم اضافه می کنیم و با لیسک با حرکات از پایین به بالا و آروم مواد پودری رو با مواد خیس ترکیب می کنیم(اصلا از همزن استفاده نمی کنیم)
۴. بعد مواد کیک رو توی قالب کمربندی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیمش.
۵. کیک رو از فر درمیاریم و اجازه میدیم خنک بشه.
۶. برای تهیه کرم یا از خامه قنادی استفاده می کنیم و یا دو بسته کرم_اوله و کرم_شانتی رو با شیر می زنیم تا خوب به قوام برسه با همزن می زنیم.
۷. کیک رو از وسط دو نیم می کنیم قسمت پایین کیک رو توی قالب کمربندی میذاریم روش کرمی که آماده کردیم رو میریزیم و با لیسک کامل صافش می کنیم.و قسمت دوم کیک رو روی کرم میذاریم.
۸. ژله_انار رو با دستور روی بسته اش آماده می کنیم و یه انار بزرگ رو دون می کنیم و دونه هاشو داخل ژله میریزیم و هم می زنیم.
۹. ژله رو آروم آروم روی کیک انار میریزیم می تونید همه ژله رو استفاده نکنید روی کیک رو خیلی خوشگل میکنه.
۱۰. کیک رو داخل قالب یک شب توی یخچال استراحت میدیم و روز بعد سرو می کنیم.
نوش جان😍
🍲 @bebinobepaz
××× پاناکوتا ×××
سلام به همه دوستای گلم 🌹
یکی از دسرهای که برای شب یلدا خیلی ها درست میکنن، پاناکوتا انار، که هم میتونید این دسر رو به صورت تکی تو لیوان سرو کنید و روی پاناکوتا از ژله انار و دونه های انار استفاده کنید.
هم اینکه پاناکوتا رو تو قالب های سیلیکونی بریزید و بعد از درآوردن از قالب با سس انار دیزاین کنید.
مواد لازم پاناکوتا
شیر پر چرب ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ قاغذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
خامه و شیر را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله ملایم قرار میدهیم.
وانیل را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم. وقتی مخلوط جوش آمد، بعد از یکی دو جوش شکر را اضافه میکنیم.
وقتی شکر حل شد ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
در این مرحله ۲ قاشق آب جوش را داخل کاسه کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن میریزیم و ژلاتین را حل میکنیم. ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف شود هم میزنیم.
ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
حالا مایه آماده شده را درون ظرف های سرو میریزیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
نکته: اگر بخواهیم پاناکوتا را با ژله درست کنیم. ابتدا پاناکوتا را درست کرده بعد از تایم گفته شده ژله را روی آن میریزیم و مجددا داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله هم درست شود.
🍲 @bebinobepaz
#رولت_کالباس
رولت ژامبون #فینگرفود
.
.
مواد لازم برای نان کرپ :آرد 2/3پیمانه
شیر 1/4پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1/4ق چ
وانیل داخل تخم مرغ خیلی کم
مواد لازم برای داخل کرپ:
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد متوسط
خیار شور نگینی خرد شده 3 تا 4 عدد
جعفری ریز شده 3 ق غ
پیازچه ریز شده 2 تا 3 عدد
کالباس ورقه ای یا ژامبون 8 ورق
سس مایونز به میزان لازم
طرز تهیه:
همه مواد کرپ را با هم در مخلوط کن ریخته و 3 ثانیه مخلوط میکنیم تا یکدست شود و یا با همزن دستی هم میزنیم و اگر آرد گلوله شد از صافی ریزی رد میکنیم .ماهی تابه مستطیلی را با دستمال کمی چرب میکنیم احتیاج به روغن زیادی نداردمایه کرپ را درماهی تابه ریخته و در همه جای تابه پخش میکنیم و اجازه میدهیم بپزد سپس بر میگردانیم و طرف دیگر را هم میپزیم .اگر تابه شما بزرگ باشد 1 نان کرپ خواهید داشت ولی اگر مستطیل تابه کوچک باشد میتوانید با همین مواد 2 عدد نان کرپ تهیه کنید (اگر تابه هپی کال در دسترس دارید میتوانید از آن استفاده کنید و 2 عدد کرپ تهیه کنید)کرپهای آماده را روی دستمالهای پارچه ای تمیزی انداخته و با دستمال رول میکنیم وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند.
برای تهیه مواد داخلی کرپ سیب زمینی را در کاسه ای ریخته و با خیار شور پیازچه جعفری نمک و فلفل و مایونز مخلوط میکنیم. کرپهای خنک را باز میکنیم روی آنها را یک لایه سس میمالیم ورقهای ژامبون را روی کرپها می گذاریم و روی ژامبونها را با سالاد میپوشانیم انتهای کرپ را خالی میگذاریم تا موقع پیچیدن مواد از رولت بیرون نریزند کرپها را رول میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند و فرم بگیرند .بعد از استراحت در یخچال رولتها را برش میدهیم و با هویجهای قالب زده یا لبو و نعنا تزیین میکنیم.
حالا نظر من من رولت کالباس یا ژامبون نپسندیدم زیاد باب میل من و خانواده نبود دو سه بار هم درستش کردم
🍲 @bebinobepaz