eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
588 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️خواص و فواید مربای به: 🔺مربای پخته شده در شکر به علت پختن و مخلوط شدن با شکر یا عسل، ضررهای استفاده از «به» خام را ندارد و نفخ تولید نمی‌کند. 🔺ضمن اینکه مصرف مربای «به» باعث تقویت معده می‌شود و می‌تواند جلوی ریفلاکس یا همان برگشت محتویات معده به مری را بگیرد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ۱۰ ربیع الاول، سالروز ازدواج پر خیر و برکت پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها بر مسلمانان جهان تبریک و شادباش🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔴طرز تهیه و دستور پخت مربای به 💢مواد لازم: ♦️به ۳۰۰۰ گرم ♦️شکر ۲۵۰۰ گرم ♦️آب لیموترش ۰٫۵ فنجان ♦️هل ۱ قاشق سوپخوری 💢طرز تهیه: 🌹برای تهیه مربای به ابتدا به را چهار قاچ می‌کنیم و تخم و قسمت سفتی وسطِ به را در می‌آوریم و پوست می‌کنیم (به را با پوست نیز مربا می‌کنند). 🌹بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد می‌کنیم و آن را می‌شوییم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می‌ریزیم (ظرف طبخ مربای به باید حتما مس سفید کرده باشد؛ زیرا در غیر این صورت مربا خوشرنگ نمی‌شود). 🌹بعد مقداری آب در حدود ۸ لیوان بطوری که کمی روی به را بگیرد، در ظرف می‌ریزیم و در آن را می‌بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به کمی پخته شود ولی زیاد له نشود. 🌹بعد شکر را داخل به می‌ریزیم و هل را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آب لیمو را می‌ریزیم. مربا چند جوش که زد، از روی آتش بر می‌داریم. ❗️باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود. 👈🏻در صورتی که مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود، درآن را بر می‌داریم و حرارت را کمی تند می‌کنیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⚠️احتیاطات ماساژ⚠️ 🌟ماساژ دهنده در هنگام کار باید در موارد زیر دقت نماید: 〽️ماساژ مراجعین مبتلا به بیماری قلبی باید به آرامی و نرمی انجام گیرد. 〽️در صورتی که مراجع به تازگی غذاخورده باشد، ناحیه شکم نباید ماساژ داده شود. 〽️ماساژ مراجعین سالمند به دلیل ضعیف بودن استخوان و احتمال فتق دیسک ستون مهره‌ها، باید بااحتیاط و دقت انجام شود. 〽️ماساژ بیماران مبتلا به سکته مغزی، فشارخون بالا و دیابت، باید بااحتیاط انجام شود. 🟪 موسسه صدای حکیم برگزار کننده کارگاه آموزشی ماساژ روسی با اساتید مجرب و عالی است.💥 برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇 https://www.sedayehakim.com/fa/Course/Details?CourseUnicId=7DKWCJU 🔹https://noo.rs/PZicH 🔰جهت ثبت‌نام کارگاه‌های آموزشی محصولات آرایشی بهداشتی به آیدی زیر پیام دهید: 🆔@Sabtenam140 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛱وقتی خــ❤️ـــدا با من است، ⛱همه چیز از آنِ من است! ☝️امروز را با توڪّل و توسّل به خـــدا ❤️ شروع می ڪنم🌹 🌹بِسمِ اللهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیم🌹 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢فواید و خواص بامیه برای سلامت بدن 🍀بامیه مملو از فیبر: این گیاه خاص سرشار از منابع فیبر است و می‌تواند به تثبیت گوارش شما کمک کند. مطالعاتی نشان می‌دهند که فیبر بسیار بالای این گیاه، عوامل بیماری قلبی عروقی و احتمالا سرطان روده را کاهش می‌دهد. 🍀بامیه برای دفع سموم: این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق‌العاده‌ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می‌کند. 🍀بامیه برای تثبیت استخوان‌های محکم: کلسیم و ویتامین کا به بدن کمک می‌کنند تا استخوان‌ها محکم بمانند. ویتامین کا اجازه می‌دهد تا کلسیم در مقدار موثرش جذب شود که این کار می‌تواند سلول‌های استخوان را تولید و ترشح کند و همه ما می‌دانیم که کلسیم یکی از مواد معدنی مهم برای تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
مضرات ترکیب تخم‌مرغ🥚 و ماهی🐟: 🔅بعضی غذاها وقتی با هم ترکیب شوند، خاصیت یکدیگر را خنثی می‌کنند و اگر مصرف این غذاها را ادامه دهیم، دچار کمبود املاح و ویتامین‌های لازم می‌شویم. 🔅مصرف بعضی از غذاها مثل ماهی و تخم‌مرغ در معده تولید عفونت و کرم می‌کند و منجر به ابتلا بیماری نقرس، رماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود. 🔅تن‌ماهی و تخم‌مرغ به ظاهر یک ترکیب خوشمزه است، ولی باید هوشیار باشید که این ترکیب غذایی برای سلامت بدن بسیار مضر است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
برخی خواص گل سرشور برای پوست: ☘لایه بردار پوست 🌱پاکسازی سلول‌های مرده از روی پوست ☘پیشگیری از جوش زدن پوست 🌱درخشندگی فوری پوست ☘تنظیم چربی در پوست‌های چرب و خشک 🌱رفع لکه‌های پوستی ☘ضد عفونی و سلامت پوست 🌱ترمیم جای زخم 🟧موسسه صدای حکیم برگزار کننده کارگاه آموزشی دوره لوازم آرایش ارگانیک با اساتید مجرب و عالی است.💥 برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر بزنید 👇 https://www.sedayehakim.com/fa/Class/0ba9bf10-0387-4391-a519-32702fce1251 🔰جهت ثبت‌نام کارگاه‌های آموزشی محصولات آرایشی و بهداشتی به آیدی زیر پیام دهید: 🆔@Sabtenam140 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ها بہ خودی خود صبح نیستند باید دلیلے برای آغاز باشد باید انگیزہ و هدفے ، این ثانیہ های مبهم را بہ سمت صبح شدن ، هل بدهد صبح ، دلیل مے خواهد جانم گاهے یڪ هدف مے شود دلیل تو گاهے یڪ اتفاق مبارڪ و گاهے هم یڪ آدم خوب ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟠خواص شلغم در طب سنتی: 🔸خواص شلغم در طب سنتی بسیار زیاد می‌باشد. از جمله خوردن پخته آن بسیار مغذی است و باعث از بین‌ رفتن تنگی‌نفس می‌شود و ملین سینه و شکم نیز می‌باشد و اشتهاآور خوبی است. 🔸همین‌طور مقوی چشم و تقویت‌کننده نیروی جنسی و زیادکننده منی و از بین‌ برنده سنگ و ادرار‌آور می‌باشد. 🔸برگ‌های نازک آن در زیاد کردن ادرار قوی‌تر عمل می‌کنند و خوردن ساییده آن با عسل برای بیماری طحال و حبس ادرار مفید است. 🔸ضماد پخته آن در از بین بردن ورم‌ها و برای شقاق ناشی از سرمازدگی کاربرد دارد و در بیماری‌های نقرس و خارش مفید است و همه اجزای آن خاصیت تریاقی و پادزهری دارند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟢گیاه شلغم در روایات ائمه اطهار علیهم‌السلام: 🌿امام صادق (ع) می‌فرمایند: هیچ‌کس نیست مگر اینکه در او رگی از جذام وجود دارد، شلغم این رگ را می‌سوزاند. شلغم را در فصل آن بخورید تا هر دردی را از شما ببرد. 🌿امام کاظم (ع) می‌فرمایند: بر تو باد شلغم. آن را بخور؛ زیرا هیچ‌کس نیست که در او رگی از جذام نباشد و شلغم این رگ را می‌سوزاند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟣خواص ترشی شلغم: 〽️ترشی آن با سرکه لذیذ است و از خواص آن لطیف کردن رطوبات و تقویت احشا می‌باشد، اشتهاآور بوده و نفخی در آن نیست؛ به خصوص اگر با خردل همراه شود و یا چاشنی‌دار باشد که در این صورت قوّت جلا و تقطیع آن بیشتر است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵اجزای مورد استفاده و روش مصرف گیاه شلغم: 🔹غده زیرزمینی، برگ، تخم، روغن تخم 🔹غده زیرزمینی به صورت پخته مصرف می‌شود. بقیه اجزا تحت نظر پزشک متخصص طب ‌سنتی مورد مصرف قرار می‌گیرند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟡اثرات شلغم در رفع سرمازدگی: 🔆اگر به پاها سرما برسد، باید شلغم را با آب کرنب یا با آب شبت یا بابونه یا انجیر خشک جوشاند و پاها را در آن قرار داد و یا اینکه پاها را در برف قرار داد تا سرما از آن بیرون بیاید. 👈🏻نباید آن را به سرعت گرم کرد و اگر رنگ پا تغییر کرده باشد، باید در آب گرم قرار داد تا خون جریان پیدا کند و سپس گل ارمنی در سرکه و آب حل کرده و پماد کنند. 🔆اگر پاها سیاه یا سبز شوند، نشان دهنده‌ی تباه شدن آن می‌باشد و جز این‌که پاها را قطع کنند، علاج دیگری نیست. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴خواص پادزهری شلغم: 🔺باید دانست کسی که در باب ایمنی از زهرها اندیشه و احتیاط دارد، لازم است از خوردن غذاهایی که طعم آن‌ها قوی باشد، مثل طعامی که بسیار ترش یا بسیار شیرین یا بسیار شور باشد، اجتناب کند و باید در وقت شدت گرسنگی در غذا خوردن و آب نوشیدن بسیار ملاحظه کنند؛ مبادا از شدت تشنگی و گرسنگی طعم آب و غذا را متوجه نشوند. 🔺و باید هر روز برای احتیاط مقدار کمی از معجون مثرودیتوس( پادزهر) و یا تریاق‌الطین و یا تریاق اربعه و مانند آن بخورند تا از اثر همه زهرها ایمن باشند. 🔺اگر بدست آوردن این تریاق‌ها ممکن نباشد، هر روز صبح به مقدار گردویی کره گاوی یا روغن با یک مثقال تخم شلغم بخورند تا از مضرات همه زهرها ایمن شوند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟤موارد منع مصرف شلغم: 🌱مصرف زیاد شلغم نفاخ و مولد ریاح است و باعث سردرد در گرم‌مزاجان می‌شود و مصلح آن سکنجبین، ترشی‌ها، گلقند، خشخاش سیاه و شکر می‌باشد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💗✨جمعه و آخرهفته تون 🌸✨زیبـا و عـالی ، 💗✨قلبتون لبریزازمهربانی 🌸✨وجودتون 💗✨سرشاراز سلامتی 🌸✨زندگی تون 💗✨پراز عشق و محبت 🌸✨و عاقبت بخیر 💗✨باشید و خوشبخت 🌸✨روزتون زیبـا و در پناه خدا @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•