eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
607 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🟡غذاهای مولد صفرا 🌿سبزیجات تند و تیز مانند تره، شاهی، فلفل قرمز و سبز، سیر و پیاز و پیازچه، ادویه‌جات مانند دارچین، زنجبیل، فلفل، میخک، زعفران و... . 🌿همچنین عسل و انواع شیرینی‌ها، گردو، انگور، خرما، نارگیل و انجیر 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🌼غذاهای مولد خلط صفرا 🍃خلط صفرا از تأثیر حرارت شدید در مادّه بسیار لطیف تولید می‌شود. 🍃قوام صفرا، رقیق و رنگ آن زرد و طعم آن، تلخ و تند و سریع النفوذ می‌باشد. 🍃طبیعت صفرا، گرم و خشک است. صفرا موجب تلطیف و ترقیق خون می‌گردد تا خون بتواند در عروق مویرگی و مجاری ظریف و تنگ نفوذ کند. 🍃همچنین موجب تحریک روده‌ها برای حرکت دادن مواد غذایی و ایجاد احساس دفع می‌گردد. 🍃سبب مادی صفرای طبیعی و غیر طبیعی، غذاهای لطیف، گرم و شیرین و چرب و تند هستند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟣غذاهای مولد خلط سودا ☂مزاج خلط سودا سرد و خشک است. سبب مادی آن اجزای غلیظ و متراکم غذاهای خشک می‌باشد. ☂سودا همچنین از دُردی و رسوب سایر اخلاط نیز تولید می‌شود؛ خواه غذاها و اخلاط، گرم و یا سرد باشند. ☂سودا علاوه بر این که مورد تغذیه برخی از اعضاء از جمله استخوان و طحال قرار می‌گیرد، در ایجاد حس اشتها و میل و رغبت به غذا خوردن نیز مؤثر است. ☂سبب مادی سودا یا به عبارتی غذاهای مولد سودا، غذاهای غلیظ با رطوبت کم هستند که از آن جمله می‌توان به بادمجان، ماهی شور، گوشت خشک شده (خاصّه گوشت گاو) و گوشت شتر و خرما اشاره کرد که گرم هستند اما سودا تولید می‌کنند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🔵فهرست غذاهای مولد سودا 🌀گوشت گاو و شتر 🌀گوشت خشک شده و مانده (مانند سوسیس و کالباس) 🌀انواع کنسرو و مواد غذایی که به وسیله نگهدارنده‌ها مدت طولانی مانده‌اند. 🌀گوشت شکار 🌀میگوی نمک‌سود 🌀غذاهای تند 🌀پنیر کهنه 🌀سرکه کهنه 🌀شبت (شوید) 🌀شنبلیله 🌀تره 🌀سیر 🌀پیاز 🌀خردل 🌀ترب 🌀نان پرسبوس 🌀کنگر 🌀زردک 🌀بادمجان 🌀قارچ 🌀باقلا 🌀کلم 🌀عدس 🌀انبه 🌀خرما 🌀قهوه 🌀نسکافه 🌀چای به ویژه چای سبز 🌀ترشیجات 🌀شوریجات 🌀و کاکائو نیز به دلیل ایجاد خشکی زیاد در افرادی که خشکی در مزاج دارند، توصیه نمی‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی خوش زندگی همین است همین‌ که کسی باشد صبح را بخیر کند.🍂 کسی باشد که تو در کنارش قدر نفس‌ هایت و زنده بودنت را بدانی..💖 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️روز زیبای تو، پر بار از امید ☃️روزگار و بخت تو ، بادا سپید ☕️لحظه‌هایَت باد، سرشاراز یاد خدا ☃️مژده‌ٔ رحمت، تو را بادا نوید ☕️سلام دوستان خوبم ☃️روزتون بخیر و شادی ☕️زندگی تون سرشار از ☃️عشق و سلامتی و نیکبختی💖 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵غذاهای مولد خلط بلغم 🔹مزاج خلط بلغم، سرد و تر بوده و طعم آن مایل به شیرینی و قوام آن، مابین رقّت و غلظت است. 🔹در حقیقت بلغم از تأثیر حرارت کم در ماده غلیظ و تر ایجاد می‌شود. به عبارتی وقتی دستگاه گوارش ضعیف بوده و حرارت آن کم باشد، از هضم مواد غذایی بلغم تولید می‌شود. 🔹با غلبه بلغم بر بدن، شیوع بیماری‌های سرد و تر افزایش می‌یابد. همچنین تولید بلغم در مزاج سرد و تر و سنین پیری و فصل زمستان بیشتر می‌شود. 🔹استفاده از اغذیه سرد و تر، باعث ایجاد بلغم بیشتر می‌گردد. غذاهای سرد و تر و نیز غلیظ و لزج مانند ماهی و خیار، موجب تولید زیاد بلغم می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim