eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
637 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴سکنجبین بزوری 🌹مواد لازم: تخم کرفس ۲۵ گرم، تخم رازیانه ۲۵ گرم، تخم انیسون ۲۵ گرم، ریشه کرفس ۳۵ گرم، ریشه رازیانه ۳۵ گرم، ریشه کبر ۳۵ گرم، تخم کاسنی ۲۵ گرم، عصاره گیاه غافث ۱۵ گرم، ریوند چینی ۱۵ گرم. 🌹طرز تهیه: مواد را نیم‌کوب کرده و ۲۴ ساعت در مخلوط ۵۰۰ گرم سرکه انگوری کهنه و ۱.۵ کیلوگرم آب بخیسانید. سپس مخلوط را در ظرفی با آتش ملایم آنقدر بجوشانید تا یک چهارم آن بخار شود و سه چهارم بماند. سپس از آتش گرفته و سرد نمایید و خوب آن را مالش دهید و با فشار صاف کنید و عسل را به آن اضافه کرده، با آتش ملایم بجوشانید و مرتبا کف آن را بگیرید تا قوام آید. هر بار ۳۵ گرم از آن را مصرف کنید. ✅سکنجبین بزوری برای رفع انسداد عروق کبد، معده و طحال و تب‌های سرد و تسکین عطش کاذب مفید بوده و مدر نیز می‌باشد. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی جاریست مانند آبشاری زیبا اگر خودت را رها کنی راحت به منزل میرسی ترس از موانع نداشته باش خدای تو خدای عشق است نه ترس روزتون بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥤سکنجبین 🌹سکنجبین ظاهرا سک انگبین و یا سرکه انگبین بوده است. سِک در فارسی به معنای سرکه بوده، چنانکه به آش سرکه در ادبیات فارسی سِکبا گفته می‌شود و انگبین نیز به عسل اطلاق می‌شده؛ زیرا سابقا و قبل از کشف شکر از گیاهان، سکنجبین که معرب سرکنگبین است با عسل درست می‌شده است. 🌹سکنجبین بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف می‌شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار می‌رود، ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، آب اترج، لیموترش، سیب ترش، گلابی ترش و یا به ترش تهیه شود و از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما و غیره شیرین گردد و در هر یک از موارد و ترکیب‌های فوق با نسبت‌های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می‌شود. 👈🏻نکته‌ی حائز اهمیت این است که در ساخت سکنجبین حتما از سرکه‌های طبیعی استفاده شود. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پیام در ماجرای گوشت را به صورت انبوه منتشر کنید. شک ندارم که درصد بالایی از عدم مشارکت ناشی از شبهه است. باید مردم مطلع شوند. الان فرصت بسیار مناسبی است. اگر امروز هیچ کاری نکنید و فقط همین کلیپ را منتشر کنید و به دست عموم مردم در گروه‌های خانوادگی و ... برسانید مطمئن باشید درصد مشارکت تغییر می‌کند و مردم پای صندوق می‌آیند.
🍨بستنی هلو 🍑مواد لازم: 🍃هلوی رسیده ۵۰۰ گرم 🍃عسل ۱ قاشق غذاخوری 🍃پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری 🍃پودر ثعلب ۱ قاشق چای‌خوری 🍃وانیل شکری نصف قاشق غذاخوری 🍃گلاب ۲ قاشق غذاخوری 🍑طرز تهیه: هلوها را بشویید، هسته‌ی آن‌ها را خارج کنید و به همراه پودر ثعلب، وانیل، عسل و گلاب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآیند. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید، پودر پسته را هم با آن مخلوط کنید و آن را در فریزر قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه یک بار از فریزر خارج کنید و هم بزنید و دوباره داخل فریزر بگذارید. این عمل را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا بستنی خود را بگیرد و قوام پیدا کند. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍮مربای توت‌فرنگی 🍓مواد لازم: 🌱توت فرنگی ۵۰۰ گرم 🌱عسل یک کیلو 🍓طرز تهیه: عسل را در مقداری آب و به قدری حرارت دهید تا به قوام آید، سپس توت‌فرنگی تازه را داخل شربت ساده که درست کرده‌اید بریزید و خوب هم بزنید، کمی آب به آن افزوده و دوباره حرارت دهید تا توت‌فرنگی پخته و به قوام آید. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫شکلات صبحانه 🧉مواد لازم: 🌿ارده ۶ قاشق غذاخوری 🌿عسل ۱ قاشق غذاخوری 🌿پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری 🌿پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری 🌿هل ساییده ۱ قاشق چای‌خوری 🧉طرز تهیه: ارده را در یک ظرف چینی مناسب بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و مخلوط را به طور یکنواخت هم بزنید تا کاملا سفت شود و قوام یابد. سپس پودر نارگیل و هل را اضافه و آن‌ها را کاملاً مخلوط کنید. در انتها پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر و طعم و آرام‌بخش است. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim