eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
587 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر که باشی... مهربانیت دست خودت نیست خوب می شوی حتی با آنان که چندان با تو خوب نبودند دل رحم می شوی حتی در مقابل آنان که چندان رحمی به تو نداشتند مادر که باشی زود می بخشی زود می رنجی زود می گریی زود می خندی چون سینه ات سرشار از مهر ومحبته 🌸پیشاپیش روز مادران سرزمینم مبارک @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥣ظروف آهنی 👈🏻پختن غذا در ظروف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠ظروف مسی 🔸بر اساس منابع طب سنتی طبخ غذا در ظروف مسی مناسب نیست؛ به خصوص اگر غذا روغنی، آبکی یا ترش باشد. سرکه نباید در ظروف مسی نگهداری شود. 🔸همچنین در صورتی که روغن یا غذای چرب به مدت طولانی در این ظروف بماند، دیگر قابلیت مصرف ندارد. 🔸هرچند اندودن ظروف مسی با قلع، عوارض آن را به میزان زیادی کاهش می‌دهد اما مضرات آن به طور کامل برطرف نمی‌شود. 🔸لذا در خصوص تجدید قلع اندود کردن ظروف مسی بسیار تأکید شده است و از استعمال ظروف مسی که قلع آن پاک شده باشد، به شدت نهی شده است. 🔸در برخی منابع اشاره شده است که مداومت پخت غذا در ظروف مسی با قلع مخدوش شده، موجب بروز جذام می‌گردد. 🔸استعمال ظروف رویی و سربی نیز همین حکم را دارد. 📚منبع: کتاب دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی نوشتهء دکتر فاطمه نجات‌بخش، متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، محمد احمدی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با مقدمهء دکتر محمد رضا شمس اردکانی و دکتر نفیسه حسینی یکتا ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
بهترین ظروف جهت طبخ غذا 🌿بر اساس منابع طب سنتی، بهترین ظروف جهت طبخ یا خوردن غذا ظروف چینی و شیشه‌ای می‌باشند. 🌿معادل امروزی ظروف شیشه‌ای را می‌توان ظروف پیرکس و آرکوپال در نظر گرفت. این ظروف دارای ترکیبات ثابت بوده و اجزای آن با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند. 🌿البته این خواص در خصوص ظروف شیشه‌ای یا چینی بدون رنگ صادق است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ماساژ نواحی مختلف بدن به وسیله انگشت، آرنج، مچ و کف دست ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‏‌سلام و درود😍✋ روز زمستونیتون زیبـا🕊🍎 بوم روزتــون رنگین 🕊🍎 طرح زمینه اش مهربانی لحظه هاتـون پـراز 🕊🍎 اتفاقات قشنگــــ و دلتـان بـه پاکی آسمـان🕊🍎 یکشنبه تون سرشار از شادی و عشق🕊🍎 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💐 میلاد دختر نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر تمام مسلمین جهان مبارک باد.💚 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍯مربای شقاقل 🚻خواص: مقوی نیروی جنسی ✍🏻طرز تهیه: شقاقل تازه را یک شبانه روز در آب بخیسانید، آب را دور ریخته و یک شبانه روز دیگر آن را بخیسانید، بعد پوست آن را بگیرید و بجوشانید تا نیم پخته شود. سپس عسل اضافه کرده تا به قوام آید و در ظرف شیشه ای نگه داری کرده و بعد از چهل روز مصرف نمایید. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💧خشک کردن رطوبات اضافی بدن 💧رطوبات اضافی بدن عامل ابتلاء به انواع عفونت ها می باشند. 📌ضرورت دارد ابتدا میزان خوردن و آشامیدن کاهش یابد؛ البته گرسنگی و خالی بودن معده به افراط نیز مضر است. توصیه می شود در این شرایط غذا با حجم کم ولی دفعات مکرر مورد استفاده قرار گیرد. همچنین از تشنگی طولانی مدت هم باید پرهیز شود. ❌از مصرف هر نوع غذای مرطوب که استعداد قبول عفونت دارد؛ مانند گوشت ها، ماهی، شیر و لبنیات و میوه های آب دار و مانند هندوانه و خربزه باید اجتناب شود. در صورت تمایل به مصرف گوشت بهتر است از گوشت پرندگان استفاده شود. ❌ مصرف گوشت گاو در این شرایط مضر است. ❗️ پختن گوشت ها با سرکه و ترشیجات می تواند عوارض آن ها را کم کند. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک باد 🌱🌸 🌸 (سلام الله علیها) 🌸 🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در باغ نبوت از نهال توحید هنگام سحر گلی شکوفا گردید چون غنچه ی گل، خدیجه خندید چو دید زهرا چو گُل محمدی می خندید صَل‌‌ الله‌ عَلَیک‌ یا فاطِمهِ🌱 ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک باد 🌱🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌫تدابیر مرتبط با آلودگی هوا ❌پرهیز از مصرف گوشت ها بویژه گوشت گاو ❌پرهیز از مصرف زیاد سرخ کردنی ها ❌پرهیز از مصرف میوه های تازه و آبدار در زمانی که هوا عفونی است. چون رطوبت احتمال بروز عفونت را افزایش می دهد. ✅استفاده از میوه های خوش بو که باعث تقویت قلب، مغز و کبد می شوند مانند انار، سیب، گلابی، زالزالک. ❌پرهیز از مصرف آب سرد ( در صورت ضرورت باید جرعه جرعه میل شود) 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵بهبود و درمان واریکوسل (دوالی بیضه) 🌀پرهیز از مواد غذایی سودازا 🌀ورزش و نرمش معتدل روزانه 🌀پرهیز از ایستادن طولانی مدت 🌀مصرف سکنجبین مناسب، با توجه به شدت بیماری و مزاج کلی بدن طبق دستور طبیب 🌀مصرف ماءالجبن افتیمونی اصل طبق دستور طبیب 🌀روغن‌مالی (زیتون) کشاله ران تا زیر ناف 🌀بادکش کمر و شکم (حداقل ۷ جلسه) یک روز در میان تحت نظر طبیب 🌀نوره‌گذاری در ناحیه کشاله ران تا شکم 🌀بعداز مصرف غذا و داروی مناسب، زالو درمانی تحت نظر طبیب در درمان واریکوسل بسیار مفید و موثر است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. صبح ها طلوع می کند خورشید دلم چشمان آسمان باز می شود عطرمی ترواد از نیلوفر ها و چه عاشقانه صبح بخیر های تو در نسیم می رقصند @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
⁉️چرا عسل شکرک می‌زند؟ 📢شکرک زدن عسل، نشانه تقلب نیست! 🍯شکرک زدن، یک فرآیند طبیعی در عسل‌های خام و طبیعی است که به دلیل وجود گلوکز و دمای پایین اتفاق می‌افتد. 🔬دانستنی علمی: 🍯عسل حاوی دو قند اصلی گلوکز و فروکتوز است. گلوکز به دلیل حلالیت کمتر در آب نسبت به فروکتوز، در دماهای پایین شروع به تشکیل کریستال می‌کند. 🍯این فرآیند به‌طور طبیعی در عسل‌های خام رخ می‌دهد؛ زیرا حرارت ندیده و آنزیم‌ها و ترکیبات طبیعی آن حفظ شده‌اند. 🍯مطالعات علمی نشان داده‌اند که هرچه نسبت گلوکز به فروکتوز در عسل بالاتر باشد، احتمال شکرک زدن بیشتر است. 🧐دانستنی جالب: 🍯در کشورهای اروپایی مثل آلمان و فرانسه، شکرک‌زدگی عسل را نشانه خالص بودن آن می‌دانند و مردم حتی بیشتر به خرید این نوع عسل علاقه دارند. 🍯عسل‌های تقلبی معمولاً شکرک نمی‌زنند، چون شکر و افزودنی‌های مصنوعی در آن‌ها مانع این فرآیند طبیعی می‌شود! 🍯عسل‌های ما از کوهستان‌های زاگرس تهیه شده‌اند و شکرک زدن آن‌ها گواهی بر خام و طبیعی بودنشان است. 🍯عسل طبیعی کوه‌های کردستان و زاگرس، محصول زنبورستان صدای حکیم جهت سفارش پیام به👇👇👇 @dr_saeedyousefi @sabtenam_2020 جهت پیگیری تماس با 👇👇👇 09190912297 سعید یوسفی لینک کانال جهت معرفی به دوستان @Sedayehakim_asal ارسال از نیم کیلو به بالا داریم. تمام ارسال‌ها با ضمانت صد در صد انجام میشه بزرگوارن ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌫در شرایط فساد و آلودگی هواتوصیه می‌شود: 🍀 در تمام غذاها، پیاز و سیر و سرکه وارد نمایید. 🍀انواع چاشنی‌های ترش‌مزه در پخت غذاها استفاده شوند؛ مانند سرکه طبیعی، آب غوره، آب لیمو، آب انار ترش، رب انار، زرشک و سماق. 🍀همچنین مصرف ترشی‌های دارای سرکه‌ی طبیعی مانند ترشی کبر، سیر ترشی و پیاز ترشی در کنار غذا مطلوب است. (بهتر است ترشی‌ها با برنج مصرف نشوند.) 🍀مصرف غذاهای ترش و کم‌چرب نیز مناسب است. 🍀استفاده از انواع شیرینی‌ها اصلاً توصیه نمی‌شود. 🍀یکی از بهترین غذاها در زمان آلودگی و فساد هوا، استفاده از روغن گاو و گوسفند در غذاهاست که می‌توانند به دفع سموم بدن کمک نمایند. (مصرف روغن دنبه در افراد بالای ۴۰ سال و کم‌تحرک توصیه نمی‌شود.) 🍀همچنین روغن‌مالی بدن نیز با این روغن‌ها مفید است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim