#اشترودل🥐🥐🥐
برای درست کردن این #ساندویچ های خوشمزه باید #خمیر_جادویی درست کنید،برای مواد میانی به سلیقه خودتون مواد گوشتی درست کنید.
روش خیلی راحت برای پیچیدن اشترودل:
یک چانه از خمیر بردارید آن را به قطر نیم سانت و به صورت مستطیلی باز کنید،مواد گوشتی را یک طرف مستطیل بگذارید، اگر دوست داشتین روش پنیر پیتزا بریزین و طرف دیگر را با چاقو یا پیتزا بر،نواری کنید و نوارها را روی مواد گوشتی بیاورید و فیکس کنید.روی اشترودل را با مخلوط زرده تخم مرغ و خامه رومال کنید و کنجد بپاشید و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوای_شیر
#حلوا_رولی
مواد لازم:
آرد نانوایی(سنگک یا بربری) یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۲۵ گرم
مواد شربت:
شیر ۲ پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودر هل و زعفران مقداری
(منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است)
طرز تهیه:
شیر و شکر و گلاب و پودر هل و زعفران را روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه.
در این فاصله، آرد را الک کنید و روی حرارت بزارین حدود ده دقیقه بو دهید در حدی که فقط بوی خامی آرد از بین برود، همین که شروع کرد به تغییر رنگ دادن کافیست.دوباره آرد بو داده شده را الک کنید و روی حرارت برگردونید بعد روغن مایع و کره را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی روغن از بین برود، بعد شربت را کم کم اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا شربت به خورد #حلوا برود و یکدست شود.حلوای خوشمزه ما آماده هست و به هر روشی که دوست دارید میتوانید سرو کنید. من به صورت #رولی آماده کردم.
با این مقدار حلوا ۴ تا رول میتوان درست کرد که در نهایت ۸۰ تا حلوا رولی خواهیم داشت.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_زعفرانی🍪🧀🍪🧀
مواد لازم:(برای تهیه۲۳ عدد کوکی ۲۵ گرمی)
کره به دمای محیط رسیده ۱۱۵ گرم
شکر سفید ۹۰ گرم
شکر قهوه ای ۸۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی ۲۳۰گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
زعفران دم کرده غلیظ نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را با شکرها با دور تند همزن بزنید تا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه. بعد تخم مرغ و وانیل و زعفران را بریزید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.
آخر کار آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر #کوکی را در ظرف دربسته داخل یخچال یک ساعت استراحت بدین بعد گلوله های ۲۵ گرمی از #خمیر گرفته در دست یا روی صفحه کار باز کنید #مغزی_پنیری را بزارین و بعد خمیر و جمع کنین در دست گرد کنین و در سینی فر با فاصله بزارین. روی کوکی ها را میتونین با دست فشار بدین، اگه دوست دارین کوکی صافتری داشته باشین. دوباره یک ربع توی یخچال استراحت کنن و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. قبل از خنک شدن کوکی، اصلا بهش دست نزنین. کامل که خنک شد، در ظرف در دار نگهداری کنید. و حتما موقعی که در یخچال خنک شد، مصرف کنید که پنیر داخل کوکی سرد شده باشد.
کوکی ها را بدون مغزی هم میتونید تهیه کنید یا اینکه از مغزی دلخواه خودتان استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیر_عسلی_کاراملی🍯🍯🍯
#سس_دلسه_دلچه🍯🍯🍯
این شیر عسلی کاراملی که طریقه آماده سازیش و در ادامه میگم، از لوازم قنادی های معتبر هم میتونید تهیه کنید ولی اگر در دسترستون نبود اینطوری درستش کنید و مانند #کارامل در انواع #کرم ها و #فیلینگ ها استفاده کنید.
رنگ شیر عسلی معمولی سفید هست ولی وقتی کاراملی میشه قهوه ای خوشرنگ میشود.
طرز تهیه:
یک قوطی #شیر_عسلی بازاری را در قابلمه ای گذاشته و آب معمولی داخل قابلمه بریزین تا حدود ۳ سانت روی قوطی را بگیره. ( اصلا از آبجوش استفاده نکنید چون فرآیند کاراملی شدن به درستی انجام نمیشه)
در قابلمه باز باشد، روی حرارت متوسط حدود ۶ ساعت بزارین. نکته اینکه هیچ گاه نباید سطح آب از قوطی شیر عسلی پایین تر بیاد. هر وقت آب روی قوطی کم شد دوباره آبجوش اضافه کنید.چون اگه آب روی قوطی کم بشه کارامل تون تلخ و شکرکی میشه. برای اینکه فراموش نکنید هر نیم ساعت یک بار ساعت کوک کنید که آب قابلمه را چک کنید.
بعد از گذشت ۶ ساعت حرارت را خاموش کنید، قوطی را از آب خارج نکنید، همونطوری بزارین در دمای محیط چند ساعت بماند تا خنک شود. قوطی داغ و به هیچ وجه باز نکنید چون خطرناک است.
اگر در قوطی بسته باشه تا موقعی که تاریخ مصرف داره توی یخچال میمونه، ولی اگه بازش کردین به ظرف شیشه ای منتقل کرده درش و ببندید و در یخچال نگه دارید.
اگر مصرف زیادی دارید میتوانید همزمان چند تا قوطی را با هم بجوشانید و کاراملی کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوا_رولی
#حلوای_شیر
برای درست کردن حلوا رولی از هر حلوایی میتوانید استفاده کنید.
روی سطح کار کیسه فریزر پهن کنید و یک نان بستنی نازک روی آن قرار دهید و مقداری از #حلوا را تا داغ است روی #نان بکشید و با لیسک صاف کنید، قطر حلوا نیم سانت یا کمتر باشد. بعد از سمت طول نان شروع کنید به رول کردن.تا حلوا داغ است که به راحتی رول میشود ولی اگر حلوا سرد شد و احساس کردید که راحت رول نمیشه، چند دقیقه صبر کنید تا نان بستنی رطوبت حلوا را بگیرد و بعد شروع به رول کردن کنید، رول های درست شده را روی سینی که نایلون پهن کردید بچینید و یک ساعت در یخچال استراحت کند. لازم نیست روی رول ها را بپوشانید. از یخچال که بیرون آوردید با چاقوی اره ای برش بزنید. دوباره #رولت ها را با فاصله روی همان سینی که نایلون کشیدید بچینید و یک ساعت دیگر توی یخچال بزارین تا کمی رطوبت حلوا گرفته شود و موقع چیدن کنار هم، رولت ها به هم نچسبند.
نکته ها:
حتما از نان بستنی با ضخامت نازک استفاده کنید که راحت رول شود.
در تمام مراحل، زیر نان بستنی، نایلون پهن باشد تا به سطح کار نچسبد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_سیگارت
#شیرینی_عید
مواد لازم #خمیر:
(من یک سوم این مواد را درست کردم)
کره نرم ۱۲۵ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل کمی
مواد لازم #مغزی:
گردوی آسیاب یا خرد شده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
پودر هل نصف ق چ
سفیده تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر،کره نرم و خامه صبحانه و وانیل را با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود.بعد زرده ها را دونه دونه اضافه کنین و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی به دست بیاد،حتما با دستکش انجام دهید شاید خمیر کمی چسبناک به نظر برسد اما بسیار لطیف است،آرد اضافی نریزید.خمیر آماده هست و احتیاج به استراحت ندارد.
برای درست کردن مواد میانی، گردو و پودر قند و پودر هل را مخلوط کنید،کم کم سفیده تخم مرغ را اضافه کنین تا خمیر نسبتا سفتی به دست بیاد.ممکنه تمام سفیده مصرف نشه.مواظب باشین موادتون خیلی شل نشه،بقیه سفیده را دور نریزید آخر کار لازم داریم😉
حالا موقع باز کردن خمیر است،خمیر را به قطر یک تا دو میل به صورت مستطیلی باز کنید و مانند تصویر مثلث هایی ایجاد کنید(ارتفاع مثلث های من ۱۰ سانت و قاعده شون ۶ سانت بود)اندازه مثلث ها سلیقه خودتون هست.چون شیرینی بعد از پخت تغییر سایز نمیده،همان موقع پیچیدن خمیر متوجه میشوید که چه اندازه در میاد.
اندازه یک قاشق چایخوری یا کمتراز مواد میانی قسمت پهن تر مثلث بزارین،اصلا بیشتر نباشه چون شیرینی ها نازک و ظریف در نمیان و کلفت میشن.خوب حالا قاعده مثلث را به سمت راس آن رول کنید.نوک مثلث را با قلمو، سفیده تخم مرغ بمالید که این قسمت خوب به خمیر بچسبد.سعی کنید شیرینی ها را تقریبا یک اندازه در بیارین،من با خط کش و پیتزا بر این کار و انجام دادم.
وقتی داخل سینی فر میچینید هم دقت کنید که نوک تیزی مثلث درست روی شیرینی باشد.چون شیرینی بعد از پخت تغییر سایز نمیدهد میتوانید بدون فاصله بچینید.
برای پخت، حرارت باید خیلی ملایم باشد.در فر برقی با حرارت ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
فر گازی کمی حرارت بیشتر باشد.
زیر و روی #شیرینی یه کم رنگ میگیرن نه خیلی.از فر که بیرون آوردین پودر قند الک کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شکلات_بار_خرمایی🍫🍫
#اسنیکرز_رژیمی🍫🍫
این #شکلات_بار بدون شکر و روغن درست میشه و تقریبا شکل و مزه ی شکلات های #اسنیکرز و داره و در عین حال خیلی راحت آماده میشه👌
مواد لازم برای تهیه ۸ عدد #شکلات متوسط:
خرمای نرم یا رطب ۱۵ عدد
کره بادام زمینی ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
نمک کمی
جوی پرک آسیاب شده به میزان لازم
بادام زمینی بدون پوست به میزان لازم
شکلات تلخ برای روکش شکلات
طرز تهیه:
ابتدا هسته و پوست #خرما ها را بگیرید.من از #رطب استفاده کردم و راحت پوستش جدا شد ولی اگر خرمای شما به راحتی پوستش جدا نمیشه،داخل آب چند دقیقه بخیسانید سپس این کار را انجام دهید. خرما،کره بادام زمینی، نمک و وانیل را با پشت قاشق به خورد هم دهید.کامل که یکدست شد،نیمی از مواد را جدا کرده و به آن جوی پرک آسیاب شده اضافه کنید،تا جایی جوی پرک بریزید که موادتون انسجام پیدا کنه.چون میزان نرمی و سفتی خرماها یکسان نیست،مقدار دقیق برای جوی پرک نمیتوان گفت.(جوی پرک بسته بندی شده تهیه کنید و احتیاج به شستن نداره،تمیز هست.داخل آسیاب بریزین تا خرد شود)خوب حالا یک ظرف مستطیلی مناسب موادتون آماده کنید(اگر ظرف مناسب نداشتید مثل من روی یک تکه فویل آلومینیوم که داخل سینی گذاشتین این کار را انجام دهید)کف ظرف میتونین نایلون پهن کنین که موقع جدا کردن شکلات راحت باشین.اول مواد سفت تر که حاوی جوی پرک هست را ته ظرف یا روی فویل بریزید و صاف و یکدست کنید.سپس مابقی خرما و کره بادام زمینی را روی آن ریخته و صاف کنید،آخر کار مقداری بادام زمینی بدون پوست روی خرماها ریخته و با دست کمی فشار دهید تا فیکس شوند،ظرف را حدود ۲ ساعت داخل فریزر بزارین تا شکلات قابل برش زدن شود.سپس با چاقوی تیز شکلات را به شکل دلخواه برش بزنید.اگر علاقه به #روکش_شکلاتی ندارید تا همین مرحله هم شکلات آماده هست ولی برای اینکه شکلات شکیل تر و البته خوشمزه تری داشته باشید بعد از برش شکلات ها،آن را در شکلات تلخ که به صورت بن ماری ذوب کرده اید بیاندازید کامل آغشته به شکلات شود بعد روی کاغذ روغنی بزارین تا شکلات ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_عید
مواد لازم برای ۴۰ عدد #شیرینی کوچک:
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
پودر قند ۵۰گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳۰ گرم
عسل گرم ۳۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بریلو یا مارمالاد برای وسط شیرینی
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا پوک شود و رنگش روشن تر شود،به ترتیب تخم مرغ،عسل،شیر،وانیل را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کنید.خمیر به دست آمده را داخل نایلون گذاشته صاف کنید و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهید.از یخچال که بیرون آوردید و یک ربع در دمای محیط ماند،با وردنه بین دو تا نایلون خمیر را به ضخامت دلخواه قالب بزنید(شیرینی داخل فر تغییر سایز نمیدهد) ضخامت حدود ۳ میل مناسب است،خیلی نازک نگیرید چون زود میسوزه.وقتی شیرینی ها را قالب میزنید نیمی از آنها را ساده و نیم دیگر را حفره دار قالب بزنید،چون شیرینی ها دو به دو قرار است روی هم قرار گیرند و مابینشان مارمالاد بزنیم.شیرینی ها را در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از خنک شدن،اول شیرینی هایی که حفره دار هستند را تزیین کنید.میتوانید عسل بمالید و پودر مغزیجات بریزید،یا اینکه شکلات ذوب کنید و شیرینی را در شکلات بزنید تکان بدهید تا سطح روش صاف بشه،یا اینکه شکلات آب شده را به صورت خطی بریزید.
سپس روی شیرینی ساده را #بریلو یا #مارمالاد بمالید(توجه کنید مقدار مارمالاد را زیاد نریزید و همان وسط شیرینی مارمالاد بزارین کافیه،خودش پخش میشه.بیشتر بریزین از کناره های شیرینی میریزه.
من از شیره ی #مربای_به،که غلیظ بود استفاده کردم و اون رگه های پررنگ تر که میبینید مغز لیمو عمانی است که داخل شیره ی به بوده،و زیبایی خاصی به کار داده) بعد شیرینی تزیین شده را روی شیرینی که مارمالاد زدید بگذارید.
میتوانید شیرینی ها را به صورت ساده درست کرده،در ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید،موقع مصرف تزیین کرده و مارمالاد بزنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرم_بلوبری💙💙💙
مواد لازم برای این #دسر جذاب و خوشمزه:
#ژله بلوبری ۲ بسته
آب جوش ۲۲۰ گرم(یک پیمانه)
زرده تخم مرغ ۶ عدد(یا ۳ عدد تخم مرغ کامل)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
آرد ۲۰ گرم(۲ قاشق غذاخوری )
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب معمولی ۵۰ گرم(برای حل کردن پودر ژلاتین)
طرز تهیه:
ابتدا ۲ بسته #ژله_بلوبری را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب بزارین تا ذرات #ژله کامل حل شوند بعد کنار بزارین تا از دما بیفته.
پودر ژلاتین را به صورت بارانی روی آب معمولی بریزین و بزارین تا اسفنجی بشه بعد بن ماری کنین و کنار بزارین.
زرده های تخم مرغ را با شکر حدود ۵ دقیقه بزنید تا حالت کرمی و کش دار شود(میتوانید تخم مرغ کامل هم استفاده کنین ولی دسر با زرده تخم مرغ لطیف تر میشود) بعد وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید.سپس آرد الک شده را ریخته کامل مخلوط کنید.
این مواد تخم مرغی را روی حرارت ملایم قرار بدین،همان موقع ژله ی به دمای محیط رسیده را بریزین و مخلوط کنین تا با هم گرم بشن.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را هم اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا تخم مرغ ایجاد بیماری نکن.فقط مواظب باشین مواد نباید بجوشد.بعد از ۵ دقیقه حرارت و خاموش کنین و ژلاتین بن ماری را اضافه کنین و یکدست کنین(توجه کنین اگر مواد جوشیده باشد ژلاتین عمل نمیکند اگه هواستون نبود و جوشید حرارت و خاموش کنین از داغی زیاد بیفته بعد ژلاتین اضافه کنین) حالا رنگ دسر آبی روشن است اگر خواستین تیره تر بشه میتونین به مقدار کمی از دسر رنگ خوراکی آبی اضافه کنین و مخلوط کرده بعد آن را به تمام دسر اضافه کرده و یکدست کنین(رنگ و همینطوری توی همه دسر نریزین)دسر ما آماده است.
دوستان این دسر و هم میتونین توی جام ریخته تک نفره سرو کنین هم اینکه قالبی در بیارین.
از هر نوع قالب با هر جنسی میتونین استفاده کنین.فلزی،تفلون،پلاستیکی،سیلیکونی،..فقط کافیه داخل قالب مورد نظر را به کمک فرچه با روغن مایع کاملا چرب کنید.
قالب و که خوب چرب کردید مواد دسر و داخلش بریزین و در یخچال به مدت ۸ تا ۲۴ ساعت بزارین تا خوب ببنده.برای خارج کردن دسر از قالب هم کافیه با خلال دندان دور دسر را آزاد کنید و آن را در ظرفی که خیس کردین برگردانید تا اگر وسط نیفتاد بتوانید جابجا کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ناگت_مرغ🍱🍱🍱
مواد لازم برای ۳۰ عدد #ناگت:
سینه مرغ چرخ شده ۴۶۰ گرم(فقط از سینه مرغ استفاده کنید)
نشاسته گل ۲۰ گرم
آب سرد ۸۰ گرم
شیر خشک قنادی ۸ گرم
نشاسته ذرت ۴ گرم
نمک ۸ گرم
پودر سیر ۱۰ گرم
پودر پیاز ۱۰ گرم
پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
(جوز هندی را درسته تهیه کرده و موقع مصرف، به اندازه نیازتون رنده کنید)
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶۰ گرم
(پودر سوخاری، تخم مرغ و پودر پانکو برای سوخاری کردن به میزان لازم)
طرز تهیه:
سینه مرغ و اول چرخ کنید بعد با بقیه ی مواد داخل غذا ساز بریزید و در حد مخلوط شدن،میکس کنید.لازم نیست خیلی هم بخورد، در حد مخلوط شدن کافیست.
(نشاسته گل را در آب سرد دستور حل کنید بعد به مواد ناگت اضافه کنید)
مواد ناگت چسبنده هست، بهتر است چند ساعت در یخچال بماند تا مرغ کامل مزه دار شود، اگر وقت دارید از شب قبل مواد ناگت و درست کنید.
موقع سرخ کردن،، یک قاشق از مواد ناگت را در پودر سوخاری انداخته،، با غلطاندن، خودش شکل میگیره، بعد در تخم مرغ همزده شده و آخر کار در پودر پانکوی نارنجی بغلطانید. همه ی ناگت ها را که درست کردید و در سینی چیدید، یک ساعت دیگر در یخچال بماند تا موقع سرخ کردن کاملا خنک باشد.
من داخل تابه ی نچسب به اندازه کافی روغن ریختم و گذاشتم داغ شد بعد ناگت ها را کنار هم در تابه چیدم و اجازه دادم تا هر دو طرف ناگت سرخ بشه. (به نظر من روغن شناور نیاز نداره)
این ناگت بافت نرم و رویه ی کرانچی دارد، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد🥰
#ساندویچ
#فینگر_فود
#فست_فود
#روز_مادر
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوای_هویج🥕🥕🥕
مواد لازم برای تهیه ی یک دیس متوسط #حلوا:
آرد گندم یک پیمانه (آرد سنگک یا بربری باشد بهتر است چون سبوس دارند و حلوای بهتری به ما میدهد)
هویج پخته شده ۲۵۰ گرم
شیر یا آب نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه(کمتر هم میتوانید بریزید)
کره ۵۰ گرم
شیر عسلی یک قاشق غذاخوری(اختیاری)
پودر هل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه #هویج ها را پوست گرفته و بپزید و همانطور که گرم است به همراه شیر دستور و در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری #شیر_عسلی در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا خوب پوره شود.در قابلمه ی دیگری شکر و گلاب و پودر هل و زعفران را بریزید و مخلوط شیر و پوره هویج را به آن اضافه کنید روی حرارت ملایم بزارین تا مواد گرم شده و شکر حل شود،نیازی نیست خیلی مواد بجوشد.در این فاصله که مواد شربت آماده میشود،
آرد را در ظرف نچسب ریخته روی حرارت ملایم بزارین و هم بزنین تا بوی خامی آرد از بین برود.حدود یک ربع کافی ست،نمی خواهیم رنگ آرد زیاد تغییر کند.آرد بو داده شده را یک بار از الک رد کنید(حتما این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید گلوله ی آرد در حلوا نمی ماند)دوباره روی حرارت گذاشته کره و روغن را به آن اضافه کنید.دوباره کمی تفت دهید تا یکدست شود و بوی خامی روغن هم گرفته شود.بعد مخلوط شربت و پوره هویج را اضافه کرده تند تند هم بزنید تا حلوا یکدست شود.حرارت ملایم باشد و دائم هم بزنید تا حلوا جمع شده و از دیواره ظرف جدا شود.حالا میتوانید حلوا را گهواره کنید. یعنی دو طرف قابلمه را بگیرید و حلوا را از یک سمت به سمت دیگر قابلمه بیاندازید.اگر حلوا قابل گهواره کردن شود نشان دهنده آماده شدن حلواست.آن را تا گرم است در ظرف مناسبی ریخته و تزیین کنید.
نکته:حتما از ترکیب روغن مایع و کره استفاده کنید.اگر از روغن مایع به تنهایی استفاده کنید بعد از مدتی حلوا روغن را پس میدهد و شکل خوبی نمیگیرد.
تزیین حلوا:
داخل ظرف گردی مقداری حلوا ریخته و با لیسک سیلیکونی صاف کنید.وسط حلوا را میتوانید با هر وسیله ای که دوست داشتید طرح بیاندازید(من با سر ماسوره شکوفه طرح انداختم) برای رزت های دور ظرف،مقداری حلوای گرم داخل قیف که ماسوره شکوفه گذاشتید بریزید،رزت ها را از مرکز شروع کنید به پایپ کردن و یک دور دایره ای بزنید و تمام کنید،مابین رزت ها هم میتوانید شکوفه بزنید.من روی هر شکوفه یک مروارید خوراکی طلایی گذاشتم.
برای غنچه های گل محمدی هم گلی که مرکز قرار گرفته را مستقیم وارد حلوا کنید،گل های اطراف را اریب وارد کنید که زیباتر دیده شوند.
اون پودر پسته ها هم خیلی با دقت بریزین🥰
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک #اسلایس_سیب و گردو🍰🍎🍰🍎
(سپاس از دوست خوبم بابت دستور این کیک خوشمزه)
مواد لازم کیک برای قالب مستطيل ۲۰ در ۳۰ سانت:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر سه چهارم پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل کمی
پودر هل مقداری
زعفران مقداری
مواد لازم میانی:
سیب درختی ۳ عدد
شکر یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده مقداری
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی را درست کنید.
سیبها را پوست گرفته و رنده ریز کنید. به همراه شکر و پودر هل و دارچین روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و آب سیب کامل کشیده بشه، گردوی خرد شده را هم بریزید و حرارت و خاموش کنید کنار بزارید.
برای تهیه مواد کیک ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را چهار پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کشدار شود. شیر را با مقداری زعفران گرم کنید در حدی که ولرم شود و به همراه روغن به مواد تخم مرغی اضافه کنید و کمی هم بزنید. آخر کار آرد و بکینگ پودر و پودر هل الک شده را اضافه کرده و مواد را با لیسک فولد کنید.
ته قالب کاغذ روغنی بندازید و نصف مواد و داخلش بریزید و به آرامی صاف کنید. (به نظر من مقدار موادی که لایه اول میریزید کمی کمتر از نصف باشد بهتر است) حالا باید چند بار سینی را روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافه خارج شده و باعث پف بیش از حد کیک نشود. (تجربه شخصی دوستم این بود که ده بار قالب و روی سطح کار بکوبید)
قالب و توی فر از قبل گرم شده، ده دقیقه بزارین تا لایه رویی کیک خودش و بگیره و بتونین مواد سیب و بریزین. از فر که خارج کردین، مواد سیب را روی کیک ریخته و کاملا صاف کنید. از کناره های قالب، کمی فاصله بگیرید که سیب ها در فر نسوزن. همان موقع نیم دیگر مواد کیک را هم بریزید و صاف کنید و دوباره ده بار روی سطح کار بکوبید تا خوب هواگیری شود و در فر به مدت نیم ساعت دیگر بپزید.
(دمای فر همان دمای پخت کیک هاتون هست. من توی سولاردوم با دمای ۱۷۵ کیک میپزم)
کیک را که از فر خارج کردید بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب جدا کنید و اطراف کیک که خشک تر شده را ببرید و کیک را به دلخواه خودتون برش بزنید.
من برای زیبایی بیشتر روی کیک پودر قند الک کردم و پودر پسته پاشیدم.
چون نوعی #کیک_برشی محسوب میشه براحتی میتوانید برای مجالس استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾