♦️#گزارشی از یک نامه
🔷روز بعد از نامه #آیت_الله_سبحانی، #محدثی #استاد_دانشگاه_آزاد_اسلامی در طی دو متن جدا از یکدیگر در صدد پاسخگویی به فقیه متکلم #سبحانی بر آمد که :
📜 نامهای به حضرت آیت الله سبحانی
🔻(قسمت اول)
📍#حسن_محدثی گیلوانی
با سلام و عرض ادب!
🔸مایهی خوشحالی است که یک #روحانی طراز اوّل #کشور نسبت به مطالب #نشریات و مباحث فکری جاری در #جامعه حسّاسیت دارد و بدانها توجه نشان میدهد. از این بابت ملاحظهی نامهی شما به #حجت_الاسلام_دعایی مایهی خوشحالی بود.
🔸بنده همچنین امیدواراَم که جنابعالی و همسلکان شما نسبت به درد و رنج #مردم و مسائل آنان نیز به همین اندازه اهمیت بدهید و به شرایط اسفناک زندهگی کثیری از مردمان این سرزمین توجه نشان دهید و در وقت مقتضی به پدیدآورندهگان این وضعیت انتقاد و اعتراض بنمایید ! اما بعد :
🔸حضرت آیت الله سبحانی از شما، بهعنوان یک #فقیه و یک کارگزار دینی طراز اول کشور، انتظار میرود دربارهی افکار و اندیشهها و شخصیت افراد، از هر گروهی که باشند، احتیاط بیشتری به خرج بدهید!
🔸از شما انتظار میرود به جای بسنده کردن به گزارش روزنامه نگارانی که بسیاری از آنان فاقد دانش حرفهای هستند و حتّی گاه نام و سمت سخنرانان را نیز اشتباه مینویسند، اصل سخنرانی سخنرانان را گوش کنید و سپس دریارهی آنان قضاوت کنید!
🔸حضرت آیتالله سبحانی "احوط آن است که" شما به عنوان یک فقیه، دستکم برخی از آثار مکتوب سخنرانی را که قرار است در باب افکار و اعتقاداتاش قضاوت کنید، مطالعه بفرمایید و آنگاه در باب اعتقادات #دینی و غیردینی او داوری کنید!
🔸مایهی تأسف بسیار است که یک فقیه برجستهی کشور بر اساس گزارش ناقص #روزنامهی_اطلاعات، دربارهی #نظام_فکری یک سخنران و دستگاه اعتقادی او قضاوت کند!
🔸همچنین "احوط آن است که" وقتی دربارهی موضوعی سخن میگویید که دربارهی آن دانش کافی ندارید، نخست اندکی دربارهی آن مطالعه نمایید تا دچار خطاهای فاحش نشوید و در قضاوت خود نسبت به دیگران جفا نکنید.
🔸حضرت آیتالله صرفاً محض اطّلاع شما عرض میکنم که وقتی #جامعه_شناس_دین از دین سخن میگوید، مراد او دین الاهی نیست بلکه مراد جامعهشناس، دین موجود و دین محقّق در #جامعه است. وقتی جامعهشناس دین به نقد #دین میپردازد، نقد او متوجه دین الاهی نیست بلکه متوجه و معطوف به دین موجود و دینداریهای موجود است.
🔸نقد بنده به #فرهنگ_ایرانی حاکم بر افکار و اذهان و حاکم بر احساسات و عواطف و بدنهای ایرانیان (فرهنگی که دین موجود نیز بخشی از آن را تشکیل میدهد)، از این منظر بوده است نه دینی که #پیامبر_اسلام در #صدر_اسلام عرضه کرده است. در خود سخنرانی اجمالاً به این تمایز اشاره شده است.
🔸آیا #اسلام _پیامبر ،نیازهای طبیعی آدمیان را سرکوب میکرده است؟ بنده معتقداَم (البته نه به خاطر خوشآیند شما) که اسلام پیامبر چنین نبوده است. برعکس، بارها در محافل گوناگون عرض کردهام که اسلام از معدود ادیانی است که #نیاز_جنسی آدمیان را به رسمیّت شناخته است. در کتاب "مشرکی در خانوادهی پیامبر" کوشیدهام نشان دهم که #پیامبر_اسلام عشق را میشناخته و آن را به رسمیت شناخته و چه بسا خود نیز عاشق شده است. اما آیا فرهنگ موجود در ایران نیازهای جنسی و غیرجنسی ایرانیان را بهرسمیت میشناسد؟ آیا فرهنگ مسلط در جامعهی ما عشق را به رسمیت میشناسد و آن را حرمت مینهد؟ پاسخ بنده آشکارا منفی است. از نظر من #فرهنگ مسلط موجود در جامعهی ما فرهنگی سرکوبگرانه است و آدمی را به انقیاد میکشد و از انسانهای متوسّط میخواهد مثل فرزانهگان و اولیای خدا زندگی کنند.
🔸از نظر من چنین فرهنگی ضد انسانی است. فرهنگی که نیازها و احوال طبیعی بشر را بهرسمیت نمیشناسد و این نیازها را سرکوب میکند یا دائماً به تعویق میاندازد، و از مردمان معمولی و متوسط میخواهد مثل زاهدان و فرزانهگان و اولیای خدا زندگی کنند و از همین ابتدا بدون طی تدریجی رشد اخلاقی و تعالی معنوی، نیازهای طبیعی خود را نادیده بگیرند و زاهدانه زیست کنند، فرهنگی ضدانسانی و ضداخلاقی است.
👇ادامه دارد...
📌#کانال_فکرت:
💠 https://eitaa.com/fekrat_net
فکرت
♦️#گزارشی از یک نامه 🔷روز بعد از نامه #آیت_الله_سبحانی، #محدثی #استاد_دانشگاه_آزاد_اسلامی در طی دو
📜نامهای به حضرت #آیت_الله_سبحانی
🔻قسمت دوم و پایانی
🔶#حسن_محدثی_گیلوانی
🔹چنین #فرهنگ سرکوبگری آدمی را به انقیاد میکشد و او را وادار به تزویر و ریاکاری میکند، زیرا آدمی ناچار میشود در خفا به نیازهایش بپردازد و از اخلاق تنزهطلبانه عدول کند، اما در علن خود را پاک و مبرا و نیالوده جلوه دهد.
🔹حضرت آیت الله اگر #اسلام شما چنین فرهنگی را تأیید میکند من با آن مخالفام، اما اگر اسلام شما همان اسلامی است که در درون مراسم #حج نیز کار #اقتصادی را جایز میداند، و همچون #اسلام_پیامبر عشق و #نیاز_جنسی و دیگر نیازهای بشری را بهرسمیت میشناسد و راه معقولی برای ارضای نیازهای بشری مطرح میکند، من نیز بدان اعتقاد خواهم داشت.
🔹حضرت آیت الله، فرهنگ سرکوبگر و فرهنگ انقیاد است که به تزویر و ریاکاری و نفاق و #فساد اخلاق میانجامد نه سخنانی که چنین فرهنگی را نقد میکند.
🔹حضرت آیت الله سبحانی، "احوط آن است که" وقتی در باب جامعهی جدید و انسان امروزین سخن میگویید و حتّی دربارهی پدیدههای امروزین #فتوا صادر میکنید، قدری دربارهی #جامعه_مدرن و #انسان جدید مطالعه نمایید و با انسان جدید قدری آشنا شوید. انسان مدرن کم و بیش خودتعیینگر است. به عنوان مثال، وقتی تمامی امکانات مدرن برای #زن ایرانی فراهم میشود و او بر اساس #الگوی_زندگی مدرن میزید، دیگر نمیتوان فتوا داد که "زن برای خروج از خانه نیازمند اذن #شوهر است". انسان امروزین در شرایط اجتماعی جدید خودتعیینگر شده است (واژهای که در سخنان بنده بود و شما آن را غلط بیان کردهاید؛ چون زحمت مطالعهی بیشتر به خود ندادهاید!).
🔹حضرت آیتالله سبحانی بسیار متأسّف هستم که شما نیز همچون اسلاف خود، تقاضا کردهاید که سخنان یک #معلم ساده را سانسور نمایند! به اطلاع حضرتعالی میرسانم که این روشها برای جلوگیری از انتشار افکار صاحبان فکر، اگر در دنیای کهن مناسب بود و کم و بیش به نتیجهی مورد نظر #فقها میانجامید، در #عصر_مدرن نتیجهبخش نیست و اغلب نتایج معکوس دارد و از منزلت و اعتبار #اجتماعی فقها بیش از پیش میکاهد. انحصارطلبی فرهنگی کارگزاران دینی و بهویژه فقها در عصر جدید و جامعهی جدید، راه مناسبی برای مواجهه با اندیشههای متفاوت نیست. لذا به شما و دیگر فقهای معاصر توصیه میکنم که از بهکارگیری شیوههای انحصارطلبانه و #سانسور اندیشهها و افکار پرهیز نمایید و از راه گفتوگو وارد شوید!
🔹بهعنوان یک #جامعه_شناس_دین چندین بار دربارهی نفرت انباشته شده در قلوب و اذهان علیه #روحانیت هشدار دادهام. از شما انتظار میرود بهعنوان یک #فقیه چنان عمل کنید که از نفرت انباشته شده علیه روحانیت کاسته شود. توصیه میکنم در کنار دانشگاهیان دلسوز قرار گیرید و به جای توصیه به سانسور سخنان آنان و موضعگیری علیه آنان، با آنان وارد گفتوگو شوید و آنان را به محافل خویش دعوت کنید! بنده با روحانیان متعدّد و فرهیختهای ارتباط دارم و به دوستی با آنان افتخار میکنم. توصیه میکنم با روحانیان فرهیخته بیشتر ارتباط برقرار کنید و محفل بستهی خود را قدری بگشایید تا هوای تازه در آن دمیده شود!
🔹حضرت آیت الله سبحانی، من #دین خود را از شما نگرفتهام و از شما و هیچ #فقیه دیگری هراسی ندارم. اخیراً پنجاه و سه سالهگیام را جشن گرفتهام. چنین سنّی در #ایران امروز عمر قابل توجّهی است. گمان نمیکردم این قدر زنده بمانم. امّا "احوط آن است که" بهآسانی به #مسلمان اتّهام اباحیگری نزنید!
عزّت زیاد و به امید دیدار!
حسن محدثی گیلوایی
22 بهمن
📌#کانال_فکرت:
💠 https://eitaa.com/fekrat_net
♦️#گزارشی از یک نامه
🔷امروز با خبر شدیم دفتر #آیت_الله_سبحانی نامهای را به دکتر #حسن_محدثی_گیلوایی ارسال کرده است که:
✅ پاسخ دفتر آیت الله سبحانی به دکتر حسن محدثى
📍جناب آقاى دکتر محدثى
با اهداء سلام: پيام جناب عالى در محضر آيت الله سبحانى قرائت شد، ايشان اظهار داشتند كه آقاى #محدثى بايد به سه مطلب توجه كنند :
🔸1. اگر واقعاً در #روزنامه_اطلاعات پيام ايشان به صورت ناقص مطالبى منتشر شده است پس چرا #اعتراض نكرده ايد؟ سكوت شما، از نظر عموم #مردم به معناى موافقت با مطالب است.
🔸2. #دين يك معنى بيشتر ندارد و آن آموزه هاى آسمانى در قلمرو عقيده و سلوك عملى است و به معناى دوم كه به معناى آنچه مردم به آن معتقدند، اگر همگون با آموزه هاى الهى نباشد دين نيست بلكه نوعى سليقه و روش زندگى است و شما بايد قبل از بحث مقصود خود را از دين دقيقاً مشخص نماييد.
🔸3. بايد عشق معنوى را با عشق مادى و #جنسى از هم جدا كنيد. حكيمان و عارفان در مورد معناى دوم بحث هاى زيبايى دارند، امّا #عشق به معناى دوم سقوط #انسانيت در وادى حيوانيت است. در خانه اگر كس است يك حرف بس است!
🔷دكتر محمد محمدرضايى يكى از شاگردان و استاد #دانشگاه_تهران كه مورد تأييد اينجانب است مطالب ديگر را خدمتتان يادآور مى شوند:
🔸اين كه گفته ايد كه چرا آيت الله سبحانى نسبت به مسائل #معيشتى و #اقتصادى_مردم سخن نمى گويند و در اين باره يادآور مىشوم اتفاقاً هر موقع #مسئولين با ايشان ديدارى داشته باشند در اين مورد تذكرات لازم را مى دهند، گذشته از اين، علت ضعف #اقتصادى ما معلول تحريمهاى ظالمانه #جهان_غرب است كه همه نوع داد و ستد با خارج را #تحريم كرده و گرفتارى به وجود آوردهاند، ولى #امت_اسلامى حفظ #استقلال خود را به هيچ قيمت با چيزى معامله نمىكنند و به همين زودى اين تحريم ها شكسته مىشود. به قول #حافظ شيرين سخن: بار دگر #زندگى چون شكر آيد.
🔸در پايان يادآور مى شويم همان طور كه ديگران را توصيه مى كنيد كه در موضوعات غير تخصصى سخن نگويند، جناب عالى نيز به اين امر پاى بند باشيد. قضاوت درباره #ارزش هاى_اسلامى و باورهاى دينى كه #خاتم_پيامبران آورده است بايد از كتاب و سنت و اسلام شناسان بياموزيد در غير اين صورت بر اثر عدم آشنايى به بيراه كشيده مى شويد.
با احترام
محمد محمدرضايى
📌#کانال_فکرت:
💠 https://eitaa.com/fekrat_net
📝 #یادداشت
♦️دلالتهای پنهان هستیشناختی #فاطمه_سلام_الله_علیها به مثابه کوثر
🔹 #حضرت_زهرا_سلام_الله علیها میتوانند همان نهر در #بهشت باشند و حوض، که هر دو تجلی فضایل این حقیقت ناب هستند.
🔹افزون بر آن، حضرت صدیقه طاهره (س) از پیروان راستین رسول خداست و از علمای والای امت و از آنجا که ایشان #انسان کامل است و انسان کامل صورت عینی #قرآن (به تعبیر علامه #حسن_زاده_آملی) پس میتوان #حضرت_زهرا(س) را صورت عینی #سوره_قدر دانست و در پایان او را عصاره همه نعمتهایی دانست که خدا به #پیامبر_اکرم(ص) ارزانی داشت.
#کانال_فکرت:
💠https://eitaa.com/fekrat_net
📝 #یادداشت
♦️ دلالتهای پنهان هستیشناختی #فاطمه_سلام_الله_علیها به مثابه کوثر
📍عبدالله صلواتی،دانشیار دانشگاه شهید رجایی
🔸درباره شخصیتهای مهم مذهب روایتهای متفاوتی میتوان داشت و از مناظر رنگارنگ میتوان به این شخصیتها نگاه کرد؛ همانند مناظر #قرآنی، #حدیثی، #کلامی، #فلسفی، #عرفانی، #اجتماعی، و #روانشناسی. گاهی هم میتوان از دلالتهای پنهان هستیشناختی آیات و روایات درباره این شخصیتها سخن گفت.
🔸در تفاسیر روایی که از منظر تطبیق سخن گفتهاند و سعی کردهاند مثال بارز یا اتم آیه را در یک شخصیت نشان دهند مباحث قرآنی گوناگونی را بر حضرت فاطمه سلاماللهعلیها تطبیق دادهاند. یکی از آنها کوثر خواندن #حضرت_زهرا_سلام_الله_علیهاست، دیگری #لیلهالقدر خواندن ایشان است و همینطور است در فقره آیات تطهیر و مباهله.
در این یادداشت سعی دارم درباره کوثر بودن ایشان گفتوگو کنم.
🔷#فخر_رازی در تفسیر کبیرش و #علامه_طباطبایی در #المیزان و دیگر مفسران، معانی گوناگون از کوثر را بیان کردهاند که برخی از آنها عبارتند از:
1) فرزندان رسول خدا(ص) که از نسل #فاطمه(س) هستند، 2) خیر کثیر، 3) علم و حکمت، 4) فضایل فراوان، 5) خُلق نیکو، 6) توحید، 7) مقام محمود، 8) نهری در بهشت، 9) حوض مختص رسول خدا(ص) در بهشت یا در محشر، 10) اصحاب و پیروان #پیامبر_اکرم(ص) تا روز قیامت، 11) علماى امت #رسول_الله(ص)، 12) سوره کوثر و 13) تمامی نعمتهایی که به پیامبر اکرم(ص) داده شد.
🔸همه آنچه بیان شد در حضرت زهرا سلاماللهعلیها قابل جمع است. ایشان خیر کثیر است چون در یک معنا، مراد از کوثر نسل ایشان هستند و نسلشان خیر کثیر هستند. از سوی دیگر، حضرت فاطمه(س) انسان کامل است و صاحب علم لدنی و علم نیز خیر کثیر است. افزون برآن مطابق روایتی ایشان لیلهالقدر است و لیلهالقدر صاحب اسرار است و نمادی برای مقام محمود و #توحید. همچنین، ایشان صاحب خُلق نیکو و فضایل فراوان است. بنابراین ایشان میتوانند همان نهر در #بهشت باشند و حوض، که هر دو تجلی فضایل این حقیقت ناب هستند. افزون بر آن، #حضرت_صدیقه_طاهره(س) از پیروان راستین رسول خداست و از علمای والای امت. و از آنجا که ایشان #انسان کامل است و انسان کامل صورت عینی قرآن (به تعبیر #علامه_حسن_زاده_آملی) پس میتوان #حضرت_زهرا(س) را صورت عینی سوره قدر دانست و در پایان او را عصاره همه نعمتهایی دانست که خدا به #پیامبر_اکرم(ص) ارزانی داشت.
🔷اگر درصدد باشیم که دلالتهای پنهان #هستی_شناسی #فاطمه(س) بهمثابه کوثر را آشکار کنیم باید بگوییم، کوثر نحوهای از بودن است با این ویژگیها :
1️⃣ به لحاظ وجودی و کمالات وجودی انسانی کامل است.
2️⃣ به حسب حقیقتش مکمل دیگر موجودات امکانی بهویژه وجود آدمی است.
3️⃣ به اعتبار ویژگی دوم، کانون خیروبرکت و زندگی است باذنالله.
4️⃣جاودان است.
5️⃣ پویا و جاری است.
🔸ویژگی نخست برآمده از آن است که در #فلسفه میگوییم معطی شیء فاقد شیء نیست؛ کوثری که میبخشد و کانون خوبیها و کمال است نمیتواند فاقد کمال باشد.
ویژگی دوم از تحلیل وجودی کوثر بهدست میآید. زیرا کوثر یعنی منشأ خیرات و در فلسفه خیر همان وجود است. پس کوثر باذنالله از وسایط «فیض» و «وجود» و «جود» است. بر همین اساس لیلهالقدر است و #انسان کامل.
ویژگی سوم با گسترش معنای کوثر بهدست آمده است. معنای کوثر عبارت است از خیر کثیر که در دل این خیر کثیر، برکت و زندگی هم هست.
ویژگی چهارم براساس دو معنای کوثر (یعنی تداوم ذریه حضرت زهرا(س) و معنای نهری در بهشت) ارائه شده است.
ویژگی پنجم براساس روایتی ارائه شده است که در آن آمده: کوثر نهری از بهشت است.
🔸پس از این بحث، ذیلا ابیاتی را نیز به کلمه تام حق، عصمت کبری و امابیها حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها تقدیم میکنم :
لیلهالقدر خدا در دو سرا / تکیهگاه ما در شهر خدا / آفتاب حُسن شیران بلا / کوثر رحمت به وقت سَعد ما
سِر مکنون ولی در نام مهر / راز مطلوب جلی در جام خیر / گهر بیتای تو برتر ز اَلْف / مطلع ذکر علی در کام سِر
جنت ذات تو را معرفت ناب تو را / حجت تام تو را آدم کامل تو را / قلب و احسان و جامع قرآن تو را / مطلع انوار تو را عصمت کبرا تو را
📌 #کانال_فکرت:
💠https://eitaa.com/fekrat_net
🎤 #مصاحبه
♦️کلامی نافذ و قوت قلبی برای آزادیخواهان جهان
📍موضوع : الگوی عملیات روانی #امام_خمینی (ره) در تحقق #انقلاب_اسلامی
🎙 #گفتگو با حسینعلی رمضانی
🔸کلام ثابت و قول سدید امام (ره) قوت قلبی برای همه آزادیخواهان #جهان و نیز مردم شریف #ایران بود. قول صریح امام (ره) نشان از نفوذناپذیری کلام ایشان از سوی شیاطین جن و انس بوده است. کلامی مانند اینکه "#آمریکا شیطان بزرگ است" و یا " آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند" در عرصه عملیات روانی به معنای برچسب زدن، منفور کردن و کوچک و حقیر شمردن حریف و رقیب مطرح میشود.
📌 #کانال_فکرت:
💠https://eitaa.com/fekrat_net
🎙 #گفتگو با #حسین_علی_رمضانی
♦️کلامی نافذ و قوت قلبی برای آزادیخواهان جهان
📍موضوع : الگوی عملیات روانی #امام_خمینی (ره) در تحقق #انقلاب_اسلامی
موضوع :
1️⃣ آیا در سیر #انقلاب_اسلامی نیز ما شاهد #عملیات_روانی بودیم یا خیر؟
🔸چرا که نه! در جریان انقلاب اسلامی چه #نظام_شاهنشاهی و چه #نیروهای_انقلابی هر کدام به شیوههای مختلف از عملیات روانی بهره میگرفتند. طیف حاکم با ایجاد رعب و وحشت و ایجاد بیاعتمادی و ترس در بین اجزا و ارکان نظامی و امنیتی خود نوعی جو امنیتی مخوف ایجاد کرده که فرد نسبت به نزدیکترین اعضای خانواده خود نیز هراس داشت.
🔸بهرهگیری از روش شایعه و نیز بالا بردن هزینه مردم در به خیابانها ریختن و اینکه سودشان این است که در خانههایشان بنشینند و تکان نخورند از ترفندهایی بود که در سیر ارسال پیام چه به صورت رادیویی و تصویری و یا در میدان با بهرهگیری از ابزار بلندگو و #سلاح و ماشینآلات ضد اغتشاش و ... در دل #مردم تظاهرات کننده ایجاد میکردند، در این سو نیز #مردم_انقلابی با تولید و تکثیر اعلامیهها، نوار کاست سخنرانی #امام (ره)، دیوارنوشته و شعارهای خاص و نیز حضور فیزیکی در میدان موجب وحشت #نظام_دیکتاتوری میشدند.
🔸 عملیات روانی نیروهای عملکننده در زمان #انقلاب در بین مردم در سیر جوش و خروش موجب انسجام درونی آنها برای رسیدن به یک هدف مشترک که همان سرنگونی #رژیم_پهلوی و روی کار آوردن یک #حکومت عدل بوده شکل میگرفت و این در حالی بود که رژیم کمیتهای ویژه در ذیل #سازمان_اطلاعات و امنیت کشور با عنوان کمیته عملیات روانی داشته و تمام فعالیتها برنامهریزی شده صورت میگذیرفت.
2️⃣ آیا حضرت امام (ره) از عملیات روانی برای تهییج آحاد جامعه بهره جستهاند؟
🔸برای پاسخ به این سوال لازم است یک بار دیگر متذکر شوم که سیره ائمه اطهار (ع) عموماً بر روشنگری و تبلیغ و ارسال پیام به مخاطب بدون کم و کاست استوار است. این موضوع را باید در سیره امام (ره) نیز دید. امام (ره) با تعریف #سیاست و قدرت در ذیل قدرت و نیروی بیکران حضرت حق از هیچ قدرتی در سیستم و سامانههای تعریف شده بشری در نظام بینالملل هراسی نداشتند.
🔸کلام ثابت و قول سدید امام (ره) قوت قلبی برای همه آزادیخواهان #جهان و نیز مردم شریف #ایران بود. قول صریح امام (ره) نشان از نفوذناپذیری کلام ایشان از سوی شیاطین جن و انس بوده است. کلامی مانند اینکه "#آمریکا شیطان بزرگ است" و یا " آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند" در عرصه عملیات روانی به معنای برچسب زدن، منفور کردن و کوچک و حقیر شمردن حریف و رقیب مطرح میشود.
🔸تعاریف بلند از #ملت و #امت شریف ایران از سوی ایشان در ادبیات عملیات روانی که موجب انسجام درونی و هم جهت شدن تمام نیروهای درونی با بالا بردن سطح اعتماد به توان درونی با توکل بر قدرت لایزال حضرت حق بوده از شیوههای مرسوم عملیات روانی است. امام (ره) در برهههای مختلف قبل، حین و بعد از انقلاب اعم از بحرانهای سیستمی، ترورها، جنگ و صلح به خوبی از روشهای عملیات روانی بهره جستهاند، اما در کل بنده قائلم که #رهبر_کبیر_انقلاب اصل را بر برهان و استدلال بنا نهاده بودند. در این رویکرد، منبع هدفی جز کمال و اعتلای آحاد #جامعه در ارسال پیام ندارد.
🔸منبع پیام خود را نماینده حضرت حق دانسته که فقط خواستار کمال مادی و معنوی بشر بوده و از هرگونه مغالطه مبرّاست. صدق کلام موجب اعتماد اجزای درونی #جامعه_ایران_اسلامی شده بود. باور قلبی مردم به امام (ره) و آمده از صدق گفتاری و رفتاری ایشان بوده است. #رهبر نفوذناپذیر #دشمن را برای نفوذ در بدنه مدیریتی نظام و مردم سوق میدهد و بصیرت تنها راه شناخت روشها، تکنیکها و ترفندهای دشمن است.
👇ادامه دارد ...
📌#کانال_فکرت :
💠https://eitaa.com/fekrat_net
🎙 #گفتگو با #حسین_علی_رمضانی
📍موضوع : الگوی عملیات روانی #امام_خمینی (ره) در تحقق #انقلاب_اسلامی
🔻قسمت دوم و پایانی
3️⃣ آیا پس از گذشت #چهل_و_یک سال از #انقلاب پرشکوه #مردم_ایران، #جنگ_روانی #دشمن علیه #مردم_ایران وجود دارد و یا توهمی بیش نیست؟
🔸#انقلاب_اسلامی قرار بر صدور اندیشه های #آزادی_خواهانه و #استکبار_ستیزی دارد. #دشمن_مستکبر هیچگاه از این موضوع غافل نمیشود و برای اینکه در برابر این سیل بیداری #جهان در رابطه با ظلم و بهرهکشی #نظام_بینالملل قرار گیرد از هر روش و ترفندی استفاده میکند. غرب با سردمداری #شیطان_بزرگ از بستر درهم تنیده رسانهای، اینترنتی و شبکههای اجتماعی بهره جسته و برای تخریب مبانی فکری #اسلام (هستیشناسی، انسانشناسی، معرفتشناسی، ارزششناسی، خداشناسی و تکلیفشناسی) با ایجاد بحرانهای معرفتی در سیر شبههافکنی از پای ننشسته و تا تخریب نهادها و دستگاههای مختلف و اشخاص مبرّز در #انقلاب و سیاه نشان دادن آینده انقلاب، از تمام توان خود استفاده خواهد کرد.
🔸تغییر در شعارها و رفتار مردم و مسئولین به نفع جریان #استکبار هدف غایی غرب به ویژه آمریکاست. از نفوذ در عرصه #سیاست،هنر و هنرمندان، ورزش، آموزش و پرورش و ... تا تهدید به #جنگ، #ترور_فیزیکی و #ترور_شخصیتی و .... تا تحریم و راهاندازی #جنگ هوشمند در سه ساحت سخت، نرم و نیمه سخت در آن واحد، همه و همه برای عملیات روانی و #جنگ_نرمی است که دشمن برای حذف، به انزوا کشاندن و به حداقل رساندن دایره عمل #تفکر_انقلابی این نظام بوده و هست و خواهد بود.
📌 #کانال_فکرت :
💠https://eitaa.com/fekrat_net
📝 #یادداشت
♦️بررسی نقش #نخبگان در تحقق «#انقلاب_اسلامی»
🔹آنچه که در این حرکت بزرگ «نخبگان» حائز اهمیت به نظر میرسد، ایجاد آمادگی فکری در #جامعه برای ایجاد تغییر و تحول بود، چراکه هرگونه تغییر و تحولی در هر نقطه از #جهان نیازمند زمینهسازی فکری و ذهنی است تا بدینترتیب، افکار عمومی بتوانند تحولِ ایجادشده را با کمال میل بپذیرند.
🔹«نخبگان» ازجمله شخصیتهای #سیاسی، #اجتماعی و #فرهنگی در مسیر تحقق «انقلاب اسلامی» به خوبی به این نقش خود عمل کردند.
📌 #کانال_فکرت :
💠https://eitaa.com/fekrat_net
📝 #یادداشت
♦️بررسی نقش #نخبگان در تحقق «#انقلاب_اسلامی»
🔸واقعیت آن است که «انقلاب اسلامی» یکی از مهمترین و برجستهترین رویدادهای قرن بیستم به شمار میرود و از همینروی، تمامی کسانی که در تحقق این دستاورد بزرگ سهیم بودهاند، به نوعی نام خود را در تاریخ انقلاب جاودانه کردهاند. اهمیت «انقلاب اسلامی» نه تنها در جغرافیای ایرانزمین که در فراسوی این جغرافیا نیز قابل مشاهده است، چراکه این انقلاب بزرگ، سرنوشت #جهان را وارد مرحله جدیدی از #تاریخ ساخت.
🔸بدیهی است که ظهور چنین #انقلابی که تأثیرات و انعکاسات آن در سطوح منطقهای و بینالمللی ملموس به نظر میرسد، علاوهبر نقش #رهبری داهیانه «#امام_خمینی» (ره) محصول مجاهدتهای اقشار مختلف دیگری نیز هست که نمیتوان به سادگی از کنار آنها عبور کرد.
🔸در این میان، «نخبگان» ازجمله اقشار مهم و مؤثر در تحقق «انقلاب اسلامی» محسوب میشوند، چراکه توانستند زمینههای لازم جهت تحقق انقلاب را فراهم سازند. آچه که «نخبگان» انجام دادند، راهاندازی موج نهضت مبارزه با ظلم، ستم و استبداد #حاکم بر کشور در دوران #رژیم_پهلوی بود.
🔸در حقیقت، «نخبگان» با درک عمیق از شرایط حاکم بر زمان خود و همچنین آگاهی از عمق فجایع #سیاسی، #اقتصادی، #فرهنگی و #اجتماعی در دورانِ پیش از #پیروزی_انقلاب_اسلامی، با اقداماتی نظیر «ترویج تفکرات انقلابی و دینی» در نزد آحاد #مردم، به بسترسازی و زمینهچینی برای ایجاد یک تحول عمیق در #ایران، مبادرت ورزیدند.
🔸در نتیجه سلسله فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و تبلیغی «نخبگان» جامعه بود که تفکرات دینی و انقلابی از هیئتهای مذهبی فراتر رفت و به بازارها و دانشگاهها نیز راه یافت و فضای مناسب جهت بروز یک تغییر عمیق را فراهم کرد. این دست از فعالیتهای مجاهدانه موجب شد تا در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاهها به مرکزی برای ترویج تفکرات انقلابی تبدیل شوند.
🔸این «نخبگان» بودند که با هدایت افکار عمومی به سمت تفکرات انقلابی، کشور را در مسیر تغییر و تحول قرار دادند و آن را به سمت چشماندازها و اهداف #استراتژیک هدایت کردند. آنها در این مسیر از پایگاه اجتماعی خود و اعتماد عمومی مردم به خود نهایت استفاده را کردند و به نوعی در نقش یک مرجع برای عموم مردم به ایفای نقش پرداختند.
🔸آنچه که در این حرکت بزرگ «نخبگان» حائز اهمیت به نظر میرسد، ایجاد آمادگی فکری در جامعه برای ایجاد تغییر و تحول بود، چراکه هرگونه تغییر و تحولی در هر نقطه از جهان نیازمند زمینهسازی فکری و ذهنی است تا بدینترتیب، افکار عمومی بتوانند تحولِ ایجادشده را با کمال میل بپذیرند. «نخبگان» ازجمله شخصیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در مسیر تحقق «انقلاب اسلامی» به خوبی به این نقش خود عمل کردند.
🔸بنابراین، به ضرس قاطع میتوان گفت که پس از نقش رهبری «امام خمینی» (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی، نقش «نخبگان» بیشترین تأثیر را در تحقق این مهم داشته است.
در هر صورت، بر اساس آنچه که گفته شد، میتوان به خوبی نتیجه گرفت که «نخبگان» در جریان تحقق «انقلاب اسلامی» در ایران نقش «موتور محرک» را ایفا کردند و ضمن بسترسازی برای یک تغییر و تحول بزرگ به نام «انقلاب اسلامی» اقشار مختلف #جامعه را به سمت این #انقلاب رهنمون ساختند.
🖋 نویسنده : رامین حسین آبادیان
📌 #کانال_فکرت :
💠https://eitaa.com/fekrat_net
📚 #معرفی_کتاب
♦️کتاب «زنجیرهای نامرئی، بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تک حکومتی»،نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی، در سه فصل تالیف شده است که عبارت اند از:
1️⃣ بحران فراگیر در شرق اسلامی
2️⃣ فرقهسازی و سد شکسته ما
3️⃣ #جهان تک حکومتی و ترفندهای #استعمار
🔸جغرافیای شرق اسلامی، زایشگاه اولین و آخرین حوزههای فرهنگی و تمدنی است. از این رو، در عموم جهات فرهنگی و مادّی، مقدّم، اشرف و افضل از سایر سرزمینها در ربع مسکونی است.
🔸جمله کتب آسمانی و انبیای عظام الهی، در این بخش از زمین رخ نمودند؛ چنان که همه زمینهای نشان شده و مقدس در این جغرافیا جایگیر شده و ژرفترین دریافتهای #مقدس درباره هستی نیز حاصل اثر برگزیدهترین مردان این منطقه است...
📌 #کانال_فکرت:
💠https://eitaa.com/fekrat_net
📚 #معرفی_کتاب
♦️کتاب «زنجیرهای نامرئی، بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تک حکومتی»،نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی، در سه فصل تالیف شده است که عبارت اند از:
1️⃣ بحران فراگیر در شرق اسلامی
2️⃣ فرقهسازی و سد شکسته ما
3️⃣ #جهان تک حکومتی و ترفندهای #استعمار
🔸جغرافیای شرق اسلامی، زایشگاه اولین و آخرین حوزههای فرهنگی و تمدنی است. از این رو، در عموم جهات فرهنگی و مادّی، مقدّم، اشرف و افضل از سایر سرزمینها در ربع مسکونی است. جمله کتب آسمانی و انبیای عظام الهی، در این بخش از زمین رخ نمودند؛ چنان که همه زمینهای نشان شده و مقدس در این جغرافیا جایگیر شده و ژرفترین دریافتهای #مقدس درباره هستی نیز حاصل اثر برگزیدهترین مردان این منطقه است...
🔸نویسنده، در فصل اول این کتاب، ابتدا با توضیح مختصری در مورد عوامل مزاحم و خصومتها و دستهبندی آنها، به بیان اهمیت شناسایی کمین گاهها، انسداد معبرها، تجهیز و مهیّاسازی نیروهای خودی و بالاخره مقابله سریع و به موقع پرداخته و روی سخن خود را متوجه کسانی میکند که امور #سیاسی، #اقتصادی، #نظامی، #اجتماعی و #فرهنگی را در دست دارند؛ همچنین، با طرح چند پرسش، اهمیت این موضوعات را بیان میکند.
🔸نویسنده، در اتنهای فصل اول میگوید:
«یکی از موانع مهم فراوری #ظهور و حضور #حضرت_صاحب_الأمر (عج) عدم آمادگی #مسلمانان و مؤمنان #اهل_بیت (ع) است و یکی از شرایط آمادگی، شناخت مسلمانان از دشمنان آل محمد (ع) است؛ البته دشمنان حیّ و حاضر و جاری در عصر حاضر».
🔸وی با ارائه توضیحاتی در خصوص موانع ظهور #حضرت_ولی_عصر (عج)، از جمله #صهیونیسم، #وهابیت و #بهائیت، به بیان تاریخ آنها پرداخته و فصل اول را به پایان میرساند.
🔸اسماعیل شفیعی سروستانی، در فصل دوم با عنوان «فرقهسازی و سدّ شکسته ما»، با اشاره به اوضاع مشوّش و به هم ریخته #آخر_الزمان، به بیان تلاش فرقههایی است که ابتدا قصد تهاجم فرهنگی علیه #ایران، ایجاد بحرانهای منطقهای و سپس نابودی آن را دارند پرداخته و برنامههای آنان را اینطور ذکر میکند :
1️⃣ فشار بر جماعت #شیعیان از طریق ارعاب و وادار کردن آنها به مهاجرت اجباری؛
2️⃣ تصرف مناطق مهم اقتصادی به کمک پولهای باد آورده #وهابیون_عربستان_سعودی؛
3️⃣ گسیل هواداران به مناطق مهم و جای گیر ساختن آنها برای ایجاد جزایر امن؛
4️⃣ تحت فشار قرار دادن دولتهای مستقل از طریق تبلیغات رسانهای و عملیات انتحاری؛
5️⃣ تاسیس پایگاههای به ظاهر مذهبی مانند #مساجد در مناطق مهم مرکزی، مراکز استانها و شهرستانهای بزرگ؛
6️⃣ انتشار شبهات فرهنگی و مذهبی در میان جوانان و خانوادهها از طریق #رسانهها، #سایتها، #فیلمها، #کتابها و...
🔸نویسنده کتاب در عنوانی دیگر، به بیان رابطه فرقهها و #مهدویت پرداخته و شاخص ترین آنها را «#بهائیت» در ایران و «#وهابیت» در شبه #جزیره_عربستان نام میبرد؛ همچنین، رویکرد اصلی این دو فرقه را ذکر کرده و در نهایت، با توجه به ماهیّت ضد وحدتی این فرقهها، #استراتژی تقریب بین #شیعه و #اهل_سنت را برای #مبارزه با آنان مطرح میکند.
🔸نوسنده در فصل سوم این کتاب، با توصیف تعدی و #تجاوز،خیرهسری،خودکامگی و ناپرهیزگاری ما به طوفانی بی رحم که همه جا را در مینوردد، سعی دارد تا این موضوع را بیان کند که با اعتقادات سست و اندوخته اعمال کم، نمیتوان در برابر این طوفان #مقاومت کرد؛ همچنین، با بیان برخی احادیث در خصوص خوراک #مادی و #معنوی انسان، به برشمردن و توضیح ترفندهای #یهود در این باره میپردازد.
🔸در پایان اینکه این اثر، سعی در گشودن پنجرههایی بر مصادیق و بحرانها و بنبستهای فرو افتاده بر بخت بلند شرق اسلامی دارد و پرده از بسیاری ترفندها و عملکردهای دشمن دیرینه #انسان و یار دیرینه اش، #بنی_اسرائیل فرو میافکند.
📌 #کانال_فکرت :
💠https://eitaa.com/fekrat_net