eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
591 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
تکنیک ماساژ توپی 🎾از تکنیک ماساژ توپی یا غلتکی برای حداکثر ۵ دقیقه در روز استفاده کنید. 🎾بیش از ۵ دقیقه در روز را صرف ماساژ دادن پشت خود با توپ تنیس یا غلتک فوم نکنید. 👈🏻انجام این کار می‌تواند درد شما را افزایش دهد. 🎾به ماهیچه‌ها فرصت دهید تا پس از ماساژ بهبود یابند و اگر هنوز سفت یا درد دارند، روز بعد دوباره امتحان کنید. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟥 هندوانه و خواص آن در طب سنتی هندوانه یکی از میوه‌های خوشمزه‌ی تابستان است که مزاج آن دقیقا بر عکس مزاج تابستان که گرم و خشک است این میوه مزاجی سرد و تر دارد تا گرمای تابستان را در بدن انسان به تعدیل برساند (متعادل کند). 🍉مزاج: درجه‌ی دوم سرد و تر است و تری آن بیشتر است. بهترین نوع آن شیرین و شکننده و بدون ریشه است. 🍉خواص درمانی: تولید کننده خون رقیق، تولید کننده بلغم شیرین؛ لذا برای معتدل کردن بدن گرم مزاجان خصوصا افرادی که در معده و کبد دچار سوءمزاج گرم و خشک و صفرا هستند، مفید است. برای افراد لاغر و گرم مزاج خوب است. 🍉بهترین زمان مصرف میوه‌ها بین وعده‌های غذایی است که هندوانه باید بین دو وعده‌ی غذایی استفاده شود؛ چون زود هضم است و ناشتا خوردن آن ممنوع است. ⚠️برای چه افرای مضر است؟ افرادی که مشکل در طحال دارند، افرادی که گوارش سرد و تر دارند، افرادی که سوءمزاج بلغم، سوءمزاج سرد، سوءمزاج تر و سوءمزاج سرد و تر دارند. چون سردی را زیاد و ضعف هاضمه را به دنبال دارد و بعد از ضعف هاضمه باعث ایجاد اختلالات جنسی می‌شود. ✅این افراد باید هندوانه را با مصلح میل کنند که مصلح آن عسل و گل قند است. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد یوسفی، دوره‌ی مقدماتی اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟩 از دیگر خواص و فواید هندوانه در طب سنتی 🍉از دیگر خواص هندوانه می‌توان به رفع تشنگی و تسکین عطش اشاره کرد. هندوانه به دلیل سرد و تر بودن می‌تواند عطش را تسکین و تشنگی را رفع کند. 🍉در بیماری‌های صفراوی، خارش بدن و غلبه‌ی صفرا، همراه هندوانه کمی آلو یا تمرهندی میل شود؛ چون این دو مسهل (اسهال‌آور) صفرا هستند. 🍉اگر کسی در معده خلط غالب صفرا دارد، حتما باید هندوانه را با سکنجبین میل کند؛ چون هندوانه در معده‌های صفراوی بلافاصله به صفرا تبدیل می‌شود اما اگر همراه با سکنجبین مصرف شود، دیگر این اتفاق نمی‌افتد. مصرف این دو با هم باعث دفع سنگ کلیه می‌شود. 🍉هندوانه خارج کننده‌ی اخلاط سوخته هم هست. 🍉در بیماری‌های سوداوی، شیر و هندوانه درمان کننده هستند. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی دوره مقدماتی، اندیشکده خانواده و سبک زندگی صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗💫سه شنبه تون زیباتر از هر روز 🌺💫یک روز قشنــگ 💗💫یک دل خـــوش 🌼💫یک لـب خنـدان 💗💫یک تـن سالـــم 🌺💫و گشـوده شــدن 💗💫هزار در خوشبختی 🌼💫به روی تک تکتون 💗💫دعای امروز ماست 🌺💫برای تک تک شما 💗💫روزتون زیبا @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉خواص مربای پوست هندوانه 🔸در تقویت قوه‌ی هاضمه، درمان ورم‌ها، درمان برسام (تورم پرده‌ی بین معده و کبد)، تب‌ها، تند تند نفس کشیدن و بیماری ریه مفید است. 🔸دستور مربای پوست هندوانه: قسمت سبز هندوانه را تراشیده و تکه تکه کرده. مقداری آهک در آب حل کرده تا ته نشین شود؛ سپس آب صاف روی آهک را بر می‌داریم، روی قطعات پوست هندوانه می‌ریزیم. بعد از دو ساعت سفت می‌شوند. چند بار با آب سرد می‌شوییم و سپس پوست هندوانه‌ها را با مقدار مساوی عسل و شکر می‌پزیم تا به قوام بیاید. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی. انویشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔰فواید بادکش درمانی در طب سنتی 🔆نرسیدن خون کافی به برخی نقاط بدن موجب سردی و کاهش سوخت‌ و ساز می‌شود؛ در نتیجه مواد مضری که باید دفع شوند، خارج نمی‌شوند ودر اثر تجمع ایجاد ورم و درد می‌کنند. 🔆بادکش گذاری صحیح و متناوب موجب خون رسانی، گرمابخشی و دفع مواد زائد از عضو تحت درمان می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
✨بر جلوه و اجلال محّمد صلوات 🌸بر چهره و تمثال محّمد صلوات ✨دیدند چو رخسار علی اکبر را 🌸گفتند که بر آل محّمد صلوات 💚ولادت حضرت علی اکبر علیه‌السلام مبارک باد.💚 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim
🟡بادکش درمانی برای از بین بردن سردی رحم 🌼سردی رحم یکی از دلایل درد در دوران قاعدگی، قاعدگی نامنظم، ناباروری و دیگر مشکلات رحمی می‌باشد که باید تحت نظر طبیب مورد بررسی و تشخیص قرار گیرد و با مصرف داروهای گیاهی، توصیه‌ها و پرهیزات مناسب درمان شود. 🌼همچنین بادکش گذاری به همراه روغن‌های گرم در ناحیه شکم، زیر شکم و کمر در رفع سردی رحم بسیار مفید و موثر است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميلاد سرو بوستان ايستادگی🎊 زيباترين گل باغ حسين (ع) جوان رعنا و رشيد حسين (ع)🎊 يادگار علے (ع)🎊 گلستانے از زيباترين گل هاے فداڪاری🎊 و دريايے از آبیِ عطوفت حضرت علے اڪبر (ع) مبارڪ باد🎊🍃 میلادعلی اکبروروزجوان مبارک 🍃 سلام صبحتون بخیروخوشی🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍑هلو در طب سنتی 🔸مزاج: هلو از نظر مزاج در درجه‌ی دوم سردی و تری قرار دارد. 🔸به دلیل مزاجی که دارد، در افراد دارای سوءمزاج گرم و خشک و صفراوی می‌تواند خیلی کمک کننده باشد. 🔸بهترین نوع، اگر درخت آن کود نخورده باشد، بزرگ و نرم است که هسته‌ی آن به راحتی بیرون بیاید. در غیر این صورت نارس است. 🔸در افرادی که سوءمزاج سرد و تر دارند، بعد از خوردن آن از مخلوط سه مفرده: زنجبیل + نبات + مصطکی هم اندازه پودر شود و به همراه یک فنجان زنیان میل شود یا همراه مربای زنجبیل. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی دوره مقدماتی. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡خواص خربزه در طب سنتی 🌻مزاج: شیرین آن درجه‌ی دو گرمی و تری و بی‌مزه‌ی آن سرد و تر است. هرچه شیرین‌تر و پوست نازک‌تر باشد، لطیف‌تر و بهتر است. 🌻خواص: باز کننده عروق و لطیف کننده اخلاط، زیاد کننده‌ی شیر برای مادران شیرده و در پاکسازی کلیه مفید است. 🌻برای پخته شدن سریع‌تر گوشت کمی از پوست خربزه یا هندوانه را در قابلمه بریزید. له کردن خربزه با بوره ارمنی برای رفع لکه‌های پوستی موثر است و آثار جوش را از بین می‌برد. افرادی ک این مشکلات را دارند، روزی یک ساعت این پماد را روی پوست قرار دهند. 🌻بهترین وعده‌ی خوردن خربزه بین دو وعده غذایی است؛ چون در معده به سرعت به خلط غالب تبدیل می‌شود. ⚠️خربزه در معده زود خراب می‌شود؛ پس در معده‌های ضعیف به سرعت فاسد می‌شود. افرادی که دچار سردرد می‌شوند، خربزه را با مصلح آن میل کنند. ✅مصلح: سرکه‌ی انگور و انار ترش. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی، دوره مقدماتی. اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝خواص شیر در طب سنتی 🍶در دسته غذاهای کامل است. سه جزء دارد: آبی، چربی، پنیری که هر کدام مزاجی دارند. 🍶مزاج: جزء آبی شیر مزاج سرد و تر، جزء پنیری شیر مزاج سرد و خشک و جزء چربی شیر مزاج گرم و خشک دارد. 🍶خواص: شیر تازه دوشیده شده به دلیل این که زودتر از معده عبور می‌کند، بهتر است؛ زیرا شیر اگر در معده بماند، خلط صفرا می‌تواند باعث فساد آن در معده شود. 🍶شیر از همه‌ی غذاهای کامل، ارزش غذایی بالاتری دارد؛ حتی از گوشت و تخم‌مرغ نیم‌برشت. هر چه چربی شیر بیشتر باشد، بیشتر می‌تواند دچار گرفتگی در رگ‌ها بشود. هر چه جزء آبی شیر بیشتر باشد، باز کنندگی آن بیشتر است و هر چه جزء پنیری آن بیشتر باشد، گرمای بیشتری دارد. ✔️بهترین شیر، شیر گاو جوان سرحال است. ⚠️مصرف زیاد شیر باعث می‌شود که شیر در معده سفت شود؛ پس گرم مزاجان حتما به همراه یک قاشق شکر و سرد مزاجان به همراه یک قاشق عسل برای هر لیوان میل کنند. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی دوره‌ی ابتدایی. اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵از دیگر خواص و مضرات شیر در طب سنتی 🥛ادرار آور، باز کننده و از خواص بارز آن پاک کننده بودن آن است. ⚠️از دیگر مضرات مصرف زیاد شیر: تولید شپش؛ ایجاد تب مزمن؛ تولید ورم و دُمَّل‌ها؛ مضر سوءمزاج بلغم؛ برای معده‌های ضعیف مضر است؛ با گوشت، ترشیجات، ماهی، تخم‌مرغ، ترب، پیاز، میوه‌های تازه، سبزیجات و حبوبات مضر است. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی، دوره ابتدایی. اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام مهربانان🌺 درصبحی زیبا یادتان میکنم تا همه لحظه‌هایتان منور به🌺 نورخدا باشد🌺 وهمه روزهایتان به زیبایی قلبهای مهربان🌺 و دعایتان میکنم‌ به عاقبت بخیری و نیکبختی🌺 صبح پنج شنبه تون بخیر🌺 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍑هلو در طب سنتی 🔸مزاج: هلو از نظر مزاج در درجه‌ی دوم سردی و تری قرار دارد. 🔸به دلیل مزاجی که دارد، در افراد دارای سوءمزاج گرم و خشک و صفراوی می‌تواند خیلی کمک کننده باشد. 🔸بهترین نوع، اگر درخت آن کود نخورده باشد، بزرگ و نرم است که هسته‌ی آن به راحتی بیرون بیاید. در غیر این صورت نارس است. 🔸در افرادی که سوءمزاج سرد و تر دارند، بعد از خوردن آن از مخلوط سه مفرده: زنجبیل + نبات + مصطکی هم اندازه پودر شود و به همراه یک فنجان زنیان میل شود یا همراه مربای زنجبیل. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی دوره مقدماتی. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔰فواید کلاژن حلزون برای پوست 🐌کلاژن حلزون آبرسان و مرطوب کننده قوی پوست است که بافت سبکی دارد و بدون ایجاد حس چسبندگی در پوست به سرعت جذب می‌شود. 🐌این ژل التهابات ناشی از آفتاب سوختگی، لیزر، سوختگی‌های سطحی، اپیلاسیون و دپیلاسیون را کاهش داده و پوست‌های آسیب دیده را ترمیم می‌کند. 🐌همچنین پوست را روشن و شفاف کرده و از ایجاد آکنه، پیری زودرس و چین و چروک‌های پوست و در نتیجه افتادگی آن جلوگیری می‌کند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
❇️ کاهو در طب سنتی 🥬مزاج: درجه دوم سرد و تر 🥬خواص: صاف کننده خون، رقیق کننده خون، دفع کننده سموم آب و هوای آلوده، تسکین دهنده تندی و تیزی صفرا و خون، رفع خشکی ناشی از صفرا و سودا، رفع تشنگی و التهاب، باز کننده گرفتگی‌های عروق و مجاری، مانع صعود بخارات به مغز، سردرد، ترشحات پشت حلق و سرفه‌ای که از گرمی و خشکی باشد، خواب آور، رفع ورم‌های گرم، لینت بخش و ادرار آور، مفید در درمان خارش‌های پوستی، اگزما، جذام، جنون، زردی، درد پستان، تب‌های گرم، زخم مثانه و مجاری ادراری، سوزش مثانه و مجاری ادراری، با سرکه اشتها آور و رفع کننده زردی، مسکن درد معده و پخته آن ارزش غذایی بیشتری نسبت به خام آن دارد و در درد سینه و زیاد کردن شیر مؤثر است. ⚠️زیاده‌روی در مصرف، مضر نیروی جنسی و مضر افراد مبتلا به سل و تنگی نفس، افراد مبتلا به فراموشی (آلزایمر)، حواس پرتی، کند ذهنی، افراد دارای ضعف بینایی و تاری دید می‌باشند و تولید کننده باد است. ✅مصلحات: نعناع، کرفس، هلیله پرورده و زیره 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵ماهی در طب سنتی 🐟مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم تر است. 🐟خواص: کباب ماهی سریع هضم می‌شود و خون خوبی تولید می‌کند. رطوبت بخش و چاق کننده است. تولید کننده منی مخصوصا در خانم‌ها است. در افراد گرم مزاج تقویت کننده نیروی جنسی است. کباب آن همراه با غوره و سماق برای اسهال ناشی از غلبه خلط صفرا و دَم (خون) مفید است. ✔️بهتر است ماهی نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشد اندازه‌ی آن متوسط باشد. گرم مزاج‌ها می‌توانند کمی سرکه همراه ماهی بخورند؛ چون ایجاد تشنگی می‌کند. ⚠️در افرادی که سوءمزاج سرد دارند چه در معده چه در مغز، یا ممنوع می‌شود یا همراه با زنجبیل، دارچین، گل قند، گلپر، کبر باید مصرف شود. ⚠️آشامیدن آب بعد از ماهی مضر و ممنوع است. مصرف ماهی همراه با شیر، تخم‌مرغ و گوشت سایر حیوانات ممنوع است. ⚠️زیاد خوردن ماهی باعث آب آوردن شکم می‌شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim