#بریلو🍯🍯🍯
بریلو ماده ای است که حالت #ژله ای دارد و معمولا برای تزیین و یا ما بین شیرینی های خشک استفاده میشود،اگر بریلو را روان تر درست کنید حتی میتوانید برای #کاور_کیک هم استفاده کنید.
بریلو را هم میتوانید با آب درست کرده و در نهایت رنگ خوراکی دلخواه بزنید،هم میتوانید با آب میوه طبیعی مثل پرتقال،انار درست کنید که خودشان رنگ و مزه طبیعی دارند.
مواد لازم:
آب یا آب میوه دلخواه یک دوم لیوان(میتوانید از آب و آبمیوه به مقدار نصف و نصف هم استفاده کنید)
شکر یک چهارم لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب یا آبمیوه و شکر و نشاسته ذرت را قبل از اینکه روی حرارت بزارین خوب مخلوط کنید،حتما از ظرف شیشه ای یا استیل یا نچسب رنگ روشن استفاده کنید که روی رنگ بریلو تاثیر نزاره.ظرف را روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنین چون نشاسته ذرت زود میبندد.غلظت بریلو بستگی به خودتان دارد که برای چه کاری میخواهید استفاده کنید.حتی اگر میخواهید بریلوی رقیق تری داشته باشید از اول مقدار اب یا آبمیوه را بیشتر بریزید.آخرای کار آبلیمو را اضافه کنید.آبلیمو برای براق شدن بریلو استفاده میشود،حذفش نکنید.
اگر بریلو را با آب درست کردید وقتی حرارت را خاموش کردید رنگ دلخواه را اضافه کنید.
ماندگاری بریلو ۲ تا ۳ هفته در یخچال است.
برای استفاده در #شیرینی ها بهتر است بریلو را در قیف یک بار مصرف ریخته تا کار کردن با آن راحت باشد.همونطوری با قیف هم میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
#شیرینی_عید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شیفون_شکلاتی🥮🥮🥮
#شیفون_شکلاتی
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۷ گرم
وانیل کمی
آب جوش یک قاشق سوپخوری
(ارتفاع این #کیک در قالب گرد ۲۰ سانت حدود ۳ سانت میشود و دو لایه کیک متوسط میدهد)
مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و پودرکاکائو و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک فولد کنید و در نهایت یک قاشق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید).
مواد کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، روی کیک را با لیسک صاف کنید، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
این دستور همان #کیک_شیفون_وانیلی هست، فقط از مقدار آرد ۲۰ گرم کم شده و به جاش پودرکاکائو اضافه شده، پس به همین روش میتوانید#کیک_وانیلی برای پایه ی کیک های خامه ای درست کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خمیر_جادویی🥖🥖🥖
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر ولرم یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مایه خمیر فوری ۳ ق چ
نمک یک ق چ
شکر ۴ق چ
آرد قنادی ۳ لیوان
این خمیر برای انواع #غذا ها، #اشترودل و #شیرینی ها استفاده میشود،اگر برای شیرینی استفاده میکنید مقدار شکر را بیشتر بریزید و اگر برای غذا استفاده میکنید یک قاشق چایخوری شکر کافیست،میتوانید پودر آویشن یا پودر رزماری هم اضافه کنید که عطر خوبی به آن میدهد.
خمیر مایه و آب یا شیر ولرم که دست را نسوزاند و یک قاشق چایخوری شکر را در کاسه ای ریخته درش را بگذارید تا عمل بیاید.۵ الی۱۰ دقیقه طول میکشد.تخم مرغ،باقیمانده شکر،روغن و نمک را در کاسه دیگری مخلوط کنید،بعد مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم الک کرده اضافه کنید و خمیر را جمع کنید و ده دقیقه ورز دهید.روی خمیر را بپوشانید در جای گرم یک ساعت استراحت کند تا حجمش ۲ برابر شود.بعد پف خمیر را بگیرید و آماده مصرف است. حتی برای درست کردن #نان شیرمال هم از این خمیر استفاده میشود.دیگه به سلیقه خودتون میتوانید ازش استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیراشکی_سیب
#تارت_سیب
مواد لازم خمیر:
آرد قنادی ۲ پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
پودر مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
سیب زرد ۳ عدد بزرگ
کره ۳۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده درش و میزاریم پنج دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کند.
در ظرفی شیر را ریخته کمی از آرد را به شیر اضافه کنید مخلوط کنید،بعد روغن را بریزید و کمی دیگر از آرد،مرحله آخر مخلوط مایه خمیر و بقیه آرد را بریزید،#خمیر را خوب ورز دهید و بعد روی آن را بپوشانید ۴۰ دقیقه استراحت کند.
در این فاصله مواد میانی را درست کنید.سیب ها را مکعبی خرد کنید.در تابه کره را ذوب کرده،#سیب و شکر و دارچین را بهش اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت شکر ذوب شده و آب سیب کشیده شود.
بعد از ور آمدن خمیر،آن را روی سطح کار با وردنه باز کنید و کاتر گرد بزنید و از مواد سیب داخلش بزارین و مثل #قطاب بپیچین و در روغن داغ سرخ کنین.
برای مدلی که شبیه #تارت است، مانند تصویر عمل کرده و روی آن رومال زرده تخم مرغ بمالید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید.
من از قالب تارت تک نفره کف جدا استفاده کردم.اگه قالب نداشتین،میتونین خمیر و کاتر گرد بزنین از مواد میانی داخلش بزارین و دو طرفش و ببندین،اون قسمت که دو لبه خمیر روی هم میاد را به عنوان زیر شیرینی قرار بدین و داخل سینی فر گذاشته رومال بمالید و داخل فر بپزید.
بعد از پخت روی #شیرینی ها پودر قند الک کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_پسته
#کیک_آجیلی
این کیک را هم میتونین به عنوان #کیک_عصرانه هم برای #خامه_کشی استفاده کنید.به جای #پودر_پسته از #مغزیجات دیگر هم میتوانید استفاده کنید ولی این دستور را نمی توانید #شکلاتی یا #نسکافه_ای کنید، چون اگر مغزیجات را حذف کنید، کیک بافت خشکی پیدا میکند.
مواد لازم:(مناسب قالب گرد ۲۰ سانت)
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۶۶ گرم
شکر ۱۶۰ گرم
آب ولرم ۴۶
روغن ۴۶ گرم
پودر مغز دلخواه ۲۶ گرم
وانیل ۲ گرم
بکینگ پودر ۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا مواد کامل حجم گرفته و روشن شود.حالا آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.پودر #پسته را هم بریزید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک مواد را ترکیب کنید.مواد #کیک آماده است.در قالب مورد نظر ریخته و با لیسک روی کیک را صاف کنید. قالب را سه بار روی سطح کار بکوبید.و با درجه پخت کیک هاتون،در فر از قبل گرم شده، بپزید.
#تزیین_کیک:
روی کیک را با چاقو یا اره کیک بری صاف کنید و کیک را دو لایه کنید.
لایه اول را با کمی شیر خیس کنید و بعد #خامه_فرم_گرفته را در قیف بدون ماسوره ریخته و روی سطح کیک پایپ کنید. بعد لایه دوم را بزارید و دوباره با شیر خیس کنید و #خامه پایپ کنید.
من برای زیبایی بیشتر، روی کیک کمی پودر #کیک_سبز الک کردم.میتونید یه تاپر #روز_مرد برای این مناسبت، روی کیک بزارین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
با کسی باشید که
حتی وقتی ازتون عصبانیه
هم، بهتون بی احترامی نکنه ...
#رول_سوسیس🌭🌭🌭
#سوسیس_پیچ🌭🌭🌭
#فینگر_فود
برای درست کردن این فینگر فود که مناسب میزهای #تولد و عصرانه هست، به یه مدل خمیر نیاز داریم که میتونه خمیر پیتزا یا #خمیر_پیراشکی باشه، یا هر مدل خمیری که بلدید درست کنید.
من #خمیر_پیتزا درست کردم و داخل خمیر، سیر رنده شده و پودر رزماری زدم،اگه رزماری ندارین پودر آویشن بزنین.خمیر را درست کنید استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه بعد پفش و بگیرید و کار و شروع کنید.
اگه حال و حوصله خمیر درست کردن ندارین هم میتونین از #خمیر_هزار_لا ی آماده استفاده کنید.
برای این مدل فینگر فود از #کوکتل_انگشتی استفاده میکنن، اگه نداشتین #سوسیس و ۳ سانتی برش بزنین که انگشتی بشه.
خمیر را پهن کنید و با پیتزا بر،نواری برش بزنید.یه دونه سوسیس و دورش بپیچید و یه کوچولو خمیر روی هم بیاد کافیه. این قسمت که خمیر روی هم میاد کف سینی فر بزارین.(کف سینی فر کاغذ نسوز بزارین)
روی رول ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید و سینی را در فر ۱۸۰ درجه بزارین و رول ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزین.
(مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد)
نوش جان🥰
کانال خوشمزه را به دوستانتون معرفی کنید👇👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"♥️🖇"
عـقلبـیهودهسـرِطرحمعـمادارد
بازۍعـشقمـگرشـایدوامـادارد :))
#آماده_سازی_روغن _جامد و #کره در تهیه #شیرینی _عید:
#روغن_جامد را حرارت دهید تا آب شود بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود،به این صورت روغن جامد صاف کرده خواهید داشت که کیفیت شیرینی را بهتر میکند.
اگر روغن جامد در دسترس نبود و خواستید از #کره_حیوانی پاستوریزه استفاده کنید،کره را روی حرارت ذوب کنید،به ازای هر نیم کیلو کره،یک قاشق غذاخوری سر صاف آرد توی کره بریزید،این آرد به دوغ حاصل از آب شدن کره میچسبد و کامل از کره جدا میشود،بعد کره را صاف کنید تا دوغ و آرد از آن جدا شود،اینطوری کره مناسب تهیه #شیرینی میشود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لوکوم_پسته_نارگیل
💚💛💚💛
این #لوکوم تقریبا مزه ی #لوز_نارگیل میده ولی خوشمزه تره و احتیاج به فر نداره.
مواد لازم:
شکلات سفید ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۳۰ گرم
کره هم دمای محیط ۲۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
خلال پسته یا پرک پسته ۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا خامه و کره را روی حرارت ملایم گذاشته تا خامه گرم و کره ذوب شود،(توجه کنید خامه اصلا نباید بجوشه)بعد شکلات سفید خرد شده را بریزید و نیمی از شکلات که آب شد شعله را خاموش کنید،بقیه شکلات با گرمای مواد آب میشود(شکلات حتما خرد شده یا سکه ای باشد که سریع ذوب شود و طول نکشد)بعد پرک #پسته را بریزید(اگر مزه #زرشک داخل شیرینی را می پسندید میتوانید به جای ۳۰ گرم پسته،۱۵ گرم زرشک و ۱۵ گرم پسته بریزید)اجازه دهید که مواد خنک شود و اصلا گرمایی نداشته باشد،بعد #پودر_نارگیل را اضافه کنید.اگر مواد گرما داشته باشد، پودر نارگیل به روغن میفتد و ظاهر شیرینی خراب میشود.مواد را با قاشق یکدست کنید.مواد لوکوم آماده است.
به دو روش میتوانید آن را آماده سرو کنید:
اولین روش اینکه داخل قالب سیلیکونی کوچک بریزید و فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد و در یخچال استراحت دهید و بعد از قالب جدا کنید.
دومین روش اینه که ته قالب مستطیلی پودر نارگیل بپاشید و بعد مواد لوکوم را داخلش ریخته کامل صاف کنید،دوباره پودر نارگیل روی سطح آن بپاشید و در یخچال به مدت یک شب استراحت کند بیرون که آوردید با چاقو به اندازه های دلخواه برش دهید.
هر چه اندازه های این لوکوم کوچک و لقمه ای تر باشد بهتر و برای مصرف خوشایند تر است.
#شیرینی_عید
#شیرینی_بدون_فر
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اشترودل🥐🥐🥐
برای درست کردن این #ساندویچ های خوشمزه باید #خمیر_جادویی درست کنید،برای مواد میانی به سلیقه خودتون مواد گوشتی درست کنید.
روش خیلی راحت برای پیچیدن اشترودل:
یک چانه از خمیر بردارید آن را به قطر نیم سانت و به صورت مستطیلی باز کنید،مواد گوشتی را یک طرف مستطیل بگذارید، اگر دوست داشتین روش پنیر پیتزا بریزین و طرف دیگر را با چاقو یا پیتزا بر،نواری کنید و نوارها را روی مواد گوشتی بیاورید و فیکس کنید.روی اشترودل را با مخلوط زرده تخم مرغ و خامه رومال کنید و کنجد بپاشید و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوای_شیر
#حلوا_رولی
مواد لازم:
آرد نانوایی(سنگک یا بربری) یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۲۵ گرم
مواد شربت:
شیر ۲ پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودر هل و زعفران مقداری
(منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است)
طرز تهیه:
شیر و شکر و گلاب و پودر هل و زعفران را روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه.
در این فاصله، آرد را الک کنید و روی حرارت بزارین حدود ده دقیقه بو دهید در حدی که فقط بوی خامی آرد از بین برود، همین که شروع کرد به تغییر رنگ دادن کافیست.دوباره آرد بو داده شده را الک کنید و روی حرارت برگردونید بعد روغن مایع و کره را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی روغن از بین برود، بعد شربت را کم کم اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا شربت به خورد #حلوا برود و یکدست شود.حلوای خوشمزه ما آماده هست و به هر روشی که دوست دارید میتوانید سرو کنید. من به صورت #رولی آماده کردم.
با این مقدار حلوا ۴ تا رول میتوان درست کرد که در نهایت ۸۰ تا حلوا رولی خواهیم داشت.
᯾❁ @fast_food ❁᯾