هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"♥️🖇"
عـقلبـیهودهسـرِطرحمعـمادارد
بازۍعـشقمـگرشـایدوامـادارد :))
#آماده_سازی_روغن _جامد و #کره در تهیه #شیرینی _عید:
#روغن_جامد را حرارت دهید تا آب شود بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود،به این صورت روغن جامد صاف کرده خواهید داشت که کیفیت شیرینی را بهتر میکند.
اگر روغن جامد در دسترس نبود و خواستید از #کره_حیوانی پاستوریزه استفاده کنید،کره را روی حرارت ذوب کنید،به ازای هر نیم کیلو کره،یک قاشق غذاخوری سر صاف آرد توی کره بریزید،این آرد به دوغ حاصل از آب شدن کره میچسبد و کامل از کره جدا میشود،بعد کره را صاف کنید تا دوغ و آرد از آن جدا شود،اینطوری کره مناسب تهیه #شیرینی میشود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لوکوم_پسته_نارگیل
💚💛💚💛
این #لوکوم تقریبا مزه ی #لوز_نارگیل میده ولی خوشمزه تره و احتیاج به فر نداره.
مواد لازم:
شکلات سفید ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۳۰ گرم
کره هم دمای محیط ۲۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
خلال پسته یا پرک پسته ۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا خامه و کره را روی حرارت ملایم گذاشته تا خامه گرم و کره ذوب شود،(توجه کنید خامه اصلا نباید بجوشه)بعد شکلات سفید خرد شده را بریزید و نیمی از شکلات که آب شد شعله را خاموش کنید،بقیه شکلات با گرمای مواد آب میشود(شکلات حتما خرد شده یا سکه ای باشد که سریع ذوب شود و طول نکشد)بعد پرک #پسته را بریزید(اگر مزه #زرشک داخل شیرینی را می پسندید میتوانید به جای ۳۰ گرم پسته،۱۵ گرم زرشک و ۱۵ گرم پسته بریزید)اجازه دهید که مواد خنک شود و اصلا گرمایی نداشته باشد،بعد #پودر_نارگیل را اضافه کنید.اگر مواد گرما داشته باشد، پودر نارگیل به روغن میفتد و ظاهر شیرینی خراب میشود.مواد را با قاشق یکدست کنید.مواد لوکوم آماده است.
به دو روش میتوانید آن را آماده سرو کنید:
اولین روش اینکه داخل قالب سیلیکونی کوچک بریزید و فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد و در یخچال استراحت دهید و بعد از قالب جدا کنید.
دومین روش اینه که ته قالب مستطیلی پودر نارگیل بپاشید و بعد مواد لوکوم را داخلش ریخته کامل صاف کنید،دوباره پودر نارگیل روی سطح آن بپاشید و در یخچال به مدت یک شب استراحت کند بیرون که آوردید با چاقو به اندازه های دلخواه برش دهید.
هر چه اندازه های این لوکوم کوچک و لقمه ای تر باشد بهتر و برای مصرف خوشایند تر است.
#شیرینی_عید
#شیرینی_بدون_فر
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اشترودل🥐🥐🥐
برای درست کردن این #ساندویچ های خوشمزه باید #خمیر_جادویی درست کنید،برای مواد میانی به سلیقه خودتون مواد گوشتی درست کنید.
روش خیلی راحت برای پیچیدن اشترودل:
یک چانه از خمیر بردارید آن را به قطر نیم سانت و به صورت مستطیلی باز کنید،مواد گوشتی را یک طرف مستطیل بگذارید، اگر دوست داشتین روش پنیر پیتزا بریزین و طرف دیگر را با چاقو یا پیتزا بر،نواری کنید و نوارها را روی مواد گوشتی بیاورید و فیکس کنید.روی اشترودل را با مخلوط زرده تخم مرغ و خامه رومال کنید و کنجد بپاشید و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰دقیقه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوای_شیر
#حلوا_رولی
مواد لازم:
آرد نانوایی(سنگک یا بربری) یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۲۵ گرم
مواد شربت:
شیر ۲ پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودر هل و زعفران مقداری
(منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است)
طرز تهیه:
شیر و شکر و گلاب و پودر هل و زعفران را روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه.
در این فاصله، آرد را الک کنید و روی حرارت بزارین حدود ده دقیقه بو دهید در حدی که فقط بوی خامی آرد از بین برود، همین که شروع کرد به تغییر رنگ دادن کافیست.دوباره آرد بو داده شده را الک کنید و روی حرارت برگردونید بعد روغن مایع و کره را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی روغن از بین برود، بعد شربت را کم کم اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا شربت به خورد #حلوا برود و یکدست شود.حلوای خوشمزه ما آماده هست و به هر روشی که دوست دارید میتوانید سرو کنید. من به صورت #رولی آماده کردم.
با این مقدار حلوا ۴ تا رول میتوان درست کرد که در نهایت ۸۰ تا حلوا رولی خواهیم داشت.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_زعفرانی🍪🧀🍪🧀
مواد لازم:(برای تهیه۲۳ عدد کوکی ۲۵ گرمی)
کره به دمای محیط رسیده ۱۱۵ گرم
شکر سفید ۹۰ گرم
شکر قهوه ای ۸۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی ۲۳۰گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
زعفران دم کرده غلیظ نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را با شکرها با دور تند همزن بزنید تا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه. بعد تخم مرغ و وانیل و زعفران را بریزید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.
آخر کار آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر #کوکی را در ظرف دربسته داخل یخچال یک ساعت استراحت بدین بعد گلوله های ۲۵ گرمی از #خمیر گرفته در دست یا روی صفحه کار باز کنید #مغزی_پنیری را بزارین و بعد خمیر و جمع کنین در دست گرد کنین و در سینی فر با فاصله بزارین. روی کوکی ها را میتونین با دست فشار بدین، اگه دوست دارین کوکی صافتری داشته باشین. دوباره یک ربع توی یخچال استراحت کنن و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. قبل از خنک شدن کوکی، اصلا بهش دست نزنین. کامل که خنک شد، در ظرف در دار نگهداری کنید. و حتما موقعی که در یخچال خنک شد، مصرف کنید که پنیر داخل کوکی سرد شده باشد.
کوکی ها را بدون مغزی هم میتونید تهیه کنید یا اینکه از مغزی دلخواه خودتان استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیر_عسلی_کاراملی🍯🍯🍯
#سس_دلسه_دلچه🍯🍯🍯
این شیر عسلی کاراملی که طریقه آماده سازیش و در ادامه میگم، از لوازم قنادی های معتبر هم میتونید تهیه کنید ولی اگر در دسترستون نبود اینطوری درستش کنید و مانند #کارامل در انواع #کرم ها و #فیلینگ ها استفاده کنید.
رنگ شیر عسلی معمولی سفید هست ولی وقتی کاراملی میشه قهوه ای خوشرنگ میشود.
طرز تهیه:
یک قوطی #شیر_عسلی بازاری را در قابلمه ای گذاشته و آب معمولی داخل قابلمه بریزین تا حدود ۳ سانت روی قوطی را بگیره. ( اصلا از آبجوش استفاده نکنید چون فرآیند کاراملی شدن به درستی انجام نمیشه)
در قابلمه باز باشد، روی حرارت متوسط حدود ۶ ساعت بزارین. نکته اینکه هیچ گاه نباید سطح آب از قوطی شیر عسلی پایین تر بیاد. هر وقت آب روی قوطی کم شد دوباره آبجوش اضافه کنید.چون اگه آب روی قوطی کم بشه کارامل تون تلخ و شکرکی میشه. برای اینکه فراموش نکنید هر نیم ساعت یک بار ساعت کوک کنید که آب قابلمه را چک کنید.
بعد از گذشت ۶ ساعت حرارت را خاموش کنید، قوطی را از آب خارج نکنید، همونطوری بزارین در دمای محیط چند ساعت بماند تا خنک شود. قوطی داغ و به هیچ وجه باز نکنید چون خطرناک است.
اگر در قوطی بسته باشه تا موقعی که تاریخ مصرف داره توی یخچال میمونه، ولی اگه بازش کردین به ظرف شیشه ای منتقل کرده درش و ببندید و در یخچال نگه دارید.
اگر مصرف زیادی دارید میتوانید همزمان چند تا قوطی را با هم بجوشانید و کاراملی کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوا_رولی
#حلوای_شیر
برای درست کردن حلوا رولی از هر حلوایی میتوانید استفاده کنید.
روی سطح کار کیسه فریزر پهن کنید و یک نان بستنی نازک روی آن قرار دهید و مقداری از #حلوا را تا داغ است روی #نان بکشید و با لیسک صاف کنید، قطر حلوا نیم سانت یا کمتر باشد. بعد از سمت طول نان شروع کنید به رول کردن.تا حلوا داغ است که به راحتی رول میشود ولی اگر حلوا سرد شد و احساس کردید که راحت رول نمیشه، چند دقیقه صبر کنید تا نان بستنی رطوبت حلوا را بگیرد و بعد شروع به رول کردن کنید، رول های درست شده را روی سینی که نایلون پهن کردید بچینید و یک ساعت در یخچال استراحت کند. لازم نیست روی رول ها را بپوشانید. از یخچال که بیرون آوردید با چاقوی اره ای برش بزنید. دوباره #رولت ها را با فاصله روی همان سینی که نایلون کشیدید بچینید و یک ساعت دیگر توی یخچال بزارین تا کمی رطوبت حلوا گرفته شود و موقع چیدن کنار هم، رولت ها به هم نچسبند.
نکته ها:
حتما از نان بستنی با ضخامت نازک استفاده کنید که راحت رول شود.
در تمام مراحل، زیر نان بستنی، نایلون پهن باشد تا به سطح کار نچسبد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_سیگارت
#شیرینی_عید
مواد لازم #خمیر:
(من یک سوم این مواد را درست کردم)
کره نرم ۱۲۵ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل کمی
مواد لازم #مغزی:
گردوی آسیاب یا خرد شده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
پودر هل نصف ق چ
سفیده تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر،کره نرم و خامه صبحانه و وانیل را با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود.بعد زرده ها را دونه دونه اضافه کنین و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی به دست بیاد،حتما با دستکش انجام دهید شاید خمیر کمی چسبناک به نظر برسد اما بسیار لطیف است،آرد اضافی نریزید.خمیر آماده هست و احتیاج به استراحت ندارد.
برای درست کردن مواد میانی، گردو و پودر قند و پودر هل را مخلوط کنید،کم کم سفیده تخم مرغ را اضافه کنین تا خمیر نسبتا سفتی به دست بیاد.ممکنه تمام سفیده مصرف نشه.مواظب باشین موادتون خیلی شل نشه،بقیه سفیده را دور نریزید آخر کار لازم داریم😉
حالا موقع باز کردن خمیر است،خمیر را به قطر یک تا دو میل به صورت مستطیلی باز کنید و مانند تصویر مثلث هایی ایجاد کنید(ارتفاع مثلث های من ۱۰ سانت و قاعده شون ۶ سانت بود)اندازه مثلث ها سلیقه خودتون هست.چون شیرینی بعد از پخت تغییر سایز نمیده،همان موقع پیچیدن خمیر متوجه میشوید که چه اندازه در میاد.
اندازه یک قاشق چایخوری یا کمتراز مواد میانی قسمت پهن تر مثلث بزارین،اصلا بیشتر نباشه چون شیرینی ها نازک و ظریف در نمیان و کلفت میشن.خوب حالا قاعده مثلث را به سمت راس آن رول کنید.نوک مثلث را با قلمو، سفیده تخم مرغ بمالید که این قسمت خوب به خمیر بچسبد.سعی کنید شیرینی ها را تقریبا یک اندازه در بیارین،من با خط کش و پیتزا بر این کار و انجام دادم.
وقتی داخل سینی فر میچینید هم دقت کنید که نوک تیزی مثلث درست روی شیرینی باشد.چون شیرینی بعد از پخت تغییر سایز نمیدهد میتوانید بدون فاصله بچینید.
برای پخت، حرارت باید خیلی ملایم باشد.در فر برقی با حرارت ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
فر گازی کمی حرارت بیشتر باشد.
زیر و روی #شیرینی یه کم رنگ میگیرن نه خیلی.از فر که بیرون آوردین پودر قند الک کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شکلات_بار_خرمایی🍫🍫
#اسنیکرز_رژیمی🍫🍫
این #شکلات_بار بدون شکر و روغن درست میشه و تقریبا شکل و مزه ی شکلات های #اسنیکرز و داره و در عین حال خیلی راحت آماده میشه👌
مواد لازم برای تهیه ۸ عدد #شکلات متوسط:
خرمای نرم یا رطب ۱۵ عدد
کره بادام زمینی ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
نمک کمی
جوی پرک آسیاب شده به میزان لازم
بادام زمینی بدون پوست به میزان لازم
شکلات تلخ برای روکش شکلات
طرز تهیه:
ابتدا هسته و پوست #خرما ها را بگیرید.من از #رطب استفاده کردم و راحت پوستش جدا شد ولی اگر خرمای شما به راحتی پوستش جدا نمیشه،داخل آب چند دقیقه بخیسانید سپس این کار را انجام دهید. خرما،کره بادام زمینی، نمک و وانیل را با پشت قاشق به خورد هم دهید.کامل که یکدست شد،نیمی از مواد را جدا کرده و به آن جوی پرک آسیاب شده اضافه کنید،تا جایی جوی پرک بریزید که موادتون انسجام پیدا کنه.چون میزان نرمی و سفتی خرماها یکسان نیست،مقدار دقیق برای جوی پرک نمیتوان گفت.(جوی پرک بسته بندی شده تهیه کنید و احتیاج به شستن نداره،تمیز هست.داخل آسیاب بریزین تا خرد شود)خوب حالا یک ظرف مستطیلی مناسب موادتون آماده کنید(اگر ظرف مناسب نداشتید مثل من روی یک تکه فویل آلومینیوم که داخل سینی گذاشتین این کار را انجام دهید)کف ظرف میتونین نایلون پهن کنین که موقع جدا کردن شکلات راحت باشین.اول مواد سفت تر که حاوی جوی پرک هست را ته ظرف یا روی فویل بریزید و صاف و یکدست کنید.سپس مابقی خرما و کره بادام زمینی را روی آن ریخته و صاف کنید،آخر کار مقداری بادام زمینی بدون پوست روی خرماها ریخته و با دست کمی فشار دهید تا فیکس شوند،ظرف را حدود ۲ ساعت داخل فریزر بزارین تا شکلات قابل برش زدن شود.سپس با چاقوی تیز شکلات را به شکل دلخواه برش بزنید.اگر علاقه به #روکش_شکلاتی ندارید تا همین مرحله هم شکلات آماده هست ولی برای اینکه شکلات شکیل تر و البته خوشمزه تری داشته باشید بعد از برش شکلات ها،آن را در شکلات تلخ که به صورت بن ماری ذوب کرده اید بیاندازید کامل آغشته به شکلات شود بعد روی کاغذ روغنی بزارین تا شکلات ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_عید
مواد لازم برای ۴۰ عدد #شیرینی کوچک:
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
پودر قند ۵۰گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳۰ گرم
عسل گرم ۳۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بریلو یا مارمالاد برای وسط شیرینی
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا پوک شود و رنگش روشن تر شود،به ترتیب تخم مرغ،عسل،شیر،وانیل را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کنید.خمیر به دست آمده را داخل نایلون گذاشته صاف کنید و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهید.از یخچال که بیرون آوردید و یک ربع در دمای محیط ماند،با وردنه بین دو تا نایلون خمیر را به ضخامت دلخواه قالب بزنید(شیرینی داخل فر تغییر سایز نمیدهد) ضخامت حدود ۳ میل مناسب است،خیلی نازک نگیرید چون زود میسوزه.وقتی شیرینی ها را قالب میزنید نیمی از آنها را ساده و نیم دیگر را حفره دار قالب بزنید،چون شیرینی ها دو به دو قرار است روی هم قرار گیرند و مابینشان مارمالاد بزنیم.شیرینی ها را در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.بعد از خنک شدن،اول شیرینی هایی که حفره دار هستند را تزیین کنید.میتوانید عسل بمالید و پودر مغزیجات بریزید،یا اینکه شکلات ذوب کنید و شیرینی را در شکلات بزنید تکان بدهید تا سطح روش صاف بشه،یا اینکه شکلات آب شده را به صورت خطی بریزید.
سپس روی شیرینی ساده را #بریلو یا #مارمالاد بمالید(توجه کنید مقدار مارمالاد را زیاد نریزید و همان وسط شیرینی مارمالاد بزارین کافیه،خودش پخش میشه.بیشتر بریزین از کناره های شیرینی میریزه.
من از شیره ی #مربای_به،که غلیظ بود استفاده کردم و اون رگه های پررنگ تر که میبینید مغز لیمو عمانی است که داخل شیره ی به بوده،و زیبایی خاصی به کار داده) بعد شیرینی تزیین شده را روی شیرینی که مارمالاد زدید بگذارید.
میتوانید شیرینی ها را به صورت ساده درست کرده،در ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید،موقع مصرف تزیین کرده و مارمالاد بزنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرم_بلوبری💙💙💙
مواد لازم برای این #دسر جذاب و خوشمزه:
#ژله بلوبری ۲ بسته
آب جوش ۲۲۰ گرم(یک پیمانه)
زرده تخم مرغ ۶ عدد(یا ۳ عدد تخم مرغ کامل)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
آرد ۲۰ گرم(۲ قاشق غذاخوری )
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب معمولی ۵۰ گرم(برای حل کردن پودر ژلاتین)
طرز تهیه:
ابتدا ۲ بسته #ژله_بلوبری را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب بزارین تا ذرات #ژله کامل حل شوند بعد کنار بزارین تا از دما بیفته.
پودر ژلاتین را به صورت بارانی روی آب معمولی بریزین و بزارین تا اسفنجی بشه بعد بن ماری کنین و کنار بزارین.
زرده های تخم مرغ را با شکر حدود ۵ دقیقه بزنید تا حالت کرمی و کش دار شود(میتوانید تخم مرغ کامل هم استفاده کنین ولی دسر با زرده تخم مرغ لطیف تر میشود) بعد وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید.سپس آرد الک شده را ریخته کامل مخلوط کنید.
این مواد تخم مرغی را روی حرارت ملایم قرار بدین،همان موقع ژله ی به دمای محیط رسیده را بریزین و مخلوط کنین تا با هم گرم بشن.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را هم اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا تخم مرغ ایجاد بیماری نکن.فقط مواظب باشین مواد نباید بجوشد.بعد از ۵ دقیقه حرارت و خاموش کنین و ژلاتین بن ماری را اضافه کنین و یکدست کنین(توجه کنین اگر مواد جوشیده باشد ژلاتین عمل نمیکند اگه هواستون نبود و جوشید حرارت و خاموش کنین از داغی زیاد بیفته بعد ژلاتین اضافه کنین) حالا رنگ دسر آبی روشن است اگر خواستین تیره تر بشه میتونین به مقدار کمی از دسر رنگ خوراکی آبی اضافه کنین و مخلوط کرده بعد آن را به تمام دسر اضافه کرده و یکدست کنین(رنگ و همینطوری توی همه دسر نریزین)دسر ما آماده است.
دوستان این دسر و هم میتونین توی جام ریخته تک نفره سرو کنین هم اینکه قالبی در بیارین.
از هر نوع قالب با هر جنسی میتونین استفاده کنین.فلزی،تفلون،پلاستیکی،سیلیکونی،..فقط کافیه داخل قالب مورد نظر را به کمک فرچه با روغن مایع کاملا چرب کنید.
قالب و که خوب چرب کردید مواد دسر و داخلش بریزین و در یخچال به مدت ۸ تا ۲۴ ساعت بزارین تا خوب ببنده.برای خارج کردن دسر از قالب هم کافیه با خلال دندان دور دسر را آزاد کنید و آن را در ظرفی که خیس کردین برگردانید تا اگر وسط نیفتاد بتوانید جابجا کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾