#پیتزا_رژیمی🍕🥒🥩🍕
#پیتزا_بدون_نان🍕🥒🥩🍕
این پیتزا یه جورایی شبیه #خوراک هست که من با #کدو_سبز و گوشت #همبرگر درست کردم.
برای مواقعی که نمی خواهید #پیتزای سنگین بخورید گزینه ی مناسبی است،چون به جای #نان_پیتزا، از کدو سبز استفاده شده.ضمنا بقیه اعضای خانواده میتوانند با #نان میل کنند.
ابتدا کدو سبز ها را از طول ورق های متوسط رو به نازک کنید که زود پخته شوند.در مقدار کمی روغن کمی سرخ کنین تا کدو ها نرم تر بشن.کدو ها را مانند تصویر کف ظرف مورد نظر بچینید،من کف سینی سولاردوم چیدم که بعدا همونطوری داخل فر گذاشتم.
برای تهیه گوشت های همبرگر:
گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل پاپریکا(زردچوبه نزنید) و یکی دو قاشق آرد سوخاری و مقداری سس خردل و کمی جعفری ساطوری شده ترکیب کنید.خوب که گوشت با مواد ترکیب شد گلوله هایی اندازه گردو از مواد برداشته و گرد کنید و کف دستتان صاف کنید و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم بگذارید .اول آب میاندازد و بعد به روغن افتاده و سرخ میشود.عطری که موقع سرخ شدن از این همبرگر بلند میشه بی نظیره😊😊😊همبرگر های کوچک که آماده شد روی کدو ها بچینید به دلخواه میتوانید قارچ ورقه ای شده که در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم گذاشتید وآبش جمع شده و فلفل دلمه ای هم بریزید و در نهایت کمی #پنیر_پیتزا ریخته و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بزارین،نیاز به پخت خاصی نداره همین که پنیر آب بشه کافیه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پن_کیک🥞🥞🥞
پن کیک در لغت به معنای کیک تابه ای است.این پن کیک بافتی شبیه #کیک داره و اصلا لاستیکی نیست.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳عدد
شکر نصف پیمانه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری(قابل حذف)
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کشدار و حجیم شود.بعد شیر ولرم و خامه و روغن مایع را اضافه کرده،یکی دو دور با همزن بزنید.آخر کار مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کردید کم کم اضافه کرده و یکدست کنید.مواد پن کیک آماده است.
ماهیتابه ی نچسب صاف که بدون خط و خش باشد را انتخاب کنید،بدون روغن روی حرارت متوسط بزارین تا ماهیتابه داغ بشه. از مواد پن کیک یک ملاقه ی کوچک توی تابه ریخته،در تابه را بزارین،یکی دو دقیقه صبر کنین تا سطح پن کیک شروع به حباب زدن کند،در تابه را بردارید و پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.معمولا طرف دیگر پن کیک به قشنگی روی آن نمیشود.
بعد از هر بار که پن کیک را از تابه خارج میکنید،تابه را با دستمال کاغذی کامل تمیز کنید بعد پن کیک بعدی را بریزید.این کار باعث میشه که تمام پن کیک ها خوشکل در بیاد.
برای #صبحانه بچه ها خیلی مناسبه و از خوردنش مخصوصا با شیر یا شیر کاکائو لذت میبرن.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاستیل_خونگی
🍑🍓🍍🍌🍊
مواد لازم :
پودر ژله ی میوه ای یک بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز ۲ قاشق غذاخوری
آب معمولی یک لیوان
طرز تهیه:
مواد را با هم مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین و پودر ژله حل شوند،کف سفید روی آن را با قاشق بگیرید تا #پاستیل شفاف تری داشته باشید.بعد از صافی رد کنید و با قاشق یا سرنگ تمیز، داخل قالب سیلیکونی های کوچک بریزید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید تا ببندد.به راحتی میتوانید در قالب ها از دو رنگ #ژله استفاده کنید تا خوشکل تر شوند.
اگر نخواستید از #پودر_ژله ی آماده استفاده کنید به جای آن میتوانید از انواع #آبمیوه ها یا حتی #نوشابه استفاده کنید،به این ترتیب که به جای یک لیوان آب یک لیوان آبمیوه بریزید،مزه ی آبمیوه را با اضافه کردن شکر اندازه کنید.مقدار پودر ژلاتین را هم یک قاشق دیگر اضافه کنید.و مواد را روی بخار آب کتری بن ماری کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.
با انواع شربت های مورد علاقه تون هم میتونین درست کنین،مزه ی شربت را قبل از اضافه کردن ژلاتین اندازه کنین بعد ژلاتین و گلوکز اضافه کنین،من با شربت #آبلیمو هم درست کردم، ترش و خوشمزه شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اسلایس_سیب_گردو
مراحل کار👆👆👆
من این کیک و توی قالب ۲۰ در ۳۰ سانت درست کردم و مثل تصویر برش زدم و شکلات آب شده را بصورت خطی روی هر اسلایس ریختم و بلافاصله پودر پسته پاشیدم تا بهش بچسبه.
راستش امسال اولین سالی هست که باباحاجی همسرم کنارمون نیستن و ترجیح دادم #کیک_اسلایسی درست کنم و ازتون بخوام برای شادی روح تمام #پدران_آسمانی صلواتی هدیه بفرمایید🌹🌹
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_مایونز
#سس_کچاب
مواد لازم برای تهیه یک کاسه #سس_مایونز_بدون_تخم_مرغ:
شیر پر چرب سرد نصف پیمانه
سرکه سفید نصف ق غ
شکر یک چهارم ق غ
نمک یک چهارم ق چ
فلفل یک چهارم ق چ
پودر خردل یا سس خردل نصف ق غ
روغن مایع یا روغن کنجد یا روغن ذرت نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ظرف میکسر را یک ساعت در یخچال بزارین تا سرد باشه،شیر هم سرد باشه.تمام مواد به غیر از روغن و خردل را در میکسر بریزید و مخلوط کنید،روغن و خردل را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار ۱۰ ثانیه بزنید،یا اگر میکسر شما محفظه ریختن مواد دارد،در حالیکه دستگاه روشن است از آن محفظه روغن را کم کم بریزید تا سس غلیظ شود.بیش از حد مواد را هم نزنید که به روغن نیفتد.#سس آماده شده رنگ و بافت عالی دارد.آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.بهتر است یک ساعت در یخچال بماند بعد آماده مصرف است.
نکته:
حتما حتما ظرف میکسر و شیر باید سرد سرد باشن وگرنه سس غلیظ نمیشود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بریلو🍯🍯🍯
بریلو ماده ای است که حالت #ژله ای دارد و معمولا برای تزیین و یا ما بین شیرینی های خشک استفاده میشود،اگر بریلو را روان تر درست کنید حتی میتوانید برای #کاور_کیک هم استفاده کنید.
بریلو را هم میتوانید با آب درست کرده و در نهایت رنگ خوراکی دلخواه بزنید،هم میتوانید با آب میوه طبیعی مثل پرتقال،انار درست کنید که خودشان رنگ و مزه طبیعی دارند.
مواد لازم:
آب یا آب میوه دلخواه یک دوم لیوان(میتوانید از آب و آبمیوه به مقدار نصف و نصف هم استفاده کنید)
شکر یک چهارم لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب یا آبمیوه و شکر و نشاسته ذرت را قبل از اینکه روی حرارت بزارین خوب مخلوط کنید،حتما از ظرف شیشه ای یا استیل یا نچسب رنگ روشن استفاده کنید که روی رنگ بریلو تاثیر نزاره.ظرف را روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنین چون نشاسته ذرت زود میبندد.غلظت بریلو بستگی به خودتان دارد که برای چه کاری میخواهید استفاده کنید.حتی اگر میخواهید بریلوی رقیق تری داشته باشید از اول مقدار اب یا آبمیوه را بیشتر بریزید.آخرای کار آبلیمو را اضافه کنید.آبلیمو برای براق شدن بریلو استفاده میشود،حذفش نکنید.
اگر بریلو را با آب درست کردید وقتی حرارت را خاموش کردید رنگ دلخواه را اضافه کنید.
ماندگاری بریلو ۲ تا ۳ هفته در یخچال است.
برای استفاده در #شیرینی ها بهتر است بریلو را در قیف یک بار مصرف ریخته تا کار کردن با آن راحت باشد.همونطوری با قیف هم میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
#شیرینی_عید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شیفون_شکلاتی🥮🥮🥮
#شیفون_شکلاتی
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۷ گرم
وانیل کمی
آب جوش یک قاشق سوپخوری
(ارتفاع این #کیک در قالب گرد ۲۰ سانت حدود ۳ سانت میشود و دو لایه کیک متوسط میدهد)
مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و پودرکاکائو و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک فولد کنید و در نهایت یک قاشق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید).
مواد کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، روی کیک را با لیسک صاف کنید، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
این دستور همان #کیک_شیفون_وانیلی هست، فقط از مقدار آرد ۲۰ گرم کم شده و به جاش پودرکاکائو اضافه شده، پس به همین روش میتوانید#کیک_وانیلی برای پایه ی کیک های خامه ای درست کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خمیر_جادویی🥖🥖🥖
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر ولرم یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مایه خمیر فوری ۳ ق چ
نمک یک ق چ
شکر ۴ق چ
آرد قنادی ۳ لیوان
این خمیر برای انواع #غذا ها، #اشترودل و #شیرینی ها استفاده میشود،اگر برای شیرینی استفاده میکنید مقدار شکر را بیشتر بریزید و اگر برای غذا استفاده میکنید یک قاشق چایخوری شکر کافیست،میتوانید پودر آویشن یا پودر رزماری هم اضافه کنید که عطر خوبی به آن میدهد.
خمیر مایه و آب یا شیر ولرم که دست را نسوزاند و یک قاشق چایخوری شکر را در کاسه ای ریخته درش را بگذارید تا عمل بیاید.۵ الی۱۰ دقیقه طول میکشد.تخم مرغ،باقیمانده شکر،روغن و نمک را در کاسه دیگری مخلوط کنید،بعد مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم الک کرده اضافه کنید و خمیر را جمع کنید و ده دقیقه ورز دهید.روی خمیر را بپوشانید در جای گرم یک ساعت استراحت کند تا حجمش ۲ برابر شود.بعد پف خمیر را بگیرید و آماده مصرف است. حتی برای درست کردن #نان شیرمال هم از این خمیر استفاده میشود.دیگه به سلیقه خودتون میتوانید ازش استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیراشکی_سیب
#تارت_سیب
مواد لازم خمیر:
آرد قنادی ۲ پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
پودر مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
سیب زرد ۳ عدد بزرگ
کره ۳۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده درش و میزاریم پنج دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کند.
در ظرفی شیر را ریخته کمی از آرد را به شیر اضافه کنید مخلوط کنید،بعد روغن را بریزید و کمی دیگر از آرد،مرحله آخر مخلوط مایه خمیر و بقیه آرد را بریزید،#خمیر را خوب ورز دهید و بعد روی آن را بپوشانید ۴۰ دقیقه استراحت کند.
در این فاصله مواد میانی را درست کنید.سیب ها را مکعبی خرد کنید.در تابه کره را ذوب کرده،#سیب و شکر و دارچین را بهش اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت شکر ذوب شده و آب سیب کشیده شود.
بعد از ور آمدن خمیر،آن را روی سطح کار با وردنه باز کنید و کاتر گرد بزنید و از مواد سیب داخلش بزارین و مثل #قطاب بپیچین و در روغن داغ سرخ کنین.
برای مدلی که شبیه #تارت است، مانند تصویر عمل کرده و روی آن رومال زرده تخم مرغ بمالید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید.
من از قالب تارت تک نفره کف جدا استفاده کردم.اگه قالب نداشتین،میتونین خمیر و کاتر گرد بزنین از مواد میانی داخلش بزارین و دو طرفش و ببندین،اون قسمت که دو لبه خمیر روی هم میاد را به عنوان زیر شیرینی قرار بدین و داخل سینی فر گذاشته رومال بمالید و داخل فر بپزید.
بعد از پخت روی #شیرینی ها پودر قند الک کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_پسته
#کیک_آجیلی
این کیک را هم میتونین به عنوان #کیک_عصرانه هم برای #خامه_کشی استفاده کنید.به جای #پودر_پسته از #مغزیجات دیگر هم میتوانید استفاده کنید ولی این دستور را نمی توانید #شکلاتی یا #نسکافه_ای کنید، چون اگر مغزیجات را حذف کنید، کیک بافت خشکی پیدا میکند.
مواد لازم:(مناسب قالب گرد ۲۰ سانت)
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۶۶ گرم
شکر ۱۶۰ گرم
آب ولرم ۴۶
روغن ۴۶ گرم
پودر مغز دلخواه ۲۶ گرم
وانیل ۲ گرم
بکینگ پودر ۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا مواد کامل حجم گرفته و روشن شود.حالا آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.پودر #پسته را هم بریزید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک مواد را ترکیب کنید.مواد #کیک آماده است.در قالب مورد نظر ریخته و با لیسک روی کیک را صاف کنید. قالب را سه بار روی سطح کار بکوبید.و با درجه پخت کیک هاتون،در فر از قبل گرم شده، بپزید.
#تزیین_کیک:
روی کیک را با چاقو یا اره کیک بری صاف کنید و کیک را دو لایه کنید.
لایه اول را با کمی شیر خیس کنید و بعد #خامه_فرم_گرفته را در قیف بدون ماسوره ریخته و روی سطح کیک پایپ کنید. بعد لایه دوم را بزارید و دوباره با شیر خیس کنید و #خامه پایپ کنید.
من برای زیبایی بیشتر، روی کیک کمی پودر #کیک_سبز الک کردم.میتونید یه تاپر #روز_مرد برای این مناسبت، روی کیک بزارین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
با کسی باشید که
حتی وقتی ازتون عصبانیه
هم، بهتون بی احترامی نکنه ...
#رول_سوسیس🌭🌭🌭
#سوسیس_پیچ🌭🌭🌭
#فینگر_فود
برای درست کردن این فینگر فود که مناسب میزهای #تولد و عصرانه هست، به یه مدل خمیر نیاز داریم که میتونه خمیر پیتزا یا #خمیر_پیراشکی باشه، یا هر مدل خمیری که بلدید درست کنید.
من #خمیر_پیتزا درست کردم و داخل خمیر، سیر رنده شده و پودر رزماری زدم،اگه رزماری ندارین پودر آویشن بزنین.خمیر را درست کنید استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه بعد پفش و بگیرید و کار و شروع کنید.
اگه حال و حوصله خمیر درست کردن ندارین هم میتونین از #خمیر_هزار_لا ی آماده استفاده کنید.
برای این مدل فینگر فود از #کوکتل_انگشتی استفاده میکنن، اگه نداشتین #سوسیس و ۳ سانتی برش بزنین که انگشتی بشه.
خمیر را پهن کنید و با پیتزا بر،نواری برش بزنید.یه دونه سوسیس و دورش بپیچید و یه کوچولو خمیر روی هم بیاد کافیه. این قسمت که خمیر روی هم میاد کف سینی فر بزارین.(کف سینی فر کاغذ نسوز بزارین)
روی رول ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید و سینی را در فر ۱۸۰ درجه بزارین و رول ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزین.
(مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد)
نوش جان🥰
کانال خوشمزه را به دوستانتون معرفی کنید👇👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾