🟠کُنار در طب سنتی
🔸مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم خشک
🔸خواص: نارس آن جمع کننده، نفاخ و رسیدهی آن دیر هضم است.
مسکن حرارت غیر طبیعی بدن بوده و مانع صعود بخارات به مغز میشود.
🔸آب شیرین آن گشایندهی گرفتگی عروق و مجاری کبدی و ضد انگل میباشد.
✅مصلحات: سکنجبین، گلنگبین، مصطکی
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#خواص_کُنار #نفاخ #دیر_هضم #مغز #گرفتگی_عروق #گرفتگی_مجاری_کبدی #ضد_انگل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅آرزو میکنم هر چه صفای دل❤️
🟡سلامت تن,عشق پاک
🔅و اجابت دعاست
🟡از آن شما مهربانان باشد
🔅روز خوبی در کنار
🟡عزیزانتان داشته باشیـد🍀
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡شله زرد
🫕مواد لازم برای هر نفر:
✨برنج نیم دانهء ایرانی: یک قاشق غذاخوری
✨آب: یک لیوان
✨شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری
✨گلاب: نصف استکان
✨خلال بادام: یک قاشق مرباخوری
✨زعفران دم کرده: نصف قاشق چایخوری
✨پودر هل: نوک قاشق چایخوری
✨کره: به اندازه یک حبه قند
🫕طرز تهیه:
برنج از قبل خیس شده را همراه آب و شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا برنج پخته و شکفته شود؛ کف رویش را با قاشق جمع کنید و دور بریزید؛ گلاب، کره، هل و زعفران را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود؛ سپس خلال بادامی که از قبل در مقداری گلاب خیس کردهاید را اضافه کرده، هم زده و از روی حرارت بردارید، در ظرف بکشید و رویش را با پودر دارچین، خلال پسته یا پودر پسته و خلال بادام به دلخواه تزئین کنید.
🫕افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر از یک یا دو قطره عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند.
#ماه_رمضان #شله_زرد #عصاره_گیاه_استویا #طرز_تهیه_شله_زرد #برنج_نیمدانه_ایرانی #شکر #گلاب #خلال_بادام #زعفران #پودر_هل #کره
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠حلوا با آرد برنج
🧡مواد لازم:
🔸آرد برنج (ایرانی): یک لیوان
🔸روغن زرد کرمانشاهی: دو قاشق غذاخوری
🔸آب: دو لیوان
🔸شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🔸زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🔸گلاب: نصف استکان
🧡طرز تهیه:
آرد الک شده را با حرارت ملایم کمی تفت دهید؛ روغن را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، شکر و زعفران شربتی تهیه کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا خمیر حلوا کاملا منسجم شود؛ سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🧡آرد برنج را زیاد تفت ندهید، تلخ میشود.
🧡میزان شربت را با توجه به آرد و شلی یا سفتی حلوا میتوانید کم یا زیاد کنید.
🧡میتوانید کمی پودر هل نیز به حلوا اضافه کنید.
🧡افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر، از عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند.
🧡جایگزین روغن کرمانشاهی میتوانید از کره حیوانی استفاده کنید.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_برنج #آرد_برنج #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_کرمانشاهی #شکر #زعفران #گلاب
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟤حلوا با آرد گندم
🤎مواد لازم:
🍃آرد گندم: یک لیوان
🍃روغن زرد حیوانی یا روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی: دو قاشق غذاخوری
🍃گلاب: نصف استکان
🍃زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
🍃شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری
🍃آب: دو لیوان
🤎طرز تهیه:
آرد الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد؛ روغن را اضافه کرده و مجدد تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، زعفران و شکر شربت تهیه کنید و به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد؛ سپس در ظرف بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید.
🤎بسته به ذائقه کمی پودر هل هم میتوانید اضافه کنید.
🤎میزان شربت بسته به شلی و سفتی حلوا با توجه به ذائقه میتواند کم یا زیاد شود.
🤎اگر میخواهید رنگ حلوا تیره شود، از آرد سبوسدار گندم استفاده کنید.
🤎افراد مبتلا به دیابت میتوانند به جای شکر از عصاره گیاه اِستِویا استفاده کنند.
📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبتهای مذهبی
#ماه_رمضان #حلوا #حلوا_با_آرد_گندم #آرد_گندم #عصاره_گیاه_استویا #روغن_زرد_حیوانی #روغن_کرمانشاهی #کره_حیوانی #گلاب #زعفران #شکر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
#سلام_امام_زمانم
هرصبح بہ رسم نوڪرے از ما تورا سلام
اے مانده در میان قائله تنها، تو را سلام
ما هرچہ خوب و بد، بہ درِخانہے توییم
از نوڪران مُنتظر آقا تو را ســلام
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧠تدابیر کلی اقسام بیماریهای مغز
📝لینت مزاج با مصرف شورباها یا اسفیدباجهای چرب (غذاهایی با طعم ملایم، رطوبت بخش، لطیف، دارای خلط خوب و موافق تمام مزاجها خصوصا مزاج سودا)، برای افراد دارای سرفه و زخم ریه میتواند شامل: گوشت، پیاز، برنج، روغن زیتون و سبزیجات مثل: گشنیز و کرفس باشد.
📝در بیماریهای مغزی که یکی از اخلاط (سودا، صفرا، بلغم و دم) حضور دارد، مالیدن یا دَلک دست و پا و برداشتن فشار از روی سر بعد از غذا خوردن مؤثر است.
📝مصرف غذای مناسب بیماری
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#بیماریهای_مغز #تدابیر__کلی_بیماریهای_مغزی #شوربا #اسفیدباج #سرفه #زخم_ریه #لینت_مزاج #دلک_دست_و_پا #غذای_مناسب_بیماری
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⛔️پرهیزات کلی برای بیماریهای مغز
🔺مصرف ترشیها ممنوع؛ خصوصا اگر همراه با بیماریهای مغز، سرفه و ترشحات پشت حلق هم وجود داشته باشد.
🔺پرهیز از نوشیدن آب سرد و مایعات
🔺پرهیز از مصرف لبنیات، ماهی، غذاهای بسیار چرب به استثنای شوربای چرب
🔺پرهیز از مصرف تمام طعمها و غذاهای ترش خصوصا سرکهها
🔺پرهیز از مصرف شکر سرخ
🔺سوءهضم (بسیار مراقب گوارش و معده باشیم).
🔺پرهیز از مصرف مشروبات الکلی (مصرف مشروبات الکلی در تمام بیماریها تشدید کننده عامل بیماری است).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#پرهیزات_کلی_برای_بیماریهای_مغز #بیماریهای_مغز #ترشی #سرفه #ترشحات_پشت_حلق #آب_سرد #لبنیات #ماهی #شکر_سرخ #مشروبات_الکلی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔥تدابیر بیماریهای ناشی از گرمی مزاج مغز
✅توصیهها:
🔸مصرف غذاهای دارای مزاج سرد مثل غذاهایی که با ماش، جوی پوست کنده و اسفناج تهیه شوند.
🔸مصرف سبزیجات سرد مثل: کاهو، خرفه، خیار و کدو
🔸به جای آب، شربتها و عرقیات مناسب استفاده شود. مثل: گلاب، آب انار شیرین، جلاب قندی یا نصف لیوان آب سرد + نصف لیوان گلاب جرعه جرعه میل شود.
آب میوههای سرد مثل: فالوده خیار و سکنجبین، فالوده خیار و کدو، فالوده هندوانه و سکنجبین، شربت آلو و شربت تمرهندی بسیار مفید است.
❌پرهیزات:
🔸پرهیز از مصرف غذاهای گرم و سرد بخارزا مثل: عدس، گوشت گاو، گاومیش، شتر، کلم، شاهی، سیر و موسیر
🔸غذاهای ترش
🔸تا حدی پرهیز از شیر (حرارت موجود در مزاج، شیر را دچار فساد میکند).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#گرمی_مزاج_مغز #بیماری_ناشی_از_گرمی_مزاج_مغز #تدابیر_گرمی_مزاج_مغز #اسفناج #کاهو #فالوده_خیار_و_سکنجبین #شربت_آلو #شربت_تمرهندی #شیر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴تدابیر بیماریهای دموی مغز (ناشی از غلبه خلط دم یا خون)
🧠مصرف غذاهای سرد و ترش مثل: خورش اسفناج + آبغوره یا آب انار یا آب زرشک یا آب تمرهندی و یا خود تمرهندی.
👈🏻درصورت منع مصرف ترشیها، کاهو و اسفناج مکرر استفاده شود.
🧠خونگیری از طریق حجامت، زالو یا فصد با تدبیر و به تشخیص.
👈🏻بعد از خونگیری اگر علائم سوءمزاج مانده باشد، استفاده از شربتهایی مثل: آلبالو، ریواس، تمرهندی، غوره، زرشک، سکنجبین، انار و آب سیب
📛پرهیزات:
💢پرهیز از انواع گوشت
👈🏻در صورت مصرف گوشت در افراد ضعیف، همراه با سبزیهای سرد و در افراد دارای ضعف سینه و ریه، ضعف عصب و اعصاب، ضعف رودهها و یا خشونت سینه، از مصرف شربتهای ترش پرهیز شود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#بیماریهای_دموی_مغز #خورش_اسفناج #کاهو #اسفناج #خون_گیری #حجامت #زالو #فصد #شربت_آلو #شربت_ریواس #سکنجبین #آب_سیب #گوشت #ضعف_ریه #ضعف_اعصاب #شربتهای_ترش
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim