eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
588 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🟠کُنار در طب سنتی 🔸مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم خشک 🔸خواص: نارس آن جمع کننده، نفاخ و رسیده‌ی آن دیر هضم است. مسکن حرارت غیر طبیعی بدن بوده و مانع صعود بخارات به مغز می‌شود. 🔸آب شیرین آن گشاینده‌ی گرفتگی عروق و مجاری کبدی و ضد انگل می‌باشد. ✅مصلحات: سکنجبین، گلنگبین، مصطکی 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅آرزو میکنم هر چه صفای دل❤️ 🟡سلامت تن,عشق پاک 🔅و اجابت دعاست 🟡از آن شما مهربانان باشد 🔅روز خوبی در کنار 🟡عزیزانتان داشته باشیـد🍀 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡شله زرد 🫕مواد لازم برای هر نفر: ✨برنج نیم دانهء ایرانی: یک قاشق غذاخوری ✨آب: یک لیوان ✨شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری ✨گلاب: نصف استکان ✨خلال بادام: یک قاشق مرباخوری ✨زعفران دم کرده: نصف قاشق چای‌خوری ✨پودر هل: نوک قاشق چای‌خوری ✨کره: به اندازه یک حبه قند 🫕طرز تهیه: برنج از قبل خیس شده را همراه آب و شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا برنج پخته و شکفته شود؛ کف رویش را با قاشق جمع کنید و دور بریزید؛ گلاب، کره، هل و زعفران را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود؛ سپس خلال بادامی که از قبل در مقداری گلاب خیس کرده‌اید را اضافه کرده، هم زده و از روی حرارت بردارید، در ظرف بکشید و رویش را با پودر دارچین، خلال پسته یا پودر پسته و خلال بادام به دلخواه تزئین کنید. 🫕افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای شکر از یک یا دو قطره عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند. 📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبت‌های مذهبی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟠حلوا با آرد برنج 🧡مواد لازم: 🔸آرد برنج (ایرانی): یک لیوان 🔸روغن زرد کرمانشاهی: دو قاشق غذاخوری 🔸آب: دو لیوان 🔸شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری 🔸زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری 🔸گلاب: نصف استکان 🧡طرز تهیه: آرد الک شده را با حرارت ملایم کمی تفت دهید؛ روغن را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، شکر و زعفران شربتی تهیه کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا خمیر حلوا کاملا منسجم شود؛ سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید. 🧡آرد برنج را زیاد تفت ندهید، تلخ می‌شود. 🧡میزان شربت را با توجه به آرد و شلی یا سفتی حلوا می‌توانید کم یا زیاد کنید. 🧡می‌توانید کمی پودر هل نیز به حلوا اضافه کنید. 🧡افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای شکر، از عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند. 🧡جایگزین روغن کرمانشاهی می‌توانید از کره حیوانی استفاده کنید. 📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبت‌های مذهبی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟤حلوا با آرد گندم 🤎مواد لازم: 🍃آرد گندم: یک لیوان 🍃روغن زرد حیوانی یا روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی: دو قاشق غذاخوری 🍃گلاب: نصف استکان 🍃زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری 🍃شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری 🍃آب: دو لیوان 🤎طرز تهیه: آرد الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد؛ روغن را اضافه کرده و مجدد تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، زعفران و شکر شربت تهیه کنید و به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد؛ سپس در ظرف بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید. 🤎بسته به ذائقه کمی پودر هل هم می‌توانید اضافه کنید. 🤎میزان شربت بسته به شلی و سفتی حلوا با توجه به ذائقه می‌تواند کم یا زیاد شود. 🤎اگر می‌خواهید رنگ حلوا تیره شود، از آرد سبوس‌دار گندم استفاده کنید. 🤎افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای شکر از عصاره گیاه اِستِویا استفاده کنند. 📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبت‌های مذهبی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هرصبح بہ رسم نوڪرے از ما تورا سلام اے مانده در میان قائله تنها، تو را سلام ما هرچہ خوب و بد، بہ درِخانہ‌ے توییم از نوڪران مُنتظر آقا تو را ســلام ‌‌‌‌@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧠تدابیر کلی اقسام بیماری‌های مغز 📝لینت مزاج با مصرف شورباها یا اسفیدباج‌های چرب (غذاهایی با طعم ملایم، رطوبت بخش، لطیف، دارای خلط خوب و موافق تمام مزاج‌ها خصوصا مزاج سودا)، برای افراد دارای سرفه و زخم ریه می‌تواند شامل: گوشت، پیاز، برنج، روغن زیتون و سبزیجات مثل: گشنیز و کرفس باشد. 📝در بیماری‌های مغزی که یکی از اخلاط (سودا، صفرا، بلغم و دم) حضور دارد، مالیدن یا دَلک دست و پا و برداشتن فشار از روی سر بعد از غذا خوردن مؤثر است. 📝مصرف غذای مناسب بیماری 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⛔️پرهیزات کلی برای بیماری‌های مغز 🔺مصرف ترشی‌ها ممنوع؛ خصوصا اگر همراه با بیماری‌های مغز، سرفه و ترشحات پشت حلق هم وجود داشته باشد. 🔺پرهیز از نوشیدن آب سرد و مایعات 🔺پرهیز از مصرف لبنیات، ماهی، غذاهای بسیار چرب به استثنای شوربای چرب 🔺پرهیز از مصرف تمام طعم‌ها و غذاهای ترش خصوصا سرکه‌ها 🔺پرهیز از مصرف شکر سرخ 🔺سوءهضم (بسیار مراقب گوارش و معده باشیم). 🔺پرهیز از مصرف مشروبات الکلی (مصرف مشروبات الکلی در تمام بیماری‌ها تشدید کننده عامل بیماری است). 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔥تدابیر بیماری‌های ناشی از گرمی مزاج مغزتوصیه‌ها: 🔸مصرف غذاهای دارای مزاج سرد مثل غذاهایی که با ماش، جوی پوست کنده و اسفناج تهیه شوند. 🔸مصرف سبزیجات سرد مثل: کاهو، خرفه، خیار و کدو 🔸به جای آب، شربت‌ها و عرقیات مناسب استفاده شود. مثل: گلاب، آب انار شیرین، جلاب قندی یا نصف لیوان آب سرد + نصف لیوان گلاب جرعه جرعه میل شود. آب میوه‌های سرد مثل: فالوده خیار و سکنجبین، فالوده خیار و کدو، فالوده هندوانه و سکنجبین، شربت آلو و شربت تمرهندی بسیار مفید است. ❌پرهیزات: 🔸پرهیز از مصرف غذاهای گرم و سرد بخارزا مثل: عدس، گوشت گاو، گاومیش، شتر، کلم، شاهی، سیر و موسیر 🔸غذاهای ترش 🔸تا حدی پرهیز از شیر (حرارت موجود در مزاج، شیر را دچار فساد می‌کند). 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تدابیر بیماری‌های دموی مغز (ناشی از غلبه خلط دم یا خون) 🧠مصرف غذاهای سرد و ترش مثل: خورش اسفناج + آبغوره یا آب انار یا آب زرشک یا آب تمرهندی و یا خود تمرهندی. 👈🏻درصورت منع مصرف ترشی‌ها، کاهو و اسفناج مکرر استفاده شود. 🧠خون‌گیری از طریق حجامت، زالو یا فصد با تدبیر و به تشخیص. 👈🏻بعد از خون‌گیری اگر علائم سوءمزاج مانده باشد، استفاده از شربت‌هایی مثل: آلبالو، ریواس، تمرهندی، غوره، زرشک، سکنجبین، انار و آب سیب 📛پرهیزات: 💢پرهیز از انواع گوشت 👈🏻در صورت مصرف گوشت در افراد ضعیف، همراه با سبزی‌های سرد و در افراد دارای ضعف سینه و ریه، ضعف عصب و اعصاب، ضعف روده‌ها و یا خشونت سینه، از مصرف شربت‌های ترش پرهیز شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim