eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
581 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
ای امیر عرفه 💚 بی تو صفانیست که نیست بی تو در آن عرفه💚  عشق و وفا نیست که نیست  ای امیر عرفه💚 یوسف زهرا مهدی(عج) حاجتی غیر ظهورت 💚 به خدا نیست که نیست😔 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 🤲🏻 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢حنظل 🍃مزاج: درجه چهارم گرم و درجه دوم خشک 🍃خواص: تحلیل برنده، قطع کننده و مسهل اقسام بلغم و جاذب اخلاط بلغمی از عمق بدن ⭕️مقدار مجاز مصرف از روغن آن نیم تا یک درهم (۱.۳ تا ۲.۶ گرم) و گفته شده که بیشتر از نیم درهم نباید استعمال شود مگر در هوای سرد. ⚠️در هوای گرم و برای گرم مزاجان نباید استعمال شود. ⚠️بدون مشورت با پزشک طب سنتی نباید استفاده شود. ✅مصلح آن صمغ عربی، کتیرا و یا نشاسته است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟤تمرهندی 🤎مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم خشک 🤎خواص: مقوی قلب و معده، رفع حالت تهوع و استفراغ صفراوی، ملین طبع و مسهل صفرا و اخلاط سوخته، فرونشاننده‌ی هیجان خون، رفع تپش قلب گرم، رفع تب‌های گرم، رفع عطش، غش، اندوه، خارش و اگزما و رفع زخم‌های دهان ⚠️تمرهندی را نباید زیاد در آب مالید؛ زیرا موجب انسداد، حالت تهوع و استفراغ می‌شود؛ باید در آب خوب خیسانده شود، سپس صاف کرده و با کمی نبات و یا شکر مصرف شود. ⚠️زیاده‌روی در مصرف موجب سرفه می‌شود. مضر سینه، سرفه، طحال و مولد سدد است. ناشتا خوردن آن نیز مضر است. خام و تازه نورس آن نیز مضر است و بسیار نفاخ بوده و موجب انسداد می‌شود و دیرهضم است. ✅مصلح آن کتیرا، خشخاش، بنفشه، عناب، لعاب به‌دانه و با اندکی شیرینی خوردن ⭕️مقدار مجاز مصرف از هفت مثقال تا ۳۰ مثقال 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔴شربت اخلاط ثلاث (مصفی خون) 🔺موارد مصرف: مسهل اخلاط ثلاثه صفرا، بلغم و سودا 🔺اجزاء شربت: چوب چینی، عناب، سپستان، انجیر، مویز، آلوبخارا، زرشک، گل سرخ، گل نیلوفر، گل گاوزبان، بادرنجبویه، اسطوخودوس، پرسیاوشان، سنا، شاهتره، تخم کاسنی، تخم کرفس، تخم رازیانه، تخم انیسون، ریشه شیرین‌بیان، ریشه کاسنی، ریوند ⭕️مقدار مصرف: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در نصف لیوان آب جوش رقیق نموده و دو تا سه بار در روز میل شود. ⚠️در دوران بارداری و شیردهی تحت نظر پزشک مصرف شود. 📚منبع: فرآورده طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🏖تدابیر فصل تابستان ☀️مزاج فصل تابستان: گرم و خشک ☀️با شدت یافتن گرما قوت هاضمه کاهش می‌یابد؛ بنابراین غذا خوردن را به ساعات معتدل روز انتقال داده و از غذاهای سبک و راحت الهضم استفاده کنید. ☀️حجم غذا را کاهش دهید. ☀️غذا سبک، کاهنده‌ی حرارت و صفرا باشد. ⚠️پرخوری در تابستان از همه‌ی فصل‌ها مضرتر است. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🍃یک ســــلام 💛🍃باعطر گلهای بهشتی 💚🍃به دوستان مهربون 💛🍃یک ســــلام 💚🍃از سر عشق و دوستی 💛🍃به همه دوستهای نازنین 💚🍃با آرزوی داشتن روزی 💛🍃زیبا و پراز خیر و برکت 💚🍃صبحتون شاد و دل انگیز ‌‌‌‌ ‌ @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
ای عزیزان به شما هدیه ز یزدان آمد عید فرخنده‌ی نورانی قربان آمد حاجیان سعی شما شد به حقیقت مقبول رحمت واسعه‌ی حضرت سبحان آمد 🌹 بر مسلمین جهان مبارک باد @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱غذاهای مناسب فصل تابستان 🍵اُجاصیّه (آش آلو) 🍵رُمانیّه (آش انار) 🍵حِصرَمیّه (آش غوره) 🍵آش زرشک 🍵سوپ جو 🍵آب دوغ خیار 🍵نان و هندوانه 👈🏻مصرف این غذاها و امثال این‌ها به شرطی است که فرد سوءمزاج سرد نداشته باشد. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
اطلاعیه دعوت به همکاری پژوهشی موسسه آموزشی پژوهشی صدای حکیم، از اساتیدی که توانایی و زمان کافی برای نظارت بر تدوین مقالات علمی دارند که توسط دانشجویان نگارش میشود، دعوت به همکاری می‌شود. ✅️شرایط همکاری: 🔺️تحصیلات حداقل سطح ۴ یا دکتری یا دانشجوی دکتری 🔻و یا کارشناسی ارشد با حداقل یک مقاله پژوهشی چاپ شده همچنین از دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد یا سطح ۳ و بالاتر حوزه جهت دستیاری دعوت به همکاری می‌شود 💎امتیازات همکاری: ⭐️معرفی به عنوان استاد ناظر ⭐️درج نام استاد ناظر در مقاله‌ای که در مجله و همایش پذیرفته شده ⭐️دریافت هدیه ماهانه با توجه به مقالات ارزیابی شده علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آیدی زیر همکاری خود را اعلام کنند: @pazhohesh120 🌱با تشکر _واحد مقالات علمی صدای حکیم🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰دستور تهیه‌ی یک آش ساده که می‌تواند پایه‌ی تمام آش‌های تابستانی باشد: 🍲یک پیمانه برنج نیم‌دانه‌ی ایرانی مخصوص آش + لپه نصف پیمانه + نصف پیمانه ماش + سبزی آش شامل: جعفری و گشنیز غالب باشد + تره، شنبلیله، نعناع، ترخون، مرزه + نمک معدنی + زردچوبه + گردن یا سینه‌ی مرغ محلی یا راسته‌ی گوسفند یا بلدرچین یا کبک یا جوجه خروس 🍲طرز تهیه: حبوبات و برنج را از قبل خیس کرده، حبوبات را با کمی نمک بپزید؛ ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، کف روی آن را دور بریزید و درب قابلمه را نیمه‌باز بگذارید تا بخارات حاصل از طبخ غذا خارج شود. سپس روی حرارت ملایم فرآیند پخت را کامل کنید؛ گوشت را در ظرف جداگانه بپزید و ریش‌ریش کنید و بعد از پخت، حبوبات به همراه نمک، زردچوبه، سبزی‌ها و برنج را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزد و آش جا بیفتد. 🌹برای تهیه‌ی آش انار در نیم ساعت آخر پخت ۳ یا ۴ پیمانه آب انار یا نصف پیمانه رب انار (گرم مزاجان ترش و سرد مزاجان شیرین) اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. (بعد از اضافه کردن برنج مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.) 🌹برای تهیه‌ی آش تمرهندی نصف پیمانه رب یا شیره‌ی تمرهندی اضافه کنید. 🌹برای تهیه‌ی آش سماق نصف پیمانه شیره‌ی سماق اضافه کنید. 🌹برای تهیه‌ی آش سکنجبین نصف پیمانه سکنجبین اضافه کنید. 🌹برای تهیه‌ی آش زرشک نصف پیمانه شیره‌ی زرشک اضافه کنید. 🌹و همینطور برای تمام آش‌های طبی به آش پایه چاشنی مورد نظر را اضافه کنید. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم 💠@Sedayehakim
♨️طرز تهیه‌ی شیره‌ی زرشک 🔺نیم‌کیلو زرشک مخصوص آب‌گیری را در ۷ لیوان آب جوش آورده، حرارت را کم کرده و بگذارید نیم ساعت ملایم بجوشد. بعد خاموش کرده، محتویات را داخل دستمال یا کیسه ریخته، شیره‌کشی کنید و سپس عصاره‌ی حاصل را بجوشانید تا به قوام شیره برسد. 🔺شیره‌ی تمر هندی و سماق هم به همین شکل تهیه می‌شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💞عصر امروز براتون یک دنيا لبخند یک دل خرسند و یک عصر دلپسند آرزو میکنم عصـرتون به شـادی عصـرتون آرام و دلتـون پراز مهربانی ‌‌‎‌‌‌ عید قربانی نفس مبارک🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
💞عصر امروز براتون یک دنيا لبخند یک دل خرسند و یک عصر دلپسند آرزو میکنم عصـرتون به شـادی عصـرت
مقام معظم رهبری: اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود خیلی از راه‌ها برای ما باز می‌شود. این ایثار و این گذشت، یک نماد است برای مومنانی که می‌خواهند راه حقیقت را، راه تعالی و عروج به مدارج عالیه را طی کنند
📌ریزش مو در جلوی سر خصوصا در جوانی و چربی موی سر ⁉️علت: اختلال در هضم و گوارش 📝درمان: تا دو ماه فقط با آب هر روز سر را بشویید و از زدن هر گونه شامپو و صابون به سر پرهیز کنید. بعد از ۲ ماه رفع می‌شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مزاج کاربردی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا