فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷دیدن هر صبحگاهان
اتفاقی سـاده نیست
بل خوشایندست
شـادابست🌷🍃
بلبلان با آواز
پـرندگان با پـرواز🕊
میکنندش آغاز
پس تـو هم با شـادی
آغــازش کن😇
سـلام صبحتون پر از زیبـایی🌷🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🛌استفاده از خواب شب برای تقویت هضم
🌠خواب شب به هضم غذا کمک میکند. در شب هنگام خواب، حرارت غریزی به درون رفته و هضم را تقویت میکند.
🌠وقتی صحبت از هضم می شود، فقط هضم معدی مد نظر نیست؛ بلکه بر طبق مبانی طب سنتی ایرانی در بدن هضمهای چهارگانه صورت میگیرد که عبارتند از هضم معدی، هضم کبدی، هضم در عروق و هضم در بافتها.
🌠اگر تمام این مراحل به خوبی انجام شوند، ماده غذایی مصرف شده قابل مصرف توسط بافتهای بدن بوده و سلامتی را به همراه میآورد.
🌠خواب خوب و مناسب در زمان شب به انجام بهتر این مراحل کمک مینماید. لذا در ایجاد سلامتی به ویژه در رشد و نمو کودکان بسیار مؤثر است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواب_شب #تقویت_هضم #هضم_غذا #حرارت_غریزی #هضم_معدی #هضم_کبدی #هضم_در_عروق #هضم_در_بافتها #سلامتی #رشد_کودکان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⛔️پرهیز از خوابیدن در شب با شکم خالی
💤از خوابیدن با شکم گرسنه به خصوص در شب باید پرهیز شود؛ زیرا گرسنگی طولانی مدت باعث تحلیل مواد ضروری بدن و در نهایت تحلیل قوا میگردد.
💤این امر خصوصاً در سالمندان و اطفال و افراد با مزاج ضعیف مورد تأکید بیشتری میباشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خوابیدن_با_شکم_خالی #گرسنگی #تحلیل_قوا #سالمندان #اطفال
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🏋لزوم تناسب نوع غذا با شغل و فعالیت بدنی
🚴♂توصیه می شود افرادی که فعالیت بدنی سنگین دارند؛ مانند کارگران، کشاورزان و نیز ورزشکاران حرفهای از غذاهای غلیظتری استفاده کنند. مصرف غذای غلیظ کمک میکند که ایشان در فواصل نزدیک، احساس گرسنگی نکنند.
🚴♂از سوی دیگر فعالیت زیاد بدنی، تحلیل و دفع مواد زاید ناشی از غذای غلیظ را در پی خواهد داشت و عوارض ناشی از امتلاء مواد زاید در بدن ایشان بروز نخواهد کرد.
👨💻اما افرادی که فعالیت بدنی کمی دارند؛ مانند کارمندان بهتر است از غذاهای لطیف تا معتدل استفاده کنند. مصرف مداوم غذاهای غلیظ مانند انواع فست فودها یا مصرف زیاد گوشت در این افراد باعث تجمع مواد زاید در بدن آنها گردیده و زمینه بیماریهای مختلف را فراهم میآورد.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#غذای_غلیظ #ورزشکاران #شغل #فعالیت_بدنی #کارمندان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍛رعایت حال معده و خوردن قابضات قبل و بعد از غذا
📌برای حفظ سلامتی لازم است که فرد در انتخاب غذا، رعایت حال معده و مزاج و سن را داشته باشد.
📍اگر در معده رطوبتی وجود داشته باشد که موجب شلی بافت معده گردیده و باعث شود غذا در معده به قدر لازم جهت هضم باقی نماند و بلافاصله بعد از غذا اجابت مزاج به شکل اسهال ایجاد شود؛ توصیه می شود پیش از خوردن غذا مختصری از مواد غذایی قابض مانند به یا انار و یا رب اینها را میل نموده و سپس غذا را تناول کند.
👈 قابضات نوعی مواد غذایی هستند که با خاصیت قبض، باعث جمع شدن بافت و تقویت عملکرد آن می گردند.
منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #قابض #به #رب_به #انار #رب_انار
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️امروز خود را زیبا کنیم با🌷
🍂 "صلوات"
❤️بر حضرت محمد(ص)
🍂و خاندان پاک و مطهرش🌷
❤️ اللَّـهُمَّ 🍁
🍂 صَلِّ 🍂
❤️ عَلَى 🍁
🍂 مُحَمَّد 🍂
❤️وعلی آلِ 🍁
🍂 مُحَمَّد🍂
❤️وَعَجِّلفَرَجَهُــم🍁
🌼🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🤢افرادی که بعد از غذا دچار حالت تهوع و استفراغ میشوند:
⁉️علت: شلی دهانهی فوقانی معده
📝درمان: خوردن قابضات مثل رب به بعد از غذا.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#غذا_خوردن #حالت_تهوع #استفراغ #معده #قابضات #رب_به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠افرادی که تا مدت زیادی غذا در معدهی ایشان میماند و خودبهخود خارج نمیشود:
🔶درمان: خوردن مواد غذایی قابض مثل رب به بعد از غذا، باعث تحریک خروج غذا از معده ایشان میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #ماندن_غذا_در_معده #مواد_غذایی_قابض #رب_به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️مواد غذایی قابض برای چه کسانی مفید است؟
📌افرادی که در معدهی ایشان، بعد از خوردن غذا، بخار ایجاد شده و به سمت سر صعود کرده و باعث بروز عوارضی مانند انواع سردرد، سرگیجه و صرع میگردد.
📌تناول قابضات بعد از غذا در این افراد، از صعود بخارات جلوگیری میکند. لذا در برخی موارد سردرد و سرگیجه و صرع که غذا عامل محرک بیماری باشد، خورانیدن مقداری رب به و امثال آن به دنبال تناول غذا میتواند مفید واقع شود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#رب_به #میوه_به #سردرد #صرع #سرگیجه #مواد_غذایی_قابض
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟣زمانی که هدف تقویت دهانهی معده باشد
☂درمان: استفاده از شربتهای مقوی معده مانند سکنجبین سفرجلی یعنی سکنجبین تهیه شده از آب به، بعد از غذا مصرف شود. با این منظور که شربت با دهانهی معده به مدت طولانی تماس داشته باشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #دهانه_معده #سکنجبین #سکنجبین_سفرجلی #به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺
🌹ﺧﺪﺍیا
♥️تو را سپاس میگویم
🌹برای نعمتهای بی کرانت
♥️در این جمعه زیبا پاییزی
🌹به همه دوستانم ﺳﻼﻣﺘﯽ
♥️ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ سعادت
🌹توفیق عبادت و بندگیات
♥️و خوشبختی را
🌹عطابفرما
آمیـــن🙏
به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚
و خاندان پاک و مطهرش 🌺
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوای همدیگر را داشتن
نه ابر میخواهد
نه باران و نه یک
برف زمستانی
فقط کافی است
حواسمان به هم باشد
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡تقویت معده و منع صعود بخارات معده با شربتهای مقوی معده
🔆برای این کار بهتر است که دارو بعد از غذا استعمال شود تا سریع از دهانه فوقانی معده نزول ننماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تقویت_معده #بخارات_معده #شربتهای_مقوی_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥤تعدیل مزاج گوارش با شربتهای مقوی معده
🔺زمانی که تعدیل مزاج گوارش و یا تلیین شکم منظور نظر باشد، شربتهای مقوی معده باید قبل از غذا مصرف شود تا به عضو مورد نظر برسد و نیز تأثیر آن در اثر مخلوط شدن با غذا کاسته نشود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تعدیل_مزاج_گوارش #شربتهای_مقوی_معده #تلیین_شکم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
💯لزوم کاهش کمیت غذا بعد از سن جوانی
✔️اغلب حکمای طب سنتی توصیه میکنند که بعد از سنین جوانی یعنی بعد از ۳۵ سالگی باید مقدار مصرف مواد غذایی کاهش یابد؛ زیرا با گذشتن سنین جوانی، قوای بدن به تدریج ضعیف میشود و قوای هاضمه کاهش مییابد.
✔️لذا اگر بر طبق عادت قبل مصرف شود، بدن قادر به هضم کامل آن نمیباشد و تولید فضولات و مواد دفعی در بدن افزایش مییابد.
✔️این مواد به تدریج در بدن تجمع یافته و موجب بروز بیماریهای مختلف در بدن میشوند.
✔️توجه به این نکته ضروری است که افراد گرم مزاج از این قاعده مستثنی هستند. این افراد در سنین جوانی به دلیل حرارت بالای معده، اشتهای مناسبی ندارند و حجم کمی غذا مصرف مینمایند؛ ولی با گذشت سن، از حرارت بالای معده کاسته شده و در سنین بالاتر، هضم و اشتها تقویت میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#کمیت_غذا #سن_جوانی #بعد_از_سن_جوانی #قوای_هاضمه #افراد_گرم_مزاج #حرارت_بالای_معده #اشتها
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim